Potkupallokerho

jujoojee

Jatkaa taapertamistaan siellä mihin se viime vuonna loppui,nyt peräti viimeisenä suomen cupissa.Ei taida tulla euro pelejä tänne Seinäjoen suunnalle tänäkään vuonna.Veikkauslligassa veikkaan että potkupallokerho putoaa vuoden 2019 jälkeen!

37

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Toivotaansjk

      Kyllä se siitä rahan voimalla nousee, jos keesarin kiinteistöbisnekset alkaa tuottamaan joskus voittoa. ;) Välitysketju on ainakin pahasti tappiolla joka kaupungissa. Lisää johtajia pitää palkata kentälle! 🤗

    • Kirka

      Pitääsköhän aloottajan mennä näyttämähän kuinka pelataan?

      • äölkjhgf

        Jos rankkuja osaa ampua, niin varmaan vahvistus?


    • Piirinballopoys

      Piirin pallopojatkin pelas paremmin ja oman kylän miehillä.Rahaakaan ei menny.
      Nyt on muukalaislegioona ja miljoonat mutta ei osata potkia kun toisiansa.
      Joku napapiirin junnuporukkakin vei kuin laskisankoa.

    • exkoutsi

      Niinpä,ja taas uutisoitiin jostain nopiasta ulkomaalaisesta joka tulee ja vie jälleen yhden oman kylän pelaajan paikan.Kuka tuollaasta edes viittii kannattaa ku joukkue tehdään rahalla eikä omalla pitkäjänteisellä kasvatustyöllä,junioriista aikuisten sarjoihin siirtyvät saavat etsiä muualta pelipaikkansa ku muukalaislegioona keikuttaa laivaa sarjan häntäpääs.Kovia nimiä liuta mutta sellaista valmentajaa ei ookkaa joka saa pelkän rahan peräs juoksevat pelaamaan joukkueena.

      • mailallapäähän

        Empä ole jalallakaan astunut stadionille, kaiken mailman sekasikiöitä kentällä. Mitä tämä Suomen potkupallo on?


    • lätkäjäbä

      vittu mitä juntti puhetta..ei olisi suomen jalis mitää ilman ulkomaalais vahvistuksia. nelos sarjan harrastelija touhua...samoin koris tai amerikkalainen jalis...ai niin nekin on mamuja vai? ja kaikki kokit? ja vaimot jota epätoivoset tukijussit hakee... taitaa lätkä olla seuratuista lajeista ainut mikä menis ilman ulkomaalaisia ja siinä s-kiekko ei tuu ikinä nousee ees divariin kun ei saa pidettyä junnuja kaupungissa...mikä on kumma

    • laitaannojaalija

      Se on aivan sama vaikkei nousisi kunhan antaa omille junioriille mahdollisuuden pelata edustusjoukkueessa,taso ja divisioona muodostuu harrastajamäärän-ja resurssien mukaan.Lisäksi on antanut monelle ponnahduslaudan jopa maajoukkueeseen ja varsinkin liigaan.

    • Vaasa_rules

      Kyll on paska joukkue heh heh. No toivottavasti tämä hönö lauma menee taas stadionille mölisemään ja häpäisemään itsensä lapsellisella kannatus laululla.

      • Tuplaleuka

        On kyllä mielestäni vähä vajaatoimintaista huutelua näillä lopeilla. Aikuisia miehiä joille maistuu kaljaa aamulla, päivällä ja illalla. Muka kannattajajoukko! Ei stadionille koskaan!!


      • pokpa

        Ne on niitä Persuja.


      • Guggemhaim

        Aika monella taitaa olla ongelmia alkoholin kans. Onneksi tulee kevät ja gay pride, pääsee taas heilumaan sateenkaari huivinsa kans nämä molot


    • jujoojee

      Raipe kehiin vanha potkupallo miäs,loistava vahvistus ja ei tarttis palkkaakaan maksaa!

