Kiitos päättäjille!

Särkikylästä

Tällä palstalla kiitetetään harvoin luottamushenkilöitä,mutta nyt teen poikkeuksen!Olisin todella huolestunut jos olisimme antaneet Attendon tulla Evijärvelle, viimeaikaiset tapahtumat ovat olleet todellakarua luettavaa!
Hienoa että piditte meidän puolta ! Kiitos!

8

107

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • vanhusxxx

   Mitä on seurannut kunnallisen puolen vanhusten hoitoa ja taas yksityistä, niin ei juurikaan hoidossa ole eroja. Aivan samat ongelmat on kuntayhtymän vanhusten hoidossa kuin, mitä nyt julkisuuteen on tullut yksityisten sosiaali- ja terveyspuolen yritysten kohdalla.

   Attendo on varannut Evijärveltä tontin ja rakentanee vanhusten tehostetun palveluasumisyksikön. Onhan tämä parempi vaihtoehto kuin se, että evijärveläiset vanhukset joutuvat Kauhavalle viettämään elämänsä viimeiset vuodet. Kaikillahan on tiedossa se suunnitelma, että sosiaali- ja terveydenhuolto tullaan keskittämään Kauhavalle lähivuosina. Evijärven sisäilmaongelmainen terveyskeskus sulkee ovensa ja henkilökunta matkaa kohti Kauhavaa työpäivinään,

   • hyite

    Jos mä ny yhtään ymmärrän niin Yhtymähallituksen tarttis valvoa mitä nämä ky.n johtaja ja johtajattaret tekee. Miks ne ei valvo? Taitaa olla hukassa se kuka määrää ja ketä.


  • Hyvästikepuikiajoiksi

   Minkä puolueen johto yritti viimeiseen asti myydä Antinrinteen Attendolle? Ja kenenhän syy on sisäilmaongelma? Mikä puolue on pitänyt valtaa Evijärven kunnassa? Mikä puolue määrää Kauhavalla? Mikä puolue on nyt pääministeripuolue, joka ajaa tosiasiassa vanhustenpalvelujen ja terveyspalvelujen yksityistämistä sen vastapainoksi että saa maakuntamallinsa?

   KEPU, KEPU, KEPU

   • kittilänkännit

    Hienoa, Hienoa! SDP:n Antti Rinne ja vasemmisto laittavat ensi vaalikaudella soteasiat kuntoon kunnissa ajatuksella "valtion kassa on pohjaton".


   • Lyhyt_neuvo
    kittilänkännit kirjoitti:

    Hienoa, Hienoa! SDP:n Antti Rinne ja vasemmisto laittavat ensi vaalikaudella soteasiat kuntoon kunnissa ajatuksella "valtion kassa on pohjaton".

    Kata kepu ittelles vaan.


  • Sanonpavaan

   En kiittäisi. Teillä jyllää nepotismi ja eräskin naishenkilö, joka vallankahvassa roikkuu, on hyvin epärehellinen ihminen.

  • Inansulttaani

   Meidän palvelut on Kauhavalla ja onneksi voin valita Lappajärven TK.n , jossa palvelut toimii. Keitä oli ne päättäjät, jotka halusivat lakkauttaa meidän palvelut ja siirtää ne Kauhavaan? Jos ottaa lakin kauniiseen kouraan niin voi vielä mennä kysymään pääsisikö Alajärven ja Vimpelin matkaan.

  • serkunkaimoilletöitä

   Evijärvi neuvottelemaan Järvipohjanmaan kanssa. Irti kaksneuvosen valehtelijoista. Jos valitaan Kauhavan suunta, seuraava vaihe kuntaliitosneuvottelut eikä senkään jälkeen mitään palveluja saada sieltä suunnalta. Miksi kunnanhallituksen puheenjohtaja ja valtuuston puheenjohtaja mielistelevät Kauhavan suuntaan? Mistä hyötyvät?

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Joonas Rask viettänyt omasta

   mielestään kivaa iltaa hyvässä hengessä.. https://www.is.fi/sm-liiga/art-2000010582941.html
   Maailman menoa
   2
   1991
  2. Anni Sinnemäki pilasi tämän kaupungin

   Matti, 72, on myynyt jäätelöä Espalla 27 vuotta, mutta nyt hänelle riittää: "Anni Sinnemäki pilasi tämän kaupungin". Rep
   Maailman menoa
   10
   1348
  3. Nythän sitä sopii hallituksen lepäillä lomilla

   kun on Suomi saatu perikadon partaalle. Työpttömyys on huipussaan ja velkaa on vedetty kaksin käsin. Valtion yhtiöistä o
   Maailman menoa
   49
   1020
  4. J mies jos vain vielä voit

   Tule luo https://m.youtube.com/watch?v=F5pinBuBRwE&pp=ygUdam9zIHZhaW4gdmllbMOkIHZvaXQgdHVsZSBsdW8%3D Ikuisuutta ei van
   Ikävä
   10
   930
  5. Onko sulla joku

   Suunnitelma jo olemassa
   Ikävä
   58
   887
  6. Mites ois nainen?

   Lähdettäisiinkö yhteiselle lenkille joku ilta? Vaikka sinne metsään. Olisi varmaan juteltavaa puolin ja toisin.
   Ikävä
   59
   841
  7. Koska kumpikaan ei saa sanaa suustaan

   niin miten olisi, jos opeteltaisiin viittomakieli ja hoidettaisiin kommunikointi sillä? Olisi varmasti helpompi murtaa j
   Ikävä
   52
   812
  8. Captain suuttui ja mustaksi muuttui

   Nyt on sitten laadittu oikein tiedote. Viimeksi oli siirtämässä laivojaan kun hävisi oikeudessa Savonlinnan kaupunkia va
   Savonlinna
   38
   778
  9. Kolme parasta piirrettä sinussa

   1 Huumorintaju 2 Turvallisuus 3 Sait minun parhaat puolet esiin Miehelle
   Ikävä
   17
   744
  10. Minua nainen vaivaa vähän yksi asia.

   No se vaan kun pidät minua epäilyttävänä ja jotenkin minulla on sellainen olo että kiinnität tekemisiini huomiota vähän
   Ikävä
   25
   733
  Aihe