Sopetumiseläke ahneet savolainen ylianttila.

VoiTuotaAhneutta

Kyllä näkee miten rahan ahneita kokoomuksen ja kepulien kansanedustajat voi olla. Piti saada sitten pöydälle tämäkin lakiuudistus. Talouslehti niin oikeessa, suomi on korruptioinen maa ja se lähtee argadianmäeltä hyväveliSiskojärjestelmän kautte. Kansaa edustavat joopa joo. Verovarat tuntuu olevan heppoista kamaa näiden hoidossa , joilla aina omat lehmät aina ojassa ja ojat täynnä. Eläke vaarit ja muarit joutanut aika pvä sitten attendån hoiviin sekoilemasta.

20

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • HillotolppaHaalijat

      Niin et tällästä sopeutumista. Oma napa aina lähellä sydäntä, varsinkin kokoomuksen ja keskustan hillotolpilla.

      • Veroparasiititkepkoksin

        Onpa mielenkiintoista nähdä, saako tämä ns. Toimintaministerihallitus kansaa edustavat vietyä edes tämän hillotolppaSOPEUTUMISELÄKKEEN lopetuksen edes MAALIIN. Sekä HALLINTAREKISTERI hillotolpan. Näitä LEHMÄNKAUPPOJA on ollut vähän liikaakin tällä sipilä,orpon,sinipersujen hallituksessa. Onko mynää tehdä oikein.


      • Äänestän.sdp.nMarin

        Ei se mikään yliAnttila ole. Se on Sirkkaliisukka Anttila Keskustan 74vee jää hillotolpalta eduskunnasta pois ja toinen oli ihan oikeesti Kokoomuksen Savolainen 78veee ei myöskään ole enää ehdoll kevään vaaleissa. Sitä mie olen ihmetellyt se keskustan Juhantalo joka kanssa kerkes saada mainetta aikoinaan ,,ei mitään hyvää,, olen huomannut et ois niinku nukkunut niissä e.kyselytunneil silloin harvon kun paikanpiällä. Olen myös huomannu kokoomus keskustalaisten mölisemiset ja huutelut näillä tv lähetyksissä, muiden puhues vuorollaan ja samat naamathan ne huutelee jokaikinen kerta. Älytöntä ,, antaa tosi huonon vaikutelman heistä. Mutta,, tyhjät kattilathan kolisevat kovimmin:o)


    • paskiaiset

      Ei nämä edustaja ole valittaneet kun opiskelijoilta ja lapsiperheiltä leikattiin. Toivottavasti vaaleissa äänestäjät huomioi ettei vaan äänestä Kok ja Kepua.

      • AhneillaOnPskanenLoppu

        Tämä oli viimenen niitti, Annan mieluusti ääneni tulevissa vaaleissa SDP lle. Jospa he ymmärtäisivät paremmin, pieni/keskituloista palkansaajia, eläkeläisiä, opiskelijoita, tutkimuksesta leikattujen tutkijoita, . Käsittämätöntä ahneutta ja tuon ikäiisiltä.


      • HYISDPMyös

        SDP:hän se on pahin muiden rahojen väärinkäyttäjä, kun käyttää liittojen jäsenrahoja omaan vaalikampanjaansa, kun rahat kuuluisivat työttömille ja palkkakuopassa oleville eikä rikkaille politrukeille!


      • hanatkiinni

        Kok ja Kepu nämä pikkupirut,kun on anettu pikkurilli niin ne on vienyt koko käden. Eikä asia korjaannu punavihreällä päättäjillä. Eilen julkaistu haitta- muuton ylläpitokulu vuodessa 3,2 miljardia.Ei Vihr, Sdb,Vas ei Kok ja Kepu ole leikaamassa niistä menoista tulevaisuudessakaan. Arvio osoittaa menojen kasvavan. Älä äänestä valehtelijaa.


      • SDPvaalivoittajat

        Tarkoitat varmaan kepuleita ja kokoomuksen sekopäitä ja heidän kamujaan sinipersuja.
        Minun Ääneni menee DEMAREILLE.


    • ihminenonahne

      Voiko aloittaja kertoa minkä puolueen edustajat eivät olisi ahneita ?
      Voidaan ahneudesta nostaa tikun nokkaan ihan mikä puolue tahansa , ei puolueista eroa löydy, koska kaikissa niissä on toimijoina ihmiset.

      • Eikö.mikään.riitä.teille

        Porvaripuolueet pahimmasta päästä kokoomus,keskusta,sinivioletit,persutkin jotka olivat vastaan tämän kansalaisten kokeman,,epäoikeudenmukaisen #s.eläkkeen#saajien poistaminen k.edustajilta, tämän todella älyttömän ylellisen sopeutuseläkkeen 4.5% kertymällä lisäeläkkeineen. Eikö mitä savolainen ja anttila jatkaa edelleen ahneuksissaan tätä rumbaa.


      • poliittisetlasitpäässä
        Eikö.mikään.riitä.teille kirjoitti:

        Porvaripuolueet pahimmasta päästä kokoomus,keskusta,sinivioletit,persutkin jotka olivat vastaan tämän kansalaisten kokeman,,epäoikeudenmukaisen #s.eläkkeen#saajien poistaminen k.edustajilta, tämän todella älyttömän ylellisen sopeutuseläkkeen 4.5% kertymällä lisäeläkkeineen. Eikö mitä savolainen ja anttila jatkaa edelleen ahneuksissaan tätä rumbaa.

