Onko olemassa kirjaa ihmeparantumista?

Onko siis tehty sellaista kirjaa, jossa olisi lääkärintodistukset parantumisen kokeneesta ennen ja jälkeen ihmeen?

Oletettavasti ei ole, sillä jos olisi niin taikauskoiset olisivat varmasti sitä kovasti "mainostaneet".
1
Ilmoita


105 Vastausta

Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.


Youtubesta löytyy video sokeasta pojasta, joka paranutui ihmeen kautta. Video löytyy hakusanalla yossi mizrahi.
Kumpa Jumala avaisi sinun hengelliset silmäsi.
2 VASTAUSTA:
"Youtubesta löytyy video sokeasta pojasta, joka paranutui ihmeen kautta. Video löytyy hakusanalla yossi mizrahi. "

Esitetäänkö siinä videolla todisteet? Siis ihan oikeat lääkäreiden lausonnot ja vastaavat, eikä vain pojan oma kertomus, joka mpitäisi sokeasti uskoa?

"Kumpa Jumala avaisi sinun hengelliset silmäsi."

Omat silmäni kyllä aukeaisivat, jos joku uskovainen tarjoaisi objektiiviset todisteet. Jostain syytsä niitä ei ikinä olr.
Ei parantumisessa itsessään ole mitään hengellistä. Se on täysin fyysinen juttu. Paranemisen syyssä taas teoriassa voisi olla, mutta sitä ei voi pohtia jos faktoja ei tiedetä.
+Lisää kommentti
Kyllä niitä ihmeparantumisia tapahtuu tänäkin aikana. Tosin uskosta osattomat pyrkivät selityksillään poistamaan kaiken yliluonnolisen. Ja he hyväksyvät vain sellaisen mikä sopii ihmisen vajavaiselle ymmärrykselle.
6 VASTAUSTA:
Muista pitää asenteestasi kiinni sairastuessasi!

Katson sinun hylkäävän taikauskosi kun seuraavan kerran tartut terveyskeskuksen tai sairaalan oveen. Silmä- ja hammaslääkärit mukaanlukien.

Odotan tähän alle kirjanpitoa taudeista ja vaivoista, jista selviät taikauskosi avulla.
he-ma kirjoitti:
Muista pitää asenteestasi kiinni sairastuessasi!

Katson sinun hylkäävän taikauskosi kun seuraavan kerran tartut terveyskeskuksen tai sairaalan oveen. Silmä- ja hammaslääkärit mukaanlukien.

Odotan tähän alle kirjanpitoa taudeista ja vaivoista, jista selviät taikauskosi avulla.
Minun uskoni ei ole taikauskoa! Minä uskon ylösnousseeseen Jeeskuseen Kristukseen. Ja ei joillekin suotu ihmeparantuminen sulje pois sitä, että uskovakin sairastuu ja kävelee terveyskeskukseen lääkärin tutkittavaksi.
Ja uskoni Jeesukseen Kristukseen ei katoa mihinkään vaikka kävelen terveyskeskuksen ovesta sisälle. Tämän uskoni olen saanut lahjaksi Jumalalta ja se kyllä kestää vaikka sairastuisinkin.
IhmeparantumisiaTapahtuu kirjoitti:
Minun uskoni ei ole taikauskoa! Minä uskon ylösnousseeseen Jeeskuseen Kristukseen. Ja ei joillekin suotu ihmeparantuminen sulje pois sitä, että uskovakin sairastuu ja kävelee terveyskeskukseen lääkärin tutkittavaksi.
Ja uskoni Jeesukseen Kristukseen ei katoa mihinkään vaikka kävelen terveyskeskuksen ovesta sisälle. Tämän uskoni olen saanut lahjaksi Jumalalta ja se kyllä kestää vaikka sairastuisinkin.
Et siis luota satujeesukseesi ja hänen parantaviin taikavoimiinsa.

Nolo juttu, mutta osoittaa uskonharhaisten väitteistään huolimatta ymmärtävän uskonsa taikauskoksi ja jumalansa epäjumalaksi.

Syöt ja säästät kakun samaan aikaan - lajityypillistä epärehellistä käytöstä uskonharhaiselta.
Ehkä, mutta jos todisteita ei ole, niihin ei ole syytä uskoa. Päinvastoin on hyvin outoa, että sadoista tuhansista väitetyistä ihmeparantumisista ei yhdestäkään löydy asianmukaista näyttöä.
"Kyllä niitä ihmeparantumisia tapahtuu tänäkin aikana. Tosin uskosta osattomat pyrkivät selityksillään poistamaan kaiken yliluonnolisen. Ja he hyväksyvät vain sellaisen mikä sopii ihmisen vajavaiselle ymmärrykselle."

Ihmisen vajavaiselle ymmärrykselle sopisi erinomaisesti jokin sen tyyppinen ihme että onnettomuudessa menetetty raaja kasvaisi takaisin. Kelpaisi taatusti uskosta osattomallekin, mutta teillä vain ei ole tarjottavana yhtä ainutta sellaista.

Joitakin vuosia sitten oli yhdellä foorumilla vähän tuohon liittyvä juttu, jossa eräs foorumilainen väitti nähneensä kun jalka kasvoi pari senttiä (ihan ehjä jalka siis mutta toista lyhyempi). Kun asiasta tietysti oltiin kiinnostuneita ja siitä haluttiin lisää tietoa, paljastui että silminnäkijä oli itse asiassa vain kuullut tapauksesta ja kasvaneen jalan omistaja itse oli joko kuollut tai muuttanut tietymättömiin ulkomaille, siitäkäään ei ollut varmaa tietoa. Tämän tapaisia ne teidän todisteenne valitettavasti tuppaavat olemaan.

Onko sinulla parempaa kerrottavana?
Miten nämä "uskosta osattomat" kykenevät mitätöimään valan tehneen lääkärin todistuksen?

Mutta uskovaisillahan on nimenomaan se "vajavainen ymmärrys". Sekin on usean tutkijan dokumnetoimaa faktatietoa.
+Lisää kommentti
Ps.72:18 Kiitetty olkoon Herra Jumala Israelin Jumala, ainoa, joka ihmeitä tekee. Matt.24:24. Ilm.13:13
Ilmoita
Suomen helluntailaisten parissa tapahtuneista ihmeparantumisista on ainakin parikin tutkimusta.

Matti A. Miettinen: ”Uskonnolliset ihmeparantumiset lääketieteellis-psykologisesta näkökulmasta”

Ja kahden helluntailaisen tekemä tutkimus:
”Herra tekee ihmeitä ilman määrää? Kahden helluntailaisen selvitystyö nykyajan ihmeparantumiskertomuksista”
Tämä on luettavissa netissäkin, linkissä
http://www.kolumbus.fi/~w462389/loppu/herra_tekee_ihmeita_ilman_maaraa.pdf

Molempien lopputulema ihmeparantumisten esiintymisestä on pyöreä nolla. Joten em. väite yhdessä viestissä, että "Tosin uskosta osattomat pyrkivät selityksillään poistamaan kaiken yliluonnolisen", ei pidä paikkansa - onhan tuon uskovaiset hellarit itsekin todenneet.
1
Ilmoita
Erilaisia ihmeitähän tapahtuu tauotta, mutta vaikea niitä on todistaa ateistien vaatimilla tavoilla.

Milläs pystyt todistamaan mitä eilen tapahtui, kun ihmeet eivät ole sellaisia, että ne tapahtuisivat tilauksesta ja niin, että joku ateisti pääsisi juuri silloin, kädet lanteilla jakamaan käskyjään Jumalalle, millä tavoin Jumalan pitäisi työnsä tehdä, että herra Ateistille kelpaisi: "Hmmm... ei tuo minusta nyt ihan oikea ihme ole..." Tällaisia pellejä.

Eikä hän kuitenkaan uskoisi.

Ateistit siis omasta valinnastaan eivät niitä yleensä näe. Jos ateisti kuulisikin jostain ihmeestä, hän joko kieltäisi sen tai selittäisi sen jollain omalla selityksellään.

Jumala ei ole ateistien Jumala.

Itse olen kokenut paljon monenlaista ihmettä, ne ovat tapahtuneet jostain, tarvittavasta syystä, ei siksi, että Jumala tahtoisi esiintyä taikurina.
4 VASTAUSTA:
Te uskovaiset (=taikauskoiset) vasta pellejä olettekin. Minä pyysin vankkoja todisteita valan tehneeltä lääkäriltä. Jos ihmeitä todellakin tapahtuisi "tauotta" niin todisteita pitäisi olla valtava määrä.

Kuitenkin niitä on tasan NOLLA kappaletta. Tämä todistaa uskovaisten olevan emävalehtelijoita.
"Erilaisia ihmeitähän tapahtuu tauotta, mutta vaikea niitä on todistaa ateistien vaatimilla tavoilla"

Mutta kun niitä ei voi todistaa edes uskovien vaatimalla tavalla. Etkö lukenut viestisi ylle linkattua selvitystä ihmeparanemisista. Kyseessä oli uskovaisten helluntailaisten selvitys, joka sai alkunsa siitä, että tekijät olivat varmoja, että koska ihmeparanemisia väitetään koko ajan tapahtuvan, pitäisi olla helppoa löytää niille todisteita. Lopputulos oli aivan muuta kuin aluksi luultiin. Kyse on siitä, että objektiivisia todisteita ei ole näyttää, vaan aina pitäisi sokeasti uskoa näihin väitteisin.

"Milläs pystyt todistamaan mitä eilen tapahtui"

Voi hyvänen aika. Etkö tiedä että paljon eilistä kaukaisemman menneisyyden tapahtumia voidaan todistaa monen eri alan, esim. rikostutkimuksen, historian tutkimuksen tai vaikka arkeologian avulla. Esimerkiksi amputoidun raajan ihmeoparaneminen olisi helppo todistaa lääkärinlausuntojen avulla.

"Eikä hän kuitenkaan uskoisi."

Tämä yksi rasittavimmista uskovaisten hätäselityksistä. Mistä Sinä muka sen tietäisit ettei se kelpaisi. Minä uskaltaisin väittää, että suurimmalle osalle ateisteita kelpaisivat objektiiviset todisteet, koska suurimmalle osalle ateismi on todisteiden ja niiden puutteen perusteella tehty johtopöätös, ei uskonnollinen dogmi. Etkö olekaan uskovan kristitty kun noin helposti annat vääriä todistuksia lähimmäisistäsi?

"Jos ateisti kuulisikin jostain ihmeestä, hän joko kieltäisi sen tai selittäisi sen jollain omalla selityksellään."

Se, minkä takia en usko, kun kuulen ihmeistä, johtuu siitä, joka ikinen kerta on käynyt, että mitään todisteita ihmeparanemiselle ole ollut. Myönnän toki ennakkoluuloni vääräksi, jos jokin väitetty ihmeparaneminen voidaan todistaa.
>Milläs pystyt todistamaan mitä eilen tapahtui, kun ihmeet eivät ole sellaisia, että ne tapahtuisivat tilauksesta

Tekninen todistaminen on rikostutkimuksen arkipäivää ja ulottuu paljon kauemmaskin kuin eiliseen. Samoja menetelmiä voidaan soveltaa kaikenlaisiin tapahtumiin, ei vain rikoksiin. Tulokset ovat usein kiistattomia.
"Milläs pystyt todistamaan mitä eilen tapahtui, kun ihmeet eivät ole sellaisia, että ne tapahtuisivat tilauksesta ja niin, että joku ateisti pääsisi juuri silloin, kädet lanteilla jakamaan käskyjään Jumalalle, millä tavoin Jumalan pitäisi työnsä tehdä, että herra Ateistille kelpaisi: "Hmmm... ei tuo minusta nyt ihan oikea ihme ole..." Tällaisia pellejä."

No jos vaikka joku on menettänyt sirkkelissä kätensä niin se kädettömyys lienee aika helppo todistaa. Ja jos sitten käsi kasvaa takaisin niin selvää pitäisi senkin olla. Yksi ainut dokumentoitu tapaus muuttaisi tilanteen kertaheitolla eikä enää tarvitsisi näistä kinata. Mutta ei vain ole sitä yhtäkään.
+Lisää kommentti
Job.5:9 Biblia (1776) Joka voimallisia töitä tekee, joita ei tutkia taideta, ja ihmeitä, joita ei lukea taideta. Job.9:10 Biblia. Hän tekee suuria töitä, joita ei taideta tutkia, ja epälukuisia ihmeitä.
1 VASTAUS:
Antikristuksen apostoli kirjakääröt, tekeytyy vanhurskauden palvelijaksi.
+Lisää kommentti
Raamatussa, siinä on. Kuollut herätettiin ja taisi sokea saada näkönsä.

Mutta, Jumalankansassa oli joitakin menestysteologeja ja he puhuttivat Jeesusta.
Pyysivät "ihmeitä" - kuten moni tänään.
Jeesuksella oli vastaus kaltaisille.
Joonaan merkki ja se riittää.
Siksi Pyhä Henki kirjastaa sijaisen elämän, että vaeltaisimme parannuksen kautta elämää ja saisimme iankaikkisen elämän armolahjan.
Ja, avot. Kirjoitusten mukaan viimeistään perillä on ihmeitä täysi.
Sairaat ovat parantuneet.
Mutta, täällä vaeltavat ovat ontuvia Eeriksoneja, eli Jaakobeina- pettäjinä, painittuaan Herran kanssa jatkavat ontuvina - lonkkavikaisina loppumatkan ja heillä on Jumalan antama uusi nimi- Israel- ei enää pettäjä, vaan Herran oma kansa - opetuslapsi.
Ilmoita
Kuka ateisteja pakottaa uskomaan? Jos ette halua uskoa, oma on asianne.

Me uskomme. Eikö se ole meidän oma asiamme?

Te julistatte ateismia omilla ehdoillanne ja teillä on omat käännynnäisenne.

Me julistamme Kristusta ja joka haluaa ottaa uskon vastaan, Jumalan ehdoilla, saa sen.
5 VASTAUSTA:
Te julistatte taikouskoa, typeryyttä ja älyllistä epärehellisyyttä. Sorratte erilaisia vähemmistöjä ja ihailette rankkaa apartheidia tekevää Israelia.

Kieltämällä tuhansien muiden mahdollisten jumalien olemassaolon, olette myös lähes yhtä aseistisia kuin ateistit.
"Me uskomme. Eikö se ole meidän oma asiamme?"

Tietenkin on. Tai se on oma asia niin pitkään kun sen pitää omana asianaan. Mutta jos julistaa uskoaan julkisella keskustelupalstalla ja esittää totuusväittämiä, kuten "ihmeparanaemisia tapahtuu", ei voi valittaa, jos saa kommenttaja, joissa uskonvarainen asia kiistetään tai pyydetään todisteita.
Matti_Ketola kirjoitti:
Te julistatte taikouskoa, typeryyttä ja älyllistä epärehellisyyttä. Sorratte erilaisia vähemmistöjä ja ihailette rankkaa apartheidia tekevää Israelia.

Kieltämällä tuhansien muiden mahdollisten jumalien olemassaolon, olette myös lähes yhtä aseistisia kuin ateistit.
Matti Ketolalle.
Katsopa -kultaa- . Onko se sekoitettava muuhun, että se olisi edelleen jalometalli?
Ei. Ei sitä sekoiteta. Kulta on kultaa ja itsessään jalo.

Tällätarkoitan sitä, että sinun kultasi on mitä on. Se on arvotonta.
Ei muut uskonnot ole samallaviivalla Jumalan Sanan kanssa. Sen epäjalous tulee jo siitä esiin, että siinä ihminen julistautuu jumalaksi. Sekö olisi kullan mitta?

Saathan sinä katinkultaasi katsella ja yrittää kaupata sitä jalona, mutta ei se menen kaupaksi, kuin heille, jotka luulevat tietämättöminä sen arvosta täyttävän arvometallin mitan.

Ja myös katinkultasi jää katinkullaksi, jota sinä ihannoit ja katselet, sekä olettamaasi kauppaat, luullen, että se on kullan arvoinen.

Puhun näin vertauskuvalla, kun vertaan Raamatun Luojaa - omiin jumaliisi.
>Kuka ateisteja pakottaa uskomaan? Jos ette halua uskoa, oma on asianne.

Tyypillistä ärtyneen uskovan ilmeisen tahallista väärinymmärrystä.

Minusta todisteiden pyytäminen väitetyistä Jeesuksen suorittamista ihmeparantamisesta kertoo pikemminkin siitä, että halua uskomiseen voisi olla, mutta perusteltu syy puuttuu.
Michelarkangelo kirjoitti:
"Me uskomme. Eikö se ole meidän oma asiamme?"

Tietenkin on. Tai se on oma asia niin pitkään kun sen pitää omana asianaan. Mutta jos julistaa uskoaan julkisella keskustelupalstalla ja esittää totuusväittämiä, kuten "ihmeparanaemisia tapahtuu", ei voi valittaa, jos saa kommenttaja, joissa uskonvarainen asia kiistetään tai pyydetään todisteita.
Tähä kommenttiisi voi lausua vain: amen, amen ja vielä kerran amen. 👍🏻
+Lisää kommentti
Jeesus on ihme pihtari kun ei kipaise vaikkapa lasten syöpäosaston kautta, kaikkivaltias kun on.

Aikuisten oikeasti, virhediagnooseja ja epätodennäköisiä parantumisia sattuu jo tilastollisesti. Loppu onkin sitten suggerointia.
2 VASTAUSTA:
Epätodennäköisiä parantumisia sattuu tosiaan jonkin verran ja tietyssä suhteessa. Aitouskovien ongelma on sitten se, että nämä paranemiset eivät millään tavalla korreloi potilaitten uskoon tai sen puuttumiseen.
Tapahtukoon sinulle, siis sinulle uskosi mukaan. Siis jos lapsesi on syöpäosastolla, niität uskosi hedelmää.
Meillä on toisin. Katselen jo uskonvoimaa siitä jälkipolvesta, joka täytti 39- vuotta.
Hän on olemassa ja elämässä - vain Jumalan ihmeenä.
Katselen myös tuon rakkaan lapsuuteni kasvukumppaniakin, joka tänään kävelee ihmeenä.
Ihmeenä -siksi-, että Herralla oli tehtäväkentää hänelle elopellolla.
Jos ei olisi - hän olisi maanmullissa, sillä hän oli jo kuihtuneena saattohoidossa ja kuolemassa, ilman toivoa sairaalassa.
Hänen, eli uskonveljeni kohdalla pyysin seurakunnassa esirukousta, tuonne 500 km. päähän. Syöpä oli levinnyt päähän kaulalle jne. Lääkärit eivät antaneet enää toivoa, eikä heillä ollut käsiä auttaa.
Rukous seurakunnasta kuultiin, kun se oli Jumalantahto. Viikon sisällä kuihtunut - kuoleva oli kotona, nousi aivan uusi mies elopellolle töihin. Ja edelleen tekee työtä.
Siinä on kaksi - ihmettä, mutta pelastus ei tule ihmeitten korttien esittelyllä.
Pelastus tulee siitä, että nähdään oma syntisyys, jonka palkka on kuolema.
Siinä ei ole iankaikkisen elämän armolahjaa läsnä. Ei pelastusta saada vain ihmeittenkirjaa selailemalla. Niitä olisi meiltä, meidänperheeltä moniakin, ja kaikki on ihmisten tiedossa, niistä on puhuttu. Mutta se puhe ei ole pääasia.
Pääasia on sielunpelastus ja siitä puhuu Raamattu, sijaisuhri ja Jeesus. Sekä sana - kaikki ovat syntiä tehneet ja Jumalan kirkkautta vailla.
Ja synti on maailman pahin polttoaine kaikkiin ongelmiin.
Siihen raamattu tähtää, Pyhää Henki tähttä kirkastamaan Jeesusta.

Teillä on väärät tähtäämiskohteet, kun puhtaan vain "ihmeistä" että se toisi jonkun uskon.

Höpö, höpö. Älkää eksykö. Ihmesepustelut vain sotkeentuvat sikojen jalkoihin sikakarsinassa, eli saastaisuuteen. Ei sijoille pidä helmiä antaa - vaan saarnata synti synniksi ja kertoa, että synnin palkka on kuolema, mutta Kristuksessa iankaikkinen elämä.
Ja jopa siinä, että ihminen tekee parannuksen ja Kristuksessa seuraa Häntä, niin tässäkin elämässä se tulee siunaukseksi lähimmille ja jokaiselle, että ihminen panostaa rakentamaan Jumalanvaltakuntaa jopa tekojen kautta.
Usko ja teot kuuluvat yhteen. Mutta kohde ja rakennus pitää rakentua Kristus- kulmakivelle - Hengelliseksi huoneeksi, joka on Jumalan asuinsija kansamme keskellä.
Ja jonka temppelin päälle on Helluntaina laskettu -tuli- merkiksi.
Jumalantyö - meissä.
Vain kolmasti on tuli laskettu aikain saatossa Jumalantemppelin ylle.
Se kertoo, missä Herran Henki liikkuu. Ja tämä aika on "elävistä" kivistä rakennettu huone.
Jumalan asuinsija.

Ulkopuolella vain katsellaan, mitä katsellaan, mutta rakennus itse on jalo - kadutkin on siinä kultaa. Ei siinä ole epäjaloa mitään.
Jumalan luomistyö on täydellinen ja se kestää puhtaana taivaaseen, se on sijaisemme työ meissä.
+Lisää kommentti
2Moos.4:11 Ja Herra sanoi hänelle: Kuka on antanut ihmiselle suun, tahi kuka tekee mykän tai kuuron, näkevän tai sokean? Enkö minä, Herra.
Ilmoita
Minun Jeesukseni parantaa! https://www.youtube.com/watch?v=44ux6NVKzwU

Kohdallani "mihin katosi diagnisoitu sairaus". En ole saanut vielä tutkimus lausuntoa asiasta. Kun saan toimitan sen kyllä tänne nähtäväksi. Uskotaan vain Jeesukseen me reppanatkin. Jeesushan ei muuta edellytäkkään meiltä kuin usoa vain HÄNEEN.
17 VASTAUSTA:
Aloittaja tahtoo, että uskovat tuovat tänne todisteita ihmeparantumisista
jotta hän sitten saisi tehdä kaikki todisteet ja todistajat kyseenalaiseksi,
jopa naurunalaiseksi.

Onhan selvää, että jos ihmisen mielestä Jumalaa ei ole olemassa ja Jeesuskin,
jos oli olemassa, kuoli 2000 vuotta sitten, Jumala ja Jeesus ei voi parantaa ketään.
Siksi ateisti ei usko vaikka sille esitettäisiin mitä todisteita tahansa. En usko, että
sinun kannattaa tuoda tänne todisteita parantumisestasi aloittajan mitätöitäväksi.
Ei niitä täällä uskota eikä ateisti tule uskoon sillä, että todistat ihmeparantumisesi.
Hänellä kun ei ole Jumalaa eikä Jeesusta, joka parantaa, niin hänelle todistettu
ihmeparantuminen on jotenkin muuten selitettävissä.

Uskovat uskovat ihmeparantumisiin ilman todisteitakin koska he tietävät,
että Parantaja, Herra Jeesus Kristus elää, ja että Hän on sama eilen, tänään
ja ikuisesti.

Todettakoon tähän loppuun, että olen itse kokenut äkillisiä parantumisia
yksin ollessa ja joskus toisen ihmisen rukoiltua puolestani. Olen myös nähnyt ja kokenut Jeesuksen parantava joitakin ihmisiä. Todisteet parantumisista on
joskus tullut aivan välittömästi kun sairas on todella tullut heti terveeksi.
Olen myös kokenut Jumalan voimaa, aivan käsittämättömän suurta voimaa,

Minä uskon myös sinun todistuksesi ihmeparantumisestasi. Mutta sen verran
minulla on epäuskoa, että en usko, että esim. aloittaja tulisi uskoon jos joku
uskova toisi tänne selvät todisteet. Hän vain panisi kaiken kyseenalaiseksi
ja vaatisi lisää todisteita. Ja sitten lisää, ja lisää, jne, jne. ...

Ja sitä toista päätä ei tule hänelle koska kaiken alussa ja lopussa on
Herra Jeesus Kristus, jota aloittaja yrittää välttää ja väistää kaikin keinoin.
Jos aloittaja tunnustaisi uskovansa, että Jeesus todellakin on parantanut
jonkun ihmisen, hän joutuisi toteamaan, että JEESUS on todellinen, ja että
Hän elää. Tästä seuraisi välitön vastuu siitä, miten hän itse suhtautuu
Jeesukseen ja ottaako hän Jeesuksen vastaan ja lähtee seuraamaan Häntä.
Mutta kun kaikki tehdään tyhjäksi, aloittaja ja ateistit luulevat, että heillä on
alibi olla uskomatta Herraan Jeesukseen Kristukseen. Helvetti on täynnä
heränneitä todellisuuteen havahtuneita ateisteja ja muita pilkkaajia.

Meidän itsemme kokemia parantumisia ei kukaan voi meiltä ryöstää eikä
tehdä tyhjäksi. Ne ovat jo tapahtuneet.
Minulta ihmeparantui nuha. Hallelujah.

Mutta kyllä oikeasti koululääketiede hakkaa mielikuvitusjeesuksen 100-0. Uskonto on parhaimmillaankin vain asperiiniä syöpään.
kjhyut76 kirjoitti:
Aloittaja tahtoo, että uskovat tuovat tänne todisteita ihmeparantumisista
jotta hän sitten saisi tehdä kaikki todisteet ja todistajat kyseenalaiseksi,
jopa naurunalaiseksi.

Onhan selvää, että jos ihmisen mielestä Jumalaa ei ole olemassa ja Jeesuskin,
jos oli olemassa, kuoli 2000 vuotta sitten, Jumala ja Jeesus ei voi parantaa ketään.
Siksi ateisti ei usko vaikka sille esitettäisiin mitä todisteita tahansa. En usko, että
sinun kannattaa tuoda tänne todisteita parantumisestasi aloittajan mitätöitäväksi.
Ei niitä täällä uskota eikä ateisti tule uskoon sillä, että todistat ihmeparantumisesi.
Hänellä kun ei ole Jumalaa eikä Jeesusta, joka parantaa, niin hänelle todistettu
ihmeparantuminen on jotenkin muuten selitettävissä.

Uskovat uskovat ihmeparantumisiin ilman todisteitakin koska he tietävät,
että Parantaja, Herra Jeesus Kristus elää, ja että Hän on sama eilen, tänään
ja ikuisesti.

Todettakoon tähän loppuun, että olen itse kokenut äkillisiä parantumisia
yksin ollessa ja joskus toisen ihmisen rukoiltua puolestani. Olen myös nähnyt ja kokenut Jeesuksen parantava joitakin ihmisiä. Todisteet parantumisista on
joskus tullut aivan välittömästi kun sairas on todella tullut heti terveeksi.
Olen myös kokenut Jumalan voimaa, aivan käsittämättömän suurta voimaa,

Minä uskon myös sinun todistuksesi ihmeparantumisestasi. Mutta sen verran
minulla on epäuskoa, että en usko, että esim. aloittaja tulisi uskoon jos joku
uskova toisi tänne selvät todisteet. Hän vain panisi kaiken kyseenalaiseksi
ja vaatisi lisää todisteita. Ja sitten lisää, ja lisää, jne, jne. ...

Ja sitä toista päätä ei tule hänelle koska kaiken alussa ja lopussa on
Herra Jeesus Kristus, jota aloittaja yrittää välttää ja väistää kaikin keinoin.
Jos aloittaja tunnustaisi uskovansa, että Jeesus todellakin on parantanut
jonkun ihmisen, hän joutuisi toteamaan, että JEESUS on todellinen, ja että
Hän elää. Tästä seuraisi välitön vastuu siitä, miten hän itse suhtautuu
Jeesukseen ja ottaako hän Jeesuksen vastaan ja lähtee seuraamaan Häntä.
Mutta kun kaikki tehdään tyhjäksi, aloittaja ja ateistit luulevat, että heillä on
alibi olla uskomatta Herraan Jeesukseen Kristukseen. Helvetti on täynnä
heränneitä todellisuuteen havahtuneita ateisteja ja muita pilkkaajia.

Meidän itsemme kokemia parantumisia ei kukaan voi meiltä ryöstää eikä
tehdä tyhjäksi. Ne ovat jo tapahtuneet.
>Aloittaja tahtoo, että uskovat tuovat tänne todisteita ihmeparantumisista
jotta hän sitten saisi tehdä kaikki todisteet ja todistajat kyseenalaiseksi,
jopa naurunalaiseksi.

En ole vielä nähnyt lääkärintodistuksia ja epikriisejä, joita olisi yritetty tehdä naurunalaisiksi. Mitäpä jos mentäisiin tässäkin enemmän todellisuuden ja vähemmän vilkkaan mielikuvituksesi mukaan?

>Meidän itsemme kokemia parantumisia ei kukaan voi meiltä ryöstää eikä
tehdä tyhjäksi. Ne ovat jo tapahtuneet.

