EPSHPonkoPäteväSairaala?

vaasastakajahtaa

Päivän ilkka kertoi jotain surullista, muka laajan päivystyksen sairaala! Missä suuret lääkärit eivät edes kykene keskustelemaan asioista niin kuin aikuiset tapaa! Mikä klisee asiat riitelee eivät ihmiset, ismo Anttilaakin kun googletti löytyi varsin erikoisia jutuja. Puolijokikin voisi myös googlen perusteella keskittyä helluntaiseurakunnan näytelmiin ja kirjoittaa uusia jeesus näytelmiä! Tälläisellä helluntaiporukalla muka johdetaan laajanpäivystyksen sairaalaa, saatan epäillä. Taidan vaasalaisena valita Turun!

19

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • RauhaMaijalaRKP

      Alkaa paljastumaan tämä uskonnollinen lahkon johtama EPSHP, hieno homma ! Vihdoinkin.
      Nyt vaan pätevä selvitysmies/nainen tutkimaan miten tämä porukka saadaan hajotettua sisältä päin.
      Virkavastuullisestihan näitä on vaikea sieltä kammeta pois, mutta kun joukkoon solutetaan myyrä niin johan alkaa johtajien pallit heilua. Julkisuus on heidän pahin vihollinen - henkilöstöpäätökset eivät kestä päivänvaloa, kun epäpäteviä on valittu omaa lahkoa suosien.
      Jokohan se kepuli Jukka Vihriälän 30.000 muotokuva on valmis ja kenen seinällä se roikkuu ?
      Vielä saisi lehti paljastaa Seinäjoen Lukiota vaivaavan lahkolaisuuden.

    • läksinjo

      Tuo pahoinvointi on paljon syvemmällä kun vain lääkäritasolla. Kyllähän noita lekureita on tässä viime aikoina lähtenyt useampikin jo. Yhteentörmäyksiä syntyy kun joku saa toimia omavaltaisesti tai laittaa ehtojan toiminnalleen. Uskossa kaikki on yhteistä omaa...näin ainakin uskotaan olevan.
      Tälle seurakunalle laaja päivystys ei sovi.

      • Lääkärit lähtevät siksi koska kokevat palkan työtaakkaan nähden kohtuuttoman pieneksi.
        Saadakseen koulutusta vastaavan ansiotason, moni siirtyy tekemään työtä ainakin puolet ajasta yksityisellä sektorilla.

        Hallinnon puolelle ei juuri ole tunkua pätevistä hakijoista, koska siellä on ikuinen pula resursseista, eikä vastuusta juuri makseta.


    • vvvvvvvvvvvlll

      se on se syvälle juurtunu etelä-pohjanmaan kirous...kateus...liikaa porukkaa jolla on pieni palkka,paska työ...samas talos...ei voi johtaa kun kyräilyyn....moni hoitaja varsinkin muualta tullu lähtee aika äkkiä pois. saa nähdä miten käy ni kun oikeen pinna kiristyy jos sote siirtyy

    • Hengenvaarallistako

      Potilaana kohdallani tumpelointiin toistamiseen, joten käytin valinnanvapauttani siirtymällä etelämmäksi.

    • HellLunDai

      Jeesus on herra, saatanan tunarit!

      • pääjohtajatvaihtoon

        Sairaanhoitopiirin johtaja sekä johtava ylilääkäri kuuluvat molemmat vapaakirkkoon, eivät siis ole helluntailaisia.
        Erittäin huonoa mainetta laajan päivystyksen sairaalalle viime aikaiset julkisuuteen tulleet ongelmat. Lienee niin, että vuosien ajan on ollut pahoja johtamiseen liittyneitä ongelmia. Viidentoista vuoden kuluessa on useat erikoislääkärit vaihtaneet työpaikan Vaasan keskussairaalaan ja muualle.
        Johtamisen ongelmia on joka puolella Seinäjoen keskussairaalassa niin lääketieteen kuin hoitopuolen johtamisessa. Sairaala ei kykene millään tasolla vastaamaan laajan keskitetyn päivystyksen sairaalan toiminnasta. Jo nyt on tiedossa, että Valvira on viemässä osan syöpäleikkauksista muualle mm. Vaasan keskussairaalaan, missä kyseisiä leikkauksia tehdään riittävä määrä.