    • Rahaasäästyy

      Lehtisen Pekka toiseksi valmentajaksi.
      Pelaajile maksetaan vasta sitten boonuksia kun tulee tuloksiakin.1500-2000 euron pohjapalkka alle ja loput tulosten mukaan.
      Vierin Eki voi tulla Pekan tilalle huoltajaksi.

      • Pehtisenlekka

        Jaa se punanaama? Aamusta iltaan hiki?


    • Koppe

      Taitaapi tämä joukkue tippua liigasta ja stationi puretaan

    • StadinGubbe

      Raimo joutu Simon kanssa hankauksiin ku sanottii että joukkue on Simon. Vaikka Raimo omisti. Todiasiassa joukkue oli Simon. Se hommasi apuvalmentajat ja muut. Pelaski hyvin Simon luotaamana. Mutta riitoihin jouduttiin, syyksi laitettiin irtisanomisviritykset ja säädöt skottiseuran kanssa. Totuus oli kuiteski niin ett Raipea otti pattii Simpan valta-asema, just näin! Simo poika lähti vetään ja otti mukaan koko valmennusringin. Siitä lähtien SJK on räpeltänyt eteenpäin parin kuukauden valmentajapesteillä näkyvin tuloksin. Olisko aika lopettaa tämä seura liigassa?

      • SoraRova

        Joo ei olis pitäny lapin äijän alkaa stadin kundille soittaa suutaan, aina lyhyet tappelee keskenään. 🤣🤣🤣🤣


      • kundiystävä

        Sillee niinku vittukato tiätsä?


    • Kumppari

      Paska haisoo joupissa. Ei paljoa omia kasvatteja enää tuos afrikkalais joukkuees

    • Loispallokerho

      SAJK uus nimi.South Africa Jalkapalloelija Kerholoinen

    • Jhv

      Lisää vaan hyviä urheilijoita Afrikasta ja muualta

    • TapsaKapernaumista

      Afrikkalaiset on kovia peippaamaan ja jysimään.

    • ettäsilleenvaan

      Cupista pudonneen SJK:n päävalmentaja Eremenko lupailee lisää hankintoja,toivottavasti ei mitään aineista kiinni jäänyttä peluria kumminkaan!Yksikin peluri potkupallo kerhosta usein näkyy käyvän minimanin alkossa,liekö vaimollensa hakemassa juominkia?Olen yhden kirjoittajan kanssa samaa mieltä 1000-1500 € perus palkka ja bonukset päälle jos tulee tulosta,laittaa kummasti yrittämään.Nyt ei ole pojilla huolen häivää palkka on kohillaan ja asuntokin maksetaan.!!

    • OotteTeJuntteja

      On se jumalauta, täällä Seinäjoen juntit juttelee vähä jalkapallosta mjötäääh?! SJK:lla kokonaiset kaksi pelaaja afrikasta ja koko talvi kokoonpanossa ollut paikallisia, esim. Lautamaja ja Sundman. Menkää pesäpallokentälle, siellä on hiljasta, jos ei tunnelma kiinnosta. Viime kausi meni huonosti ja silti kausikortteja mennyt pian 1800. Eipä teitä heikolla kieliopilla varustettuja juntteja stadionilla kaivatakkaan.

    • slaatan

      Esim.kokonaista 2 nimeä joita ei enää kesällä näy kokoonpanoissa,ja olikohan nuokaan puhtaasti omia kasvatteja.Kivimäki kyllä saa kausilippuja myytyä firmoille jotka saattavat tuoda asiakkaitaan katsomaan liigaa mutta esim itse en sitä virhettä toista kertaa tee.En vaan ymmärrä kuka viitsii ja kellä on aikaa tuollaasta pompottelua kattua.Peli on niinku ei olisi mitää kuvioota koskaa opeteltu vaan huutamalla huudetaan,TÄÄLÄ! SYÖTÄ! ja sitte vedetään kärkkärillä kolmoseen ja heittäydytään että sattuu AIAIAIAI!!! Jotenkin vaan meni tuos ökyareenan myötä tunnelma ku 9 kymmenestä tuolista tyhjiä ja keltaiset tuolit loistaa TV kuviski,silti ilmoitetaan yleisömääräksi kaikki kotiinjääneet yritysasiakkaat yms.että näyttäis hyvältä.