Eikä kukaan haluakaan. Kyse on vain siitä, pitäisikö muiden uskoa parantumisväitteitänne vai ei, ja tehän yleensä vaaditte uskomaan. Näytön kysymisen kohdalla alkaa sitten kysyjien epäinhimillistäminen ja halventaminen.
Jeesuskin oli siis narsisti ihan kuin hänen väitetty isänsä. Ei sovi roolimalliksi ei.

Todistaaksesi jeesuksen ja rukouksen voima sekä hyvä tahto, pyydä sitä pyörähtämään ensiksi lasten syöpäosaston kautta.
Odotan, että muutamassa viikossa ilmoitetaan osaston lakkauttamisesta tarpeettomana. Nyt ei kun toimeksi niin kyllä mekin kohta uskomme.
RepeRuutikallo kirjoitti:
>Aloittaja tahtoo, että uskovat tuovat tänne todisteita ihmeparantumisista
jotta hän sitten saisi tehdä kaikki todisteet ja todistajat kyseenalaiseksi,
jopa naurunalaiseksi.

En ole vielä nähnyt lääkärintodistuksia ja epikriisejä, joita olisi yritetty tehdä naurunalaisiksi. Mitäpä jos mentäisiin tässäkin enemmän todellisuuden ja vähemmän vilkkaan mielikuvituksesi mukaan?

>Meidän itsemme kokemia parantumisia ei kukaan voi meiltä ryöstää eikä
tehdä tyhjäksi. Ne ovat jo tapahtuneet.

Eikä kukaan haluakaan. Kyse on vain siitä, pitäisikö muiden uskoa parantumisväitteitänne vai ei, ja tehän yleensä vaaditte uskomaan. Näytön kysymisen kohdalla alkaa sitten kysyjien epäinhimillistäminen ja halventaminen.
Kukaan uskova ei vaadi ateistia uskomaan Jeesuksen Kristuksen parantavan ihmisiä.
He eivät vaadi ateistilta sellaista, mitä ateisti ei voi tehdä , Koska ateistille Jeesusta ja
Jumalaa ei ole, hänelle ei ole myöskään Jeesuksen ja Jumalan parantamia ihmisiä eikä
mitään Jumalan tekemiä ihmeparantumisia. Jokainen uskova ymmärtää ateistin vaikeuden
uskoa ja syyn miksi ate ei voi uskoa. Siksi uskovat enneminkin säälivät ateisteja.

Ensin ihmisen täytyy uskoa, että Jumala on. Sitten hän voi uskoa, että Jumala tekee
jotakin. Niin pysytään sitten faktoissa, jookos!
FaktaFakiiri kirjoitti:
Kukaan uskova ei vaadi ateistia uskomaan Jeesuksen Kristuksen parantavan ihmisiä.
He eivät vaadi ateistilta sellaista, mitä ateisti ei voi tehdä , Koska ateistille Jeesusta ja
Jumalaa ei ole, hänelle ei ole myöskään Jeesuksen ja Jumalan parantamia ihmisiä eikä
mitään Jumalan tekemiä ihmeparantumisia. Jokainen uskova ymmärtää ateistin vaikeuden
uskoa ja syyn miksi ate ei voi uskoa. Siksi uskovat enneminkin säälivät ateisteja.

Ensin ihmisen täytyy uskoa, että Jumala on. Sitten hän voi uskoa, että Jumala tekee
jotakin. Niin pysytään sitten faktoissa, jookos!
>Koska ateistille Jeesusta ja Jumalaa ei ole, hänelle ei ole myöskään Jeesuksen ja Jumalan parantamia ihmisiä eikä mitään Jumalan tekemiä ihmeparantumisia.

No mutta tuhansista ateisteistahan on tullut uskovia, kun kerran lähes kaikki uskonlahkoissa ovat entisiä ateisteja. Eikö tämän tavoitteen eteen kannattaisi näyttää vähän todisteita? Vai onko juuri se tärkeintä, että parantumiset juurikin uskomalla uskotaan Jeesuksen tekemiksi? Että vaihtoehdot ovat tyypillisen dualistisesti usko tai älä usko, sillä dokumentteja et tule saamaan?
FaktaFakiiri kirjoitti:
Kukaan uskova ei vaadi ateistia uskomaan Jeesuksen Kristuksen parantavan ihmisiä.
He eivät vaadi ateistilta sellaista, mitä ateisti ei voi tehdä , Koska ateistille Jeesusta ja
Jumalaa ei ole, hänelle ei ole myöskään Jeesuksen ja Jumalan parantamia ihmisiä eikä
mitään Jumalan tekemiä ihmeparantumisia. Jokainen uskova ymmärtää ateistin vaikeuden
uskoa ja syyn miksi ate ei voi uskoa. Siksi uskovat enneminkin säälivät ateisteja.

Ensin ihmisen täytyy uskoa, että Jumala on. Sitten hän voi uskoa, että Jumala tekee
jotakin. Niin pysytään sitten faktoissa, jookos!
Vähän niin kuin että täytyy uskoa joulupukkiin saadakseen lajoja?
Omat kokemukseni eivät tue höttöistä teoriaasi.
Älä toimita tänne virallisia sairaskertomuksia tai edes sitä, että sinulla ei ole jotain sairautta. Ei täällä uskottaisi, vaikka jotain toisitkin ja ne on sen luontoisia papereita, että älä tänne tuo niitä, vaikka joku täällä siihen kehoittaisikin. Tämä on tällainen nettipalsta vaan, jossa on ties ketä kirjoittajina, et voi tietää kuka on mitäkin ja millä asialla.

Mukava kuulla, että olet saanut kokea parantumisen, Jumalan armosta.
L_S kirjoitti:
Älä toimita tänne virallisia sairaskertomuksia tai edes sitä, että sinulla ei ole jotain sairautta. Ei täällä uskottaisi, vaikka jotain toisitkin ja ne on sen luontoisia papereita, että älä tänne tuo niitä, vaikka joku täällä siihen kehoittaisikin. Tämä on tällainen nettipalsta vaan, jossa on ties ketä kirjoittajina, et voi tietää kuka on mitäkin ja millä asialla.

Mukava kuulla, että olet saanut kokea parantumisen, Jumalan armosta.
Höpön höpö.
Jos joku kokisi todellisen ihmeparantumisen ja siitä olisi selvät lääketieteelliset todisteet, siitä tulisi tieteellinen sensaatio.

Kaikki lehdet ympäri maailmaa kirjoittaisivat siitä ja varmasti paljon ihmisiä kääntyisi uskomaan yliluonnolliseen. Kuitenkaan sellaista ei ole koskaan tapahtunut. Syykin on selvä: ei ole olemassa yliluonnollisia ilmiöitä.
Höpö höpö itsellesi. Riittää että tomumaja itse uskoo saaneensa avun Jumalalta, eikä sitä ole tarvis lähteä tänne repimään muiden ihmisten taholta.
L_S kirjoitti:
Höpö höpö itsellesi. Riittää että tomumaja itse uskoo saaneensa avun Jumalalta, eikä sitä ole tarvis lähteä tänne repimään muiden ihmisten taholta.
Sellainen on itsepetosta ja älyllistä epärehellisyyttä.
Muista kiinalainen sananlasku:
"Vaikka tuhat ihmistä uskoisi hölynpölyyn, niin se on silti hölynpölyä."
Kyse ei ole siitä, että pitäisin tomumajan kohdallaan jotain itsepetoksena tai hölynpölynä, vaan siitä, että on ihmisiä, jotke eivät välitä tarpeeksi, vaikka täällä toinen toisi tänne virallisia papereitaan nettiin.

Jumala osaa itsekin näyttää kelle tahtoo, olemassaolonsa, siihen ei tarvita virallisia lääkärintodistuksia.
L_S kirjoitti:
Kyse ei ole siitä, että pitäisin tomumajan kohdallaan jotain itsepetoksena tai hölynpölynä, vaan siitä, että on ihmisiä, jotke eivät välitä tarpeeksi, vaikka täällä toinen toisi tänne virallisia papereitaan nettiin.

Jumala osaa itsekin näyttää kelle tahtoo, olemassaolonsa, siihen ei tarvita virallisia lääkärintodistuksia.
Voihan räkä, miten väärin ajattelet koko ajan!
Nythän on kyse siitä, että ihmeen tapahtuminen pitäisi näyttää toteen MUILLE ihmisille asiantuntijan (esim. lääkärin) tutkimuksen perusteella.

Käytännössä kävisi niin, että jos lääkärin kohdalle sattuisi tälläinen "ihme", hän pyytäisi apuun kollegoitaan tarkistamaan hänen tutkimuksensa. Toistaiseksi tälläista "ihmettä" ei ole vielä tapahtunut, kuin taikauskoisten omissa houreissa ja kuvitelmissa.
No, ei ne asiat tule käymään niin, että niistä haloota nostettaisiin.

tiedän muuten eräänkin tapauksen, että ihminen on todettu kuolleeksi ja lääkärit on pitäneet ihmeenä... mutta en ole kuullut siitä isompaa haloota, saatettiin siitä silti lehdissä kirjoittaa, mutta asia sivuutettiin... eli ei tänne jonkin sairauden parantumistodistuksetkaan muutosta toisi.
Se nimittäin on ihan tarkoituksenmukaista, että ihmiset eivät näe, vaikka se heille näytettäisiin... niin kävi Jeesuksellekin, Hän näytti kaikki ne ihmeet ihmisten edessä ja seuraavassa hetkessä ne unohdettiin.
Ovat pitäneet ihmeenä siis, että on siitä... kuolleeksi toteamisen jälkeen... on tullut elävien kirjoihin tänne maanpäälle... en tiedä miten se loppuviimein on käynyt tilanteessa, mutta se oli kuitenkin ihan todistettavasti myös ihmeenä pidettävä asia, ei vain maallikoiden mielestä, se ei ole sellainen urbaanijuttu uskovien kesken... en tiedä oliko se ihminen edes uskossa, jolle kävi niin... mutta se pointti, että sitäkään ei muisteta, henkilö ei varmaan itsekään ole siitä mitään haloota nostanut... ei ihmeitä muisteta hetken päästä, ne katoaa jonnekin "tuuleen"... ja ihmiset jatkavat pääsumussa ja silmät peitossa täällä maanpäällä kulkien.
FaktaFakiiri kirjoitti:
Kukaan uskova ei vaadi ateistia uskomaan Jeesuksen Kristuksen parantavan ihmisiä.
He eivät vaadi ateistilta sellaista, mitä ateisti ei voi tehdä , Koska ateistille Jeesusta ja
Jumalaa ei ole, hänelle ei ole myöskään Jeesuksen ja Jumalan parantamia ihmisiä eikä
mitään Jumalan tekemiä ihmeparantumisia. Jokainen uskova ymmärtää ateistin vaikeuden
uskoa ja syyn miksi ate ei voi uskoa. Siksi uskovat enneminkin säälivät ateisteja.

Ensin ihmisen täytyy uskoa, että Jumala on. Sitten hän voi uskoa, että Jumala tekee
jotakin. Niin pysytään sitten faktoissa, jookos!
"Kukaan uskova ei vaadi ateistia uskomaan Jeesuksen Kristuksen parantavan ihmisiä.
He eivät vaadi ateistilta sellaista, mitä ateisti ei voi tehdä"

Eikö ateisti mielestäsi voi nähdä ihmeparantumista, esimerkiksi menetetyn raajan kasvamista takaisin? Mikä sen estäisi?

"Jumalaa ei ole, hänelle ei ole myöskään Jeesuksen ja Jumalan parantamia ihmisiä eikä
mitään Jumalan tekemiä ihmeparantumisia. "

Selvennä nyt vähän tuota. Kai nyt ateisti havainnoi maailmaa siinä kuin joku muukin ja kykenee näkemään esimerkiksi juuri raajan puutteen ja sitten myöhemmin uudelleen kasvaneen raajan olemassaolon.
L_S kirjoitti:
No, ei ne asiat tule käymään niin, että niistä haloota nostettaisiin.

tiedän muuten eräänkin tapauksen, että ihminen on todettu kuolleeksi ja lääkärit on pitäneet ihmeenä... mutta en ole kuullut siitä isompaa haloota, saatettiin siitä silti lehdissä kirjoittaa, mutta asia sivuutettiin... eli ei tänne jonkin sairauden parantumistodistuksetkaan muutosta toisi.
Se nimittäin on ihan tarkoituksenmukaista, että ihmiset eivät näe, vaikka se heille näytettäisiin... niin kävi Jeesuksellekin, Hän näytti kaikki ne ihmeet ihmisten edessä ja seuraavassa hetkessä ne unohdettiin.
Tunnetaan paljonkin tapauksia, joissa ihminen on todettu kuolleeksi pelkästään pulssia mittaamalla (valtimossa lähelle ihoa, kuten ranteessa tai kaulassa, temppelin alueella, nivuksessa, polven takana tai jalan päällä) ja hengitystä tarkkailemalla. Sairaalassakin käy joskus niin, että selvästi hengissä olevan pulssia ei voi tuntea.

Kyseessä on siis vain "mittausvirhe". Siis hoitovirhe, josta selviää näppärästi väittämällä ihmeen tapahtuneen. Silloin kaikki ovat tyytyväisiä.
+Lisää kommentti
Raamattu on se kirja, joka sivuaa myös ihmeparantumisia.

Mutta kaikkein suurin ihme on, kun ihminen saa syntinsä anteeksi Jeesuksen nimessä.

Kumpiko on huokeampi sanoa nouse ja kävele vai että sinun syntisi annetaan anteeksi?
3 VASTAUSTA:
Ihmeparantumisia löytyy myös Sinuhe Egyptiläisestä ja lukuisista muista. Mitään todistusarvoa niilläkään ei tosin ole. Jeesus ilmeisesti voisi hoitaa SOTEn ja kestävyysvajeen kertanapsulla kuntoon mutta eipä sitä kiinosta. Aikansa Uri Geller ja Niiloylimainio tyytyi muutamaan halpaan temppuun 2000v sitten.
Eikiitosjeesus kirjoitti:
Ihmeparantumisia löytyy myös Sinuhe Egyptiläisestä ja lukuisista muista. Mitään todistusarvoa niilläkään ei tosin ole. Jeesus ilmeisesti voisi hoitaa SOTEn ja kestävyysvajeen kertanapsulla kuntoon mutta eipä sitä kiinosta. Aikansa Uri Geller ja Niiloylimainio tyytyi muutamaan halpaan temppuun 2000v sitten.
Olet pilkkapuheinesi, sen sisällön mittaa katsoen, aika typerä ihminen.
Ei kannata tyhmyyttä esittää, jossa näkyy, kuinka suppealla katsannolla katselet elämää.
Ja suppeudessa eläen, lueskelepa puheitasi, niin pienen ympyrän sanonnat ja matrat pyörii suussasi. Siksipä nautit elämänhallinnastasi sen arvosi mukaan ja vaihdanta on senmukaista.
Säälin sitä, koska olin kaltaisesi poloinen nuoruudessani.
Manailin elämää kaltaisuudessasi siksi, kun olin se sokea Ruuben. Siksi puhuin myös typeriä, mitä sylki suuhun toi. Se vain osoitti sen, kuinka tyhjänpäällä, sekä typeryyttäni esitellen elin.

