Sipilän hallitus on ollut hyvän asialla

kiitosjuha

On aivan käsittämätöntä, kun keskustalaiset eivät tue omaa pääministeriään. Missä mättää? Hei, Sipilä on ollut yksi koko itsenäisyyden ajan parhaista pääministereistä. Poliitikkona hän ei ole kummoinen, mutta insinööri ja uskon mies, on rehellinen asiat edellä kulkeva toiminnan mies. Sipilän hallitus on kakkaroineen toteuttanut varsinaisen talous- ja työllisyysihmeen. Sen, minkä lupasi tehdä. Harvat uskoivat 72%:n työllisyysasteen saavuttamisen olleen edes mahdollista. Epäilyistä huolimatta Sipilä teki sen. Noususuhdanne on siinä avittanut, mutta ilman hallituksen toimia tulos olisi jäänyt puolitiehen. Kiitos ja onnea Juha Sipilälle ja hänen hallitukselleen.

Toivottavasti Sipilän hallitus saisi jatkaa, koska työllisyysaste on nostettava 75%:iin ja siitä edelleen. Siihen ei SDP pysty. Siihen ei Vasemmistoliitto pysty. Siihen ei Vihreät pysty. Moni yhden asian puolue yrittää kiihottaa ajatusta, että tulevissa vaaleissa olisi kysymys ympäristöstä. Siinä on totuus ja unelmat kaukana toisistaan. Ensiksikin kettutytöt ja viherpiipertäjät eivät ikinä kykene pelastamaan maailmaa. Sen tekevät insinöörit. Pitää ymmärtää, mistä on kysymys, syys-seuraussuhteet, ja panostaa oikeisiin asioihin. Politikoinnilla asiat eivät parane. Tekemällä paranee. Sitä paitsi Suomen osuus maailman lämpenemisongelman ratkaisussa on hyttysen ininää; Saksan päästöt ovat 10 kertaa suuremmat kuin Suomessa, Venäjän 30x, USA:n 100x ja Kiinan 200x suuremmat kuin Suomessa. Suomen päästöjen puolittaminen ei näy muussa kuin tekijän omassa tunnossa. Koko kiihotus Suomessa on populismia.

Suomen tärkein asia on työllisyys. Vain kasvun kautta syntyy kakkua, jota voidaan jakaa. Vain investointien kautta syntyy tuottavuutta, Vain yritykset investoivat. Vain tulevaisuuteen uskovat ja kilpailukykyiset yritykset elävät. Akava ja STTK ymmärtävät, miten työmarkkinoita pitää kehittää. SAK on suurin jarruvoima. SAK:n ja SDP:n avioliitto on Suomen turmioksi. Viime syksyn Eduskunnan uhkailu oli viimeinen tikki. Lapsilta vietiin leipä suusta poliittisissa lakoissa. Lakoilla ei Suomea rakenneta. Yleisitovuus ajaa työpaikkoja ulkomaille ja kymmenissä tuhansissa pk-yrityksissä ei saa sopia lapsiperheiden äitien kanssa joustavista työajoista. Joustamattomuus ei innosta hankkimaan lisää lapsia. Katse peiliin SAK!

SDP:n sote-jarruttaminen on kansan kyykyttämistä. Ihmisten pitää päästä lääkäriin nyt eikä kolmen tai kuuden kuukauden päästä. Vanhusten hoivan järjestäminen vaatii suurempia hartioita. Vasemmistopuolueet jarruttavat uudistuksia ja samalla ovat kuntien elimissä päättäneet ulkoistuksista osaamatta ulkoistaa. Kaksinaimoralistista retoriikkaa!

Juha Sipilää kävi sääliksi, kun häntä yritettiin vasemmistopopulistien voimien mustamaalata ja kampata erilaisin syytöksin. Siihen syyllistyi punainen Yle ja myöhemmin kommunistijohtoinen jullkisen sanan neuvosto. Selvitysten jälkeen Sipilä osoittautui syyttömäksi. Kuinka paljon siitä puhuttiin? Episodin jälkeen vielä yritetään kansainvälisen vertailun sananvapauspisteiden laskemista työntää Sipilän syyksi. Hullu ajatus, että seinää vastaan ajettu teloitettava olisi syypää itsensä ampumiseen! Suurin syyllinen oli julkisen sanan neuvoston puheenjohtaja, joka ilmoitti oman mielipiteensä orgaanin ainoana totuutena. Puolet oli eri mieltä, loput olivat poliittisen retoriikan uhreja. Poliittinen retoriikka on suomeksi valehtelua. Valehtelu ei ole oikeaa sananvapautta. Ei saa sanoa väärää todistusta lähimmäisestä. Ei saa hutkia ennenkuin tutkitaan.

Juha Sipilä on ollut yksi Suomen parhaista pääministereistä. Jos poliittinen osaamattomuus ja kähminnän puute on vika, niin sitten politiikka on pahasti rikki. Niin se vain on. Kiitos Juha Sipilä. Toivottavasti hän saisi jatkaa hyvää työtään Suomen hyväksi.

4

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • suomalaiseteisiedä

      Mutta sinähän tiedät, että Sipilä on rikas ja lisäksi uskovainen. Jo nämä kaksi syytä aiheuttaa suurimmalle osalle suomalaisia niin paljon kaunan ja kateuden tunnetta, että ihmistä voi inhota sydämensä pohjasta.

    • sdpeiherätäluottamusta

      Tämän päivän terkkarijonot ja vanhusten huono hoiva ovat SDP:n luomia systeemejä, joita nykyhallitus yrittää parantaa. SDP yrittää jarruttaa parannuksia.

    • Maataloustukiloinen

      Sipilän kohdalla vakuutukuoriin liittyy ongelmia moraalisella, poliittisella ja juridisella tasolla.

      Moraalinen ongelma on siinä, että kun pääministerinä ja hallitus leikkaa työttömiltä, sairailta ja muilta heikko-osaisilta perustellen sitä verotulojen vähyydellä ja valtion velkaantumisella, niin hän samaan aikaan hän itse henkilökohtaisesti tekee kaikkensa minimoidakseen valtion tulot välttelemällä veroja.

      Poliittinen ongelma on se, että kun vakuutuskuoret ovat "sisäinen veroparatiisi" eli suurituloisille mahdollinen verotuksen porsaanreikä, mutta verotulojen vähyydestä kärsivä hallitus ei tätä porsaanreikää tuki, koska siitä on pääministerille ja hänen perheelleen henkilökohtaista hyötyä.

      Juridinen ongelma on minusta vakavin. Kun Sipiliä piiloutuu (ja Sipilälle sallitaan piiloutuminen) vakuutuskuorien taakse emme tiedä hänen todellisia taloudellisia intressejään. Muut ministerit ilmoittavat asuntolainansa suuruuden, mutta Sipilän osala emme tiedä millä toimialoilla hänellä on miljoonasijoituksia.

      Emme esimerkiksi tietää ajaako SOTE:n "valinnanvapautta" miljoonia terveydenhoitoalan yhtiöihin panostanut sijoittaja vai poliitikko, jolla ei ole henkilökohtaista taloudellista intressiä. On noussut kohu, kun Sipilän lapsilla on kaivosteknologiaa valmistavissa ja Terrafame-tuista hyötyvissä yhtiöissä omistuksia. Kornia että emme tiedä mitään siitä onko pääministerillä itsellään vastaavia sijoituksia, koska hän on ne piilottanut verottajalta ja valvonnalta.

      Emme tiedä missä päätöksissä pääministeri SIpilä oikeasti on jäävi.

    • sdpeiherätäluottamusta

      Sipilän hallitus on yksi itsenäisyyden ajan parhaista hallituksista. Sipilän johdolla neljä vaativaa tavoitetta on saavutettu, viides eli sote jäi saavuttamatta, Sote kaatui, ei realismiin vaan opposition vastustukseen. Opposition ruokkima valheellinen kielikuva kaatoi soten. Järjetön homma, josta ei ole hyötyä kenellekään ja varsinkin haittaa Suomelle ja sen maineelle. Haittaa on myös poliittiselle päätöksenteolle. Soten kaatuminen osoitti, että Eduskunnalla ei ollut kykyä kehittää eikä tehdä päätöksiä sote-asiassa. Kokonaisuus ei ollut liian iso. Eduskunnalla oli aikaa kaksi vuotta käsitellä hallituksen antama lakiesitys. Sote-valiokunta kuunteli yli 1000 asiantuntijaa. Ei. Syy kaatumiseen oli se, että opposition asenne ei ole kohdallaan. Ei-puolue SDP on pahin.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1620
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1341
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1285
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      9
      1279
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1267
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      4
      1253
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1234
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1210
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1170
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1146
    Aihe