      • OletJuntti

        Sundman ja Lautamaja ihan avauskokoonpanon miehiä, huomaa ettet oo käyny peleissä. Lisätäkseni stadionilla on myös sisätilat, joissa on TV-ruudut joista katsoa peliä, mutta taitaa olla liian monimutkainen juttu sinulle, kun mielipiteesi perustuu vain ennakkoluuloihin. Joukkueen taktiikoita en nyt ala sulle tässä kertomaan. Nähdään stadionilla taas silloin kun sinä ja muutkin sinun kaltaisesi ihmiset tulevat menestysjanoissaan katsomaan kun pelataan mestaruudesta.


      • juho36

        Toden sanoja.Jalkapallokulttuuri meinaa sitä, että oman kylän joukkuetta jaksetaan kannattaa, meni niin tai näin.Meillä se on seitinohutta.Jopa vanhana aikana rajat oli niin tiukat, että kolme, neljä seuraa taapersi omissa sfääreissään.Kun idea yhdestä toimivasta joukkueesta Sarajärven johdolla ja Valakarin toimesta saatiin päähän saakka, tuli nousu ja mestaruus, ja alamäki, sen jälkeen alkoikin suunsoitto.Asiantuntijaksi riittää jokainen, joka on nähnyt koulun pihalla jalkapallon.


    • Klopisti

      Lähteekö joku stadionille, maksaa lipun ja katsoo ottelun siellä Teeveestä???????
      Nää henkilöt on varmaan niitä "kloppeja" jotka juo olutta matsin ajan ja huutelee törkeyksiä tuomarille ja pelaajille!

    • Piirinballopoijat

      Melkein 2000 kausikorttia myyty.
      Vps sjk kpv hyviä paikallismatseja jotka kiinnostaa.Vielä kun jaro nousee niin...

    • Totuusjatieto

      Huvitti tuo taktiikkajuttu tuossa yllä. Ei voi olla taktisesti köyhempää lajia, kuin suomalainen jalkapallo!

    • jeremenkka

      Joo ei todellakaan tarvita kummoisia taktisia nerouksia tuolla tasolla.Pitkää keskitystä ja jos molari imaisee niin siilipuolustus loput 87min,hienoa katsottavaa.Toisaalta ymmärrettävää kun pakkasella jo pelataan ja pusketaan päällä jäistä palloa niin jossain sen täytyy näkyä.

    • Hifkin-jannu

      Hyvä kyllä hommata coucheja S-joelle, jos vanhojen valmentajien suut tukitaan ja esim norjalaisia reportteria päästetä tekemään juttuja ja haastattelemaan nykyisiä toimihenkilöitä.

      TÄÄLÄ! SYÖTÄ!! 🤣🤣🤣

    • Fyffeiratkaise

      Naapurikaupungin vepsu tykittää puolet pienemmällä pelaajabudjetilla ja peli kulkee.
      Tulee mieleen yks lätkäporukka helsingistä nimittäin Ilmalan narrit eli jokerit.
      Oli liigajoukkue missä oli aina pitkät kesälomat.Ei pleijareihin rahallakaan.

    • Puulaakipalloa

      Täällä miljoonastadionilla just sjk-hifk matsi menosa.Muutama tuhat katsojaa.lämpötila 13.5 plussaaa.On tämä surkiaa potkupalloa.kallis muukalaislegioona ammattilaisia eikä osaa ees palloo potkii.
      Mistä näille maksetaan.Nousija hifk hallitsee
      Ja piirin pallopojat puollustaa.

      • PalloJunkkari

        Maalit lasketaan.


    • Potkipoikapotki

      On tää surkiaa peliä.aivan divaritasoo.
      Rahaa tulee kun osuu palloon

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6163
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      3936
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      255
      2319
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1920
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1373
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1296
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1077
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1040
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      986
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      951
    Aihe