        Ei taida olla kovin objektiivinen tuo sinun tähyilykulmasi.


      • Pahoititko.mielesi.voi

        Sinulla ei sitten minkäänlaista käsitystä, objektiivisesta käyttäytymismallista, on vain miulle , miulle kaikki het.Mutta kun taidatkin olla k.edustaja et muuten noin niinkuin pahoittaisii mieltäsi olet siis se joka odottaa sitä veroilla kustannettu ylellistä sopeutumistaseläkkeelle, ei voikaan ymmärtää muuta kuin sen oman lehmän siellä ojassa ja kyllä suomen kansan maksajana. Eiks niin.


    • hillotolppa

      Oliko niin että siellä eduskunnassa oli muitakin jotka pelkää putoamista hillotolpalta , panivat vaan asialle ne jotka eivät enää asetu ehdolle joten heillä ei olut mitään menetettävää kannatuksessa.

      • VeVarojenVäärinkäytökset

        Tottakai. Näitä verovarojen väärinkäyttäjiähän sielä on riittänyt, milloin kikkaillaan kulukorvauksilla tai asumistuilla. Että sellaiset on KANSAA MUKA EDUSTAVAT hillotolppa sankarimme/ttaret. Sopeutuvateläkkeellekin jo alle 40 vee. Taviksille vain viitataan kintaalla, ja leikkaavat tuhkatkin pesästä. Ei näitä tällöisiä enää eduskuntaan. Kenkää näyttää.


      • Jes.jes.äänestänSdp

        Sotesotku ja orpon valinnanrapautus ja sipilän maakunta kaatuivat. Viimeinkin. Olisitte kehitelleet vain Julkista terveydenhoitoa niin olisitte jo MAALISSA. Nyt tuli se köyden pätkä vetävän käteen , niin loppu se pää. Kuunnelkaa seuraava hallitus kuntaliittoa kin.


    • Kähmijät

      Ainahan se on tiedetty että Kokoomuksen kannattajat ovat ylimielisiä kähmijöitä mutta nyt on kepu tullut samalle linjalle. Eiköhän sikafarmari Anttila olisi tullut toimeen ilman näitä muhkeita sopeutuseläkkeitäkin. Ahneella on se yhdenlainen loppu ja keskustalla se häämöttää ensi kuussa kun on vaalit. Törkeää toimintaa kun mihinkään oikeaan tarpeeseen kuten vanhusten hoitoon ei kuulemma ole rahaa. Yökkk.

    • pioujiouji0ouj

      Ahneita sikoja ovat politikot. osaa kähmii matkakuluja ja ilmaisia taksimatkoja, huijaavat saunassa asumisella ja toiset suurta eläkettä ja jabba Soini kyttää hillotolppavirkaa EU:sta!
      Tämän vuoksi en äänestä, olkoon perkele!

    • LintmanninAnttihyvä

      Mie taasen kyllä äänestän, mutta enpäs näit joit mainihit, joku roti pittee saaha näihin suhmurointeihi, sopetukoot tavallisil eläkkeil niinkui myö muutki. Eikä noit panamhan rahojaan piilottelevat ou yhtikäs parempii, katoo verotulot ulkomaill.

    • Luuserit

      Kepu pettää joka asiassa se on taas tullut nähtyä. Sikafarmari kähmii ja pääministeri kikkailee. Oksettavaa katsottavaa.

    • Kannatan.Sdptä

      Mielenkiinnolla seuraamme puolueita ketkä näistä kansanedustajista ovat äänessä kuka vastaan kuka puolesta tälle sopeutumishilloEläkeelle. Tälläistä ei olisi ikään saanut edes tehdä ja olisi oikeudenmukaista poistaa se muutenkin kokonaan, eikä mitään tilalle. Jos ei nää korkeesti koulutetut hillotolppaedustajat pudotessaan eduskunnasta löydä töitä itselleen, on se kumma ja silti vaaditaan muilta työttömiltä järeitä asioita tai menettää ansios.tai kelan työttömyysturvan. Tämä se jos jokin on Eriarvoistamista ja ei hyväksyttävää. Toiset ovat olleet niin röyhkeitä edustajia että pudottuaan ovat töittensä lisäksi käyttäneet tätäs.eläkettä joka verovaroista maksettu häikäilemättömästi hyväkseen. Tälläisiä k.edustajia suomen eduskunta ei kaipaa ja stoppi myös kaikelle muullekin turhille ETUUKSILLE. Kuten kulukorvaukset asumistukikorvaus, ilmaista, ilmaista, Ja kuinka näitä he ovat käyttäneet kikkailuihin. Tämä ON suoraan Suomen kansan gusetusta, verovaroilla voisi valtiovarainministeriö paremmin pitää huolta. Itseasiassa pitää LAILLA KIELTÄÄ eduskuntaa päättämästä omista palkkioistaan ym. Koko homma niin että ei ole kytköksiä eduskuntaan, vaan ulkopuolinen instanssi joka koostuu muista kuin eduskunnasta, voisi olla Verovirasto Työttömien yhdistys;) Te keskus Poliisit kuntapäättäjät Palkansaajayhdistys Saman pyöreän pöydän ympärille. Eiköhän niihin palkkioihin ja eläkkeisiin saataisi oikea tatsi. Alkaisi ne kansan yhteiset asiatkin paremmin kiinnostamaan ja hoitumaan.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      49
      4995
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3277
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1412
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      181
      1255
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      75
      957
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      878
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      857
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      215
      731
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      728
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      707
    Aihe