Joukkoraiskaus

Eikö se Hyvinkään joukkoraiskaus, johon poliisi pyysi vihjeitä, ole vieläkään selvinnyt?
Ilmoita


8 Vastausta

Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.


Kävi siis näin, että vihjeitä ei saatu! Oli hyvinkääläiset sitä mieltä, että he eivät ala poliisin työtä tekemään. Valitettavasti!
Ilmoita
Mitenkäs sitten tutkimuksen sen Kylli Saaren murhasta ?
Ilmoita
Poliisi ei sitä selvitä. Ei ainakaan tuo julkisuuteen mitään.
Ilmoita
Vihjeet sisälsivät etnistä profilointia joten niitä ei voitu ottaa vastaan. Tapaus jää ikuisesti selvittämättä mutta joitakin vihapuhujia tullaan kyllä tapauksen johdosta tuomitsemaan ankarasti.
Ilmoita
Kela taitaa olla nykyään Suomen paras työnantaja tai pitäisikö sanoa rahanantaja...suomalaisten verotusta kiristetään, ei ole tarpeeksi pätevää päivähoitohenkilökuntaa lapsille, ei ole tarpeeksi päteviä opettajia, nuoret voivat huonosti, lapsiperheet ovat ahdingossa, työssäkäyvät ihmiset kyykytetään kikyllä ja lomarahat viedään, vanhusten hoitoon ei ole rahaa...tulee mieleen Pohjois-Korea, kun katsoin viikonloppuna muutaman pätkän dokumenttia...mutta rahaa on vokkeihin ja tp-hakijoiden kännyköihin...rahaa ovat jostain saaneet ostaa viinaa ja huumeita, joilla ovat houkutelleet lapsia. Onko tämä maa Suomi vai mikä? Ja Li Andersson ja Emma Kari sekä RPK ja monet muut puolueet haluavat vielä lisää noita tänne?
Ilmoita
maan toiminta on sairasta, päättäjillä tai niillä joilla on nyt jonkin verran valtaa ei ole minkään vertaa järkeä. Ohjaako omaetu heidän toimintaa?
Mainitse 1 kansanedustaja joka ei aja omaa etuaan .
Ilmoita
Iltalehden kuvassa näkyy olevan meidän kylän odineita virka-asussa. Miksi he eivät partioi omilla kaduillamme ja auta pulaan joutuneita kantiksia? Varmaan odinit olis tämänkin selvittäneet!
Ilmoita
Hyvinkään kaupunki on selvittänyt turvallisuuttaan lähinnä sisäpiirissä. Olisi siihen selvitykseen kansalaisillakin ollut sanansa sanottavana, mutta yleisessä jakelussa ei asiaa kysytty. Olisi moni ilman nettiä olevakin voinut ongelmakohdista kertoa, mutta silloin eivät päättäjät olisi päässyt kehumaan erinomaista toimintaansa. Turvallisuutta ja sen ongelmia kohtaavat ainakin nuoret tytöt, kotiinsa suljetut vanhat ihmiset myös terveyspalvelujen yhteyksien takia, netittömien heikot yhteydet vaaratilanteissa ( esim. ns. Nokian vesimyrkytys ). Myös ryöstöt ja huijaukset valepoliisi- ym.tapauksissa. Säälittävän heikkotasoinen valvontakamerajärjestelmä jonka tasoisia oli jo 1990 luvulla käytössä mm. Helsingissä ja ovat siellä jo nykyaikaistetut. ym. ym.
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Joukkoraiskaus

Eikö se Hyvinkään joukkoraiskaus, johon poliisi pyysi vihjeitä, ole vieläkään selvinnyt?

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta