HSL:n ja VR:n lipuntarkastajat - mt-potilaita?

Todistetusti_Terve

Mitä kokemuksia teillä on VR:n turvallisuudesta?

Olen jo kuukauden joutunut käyttämään Helsingin seudun lähijunia.
Olen kovin ihmetellyt näiden tarkastajien mielenterveysongemia.
Joudun kulkemaan paperisella lipulla, ja aivan liian moni tarkastaja alkaa tappelemaan yksinään edessäni.

Välillä yksi räpättää väärään kulmaan leimatulla lipulla, toinen räpättää liiasta tai vähäisestä musteesta (leimasta ei saa selvää. No, en ole VR:n lippuautomattien musteensäätäjä), kolmas räpättää matkan suunnasta (sarjalippu käy molempiin suuntiin), neljäs räpättää junavalinnasta (pitäisi kuulemma valita se suorin linja ja reittiopas ehdottaa toista), viides kehtaa tarkastaa liput, vaikka juna on yli 30 min myöhässä ja asiakkaat umpijäässä.

Eikö näillä räpättäjillä ole minkään näköistä kunnioitusta lähimmäisiään eikä edes palkanmaksajaansa kohtaan?
Liput ovat jo niin kallita, että autoilu tulee halvemmaksi. Kuka enää haluaa liikkua junalla, jos saa silmilleen vain riidankylväjiä ym. mt-ongelmaisia?

Aikoinaan pelkäsin junassa vain deekuja. Silloin konnarit olivat ihmisiä ja tarvittaessa heittivät rettelöitsijät pihalle.
Nykyään rettelöitsijät ovat niitä konnia eikun konnareita ja tarkastajia.

24

<50

  Vastaukset

  • Oikein sinulle. Toivottavasti seuraavalla kerralla eivät tyydy pelkästään räpättämään vaan, potkaisevat sinut pihalle jollain reitillä olevalla kylmällä asemalla. Mielellään vielä niin että junalla olisi nopeutta vähintään 100km/h.


   • Taksi_ALE kirjoitti:

    Aivanniin, typerä matkustaja, kun maksaa lipun eikä mene pummilla.
    Ei kai kukaan fiksu maksa riistohintaista lippua.
    Vain tollo rahoittaa änkyröiden mokailuja
    https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/7d087610-fb40-466b-9398-d38acbd0da3f

    Halvemmaksi tulee kulkea taksilla, vaikka Berner yritti senkin tuhota.

    Tarkastajat eivät tyydy pelkkiin roposiin vaan haluavat isomman siivun.

    Jos ostaa lipun niin rahoittaa myös tarkastajien toimintaa. Jos ei halua rahoittaa tarkastajien toimintaa niin matkustaa pummilla ja pitää kädessä koko ajan varmuuden vuoksi kyynelkaasua tarkastajia varten.

    Jos pirulle antaa pikkusormen niin se vie koko käden.


  • Valitettavasti en voi luottaa VR:n henkilökuntaan, koska he ovat osoittaneet olevansa vailla ymmärrystä.
   Vältän kaikin keinoin matkustamista julkisilla.
   Nykyään liftaaminen on turvallisempaa kuin junalla liikkuminen.
   Tarkastajien tekemiä väkivaltarikoksia on junissa enemmän kuin huumehuuruissa olevien matkustajien.

  • Näistä viranomaisista täytyy kannella heti!
   Muuten näiden viranomaisten törppöilystä tulee tapa ja ihmiset alkavat pelkäämään viranomaisten tyrannimaista käytöstä.

   Ei kukaan normaali ihminen öykkäröi asiakkaille.
   Se ei ole työnantajan etu.
   Normaalisti tästä toiminnasta tulisi heti fudut.

   Koska asia on saanut jatkua liian pitkään niin väkivalta on saanut jalansijaa ja nyt sitä on todella vaikea kitkeä.
   Nyt on vain puututtava toimeen, jotta tämäkin aisia saadaan taas kunniallisesti päätökseen ja öykkäröivät virkamiehet lähetettyä takaisin vankilaan.

  • Taidankin pyrkiä konnariksi tai lipuntarkastajaksi jos siellä saa piestä matkustajia luvan kanssa.
   Mikään ole mukavampaa kun saa kopsauttaa ituhippiä pampulla päähän niin että moppitukka pelmahtaa ja päästä kuuluu ruks ja aivomassa alkaa valumaan. Se on hauskan näköistä kun päähän osuneen kovan iskun jälkeen jalat alkavat sätkimään ja silmät ovat nurinpäin päässä elleivät ole lentäneet kuopistaan iskun seurauksena. Siinä moppitukkaa viedään sen jälkeen tuonpuoleiseen...

  • Ratikassa näytin tarkastajalle puhelimesta lipun, niin tämä huutaa muille kovaan ääneen, että varmasti koko ratikka kuuli, että minulla on vanha lippu tjsp.
   Tottakai ratikassa kaikki kääntyi tuijottamaan minua.
   Lippu oli ostettu puhelimella pysäkillä 10 min aikaisemmin.

   Tarkastaja oli vielä hirmu isokokoinen, ällöttävä nainen. Ei mitään anteeksipyyntöä, kääntyi vaan katsomaan muiden lippuja.

   • Valehtelet pummi. Kaltaisesi selittelevät paskahousut on niin nähty.


  • Se oliskin hyvä kun ne tarkastajat varustettaisi Talkoo-Taavetilta saaduilla lieteruiskuilla ja tärpättisudilla. Iso täti kun ottaisi pillistä kiinni ja vetaisisi pöksyt alas ja voitelisi suunpiekijän munat tärpätillä, niin johan läks !!!

  • Ilmeisesti ovat ja niin ovat myös heidän väkivaltaista toimintaa tukevat.

  • Mihin unohtui DR16 isovaalee vertailussa 1600KW vetoteho. Vanhoihin paskohin vertailtiin.

   • Sinulla varmaan edessäsi raportti. Laita linkki tänne.


  • https://fi.wikipedia.org/wiki/Dr16
   Taidatte käyttää tietoja VR Group vakoiluohjelmaan mutta menköön.
   Nyky VR Group ei valehtele paitsi jos on käyty vieraissa koneissa.

  • Tavarataloketju Stockmannin varatoimitusjohtaja Maisa Romanaisen mukaan hallitus on ajamassa kaupan alan työllisyyttä alas säästö- ja veroratkaisuillaan. Kansalaisten ostovoiman lasku näkyy jo nyt rajusti etenkin käyttötavarakaupassa, ja kierre on näillä näkymin syventymässä vuonna 2015.

   Stockmann on tällä viikolla ilmoittanut maaliskuun liikevaihtonsa merkittävästä laskusta sekä mittavien yt-neuvotteluiden aloittamisesta. Kaupasta kuuluu muutenkin huonoa: Keskon käyttötavarakaupan myynti laski maaliskuussa 9,4 prosenttia, vaikka konsernin koko myynti pysyikin hienoisessa kasvussa.

   Veronmaksajain keskusliitto laski hallituksen kehysriihen jälkeen, että ansiotuloverotuksen kiristäminen ja muut sopeutustoimet laskevat keskituloisen palkansaajan ostovoimaa 1,1 prosenttia vuonna 2015.

   – Kyllähän kaupan alan luvut ovat sellaisia, että voidaan miettiä, onko näillä toimilla haluttua vaikutusta. Tämä ala on kuitenkin iso työllistäjä, Romanainen sanoo Uudelle Suomelle.

   Romanaisen mukaan laskeva työllisyystilanne on merkittävin ostovoiman laskija. Entisestään kehnoa tilannetta heikentävät veroratkaisut, joilla pyritään lisäämään valtion tuloja ja hillitsemään julkisen talouden velkaantumista.

   – On jouduttu kiristämään ruuvia verotuksessa, mikä suoraan näkyy kuluttajien kukkarolla, Romanainen sanoo.

   Kauppa työllistää Suomessa noin 300 000 henkilöä. Kaupan liitosta arvioidaankin tänään Kauppalehdelle, että kaupasta katoaa tänä vuonna noin 6000 työpaikkaa. Stockmannilla irtisanomisuhan alla on nyt noin 300 henkeä.
   ”Kivijalkakauppa on ahdistuksessa”

   –Ensi vuonna ei näytä paljon paremmalta. Suurin pulma on, että ihmiset eivät osta, verkkokauppa vaikuttaa taustalla, Kaupan liiton toimitusjohtaja Juhani Pekkala sanoo KL:lle.

   Stockmann otti ostovoiman laskun esille tiistaina tiedottaessaan yt-neuvotteluiden aloittamisesta. Yhtiön tiedotteen mukaan kotimaisessa kysynnässä ja etenkään käyttötavarakaupassa ”näköpiirissä ei ole käännettä parempaan, kun kuluttajien ostovoimaa leikataan ja luottamus talouteen on alhaisella tasolla”.

   Stockmann kertoi tiedotteessaan, että se ei usko tilapäisten toimenpiteiden kuten lomautusten tuottavan enää tarvittavia lisäsäästöjä ”vaarantamatta asiakaspalvelua”. Viime vuonna tilapäiskeinoilla saatiin jo aikaan 30 miljoonan euron säästöt, Romanainen kertoo.

   –Se on tietysti tässä bisneksessä merkittävä säästö, mutta käyttötavarakaupassa ei ole näkyvissä parannusta, Romanainen sanoo.

   –Uskomme, että osa kaupan alan rakennemuutoksista on pysyviä: ostovoima ja ostokäyttäytyminen ovat muuttuneet, hän jatkaa.

   Yksi suuri muutos on verkkokaupan kasvu. Romanainen korostaa, että Stockmannille tämä ei ole sinänsä huono asia, koska yhtiön verkkokauppa on kasvussa.

   –Mutta kokonaispotti ei kasva, hän sanoo.

   –Kivijalkakauppa on ahdistuksessa.

   Romanaisen mukaan Stockmann ei kuitenkaan toistaiseksi harkitse muutoksia seitsemän Suomen-tavaratalonsa verkostoon.

  • Pääsin juuri vankilasta missä lusin väkivaltarikoksista tuomiota. Huomenna aloitan konnarina vr:llä työt. Valmistuin lusimisen ohella konnarikurssilta ja siten pääsin ehdonalaiseen. Palkkasivat minut koska omaan sopivan taustan ja kokemuksen työtä ajatellen..

  • VR Paskaa Paskan Päälle

   Viime viikolla Riitta Lassander matkusti ystävänsä kanssa aamujunalla Helsingistä Joensuuhun. He yllättyivät suuresti siitä, kuinka likainen juna oli jo aamun ensimmäisellä vuorolla.

   ”Kymmenen aikaan kävelimme kohti ravintolavaunua, jolloin kiinnitin huomiota todella likaisiin lattioihin. Nurkissa oli pölypalloja, roskia ja likaa, johon pöly oli tarttunut”, Lassander kertoo.

   Likaisin kaikista oli kuitenkin itse ravintolavaunu. Sen lattioilla oli Lassanderin mukaan kasoittain murusia ja erilaisia tahroja.

   ”Myös lasten leikkitilan likaisuus tuntui pahalta, kun pienet lapset konttaavat tahmaisella lattialla”, Lassander sanoo.

  • Junat ovat olleet viime viikkoina suoraan sanottuna paskaisia, tämä huomattu jo ennen uutista siivouksen puutteellisuudesta- ja homma senkun jatkuu.
   Ärsyttää kun konnarit vaan lompsivat pitkin vaunuja eestaas tai sitten alkavat ruuhka-aikaan tarkistamaan lippuja, tosi fiksua hei! Siinä se tunnelma nouseekin kun edes istumaan et mahdu, ja pitää alkaa ihmismeressä kaivelemaan lippua...
   Eivät muutenkaan uskalla puuttua mihinkään. Juoppojen ja kaikenmaailman levottomien ihmisten määrä on noussut viime aikoina ihan selvästi. Samoin fillareita on niin paljon liikenteessä, ettei vaunukansa meinaa mahtua sisään ollenkaan. Koiria on myös, väärissä osastoissa usein.

  • NO NIIN ETTÄ JUNASSA ON PIRUN HYVÄ MATKUSTAA, ( siteeraus laulusta ). JA VITUT VR SUOMEN EPÄLUOTETTAVIN KYYTI MUOTO EI KELPAA RAHA EI PANKKIKORTTI EI VOI LIPPUA JUNASTA OSTAA AINA MYÖHÄSSÄ. VETURIT, OPASTEET, RATAVERKOSTO SÖKÖ NÄIN KÄY KUN NOVIISIT HUSEERAA ESM VEHVILÄINEN, KYLLÖNEN, PERPERI JA NYT MARI NERO VOI JESSUS.

  • RAUTAJOUSET, RAUTAPYÖRÄT, RAUTAKISKOT, EI RADIOO VOI HELVETTI YHISTELMÄ KUN PULAAJAN KIVIREKI. ILMAJOUSET, KUMIPYÖRÄT, ILMAPENKKI, RADIO, ILMASTOINTI NAM NAM.

  • ETTÄ NÄIN MATKUSTETAAN TURKU - HESA 1.5 TUNTII MYÖHÄSSÄ AIKATAULUSTA VOI JESSUS JA VIELÄ TUNNIN JUNA MOISELLE MATKALLE. SAMA TAMPERE - HESA VAIHTAKAA VR NOVIISIT VASTUSVUORO VETURIT MÄNTÄVUOROON TAI HIILIPOLTTOON SIIS UKKOPEKAT. VR TOLIKAT MIKÄ ON TENTERI VETURISSA ???

  • SUORA LAINNAUS LAULUSTA : ja juna kulkee vaan 5 TUNTII MYÖHÄSSÄ JOENSUU - HELSINKI. RAVINTOLAVAUNU SULETTU EI VOI MYYDÄ, RAHASTAA EI OLE SÄHKÖÄ. INTIASSAKIN PELAA PAREMMIN 100 V VANHAT VEHKEET VR : llä EI PELAA MIKÄÄN.

  • NRC Finlndiassa on 1000 vakituista työntekijää. Miten firmassa voi oll satoja tyhjäntomittajia päälliköitä ja työntekijöitä tosi vähän. Ei johtoryhmä ymmärrä että he istuvat tyhjänpäällä. Sitä sanotan vessanpöntöksi.

  • NRC Finland twitter tukehtui Swecon yrityskauppaan. Meni sanasepoilta pala kurkkuun kuka myydään seuraavaksi. Oikein teille NRC tyhjille tynnyrille.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. 175 pakolaista tulossa Suomeen

   Sisäministeriö vahvisti IL:n tiedot: Suomi ottaa Välimeren pakolaisleireiltä enintään 175 alaikäistä tai yksinhuoltajaperheiden jäseniä https://www.il
   Maailman menoa
   183
   3453
  2. Suomeen tarvitaan minimipalkkalaki

   Suomesta on tulossa yhä enmmän kurjien palkkojen ja nollatuntisopimusten maa. "Kansainvälisen kilpailukyvyn" nimissä erityisesti sisämarkkinoilla toim
   Maailman menoa
   104
   869
  3. Taas on yksityisautoilija paha ihminen

   Taas on yksityisautoilija paha ihminen Traficomin tutkimus: ”Polttoaineen tulisi maksaa ainakin 2,26 euroa litralta, jotta autoilijat alkaisivat vähe
   Maailman menoa
   102
   760
  4. Miten mä voin olla ihastunut vieläkin, vaikka mennyt yli kolme vuotta.

   Tunsin jotain erittäin harvinaista vetovoimaa meidän välillä ja tiedän sun myös tunteneen. Myöhäistähän se enää on miettiä ja jos elämäntilanteeni oli
   Ikävä
   29
   502