Sinäkö uskot yhä tämän hallituksen antavan sinulle jotain?

KovaUsko

20

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • äänisdpeelle

      Minä uskon demarien ja muun vasemmiston tuovan Suomeen menestystä ja onnea. Kaikille köyhille 500 euroa kuukaudessa lisää rahaa, pien-eläkeläisille 600 euroa lisää, työttömille 800 euroa lisää. Rahaa pitää antaa niin paljon että kaikki pärjää yhteiskunnassa. Lapsilisiin 300 euroa/kk lisäsumma ja vuokratuki 700€ kaikille. Ja kaikille pienpalkkalaisille ja pätkätyön tekijöille 800 euron palkankorotus ja matkakuluihin 300 euroa kk. Kaikille kätilöille ja hoitajille 800 euron palkankorotus lisien päälle, ja kaikki koulut ja opinnot 100% ilmaisuus. Tämän kaiken ovat Lindtman ja Rinne moneen kertaan luvanneet jos vain ääniä tulee riittävästi. Eikä kenenkään pidä miettiä että mistä ne kaikki rahat tulee, ne tulee demarien salaisesta rahantekokoneesta.

    • Sdponhyvävalinta

      Täytyy vielä lisätä Rinteen lupaama Suomi100v lisäraha, joka on 600 euroa kuukaudessa kaikille Suomessa asuville, lapset ja maahanmuuttajat mukaan lukien.

      • ndfrnhk

        Melkoinen vitsi tuo lupaus.


    • SDPonviisaudenalku

      Rinne on myös luvannut että edellisen hallituksen tekemiset perutaan, esim yli 100000 työllistynyttä palautetaan työttömiksi.

    • Hyväätuleenyt

      Joo, mutta Li on luvannu samat kun Rinne, ja lisäksi kaikille 400 euroa kuukaudessa.

      • Kommunistit

        Kommunistit on ajettu ulos vasemmistoliitosta. Arhinmäki ajoi. Sirrtyivät vihreisiin. Kontrollivat nyt siellä Pekka Haaviston joka sanaa.


      • tehoz
        Kommunistit kirjoitti:

        Kommunistit on ajettu ulos vasemmistoliitosta. Arhinmäki ajoi. Sirrtyivät vihreisiin. Kontrollivat nyt siellä Pekka Haaviston joka sanaa.

        Tottakai, heillähän on ihan oma puolue!!!


    • Ei.aatetta

      Kun vanhaksi elätte, niin huomaatte että kaikki puolueet ovat samanlaisia. Oikeisto hoitaa rikkaitten asiat ja vasemmisto kuppaa sitten loputin. Suo siellä vetelä täällä. Itse äänestän enemmänkin henkilöä kuin puoluetta.

      • silti.persut.parasta

        Jos kerran näin sokkona kansan odotetaan etenevän massassa, eiköhän ole sitten parhainta ajaa suoraan ammattimaista virkamieshallitusta. Tulevassa liittovaltiossa nimittäin näin pieni maa ei tee yhtikäs mitään päätöksiä, kaikki sanellaan EU:sta. Silloin emme tarvitse 200 pässiä toistamaan toinen toistaan, emme edes puolta siitä. Ammattimaisen virkamieshallituksen puolesta.


    • HHopo

      Jus niin, v***u! Äänestän tietenkin Aku Ankkaa. Vaikka se puolue onkin ankallinen sekoomus.

      • ngjlkymj

        Jos ei todellakaan tajua politiikasta mitään, on turha äänestää ylipäänsä.


    • rinteenmalli

      Niin että äänestetään sitä joka lupaa köyhälle eniten. Minusta meillä oli varsin hyvä hallitus, sai aikaan velanoton vähenemisen ja leikkasi valtion menoja. Ymmärrän kyllä, että ne jotka aina ovatsaaneet tulonsiirtoja valittivat, mutta kyllä ihmisen pitäisi tulla toimeen omillaan.
      60% vähän ansaitsevista saavat tulonsiirtoina enemmän takasin mitä maksavat veroina valtiolle.
      Vähän paremmin ansaitsevat eivät saa tulonsiirtoja mutta maksavat veroja. Rinne on luvannut kurmuuttaa hyvin ansaitsevia, veroja maksetaan jo nyt melkein 50% tuloveroa. Tasan ei käy onnen lahjat, myös osinkovero on jo 34% jos osinkoja saa hieman enemmän.
      Hieman parempaa eläkettä saava eläkeläinen maksaa jo nyt 6% lisäveroa, kutsuvat sitä solidaarisuusosaksi. Rinne on luvannut köyhille lisää ja se pitäisi ottaa ihmisiltä jotka jo nyt maksavat enemmän kuin hyvin näitä veroja.

    • Kopkoplol

      Me ollaan pien-eläkeläisiä, mutta silti veroa menee meiltä 4800 euroa vuodessa ja lisäksi maksetaan alvia, sähkö, bensa, ja muuta veroa 5000-7000€ vuodessa, ja silti jotku haluaa veronkorotuksia.

    • moskovanvoice

      Jos Rinne ja Li ja Vihreät saa oikein jytkyvoiton, siitä seuraa :

      -Työttömän kiusaaminen loppuu, saa olla sohvalla pötköllään
      -Köyhistä tulee rikkaita, ja rikkaista köyhiä, kivaa vaihtelua
      -Suomeen tulee Afrikasta 150000 naishoitajaa, vaarit hurraa hoitolassa, ja samalla saadaan syntyvyys uuteen nousuun.
      -Kaikki osakkeet muutetaan valtio-omisteisiksi, Venezuelan/Kuuban malliin.
      -Lastenhoito muutetaan tehokkaaksi DDR-BabyScool ohjelmiston mukaiseksi.
      -Kaikki sairaudet hoidetaan nopeasti uusissa Demari/Tokoi terveysskeskuksissa.
      Onnea äänestäjille.

    • näillämennään

      Aika raflaava aloitus ajatuksellisesti. Miksi hallituksen pitäisi antaa jotakin äänestäjille ?
      Onko aina tapa saada ääniä, ostaa ne lupaamalla jollekin helpotuksia ? On aika surkeata sellainen.
      Hallituksen tehtävänä on hoitaa maan etua, äänestäjät on toki osa sitä kansaa joka tässä maassa asuu, mutta aika usein maan ja kansan etu eroaa toisistaan. Päin honkia mennään maan asioiden hoidossa, jos vain ajatellaan jonkun kansanosan etua, annetaanko sitä taikka tätä sille tai tälle ryhmittymälle.
      Yleensä tyhmät uskoo, kun poliitikot lupailee löysiä ja lopputuloksena on pettymys. Kansalaisen homma on sitä, että jo koulussa aletaan miettimään, miten elämästä selvitään parhaiten, eli kouluttaudutaan semmoiseen ammattiin, mistä uskotaan saatavan hyvä toimeentulo. Sellainen että voi elää omillaan, ei tarvitse vinkua tulonsiirtoja eri hallituksilta, vaan eläkkeelläkin tulot riittää omaan toimeentuloon.

    • ettänäin

      Siis. Mun mielestä on kyse ainoastaan veropotista. Suomella ei ole öljytulojakaan. Ja sitten eri puolueet ottaa kantaa , miten ja mihin tätä veropottia jaetaan. Okei. Täytyy siis ensin lähteä siitä, mihin aina vaan vähenevää veropottia EI (!) pitäisi syytää. Tässä tullaankin siihen sairaaseen kulupiikkiin, jota tässä maassa kustannetaan : haittamaahanmuuttoon. Ja heti sen perään EU:hun.
      Saammeko kummastakaan omamme pois ? No emme.
      Joten paras puolue hoitamaan valtakunnan tilaa on perussuomalaiset, joka lähtee nimenomaan turhan kulupiikin karsimisesta.

      • lupa.odottaa.hyvää

        Ihqu hyviä uutisia ! Persut liittyi osaksi eurooppalaista oikeistopopulistisuutta. Tästä on etua eduskuntavaalejen lisäksi eurovaaleihin ! Yhteistyö tuo kyllä äänimenestyksen jo eduskuntavaaleihinkin.


    • tottakaipersut

      Jos piirtää siihen kartonkiin piirakan, ei kai se näy läpi kun se papru sujautetaan leimalla siihen boxiin ? Muissa tapauksissa äänestän vain ja ainoastaan perussuomalaisia. Se tuntuis kyllä hyvältä ja samalla olen vaikuttanut omalta osaltani yhteiskunnan päätöksiin.

    • äänestys.etuoikeus

      Huomiseksi on luvassa poutapäivää, kaikki uurnille ylös ,ulos ja lenkille ! Ottamaan kantaa, olemaan aktiivinen !Antamaan äänensä. Itse annan parhaalle mahdolliselle eli perussuomalaisille.

    • Consolination

      No niin Työläiset! Seuraavat 4 vuotta sitten näyttää, millainen on vasemmistopuolue. Mitäpä luulette, kun "huonotuloisille" aletaan jakamaan lisää rahaa, mistä se otetaan. Rikkailta vai keskituloisilta työläisiltä? Onneksi olkoon kansalaiset! Luulen, että Sipilän leikkaukset on pientä sen edessä, mitä keskituloiselle työläiselle seuraava hallitus tulee tekemään.

      Pääasia kuitenkin, että työtä vieroksuville annetaan rahaa. Pitäisiköhän pikkuhiljaa Keravallakin toimeentulotuilla elävien yksinäisten raavaiden miesten etsimään keskustasta kolmiota nykyisen kaksion sijaan. Kyllä me työtä tekevät ne mielellämme ne teille kustannamme!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      237
      3671
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      26
      2248
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2101
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1995
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      90
      1675
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1391
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1291
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1277
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1208
    Aihe