    • kopteriineilekuria

      Toivottavasti EPSHP hallituksen päätökset tuovat työrauhaa henkilökunnan kannalta mutta samalla se ampuu ilmaan taas yhden lähtölaukauksen. Kaikki ei vain ole sinut häviämisen kanssa.
      Tuo laajanpäivystyksen sairaala Seinäjoelle on muutenkin tuonut eripuraa laajemmaltikin maakuntaa....siitä ei vain yksinkertaisesti ole siihen, sen verran tuuli käynyt ja käy jatkuvasti niin hoitohenkilökunnassa että lääkärikunnassa, tasapainoista ja tasapuolista toimintaa ei vain löydy.
      Vielä kun mahdollista niin lääkärikopteri sijoituspaikkaan on nyt oikea hetki puuttua ennen kuin on liian myöhäistä ( eikös sen toisenkin kopterin sijoituspaikka muuttui vielä) joten VAASA HERÄTKÄÄ JA VOIMAT YHTEEN KERÄTKÄÄN.

    • eshseniori

      Tosi ikävää lukea huonon johtamisen, henkilöstöhallinnon ja koplausten tuloksia mediasta. Jos olisi halua ja kykyä,likapyykki pestäisiin organisaation sisällä. Näitä ensihoidon johtavien lääkäreiden henkilöihin meneviä ristiriitoja on vuosien mittaan aika ajoin julkisuudessa esillä.Vaikka henkilöt vaihtuu tai vaihdetaan,ongelmat jatkuu. Pakko ajatella,että syyt ovat syvemmällä ja kyse on valtataistelusta eikä ongelmia osata ratkaista muuten kuin henkilövaihdoksilla uudelleen ja uudelleen. Ei kyllä herätä luottamusta sairaalan toimintaa kohtaan. Hoitohenkilöstön taannoiset julkisuuteen tulleet tiedot velvollisuudesta siirtyä sijaistamamaan oman erikoisalueen ulkopuolelle ilman riittävää osaamista tai perehdytystä kertoivat samasta ongelmasta,huonosta johtajuudesta ja huonosta henkilöstöpolitiikasta. Kun pula lääkäreiden lisäksi muista terveydenhuollon laillistetuista ammattihenkilöistä on EPSHP:ssakin ollut tosiasia jo vuosia,pitäisi johtamiskäytäntöjen ja henkilöstöpolitiikankin vihdoin päivittyä. Autoritäärinen minä määrään, sinä tottelet rangaistuksen uhalla on jo ajat sitten vanhentunut tapa.

      • johtajuudenongelmat

        Hyvä kirjoitus niciltä "eshseniori". Juurikin näin on asiat Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin alueella.


    • wroom

      luultavimmin kuten tapana on tulee epshp-johto syyttämään sekoilusta vaasaa,maakuntaa ja jopa tamperetta...etelä-pohjalaiseen mentaliteettiin kuuluu se että syy ei ole minussa ei sitten koskaan..se on tuossa...luultavasti jos sote sattuisi kaatumaan jäisi e-p yksin. ei kukaan halua simppailevaa pikkusieluista kakaraa

    • www.murkut.org
    • Eisoteakoskaan

      Ei sotea koskaan!!
      Ei tarvita kenottelijoita ja häikäilemättömiä pelureita vanhusten ja vammaisten kustannuksella !!

    • sundmann

      kyllä se nyt ainakin varmasti siirtyy kuinka kauas ei tiedä....osuuskunta liittoutumia sairaanhoito piirien kesken tehdään jo sekä yhteisiä labra oy koalitioita

    • zuuup

      hakivat tarjouksia kunta urakka sivulla että siirtyy se joku skannaus pec systeemi rekkaan pihalle aina tarvittaessa. ei vissiin haluta ainakaan tehdä vaasan kanssa yhteistyötä kun niillä on lehden mukaan suomen uusin sellainen. mikä siinä on ettei se yhteistyö voi onnistua? onko se aina se että etelä-pohjalaisen on oltava paree,urheilussa,töissä,kotioloissa? eikä myönnä jos menee huonosti...siksi yhteistyö joka saralla aika mahdotonta.

    • Totuuson

      Ulkolaiset lääkärit parhaita!

      • hehehehheee

        Heh heh heh heh heh heeeeh hehheh heee.


      • Puuhastelua
        hehehehheee kirjoitti:

        Heh heh heh heh heh heeeeh hehheh heee.

        JUuri näin. Muualta tulleet lääkärit ovat potilaan asialla. Toiset hoitavat, omien yksityispuolen, potilaiden asioita virka-aikanakin.


    • wroom

      ainakin korjaus ohjeiden mukaan kuntauudistusta pitää rukata ja valinnan vapautta...sit yks pointti oli että vaasa saa seinäjoen lisäksi laajan päivystyksen.....eu tuomioon menee lisäks jotain rahajuttuja.
      elikkä kaikki mitä kepulaiset yritti ajaa kaatuu kun korttitalo yhyyyyyyy.....hahahaha
      pääasia on tietty että palvelu pelaa pienillä paikkakunnilla tolla sipuli kunkun mallilla ei olisi

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5450
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3497
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1622
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      198
      1564
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1076
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1038
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      897
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      836
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      799
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      798
    Aihe