Lukiot Nurmijärvellä

Järkihoi

Nurmijärven paikallislehdessä rajamäkeläiset kirjoittelevat todenteolla vaikuttaakseen kunnan päättäjiin.
Tuntuu ihmeelliseltä, että kunnassa toimii kolme lukiota! Oli järkevää laajentaa Arkadian lukiota Klaukkalassa. Se palvelee ja laajentaa opiskelumahdollisuuksia kunnan eteläosassa asuville lukiolaisille.
Sensijaan tuntuu järjettömältä kunnan ylläpitää kahta 7 kilometrin päässä toisistaan olevaa Nurmijärven ja Rajamäen lukiota.
Suuremmassa lukiossa oppilaiden valintamahdollisuudet paranevat niin, ettei tarvitsisi hakeutua suurempiin lukioihin lähikuntiin.

20

758

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Rajamäen lukio pysyköön.

      • Anonyymi

        Samaa mieltä.


      • Anonyymi

        Kyllä tuo kyläpolitikointi on ikävää ja se tulee kalliiksi.


      • Anonyymi

        Totta, kyläpolitikointi on läpinäkyvää ja ikävää. Oletteko huomanneet miten Rajamäki on tullut kyläpolitikoinnin keskipisteeksi jopa Nurmijärven Uutisissa, nyt kun kunnanjohtaja on sieltä?


    • Anonyymi

      NYK on kuin salatut elämät;suhteita ristiin rastiin ja "kierrätetään."

      • Anonyymi

        Onx naistenvälistä?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Onx naistenvälistä?

        Kiihottava ajatus tuo. Naisopet, sellaiset 35-50 ikähaarukassa, ja hyvin hoidettuna ja laitettuna, ovat aina kiihottavia.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kiihottava ajatus tuo. Naisopet, sellaiset 35-50 ikähaarukassa, ja hyvin hoidettuna ja laitettuna, ovat aina kiihottavia.

        Onko suosikeita siellä?


    • Anonyymi

      EI MUUTA KU RALLI PÄÄLLE JA KAIKKI KUNTALAISET RYYPPÄÄMÄÄN MONIKKOON

    • Anonyymi

      Sinne vaan katsomaan NYK 90v juhliin kuinka opettajat juhlivat. Liput netistä.

    • Anonyymi

      Parisuhde kuviot sotkee opetusta. Vasta uusi opepari tullut. Tulehtuneet välit ja selkäänpuukotusta kun toinem vie nokanedestä. Nuotit ja ristit sinkoilee, mustia sukkia on paljon.

    • Anonyymi

      Mahtaa NYKin reksillä ponnari vipottaa, kun ei pysy kärryillä kuka on kenenkin kanssa. naiset puukottaa toisiaan selkien takana. Sydämiä IGssä, tikaria selän takana. Rajamäki sotkee kuvioita,ja aiheuttaa lisää selkäänpuukotusta. Hyvä koulun henki. Tussumaisterin kapellimestarina heiluu... Ja no kilpailu siitäkin kun oma ollut jo jakamassa muutakin kuin arvosanoja.

    • Anonyymi

      Varatut Nurmijärven opettajat hakevat Tinderissä seuraa ja alaikäasetuskin on niin että seuraksi kelpaavat lakkinsa saavat. Äidin kieltä olisi kiva kokeilla.

    • Anonyymi

      Jonkin aikaa ollut yhden kk - lukion maikan tinder ilmoitus nuorten suosimalla alustalla jaossa ilman nimeä. Helposti tunnistaa kuitenkin. Sukua esillä nurkkarin uutisissa tuon tuosta. Saa sitä seuraa hakea mutta tiedon mukaan nainen on varattu. Ikävää lapsille ja ukolle. Ja koulun maineelle kun etsii lukioikäisistä seuraa ilman yläikärajaa. Puutteessa.

    • Anonyymi

      Nythän se sota syntyy kun uusi lukio kirkonkylä, vai Rajamäelle vielä uusi lukio tässä vaiheessa. Korsisaari hieroo käsiään jos liikenne lisääntyy kahden paikan välillä. Samaan aikaan Nurmijärvellä jaetaan sisäpiirissä pedattu jobi. Näin se menee.

    • Anonyymi

      Suurin osa kirjoittelijoista kirjoittelee pelkkää tajunnanvirtaa ilman mitään järkeä.

      Kannattaisiko ensin suorittaa edes peruskoulu kunnialla ennen kuin aloittaa kirjoittelun lukioista?

    • Anonyymi

      Niin meni pedattu jobi kuten joku jo tätä epäili ja kommentoikin . Seuraavaksi vaan löylyä lisää lukion ja koulujen sijoittelukeskusteluun. Nurmijärvi-ilmiö ☝️.

    • Anonyymi

      Onhan tuo jo touhua eelin keelin klopp viipula vaapula vop mihin koulu läikästään.
      Ja reksit kirkonkylällä ihan pihalla vaikka saivat taannoin lisäresuja toisen reksin muodossa. Yläasteen ukkeli tekee lumityöt ponnari viipottaen ja lähettää virheellisiä vilmoja peräjälkeen, ja jo otsikot sisältää kirjoitusvirheitä. Pitäiskö se vaan keskittyä siihen omaan tonttiin ettei burn out vie saikulle. Parempi välttävä reksi töissä ku saikulla.

      Ja opevalinnat plus tuntijaot... Huh mitä touhua. Opeilta kysytään, päättäjät ei päätä. Suomessa vastuunkanto on aina ollut ongelmallista. Ja Vanhanen jynssää taas tuppeensahattua...

    • Anonyymi

      Jaaha Haagan isännöinti Lindroos ja Kiinteistönhoito Juntunen ovat kunnostautuneet taas. Asunnossani on jälleen luvattomasti käyty. Ketäköhän ovat päästäneet luvattomasti sisälle. Huomasin, että Bluray soittimen kaukosäädin oli varastettu. Perkele ja poliisi ei tee mitään Helsingissä asialle ,mä en ole edes ainoa jota kiusataan tällä tavalla. Asuntomurtojenhan on raportoitu olleen riesa Pääkaupunkiseudulla jo vuosien ajan. Ilmeisesti samanlaisesta kiusanteosta on ollut kyse jo vuosien ajan ympäri pääkaupunkiseutua monella muullakin. Poliisi selittelee ainoastaan, että on mahdotonta tapahtua tällaista koska talkkarit eivät saa päästää ketään sisään asukkaalta kysymättä. No mitähän varten maassa on poliisi ja tuomioistuinlaitos, jos kukaan ei tee mitään kiellettyä. Mikähän pultti kyseisen poliisin päässä on irti, kun tuollaisia puhuu. Kuka kiusaa tekee uskonlahkot vai laitavasemmiston edustajat. Molempien toimintatapoihinhan tällainen kuuluu. Vai ovatko asialla molemmat samaan aikaan. Vanhempanihan olivat molemmat skdl- nilkkejä ja sen perusteella laitavasemmisto voi kiusata minua koska en suostu liittymään heidän joukkoonsa. Osa sukulaista varsinkin Savossa on taas jotain ihme hihhuleita vaikuttaisivat Mormoneilta vaikka ovat näennäisesti Helluntailaisia. Joka tapauksessa toiminta on epämiellyttävää ja tuomittavaa.

      • Anonyymi

        Nii mitä lääkkeitä sanoit syöväsi?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1831
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      22
      1749
    3. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      108
      1662
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      69
      1541
    5. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      72
      1528
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      23
      1426
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      58
      1405
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1222
    9. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1150
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1145
    Aihe