Onneksi ovet avattiin hieman avarammalle. "Hieman" siksi, että rajallisuus edelleen on lihan vaivaama, ja näen kuinka moni tästäkin on päässyt hyvin kirkastetuimmille kentille.
Matkanvarrelta heihin katsoen, noin inhimillisesti. He ovat löytäneet Jumalan, ja ajallisessa viisaudessakin he ovat johtamassa jopa kansainvälisesti suuren tuotantolaitoksen nokassa. On lääkäreinä, on tuomareina jne. Siis katsoen kaupunkini kuvaa, sekä työnjohtajaani.
Heidän elämänsä seuraa itse Jumalaa - ja jopa joku heistä on rakentanut kirkon.
He tekevät uskonsa mukaan. Mutta, montakertaa olen nähnyt tämän kansanosani rukkaspuolen poloisuuden. Siellä monesti ateismi on vallannut alaa.
Eli järki ja oppineisuus johtaa uskoon. Jopa tieteen ja matematiikanpuolelta tunnustettu japanilainen nero tiedemies - totesi, että luomakuntaa katsoen ja sen lainalaisuuksia, matemaattista tulosta - kaiken takana on oltava viisaus, tämä ei ole sattumaa.
Asian luin Virossa ilmestyneessä tiedelehdestä.
Voin vain päätellä sen, että laskelmoiva ihminen, jolla ei ole sellaista omajumalaista manttelia harteilla, vaan on tavallaan "vapaa-" ajattelemaan, niin hän juuri ei sulje uskoa ulos. He juuri sisäistävätkin elävän Jumalan sielunsa Herraksi.
Kuten eräs hovioikeusneuvos, eli tuomari totesi omanuskonsa perustaksi - raamatun silminäkijöiden todistusarvon.
Siis tuomari - joka mittaa meitä - ja meidän suun todistusta. Hän ei asettanut -minää- tuomaroimaan Jumalaa, vaan katsoi, mitä on tapahtunut ja missäkin.
Eli itse Sana oli kuin lainteksti. Tämä on totuus ja tähän rakentuu elettävä elämä. Elämä joka lähtee totisesta sydämestä.
On todella masentavaa lukea, että sivistyneessä maassamme elää edelleen kaltaisiasi taikauskolla ja tietämättömyydellä kyllästettyjä ihmisiä. Mitä ilmeisimmin olet kärsinyt mielenterveys- ja päihdeongelmista. Nuo molemmat ovat yleisimpiä syitä siirtyä faktojen maailmasta fiktioiden maailmaan, monesti juuri uskontojen houreiseen ja valheelliseeen mielentilaan.

Valehtelit, että "järki ja oppineisuus johtaa uskoon". Tutkimukset todistavat valhettasi vastaan:

Opiskelijoista tehtyjä tutkimuksia
1. Thomas Howells, 1927
Tutkimus tutki 461 oppilaan älykkyyttä ja totesi että uskonnollisesti konservatiiviset "ovat, yleisesti ottaen, heikompia älyllisissä kyvyissä".
2. Hilding Carlsojn, 1933
Tutki 215 oppilasta ja totesi että "älykkäillä oppilailla on taipumus sympatisoida enemmän... ateismia".
3. Abraham Franzblau, 1934
Tähdensi Howellsin ja Carlsonin tutkimuksia ja testasi Termanin älykkyystestillä 354 juutalaista lasta, 10-16 ikävuoden väliltä. Tutkimuksessa selvisi uskonnollisuudella olevan negatiivinen suhde älykkyyteen (ts. ei-uskonnolliset ovat älykkäämpiä).
4. Thomas Symington, 1935
Testasi 400 oppilaan älykkyyttä lukioissa ja kristillisissä ryhmissä. Hän totesi, "on olemassa jatkuva positiivinen suhde vapaamielisellä ajattelulla ja älyllisillä kyvyillä..."
5. Vernon Jones, 1938
Testasi 381 oppilasta, todeten "on olemassa viitteitä positiivisesta yhteydestä vapaamielisen ajattelun ja älykkyyden välillä".
6. A. R. Gilliland, 1940
Muista aikaisemmista tutkimuksista poiketen, huomasi vain "pienen tai olemattoman yhteyden älykkyyden ja jumaluskon välillä".
7. Donald Gragg, 1942
Todisti päinvastaisen yhtäläisyyden ACE testin ja Thunderstonen "reality of god" testin välillä (ts. ei-uskonnolliset ovat jälleen älykkäämpiä).
8. Brown ja Love, 1951
Denverin yliopistossa 613 mies- ja naisopiskelijaa testattiin. Keskiverto ÄO oli ei-uskovien keskuudessa 119, kun uskovilla tulos oli ainoastaan 100. Ei-uskonnollisten keskimääräinen tulos oli parempi kuin 80 % väestöstä, uskonnollisten ollessa keskitasoa. Heidän löytönsä "vahvistivat Howellsin tulosta".
9. Michael Argyle, 1958
Tuli älykkyystestisarjassaan tulokseen "vaikka älykkäät lapset pitävät vahvemmin kiinni uskonnollisista käsitteistä, he ovat myös ensimmäisiä jotka uskaltavat kyseenalaistaa uskonnon ja älykkäistä opiskelijoista erittäin harvat hyväksyvät uskonnollisia uskomuksia".
10. Jeffrey Hadden, 1963
Ei löytänyt yhteyttä älykkyyden ja arvosanojen välillä. Löytö oli poikkeava, koska GPA arvosanat ovat yleensä vahvasti kytköksissä älykkyyteen. Muut tekijät ovat saattaneet vaikuttaa Wisconsin yliopistossa tehtyyn tutkimukseen.
11. Young, Dustin and Holtzman, 1966
Uskonnollisuus laski sitä mukaan kuin GPA arvosanat paranivat.
12. James Trent, 1967
Teetti kyselyn 1400 lukion päättävillä opiskelijoilla. Hän ei löytänyt suuria eroja, mutta älykkäiden opiskelijoiden osuus oli tutkimuksessa ylimitoitettu.
13. C. Plant ja E. Minium, 1967
Älykkäät opiskelijat olivat vähemmän uskonnollisia, sekä ennen että jälkeen lukion.
14. Robert Wuthnow, 1978
532 opiskelijasta, 37 % kristityistä, 58 % kristinuskon jättäneistä ja 53 % ei-uskonnollisista saavutti yli keskiverron SAT testissä. (SAT on amerikkalainen älykkyystesti)
15. Hastings ja Hoge, 1967, 1974
Tutki 200 lukiolaista, eikä löytänyt huomattavaa yhteyttä.
16. Norman Poythress, 1975
Keskiverto SAT arvosanat ovat vahvasti anti-uskonnollisilla 1148, keskiverto anti-uskonnollisilla 1119, hieman anti-uskonnollisilla 1108 ja uskonnollisilla 1022.
17. Wiebe ja Fleck, 1980
Tutki 158 mies- ja naispuolista Kanadan yliopiston opiskelijaa. Hän raportoi "ei-uskonnollisten oppilaiden olevan usein erittäin älykkäitä" ja "huomattavasti älykkäämpiä kuin uskonnollisten oppilaiden".
+Lisää kommentti
Ps.139:8 Biblia (1776) Jos minä astuisin ylös taivaasen, niin sinä siellä olet: jos minä vuoteeni helvetissä rakentaisin, katso, sinä myös siellä olet. Aam.9:2
2 VASTAUSTA:
Voisit vaihtaa pastorin tittelsi parempaa, joka kuvaa sinun todellisia toimia, olet antikristuksen apostoli.
Aamos 8:11-14
11 Katso, päivät tulevat, sanoo Herra, Herra, jolloin minä lähetän nälän maahan: en leivän nälkää enkä veden janoa, vaan Herran sanojen kuulemisen nälän.
12 Silloin he hoippuvat merestä mereen, pohjoisesta itään; he samoavat etsien Herran sanaa, mutta eivät löydä.
13 Sinä päivänä nääntyvät janoon kauniit neitsyet ja nuorukaiset,
14 ne, jotka vannovat sen nimeen, joka on Samarian syntivelka, ja sanovat: "Niin totta kuin sinun jumalasi elää, Daan, ja niin totta kuin elävät Beerseban menot!" -He kaatuvat eivätkä enää nouse.
... jatkuu ...
Aamos 9:1-4
1 Minä näin Herran seisovan alttarin ääressä, ja hän sanoi: Lyö pylväänpäihin, niin että kynnykset vapisevat, lyö ne pirstaleiksi kaikkien heidän päähänsä. Sitten minä tapan miekalla heistä viimeisetkin. Ei yksikään heistä pääse pakoon, ei yksikään heistä pelastu.
2 Vaikka he tuonelaan murtautuisivat, sieltäkin minun käteni heidät tempaa. Vaikka he taivaaseen nousisivat, sieltäkin minä syöksen heidät alas.
3 Vaikka he Karmelin laelle kätkeytyisivät, sieltäkin minä etsin ja tempaan heidät. Ja vaikka he meren pohjaan lymyäisivät minun silmieni edestä, sielläkin minä käsken käärmeen heitä pistämään.
4 Ja vaikka he vankeuteen vaeltaisivat vihollistensa edessä, sielläkin minä käsken miekan heidät tappamaan. Sillä minä kiinnitän katseeni heihin, heille pahaksi, ei hyväksi.

Tässä on nyt meneillään jokin rajumpi murhakeissi, Herra listii vihollisiaan...

Mutta tuo sana "Helvetti", sanan "Tuonela" sijasta. Tuon vanhan Raamatun aikaan (Biblia 1776) ei kait vielä oltu käsitetty mikä pieni ero näillä kahdella paikalla on.

"Tuonela" kristinuskossa, suomalaista sanaa käyttäen, on M. Agricolan suomalaisesta mytologiasta Raamattuun ottama sana, joka ei kuitenkaan tarkoita samaa Tuonelaa, kuin mistä muinaisuskomme puhuu. Suomalaispakanoiden oli kuitenkin helpompi ymmärtää nk. Raamatun Tuonelan olemus, kun sana oli sama.

https://fi.wikipedia.org/wiki/Mikael_Agricola

Raamatun Tuonela tulee judaismista tarkoittaen kuolleiden asuinsijaa, kristinuskossa taas paikkaa jonne pelastumattomat joutuvat odottamaan tulevaa tuomiotaan, ennen varsinaista loppusijoitustaan Helvettiin. Se on judaismissa ikäänkuin Helvetin eteinen / esikartano.

Samoin on Jeesuksenkin mainitsema "Paratiisi" vastaavasti "Taivaan esikartano", jonne pelastuneet sielut menevät, odottamaan Viimeisen tuomion jälkeistä, itse lopullista sijoituspaikkaansa: "Taivasta".

Nämä nimitykset löytyvät (hepreaksi) judaismista, joskin teologinen selitys näiden olemuksesta on ehkä hiukan toinen kuin kristityillä:

Judaism: Olam ha-ba'a / "Tuleva maailma"
http://www.jewfaq.org/olamhaba.htm
*
+Lisää kommentti
On ainakin tällainen kirja kuin : ‘Wheelchair Bound to Heaven Bound’

Kysymyksessä on Jean Neil nimisen henkilön ihmeparantuminen.
Siitä tapahtumasta on videoita YouTubessa.

https://www.youtube.com/watch?v=x5kKD0E_q58

https://www.youtube.com/watch?v=5qn5J1NQRDo
2 VASTAUSTA:
Youtube-uskonto alkaa olla jo uskontojen joukossa melko suuri.
Ei tuossa Jean Neilin todistuksessa mainita sanallakaan mainitsemaasi uskontoa.

Hänhän kertoo lähteneensä liikkeelle Jumalalta saamansa unen perusteella.
Hänen uskonsa kohde ei siis ole mainitsemasi taho.
+Lisää kommentti
On Kirja !! Pyhä Raamattu joka kertoo miten sinä voit parantua sisäisen varmasti iankaikkisesta tappava synnintaudista ja selviytyvä Taivaaseen. Mutta Uuskarisma-oppi kertoo>>>
Ulkoista parannusta pitää uskova olla himossa kiinnostunut ja haluta. Sitä sun piireissä hoetaan. Mutta ei saa olla kiinnostunut miten pääsee eroon iankaikkisen sisäisen sairauden helvetti vievä sairauden joka tappaa ihminen ikuisesti. Siitä synti helvetistä pääseminen eroon ei saa olla kiinnostunut. Vaan tulis olla ylpeitten parantajien suosiossa ja hokea olet mahtava ja pönkittää norsunluuntornit.
1
Ilmoita
On: Sinuhe Egyptiläinen.
Ilmoita
Väitettyjä ihmeparanemisia on tutkittu, mutta yhtään sellaista ei ole voitu todistaa kiistattomaksi Jumalan tekemäksi ihmeeksi.

https://docplayer.fi/49789041-Herra-tekee-ihmeita-ilman-maaraa.html

Miettinen, Matti A.: Uskonnolliset ihmeparantumiset lääketieteellis-psykologisesta näkökulmasta. Väitöskirja,. Tampereen yliopisto.: Kirkon tutkimuskeskus.. ISBN ISBN 951-693-143-X..

Minulla on omakohtaista kokemusta huijariparantajista. Menetelmät ovat kutakuinkin samat ja kukaan ei ole todistettavasti parantunut kokouksissa. Raha on vaihtanut omistajaa ja huijari saanut kunniaa, joka ei hänelle kuulu ja mainetta, jonka ansiosta hän voi jatkaa hyväuskoisten hölmöjen kusettamista ja rahastamista.

