Täydellinen seurakunta

minä-olen-se-joka-olen

Tervetuloa täydelliseen seurakuntaamme!

Seurakunnassamme

• ei esiinny erimielisyydestä johtuvia riitoja ja kiistoja: kaikki kunnioittavat toisiaan ja erimielisyydet ratkaistaan rauhassa ja rakkaudessa niin, että hajaannusta ei tapahdu
• armolahjat toimivat: puhutaan kielillä, profetoidaan, nähdään enneunia, ilmestyksiä ja näkyjä, puhutaan tiedon ja viisauden sanoja, paimennetaan laumaa rakkaudella, viisaudella ja taidolla, pidetään huolta apua tarvitsevista (diakoniatyö), parannetaan sairaita terveeksi tekemisen armolahjojen kautta ja herätetään kuolleita (kuolleisuusprosentti tippui juuri nollaan)
• on ainoa oikea puhdas ja totuudellinen tulkinta pyhistä kirjoituksista eli ainoa oikea oppi
• kukaan ei tee pahaa tai syntiä: kaikki elävät joka hetki niin kuin Jeesus Kristus, meidän Herramme

Tervetuloa täydelliseen seurakuntaamme!

29

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sähän vitsin murjaisit.

    • Kirjakääröt

      1Kor.11:18 Biblia (1776) Sillä ensin, kuin seurakuntaan tulette, niin minä kuulen eripuraisuuden olevan seassanne; jonka minä myös puolittain uskon. 1Kor.1:11

    • minä-olen-se-joka-olen

      Meidät tunnistaan myös siitä, että me emme toivota tervetulleiksi antikristuksia ja villitsijöitä vaan käännytämme heidät pois jo ovelta. Sen lisäksi nuhtelemme syntiä tekeviä kaikkien kuullen, jotta kaikki pelkäisivät ja olisivat kuuliaita Jumalan lapsia. Nimeämme jo seurakunnasta karkoitetut harhaoppiset nimeltä ja lähetämme kirjeitä eri paikkakuntien Jumalan seurakuntiin, joissa mainitaan nimeltä nämä väärät. Tämä kaikki on johtanut siihen, että Jumalan sana on toteutunut runsaasti keskuudessamme ja tuottaa nyt hyvää hedelmää kaikkialla maailmassa.

      • minä-olen-se-joka-olen

        Meidät tunnistetaan myös siitä, että me emme toivota tervetulleiksi antikristuksia ja villitsijöitä vaan käännytämme heidät pois jo ovelta. Sen lisäksi nuhtelemme syntiä tekeviä kaikkien kuullen, jotta kaikki pelkäisivät ja olisivat kuuliaisia Jumalan lapsia. Mainitsemme jo seurakunnasta karkoitetut harhaoppiset nimeltä ja lähetämme kirjeitä eri paikkakuntien Jumalan seurakuntiin, joissa mainitaan nimeltä nämä väärät eksyttäjät. Tämä kaikki on johtanut siihen, että Jumalan sana on toteutunut runsaasti keskuudessamme ja tuottaa nyt hyvää hedelmää kaikkialla maailmassa.


    • Heikki7777

      Jos minä sinne tulen, sitten ei se ole enää täydellinen, valitettavasti.

    • minä-olen-se-joka-olen

      Niin kuin tarkkaavainen lukija voi huomata, on tämä pelkkä parodia tai utopia, joka ei voi toteutua niin kauan kuin elämme tässä kuoleman ruumiissa. Ainoa täydellinen seurakunta on kristittyjen omastakin mielestä vain perille päässyt poisnukkuneiden pyhien seurakunta taivaallisessa Jerusalemissa tai sitten se syntyy vasta Kristuksen toisessa tulemuksessa riippuen siitä, miten Raamattua tässä asiassa tulkitaan. Toiset uskovat, että valitut ja pyhät siirtyvät heti ruumiin kuoleman jälkeen Jumalan taivaaseen eli paratiisiin, mutta toiset uskovat heidän nukkuvan tiedottomana aina Kristuksen toiseen tulemukseen ja ruumiin ylösnousemukseen asti.

