Loppuarvosanani Sipilän hallitukselle

On 9 . Kymppiä ei tule siksi että Turvapaikkapolitiikka olisi voitu hoitaa tiukemmin. Sekä se että työmarkkinoiden uudistukset jäivät vähän puolitiehen kun Ay-liikkeelle ei riittävän jämäkästi osoitettu sen paikkaa demokratiassa.

68

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • S24uomlaineN

      Jahas. Pallohame on herännyt taas uuteen päivään, johan tuo on jo yli kolmen.

      • Kyllä sinä saat vuonna 2019 olla kiinnostunut naisten vaatteista.
        Miltä tuntuu kun rekisteröitymispakon myötä törkyilysi loppuu?


      • S24uomlaineN
        OikeistoSosDem kirjoitti:

        Kyllä sinä saat vuonna 2019 olla kiinnostunut naisten vaatteista.
        Miltä tuntuu kun rekisteröitymispakon myötä törkyilysi loppuu?

        Sovitaanko pallomekko , että seuraavan kerran kun kirjoitat palstalle, kysyt luvan minulta?


      • S24uomlaineN kirjoitti:

        Sovitaanko pallomekko , että seuraavan kerran kun kirjoitat palstalle, kysyt luvan minulta?

        Sirola Opistossako tuollaista opetettiin?


      • kattiakanssa

        Paha provo tai liukas alusta ja päässy numero keikahtamaan.


    • assasassa

      onko puoluekannatus galluppia tehty

    • arvoisatsanani

      Loppuarvosanani hallitukselle on 4 -
      Sipilälle 3-
      oikeistotenuri / jenkkirotan perseennuolijalle 2-

      • Anonyymi

        Miten miinus kun sitä ei ole.


    • päivystykseen.heti

      Kaikki toimet ja sanomiset osoittaa että Sipilä luule ja haluaa olla diktaattori, sehän jo kiistatta osoittetu päätöksissä ja sadoissa uutisoinneissa. Eli aloittajan ajatukset ja halut tuli hyvin esiin. Ilmeisesti hyvin sairas henkilö ja saa miettimään että on maan psykiatrinen hoito kohdallaan.

      • Normaalia Hakaniemen Sirola Opistossa opetettua louskutusta jota täysjätkiset eivät ota vakavissaan.
        Siis kuka puhuu Tovereista vuonna 2019.


      • ihanvaintoverille
        OikeistoSosDem kirjoitti:

        Normaalia Hakaniemen Sirola Opistossa opetettua louskutusta jota täysjätkiset eivät ota vakavissaan.
        Siis kuka puhuu Tovereista vuonna 2019.

        Voi Hyvä Toveri;
        Sirola-opiston käyneenä sanon sinua toveriksi, aivan sen takia, että sinä olet kuin pieni lammas ilman äitiä.
        Todista nyt aivan ensiksi, että olet aivan täysissä sielunvoimissa, kirjoituksesi puhuu muuta ja ota selvää Toveri, että missä oli Sirola-opisto


      • Anonyymi
        OikeistoSosDem kirjoitti:

        Normaalia Hakaniemen Sirola Opistossa opetettua louskutusta jota täysjätkiset eivät ota vakavissaan.
        Siis kuka puhuu Tovereista vuonna 2019.

        Katkera ja kaikkeen nuivasti suhtautuva pallopaita ei erota tosiasioita ja mielellään luokittelee kaikki kommunisteiksi tai Sirola-opiston käyneiksi. Olisko aika hiukan päivittää keiden intressiwturyhmään säätiö kuuluukaan nykyään?

        "Sirola-opisto oli vuosina 1946–1994 toiminut Yrjö Sirolan Säätiön ylläpitämä yhteiskunnallinen kansanopisto. Säätiön taustalla olivat Suomen kommunistinen puolue (SKP) sekä Suomen Kansan Demokraattinen Liitto (SKDL) ja sen jäsenjärjestöt. Säätiö ja sen ylläpitämä opisto sai nimensä opinto- ja koulutustoimintaan keskittyneen kommunistipoliitikko Yrjö Sirolan (1876–1936) mukaan. Opisto toimi suurimman osan ajastaan Hämeenlinnan Vanajanlinnassa.

        Rosenlew omisti linnan vuoteen 1941 asti. Seuraavia omistajaehdokkaita oli kaksi: presidentti Risto Ryti ja upporikas saksalainen asetehtailija Willy Daugs. Ostolupa meni Daugsille Rytin tietämättä, eikä linnasta tullut presidentin kesäasuntoa. Saksan tappio sodassa tarkoitti kuitenkin saksalaisen omaisuuden siirtymistä sotakorvauksena Neuvostoliitolle. Kartanosta huolehti Neuvostoliiton omaisuuden hoitokunta, jolloin päärakennus jäi tyhjäksi ja alkoi rapistua pahasti.

        Yrjö Sirola vuokrasi linnan vuonna 1947 ja se otettiin Sirola-opiston käyttöön. Sirola-säätiö osti rakennukset ja maat vuonna 1956. Yli puolet maasta luovutettiin rintamamiesten pientila- ja asutuskäyttöön, puolet jäi silloiselle Vanajan kunnalle. Sirola-opiston toiminta loppui vuonna 1994. Parin vuoden päästä Hämeenlinnan kaupunki osti Vanajanlinnan ja vuokraajaksi tuli Sirola-säätiön pääosin omistama Vanajanlinna Oy. Vuonna 1998 Vanajanlinna Oy:n omistajiksi tulivat Mika Walkamo ja Pekka Vihma, jotka aloittivat paikassa kokoushotellitoiminnan."


    • nääpäihtyneet

      Pallopaita täytyy olla raskaasti päissään. Kukaan täyspäinen ei alennu kehuu tollosipilää..

    • ValehtelijanTulot

      Antamalla Sipilälle noin hyvä arvosanan osoitat hyväksyväsi sen, että kansalle ja varsinkin huono-osaisille voi ja saa valehdella.

      Valehtelun tuloksena Sipilä tienasi neljässä vuodessa palkkatuloina yli puoli miljoonaa euroa plus muut edut siihen vielä päälle. Kuka vielä kehtaa väittää ettei valehtelu kannata!?

    • tilinopäätöstä

      On Sipilä tehnyt monia asioita oikein mutta tämän hallituskauden lopputulema on se että olemme kansana jakautuneempi kuin vuosikymmeniin.
      Sipilän ansiot löytyvät ansiokkaasta manageroinnista mutta aitoa johtajuutta moni jäi kaipaamaan .