Usko voi kuitenkin vaikuttaa jonkin verran paranemiseen tai tuntemuksiin, jotka lievittävät oireita tai helpottavat pahaa oloa, mutta silloinkin on kyse pelkästä lumevaikutuksesta, ei Jumalan teoista, eikä usko ole tietääksemme parantanut ketään vakavasti elimellisesti sairasta ihmistä meidän aikanamme, kun asiaa on voitu tutkia reaaliajassa tieteellisen menetelmän tai nykyaikaisen journalismin avulla.

https://www.tiede.fi/blogit/rajankayntia/usko_parantaa_mutta_miksi_0
Ilmoita
Matt.8:4 Ja Jeesus sanoi hänelle: Katso, ettet puhu tästä kenellekään; vaan mene ja näytä itsesi papille, ja uhraa lahja, jonka Mooses on säätänyt, todistukseksi heille. Mark.1:44. Luuk.5:14
Ilmoita
En pidä ihmeparantumisia niin merkityksellisenä asiana, että se ohittaisi Jeesuksen Kristuksen, joka on tie totuus ja elämä.

Hänessä jokainen on paratut. Se riittää.
6 VASTAUSTA:
Ihmettä on jokainen Jumalan apu. Jotkut saavat eri tavoin apua sairauksiinsa, kaikki eivät. Tuo sairauksista paraneminen on epäterveessä karismaattisuudessa nostettu ohi muun.

Itse koen ihmeitä ja erilaista apua "päivittäin" ja olen elämässäni useasti pelastunut jopa kuoleman rajoiltakin, mutta sairauksissa löytyy ja mulla on esim. yksi pöytälaatikollinen lääkkeitä. Tänään juuri kävin taksilla apteekissa.

Minä otan sairaudet tyynesti. Tunti sitten otin kipulääkkeen, ei paljon auta, mutta vähän ja mulla on mm. shiatsu-sähköhieromatyyny, tänään annoin hierontaa kipeille jaloilleni. Pallot tekivät kahdeksikkoa jalkapohjilla, varpaiden alla ja lihaksilla. Nyt roikotan kipeämpää jalkaani sängynkaiteen päällä, helpottaa turvotuskipua. Kiitos Jumalalle tällaisistakin apukeinoista! 🥀 Maailmassa on miljoonia ihmisiä jotka kärsivät kovista kivuista ja on onnea jos joku lähimmäinen on heitä jeesaamassa ja esim. varpaita hieromassa. Voi autuutta! Mulla ei tällaisia lähimmäisiä ole, joten yksin on hoidettava itseä, miten parhaiten osaan.

Kiitän Jumalaa ja annan Hänelle ja leikanneille lääkäreille ison kiitoksen, jos ensi kesänä kävelen taas ilman kyynärkeppejä! 🥀
KristusOnYlösnoussut kirjoitti:
Ihmettä on jokainen Jumalan apu. Jotkut saavat eri tavoin apua sairauksiinsa, kaikki eivät. Tuo sairauksista paraneminen on epäterveessä karismaattisuudessa nostettu ohi muun.

Itse koen ihmeitä ja erilaista apua "päivittäin" ja olen elämässäni useasti pelastunut jopa kuoleman rajoiltakin, mutta sairauksissa löytyy ja mulla on esim. yksi pöytälaatikollinen lääkkeitä. Tänään juuri kävin taksilla apteekissa.

Minä otan sairaudet tyynesti. Tunti sitten otin kipulääkkeen, ei paljon auta, mutta vähän ja mulla on mm. shiatsu-sähköhieromatyyny, tänään annoin hierontaa kipeille jaloilleni. Pallot tekivät kahdeksikkoa jalkapohjilla, varpaiden alla ja lihaksilla. Nyt roikotan kipeämpää jalkaani sängynkaiteen päällä, helpottaa turvotuskipua. Kiitos Jumalalle tällaisistakin apukeinoista! 🥀 Maailmassa on miljoonia ihmisiä jotka kärsivät kovista kivuista ja on onnea jos joku lähimmäinen on heitä jeesaamassa ja esim. varpaita hieromassa. Voi autuutta! Mulla ei tällaisia lähimmäisiä ole, joten yksin on hoidettava itseä, miten parhaiten osaan.

Kiitän Jumalaa ja annan Hänelle ja leikanneille lääkäreille ison kiitoksen, jos ensi kesänä kävelen taas ilman kyynärkeppejä! 🥀
Kaikki hyvä tulee Jumalalta. Kyllähän sitä toivoo, että kun näkee ihmisen sairauden tuoman kivun ja tuskan, että hän parantuisi.

Mutta tosiaan niinkuin kirjoitit niin uskovan ilo on Herrassa ja ikuisuustoivo ja luottamus Häneen.
Samaatietä kirjoitti:
Kaikki hyvä tulee Jumalalta. Kyllähän sitä toivoo, että kun näkee ihmisen sairauden tuoman kivun ja tuskan, että hän parantuisi.

Mutta tosiaan niinkuin kirjoitit niin uskovan ilo on Herrassa ja ikuisuustoivo ja luottamus Häneen.
Paljolti on kiinni ihmisestä itsestään, miten hän asennoituu. Jos sairaus tulee, niin tulee, kyllähän se tietenkin harmittaa, että mitä nyt taas! Mutta elämässään sairauksiin tottunut tavallaan hyväksyy sen, että nyt on tämäkin vaiva hoidettavana. Jotkut sairaudet hoituvat jatkuvalla lääkityksellä, eivätkä juurikaan haittaa elämää, jotkut taas haittaavat paljonkin.

Tuolla äskeisellä sairaalareissulla näin taas monenlaista kirurgista tapausta. Yksi oli todella kivulias, ei herttinen, mutta mummeli oli pirteä ja kipakka ja hoiti hyvin itseään, ilmoitti hoitajille, että häneen ei kosketa!

Sattuipa niin hupaisasti, juuri ennen kotiinpääsyäni, että ruokapöytäämme istuutui henkilö joka oli kaupungilla nk. ottanut lipat, jalkakäytävä kadonnut alta, eli "sairastunut" ensi kertaa elämässään ja sairaala kaikkine raihnasine asiakkaineen oli hänelle uusi ympäristö. Voih ja aih! Ymmärsimme hyvin noviisia ja kerroimme asiaankuuluvasti, mihin hän on saapunut ja mitä paikassa on tekeillä, eli mitkä on sairaalan käytännöt. Eli: tervetuloa sairastamaan! Hän kuunteli meitä konkareita ihmeissään.
VanhurskaallaMontaVaivaa kirjoitti:
Paljolti on kiinni ihmisestä itsestään, miten hän asennoituu. Jos sairaus tulee, niin tulee, kyllähän se tietenkin harmittaa, että mitä nyt taas! Mutta elämässään sairauksiin tottunut tavallaan hyväksyy sen, että nyt on tämäkin vaiva hoidettavana. Jotkut sairaudet hoituvat jatkuvalla lääkityksellä, eivätkä juurikaan haittaa elämää, jotkut taas haittaavat paljonkin.

Tuolla äskeisellä sairaalareissulla näin taas monenlaista kirurgista tapausta. Yksi oli todella kivulias, ei herttinen, mutta mummeli oli pirteä ja kipakka ja hoiti hyvin itseään, ilmoitti hoitajille, että häneen ei kosketa!

Sattuipa niin hupaisasti, juuri ennen kotiinpääsyäni, että ruokapöytäämme istuutui henkilö joka oli kaupungilla nk. ottanut lipat, jalkakäytävä kadonnut alta, eli "sairastunut" ensi kertaa elämässään ja sairaala kaikkine raihnasine asiakkaineen oli hänelle uusi ympäristö. Voih ja aih! Ymmärsimme hyvin noviisia ja kerroimme asiaankuuluvasti, mihin hän on saapunut ja mitä paikassa on tekeillä, eli mitkä on sairaalan käytännöt. Eli: tervetuloa sairastamaan! Hän kuunteli meitä konkareita ihmeissään.
Ajattelen, että sairastamisia ja sairauksia ja niihin suhtautumisia ei voi täysin verrata toisiinsa.

Riippuu niin monesta asiasta miltä kenestäkin tuntuu. Mutta siittä olen varma, että jokaisen saa voihkimaan ja kauhun partaalle, kun oikeista naruista vedetään. Mitkä ne narut sitten kelläkin ovat.
Samaatietä kirjoitti:
Ajattelen, että sairastamisia ja sairauksia ja niihin suhtautumisia ei voi täysin verrata toisiinsa.

Riippuu niin monesta asiasta miltä kenestäkin tuntuu. Mutta siittä olen varma, että jokaisen saa voihkimaan ja kauhun partaalle, kun oikeista naruista vedetään. Mitkä ne narut sitten kelläkin ovat.
Kyllä, siksi tuolla sairaalassa suhtauduinkin tuohon uuteen potilaaseen täydellä lempeydellä: loukkaantuminen liukkaalla jalkakäytävällä ja siitä seurannut ensiapu, leikkaus ja sitten sairaalahoito oli ensimmäinen nk. sairaus, jonka hän koko, jo iäkkäässä elämässään koki. Hän ei ollut koskaan ilmeisesti edes vieraillut sairaalassa. Nyt tuo outo talo ihmetytti: kellä mikäkin paketti jalassa, kaulassa ja / tai kädessä! Ihmisiä sauvoineen, pyörätuoleineen, jollekin vietiin ruoka huoneeseen, joitain jopa syötettiin.

Tällä edeltävällä puheella tahdon tarkoittaa, että sairauksiin voi asennoitua myös luonnollisena, elämään kuuluvana asiana. Kukaan ei kuole "vanhuuteen": aina on jokin kuolinsyy, esim. sydäninfarkti.

Nk. Jeesuksen aikaansaama tempaus / ylösnousemus kylläkin tapahtuu ilman kuolinsyytä, mutta syy siihenkin on: ylösnousseet olivat eläessään vastaanottaneet Jeesuksen Herrakseen, eläneet Hänen seurassaan ja nyt luonnollisena elämän jatkeena, seuraavat Häntä myös Taivasten Valtakuntaan.

Kaikella on syynsä. En tunnusta, tuollaisille hurskastelijoille, koskaan nauttineeni HPE:a kelvottomasti, olen aina suhtautunut Herran Pyhään Ehtoolliseen syvällä hartaudella ja uskolla.

Mutta jotkin syyt sairauksiini ovat, - eikä niitä rehellisesti katsoen voi juurikaan johtaa omien, vaan - toisten ihmisten, minuun jo lapsuudesta asti, myös myöhemmällä iällä kohdistamien erilaisten, mm. väkivallan tekojen seurauksiksi.

Olen muist. yhden ainoan kerran joutunut houkutelluksi kahden huijarisaarnaajan eteen (suomalainen pariskunta) "esirukoiltavaksi" nivelmurtumieni vuoksi. Kokemus oli karmea (tuossa naisessa oli jokin pahahenki), enkä luonnollisestikaan parantunut.

Joo, sitten joskus, paljon myöhemmin, menin kerran erään suomalaisen kaatajapapin rukoiltavaksi. En parantunut. Hänen eteensä olikin pitkä rukousjono, kuin tyyliin "Betesdan lammikko": vain jännää kaatumista haluavat kiilasivat kylmästi itse ontuvien sairaiden eteen! Katsellessani sitä touhua ihmettelin ihmisten sydämettömyyttä ja että nuoko uskovat Jumalalta mitään siunausta saavansa. Ihmettelin myös itse kaatajapappia, miksi hän salli sellaisen terveiden ihmisten röyhkeän juoksentelun, eikä itse mennyt sairaiden luo, joista joku ei päässyt edes tuolista ylös kuin hitaasti auttaen. Jotkut sairaat eivät jaksaneet odottaa vaan lähtivät pois. Itse päätin odottaa. Kaatajapappi oli jo poislähdössä kun hän kiireissään huomasi minut, nopeasti rukoili: ei mitään. Pyhh koko pappi.

Tahdon sanoa: kannattaa suhtautua tyynesti sairauksiinsa, hoitaa itse itseään parhain päin ja pyytää apua Jumalalta. Itse olen nettikaupoista (mm. Linctus) ostellut itselleni joitain hoito- ja aputarvikkeita, joten pärjään suht. hyvin yksinänikin. Toimittavat tilattaessa myös kotiin, eteiseesi asti. Myös terv.asemien kautta saa monia tarvikkeita ihan ilmaiseksi käyttöönsä. Jumala voi antaa apunsa esim. johdattamalla sinut (tarkoitan tällä jokaista lukijaa) hyvän kirurgin leikattavaksi, kuten tapahtui nyt juuri tällä viimeisimmällä kerralla itsellenikin. 🐶
*
KristusOnYlösnoussut kirjoitti:
Ihmettä on jokainen Jumalan apu. Jotkut saavat eri tavoin apua sairauksiinsa, kaikki eivät. Tuo sairauksista paraneminen on epäterveessä karismaattisuudessa nostettu ohi muun.

Itse koen ihmeitä ja erilaista apua "päivittäin" ja olen elämässäni useasti pelastunut jopa kuoleman rajoiltakin, mutta sairauksissa löytyy ja mulla on esim. yksi pöytälaatikollinen lääkkeitä. Tänään juuri kävin taksilla apteekissa.

Minä otan sairaudet tyynesti. Tunti sitten otin kipulääkkeen, ei paljon auta, mutta vähän ja mulla on mm. shiatsu-sähköhieromatyyny, tänään annoin hierontaa kipeille jaloilleni. Pallot tekivät kahdeksikkoa jalkapohjilla, varpaiden alla ja lihaksilla. Nyt roikotan kipeämpää jalkaani sängynkaiteen päällä, helpottaa turvotuskipua. Kiitos Jumalalle tällaisistakin apukeinoista! 🥀 Maailmassa on miljoonia ihmisiä jotka kärsivät kovista kivuista ja on onnea jos joku lähimmäinen on heitä jeesaamassa ja esim. varpaita hieromassa. Voi autuutta! Mulla ei tällaisia lähimmäisiä ole, joten yksin on hoidettava itseä, miten parhaiten osaan.

Kiitän Jumalaa ja annan Hänelle ja leikanneille lääkäreille ison kiitoksen, jos ensi kesänä kävelen taas ilman kyynärkeppejä! 🥀
"Itse koen ihmeitä ja erilaista apua "päivittäin" ja olen elämässäni useasti pelastunut jopa kuoleman rajoiltakin"

Ja annas kun arvaan: yhtäkään näistä ns. ihmeistä et pysty todistamaan. Pitäisi vain sokeasti uskoa väitteitäsi.

Ilmeisesti et sitten usko, että Jumala voisi ihan aikuisten oikeasti parantaa, vaan turvaudut tieteen saavutuksiin. Etkö usko Jeesusta, joka täysin selvästi, ilman mitään lisäehtoja, totesi, että mitä tahansa uskossa rukoillen pyydätte, sen te saatte? Etkö usko Jeesuksen selviin sanoihin?

"Kiitän Jumalaa ja annan Hänelle ja leikanneille lääkäreille ison kiitoksen, jos ensi kesänä kävelen taas ilman kyynärkeppejä!"