      Olipa kumpi tahansa tulkinta oikea ja totuudellinen – tai ei kumpikaan – niin tiedämme kokemuksesta sen, että ns. täydellisten seurakuntaa ei maan päällä voi koskaan olla, koska sinä olet siellä (koska minä olen siellä). Vain totuuden kieltävässä harhassa elävä kristitty pitää itseään täydellisenä erehtymättömyyden tai moraalisen käytöksen suhteen. Muut tunnustavat rehellisesti sen, että ovat erehtyneet tai voivat erehtyä ja syyllistyvät synteihin, jotka ovat pahoja tekoja, himokkaita ajatuksia, turhia ja ilkeitä sanoja tai laiminlyöntejä. Syntiä on sekin, että ei toimi Jumalan suunnitelman mukaan vaan tekee jotakin muuta: valitsee esimerkiksi lääkärin ammatin sen sijaan, että alkaisi pastoriksi ja lähetyssaarnaajaksi (miksi ei yhdistä niitä kaikkia toisiinsa niin kuin jalot lähetyksen pioneerit tekivät).

      • minä-olen-se-joka-olen

        Niin kuin tarkkaavainen lukija voi huomata, on tämä pelkkä parodia tai utopia, joka ei voi toteutua niin kauan kuin elämme tässä kuoleman ruumiissa. Ainoa täydellinen seurakunta on kristittyjen omastakin mielestä vain perille päässyt poisnukkuneiden pyhien seurakunta taivaallisessa Jerusalemissa tai sitten se syntyy vasta Kristuksen toisessa tulemuksessa riippuen siitä, miten Raamattua tässä asiassa tulkitaan. Toiset uskovat, että valitut ja pyhät siirtyvät heti ruumiin kuoleman jälkeen Jumalan taivaaseen eli paratiisiin, mutta toiset uskovat heidän nukkuvan tiedottomana aina Kristuksen toiseen tulemukseen ja ruumiin ylösnousemukseen asti.

        Olipa kumpi tahansa tulkinta oikea ja totuudellinen – tai ei kumpikaan – niin tiedämme kokemuksesta sen, että ns. täydellisten seurakuntaa ei maan päällä voi koskaan olla, koska sinä olet siellä (koska minä olen siellä). Vain totuuden kieltävässä harhassa elävä kristitty pitää itseään täydellisenä erehtymättömyyden tai moraalisen käytöksen suhteen. Muut tunnustavat rehellisesti sen, että ovat erehtyneet tai voivat erehtyä opissa ja syyllistyvät synteihin, jotka ovat pahoja tekoja, himokkaita ajatuksia, turhia ja ilkeitä sanoja tai laiminlyöntejä. Syntiä on sekin, että ei toimi Jumalan suunnitelman mukaan vaan tekee jotakin muuta: valitsee esimerkiksi lääkärin ammatin sen sijaan, että alkaisi pastoriksi ja lähetyssaarnaajaksi (miksi ei yhdistä niitä kaikkia toisiinsa niin kuin jalot lähetyksen pioneerit tekivät).


    • minä-olen-se-joka-olen

      Onko olemassa riitaisampaa uskovien joukkoa kuin kristityt ovat? He ovat riidelleet keskenään oikeasta opista ja tavasta elää jo apostolien ajoista lähtien. He ovat erottaneet eri tavalla pyhät kirjoitukset ja Kristuksen esikuvan ymmärtäneet uskovaiset keskuudestaan tai nämä ovat eronneet vapaaehtoisesti ja perustaneet uuden seurakunnan (lahkon). Tästä on seurauksena se, että kristikunta jakaantuu kymmeniintuhansiin eri lahkoihin ja puolueisiin.

      Jotkut ovat menneet jopa niin pitkälle vimmassaan muita kristittyjä vastaan, että ovat vainonneet heitä, riistäneet heidän omaisuutensa, karkoittaneet heidät kodeistaan ja maastaan ja jopa tappaneet heitä. Näitä katolisia ja protestantisia kristittyjä ei ymmärrettävistä syistä ole oikein pitää aitoina kristittyinä, mutta kuka vetää viime kädessä rajan siihen, ketkä ovat Jumalan lapsia ja ketkä eivät ole? Kuka tulkitsee pyhiä kirjoituksia oikein? Kuka määrittelee oikein sen, mitkä kirjoitukset ovat pyhiä ja mitkä eivät?

      • Herättelevä

        Herra, Kristus Jeesus sanoi / opetti, että "hedelmistään puun" hyväksi tai pahaksi tai hedelmää tuottamattomaksi, eli Raamatun UT mukaiseksi tai vastaisesti eläiviksi tunnistaa (kaikki nykyiset) eri nimiset eri krist. kunniksi lukeutuvat!