      • Olkaa.nöyränä

        Vasurit voisi painua hornan tuuttiin 7,1 %kanntuksellaan, Sdp 16,5 %.
        Siinä sitä jakautumista. Mutta demareissa on kyllä tolkun ihmisiäkin, ei kaikki niin Sirolan oppeihin kallellaan.

        Nämä komukat kuvittelee olevansa enemmistöä.


      • Olkaa.nöyränä kirjoitti:

        Vasurit voisi painua hornan tuuttiin 7,1 %kanntuksellaan, Sdp 16,5 %.
        Siinä sitä jakautumista. Mutta demareissa on kyllä tolkun ihmisiäkin, ei kaikki niin Sirolan oppeihin kallellaan.

        Nämä komukat kuvittelee olevansa enemmistöä.

        Valitettavasti Lipposen ja Urpilaisen jälkeen se tolkun porukka on jyrätty Ay-agitaattoreiden jotka täälläkin paasaa ulkoa opettelemaansa Sirola Opiston monistetta. Tosin tuossa monisteessa on vain yksi sivu isolla fontilla.


    • allearvostelun

      Loppuarvosanani Sipilän hallitukselle POTKUT PERSEELLE ja ULOS!

      • Minäkin komppaan: Sipilä kiltti, mene puuis. Kyllä sinussa TÄYTYY olla jotain hyvää - muissakin on -, en vain keksi mitä se voisi kohdallasi olla.


    • Ja taas ohjeistan:
      Kaikki yhes koos, yks. kaks, koli, neli
      Li,Li, Li Li Li ! Li, Li, Li Li Li !

    • tarkkanäköinen

      Siitä hetkestä asti, jolloin kokomusta edesmennyt h.holkeri testamenttasi äänensä presidentinvaaleissa edesmenneelle sosialisti m.koivistolle Suomen tasavalta on mennyt alamäkeä, Työtä tekeville ihmisille näiden kahden liitto on katastrooffi, siinä liitossa työntekijä on pelinappula. kokomustat vie rahat ja sosialisti katsoo omistavansa mandaatin työntekiöihin , joita pitää kaupantekovälieinä.Kummankaan etu ei ole hyvin tai edes kohtuullisesti tienaava työntekijä. Totuus on , että hyvin tienaava kansakunta laidasta toiseen on hyvinvoivan kansakunnan ensimmäinen ja AINUT edellytys. Raha pyörii omassa maassa ja ostovoima vain lisääntyy, kokomustien ja sosialistien luxenburgiin siirtämät rahat ovat menetettyjä varoja .Sipilä on "uudenajan"keskustalainen joka kuuluu edellämainittuihin rotta-politikkoihin, siitä ei päöäse yli eikä ympäri, ihmiskunnan rotat ansaitsevat arvosanan pitkä-10.

    • turvikset

      laskee pisteitä

    • oksettaa

      Sipilä heikoilla. Jopa kusipäätkin pantu kehuu..

    • Hyvin.toimi.hallitus

      Voikai siihen 10- antaa tälle hallitukselle, kun vahva oletus ettei siihen tulokseen yllä kukaan enään mitä talous nyt noussut ja työllisyys, noinkin lyhyessä ajassa. Puhua aina voi, mutta katseet silloin kääntyy edelliseen hallitukseen 100 000 utta työtöntä ja lähes 30 miljardia lisää velkaa.
      Substanssi ei riitä näin hyvään tulokseen ellei entine kokoonpanno jatka.
      (Substanssi on usein määritelty sellaiseksi keskeiseksi ominaisuudeksi. Tällöin substanssin esimerkkinä voidaan ajatella työtöntä. Työttömän substanssi on työtä tekemättömyys, sillä työssä oleva työtön ei olisi työtön. Substanssin vastakohtana pidetään aksidenssia, joka vaatii jonkun substanssin ollakseen olemassa, ja joka voi muuttua ilman, että substanssi katoaa. )
      (aksidenssi; substanssin satunnainen tai epäolennainen ominaisuus, voisi sanoa vaikka että olisi satunnainen, ainakin minä nuorempana pääsin tanssilavoilla saatille, ja siitä molemminpuoliseen seksiin, joka oli ihan normia, kun olin näitä naisiin sekaantujia)

    • ValheOnLestanMerkki
    • Enpä ole tätäkään viikonloppuani täällä kuluttanut, mutta nyt palstan avasin, enkä näe juuri sellaista, johon minun tarvitsisi puuttua. Tuohon viestiisi ja varsinkin Sinuun nyt kuitenkin puutun:

      Miksi olet olevinasi sosialidemokraatti? Parissa elämäni vaiheessa olen ollut sen puolueen kannattaja, viimeisessä vaiheessa Lipposen kannattajana varmaan aidosti oikeistososialidemokraattina, mutta en toki silloinkaan olisi tuollaisia ajatellut enkä ainakaan suustani julkisuuteen päästänyt. Kun historiaa tuntevana hyvin tiedän ammattiyhdistysten suuren myönteisen merkityksen yhteiskunnassamme, koin sen jo aikaisemmassa sotilasammatissanikin.

      Kun muutama vuosi sitten tulit tälle palstalle, ja vaikka en enää silloinkaan ollut varsinaisesti demarien kannattaja, suhtauduin varsin myönteisesti silloin esittämiisi näkemyksiin; muistanet. Miksi nyt noin? En tuon nykyisin esittämäsi koe palvelevan ainakaan demareita enkä liioin kokoomusta. Jos tarkoituksesi on noin palvella kepua - kuten näyttäisi - taidat siinäkin olla erehtynyt pahasti.

      Ehkä tuollaiselle on kuitenkin muu selitys. Joku täällä ilmeisessä mielenvikaisuudessaan esiintyy eliittisotilaana, joku toinen majurina tai muuna epäuskottavana typeryyttään, mutta sinulla ei liene noita syitä. Miksi sinulla siis tuo rooli? Ei kai vain ole kyseessä se, että täytyyhän joutilaallakin olla jotain tekemistä???

      Sorry vaan suorapuheisuudestani, mutta sellaiseen tässä näkemäni minut kirvoitti. Hyvää yötä!

      • Huvittunut

        Siinäpä demari demarille. Tai vain tosikko trollille. Hauskaa.


      • Voi kai oikeistososialidemokraateillakin olla keskinäisiä eroja mielipiteissään? Ketjun avaaja on ollut samoilla linjoilla kanssasi ainakin Suomen ulkopolitiikasta nyt ja menneisyydessä. Hän on ollut laillasi kiihkeä Urho Kekkosen linjan vastustaja ja ihaillut K.A Fagerholmia ja Väinö Tanneriakin, joita molempia pidetään oikeistodemareina. Samoin hän on arvostanut Lasse Lehtisen ja Hannu Rautkallionkin näkemyksiä Kekkosesta aivan samoilla perusteilla kuin sinäkin.

        Kriittinen suhtautuminen ay-liikkeeseen tänä päivänä on mielestäni pikku juttu verrattuna kriittiseen suhtautumiseen Suomen ulkopoliittiseen linjaan monen vuosikymmenen aikana. Ja oliko arvostamasi Väinö Tannerkaan varsinainen ay-mies, ainakaan johtaessaan Elantoa ja samalla komentaessaan sen pienipalkkaisia kassaneitejä ja myyjättäriä aikanaan?


      • Keskity Kapi siihen mitä kirjoitetaan. Äläkä siihen onko kirjoittajan nikki vaikka Vasemmisto Kepulainen.


      • Pystyyn_kuollut kirjoitti:

        Voi kai oikeistososialidemokraateillakin olla keskinäisiä eroja mielipiteissään? Ketjun avaaja on ollut samoilla linjoilla kanssasi ainakin Suomen ulkopolitiikasta nyt ja menneisyydessä. Hän on ollut laillasi kiihkeä Urho Kekkosen linjan vastustaja ja ihaillut K.A Fagerholmia ja Väinö Tanneriakin, joita molempia pidetään oikeistodemareina. Samoin hän on arvostanut Lasse Lehtisen ja Hannu Rautkallionkin näkemyksiä Kekkosesta aivan samoilla perusteilla kuin sinäkin.

        Kriittinen suhtautuminen ay-liikkeeseen tänä päivänä on mielestäni pikku juttu verrattuna kriittiseen suhtautumiseen Suomen ulkopoliittiseen linjaan monen vuosikymmenen aikana. Ja oliko arvostamasi Väinö Tannerkaan varsinainen ay-mies, ainakaan johtaessaan Elantoa ja samalla komentaessaan sen pienipalkkaisia kassaneitejä ja myyjättäriä aikanaan?

        Ay-liikkeellä on luonnollisesti ollut paikkansa ja tarpeensa menneisyydessä. Nyt se on kehityksen jarru.


      • OikeistoSosDem kirjoitti:

        Ay-liikkeellä on luonnollisesti ollut paikkansa ja tarpeensa menneisyydessä. Nyt se on kehityksen jarru.

        Mitä Kekkoseen tulee niin ehkä totuus on jostain siitä väliltä.


      • Pystyyn_kuollut kirjoitti:

        Voi kai oikeistososialidemokraateillakin olla keskinäisiä eroja mielipiteissään? Ketjun avaaja on ollut samoilla linjoilla kanssasi ainakin Suomen ulkopolitiikasta nyt ja menneisyydessä. Hän on ollut laillasi kiihkeä Urho Kekkosen linjan vastustaja ja ihaillut K.A Fagerholmia ja Väinö Tanneriakin, joita molempia pidetään oikeistodemareina. Samoin hän on arvostanut Lasse Lehtisen ja Hannu Rautkallionkin näkemyksiä Kekkosesta aivan samoilla perusteilla kuin sinäkin.

        Kriittinen suhtautuminen ay-liikkeeseen tänä päivänä on mielestäni pikku juttu verrattuna kriittiseen suhtautumiseen Suomen ulkopoliittiseen linjaan monen vuosikymmenen aikana. Ja oliko arvostamasi Väinö Tannerkaan varsinainen ay-mies, ainakaan johtaessaan Elantoa ja samalla komentaessaan sen pienipalkkaisia kassaneitejä ja myyjättäriä aikanaan?

        Myönnän, että noin kai paljolti on kuin sanot. Samoilla linjoilla todella olen tuon Oikeistososdemin kanssa mainitsemistasi asioista, varsinkin ulkopolitiikasta ja tietenkin Natosta, ehkä vähän muustakin. Tästä hallituksesta meillä kuitenkin on hieman eri näkemys ja kovin erilainen näkemys ammattiyhdistyksistä ja niiden merkityksestä.

        Tanner ei ollut varsinaisesti ammattiyhdistysmies, mutta kyllä hän oli vahvasti vaikuttamassa talvella 1940 ns. ”tammikuun kihlaukseen”, jossa Suomen työnantajain keskusliitto tunnusti ammattiliitot ja niiden keskusjärjestö SAK:n neuvotteluosapuoliksi työmarkkina-asioissa

        Tanner oli osuustoimintamies ja ennen muuta suoraselkäinen poliitikko. Kommunisteja hän vihasi, mutta oikeiston ja varsinkin maalaisliiton kanssa hän tuli juttuun mukavasti. Siitä osoituksena on kai Kekkosen puhe Tannerin 60-vuotispäivänä maaliskuussa 1941. Puheessaan Kekkonen ylisti Tanneria suureksi suomalaiseksi. Tannerin ja Kekkosen sukset menivät kyllä ristiin sodan loppuvaiheissa, kun Kekkonen oli ”kääntänyt takkinsa” ja Tannerin takki ei kääntynyt.


      • OikeistoSosDem kirjoitti:

        Keskity Kapi siihen mitä kirjoitetaan. Äläkä siihen onko kirjoittajan nikki vaikka Vasemmisto Kepulainen.

        Okei, eihän kirjoittajan täällä käyttämän nikin tarvitse kertoa siitä, mitä kirjoittaja on todellisuudessa. Ei täällä majurina esiintyvä ole todellisuudessa majuri, ei eliittisotilas ole koskaan ollut mikään eliittisotilas, ja on muitakin lähes samanlaisia.

        Eikä minussakaan ole kapia, mutta eräiden - varsinkin tuon yhden mainitsemani - päähän olen mennyt kapin lailla. Kapihan syö ketulta karvat ja minä syön noilta eräiltä - varsinkin tuolta yhdeltä - päästä kaiken muun niin, että vain minä siellä vellon siten kuin täällä päivittäin moneen kertaan nähdään;))


      • kapi_ kirjoitti:

        Myönnän, että noin kai paljolti on kuin sanot. Samoilla linjoilla todella olen tuon Oikeistososdemin kanssa mainitsemistasi asioista, varsinkin ulkopolitiikasta ja tietenkin Natosta, ehkä vähän muustakin. Tästä hallituksesta meillä kuitenkin on hieman eri näkemys ja kovin erilainen näkemys ammattiyhdistyksistä ja niiden merkityksestä.

        Tanner ei ollut varsinaisesti ammattiyhdistysmies, mutta kyllä hän oli vahvasti vaikuttamassa talvella 1940 ns. ”tammikuun kihlaukseen”, jossa Suomen työnantajain keskusliitto tunnusti ammattiliitot ja niiden keskusjärjestö SAK:n neuvotteluosapuoliksi työmarkkina-asioissa

        Tanner oli osuustoimintamies ja ennen muuta suoraselkäinen poliitikko. Kommunisteja hän vihasi, mutta oikeiston ja varsinkin maalaisliiton kanssa hän tuli juttuun mukavasti. Siitä osoituksena on kai Kekkosen puhe Tannerin 60-vuotispäivänä maaliskuussa 1941. Puheessaan Kekkonen ylisti Tanneria suureksi suomalaiseksi. Tannerin ja Kekkosen sukset menivät kyllä ristiin sodan loppuvaiheissa, kun Kekkonen oli ”kääntänyt takkinsa” ja Tannerin takki ei kääntynyt.

        Kekkonen oli oikeastaan ensimmäinen uuden ajan poliitikko urakeskeisyydessään ja median hallinnassaan.
        Vuonna 1954 Leskisen masinoima lokakampanja joka kohdistui Kekkoseen kääntyi itseään vastaan. Asia joka kannattaa muistaa nykyäänkin


      • KertakäyttöKapteeni
        kapi_ kirjoitti:

        Okei, eihän kirjoittajan täällä käyttämän nikin tarvitse kertoa siitä, mitä kirjoittaja on todellisuudessa. Ei täällä majurina esiintyvä ole todellisuudessa majuri, ei eliittisotilas ole koskaan ollut mikään eliittisotilas, ja on muitakin lähes samanlaisia.

        Eikä minussakaan ole kapia, mutta eräiden - varsinkin tuon yhden mainitsemani - päähän olen mennyt kapin lailla. Kapihan syö ketulta karvat ja minä syön noilta eräiltä - varsinkin tuolta yhdeltä - päästä kaiken muun niin, että vain minä siellä vellon siten kuin täällä päivittäin moneen kertaan nähdään;))

        Mistä sinä tuon tiedät ? Kuviittelet vain, ja sitten tulee uskomus.
        'Ei täällä majurina esiintyvä ole todellisuudessa majuri`

        Majureita nyt valtakunnassa paljonkin mm nainen oli majurin vakansilla v 2016>.
        Mutta sinä Kapi olet kaukana oikeasta upseerista, ei aliupseerina tullut voi kohota kapteeniksi ilman ao sotakouluja -kadettikoulu, ja sille pohja -lukio. Olet vain SDP ajan tuote, ilman koulutusta kapteeniksi. Latinan sana magnus tarkoittaa suurta, josta maior (myös major tai maiior) on komparatiivinen muoto tarkoittaen suurempi = majuri. Ei korkeakoulutettu upseeri voi olla aliupseeri pohjalla. Sota aika oli erikseen kun tosimiehistä -taistelijoita haluttiin kunnioittaa upseerin arvolla. Sinä et ole tosimies, tuollainen sosialisti lässyttäjä vain.

        https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/d/d4/Majuri_kauluslaatta.svg/300px-Majuri_kauluslaatta.svg.png
        -et edes tunnistanut esiupseerin kauluslaattaa. Majurin arvomerkissä maa- ja ilmavoimissa on kauluslaatassa yksi iso heraldinen ruusu. Et tiennyt eroa ali (toimi)upseerin ja esiupseerin välillä.

        Majuri on myös yleinen sukunimi. Mutta kapteeni sukunimeä en ole kuullut ?

        `Hergé esitteli kapteeni Haddockin ensimmäisen kerran ilmestymisjärjestyksessä yhdeksännessä Tintti-kertomuksessa, vuosina 1940–1941 julkaistussa Kultasaksisessa ravussa. Ensiesiintymisessään Haddock oli alkoholisti ja melko yksinkertainen kauppalaiva Karaboudjanin kapteeni, jonka Tintti yllättäen kohtasi paetessaan perämies Allanin johtamilta Karaboudjanin miehistön jäseniltä. Tintti kertoo hänelle, että Allan käyttää laivaa oopiumin salakuljetuksen, minkä jälkeen kaksikko pakenee Karaboudjanilta. Haddock esiintyy koko lopputarinan ajan Tintin seuralaisena, ja vaikka Haddockin aggressiiviset juoppohulluuskohtaukset aiheuttavatkin jatkuvasti vaikeuksia Tintille, tarinan edetessä Haddock kuitenkin ystävystyy kumppaninsa kanssa.
        Haddock oli alun perin tarkoitettu pelkäksi kertakäyttöhahmoksi`


      • kapi_ kirjoitti:

        Okei, eihän kirjoittajan täällä käyttämän nikin tarvitse kertoa siitä, mitä kirjoittaja on todellisuudessa. Ei täällä majurina esiintyvä ole todellisuudessa majuri, ei eliittisotilas ole koskaan ollut mikään eliittisotilas, ja on muitakin lähes samanlaisia.

        Eikä minussakaan ole kapia, mutta eräiden - varsinkin tuon yhden mainitsemani - päähän olen mennyt kapin lailla. Kapihan syö ketulta karvat ja minä syön noilta eräiltä - varsinkin tuolta yhdeltä - päästä kaiken muun niin, että vain minä siellä vellon siten kuin täällä päivittäin moneen kertaan nähdään;))

        Oikeastaan minulla ei ole muuta poliittista kantaa kuin markkina- ja arvoliberaalius.
        Harmi että näissäkin vaaleissa NATO-kysymys vaietaan kuoliaaksi.


      • KertakäyttöKapteeni kirjoitti:

        Mistä sinä tuon tiedät ? Kuviittelet vain, ja sitten tulee uskomus.
        'Ei täällä majurina esiintyvä ole todellisuudessa majuri`

        Majureita nyt valtakunnassa paljonkin mm nainen oli majurin vakansilla v 2016>.
        Mutta sinä Kapi olet kaukana oikeasta upseerista, ei aliupseerina tullut voi kohota kapteeniksi ilman ao sotakouluja -kadettikoulu, ja sille pohja -lukio. Olet vain SDP ajan tuote, ilman koulutusta kapteeniksi. Latinan sana magnus tarkoittaa suurta, josta maior (myös major tai maiior) on komparatiivinen muoto tarkoittaen suurempi = majuri. Ei korkeakoulutettu upseeri voi olla aliupseeri pohjalla. Sota aika oli erikseen kun tosimiehistä -taistelijoita haluttiin kunnioittaa upseerin arvolla. Sinä et ole tosimies, tuollainen sosialisti lässyttäjä vain.

        https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/d/d4/Majuri_kauluslaatta.svg/300px-Majuri_kauluslaatta.svg.png
        -et edes tunnistanut esiupseerin kauluslaattaa. Majurin arvomerkissä maa- ja ilmavoimissa on kauluslaatassa yksi iso heraldinen ruusu. Et tiennyt eroa ali (toimi)upseerin ja esiupseerin välillä.

