Kuka soittaa?

Mysteeri1

Kuka soittaa numerosta 0503757076 ja miksi? On tänään jo ainakin 3krt soittanut ja en ole vastannut. En ole soittanut takaisin.

23

7936

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vbcbvbnvbn

      https://www.kukasoitti.fi/numero/0503757076

      Tyrkyttävät pikavippejä kuulemma. Ei tosiaan kannata vastata. Puhelintyrkytys pitäisi tehdä laittomaksi. Oi niitä aikoja, kun puhelin oli puhelinkopissa ja sai itse soittaa silloin, kun jutella halusi. Todella kaipaan niitä aikoja.

    • HäirikötKuriin

      Vastaa ja pyydä soittamaan tasan viiden minuutin kuluttua uudestaan. Seuralla kerralla pyydä odottamaan ihan hetkinen (=ikuisesti). Keksit kyllä aina jotain.

      • Anonyymi

        Helpompi vaihtoehto on soittaa Robinson Rekisteriin, puh. 0600 13404
        Puhelinmyyntikielto on voimassa kolme vuotta yhdellä soitolla, joten se on hintansa väärtti.

        Suosittelen!


      • Anonyymi

        Toi oli hyvä ja sitten sanoa ettei tähän numeroon saa enää soittaa ja pyydä toistamaan se.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Helpompi vaihtoehto on soittaa Robinson Rekisteriin, puh. 0600 13404
        Puhelinmyyntikielto on voimassa kolme vuotta yhdellä soitolla, joten se on hintansa väärtti.

        Suosittelen!

        Kehittyneissä maissa puhelinmyyjien ja vastaavien estäminen on ilmaista ja kestää kunnes sen itse poistaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kehittyneissä maissa puhelinmyyjien ja vastaavien estäminen on ilmaista ja kestää kunnes sen itse poistaa.

        Joo, mutta Suomi onkin kokoomuskapitalismin ihmemaa, jossa näitä kiusaajia ja myös erilaisia tilausansa jne. kepuliyrittäjiäkin suositaan.

        35824331500 häiritsee taas päivittäin ja vielä klo 16 jälkeen. En ikinä vastaa tuntemattomiin numeroihin, jos tutut soittaa jostain muusta numerosta niin ensin tekstari että tietää vastata.


    • Häiirintää

      Kuluttaja-asiamies määräsi 4finance Oy:lle kiellon kuluttajaluottojen lainvastaisesta markkinoinnista . Numero kuuluu heille, heillä ei ole puhtaat jauhot.
      Puhelinmarkkinointi sekä ovellemyynti ja keräykset tulisi lailla kieltää. En vastaa koskaan ellen tiedä kuka soittaa ja onko oikealla asialla.

      • HäirikötKuriin

        Ketä suojelet? Vastaa aina ja kerro mielipiteesi julki soittajalle. Ei soittajalle tarvise eikä saa antaa suunvuoroa. Ovat lainsuojattomia vahingollisia aivopestyä rikollisia robotteja ja heitä on kohdeltava sen mukaisesti. Keinot on vapaat.


    • Ålhyl

      Puhelimiin soiteltu aikoina koulussa ja työpaikoilla ja puhelin muualla,koska ei ehdi muiden kanssa keskusteleen.Käytetään vain paikallisia palveluita,jos tarvitaan.Puhelimesta lelua pitänyt tulla,tuntuu soittajien olevan avuttomia tuntemattomat voivat luulla mitä vain,mutta apuakin voi hakea.Liikenteessä eiedes kuulisikaan.

      • Anonyymi

        Ei nuo aivan avuttomia. 35824331500 numeron omistava yritys tekee. 3-4 miljoonan liikevaihdolla noin 0,5 miljoonan tulosta. Soinut muutaman päivän jo ja rupeaa ärsyttämään.

        MUMMOILTA RAHAT POIS !!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei nuo aivan avuttomia. 35824331500 numeron omistava yritys tekee. 3-4 miljoonan liikevaihdolla noin 0,5 miljoonan tulosta. Soinut muutaman päivän jo ja rupeaa ärsyttämään.

        MUMMOILTA RAHAT POIS !!

        Tuo numero on soittanut minulle jo 3 pv putkeen,pikkuhiljaa alkaa vituttamaan


    • Laita.esto

      Huijareita ne ovat. Äläkä soita takaisin.

    • Anonyymi

      Netissä on ansoja jotka pitää ohittaa. Ne voivat olla jonkun hyvän lupauksen tai kilpailun muodossa mutta kun klikkaat ja etenet olet jo petetty ja huijaussivuilla arvaamatta. Syyttömät ja näppäilyyn jostakin syystä erehtyneet kansalaiset ovat helposti rikollisten kohteena. Ainoastaan erehdys tai osaamattomuus hetken aikaa. Mitä suuremmasta huijauksesta on kysymys sitä ärhäkkäämpää on soittelu.
      Jos olet erehtynyt antamaan puhelinnumerosi tai tietojasi puhelin alkaa soida aina eri numeroista jos et vastaa tai laitat sen estoon. Uusia numeroita muutellaan jatkuvasti. Petoksia ja huijauksia riittää ja ammattirikollisuus jatkuu.
      Estoon puhelut, älä vastaa tuntemattomiin numeroihin jne. Rikolliset petokset ja kiristykset on ilmoitettava poliisille.

    • Anonyymi

      Kyllä. E puhelinmyyjät vähenee kun laittaa aina mustalle listalle.
      Kokemusta on ja suosittelen.
      Onko se niin vaikeaa sanoa et y ä tarvetta ei ole tai jos kyselevät jotai sun asioitas sanot as i n olevan y ksitysis asia.

      En pel k ää puhelinta nekä ihmislå k onyåtakteja mutta kyllä yleensä k aikki haluvat sinun rahasi niin ystävät kuin kauppiaatkin

      Maataloustukiloinen

    • Anonyymi

      Ota käyttöön Suoramarkkinointi esto: 060013404 eli Robinson palvelu maksaa 0,39€ pvm ,voimassa 3 vuotta! Ei juuri tule turhia mainos höpötyksiä. Arkisin ma-pe 8-18 välillä.Soitto puhelimella mihin halutaan esto.
      Löytyy https://www.asml.fi
      Markkinoilla myös kallis 6€/v firma.Katso mihin soitat palvelusta.

      • Anonyymi

        Varokaa näitä massamainostajia. Täysin turhia ja tarpeettomia loisia. Perustuu hyväuskoisten hölmöjen rahastukseen. Ja näiden hölmöjen yhteistiedot myydään kovaan hintaan kenelle vain halukkaalle. Älä ruoki rikollisuutta!


    • Anonyymi

      0503757076 Debt Collection Liittymän omistaa:4finance Oy

    • Anonyymi

      minelle soittaa jatkuvasti numero 015 1761 5034. joka päivä eri aikoina ku en vastaa. Minulla on puhelinmarkkinointikielto mutta ei näytä tämän numeron omistaja sitä tietävän. Tuo numero vaikuttaa ulkomaalaiselta -pitkä numero - vaikka puhelimeni näyttää 'Suomi'? tietääkö joku mikä taho soittaja on?

      • Anonyymi

        Ulkomainen puhelu, joka kannattaa laittaa ns. mustalle listalle.
        Googlaamalla ei selvinnyt, kenen tai minkä numero on kyseessä, mutta huijareista voidaan puhua.


    • Anonyymi

      Itseäni oli useita kertoja tavoitellut numero 3584577500457.

      Ed. kerralla istuin sairaalan aulassa ja juuri kun vuoronumeroni tuli, tämä numero alkoi soittaa ja päristä ja päristä. Yrittäessäni ensin nopeasti (kyynärsauvat kainalossa) etsiä puhelinta, (nähdäkseni numeron ja sammuttaakseni sen häiriön, en vastannut tähän), pudotin samassa hässäkässä (kun käsiä on vain kaksi ja jaloista ei apua) sair.vak.korttini ja sain sitten kiireessä tiskillä penkoa sitä jostain käsilaukustani.

      Kun viimeksi tuli soitto tästä numerosta, vastasin.

      Nyt siellä puhui nopeasti ja epäselvästi mieshenkilö, jonka pyysin toistamaan. Tämän verran sain selvää: "Täällä Markku Su... Bascard-yhtiö (ilmeisesti kuulin yhtiön nimen väärin)... Salosta." Sanoin "ei kiitos" ja suljin puhelimen. Olisi asiallista puhua hitaasti, etenkin kun asiakas pyytää toistamaan.

      Tällekin numerolle on nyt esto.

      Kerran olin ostamassa torilla mitä lie marjoja tai sieniä ja ojennellut seteliä kun joku muu idiootti, lehtimyyjä soitti ja yleisen rauhan vuoksi lopetin pirinän, vastaamalla. Myyjä sai huudella perääni, että huomasin ottaa vaihtosetelin takaisin ja marjat mukaani.

      Äskettäin joku nuori tyyppi soitti itselleni ennen kello 9:ää aamulla, n. 8.45. Onko tämä sivistyneen ihmisen / firman aika alkaa soitella asiakkaille, jotka vielä sikiunessa?

      Käsittääkseni oma puh.numeroni on salainen. Missä on tapahtunut vuoto? Eri firmat pyytävät esim. lehtitilauksen yhteydessä puh.numeron. Kun heihin luottaa, tässä on lopputulos. Asiakkaan yksityisyyttä ei enää ole, vaan tiedot levitetään kaikille kavereille, "yhtiökumppaneille". Tällaisesta ei numeroa kysyessä mainita sanallakaan.

      Pahimpia ovat olleet Sanoma oy ja Otava. Älkää ikinä tilatko Aku Ankaa tai Kodin kuvalehteä.

    • Anonyymi

      Kaikki myy tai joku keskustelisi maailman alusta ja lopusta soittelemalla markkinointipuheluita. Eipä ole aikaa vastailla ja puhelinkaan aina kulje mukana joka askeleella ja kukapa niin yksin on tarvitsisi keskustella asiasta näkymättömien kanssa, joku ryhmä keskittynyt markkinapuheluihin, kun ovillekaan ei voi rajoitusten takia mennä.

      • Anonyymi

        Yksi sellainen numero on 09 8171 1932

        Kannattaa heti lyödä luuri korvaan.


    • Anonyymi

      Mitä mainostetaan ja markkinoidaan puhelimessa? Tuotteita, mielipiteitään esim maailmanloppua ja keskustella asiasta vaikka kotonakin. Korona ja muut rajoitteet, eiköhän jokainen osta tai hae seuraansa omista lähtökohdistaan ja ikärajoihin, mitäpä 80-90 paljoa ajattelee siitä, mitä itse ajattelee sekä jaksamiseen jankuttaa samaa asiaa. Saan tarvitsemani muutenkin, ettei puhelimesta..

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14881
    2. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3075
    3. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3070
    4. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3069
    5. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3066
    6. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3065
    7. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3065
    8. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3064
    9. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3064
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3054
    Aihe