        Ovat vain maailmallisesti eläviä ja toimivia krist. uskonnollisia. Jumalan Sanan (Raamatun UT mukaisen) Kristillisyyden elämällään, Oikein tekemtättömyydellään, = Raamatun opetusten ja ohjeiden vastaisesti elämisellään, teoillaan, toimimisillaan, ja sanoillaakin / puheillaan ym. kaikella muullakin tavalla! Esim. harrastuksillaan, käytöksillään, valinnoillaan, äänestelemisillään / vaikuttamisillaan, ja sillä pahimmalla mahdollisella (välinpitämättömyys) joka aiheutaa eniten ja pahimpia SYYSTÄ, pahaksi / kärsimyksiksi ja valtaviksi turhiksi menetyksiksi ym. hirvittävyyksiksi, tuomioksi seuraamuksia, kieltäviä!!


    • Herätyys

      Joko teillä on se kaikille hyväksi Raamatun UT mukaisesta, siitä, ne Raamatun UT mukaisen Kristillisyyden tunnusmerkit ilmentävästä ja täyttävästä, Kristuksen Jeesukksen käskyt kaikilta osin pitävästä ja täytttävästä Kristillisyydestä asiallisesti ja rakentavasti, Kristuksen Jeesuksen kirkkaudeksi ja kunniaksi, "maailmalle valkeudeksi ja maalle suolaksi" riittävällä tavalla eläviä ja toimivia / vaikuttavia, APOSTOLISIA seurakuntiaan / sitä pelastukseksi Krist. vaihtoehtoa rakentavasta Kristillisyydestä, kansakunnallinen KESKUSTELU foorumi? Jossa on paikalliset, alueelliset ja kansakunnalliset asiat, keskustelu osostot? YM, yhteiseksi hyväksi, mutta kaikille ja kaikelle Luojan hyväksemme luomalle parhaaksi mahdolliseksi tarkoituksen ja tavoitteen mukaiset asiat, foorumit, aloitukset ja kysymykset ja niistä rakentavasti keskustelu, (profetoiminen ja niiden arvostelu) osasto.

      Jeesuksen nimessä... tiedustellen. vähäinen, Totuudessa pysyvä ja siihen kaikille hyväksi Jumalan Sanan (Raamatun UT) mukaisuuteen pitäytyvästi elävä, puhuva ja toimiva, tähän em. Raamatun UT mukaiseen Krist. yhteyteen ja yhteistyöhön kutsuttu, siihen näyllä armoitettu, palvelijansa ja seuraajansa.

      • minä-olen-se-joka-olen

        Mitä jos joku tulkitsee Raamattua eri tavalla kuin te ja tahtoo elää myös teistä poikkeavalla tavalla omaan Raamatun tulkintaansa perustuen?


      • Herätyys
        minä-olen-se-joka-olen kirjoitti:

        Mitä jos joku tulkitsee Raamattua eri tavalla kuin te ja tahtoo elää myös teistä poikkeavalla tavalla omaan Raamatun tulkintaansa perustuen?

        Raamatun UT opetuksia ei pidä tulkita sokeasti vain OMA puolueellisetsi, vaan kaikille hyväksi Kristuksen Jeesuksen ja / apostoliensa opetsuten ja ohjeiden mukaisesti ja mukaiseksi. = Totuuteen perustuvasti ja mukaisesti / mukaiseksi.

        Sitä varten niistä kuuluu yhtyä asiallisesti / rakentavasti keskustelmaan (profetoiminen, ja niiden arvostelu). Joka vasta mahdollistaa sen Oikean, Totuuden mukaisen ja perustuvan, yhteiseksi hyväksi, kaikkia kohtaan Oikeuden mukaisen, sen Krist. Rakkaus, joka ei ole kenellekään pahaksi, ihan Lain / Laillisuuden, täyttymyksen, kaikkia kohtaan Luvallisen Oikeuden mukaisen, Oikein tulkinnan löytämisen.


    • Mistä johtuu se, että kristityt ovat jakaantuneet kymmeniintuhansiin lahkoihin, suuntauksiin, tunnustuksiin ja kirkkokuntiin?

      Johtuuko se siitä, että vain osalla kristityistä on Pyhä Henki muiden ollessa uudestisyntymättömiä tapa- tai nimikristittyjä? Jos johtuu, niin miten tunnistat sen, kuka on aito kristitty ja kuka ei?

      Johtuuko se siitä, että uskovaiset ovat eri vaiheessa hengellistä kasvua? Jos johtuu, niin miksi jokaisen lahkon johtajat ovat kuitenkin pitkälle uskossaan edistyneitä oppineita ja sanavalmiita saarnaajia?

      Oletetaan, että harhaoppiset eroavat aikanaan Jumalan seurakunnasta tai heidät erotetaan siitä ja se johtaa uusien lahkojen syntymiseen, joihin uskossaan nuoret ja opetuksesta osattomat tai vakaantumattomat voivat vielä päätyä, niin mikä on se ainoa totuudellinen Jumalan seurakunta, joka vetää lopulta puoleensa jokaisen totuutta rakastavan Jumalan lapsen, jota Pyhä Henki johdattaa kaikkeen totuuteen?

      Voiko joku Jumalan lapsi jäädä ulkopuolelle tuon aidon pyhien yhteyden, koska ei ehdi pyhittyä tarpeeksi tai ei ymmärrä Pyhän Hengen opetusta esimerkiksi vähäisen älykkyyden tai kehitysvammaisuuden vuoksi?

      Mistä lähtien Pyhä Henki on ollut riippuvainen ihmisen luontaisesta kyvystä oppia tuntemaan totuutta opettaessaan valittuja ja pyhiä? Vai ovatko Jumalan valtakunnan salaisuudet tarkoitettu vain älykkäille ja sivistyneille oppineille pastoreille, kun taas muiden pitää sokeasti uskoa heidän sanaansa, vaikka he eivät ymmärrä sitä? Eikö juuri näin?

      Sokeasti uskovien ja ymmärrykseltään vajaiden laumaa johdetaan sinne, mihin johtajat tahtovat heitä johdattaa ja jos ilmaantuu joku totuuden löytänyt jäsen, niin hänet erotetaan yhteydestä tai saadaan eroamaan, jotta lauma pysyy edelleen lypsettävänä ja pastorit saavat paljon kaipaamansa toimeentulon sekä yhteisön kunnioituksen, joka ei heille kuulu?

      • Vapaiden suuntien ja evankeelisten johtajat sekä pastorit (vanhimmat) ovat saaneet teologista koulutusta tai ovat tietoisia Raamatun tieteellisestä tutkimuksesta. He tietävät sen, että Raamatun kirjoitukset sisältävät paljon epätosia taruja, myyttejä, legendoja ja asiavirheitä sisältäviä kertomuksia, mutta he eivät puhut siitä mitään seurakunnissa. Miksi?

        Onko syy se, että he pelkäävät leipänsä ja arvostuksensa menetystä, jos he kertovat totuuden? Vai onko syynä jokin muu? Mikä se voisi olla?

        Miten kauan kristittyjen lauman enemmistö pysyy sen johtajien talutusnuorassa, jotka riistävät siltä vapauden ja rahaa tarjoamatta korvaukseksi mitään muuta kuin katteettomia lupauksia ikuisesta elämästä, joka perustuu epätosien tarujen, myyttien, legendojen ja asiavirheiden totena pitämiseen? Totena pitäminen on arvostettu tärkeimmäksi kriteeriksi sielun pelastumiselle kautta katolisen kirkon historian. Lähes kaikki nykyään toimivat kristilliset seurakunnat ovat tämän katolisen porton tyttäriä.

        Vain hyvin harva muista erillään elävä yksittäinen kristitty tai heistä muodostuva seurakunta on vapaa katolisen kirkon eksytyksestä ja harhaluulosta, jonka mukaan Raamatun kirjoitukset olisivat kokonaan erehtymätöntä ja virheetöntä Jumalan sanaa. Kun uskovaiset on saatu pitämään totena tämä totuudenvastainen väite, niin heitä on helppo hallita ja hyödyntää sitä hyväksi käyttäen.

        Jos kristityt havaitsevat sen, että Raamattu ei olekaan kokonaan erehtymätöntä ja virheetöntä Jumalan sanaa vaan se on enimmäkseen ihmisten kerrontaa ja sisältää paljon asiavirheitä sekä epätosia taruja, myyttejä ja legendoja, niin he vieraantuvat kristinuskosta ja löytävät totuuden. Miksi tämä on paha asia uskovien kristittyjen mielestä? Eikö totuus kiinnostakaan heitä?


      • G4G kirjoitti:

        Vapaiden suuntien ja evankeelisten johtajat sekä pastorit (vanhimmat) ovat saaneet teologista koulutusta tai ovat tietoisia Raamatun tieteellisestä tutkimuksesta. He tietävät sen, että Raamatun kirjoitukset sisältävät paljon epätosia taruja, myyttejä, legendoja ja asiavirheitä sisältäviä kertomuksia, mutta he eivät puhut siitä mitään seurakunnissa. Miksi?

        Onko syy se, että he pelkäävät leipänsä ja arvostuksensa menetystä, jos he kertovat totuuden? Vai onko syynä jokin muu? Mikä se voisi olla?

        Miten kauan kristittyjen lauman enemmistö pysyy sen johtajien talutusnuorassa, jotka riistävät siltä vapauden ja rahaa tarjoamatta korvaukseksi mitään muuta kuin katteettomia lupauksia ikuisesta elämästä, joka perustuu epätosien tarujen, myyttien, legendojen ja asiavirheiden totena pitämiseen? Totena pitäminen on arvostettu tärkeimmäksi kriteeriksi sielun pelastumiselle kautta katolisen kirkon historian. Lähes kaikki nykyään toimivat kristilliset seurakunnat ovat tämän katolisen porton tyttäriä.

        Vain hyvin harva muista erillään elävä yksittäinen kristitty tai heistä muodostuva seurakunta on vapaa katolisen kirkon eksytyksestä ja harhaluulosta, jonka mukaan Raamatun kirjoitukset olisivat kokonaan erehtymätöntä ja virheetöntä Jumalan sanaa. Kun uskovaiset on saatu pitämään totena tämä totuudenvastainen väite, niin heitä on helppo hallita ja hyödyntää sitä hyväksi käyttäen.

        Jos kristityt havaitsevat sen, että Raamattu ei olekaan kokonaan erehtymätöntä ja virheetöntä Jumalan sanaa vaan se on enimmäkseen ihmisten kerrontaa ja sisältää paljon asiavirheitä sekä epätosia taruja, myyttejä ja legendoja, niin he vieraantuvat kristinuskosta ja löytävät totuuden. Miksi tämä on paha asia uskovien kristittyjen mielestä? Eikö totuus kiinnostakaan heitä?

        1. Jeesuksen Kristuksen ilmestys, jonka Jumala antoi hänelle, näyttääkseen palvelijoillensa, mitä pian tapahtuman pitää; ja sen hän lähettämänsä enkelin kautta antoi tiedoksi palvelijalleen Johannekselle,
        2. joka tässä todistaa Jumalan sanan ja Jeesuksen Kristuksen todistuksen, kaiken sen, minkä hän on nähnyt.
        3. Autuas se, joka lukee, ja autuaat ne, jotka kuulevat tämän profetian sanat ja ottavat vaarin siitä, mitä siihen kirjoitettu on; sillä aika on lähellä!
        4. Johannes seitsemälle Aasian seurakunnalle: Armo teille ja rauha häneltä, joka on ja joka oli ja joka tuleva on, ja niiltä seitsemältä hengeltä, jotka ovat hänen valtaistuimensa edessä,
        5. ja Jeesukselta Kristukselta, uskolliselta todistajalta, häneltä, joka on kuolleitten esikoinen ja maan kuningasten hallitsija! Hänelle, joka meitä rakastaa ja on päästänyt meidät synneistämme verellänsä
        6. ja tehnyt meidät kuningaskunnaksi, papeiksi Jumalalleen ja Isälleen, hänelle kunnia ja voima aina ja iankaikkisesti! Amen.
        7. Katso, hän tulee pilvissä, ja kaikki silmät saavat nähdä hänet, niidenkin, jotka hänet lävistivät, ja kaikki maan sukukunnat vaikeroitsevat hänen tullessansa. Totisesti, amen.
        8. "Minä olen A ja O", sanoo Herra Jumala, joka on ja joka oli ja joka tuleva on, Kaikkivaltias.
        9. Minä, Johannes, teidän veljenne, joka teidän kanssanne olen osallinen ahdistukseen ja valtakuntaan ja kärsivällisyyteen Jeesuksessa, minä olin Jumalan sanan ja Jeesuksen todistuksen tähden saaressa, jonka nimi on Patmos.
        10. Minä olin hengessä Herran päivänä, ja kuulin takaani suuren äänen, ikäänkuin pasunan äänen,
        11. joka sanoi: "Kirjoita kirjaan, mitä näet, ja lähetä niille seitsemälle seurakunnalle, Efesoon ja Smyrnaan ja Pergamoon ja Tyatiraan ja Sardeeseen ja Filadelfiaan ja Laodikeaan".
        12. Ja minä käännyin katsomaan, mikä ääni minulle puhui; ja kääntyessäni minä näin seitsemän kultaista lampunjalkaa,
        13. ja lampunjalkain keskellä Ihmisen Pojan muotoisen, pitkäliepeiseen viittaan puetun ja rinnan kohdalta kultaisella vyöllä vyötetyn.
        14. Ja hänen päänsä ja hiuksensa olivat valkoiset niinkuin valkoinen villa, niinkuin lumi, ja hänen silmänsä niinkuin tulen liekki;
        15. hänen jalkansa olivat ahjossa hehkuvan, kiiltävän vasken kaltaiset, ja hänen äänensä oli niinkuin paljojen vetten pauhina.
        16. Ja hänellä oli oikeassa kädessään seitsemän tähteä, ja hänen suustaan lähti kaksiteräinen, terävä miekka, ja hänen kasvonsa olivat niinkuin aurinko, kun se täydeltä terältä paistaa.
        17. Ja kun minä hänet näin, kaaduin minä kuin kuolleena hänen jalkojensa juureen. Ja hän pani oikean kätensä minun päälleni sanoen: "Älä pelkää! Minä olen ensimmäinen ja viimeinen,
        18. ja minä elän; ja minä olin kuollut, ja katso, minä elän aina ja iankaikkisesti, ja minulla on kuoleman ja tuonelan avaimet.
        19. Kirjoita siis, mitä olet nähnyt ja mikä nyt on ja mitä tämän jälkeen on tapahtuva.
        20. Niiden seitsemän tähden salaisuus, jotka näit minun oikeassa kädessäni, ja niiden seitsemän kultaisen lampunjalan salaisuus on tämä: ne seitsemän tähteä ovat niiden seitsemän seurakunnan enkelit, ja ne seitsemän lampunjalkaa ovat ne seitsemän seurakuntaa."
        ( Ilm.1 )


    • MaijaVaroJäitä

      Näin viime yönä, eli tänään aamupäivällä kamalan (enne-?) unen.

      Joku Maija-niminen nainen, jonka tunsin, hukkui isoihin jäihin. Lähellä, rantakalliolla, juoksenteli hänen vaaleanruskea koiransa.

      En tänäpäivänä tunne Maija-nimisiä henkilöitä, ellen sitten (nimettömästi) tällä foorumilla.

      Varo jäälle menoa!
      *

    • ykseys

      Jumala vetää puoleensa sellaiset ihmiset, joilla on oikea sydämentila ja niitä, jotka ovat tietoisia hengellisistä tarpeistaan. Jeesus kertoi myös, että hänen seuraajillaan olisi rakkaus ja ykseys keskuudessaan ja he seuraisivat häntä askeleissaan.

    • Samaatietä

      Harvoin olen kuullut tuollaista kutsua tai tuskin koskaan.
      Yleensä kutsutaan vajavaisia ihmisiä tai tule sellaisena kuin olet.
      Yleensä kutsut ovat olleet matalankynnyksen kutsuja.

      • minä-olen-se-joka-olen

        Jos tulet seurakuntaamme sellaisena kuin olet - vajavaisena ja syntisenä - niin lähdet sieltä ulos täydellisenä ja synnittömänä niin kuin Jeesus Kristus, meidän Herramme.


      • PidäTiukastiKiiArmosta

        Siitäs saat kun kuuntelet harhiksia.

        Armo ei olekaan armo, vaan ansio, josta sitten muka seuraa armo. Mulla meni pää pyörälle näiden kanssa jo pikkulapsena ja lopulta aloin juomaan. Niin käy, kun kaipaisi pelastusta, mutta ansioita ei ole, jos ottaa todesta harhaopettajat.

        Älä Samis yritäkään ymmärtää näitä. Näitä ei voi ymmärtää, sillä tässä ei ole mitään logiikkaa. Ihan totta: ei mitään jumalallista logiikkaa. Muutamien nk. pönttöjen kirjoituksista täällä huomaat, että uskonnollinen ahdistus saa lopulta aikaan jopa mielisairautta.


      • Samaatietä
        minä-olen-se-joka-olen kirjoitti:

        Jos tulet seurakuntaamme sellaisena kuin olet - vajavaisena ja syntisenä - niin lähdet sieltä ulos täydellisenä ja synnittömänä niin kuin Jeesus Kristus, meidän Herramme.

        Täällä maailmassa me kuljemme kaksiosaisina ja vajavaisina mutta kerran kuoleman jälkeen vajavaisuus lakkaa ja täydellisyys alkaa.


      • Samaatietä
        PidäTiukastiKiiArmosta kirjoitti:

        Siitäs saat kun kuuntelet harhiksia.

        Armo ei olekaan armo, vaan ansio, josta sitten muka seuraa armo. Mulla meni pää pyörälle näiden kanssa jo pikkulapsena ja lopulta aloin juomaan. Niin käy, kun kaipaisi pelastusta, mutta ansioita ei ole, jos ottaa todesta harhaopettajat.

        Älä Samis yritäkään ymmärtää näitä. Näitä ei voi ymmärtää, sillä tässä ei ole mitään logiikkaa. Ihan totta: ei mitään jumalallista logiikkaa. Muutamien nk. pönttöjen kirjoituksista täällä huomaat, että uskonnollinen ahdistus saa lopulta aikaan jopa mielisairautta.

        Otin aloituksen niin että joku halusi herättää ajatuksia.
        Ei monikaan asia ole niin kuin kirjoitetaan, olipa se sitten kirjoitettu täällä, uutislehdessä tai tiedekirjoissa.

        Kaiken saa ja minun mielestäni kannattaakin kyseenalaistaa.


      • shabat-shalom
        Samaatietä kirjoitti:

        Otin aloituksen niin että joku halusi herättää ajatuksia.
        Ei monikaan asia ole niin kuin kirjoitetaan, olipa se sitten kirjoitettu täällä, uutislehdessä tai tiedekirjoissa.

        Kaiken saa ja minun mielestäni kannattaakin kyseenalaistaa.

        Jos siis Raamatussa sanotaan, että "me olemme niin kuin Kristus tässä maailmassa" ja "olemme velvolliset vaeltamaan niin kuin hän" ja "Jumalasta syntynyt ei tee syntiä", niin sitten se asia ei olekaan niin ja on valhetta? Ok. Hylätään Johanneksen ensimmäinen kirje kokonaan valheena. Kuinka paljon muusta Raamatusta pitää hylätä, jotta voisimme sanoa: "minä elän Raamatun ohjeiden ja käskyjen mukaan"?

        Eikö kukaan elä?

        Niin, luterilaisuuden mukaan kukaan ei tee Jumalan tahtoa omassa elämässään, mutta Raamatun Jeesuksen mukaan, ne eivät peri Jumalan valtakuntaa, jotka eivät tee meidän taivaallisen isämme tahtoa. Teetkö siis vai et? Tämä asia sanotaan useammassa eri kohdassa, jos et sitä satu tietämään (tuskinpa olet Raamattua niin paljon lukenut, että tietäisit).


      • Samaatietä
        shabat-shalom kirjoitti:

        Jos siis Raamatussa sanotaan, että "me olemme niin kuin Kristus tässä maailmassa" ja "olemme velvolliset vaeltamaan niin kuin hän" ja "Jumalasta syntynyt ei tee syntiä", niin sitten se asia ei olekaan niin ja on valhetta? Ok. Hylätään Johanneksen ensimmäinen kirje kokonaan valheena. Kuinka paljon muusta Raamatusta pitää hylätä, jotta voisimme sanoa: "minä elän Raamatun ohjeiden ja käskyjen mukaan"?

        Eikö kukaan elä?

        Niin, luterilaisuuden mukaan kukaan ei tee Jumalan tahtoa omassa elämässään, mutta Raamatun Jeesuksen mukaan, ne eivät peri Jumalan valtakuntaa, jotka eivät tee meidän taivaallisen isämme tahtoa. Teetkö siis vai et? Tämä asia sanotaan useammassa eri kohdassa, jos et sitä satu tietämään (tuskinpa olet Raamattua niin paljon lukenut, että tietäisit).

        Eli aloitus on antanut ajattelemisen aihetta myös sinulle. Siinä mielessä mikään aloitus ei ole turhe, netkään, jotka eivät ole opillisesti oikeassa.


      • krestus
        Samaatietä kirjoitti:

        Eli aloitus on antanut ajattelemisen aihetta myös sinulle. Siinä mielessä mikään aloitus ei ole turhe, netkään, jotka eivät ole opillisesti oikeassa.

        Mikä tekee aloituksesta opillisesti väärän?


      • Samaatietä
        krestus kirjoitti:

        Mikä tekee aloituksesta opillisesti väärän?

        Yleisesti täällä on aloituksia, jotka eivät pysy Jumalansanassa, mutta nekin antavat ajattelemisen aihetta.
        Jos tätä aloitusta katson niin hyviä hedelmiähän tuossa on mainittu, muttei kerrota Jeesuksesta mitään.


      • Samaatietä
        Samaatietä kirjoitti:

        Yleisesti täällä on aloituksia, jotka eivät pysy Jumalansanassa, mutta nekin antavat ajattelemisen aihetta.
        Jos tätä aloitusta katson niin hyviä hedelmiähän tuossa on mainittu, muttei kerrota Jeesuksesta mitään.

        Tai mainittiin Jeesus mutta oudossa kotekstissä.


    • Älä_pilkkaa

      Se on väärin että aloittaja pilkkaa Herran nimeä lausumalla sitä turhaan ja vitsinä.

      Siitä varoitan.

      • Kristittytär

        Minähän jo Samikselle sanoin, että aloittaja on harhis.

        Todellakin, hän vitsinä pitää uskovien seurakuntaa / kirkkoa ja allekirjoittaa vitsinsä nickinä Jumalan Pyhää Nimeä käyttäen, jota ei saa turhaan lausua.

        Itse muuten en tykkää kun jotkut puhuvat "jehovista" (Joka he eivät ole), tarkoittaen uskonharhaa nimeltä "Jehovan todistajat". Itse heistä kirjoittaessani ja puhuessani kirjoitankin yleensä "jt:t" tai "j.todistajat".

        Jo tuo uskonto itsessään alentaa Jumalan ja Hänen Pyhän Nimensä joksikin ovikellokauppiaaksi, jolle saa aina oven läpi huutaa, että ei kiitos, olen kristitty!


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Jes! Miljoonat diesel-autot joutumassa ajokieltoon

      Erittäin hyvä ilmastouutinen! https://www.iltalehti.fi/autouutiset/a/a1277257-1244-4700-9bd7-399ef4d4313c "Tuo ajokiel
      Maailman menoa
      400
      4683
    2. Halkokarilla ammuttu

      Halkokarin uimarannan metsissä/tiellä poliiseja juoksenteli n.13.30.Onko pahvihousut setvimässä sukuriitoja?
      Kokkola
      19
      1507
    3. Yle aamu taas huolissaan laittomasti maassa olevien terveydenhuollosta

      Yle se jaksaa aina nostaa tämän asian esille, vaikka ei pitäisi. Laittomasti maassa olevat pitää säilöä ja karkoittaa, e
      Maailman menoa
      192
      1356
    4. Odotan että eroat

      Sitten vasta meidän suhde voisi alkaa. En halua mihinkään pettämiskuvioihin mukaan. Sun pitäis siis ottaa riski, että jä
      Ikävä
      52
      1099
    5. Mitä tehdä kun eräs henkilö seuraa puhelintani

      Ja informoi asioitani ulkopuolisille ja ei kyse ei ole viranomaisista vaan sairaasta yksilöstä joka ei jätä rauhaan vaan
      Ikävä
      160
      1090
    6. Jengi haluaa että

      Lähden täältä pois. Syystä että? Antaa tulla syitä nyt.... Huomenta sitten viimeisen kerran. 💔🐺🖤
      Ikävä
      190
      1043
    7. Mitä haluat

      Toisesta vai haluatko mitään
      Ikävä
      102
      995
    8. Makea kysymys

      Tiedätkö onko kaivattusi perso makealle? 😋
      Ikävä
      91
      962
    9. Maailmankaikkeuden synty

      Universumi syntyi reilut 14 miljardia vuotta sitten ns alkuräjähdyksessä. Aluksi laajentuminen tapahtui jopa valoa nopea
      Luterilaisuus
      194
      894
    10. Ei siitä pääse yli eikä

      ympäri, että tunsin sinua kohtaan niin paljon ja aidosti, ettei siitä palaudu tutuin konstein. Jos vaikka aloitan siitä
      Tunteet
      50
      864
    Aihe