Jospa kuitenkin laittaisit kuitenkin kiitoslistan ensimmäiselle sijalle leikkauksen tehneet lääkärit, jotka kovalla työllä ja opiskelulla hankkineet taitonsa, sitten voit kiittää lääketieteilijöitä, joiden uurastuksen ansiosta meillä on ymmärrystä sairauksista ja keinoja taistella niitä vastaan. Viimeisenä voit kiittää tätä Jumalaa, joka ei mielikuvituksesi ulkopuolella vaikuta yhtään mihinkään.
+Lisää kommentti
Olen aina ihmetellyt sitä, että miksi ihmeellisen parannuksen kokeneet ihmiset eivät koskaan iloitse parantumista. Some on pullollaan kaikenlaisten puoskareiden tekemiä "ihmitekoja", joissa "parannetut" eivät tunnu millään tavalla välittävän tapahtuneesta. Esim. eräällä videolla pastori julistaa Jumalan parantaneen syntymästään asti kuurona olleen pojan kuulon, mutta poika seisoo vieressä täysin merkityksetön ilme kasvoillaan, vähän niin kuin: ookoo. Tarkoitan, että eikös ihmisten pitäisi hyppiä riemusta, eikä olla tyyliin: voi ei, nyt meni kelan tuet. Ja näitä "parantumisia" on pilvein pimein.

Nyt tietysti ilmestyy joku, joka sanoo, että ihmiset ovat näissä tilanteissa niin hämmentyneinä, että eivät saa sanaakaan suusta. Oikeasti, Jumalako parantaisi jonkun vaivan ajamalla ihmisen eräänlaiseen shokkitilaan, jossa tuo on täysin kykenemötön sanomaan Kiitos Jeesus! tms. Enpä oikein usko.
1
Ilmoita
1. Kor. 11:30 Sentähden onkin teidän joukossanne paljon heikkoja ja sairaita, ja moni on nukkunut pois.

- minkä tähden?

- ehtoollisen kelvottoman nautttimisen tähden !
2 VASTAUSTA:
Kiitos, että ilmoitit syyn.

Terv. Se tuhatvaivainen.
Katin.kontit kirjoitti:
Kiitos, että ilmoitit syyn.

Terv. Se tuhatvaivainen.
Siinä se on seissyt kirjassa vuosisadat, mutta ei uskota tuohon, vaan ei sitten muuksikaan selitetä.

Tämä sopii sopii mainiosti, näin tuohon suhtaudumme.
+Lisää kommentti
Niin, eikö aloittaja ole kuullut ihmetapauksia / parantumisia - elämään virkomisia. Näitähän on tapahtunut maassammekin ja ulkomailla. Tosin ulkomailla tapahtuneisiin kannattaa suhtautua varausella.

Siis ihmisen tulisi olla jo kuollut, mutta silti on vironnut elämään. Ken uskoo, mutta kaikkivaltias JUMALA on elämän lähde. Hän voi antaa elämän tai jatkaa ihmisen elämää ihmeellisestä tapauksesta / tilanteesta huolimatta.
Tai joku voi menehtyä täysin arvaamattomasti, jota ei todeksi uskoisi.
9 VASTAUSTA:
Minä olen tuonkin nähnyt että kokenut, mutta koska en voi asiaa todistaa, en sano enempää. 🌾
UskokoonKukaUskoo kirjoitti:
Minä olen tuonkin nähnyt että kokenut, mutta koska en voi asiaa todistaa, en sano enempää. 🌾
Tämän tapaisia ihmeitä on maassamme paljon. Siis ihmisen tulisi olla jo lopullisesti kuollut, mutta virkosi sittenkin ja jatkoi elämäänsä.

http://www.mahdollisuus.fi/stoorit/kuollut-virkosi-eloon/

Kuten tässäkin linkissä tapahtui, niin kyse ei ole uskovan ihmisen kohdalla sattuneesta tapahtumasta, vaan aivan tavallisen ihmisen. Jumalattoman.
markku.lievonen kirjoitti:
Tämän tapaisia ihmeitä on maassamme paljon. Siis ihmisen tulisi olla jo lopullisesti kuollut, mutta virkosi sittenkin ja jatkoi elämäänsä.

http://www.mahdollisuus.fi/stoorit/kuollut-virkosi-eloon/

Kuten tässäkin linkissä tapahtui, niin kyse ei ole uskovan ihmisen kohdalla sattuneesta tapahtumasta, vaan aivan tavallisen ihmisen. Jumalattoman.
Helluntailainen evankelista Antti Sainio kertoo kuolleista heräämisestään:

https://www.tv7.fi/vod/player/10704/

Hakusanalla hänestä löytyy enenmmänkin tietoa.
.
” Niin, eikö aloittaja ole kuullut ihmetapauksia / parantumisia - elämään virkomisia. ”

Aloittajasta en tiedä, mutta ainakin olen kuullut lukuisista ihmeparanemisista. Yhteistä näille kylläkin on se, että ainoatakaan ei ole pystytty todistamaan oikeasti tapahtuneeksi; ne pitäisi vain uskoa. Monet on todistettu ihan valheiksi (suosittelen tutustumaan tähän ketjuun moneen kertaan linkattuun ”Herra tekee ihmeitä ilman määrää” –selvitykseen).

” Tämän tapaisia ihmeitä on maassamme paljon. Siis ihmisen tulisi olla jo lopullisesti kuollut, mutta virkosi sittenkin ja jatkoi elämäänsä.”

Ja yllätys, yllätys, linkkaamassasi artikkelissa ei ollut muuta, kuin uskovan väite tapahtumien kulusta, ei mitään todisteita tueksi. Etenkin näissä kuolema-jutuissa olen huomannut uskovaisten sekoittavan sen, että todetaan elintoimintojen lakanneen, siihen, että julistetaan kuolleeksi: Siis esim. jos todetaan, että hukuksissa olleen sydän ei lyö eikä tämä hengitä. Tämä ei ole vielä kuolleeksi julistaminen (ellei esim. kuolonkankeus ole ilmaantunut merkiten, että elvytys on mahdotonta), sillä elvytyksellä nämä elintoiminnot voidaan vielä mahdollisesti palauttaa.
Toisin sanoen, minulla on vahva epäilys siitä, että pelastushelikopterissa todettiin, että hukuksissa ollut Henrik Mickos ei hengitä, eikä hänen sydämensä lyö, ja aloitettu elvytys, joka on onnistunut. Tämä tarina on sitten matkalla hieman muuttunut tuossa haastattelussa esitetyksi versioksi.

Toinen saman haastattelun kertomus ihmeparantumisesta munuaiskasvaimista olisi erittäin helppo todistaa, jos Mickoksen jutussa on perää: hänhän kertoo, että hänestä on otettu varjoainekuvaus, joka paljastaa kasvaimet ja paranemisen jälkeen on todettu niiden parantuneesta. Näistä pitäisi siis olla olemassa selkeä dokumentaatio. Nyt olisi tuhannen taalan paikka osoittaa kaikille epäileville Jumalan todella tekevän hämmästyttäviä ihmeitä. Jostain syystä rohkenen epäillä, että sairaalapapereita väitetyistä tapauksista ei koskaan tulla toimittamaan julkisuuteen.

” Kuten tässäkin linkissä tapahtui, niin kyse ei ole uskovan ihmisen kohdalla sattuneesta tapahtumasta, vaan aivan tavallisen ihmisen. Jumalattoman.”

Miksi pitää valehdella? Tuossa jutussa haastateltava toistaa moneen kertaan olevansa uskossa ja rukoilleensa jo lapsesta asti.
Michelarkangelo kirjoitti:
” Niin, eikö aloittaja ole kuullut ihmetapauksia / parantumisia - elämään virkomisia. ”

Aloittajasta en tiedä, mutta ainakin olen kuullut lukuisista ihmeparanemisista. Yhteistä näille kylläkin on se, että ainoatakaan ei ole pystytty todistamaan oikeasti tapahtuneeksi; ne pitäisi vain uskoa. Monet on todistettu ihan valheiksi (suosittelen tutustumaan tähän ketjuun moneen kertaan linkattuun ”Herra tekee ihmeitä ilman määrää” –selvitykseen).

” Tämän tapaisia ihmeitä on maassamme paljon. Siis ihmisen tulisi olla jo lopullisesti kuollut, mutta virkosi sittenkin ja jatkoi elämäänsä.”

Ja yllätys, yllätys, linkkaamassasi artikkelissa ei ollut muuta, kuin uskovan väite tapahtumien kulusta, ei mitään todisteita tueksi. Etenkin näissä kuolema-jutuissa olen huomannut uskovaisten sekoittavan sen, että todetaan elintoimintojen lakanneen, siihen, että julistetaan kuolleeksi: Siis esim. jos todetaan, että hukuksissa olleen sydän ei lyö eikä tämä hengitä. Tämä ei ole vielä kuolleeksi julistaminen (ellei esim. kuolonkankeus ole ilmaantunut merkiten, että elvytys on mahdotonta), sillä elvytyksellä nämä elintoiminnot voidaan vielä mahdollisesti palauttaa.
Toisin sanoen, minulla on vahva epäilys siitä, että pelastushelikopterissa todettiin, että hukuksissa ollut Henrik Mickos ei hengitä, eikä hänen sydämensä lyö, ja aloitettu elvytys, joka on onnistunut. Tämä tarina on sitten matkalla hieman muuttunut tuossa haastattelussa esitetyksi versioksi.

Toinen saman haastattelun kertomus ihmeparantumisesta munuaiskasvaimista olisi erittäin helppo todistaa, jos Mickoksen jutussa on perää: hänhän kertoo, että hänestä on otettu varjoainekuvaus, joka paljastaa kasvaimet ja paranemisen jälkeen on todettu niiden parantuneesta. Näistä pitäisi siis olla olemassa selkeä dokumentaatio. Nyt olisi tuhannen taalan paikka osoittaa kaikille epäileville Jumalan todella tekevän hämmästyttäviä ihmeitä. Jostain syystä rohkenen epäillä, että sairaalapapereita väitetyistä tapauksista ei koskaan tulla toimittamaan julkisuuteen.

” Kuten tässäkin linkissä tapahtui, niin kyse ei ole uskovan ihmisen kohdalla sattuneesta tapahtumasta, vaan aivan tavallisen ihmisen. Jumalattoman.”

Miksi pitää valehdella? Tuossa jutussa haastateltava toistaa moneen kertaan olevansa uskossa ja rukoilleensa jo lapsesta asti.
Ymmärtääkseni tapahtuman aikaan hän ei ollut uskossa/ uudestisytynyt, vaan koki pelastuksen 1990.
Onhan vuosien varrella mediassa ollut tapauksia, joissa ihminen on vironnut elämään, vaikka lääkärienkin mukaan virkoaminen ei olisi ollut enää mahdollista. Ja onhan tapauksia, joissa aivotkaan eivät ole vaurioitueet, vaikka sydän pysähdys on kestänyt kauan. Pohdinn siis täysin jumalattomien ihmisten tapauksista ja jumalattomien läkäreiden lausunnoista.

Siitä olen samaa mieltä, miten uskonnollisuuden piirissä kerrotaan parantuneen ihmisiä, mutta taas sivulliset eivät tätä ole havainneet. Täälläkin päin helluntaipuolueen kokouksissa on ollut repulllinen puhujia, jotka kertoivat, miten siellä ja siellä parani ihmisiä siit ja siiitä sairauksista, mutta koskaan TÄSSÄ JA NYT ei kukaan ole parantunut. Siis tarkoitan aivan muita sairauksia kuin psykosomaattiset sairaudet.
Psykosomaattisiin sairauksiin vaikuttaa suoraan ihmisen ajatusmaailman / mielentilan muuttuminen ja tätä en pidä ihmeenä,- vaan JUMALAN kokonaisvaltaisena vaikutuksena. Stressitilaan - pelkotiloihin vaikutuksena.
Michelarkangelo kirjoitti:
” Niin, eikö aloittaja ole kuullut ihmetapauksia / parantumisia - elämään virkomisia. ”

Aloittajasta en tiedä, mutta ainakin olen kuullut lukuisista ihmeparanemisista. Yhteistä näille kylläkin on se, että ainoatakaan ei ole pystytty todistamaan oikeasti tapahtuneeksi; ne pitäisi vain uskoa. Monet on todistettu ihan valheiksi (suosittelen tutustumaan tähän ketjuun moneen kertaan linkattuun ”Herra tekee ihmeitä ilman määrää” –selvitykseen).

” Tämän tapaisia ihmeitä on maassamme paljon. Siis ihmisen tulisi olla jo lopullisesti kuollut, mutta virkosi sittenkin ja jatkoi elämäänsä.”

Ja yllätys, yllätys, linkkaamassasi artikkelissa ei ollut muuta, kuin uskovan väite tapahtumien kulusta, ei mitään todisteita tueksi. Etenkin näissä kuolema-jutuissa olen huomannut uskovaisten sekoittavan sen, että todetaan elintoimintojen lakanneen, siihen, että julistetaan kuolleeksi: Siis esim. jos todetaan, että hukuksissa olleen sydän ei lyö eikä tämä hengitä. Tämä ei ole vielä kuolleeksi julistaminen (ellei esim. kuolonkankeus ole ilmaantunut merkiten, että elvytys on mahdotonta), sillä elvytyksellä nämä elintoiminnot voidaan vielä mahdollisesti palauttaa.
Toisin sanoen, minulla on vahva epäilys siitä, että pelastushelikopterissa todettiin, että hukuksissa ollut Henrik Mickos ei hengitä, eikä hänen sydämensä lyö, ja aloitettu elvytys, joka on onnistunut. Tämä tarina on sitten matkalla hieman muuttunut tuossa haastattelussa esitetyksi versioksi.

Toinen saman haastattelun kertomus ihmeparantumisesta munuaiskasvaimista olisi erittäin helppo todistaa, jos Mickoksen jutussa on perää: hänhän kertoo, että hänestä on otettu varjoainekuvaus, joka paljastaa kasvaimet ja paranemisen jälkeen on todettu niiden parantuneesta. Näistä pitäisi siis olla olemassa selkeä dokumentaatio. Nyt olisi tuhannen taalan paikka osoittaa kaikille epäileville Jumalan todella tekevän hämmästyttäviä ihmeitä. Jostain syystä rohkenen epäillä, että sairaalapapereita väitetyistä tapauksista ei koskaan tulla toimittamaan julkisuuteen.

” Kuten tässäkin linkissä tapahtui, niin kyse ei ole uskovan ihmisen kohdalla sattuneesta tapahtumasta, vaan aivan tavallisen ihmisen. Jumalattoman.”

