Vanhushoitoon ei saa tilata ambulanssia.

Rmrmmrärrärrär

No turhaahan se olisikin, koska nykyohjeistuksen mukaan ne vain käyvät katsomassa ja ajavat tyhjänä takaisin ja käskevät omaisten viemään potilas hoitoon. On ihan omakohtaista kokemustakin tuosta. En tiedä ollenkaan, mitä säästöjä tuolla tulee, kun ambulanssi ajelee tyhjänpanttina ja omaiset, tai taksi perässä hospitaaliin?

10

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kaikki_pääsee_ajamaan

      Tulee säästöjä koska sairaalan on helpompi kieltäytyä hoidosta jos potilas tulee taxilla eikä ambulanssilla. Seuraavaksi tuleekin sitten ruumisauto ja taas säästetään.

    • miityyymm

      Kyllä tämän markkinatalouden säästöt ovat armottomia. kauniita puheita ja papereidenkirjauksia ja ihmiset täysin heittelle jätettyinä. Sitä se kaupungistamispakko ja perheiden ja sukujen erottaminen teettää. Kyllähän ruuhkasuomi sai imettyä mehut muun seudun kasvateista, mutta heidät kasvattaneet ja kouluttaneet ihmiset ovat nyt vain ongelmajätettä markkinataloudelle.

    • Sotealanatsisaksa

      Ensihoitjat ievät kuljeta vanhuksia koska he toivovat näitten kuolemaa. Paljon on sairasta väkeä töissä sote alalla ja esikuvana on natsisaksan joukko tuhonta leirit. Sote ihmisillä on murha mielessä joka päivä. Puolass ensihoitajat antoivat lihasrelaksanttia niin että saivat ruumiit vietyä hautaustoiimistoon ja tilille npsahti provikat.

    • cvbncv

      Pitää saada tapettua vanhukset pois kuluttamasta, että raha riittäisi matuille. Priorisointia, nääs.

    • HoitolaitoksetHuijaavat

      Hätäkeskusesta tilattava pelastuslaitoksen ambulanssi ei ole ilmainen taksi. Siitähän tässä on kysymys. Yhteiskunnan varojen törkeästä väärinkäytöksestä. Miettikää tarkkaan minkälainen hoitoyksikkö se oikea ambulanssi on ja mitä kaikkea sen toimintaan liittyy.

      Suurin osa kuljetuksistahan ei ole mitään hätätapauksia. Niissä pitää käyttää maksullisia (yksityisiä) potilaiden siirtoihin erikoistuneita palveluita (jotka käyttävät usein hätäkeksuksen ambulanssin näköisiä ajoneuvoja) tai taksia tai mitä tahansa muuta kuljetusta. Itsestään selvää kaikille. Varsinkin kaikille hoitolaitoksille, joissa on töissä ammattitaitoisia sairaanhoitajia. Omistajien ohjeistuksilla ei saa olla pienintäkään painoarvoa. Jokaisella hotolaitoksellahan pitää luonnollisesti olla käytössään oma (tai palveluna ostettava) erilaisiin päivittäisiin siirtoihin käytettävä ajoneuvo.

      • samalle-viivalle-

        Siitähän siinä on kysymys, kun hoitolaitoksessa jollekin hoidettavalle pitäisi saada nopeasti apua, ja omat lääkärit löhöävät kotona. Kun ei anneta tilata hätätapauksessa ambulanssia, vaan ensin pitää alkaa soittelemaan sille omalla lääkärille, niin potilas ehtii kuolla. Ei ne hoitolaitokset ole yhtään kummempia kuin kodit hätätapauksissa. Ei siellä ole yöllä päteviä lääkäreitä työssä. Eikä ne lääkärit muutenkaan mahtaisi mitään ilman kunnollisia hoitovälineitä.

        Hoitokodit vain yrittävät säästää, kun yrittävät pärjätä ilman ambulanssi, hätätapauksissakin.


      • kituuta.vaan

        Nyt voikin ihmetellä, miksi eutanasia-adressi ei mennyt eduskunnassa läpi, vaikka siinä oli niin paljon allekirjoituksia.


      • HiukanFaktojaMukaan
        samalle-viivalle- kirjoitti:

        Siitähän siinä on kysymys, kun hoitolaitoksessa jollekin hoidettavalle pitäisi saada nopeasti apua, ja omat lääkärit löhöävät kotona. Kun ei anneta tilata hätätapauksessa ambulanssia, vaan ensin pitää alkaa soittelemaan sille omalla lääkärille, niin potilas ehtii kuolla. Ei ne hoitolaitokset ole yhtään kummempia kuin kodit hätätapauksissa. Ei siellä ole yöllä päteviä lääkäreitä työssä. Eikä ne lääkärit muutenkaan mahtaisi mitään ilman kunnollisia hoitovälineitä.

        Hoitokodit vain yrittävät säästää, kun yrittävät pärjätä ilman ambulanssi, hätätapauksissakin.

        Et ymmärrä yhtikäs mitään mistä on kysymys.

        Kysehän ei suuressa osassa tapauksia ole mistään hätätapauksista. Jos jollakin on ollut pitkään selkä kipeänäja hän on menossa pitkän odotuksen jälkeen sovittuun selkäleikkaukseen, ei tietystikään saa tilata hätäkeskuksesta ambulanssia vaikka potilas en kuljetettava makuuasennossa ja hänen siirtämiseen tarvitaan kantajia. Vataavia esimerkkejä on kymmenittäin. Monet krooniset sairaudet vaativat säännöllistä sairaalassa käyntiä.


    • Ka.nii

      Kun ei hoideta kuolee ennemmin ja taas Suomi säästää eläkemaksuissa. Julmaa eutanasiaa.

    • lahtitoimintaa

      Näkehän sen uutisista, että yksityisten hoivalaitosten ainoa tarkoitus on takoa voittoa omistajilleen jopa hoivasta tinkimällä. Pyövelikin on sijoittajaa inhimillisempi.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1878
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1818
    3. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      118
      1809
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      76
      1592
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      60
      1432
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1246
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1153
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1138
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1128
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1127
    Aihe