        Majuri on myös yleinen sukunimi. Mutta kapteeni sukunimeä en ole kuullut ?

        `Hergé esitteli kapteeni Haddockin ensimmäisen kerran ilmestymisjärjestyksessä yhdeksännessä Tintti-kertomuksessa, vuosina 1940–1941 julkaistussa Kultasaksisessa ravussa. Ensiesiintymisessään Haddock oli alkoholisti ja melko yksinkertainen kauppalaiva Karaboudjanin kapteeni, jonka Tintti yllättäen kohtasi paetessaan perämies Allanin johtamilta Karaboudjanin miehistön jäseniltä. Tintti kertoo hänelle, että Allan käyttää laivaa oopiumin salakuljetuksen, minkä jälkeen kaksikko pakenee Karaboudjanilta. Haddock esiintyy koko lopputarinan ajan Tintin seuralaisena, ja vaikka Haddockin aggressiiviset juoppohulluuskohtaukset aiheuttavatkin jatkuvasti vaikeuksia Tintille, tarinan edetessä Haddock kuitenkin ystävystyy kumppaninsa kanssa.
        Haddock oli alun perin tarkoitettu pelkäksi kertakäyttöhahmoksi`

        Täällä antamillasi "näytöillä" olet hyvin väärä henkilö puhumaan minulle koulutuksesta. Nuorimman lapsenlapseni, 9-vuotiaan tytön kirjallisesti esittämä on kielellisesti kuten älyllisestikin korkeakoulutasoa sinun esityksiisi verrattuna.

        Joo, Majuri on kyllä myös nimi. Rauhanturvajoukoissa Siinailla vv. 1978-79 palvellessani siellä oli sotilastarkkailijana "tuplamajuri", eli majuri Pekka Majuri - josta taisi myöhemmin tulla eversti. Nimenä voi olla myös Toveri, nyt meillä on prikaatikenraali Pekka Toveri. Hänen isänsä oli muuten niitä neljän ensimmäisen ryhmässä kapteeniksi ylennettyjä toimiupseereita. Oli myöhemmin kokoomuksen valtuutettuna silloisessa kotikunnassaan. Voi siis olla myös sellaisia "tovereita" kuten myös sellaisia "majureita" kuin on täällä esiintynyt majuri;))


      • Huippusotilaaltasi
        kapi_ kirjoitti:

        Täällä antamillasi "näytöillä" olet hyvin väärä henkilö puhumaan minulle koulutuksesta. Nuorimman lapsenlapseni, 9-vuotiaan tytön kirjallisesti esittämä on kielellisesti kuten älyllisestikin korkeakoulutasoa sinun esityksiisi verrattuna.

        Joo, Majuri on kyllä myös nimi. Rauhanturvajoukoissa Siinailla vv. 1978-79 palvellessani siellä oli sotilastarkkailijana "tuplamajuri", eli majuri Pekka Majuri - josta taisi myöhemmin tulla eversti. Nimenä voi olla myös Toveri, nyt meillä on prikaatikenraali Pekka Toveri. Hänen isänsä oli muuten niitä neljän ensimmäisen ryhmässä kapteeniksi ylennettyjä toimiupseereita. Oli myöhemmin kokoomuksen valtuutettuna silloisessa kotikunnassaan. Voi siis olla myös sellaisia "tovereita" kuten myös sellaisia "majureita" kuin on täällä esiintynyt majuri;))

        Lopeta ääliö lässyttäminen: Et Sinä koskaan ole ihan oikea sotilas ollut, kuten minä.


      • YeMies
        kapi_ kirjoitti:

        Täällä antamillasi "näytöillä" olet hyvin väärä henkilö puhumaan minulle koulutuksesta. Nuorimman lapsenlapseni, 9-vuotiaan tytön kirjallisesti esittämä on kielellisesti kuten älyllisestikin korkeakoulutasoa sinun esityksiisi verrattuna.

        Joo, Majuri on kyllä myös nimi. Rauhanturvajoukoissa Siinailla vv. 1978-79 palvellessani siellä oli sotilastarkkailijana "tuplamajuri", eli majuri Pekka Majuri - josta taisi myöhemmin tulla eversti. Nimenä voi olla myös Toveri, nyt meillä on prikaatikenraali Pekka Toveri. Hänen isänsä oli muuten niitä neljän ensimmäisen ryhmässä kapteeniksi ylennettyjä toimiupseereita. Oli myöhemmin kokoomuksen valtuutettuna silloisessa kotikunnassaan. Voi siis olla myös sellaisia "tovereita" kuten myös sellaisia "majureita" kuin on täällä esiintynyt majuri;))

        Mutta sinä kapi reppana et ole mitään, pelkkä koiraslotta. Kansa-ja rottakoulu eivät ole meriittejä. Upseerien arvostuksessa laisesi luuseri rankataan kirjekyyhkyn ja sotakoiran alapuolelle.


      • Kapille
        kapi_ kirjoitti:

        Myönnän, että noin kai paljolti on kuin sanot. Samoilla linjoilla todella olen tuon Oikeistososdemin kanssa mainitsemistasi asioista, varsinkin ulkopolitiikasta ja tietenkin Natosta, ehkä vähän muustakin. Tästä hallituksesta meillä kuitenkin on hieman eri näkemys ja kovin erilainen näkemys ammattiyhdistyksistä ja niiden merkityksestä.

        Tanner ei ollut varsinaisesti ammattiyhdistysmies, mutta kyllä hän oli vahvasti vaikuttamassa talvella 1940 ns. ”tammikuun kihlaukseen”, jossa Suomen työnantajain keskusliitto tunnusti ammattiliitot ja niiden keskusjärjestö SAK:n neuvotteluosapuoliksi työmarkkina-asioissa

        Tanner oli osuustoimintamies ja ennen muuta suoraselkäinen poliitikko. Kommunisteja hän vihasi, mutta oikeiston ja varsinkin maalaisliiton kanssa hän tuli juttuun mukavasti. Siitä osoituksena on kai Kekkosen puhe Tannerin 60-vuotispäivänä maaliskuussa 1941. Puheessaan Kekkonen ylisti Tanneria suureksi suomalaiseksi. Tannerin ja Kekkosen sukset menivät kyllä ristiin sodan loppuvaiheissa, kun Kekkonen oli ”kääntänyt takkinsa” ja Tannerin takki ei kääntynyt.

