Mikä puolue ne sinunkin elämän turvaverkot ja hyvinvointi-Suomen on rakentanut?

Mietipä sitä. Mikä? Ansaitsikohan tuo äänesi?

Mitkä puolueet niitä sinun ja muiden suomalaisten turvaverkkoja ovat pyrkineet purkamaan.
Esim. hirveällä innolla nämä viimeiset neljä hallitusvuotta.

Mietipä sitä.
Ilmoita


15 Vastausta

Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.


Kela taitaa olla nykyään Suomen paras työnantaja tai pitäisikö sanoa rahanantaja...suomalaisten verotusta kiristetään, ei ole tarpeeksi pätevää päivähoitohenkilökuntaa lapsille, ei ole tarpeeksi päteviä opettajia, nuoret voivat huonosti, lapsiperheet ovat ahdingossa, työssäkäyvät ihmiset kyykytetään kikyllä ja lomarahat viedään, vanhusten hoitoon ei ole rahaa...tulee mieleen Pohjois-Korea, kun katsoin viikonloppuna muutaman pätkän dokumenttia...mutta rahaa on vokkeihin ja tp-hakijoiden kännyköihin...rahaa ovat jostain saaneet ostaa viinaa ja huumeita, joilla ovat houkutelleet lapsia. Onko tämä maa Suomi vai mikä? Ja Li Andersson ja Emma Kari sekä RPK ja monet muut puolueet haluavat vielä lisää noita tänne?
Ilmoita
Kokoomus ja Keskusta ovat nyt tuhomassa Suomen täydellisesti. Ihmisellä ja yksilöllä ei ole Sipilälle ja Orpolle mitään arvoa vain yritysten hyvinvointi on tärkeintä. Toimivat alistajina ja vallan väärin käyttäjinä kuten USA Etelä-Amerikassa vallankumouksineen.

https://www.teollisuusliitto.fi/en/kurituslista-fi-2/
Ilmoita
Vantaan kouluissa puhutaan jo 122 eri äidinkieltä.

”Maahanmuuttajanuorten on keskimäärin vaikeampi löytää paikkaansa suomalaisessa yhteiskunnassa. Heidän tukemiseen tarvitaan lisää rahaa”, Vantaan kaupunginjohtaja Ritva Viljanen (sd) sanoo.
1 VASTAUS:
Prkl jos ei normaaliälyinen aikuinen osaa kotoutua ilman mittavaa panostusta niin painukoon vittuun. Tieyt kansallisuudet eivät tarvitse juuri mitään kotoutusta, joillekin ei mikään riitä
+Lisää kommentti
Kokoomus ja keskusta haluavat maahanmuuttajia suomeen.
Uusia asiakkaita kauppoihin ostovoimaa ja halpatyövoimaa tehtaisiin.
Näiden uusien asukkaiden kotouttamisen suomen kansa maksaa verovaroin.
Me kaikki yhdessä kustannamme uusien tulijoiden elätyksen vaikka emme niitä noin paljon pysty ottamaan.
Näin synnyterrän sipilän kustannusvaje ja lisävelkaantuminen jonka maksaa köyhät ja eläkeläiset.
Näilta on helppo ota kuneivär pysty vastustamaan.
Sama kuin varastaa lapselta karkin. Syttyy Valin kovaa huutoa.
Mutta mitäpä herrat välittävät kansalaisista kuin on oma tulo turvattu

Kokoomus ja keskusta sipilä ja niinistö ovat suurpääoman palveluksessa.
Ajavat vainveeoparatiisiin sijoittavien etuja

Hallitus tällä hetkellä kansan pain vihollinen numero yksi.

Äänestämällä niinistöä halusit. saman riistolitiikan jatkuvan.
Ilmoita
Perusuomalaiset ovat peitenimenalla olevia äärioikeistolaisia. Samoin kuin edeltäjä Veikko Vennamon SMP.
Ilmoita
Äänestäkää Tähtiliikettä!
2 VASTAUSTA:
Joo, mutta se ei millään pääse hallitukseen asti ihan oikeesti vaikuttamaan, kun taas perussuomalaiset tulee pääsemään ja oikeesti lopettamaan haittamaahanmuuton ja katsomaan asioita suomalaisten silmin !
Olen samaa mieltä. Eilisessä vaalitentissä Halla-aho pärjäsi paremmin kuin hyvin. Siinä meillä ainoa puolue, joka on uskaltanut kertoa nykyisen haittamaahanmuuton ongelmista jopa oman maineensa uhraten kun muut sekundapuolueet on vaan hyssytelleet !Jos joku ajattelee Suomea ja suomalaisia niin juuri perussuomalaiset !
+Lisää kommentti
Kyllä se parasta aikaan on saanut Kokoomus ja sitähän sitä on äänestettävä. Minä en ikinä ole muita puolueita äänestänyt, enkä äänestäkään. Joka vaaleissa olen kyllä jo vuosikymmenet äänestänyt.
1 VASTAUS:
Joopa joo. Yrittäjät äänestää kokoomusta ja se taas näkyy duunarin kukkarossa ! Ainoastaan perussuomalaiset ajaa Suomen ja suomalaisten asiaa.
+Lisää kommentti
Vaaliuurnilla kannatus mitataan. Ennuste SDP:n vuosisadan vaalitappiolle perustuu siihen, että kaikkialla Euroopassa ja naapurimaissa Ruotsissa ja Virossa tuli sosialistipuolueelle takkiin ennennäkemättömästi. SDP tulee saamaan alle 15% äänistä.

Sote-sopan keittäminen oli yksi pahimmista virheistä Antti Rinteen politiikassa. Eduskunta ei ole nähnyt noin törkeää ja ala-arvoista kielenkäyttöä, valehtelua ja asioiden jarruttamista kuin mitä SDP:n edustajat edustivat päättyvällä vaalikaudella. Oppositiossakin pitää toimia arvokkaasti ja sivistyneesti. Kuinka samoista ihmisistä voisi tulla rakentajia, kun ovat toimineet kuin susilauma lammashaassa?
Ilmoita
Äänestän persuja. Sen verran tarttee raahautua uurnille jos uskoo tulevaisuuteen. Muihin puolueisiin en usko.
Ilmoita
Jussi Halla-ahon vaalitentti ja älykkäät vastaukset teki ainakin minuun vaikutuksen. Jussi on niin oikealla asialla. Perussuomalaiset on ainakin minun oma "tähtiliikkeeni".
Ilmoita
Meinaan itsekin äänestää perussuomalaisia. Kyllä sen verran joutaa tohon koululle kävelemään. Ei ole olemassa toista samanlaista puoluetta, mikä ajaisi meidän oman kansan asiaa. Kaikenmaailman muiden kyllä. Se on kirkkaasti perussuomalaiset.
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Mikä puolue ne sinunkin elämän turvaverkot ja hyvinvointi-Suomen on rakentanut?

Mietipä sitä. Mikä? Ansaitsikohan tuo äänesi?

Mitkä puolueet niitä sinun ja muiden suomalaisten turvaverkkoja ovat pyrkineet purkamaan.
Esim. hirveällä innolla nämä viimeiset neljä hallitusvuotta.

Mietipä sitä.

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta