Aihealueet

Listaukset

  Milloin Lidl Vesilahteen?

  lllIIIteri

  https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/9d7d87fb-7e9b-4d26-85e7-97d7bd329fa7
  josta lainaus:

  "Miksi K- ja S-ryhmällä pitää olla kymmenien prosenttien kate ruuassa? Lidl tuli Suomeen huomattuaan kuinka täällä tehdään ruokakaupalla jumalattomasti tiliä, Pakarinen toteaa."

  Vesilahteenkin pitää saada Lidl! Kunnan päättäjät: katsokaa Lidlille hyvä tontti keskeiseltä paikalta ja soittakaa pääkonttoriin, että tervetuloa Vesilahdelle!

  10

  <50

   Vastaukset

   • Oikein ei aina tarttis ajelle Lempäälään jos haluaa edullisemmin ruokansa hankkia.

   • Ei Lidukan päälliköitä kiinnosta Vesilahti. Kassavirrat ihan liian pieniä.

   • Mukavampi työmatkalla poiketa Lidlissä ja vaikka samalla Puuilossa Realparkin alueella siellä on isompi myymälä kuin Lempäälässä. Valitettavasti sitä aikaa saadaan odottaa vielä kauan kunnes Vesilahteen tulee joku edullinen kauppakeskittymä,mutta kannatetaan kuitenkin nykyisiä sen verran ettei jäädä ihan ilman kauppoja.

   • Eikös Vesilahteen taannoin pitänyt tulla isompi K-supermarket ja kiinteistokin olisi saanut hyvän paikan,mutta jotkut Kepupoliitikot senkin torppas kuten tapana on ollut uudistukset aina torpata.

    • Narvaan oma lähi Alko. Senaattorit asialle.


   • Muistan kuinka Männikkö teki kovan työn saadakseen s-marketin tänne.Nyt valitettavasti on muuttunut Saleksi.On sitä paljon pienemmissäkin kunnissa Lidl,kysymyshän on vain siitä kuinka moni kuntalainen suosii oman kunnan kauppoja.Kyllä Sale ja K-kauppakin vielä lähtee jos asiakaskunta ei käytä.

   • Alko kun saatais jonkun kaupan kylkeen ,niin ei tarttis aina mennä Lempäälään asti hakemaan sitä pulloa ja samalla tietty ostoksia hyvinvarustetusta S-marketista siinä alkon kyljessä.Päättäjät nyt haloo,vai elättekö omavaraistaloudessa kun ei kiinnosta.

    • Viljanviljelijöitä riittää. Pontikankeittoon on hyvät tilat eu hyväksymistä maidonkäsittelytiloista. Nyt vaan yrittelijyyttä peliin. Viron viina on aika kallista ja lähituotteita pitää suosia.


   • Ei ole varaa ostaa Salesta.

    • Jos ei ole varaa ostaa Salesta normaaliylihintaista,niin mene viimeisen tunnin ale tuotteita jahtaan-60% viimeinen myynti/käyttöpäiväsiä,jos vatsasi kestää .


   suomi24-logo

   Osallistu keskusteluun

   • Onko 1500 euron nettopalkalla järkeä käydä töissä?

    Palkkani on 1800e josta jää verojen jälkeen käteen 1500e. Onko näin pienelle palkalla järkevää teistä käydä töissä?

    163
   • Millä oikeudella Niinistö tenttasi pääministeriä ja eduskunnan puhemiestä eilen tv:ssä?

    Ei presidentti ole pääministerin esimies eikä eduskunnan puhemiehen esimies. Kummallinen tilaisuus. Yrittikö nöyryyttää Marinia ja Vanhasta?

    343
   • Sofia ja Stefan, niin suloisia yhdessä

    Stefan ja Sofia kävivät yhdessä kuntosalilla ja Stefan ylpeänä kuvasi rakastaan. Mahtaa olla Stefanille helpotus, kun voi olla julkisilla paikoilla naisen kanssa, jonka käytöstä ei tarvitse hävetä. Martinahan huutaa ja kiroilee vaikka keskellä katua ja ihan sama onko ihmisiä kuulemassa.

    117

   Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Millä oikeudella presidenttin Niinistö tenttasi pääministeriä ja eduskunnan puhemiestä eilen tv:ssä?

    Ei presidentti ole pääministerin esimies eikä eduskunnan puhemiehen esimies. Kummallinen tilaisuus. Yrittikö nöyryyttää Marinia ja Vanhasta?
    Maailman menoa
    337
    7980
   2. Sofia ja Stefan, niin suloisia yhdessä

    Stefan ja Sofia kävivät yhdessä kuntosalilla ja Stefan ylpeänä kuvasi rakastaan. Mahtaa olla Stefanille helpotus, kun voi olla julkisilla paikoilla na
    Kotimaiset julkkisjuorut
    114
    2880
   3. Sofia oli astiaostoksilla

    Vähänkö söpöä, kun oli ihastelemassa astioita kaupassa. Minusta hän on niin symppis ja luulisin, että osaa iloita monista asioista aidosti. Onhan Bam
    Kotimaiset julkkisjuorut
    81
    1515
   4. Loiseläjä Sofia

    kuvailee itseään Martiinan vanhassa asunnossa jossa Martiinan ostamia mattoja, kylpyammekoriste yms. Eikö tolla moukalla ole MITÄÄÄN suhteellisuudenta
    Kotimaiset julkkisjuorut
    83
    997