        Kapi kirjoittaa: "Tanner oli osuustoimintamies ja ennen muuta suoraselkäinen poliitikko. "

        Tanner olisi jättänyt Karjalan evakuoimatta ja siviilit puna-armeijan armoille, kaksikin kertaa. Teki siitä aloitteen, joka ei edennyt onneksi mihinkään.

        Tuollaisesta miehestä ei voi kuin todellinen idiootti käyttää nimitystä suoraselkäinen poliitikko.


    • PelkkäPilleristi

      Mikähän mies lienee josko edes mies laisinkaan?

      Kysymyksen oikeuttavat aloittajan alati vaihtuvat, poukkoilevan ristiriitaiset mielipiteet.

    • Kommentoin

      10- keskustalle, ja tulee tasan kymppi 26 % saadun vaalituloksen jälkeen, jos niin käy 25 %:kin riittää.
      Sdp:n on pakko hajota sateenkaarilaisten tieltä pois. Se tietää muille puolueille lisää plussaa, ja kepu siinä saattaa olla ensimmäisenä jonossa. Populistit ja sateenkaarelaiset nyt Sdp, ei sillä voi maata rakentaa. Ay-liike ja SAK vanhempi väki hiljaa, kun saaneet rahamassinsa täytettyä.


      Suomen äänekkäin populistinen ryhmittymä on perushelsinkiläiset
      Perushelsinkiläiset luulevat elättävänsä muuta Suomea. perushelsinkiläiset ovat varmoja siitä, että muut rellestävät heidän kustannuksellaan. Suunniteltiin Suomessa sotea tai ihan mitä tahansa uutta, niin perushelsinkiläiset alkavat heti julistaa, että heitä sorretaan.
      Perushelsinkiläisten mielestä helsinkiläiset elättävät muuta Suomea, vaikka asia on tasan päinvastoin. Todellisuudessahan helsinkiläiset istuvat muun Suomen pöydässä ja syövät muun Suomen tuottamaa ruokaa.
      Perushelsinkiläisten mielestä Helsinki on Suomen veturi, vaikka vähintään yhtä osuva vertaus olisi, että Helsinki on Suomen ravintolavaunu.

      • Addvance

        Idiootin olisi syytä mainita "lähde" lainaamilleen osasille. Palstapölhön oman osuuden tuosta erottaakin :)


      • pankon.sekopää

        Pankkomajurilla hirttää päivittäin kiinni ja levy jää pyörimään yhtä ja samaa kohtaa. Yllätys voi olla melkoinen, kun levy vaihtuu soittimessa huhtikuussa.


    • Muutaman viestin olen jo heittänyt tälle avauksellesi, mutta täytyy vielä kerran käydä. Todetakseni, että mielipiteissäsi hallituksesta et näy edustavan ainakaan kansan enemmistöä, et kaikkia kepulaisiakaan. Tässä tuloksia jatkossa mainitsemastani tutkimuksesta:

      >>Suomalaisten luottamus pääministeri ja vaaleihin valmistautuvan keskustan puheenjohtaja Juha Sipilään (kesk) on alamaissa, ilmenee Suomen Yrittäjien teettämästä kyselytutkimuksesta. Jotta äänestäjien luottamus vielä nousisi vielä ennen vaaleja, Sipilä tarvitsisi pienen ihmeen tai muiden puolueiden on todella sössittävä..

      Kantar TNS:n SY:lle toteuttamasta kyselystä (pdf) selviää, että puoluejohtajista suomalaiset ovat tyytymättömimpiä juuri Sipilään, kun 53 prosenttia koki, ettei Sipilä ole toiminut tehtävissään luottamuksen arvoisesti. Puoluejohtajista suomalaiset ovat tyytymättömimpiä juuri Sipilään, kun 53 prosenttia koki, ettei Sipilä ole toiminut tehtävissään luottamuksen arvoisesti.

      Sipilän hallituksen työmarkkinauudistukset, koulutusleikkaukset ja indeksijäädytykset eivät ole miellyttäneet niitä keskustan kannattajia, joille yhdenvertaisuuskysymykset ovat tärkeämpiä. Sipilä on siis kohdannut myös omien parista suurempaa vetoa eri suuntiin kuin esimerkiksi Petteri Orpo kokoomuksessa”.

      Suomen Yrittäjien kyselyssä luottamusta puoluejohtajiin ja pääministeriehdokkaisiin mitattiin kaikkiaan 18 eri kysymyksellä. Kolmessa Sipilä sai kaikkein heikoimmat tulokset ja nämä väittämät olivat ”Hän on oikeudenmukainen”, ”Hän ei lupaa liikaa” ja ”Hän puhuu totta”. Jaetulle viimeiselle sijalle Sipilä jää Sampo Terhon (sin) kanssa kyselyn väitteessä ”Hän on uskottava”.

      Vielä vuoden 2015 eduskuntavaalien alla Sipilä sai oikeusministeriön tilaamassa vaalitutkimuksessa puoluejohtajista parhaimman arvosanan. Keskustaa äänestäneistä peräti 31 prosenttia ilmoitti, että Sipilällä oli ollut ratkaiseva merkitys äänestyspäätöksessä. Sipilän imago aikaansaavana yritysjohtajana–diplomi-insinöörinä on murentunut hätäisesti valmisteltujen lakiesitysten sekä sote-uudistuksen vaikeuksien myötä<<

      Tästä voi lukea lisää:

      https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/272337-yrittajien-kyselysta-kylmat-luvut-juha-sipilalle-ainoastaan-muiden-taydellinen

      • Sorry, että tämä tuli kahteen kertaan tämä: "Puoluejohtajista suomalaiset ovat tyytymättömimpiä juuri Sipilään, kun 53 prosenttia koki, ettei Sipilä ole toiminut tehtävissään luottamuksen arvoisesti."

        Tarkoitukseni ei ollut tuota korostaa, se oli vain lipsahdus.


      • Tuohon yhdenvertaisuuteen tai harhaan siitä puutun.
        Kuten Heikki Pursiainen mainiosti totesi. Ei pidä poistaa eriarvoisuutta vaan köyhyyttä. Ja absoluuttista köyhyyttähän meillä ei edes ole.


      • pallopäälle
        OikeistoSosDem kirjoitti:

        Tuohon yhdenvertaisuuteen tai harhaan siitä puutun.
        Kuten Heikki Pursiainen mainiosti totesi. Ei pidä poistaa eriarvoisuutta vaan köyhyyttä. Ja absoluuttista köyhyyttähän meillä ei edes ole.

        Näinkö pian sinä unohdat. että sinua on sivistetty tässä köyhyysasiassa näköjään mitään siitä oppimatta? Sinähän tietysti näet vain sen verran kun asumalähiösi betonibunkkerien seinät eivät peitä. Ideologiset kommentisi vaikuttavat pikemminkin pohjautuvan harhoihin. Tottakai liputat Pursiaisen puolesta, kun sattuu niin sopivasti tukevan näkemyksiäsi. Mutta on sitä toisenlaisiakin näkemyksiä, joita tiedän sinun pitävän väärinä. Sinun poliittisella agendalla yhteiskunta kuitenkin ajettaisiin tai ajautuisi suoraa päätä luokkayhteiskunnaksi ja kurjuuden maksimointiin.

        https://www.kansanuutiset.fi/artikkeli/3996222-talouskuripolitiikalla-suomi-ei-noussut


      • Partakarvakyykytyslesta
        pallopäälle kirjoitti:

        Näinkö pian sinä unohdat. että sinua on sivistetty tässä köyhyysasiassa näköjään mitään siitä oppimatta? Sinähän tietysti näet vain sen verran kun asumalähiösi betonibunkkerien seinät eivät peitä. Ideologiset kommentisi vaikuttavat pikemminkin pohjautuvan harhoihin. Tottakai liputat Pursiaisen puolesta, kun sattuu niin sopivasti tukevan näkemyksiäsi. Mutta on sitä toisenlaisiakin näkemyksiä, joita tiedän sinun pitävän väärinä. Sinun poliittisella agendalla yhteiskunta kuitenkin ajettaisiin tai ajautuisi suoraa päätä luokkayhteiskunnaksi ja kurjuuden maksimointiin.

        https://www.kansanuutiset.fi/artikkeli/3996222-talouskuripolitiikalla-suomi-ei-noussut

        Mahtaa vakuutuskuorilla veronmaksua välttelevää Lestakyrpää ottaa pattiin se kun talous ja vienti jatkaa nousuaan seuraavan hallituksen aikana lestakepulistisista kyykytys-kikyistään huolimatta:
        Tuomala painottaa, että ay-liikkeen pitkin hampain hyväksymää kiky-sopimusta ei tarvittu vientisektorin kustannuskilpailukyvyn palauttamiseksi, vaan se oli hallituksen taitavasti junailema tulonsiirto palkansaajilta omistavalle luokalle.

        – Professori Pertti Haaparanta tutkijakumppaneineen osoittaa vuonna 2017 julkaistussa valtioneuvoston kanslian tilaamassa raportissa, että suomalaiset vientiyritykset kilpailevat enenevässä määrin monopolistisilla markkinoilla, joilla erottaudutaan tuotteiden ominaisuuksilla kuten laadulla, Tuomala toteaa.


      • pallopäälle kirjoitti:

        Näinkö pian sinä unohdat. että sinua on sivistetty tässä köyhyysasiassa näköjään mitään siitä oppimatta? Sinähän tietysti näet vain sen verran kun asumalähiösi betonibunkkerien seinät eivät peitä. Ideologiset kommentisi vaikuttavat pikemminkin pohjautuvan harhoihin. Tottakai liputat Pursiaisen puolesta, kun sattuu niin sopivasti tukevan näkemyksiäsi. Mutta on sitä toisenlaisiakin näkemyksiä, joita tiedän sinun pitävän väärinä. Sinun poliittisella agendalla yhteiskunta kuitenkin ajettaisiin tai ajautuisi suoraa päätä luokkayhteiskunnaksi ja kurjuuden maksimointiin.

        https://www.kansanuutiset.fi/artikkeli/3996222-talouskuripolitiikalla-suomi-ei-noussut

        Eikös Kansan Uutiset ole Kommareiden lehti. En viitsi edes avata linkkiä.
        Sen sijaan kehoittaisin muistamaan tiukan talousmiehen Koiviston viisauden siitä että köyhän paras ystävä on tiukka valtiontalous.
        Että Sirola Opiston demagogit jotenkin sivistäisivät. Ei mene läpi.


      • pallopäälle
        OikeistoSosDem kirjoitti:

        Eikös Kansan Uutiset ole Kommareiden lehti. En viitsi edes avata linkkiä.
        Sen sijaan kehoittaisin muistamaan tiukan talousmiehen Koiviston viisauden siitä että köyhän paras ystävä on tiukka valtiontalous.
        Että Sirola Opiston demagogit jotenkin sivistäisivät. Ei mene läpi.

        Siinäpä se. Olet oman aivopesusi suurin uhri, eräänlainen politiikan Jim Jones (Kansan temppeli, Jonestown). Etkös sinä ole ollut omaa puoluettakin perustamassa? Politiikan seuraamisen yksi oleellinen juttu on aihekirjoitusten lukeminen, riippumatta poliittisesta suuntautumisesta. Miten voit muodostaa mitään todellista kuvaa siitä, jos luet vain ja ainoastaan sellaista, mikä tukee ideologiaasi? Et koskaan kykene näkemään niitä valuvikoja, mitä omissa piileksii. Tuo kommarilehti-kommenttisi siis osoittaa, ettei sinulla ainakaan ole todellista tiedonjanoa vaan oikeistokommunistinen näkemys, että kaikki muu kuin mitä sinun kovan linjan porvariaatteellisuutesi edustaa, on vasemmistolaista propagandaa. Vasemmistolaisesta vääräoppisuudesta julistava lahkosaarnaaja.

        Nettilehtijuttuja on luettava laidasta laitaan välittämättä siitä, minkä puolueen pää-äänenkannattaja se on. Näin tekevät myös poliitikot, politiikan tutkijat, kansantaloustieteilijät, jne. Täten pystyy luotaamaan yhteiskuntaa koskettavia poliittisia asioita laaja-alaisemmin eikä vain pienen eturyhmän silmin esim. elitistisen rahanvaltakoneiston.


      • pallopäälle kirjoitti:

        Siinäpä se. Olet oman aivopesusi suurin uhri, eräänlainen politiikan Jim Jones (Kansan temppeli, Jonestown). Etkös sinä ole ollut omaa puoluettakin perustamassa? Politiikan seuraamisen yksi oleellinen juttu on aihekirjoitusten lukeminen, riippumatta poliittisesta suuntautumisesta. Miten voit muodostaa mitään todellista kuvaa siitä, jos luet vain ja ainoastaan sellaista, mikä tukee ideologiaasi? Et koskaan kykene näkemään niitä valuvikoja, mitä omissa piileksii. Tuo kommarilehti-kommenttisi siis osoittaa, ettei sinulla ainakaan ole todellista tiedonjanoa vaan oikeistokommunistinen näkemys, että kaikki muu kuin mitä sinun kovan linjan porvariaatteellisuutesi edustaa, on vasemmistolaista propagandaa. Vasemmistolaisesta vääräoppisuudesta julistava lahkosaarnaaja.

        Nettilehtijuttuja on luettava laidasta laitaan välittämättä siitä, minkä puolueen pää-äänenkannattaja se on. Näin tekevät myös poliitikot, politiikan tutkijat, kansantaloustieteilijät, jne. Täten pystyy luotaamaan yhteiskuntaa koskettavia poliittisia asioita laaja-alaisemmin eikä vain pienen eturyhmän silmin esim. elitistisen rahanvaltakoneiston.

        Kommunismia ja totälitärismiä hyvinvointivaltio edustaa. Puettuna Sosialidemokratian valepukuun.


      • NäinOnNäre
        kapi_ kirjoitti:

        Sorry, että tämä tuli kahteen kertaan tämä: "Puoluejohtajista suomalaiset ovat tyytymättömimpiä juuri Sipilään, kun 53 prosenttia koki, ettei Sipilä ole toiminut tehtävissään luottamuksen arvoisesti."

        Tarkoitukseni ei ollut tuota korostaa, se oli vain lipsahdus.

        Tuntemattomalla isälläsi tuli lipsahdus karjakko äitiäsi nussiessa. Tarkoitus oli nykäistä pois ennen laukeamista.


    • LestakepulisminBoikotti

      Mukava huomata, että jopa Sokos on alkanut enenevissä määrin ottamaan Arlan maitoja maitohyllyihinsä sillä Valion maidot jäävät sipilismin tukijoihin kohdistuvan boikotin myötä lähinnä hyllyyn makamaan ja lopulta pois heitettäväksi...

      Mikähän mahtaa olla Valion omistajien arvosana Partakarvalestalle.....?

    • ViituullaPäähän

      Aloittajasta loistaa lestalahkolaisuus kuin se yksi juttu risoista yksinhuoltajaäidin sukkahousuista...

    • Anonyymi

      Annetaan kymppi keskustalle, kun verrataan nyty olevaan. Ulkoministerinäkin jolla mennyt sekaisin " in ja out "

      • Anonyymi

        Palstapölhöhän antaisi Keskustalle kympin vaikka nuorisosäätiön malliin putsaisivat seuraavaksi valtion kirstun. Vaikka nykyinen ulkoministeri onkin vihreä, niin henkilönä Haavisto on mitä pätevin juuri ulkoministeriksi. On ollut setvimässä monenlaista kriisiä ympäri maailmaa ja omaa siten verkoston, jota ei varmaan yhdelläkään aikaisemmalla ulkoministerillä ole ollut. Hänen arvostelijansa takertuvat täysin irrelevantteihin seikkoihin hänen kohdallaan, mitä tulee hänen kykyihinsä toimia maan ulkosuhteiden hoitajana. Tunnetaan ulkomailla särmänä neuvottelijana.


      • Koittasit päästä jo tuosta amistason "huumorista".
        Haaviston plussaksi pitää sanoa että hän on toisin kuin moni muu vihreä poliitikko melko pragmaattinen.


      • Anonyymi

        Kumpikohan juoksisi ensimmäisenä karkuun, jos pitäisi neuvotella panttivankitilanteesta vaikkapa afrikkalalaisen terroristijärjestön Boko Haramin kanssa? Haavisto vaiko palstan mielikuvitusmajuri? Siinä voisi olla kokonaan uusi reikä, silmien välissä.


    • Anonyymi

      Minun mittani tuli täyteen tänään lestaadiolaisuudesta ja lestaadiolaisista yrittäjistä!

    • Anonyymi

      9½ keskustalle Sipilän ansiosta, laittoi maan jengaansa.

      • Jotka jengat on nyt ruuvattu piloille vääränkokoisilla ruuveilla
        Saarikon tulipunainen Keskusta kärsii kunnallisvaaleissa rökäletappion.


      • Jotka jengat on nyt ruuvattu piloille vääränkokoisilla ruuveilla
        Saarikon tulipunainen Keskusta kärsii kunnallisvaaleissa rökäletappion.


      • Jotka jengat on nyt ruuvattu piloille vääränkokoisilla ruuveilla
        Saarikon tulipunainen Keskusta kärsii kunnallisvaaleissa rökäletappion.


      • Anonyymi
        OikeistoSosDem kirjoitti:

        Jotka jengat on nyt ruuvattu piloille vääränkokoisilla ruuveilla
        Saarikon tulipunainen Keskusta kärsii kunnallisvaaleissa rökäletappion.

        Juha-Lesta Sipilän aiheuttamaa kannatuskatoa keskustalle on todella vaikea paremmaksi pistää.

        Opiskelijat varsinkin eivät tule enää ikinä keskustaa äänestämään.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Juha-Lesta Sipilän aiheuttamaa kannatuskatoa keskustalle on todella vaikea paremmaksi pistää.

        Opiskelijat varsinkin eivät tule enää ikinä keskustaa äänestämään.

        Juuri näin.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Juha-Lesta Sipilän aiheuttamaa kannatuskatoa keskustalle on todella vaikea paremmaksi pistää.

        Opiskelijat varsinkin eivät tule enää ikinä keskustaa äänestämään.

        Yliopistoihin tulee saada lukukausimaksut niin työnteko motivoi kaljan juonnin ja mielenosoituksissa vetelehtimisen sijaan.


    • Anonyymi

      Näin on näreet.

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      300
      3315
    2. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      235
      1798
    3. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      91
      1335
    4. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      85
      1293
    5. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      79
      1193
    6. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      59
      1178
    7. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

      En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
      Ikävä
      53
      1113
    8. Onkohan sulla enää tunteita

      kun nähdään seuraavan kerran? Niin hyvä fiilis on ollut viime aikoina, että se on nyt pahin pelkoni. Oletkohan unohtanut
      Ikävä
      36
      994
    9. Kylpyläsaaren Lomakylän kahvilaravintola

      Kävimme syömässä Kylpyläsaaressa. "Naudanliha burgeri" maksoi 18,90 euroa ja lisäksi limsa 4,50 euroa. Annoksen hinnaks
      Haapavesi
      46
      926
    10. Etkö ymmärrä että olen turhautunut

      kun ei etene. Auttaisit rakas vai onko kaikki vain kuvitelmiani omassa päässäni?
      Ikävä
      65
      874
    Aihe