Miksi pitää valehdella? Tuossa jutussa haastateltava toistaa moneen kertaan olevansa uskossa ja rukoilleensa jo lapsesta asti.
Niin, ymmärtänet, miten usko kaikkivaltiaaseen JUMALAAN vaikuttaa ihmisen psykosomaattisiin sairauksiin? Erikoisesti vanhurskaus / oikeamielisyys.

Usko taas on täysin eri asia kuin tiedollisuus / asian tiedostaminen.

Tätä muutosta on kokenut jokainen uudestisyntynyt ihminen ja siten sen vaikutus on yksilöllinen.
markku.lievonen kirjoitti:
Ymmärtääkseni tapahtuman aikaan hän ei ollut uskossa/ uudestisytynyt, vaan koki pelastuksen 1990.
Onhan vuosien varrella mediassa ollut tapauksia, joissa ihminen on vironnut elämään, vaikka lääkärienkin mukaan virkoaminen ei olisi ollut enää mahdollista. Ja onhan tapauksia, joissa aivotkaan eivät ole vaurioitueet, vaikka sydän pysähdys on kestänyt kauan. Pohdinn siis täysin jumalattomien ihmisten tapauksista ja jumalattomien läkäreiden lausunnoista.

Siitä olen samaa mieltä, miten uskonnollisuuden piirissä kerrotaan parantuneen ihmisiä, mutta taas sivulliset eivät tätä ole havainneet. Täälläkin päin helluntaipuolueen kokouksissa on ollut repulllinen puhujia, jotka kertoivat, miten siellä ja siellä parani ihmisiä siit ja siiitä sairauksista, mutta koskaan TÄSSÄ JA NYT ei kukaan ole parantunut. Siis tarkoitan aivan muita sairauksia kuin psykosomaattiset sairaudet.
Psykosomaattisiin sairauksiin vaikuttaa suoraan ihmisen ajatusmaailman / mielentilan muuttuminen ja tätä en pidä ihmeenä,- vaan JUMALAN kokonaisvaltaisena vaikutuksena. Stressitilaan - pelkotiloihin vaikutuksena.
” Ymmärtääkseni tapahtuman aikaan hän ei ollut uskossa/ uudestisytynyt, vaan koki pelastuksen 1990.”

Tuota on jutun perusteella vaikea sanoa. Joka tapauksessa hän tekee selväksi rukoilleensa isoäitinsä kassa jo lapsena. Missään vaiheessa ei sanota, että usko Jumalaan olisi kadonnut välissä, eikä myöskään kerrota tapahtuiko kertausharjoituksissa sattunut onnettomuus ennen vai jälkeen vuoden 90.

” Onhan vuosien varrella mediassa ollut tapauksia, joissa ihminen on vironnut elämään, vaikka lääkärienkin mukaan virkoaminen ei olisi ollut enää mahdollista.”

Mutta jostain syystä et sitten tullut linkanneeksi yhteenkään tällaiseen uutiseen…

” Ja onhan tapauksia, joissa aivotkaan eivät ole vaurioitueet, vaikka sydän pysähdys on kestänyt kauan. Pohdinn siis täysin jumalattomien ihmisten tapauksista ja jumalattomien läkäreiden lausunnoista.”

Niin. Kyllä minä tiedän, että kylmässä vedessä ihminen voi selvitä hämmästyttävänkin kauan hukuksissa, koska kylmä suojelee aivoja. Juuri tästä syystä usein lämpimästä vedestä pelastettujen elvytystä tarvitsevien ihmisten päätä pyritään viilentämään, jotta aivovauriot jäisivät mahdollisimman pieniksi. Miksi yrität väen väkisin tehdä tästä tunnetusta ja täysin selitettävissä olevasta ilmiöstä jotenkin ihmeellisen?

” Niin, ymmärtänet, miten usko kaikkivaltiaaseen JUMALAAN vaikuttaa ihmisen psykosomaattisiin sairauksiin? Erikoisesti vanhurskaus / oikeamielisyys.”

Juu tiedän. Ja tiedätkö Sinä, että uskon kohteella ei vaikutuksen kannalta yhtään mitään väliä. Se on usko, joka saa aikaan plasebo-ilmiön, ei uskon kohde.
markku.lievonen kirjoitti:
Ymmärtääkseni tapahtuman aikaan hän ei ollut uskossa/ uudestisytynyt, vaan koki pelastuksen 1990.
Onhan vuosien varrella mediassa ollut tapauksia, joissa ihminen on vironnut elämään, vaikka lääkärienkin mukaan virkoaminen ei olisi ollut enää mahdollista. Ja onhan tapauksia, joissa aivotkaan eivät ole vaurioitueet, vaikka sydän pysähdys on kestänyt kauan. Pohdinn siis täysin jumalattomien ihmisten tapauksista ja jumalattomien läkäreiden lausunnoista.

Siitä olen samaa mieltä, miten uskonnollisuuden piirissä kerrotaan parantuneen ihmisiä, mutta taas sivulliset eivät tätä ole havainneet. Täälläkin päin helluntaipuolueen kokouksissa on ollut repulllinen puhujia, jotka kertoivat, miten siellä ja siellä parani ihmisiä siit ja siiitä sairauksista, mutta koskaan TÄSSÄ JA NYT ei kukaan ole parantunut. Siis tarkoitan aivan muita sairauksia kuin psykosomaattiset sairaudet.
Psykosomaattisiin sairauksiin vaikuttaa suoraan ihmisen ajatusmaailman / mielentilan muuttuminen ja tätä en pidä ihmeenä,- vaan JUMALAN kokonaisvaltaisena vaikutuksena. Stressitilaan - pelkotiloihin vaikutuksena.
Unohdin aiemmasta viestistäni tämän:

Sillä, että Mickos ei olisi sukellusonnettomuutensa aikaan vielä ollut uskovainen, ei oikeastaan ole väliä, koska hän nyt siitä kertoessaan on uskossa. Hän siis tulkitsee varhaisempaa tapahtumaa uskonsa kautta ja siksi luultavasti haluaa nähdä siinä ihmeparantumisen merkkejä. Jos hän olisi ateisti, joka kuitenkin pitäisi kokemaansa selviytymistä ihmeellisenä ja selittämättömänä, olisi hänen jutuissaan enemmän uskottavuutta. Tietenkin tämä kaikki on aika turhaa pohdintaa, sillä vain ja ainoastaan todisteet ratkaisevat. Tähän mennessä ei ole tarjottu kuin vain toteennäyttämättömiä väitteitä. Mutta lienee aika selvää, että mitään lääkärinlausunto tai vastaavia todisteita emme tule näkemään Mickoksen tapaukseen liittyen.
Michelarkangelo kirjoitti:
” Ymmärtääkseni tapahtuman aikaan hän ei ollut uskossa/ uudestisytynyt, vaan koki pelastuksen 1990.”

Tuota on jutun perusteella vaikea sanoa. Joka tapauksessa hän tekee selväksi rukoilleensa isoäitinsä kassa jo lapsena. Missään vaiheessa ei sanota, että usko Jumalaan olisi kadonnut välissä, eikä myöskään kerrota tapahtuiko kertausharjoituksissa sattunut onnettomuus ennen vai jälkeen vuoden 90.

” Onhan vuosien varrella mediassa ollut tapauksia, joissa ihminen on vironnut elämään, vaikka lääkärienkin mukaan virkoaminen ei olisi ollut enää mahdollista.”

Mutta jostain syystä et sitten tullut linkanneeksi yhteenkään tällaiseen uutiseen…

” Ja onhan tapauksia, joissa aivotkaan eivät ole vaurioitueet, vaikka sydän pysähdys on kestänyt kauan. Pohdinn siis täysin jumalattomien ihmisten tapauksista ja jumalattomien läkäreiden lausunnoista.”

Niin. Kyllä minä tiedän, että kylmässä vedessä ihminen voi selvitä hämmästyttävänkin kauan hukuksissa, koska kylmä suojelee aivoja. Juuri tästä syystä usein lämpimästä vedestä pelastettujen elvytystä tarvitsevien ihmisten päätä pyritään viilentämään, jotta aivovauriot jäisivät mahdollisimman pieniksi. Miksi yrität väen väkisin tehdä tästä tunnetusta ja täysin selitettävissä olevasta ilmiöstä jotenkin ihmeellisen?

” Niin, ymmärtänet, miten usko kaikkivaltiaaseen JUMALAAN vaikuttaa ihmisen psykosomaattisiin sairauksiin? Erikoisesti vanhurskaus / oikeamielisyys.”

Juu tiedän. Ja tiedätkö Sinä, että uskon kohteella ei vaikutuksen kannalta yhtään mitään väliä. Se on usko, joka saa aikaan plasebo-ilmiön, ei uskon kohde.
Jos tutkimalla tutkisit ihmisen ajattelutavan vaikutusta ihmisen mieleen ja käyttäytymiseen, niin hämmästyisit. Alue, josta ihminen toisaalla elää, mutta ei ajattele.

Esim. ihmisen mielen alueella olevat ongelmat liittyvät juuri asiooiden uskomiseen samoin kuin ihmisen minätila. Taas todellisuudessa ihmisen sisäistynyttä ajattelutapaa on vaikea muuttaa, koska siihen liittyy juuri usko.

Niin, kun puhutaan käsitteestä usko Jeesukseen, niin sen alue todellisesti on laaja-alainen. Aina lapsuuudesta........ työnantajaan ja siltä väliltä. Kyse ei ole hokemasta,- vaan juuri ajattelutavan muutoksesta.

Lyhyesti sanoen. Mitä tylympi ja kielteisempi ajattelutapa ihmisellä on toiseen ihmiseen, niin sitä ongelmaisempi ihminen o mieleltään. Olkoompa kyseessä Öllölän mummo tai Presidenttti. Sivistynyt ihminen, tai sivistymätön. Alitajunnan ohjauksesta on kysymys, jota ihminen ei hallitse.

>>Vuosi 1990 muutti täysin elämäni. Työkaveri kysyi yllättäen: ”Saanko rukoilla syntisi anteeksi?” Kyyneleet nousivat silmiini. Olin Jumalan lapsi. Synnit oli upotettu meren syvyyksiin.<<

Jos ymmärtäisit ihmisen uudestisyntymisen, niin ymmärtäisit myös tuon miehen kokemukset ja eri vaiheet.
Ajatellen ihmisen kuolemaa, niin uskossa oleva ihminen ei ajattele päällimmisenä tässä hetkessä näin kute mies ajatteli.

”Tässäkö tämä nyt oli”, huokasin pimeän meren pohjassa 26 metrin syvyydessä, kun ilma alkoi säiliöistä ehtyä.

No, lapsena rukoileminen mummon kanssa ei ole todistus edes uskosta. Jumalattomat ihmisetkin rukoilevat esim. sodan keskellä. No, tämä tästä aiheesta.
+Lisää kommentti
Tarvitaanko enää lääkäreitä, lääkkeitä, rokotuksia tms jos kerran Jumala parantaa? Rehellisesti, sanoisitko sinä, uskossa oleva, syöpä- tai muulla tavoin vakavasti sairaalle lapselle, että lopetetaan hoidot ja odotellaan Jumalaa, joka (ehkä) parantaa?
3 VASTAUSTA:
No, jokainen täydessä ymmärryksessä oleva ihminen sairastuessaan luonnollisesti hakeutuu terveyden hoidon piiriin ja sitä kautta sairautesa hoitamiseen tämän päivän hoitomenetelmillä. Näin on todellisuus, vaikka täällä mitä lörpöttelisi.

Itse näen kirkkaasti miten lääketiede ja muut hoitomenetemät on JUALAN siunausta ihmislajilleen. Todellisuudessa JUMALA ei ole erikoisen kiinnostunut koko ihmisen ruumiin terveydestä,- vaan on kohdistanut silmänsä ihmisen mieleen. JUMALA on kiinnostunut ihmisen mielestä,- ei ruumiista / kehosta.

Ihmisen keho sairastaa AINA erilaisia sairauksia ja siksi JUALA ei ole edes luvannut parantaa tätä eri sairauksien runtelemaa ihmisen kehoa / ruumista.

Tosin, apostolien teot ovat syntyneet näistä ihmeellisistä paranemisista, mutta nämä ihmeet liittyivät todistamiseen. Todostamiseen opetus, miten Jeesus Kristus on JUMALAN Poika. Nyt ei tätä tarvitse todistaa koska meillä on tästä kirjoitukset.
markku.lievonen kirjoitti:
No, jokainen täydessä ymmärryksessä oleva ihminen sairastuessaan luonnollisesti hakeutuu terveyden hoidon piiriin ja sitä kautta sairautesa hoitamiseen tämän päivän hoitomenetelmillä. Näin on todellisuus, vaikka täällä mitä lörpöttelisi.

Itse näen kirkkaasti miten lääketiede ja muut hoitomenetemät on JUALAN siunausta ihmislajilleen. Todellisuudessa JUMALA ei ole erikoisen kiinnostunut koko ihmisen ruumiin terveydestä,- vaan on kohdistanut silmänsä ihmisen mieleen. JUMALA on kiinnostunut ihmisen mielestä,- ei ruumiista / kehosta.

Ihmisen keho sairastaa AINA erilaisia sairauksia ja siksi JUALA ei ole edes luvannut parantaa tätä eri sairauksien runtelemaa ihmisen kehoa / ruumista.

Tosin, apostolien teot ovat syntyneet näistä ihmeellisistä paranemisista, mutta nämä ihmeet liittyivät todistamiseen. Todostamiseen opetus, miten Jeesus Kristus on JUMALAN Poika. Nyt ei tätä tarvitse todistaa koska meillä on tästä kirjoitukset.
Nyt löytyi vastaus kysymykseen, miksi yli 10% suomalaisista syö masennus- ym lääkkeitä: Jumala on kiinnostunut ihmisen mielestä.
miten.on kirjoitti:
Nyt löytyi vastaus kysymykseen, miksi yli 10% suomalaisista syö masennus- ym lääkkeitä: Jumala on kiinnostunut ihmisen mielestä.
Niin, ihmisen mieli,- mielentilat ei ole yksinkertainen asia hoidettavaksi. Liittyy juuri turmeltuneen ihmisen olemukseen. Siis ihmisen turmeltuneisuusmilmentyy juuri mielenalueilla. Ajatellen ihmise uudestisyntymistä, niin tämä tapahtuu juuri mielenalueella. Kyseessä onkin mielenuudistus, jossa ihmisen tahtotila muuttuu.

Ongalma on juuri siinä, ettei ihmisellä ole kykyä ja tahtotilaa uudestisynnyttää ja siten omata uutta mieltä. JUMALA on ainut taho, joka mahdollistaa uudestisynnyttämään ihmisen ja siten saamaan uuden mielen.
Todellisuus on, miten ihmisen syntiinlankeemuksen saurauksena koko ihmislaji rämpii suossa eli elämän vaikeuksien keskellä. Juuri tuohon liittyen kaikkivaltias JUMALA aivoitti pelastaa koko maailman / ihmislajin.

Ajatellen lääketiedettä ja ihmisen mielen lääkitsemistä, niin tämä lääkitseminen kohdistuu juuri mielen turmeltuneisuuteen. Kuten alan ihmiset tietävätkin,, niin ihmisen mieltä on erittäin vaikea muuttaa ja pysyvästi parantaa, koska alueet liittyvät geneettisyyteen.

Niin, vaikka ihminen tiedostaa asioita, niin tieto ei muuta ihmistä. Todellisuus on, miten ihminen on kaikkivaltiaan JUMALAN alaisuudessa ja JUMALA on ainutt taho, joka voi vaikuttaa ihmisen mieleen. JUMALA voi paaduttaa ihmisen tai tehdä eläväksi mieleltään.

Jos /kun ihminen on uudestisyntyyt ja omaa uskon, niin vanhurskaus on ihmeellinen asia - tekijä vaikutkseltaan. Tätäkään ihminen ei itse päätä saako sen vai ei.

Mutta, ajatellen ihmisen mieltä, niin tässä on tiivistelmä uudestisyntyneille asiasta;

4 Iloitkaa aina Herrassa! Vieläkin minä sanon: iloitkaa!
5 Tulkoon teidän lempeytenne kaikkien ihmisten tietoon. Herra on lähellä.
6 Älkää mistään murehtiko, vaan kaikessa saattakaa pyyntönne rukouksella ja anomisella kiitoksen kanssa Jumalalle tiettäväksi,
7 ja Jumalan rauha, joka on kaikkea ymmärrystä ylempi, on varjeleva teidän sydämenne ja ajatuksenne Kristuksessa Jeesuksessa.
8Ja vielä, veljet, kaikki, mikä on totta, mikä kunnioitettavaa, mikä oikeaa, mikä puhdasta, mikä rakastettavaa, mikä hyvältä kuuluvaa, jos on jokin avu ja jos on jotakin kiitettävää, sitä.... a-j-a-t-e-l-k-a-a;

Siis ihmisen mielen pilaa tyytymättömyys , joka johtaa ilottomuuteen ja siten mielen vaikeutumiseen. On perustila turmeltuneessa ihmisessä ja siksi lääkitsemiset. uudestisyntymätön ihminen ei voi iloita Herrassa ja olla tyytyväinen. Tiedostaa voi, miten positiivinen ajattelu ja tyytyväisyys on hyvästä, mutta olla osallinen siitä on jo mahdottomuus. Elämisestä on kysymys.
+Lisää kommentti
Ehkä se on tarkoituksen mukaista, ettei ihmisille näytetä useinkaan niitä ihmeparantumisia... koska Jumala on tietyllä tavalla salattu ja Jumalaan uskominen vaatii muuta kuin uskomista ihmeparantumisiin. Tämä maallinen keho on näiden maallisten lainalaisuuksien alainen kuitenkin ja ... vaatii todellista uskoa, uskoa Jumalaan ja Hänen poikaansa Jeesukseen.
7 VASTAUSTA:
Niinpä. Raamatussa on kirjoitettu Joonaan merkistä. Tuosta täällä on moni kirjoittanut monesti.

Kun ihmiset pyysivät merkkiä, ihmettä niin Jeesus vastasi, että teille ei anneta muuta kuin Joonaan merkki!
Aika hyvä huomio Samaatietä! niinhän se oli Joonaan merkki mistä Jeesus puhui... myös epäilevän tuomaksen asia liittynee samaan, hän ei uskonut ennenkuin sai koskea Jeesuksen haavoja ja Jeesus sanoi, jotenkin niin... että onnellisia ovat ne, jotka uskovat vaikka eivät näe... tai jotain sinnepäin.... asiahan on päivänselvää siis :)
L_S kirjoitti:
Aika hyvä huomio Samaatietä! niinhän se oli Joonaan merkki mistä Jeesus puhui... myös epäilevän tuomaksen asia liittynee samaan, hän ei uskonut ennenkuin sai koskea Jeesuksen haavoja ja Jeesus sanoi, jotenkin niin... että onnellisia ovat ne, jotka uskovat vaikka eivät näe... tai jotain sinnepäin.... asiahan on päivänselvää siis :)
Selvästi se onkin sanottu raamatussa.
Ja osuvasti minusta kirjoitit tuolla ylempänä, että jos ihmiset kiinnittyisivät ihmeisiin niin se voisi vääristää koko pelastusopin armosta lähtien.

Jumala on viisaudessaan ihmisluonteen tuntien heikkouksineen kaikkineen nähnyt parhaimmaksi säätää että Joonaan merkki on se ainoa merkki kun pyydämme merkkejä ja ihmeitä.

Jeesus Kristuksen kuolema ja ylösnousemus ja suurin ihme on se, kun saa syntinsä armosta anteeksi Jeesuksen sovitustyln kautta.

Niinkuin raamatussa on kirjoitettu : " minun armossani on sinulle kylliksi"
Usein ihmeisiin keskittynyt usko, onkin muuten jotenkin vääristynyttä, keskitytään aivan vääriin asioihin... kun vain voisi olla onnellinen siitä, että saa uskoa Jeesukseen, se ei aina riitä ihmisille... ihmiset haluavat vain nähdä enemmän ja enemmän... suuria ihmeitä ja merkkejä... ja tavallaan "juopuvat" siitä ajatuksesta... tai jotenkin sen niin ajattelen, tiedä häntä olenko siinä lainkaan oikeassa...
L_S kirjoitti:
Usein ihmeisiin keskittynyt usko, onkin muuten jotenkin vääristynyttä, keskitytään aivan vääriin asioihin... kun vain voisi olla onnellinen siitä, että saa uskoa Jeesukseen, se ei aina riitä ihmisille... ihmiset haluavat vain nähdä enemmän ja enemmän... suuria ihmeitä ja merkkejä... ja tavallaan "juopuvat" siitä ajatuksesta... tai jotenkin sen niin ajattelen, tiedä häntä olenko siinä lainkaan oikeassa...
Niin sehän voi tosiaan mennä sellaiseksi kokemuksien hakemiseksi, että tarvitaan enemmän ja enemmän kokemuksia ihmeistä. Mutta entä jos ihmekokemuksia ei tulekkaan niin missä se turva silloin on? Tuntuu että ihminen vain pettyy jos turvaa uskonsa ihmeisiin.

Jeesus on kyllä niin hyvä tyyppi, että tarvimmeko enää ihmeitä?
Niin, hyvin sanottu... Jeesus on hyvä tyyppi... Hän on täydellinen, juuri sellainen... johon voin kaikessa aina luottaa, Häneen ei joudu koskaan pettymään.
L_S kirjoitti:
Niin, hyvin sanottu... Jeesus on hyvä tyyppi... Hän on täydellinen, juuri sellainen... johon voin kaikessa aina luottaa, Häneen ei joudu koskaan pettymään.
Tuli mieleen tämä raamatun kohta.

Mikään ei voi erottaa meitä Kristuksen rakkaudesta. Tuska tai ahdistus, vaino tai miekka?
On kirjoitettu:
Sinun tähtesi meitä surmataan.kaiken aikaa meitä kohdellaan teuraslampaina.
Mutta kaikissa näissä ahdingoissa meille antaa riemuvoiton Hön, joka on meitä rakastanut.
Olen varma siittä, ettei kuolema eikä elämä, eivätkä enkelit, eivät henkivallat, ei myöskään nykyinen eikä tuleva, eivätkä mitkään voimat. Eikä korkeus, eikä syvyys, ei mikään luotu voi erottaa meitä Jumalan rakkaudesta, joka on tullut ilmi Kristuksessa Jeesuksessa meidän Herrassamme.
+Lisää kommentti
Jeesus teki ihmeitä myös sanansa vakuudeksi.

Kumpi on helpompaa. Sanoa että sinun syntisi annetaan sinulle anteeksi, vai rammalle että nouse ja käy.

Edellinen asia on helpompaa. Jälkimmäisestä joutuu näkyvästi vastaamaan: tapahtuuko niin.

Osoittaakseen että edellinen asia on totta, teki Jeesus näkyvän ihmeen.

Onkohan tänä päivänä sellaista sanomaa tarjottavana, jonka vakuudelksi Jumala antaa tapahtua epäämättömiksi ihmeiksi katsottavia asioita.

Se kun on eri asia että Jumala hyvyydessään ja rakkaudessaan antaa tapahtua muita tavallisen edullisia asioita että juuri pysyisimme pinnalla.
3 VASTAUSTA:
Niin Jeesus halusi osoittaa lainoppineille, että Hänellä on valta antaa synnit anteeksi, kun lainoppineet moittivat Jeesusta Jumakan pilkasta koska antoi synnit rammalle anteeksi.

Vakuudeksi hän sanoi nouse ylös ja kävele, että ihmiset uskoisivat Hänen tekojensa tähden. Noin ymmärrän?
Valitettavasti Raamattu ei täsmennä, millä tavalla tuo rampa låhti kävelemään. Jokainen rampa pystyy kävelemään tavalla tai toisella.
Tässä on jonkin verran kuvausta siitä, kuinka koko ikänsä ramapana ollut osoitti parantuneensa rampaudestaan.

2. Silloin kannettiin esille miestä, joka oli ollut rampa hamasta äitinsä kohdusta ja jonka he joka päivä panivat pyhäkön niin kutsutun Kauniin portin pieleen anomaan almua pyhäkköön meneviltä.
3. Nähdessään Pietarin ja Johanneksen, kun he olivat menossa pyhäkköön, hän pyysi heiltä almua.
4. Niin Pietari ja Johannes katsoivat häneen kiinteästi, ja Pietari sanoi: "Katso meihin".
5. Ja hän tarkkasi heitä odottaen heiltä jotakin saavansa.
6. Niin Pietari sanoi: "Hopeaa ja kultaa ei minulla ole, mutta mitä minulla on, sitä minä sinulle annan: Jeesuksen Kristuksen, Nasaretilaisen, nimessä, nouse ja käy."
7. Ja hän tarttui hänen oikeaan käteensä ja nosti hänet ylös; ja heti hänen jalkansa ja nilkkansa vahvistuivat,
8. ja hän hypähti pystyyn, seisoi ja käveli; ja hän meni heidän kanssansa pyhäkköön, käyden ja hypellen ja ylistäen Jumalaa.
9. Ja kaikki kansa näki hänen kävelevän ja ylistävän Jumalaa;
10. ja he tunsivat hänet siksi, joka almuja saadakseen oli istunut pyhäkön Kauniin portin pielessä, ja he olivat täynnä hämmästystä ja ihmettelyä siitä, mikä hänelle oli tapahtunut.
( Apt. 3. )

Eikä sitä kukaan silminnäkijöistä edes voinut kyseenalaistaa.

13. Mutta kun he näkivät Pietarin ja Johanneksen rohkeuden ja havaitsivat heidän olevan koulunkäymättömiä ja oppimattomia miehiä, he ihmettelivät; ja he tunsivat heidät niiksi, jotka olivat olleet Jeesuksen kanssa.
14. Ja nähdessään parannetun miehen seisovan heidän kanssansa he eivät voineet mitään vastaansanoa,
15. vaan käskettyään heidän astua ulos neuvostosta he pitivät keskenänsä neuvoa
16. ja sanoivat: "Mitä me teemme näille miehille? Sillä että heidän kauttansa on tapahtunut ilmeinen ihme, sen kaikki Jerusalemin asukkaat tietävät, emmekä me voi sitä kieltää.
( Apt. 4. )
+Lisää kommentti
Pyhä Raamattu on sellainen Kirja, josa Jeesuksen tekemiä pitaalisten ja vammaisten parantamisia ei ole millään tavalla pystytty tähän päivään 4.3.2019 mennessä kumoamaan. Luukas, joka oli lääkäri, todistaa lääketieteen edustajana asian.
3 VASTAUSTA:
Tämä oli varmaankin jonkinlaista huumoria?
RepeRuutikallo kirjoitti:
Tämä oli varmaankin jonkinlaista huumoria?
No, sinä et olekaan pitänyt kirjaa ihmeparantumisista. Siksipä sinä et tiiäkkään mittään.
Kaikki, jotka pitävät kirjaa, niin he tietävät lukien kirjasta, mitä ihmeparantumisia on kirjanmukaan kirjaan merkitty.
Mutta, ei kaikilla ole kirjaa - ja näin ollen kirjanpito puuttuu ihmeparantumisen kirjanpidosta. Siksi kannatta osta kirja, johon pääsee kirjoittamaan kirjaa ihmeistä ja parantumisista ja kun pajon kirjaa kirjanpitoon, kirjaseensa, niin silloin on kirjapito kunnossa.
Jumalattomille ihmisille on mahdottomuus todistaa asiaa Raamatun ilmoituksin. Ilmoituksiin uskovat vain ja ainoastaan uskovat ihmiset. Uskokin on eri asia kuin tiedollisuus tapahtumista.

Jumalattomille ihmisille tulee todistaa tämän päiväin tapahtumilla eli miten ilmoitukset elävät / voidaan todistaa todeksi myös tänä päivänä. Ei siten, miten siellä ja siellä amerikoissa videoissa tapahtuu ihmeitä, vaan ihan meillä suomessa. Amerikka onkin valheelisuuden lähde, josta maahamme on rantautuneet monet uskonnollisuuden ilmiöt mm helluntalaisuus puhumattakaan jehovan todistajista jne......
+Lisää kommentti
Näin Hiskia sai elonpäiviä lisää 15 vuotta. Ja lääkitys oli? Jes.38:21 Ja Jesaja käski tuoda viikunakakkua ja hautoa paisetta, että hän tulisi terveeksi. 2Kun.20:7 Ja Jesaja sanoi: Toimittakaa tänne viikunakakkua. Niin he toivat sitä ja panivat paiseen päälle; ja hän parani.
Ilmoita
Nyt sitten, kannattaa perustaa leipomo, joka myy viikunakakkuja, ja kun menee rahapussin päälle seisomaan, näkyy 7 kirkon tornia.
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Onko olemassa kirjaa ihmeparantumista?

Onko siis tehty sellaista kirjaa, jossa olisi lääkärintodistukset parantumisen kokeneesta ennen ja jälkeen ihmeen?

Oletettavasti ei ole, sillä jos olisi niin taikauskoiset olisivat varmasti sitä kovasti "mainostaneet".

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta