Aihealueet

Listaukset

  Kaikki kunnia Timo Soinille.

  Ilonajat

  Soinin haukkuminen on typerää, Timo Soini perusti perussuomalaiset, kaikki kunnia hänelle siitä. Hänen poliittisen uran suurin moka oli ainosstaan se, että hän kuvitteli puolueen olevan yhtä kuin Timo Soini, valitettavasti mediakin tuki tätä ajatusta ja kuvitteli asian olevan näin.

  Soini oli kuitenkin kalastellut tietämättään puolueeseen myös rehellisen äänestäjäkunnan, populismille sokean akateemisesti koulutetun tavallisen äänestäjän. Meidät tavalliset kansakunnan kaduntallaajat tulevaisuudesta huolissaan olevat äänestäjät. Meidät jotka on petetty turhilla lupauksilla jo liian monta kertaa.

  Me uskoimme katolisen Soinin, puolueessa lähes Paavin aseman saaneen paksukaisen rehellisyyteen, mutta olimme väärässä. Timo oli itsekkin alkanut uskomaan, että hän vetelee naruista ja puppetit tanssivat tyytyväisinä kunnes hän on hillotolppansa ansainnut. Ei Timoa voida tästä syyttää, hän oli omien harhojensa uhri, suuruudenhulluus kulkee vaikka peräluukussa kuten Siniset hallituskieroilunsa kanssa. Perussuomalaisia ei vedätetä, puolue on kuin puheenjohta Halla-aho yhtenäisenä rintamana suomalaisuuden etulinjassa.

  Soinin petos kävi nopessti selväksi, myös hillotolpalle oli tunkua, oli aika katsoa ketkä oikeasti olivat tavallisia suomalaisia, perussuomalaisia. Puoluekokouksessa äänestäjät pettäneet saivat ansionsa mukaan, edes Soini ei välttynyt kritiikiltä. Perussuomalaiset puolue oli liian arvokas, että se korruptoitaisiin ja äänestäjät petettäisiin, oli aika vaihtaa koko johto.

  Tämän jälkeen puolueesta loikki jos jonkinlaista hännystelijää, soinilaisia Orpon ja Sipilän juttusille. Soinilaisista ymmärrän ministereitä, hillotolppa houkutti ja ministeriposti oli vaakalaudalla. Puhdistumisen kannalta tämä oli hyvä, puolueen kannalta parasta mitä puolueelle olisi voinut tapahtua. Nyt nähtiin ketkä palvoivat Soini kulttia, joka surutta petti äänestäjät, tai ketkä halusivat jatkaa oikean perussuomalaisen ideologian jalostamista. Loikkarit tekivät perussuomalaisille suuren palveluksen ja heille jotka jäivät voidaan vaan sanoa, että uskollisuus tullaan palkitsemaan äänestäjillä.

  Takinkääntäjät kutsuvat nykyisin itseään sinisiksi, todellisuudessa he ovat poliittisia ruumiita ja sininen kuvaa hyvin tätä tilaa. Nämä takinkääntäjät luulivat, että Soinin vanavedessä suosio on taattu, mutta se ei ole. Äänestäjät äänestävät perussuomalaisia perussuomalaisten ideologian vuoksi, ideologian joka on muokkautunut demokraattisesta yhteenkuuluvuuden tunteesta. Me haluamme yhteisiä asioita, suomalaisuuden arvostamista, rehellistä työilmapiiriä, sosiaalisten etuuksien kohdistamista omiemme hoitoon.

  Suomi ensin, tehdään Suomesta taas oikeudenmukainen valtio suomalaisille.

  19

  <50

   Vastaukset

   • Jotenkin vapauttavaa kun Lindströmmit, Terhot, Elot ja jopa Niinistö katoavat politiikasta. Itse pidin erityisesti Jussista, mutta petos on petos. Huhtikuun jälkeen petturit saavat ansionsa mukaan.

    • Enää ei hävetä olla julkisesti Perussuomalainen,
     helpottaa kun tietää millaista politiikkaa PS edustaa. Rehellistä!


    • Jussi Niinistö lähti pettureiden kelkkaan, hänelle ole mitään tulevaisuutta ainakaan perussuomalaisissa. Loikatkoon kokoomukseen tai kepuun.


    • Tätä.mieltä kirjoitti:

     Jussi Niinistö lähti pettureiden kelkkaan, hänelle ole mitään tulevaisuutta ainakaan perussuomalaisissa. Loikatkoon kokoomukseen tai kepuun.

     Veikkaan että J.Niinistö loikkaa seuraavaksi Hjalliksen porukoihin


   • Hei hoi!
    Pidin viime vaaleissa Sipilästä, luulin että normaali insinööri käsittelee asioita rationaalisesti ja vie Suomea oikeaan suuntaan. Pettymys oli suuri kun huomasi millainen vätys Sipilä oikeasti oli. Kuka kutsuu kehitysmaiden turvapaikkaturistit kotiinsa pääministerinä, Soini ja Orpo komppasivat Sipilän linjaa. Edes rajatarkastuksia ei otettu käyttöön.

    Soinia en olisi koskaan äänestänyt, enkä sen puoleen ketään muutakaan Perussuomalaista. Olen kuitenkin muuttanut mieleni, Halla-aho on ainoa puoluejohtaja joka ei tule pettämään äänestäjiään, siitä minä pidän. Kerrankin joku ajattelee vain sitä mitä suomalaiset haluavat.

    • Jää nähtäväksi miten Jussille käy, jos pääsee valtaan. Politiikka korruptoi, se on faktaa.


    • Ettekö hyvät ihmiset ymmärrä miten DI ajattelee? Heillä jos kellään on putkiaivot. Hyvin harvalla on laajempi ajatusmaailma.
     Ai mistä tiedän no siitä, että heitä on liittynyt elämääni tavalla tai toisella jopa 2 vävyä.


    • Onkopoikkeus kirjoitti:

     Jää nähtäväksi miten Jussille käy, jos pääsee valtaan. Politiikka korruptoi, se on faktaa.

     Ainakin nykyhallitus on umpikorruptoitunut joukko rikollisia. Prosenttijengi, joka ei vain ryöstä, vaan myös tappaa, ja matuilla raiskuuttaa.

     Siksi emme tarvitse pelkästään uutta eduskuntaa ja hallitusta, vaan myös uuden poliittisen kulttuurin, jossa media on koirana vallanpitäjän perslihoissa.

     Jos seuraavan hallituksen pääministeri olisi Jussi, niin tämä toteutuisi joka tapauksessa. Mutta tarvitaan kulttuuri, jossa näin olisi joka tapauksessa. Nykyisinhän media on vain hallituksen propagandan jatke.


    • Jussi on kyllä hyvin hypetetty, yläpuolen video oli hyvä. Uskaltaa puhua vaikeista asioista.


    • qåaäzm kirjoitti:

     Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

     Jussi on ollut politiikassa jo suhteellisen pitkään, eikä linjanmuutosta näy. Sitä ei tule koskaan näkymäänkään, sillä niin järkkymättä hän on puolustanut yhä vain voimistuvaa linjaansa. Hän antoi ymmärtämän puheessaan että hänen linja vain vahvistuu suomalaisten hyväksi.


   • Konkurssikypsästä puolueesta isoksi puolueeksi. Ihan itse tehtynä. Ei ole mennyt kukkoilemaan valmiiseen pöytään vaan on repinyt selkänahastaan kaiken. Örveltäjiä vierelle aina pesiytyy.

    • Unohtui vaan se yksi asia, äänestäjät tekevät puolueen. Niin kauan kuin luottamusta nauttii niin kauan saadaan tuloksia aikaan. Valheella on lyhyet jäljet hillotolpalle, jopa Soinilla.


   • In Jussi we trust.

    • Jep, mahtaa sinisiä vituttaa, paitsi Soinia joka vetäytyy hillotolpalta eläkkeelle. Peräluukkupuolueena aloitti, perävaunu puolueena oli hallituksessa ja peräpään pitäjänä
     on tulevissa eduskuntavaaleissaa. Kolmen peen puolue vailla ideologiaa.


   • Tämä on hyvä avaus ja kirjoitus on täysin totta, kuin omia ajatuksiani. Petturit saa petturin palkan ensi vaaleissa, tai paremminkin jäävät palkatta!

    Sampo Terho meni hölmöläisten kelkkaan ja se harmittaa. On hyvin sanamalmis ja nopeaälyinen pakkoruotsin vastustaja, nyt politiikassa jo mennyttä kalua.

   • Soinilaisten sinisten ja Jussi Halla-ahon välillä?

    Siinä, että Jussi on edustanut kantaansa asiassa vuosikaudet. Siitä huolimatta, että sekopääjärjestöiltä, korruptoituneilta viranomaisilta ja medialta on satanut siitä hyvästä pelkkää paskaa niskaan. Eikä pelkkänä mielipiteen vainoamisena, vaan hyvin perustellun faktatiedon esittämisen aiheuttamina itkupotkuraivareina.

    Siniset? He edustavat sitä, mikä milloinkin tuntuu muodikkaalta. Aivan kuin mikä tahansa muukin puolue. Kun äänestäjäkunnassa tuntuu olevan tilausta maahanmuuttokritiikille, tarjoavat he Halla-ahoa mukailevia lausuntoja. Sitten kun heille tarjotaan hillotolppaa, ei ole minkäänlaisia vaikeuksia tuomita maahanmuuttokritiikki "rasismina" ja "harjata" vakaumuksellisia maahanmuuttokriitikoita ulos puolueesta. Sitten kun vaalit taas lähestyvät, niin muistetaan se äänestäjäkunta joka mandaatin perussuomalaisille alun perin antoi. Ja aloitetaan sellainen teeskennelty maahanmuuttokritiikki, jollaisesta pari vuotta sitten olisi saanut lähtöpassit puolueesta.

    Soinilaiset ovat mestarinsa esikuvan mukaisesti pesunkestäviä populisteja. He kyllä kauppaavat vaikka oman mummonsa ja muuttavat puolueensa linjan aina vallitsevan tuulen mukaan.

    Halla-ahon linja on puskenut läpi paskamyrskyjen, joten se tuskin siitä merkittävästi muuttuu. Korkeintaan tiukempaan suuntaan.

    • Pahin tämän systeemin tekemä mahalasku oli antaa poliittisesti määrätty tuomio se oli oikeuslaitoksen alennustilan pohjakosketus

     Nythän on nähty että mm. twitteri-communistit johtaa tämän maan politiikkaa ja miksei myös oikeuslaitostakin


   • Ei mitään kunniaa Soinille. Onneks tajus lähteä kun ei ollut sanojensa mittainen.

   • >> Soinin haukkuminen on typerää,

    No eipä tuota kesällä oman puolueensa tuhonnutta mätisäkkiä puolustella ja kehuakaan oikein osaa. Mistä aiheesta tai tekemisestä kehua?

    En ymmärrä tuollaista noin kapeata maailmankatsomusta, kuin mitä Timo Soini kantaa päässänsä. Mies oli niin omahyväinen ja koppava, että kun jäsenistö ei suortunut valitsemaan hänen osoittamaansa perintöprinssi Sampo Terhoa, niin Soini hajoitti koko puolueensa kahtia.

    Palkkioksi elämäntyönsä tuhoamisesta Soini sai roikkua vielä 1.5 vuotta lisää Ulkoministerinä.

    Mutta kun vuosi on kulunut tästä päivästä, kukaan ei kykene muistamaan AINOATAKAAN hyvää tai merkittävää asiaa, jonka Soini olisi ulkoministerinä hoitanut. Muistetaan ainoastan että tuhosi silloisen Perusuomalaiset puolueen, ja loi mitättömän Siniset puolueen tilalle.

    Soini unohdetaan nopeasti, eikä hänen kansansuosionsa palaa eläkepäivillä enää takaisin.

   suomi24-logo

   Osallistu keskusteluun

   Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Käsienpesu yhtä lähes tyhjän kanssa - Koronavirus leviää ilman välityksellä

    Kymmenet kirkossa käyneet saivat koronatartunnan Saksassa https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006517138.html "Yli 40 ihmistä on saanut koronavirustartu
    Maailman menoa
    215
    10374
   2. Millä oikeudella presidenttin Niinistö tenttasi pääministeriä ja eduskunnan puhemiestä eilen tv:ssä?

    Ei presidentti ole pääministerin esimies eikä eduskunnan puhemiehen esimies. Kummallinen tilaisuus. Yrittikö nöyryyttää Marinia ja Vanhasta?
    Maailman menoa
    235
    4805
   3. Martina manipuloi

    Martina taas manipuloi hän on suuri teeskentelijä rooli vaihdetaan lennosta. Ensin suuri uhri nyt on tarve tuoda esille että on jotain onnellista me
    Kotimaiset julkkisjuorut
    60
    875