Vesilahti saa vihdoinkin ensimmäisen kansanedustajansa

Veikkaan, että eräs Keskustapuolueen nuori maanviljelijä ja taiteilija on se, joka nyt raivaa itsensä eduskuntaan ja on viimeinkin Vesilahden ensimmäinen kansanedustaja. Viisi ehdokasta kun on, niin varmuudella heistä ainakin yksi menee läpi, mutta lähes varmasti se on tämä veikkaamani henkilö.
Ilmoita


59 Vastausta

Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.


Vaalikarja äänestää laput silmillään muttei näe mitä kepuhallitus on saanut aikaan menneenä kautenaan.

https://www.iltalehti.fi/talous/a/200a4e99-a71a-4b7a-a6de-6369cca9e348?fbclid=IwAR1rVbsUQfb4AjpeiUB69FmZyzfFIH0Uz53EjSezErqr7lxo_0tgdvPkgKg
Ilmoita
Ei tuu meneen läpi
Ilmoita
Persut vie äänet kepun ketkuilta uskokaa jo vihneniskat ja jättäkää uppoava laiva.
Ilmoita
älä unta nää
Ilmoita
Ennen vaikka sinisiä kuin kepua.
Ilmoita
Kirkkoherralla olis mahtuja parlamenttiin
Ilmoita
Ei kirkkoherraa tunnetumpaa julkkista ole koko pitäjässä,olisi varma läpimeno eduskuntaan. Kaikki mummot ja mammat äänestäisi.
Ilmoita
Kepun loppuluisu se nyt vasta alkaa vauhdilla.
Ilmoita
Kyllä se läpi pääsee murskaäänillä
Ilmoita
Toimeentulon siirrolla alkoi Keskustan Liisa Hyssälän johdolla köyhien kyykytys. Jatkossa Kepu jatkaa yhdessä Kokoomuksen kanssa rodunjalostuksen köyhien ja vanhusten passiivisen surmaamisen.
Ilmoita
Kepuhan on jäänne syvältä keskiajalta.Siksi riistää kansan heikompiosaisia ja avuttomimpia. Ei jatkoon.
1 VASTAUS:
Alkiolaisten tarkoitus oli nostaa maaseudulla asuvien elintasoa mm. Koulutusta lisäämällä. Nuorisoseuraliike on tästä esimerkkinä. Nyt kepun on vallannut lestadiolainen mafiaksi vaikuttava liike,jonka tavoitteena on luoda varallisuutta hyväveliverkostojen kautta jumalanlapsille keinoja kaihtamatta. Toinen samassa uskossa oleva antaa synnit anteeksi toiselle uskomassa olevalle. Näin katumusta synneistä ei tarvita vaan sama peli jatkuu.
+Lisää kommentti
Kepusta ei nousta näissä vaaleissa eduskuntaan vaan seuraavissa. Kun kepu on nyt oppositiossa niin etelän maatalous ja etenkin Vesilahden karjatalous pääsee uuteen nousuun.

Pitäjäämme syntyy esim. robottinavetoita pari tusinaa näin ensihätään. Keväällä paska haisee, sen parempaa tuoksua ei olekaan.

Lypsykarjatalouden uuden kukoistuksen myötä pitäjämme Keskustapuolueestakin sitten noustaan eduskuntaan. - Tulevaisuuden Vesilahti on (kepu)vetovoimainen ja maalaisromanttinen!

Pitäjäämme sopii hyvin laiduntavia karjalaumoja kerrostalojen väliin palkimaan kuin Lapissa porot ikään. (Olemmehan vanha saamelaislappalaispitäjäkin, huom. mm. Laukko)

Tuottakaamme hyvää maitoa ja onnellisia ihmisiä maailmaan!
Ilmoita
Tuet pois jusseilta niin katotaan kenessä on todellista yrittäjänainesta.Heikot kaatuu vahvat jää.Miksi pitää tulea kannattamatonta yritystoimintaa jos ei muutkaan yrittäjät saa tukia ja silti porskuttavat.
Ilmoita
Terveisiä kaikille. Kepu on Suomen selkäranka. Aina ollut ja on ja pysyy
1 VASTAUS:
Jahaah... täältä M--K poistattaa viestejä heti kun on hiemankin sitä vastaan jottei Vesilahdelle pidä tuleman robottinavetoita tai suursikaloita. Onhan se tietysti mukavaa ajatella niitä lehmälaumoja ja viljavainioita kerrostalojen välissä mutta mahdottomaksi se jää.

Nää nykyisetkin kasvinviljelijät on niin riitaista ja kadetta porukkaa keskenään ettei ole mitään jakoa siihen että joku töpselipohatta tai maitokeisari saisi pitäjän peltoalasta haluamansa käyttöön itselleen.
+Lisää kommentti
kepu vihneniskojen puolue.ei jatkoon
Ilmoita
Peppuaukisten kepulaisten horinoita on kiva lueskella.
Ilmoita
Mielestäni kokoomus on jätetty tässä sivuun. Olemme Vesilahden suurin puolue ja osaamme hoitaa Suomen asioita. Olen ollut jo pitkään kokoomuksessa mukana ja tiedän kykymme. Pidämme sen minkä lupaamme. Meillä on nytkin erinomaisia ehdokkaita. Tutustukaa www.kokoomus.fi
1 VASTAUS:
Suurin puolue vesilahdessa oli keskusta, toisiksi suurin perussuomalaiset. Kokoomus tuli jossain kaukana perässä.

Vai, mitä sillä suuruudella tarkoitetaan?
+Lisää kommentti
Minun tuttavapiiristä 9 kymmenestä aikoo äänestää perussuomalaisia.Nyt lopetataan suomen raiskaaminen kaiken maailman eläteillä ja rahat käytetään kantaväestön ahdinkoon. Muut puolueet on menettänyt luottamuksemme tyhjillä lupauksilla vaaleista vaaleihin.
1 VASTAUS:
Milläs ne pitäjään nousevat kerrostalot sitten täytetään jos ei mamuilla? Täyteen vaan ja asumistuet juoksemaan, halpa työvoima pendelöimään Tampereelle ja Kusilahti nousuun.
+Lisää kommentti
Ei mamuille tulee lieveilmiöitä liikaa lintukotoon.
Ilmoita
Kannatan maatalouspolitiikkaa jossa karjataloutta siirretään takaisin Etelä-Suomeen. Kyllä viljavainiot, kerrostalot ja karjalaumat sopivat samaan maisemaan. Kuluttajatkin lähellä tuottajia!

http://www.soininvaara.fi/2009/11/28/maatalouden-siirto-pohjoiseen-on-virhe/

https://www.ts.fi/uutiset/kotimaa/1074022426/PohjoisSuomessa+haluttaisiin+pudottaa+etelan+viljelijat+maatalouden+tukikelkasta
Ilmoita
Kiviset ja mäkiset pellot sopii paremmin tonteiksi.
Ilmoita
Neljä kansanedustajaa keskustasta tarjoo kaffeet Kurkituvassa huomenna.
1 VASTAUS:
Olihan siellä Satosen kokoomustupaillassa taas raha nilallaan. Kaikkea hyvää luvattiin.

Kyllä se niin on että luvata saa vaikka äitinsä mutta vaalien jälkeen sitä Arto Satosenkaan äitiä ei kenenkään pirtissä näy.

Joutuu antamaan päin vastoin antamaan Satoselle kyökkipiiaksi omankin äitinsä. Eikä riitä.
+Lisää kommentti
Kaveri linkkasi Kesolan epätiäteelliseen... hirveää miten ihmiset riitelevät. Eläkeläisiä suurin osa. Ja tämä ryhmän johtotähti, mersumies Markku ei osaa keskustella senkään vertaa, siellä joku mainitsi että samaa linkkiä häneltä pukkaa nyt 27. kertaa, onko jo dementiaa?

Tuonkin kokemuksen perusteella päätin nyt etten äänestä demareita enkä kokoomusta. Kyllä ääni menee nyt persuille. Perussuomalaiset, ainoat jotka pitävät Vesilahdenkin höperöt jotenkin järjissään.
1 VASTAUS:
Epätiäteellisen johtotähti on perustanut ryhmän ilmeisesti vain maatalouden tukialueriitelyä varten, muustahan hää ei juuri välitä. Vesilahtelaisille paljon parempia buukkifoorumeita on tarjolla jos ei Skorppariukon, nykkyisen Merssumiehen hourailut samoine Soininvaara-linkkeineen kiinnosta.
+Lisää kommentti
Ei vanhalla volkkaripakulla eduskuntaan mennä.
1 VASTAUS:
Pöyhölän kepu kuljettaa aamuin illoin taxillaan hesaan
+Lisää kommentti
Gallupit näyttää huonolta Kepulien kannalta häviävät oikein rökäletappiolla.Kaikki ei vaan kehu ketä aikovat äänestää.
Ilmoita
Missä näitä ehdokkaita näkisi ja kuulisi kun ei omalla kylällä ole törmännyt,vai pitääko ne meitä omankylän ihmisiä mitättöminä äänestäjinä joihin ei kannata satsata kampanjointiansa.Eli makkarat ja kahvit menee parempiin suihin isommilla turuilla ja toreilla. Nyt jo leuhkana ja itsevarmana kuljetaan nenä pystyssä vaan ohi.
2 VASTAUSTA:
Eikö täällä joku jocka träsbäck käyny. Äänestäkää kokoomusta. Meillä on rahaa tulla vaikka rekka-autolla. Me olemme niin kivoja että ajattelemme jopa jokaista yksinhuoltajamammaa ja heidän parastaan. Me kokoomuksessa haluamme kaikille hyvää. Kaikille lisää menestystä myös sinulle Sari sairaalassa.
Piti lisäämän vielä; Helly Hansenin takit löytyy kanssa meiltä
+Lisää kommentti
Juu ettei missään halpahallin rääsyissä edusteta.
Ilmoita
Johan Aamulehtikin povasi nuoresta maanviljelijästä ja näyttelijästä läpi menijää. Harri menee varmasti läpi.
Ilmoita
Aamulehden toimituksellinen mainos. Valheellista journalismia.
Ilmoita
Kepulaisethan juhan johdolla haalii mamuja Vesilahteen ettei jää huonommaksi kun lempäälä.
Ilmoita
Kermakakuilla takakontissa ja kaffekärryllä... näinhän tekee pitäjän kokoomus"vaikuttajat" (kunnallis)vaaleissa. Kaupan kakuilla kun rahaa on eikä rouvilla taitoa itse leipoa.

Mersulla pitkin kuraisia lillinkiteitä rahvaalle kaffetta. Näin toimii äveriäs porvarirälssimme joka ei tiedä köyhän arjesta mitään.

"Syökööt kakkua" kuten Marie-Antoinettekin tuumasi.
Ilmoita
Parhaillaan TV 2 tulee puoluejohtajien vaaliväittely. Oksettaa kuunnella kun isojen puolueiden pomot pitää kansaa pilkkanaan typerine juttuineen. Kaikilla kepun kannattajilla on varaa pian ostaa Tesla sanoo lesta juha.Traktoritkin pian kulkee sähköllä ja kepu järjestää hankintatukea tuen päälle HAH HAH HAA.
1 VASTAUS:
Aika ihanaa. Kiitos Juha. Teslalle on käyttöä.
+Lisää kommentti
1 VASTAUS:
Niin on . Jussi johdattaa meidät täältä Egyptin orjuudesta luvattuun maahan. Sitten menee kaksi vuotta pääministerinä kunnes Jussi ratsastaa kamelilla kaupunkiin ja vie meidät ikuisiin häihin jossa ei paina huolet.
+Lisää kommentti
Arto Satonen on luvannut paikallisille eläkeläisille korppupussin, kilon rasvaa kaksoisleuastaan ja kahvipaketin. Papparaiset kaikesta tästä innoissaan Kurkituvalla.

Lihavat vuodet odottavat hölmöjä kun äänestävät Satosen nakkifakiirin valtion lihapatojen ääreen lihottamaan VAIN itseään.
Ilmoita
Turhia naamoja LVS täynnä,olen jo äänestänyt ja moni muukin on.Hitaita nämä ehdokkaiden reaktiot ja jos on yhtä hitaita päästyään kansan armosta eduskuntaan voisi hivenen reipastua niin voisi saada 10 pistettä ja papukaijamerkin palkinnoksi reippaasta asenteesta veronmaksajien elättinä seuraavat 4 vuotta.
Ilmoita
Outo juttu mistä se sen saa.
Ilmoita
Antti Rinne tuo paratiisin Kusilahrellekin. Uskokaa tai älkää, niin se vaan on.

Vappuna taivaalta sataa satasia ja katovuodet maataloudessakin ovat ohi.

Tampereella kaikki äänestää vasemmistoa, äänestäkää tekin.
Ilmoita
Jotenkin rehvakas tyyppi ei tullut kertaakaan mieleen äänestää vaikka saman kunnan "herroja" ollaan. Pitää saada tuo nuoruuden into ja suuret luulot itsestään pois. Ja kokeilla seuraavissa vaaleissa .Ei jatkoon
Ilmoita
Joillakin on vaan varaa harrastaa politiikkaa. Ei noilla äänillä pääse kunnolla edes kunnanvaltuustoon.https://www.vaalikone.fi/eduskunta2019/is/tulokset/kunnat/07-922
Ilmoita
Vesilahti jää nyt ulkomuseoksi. Näette millainen Suomi oli ennen sotia, museokuraattorina jatkaa Arto Satonen.
Ilmoita
Pullapojasta ei ole työn tekijäksi joten olkoon sitten arkadialla. Syö pullaa, painaa nappia ja lihoo.Että semmonen Arto.
Ilmoita
Liikaa ehdokkaita samasta kunnasta . Taas pitkiä aikoja ettei ketään ehdokkaana ja taas ahaa elämys nyt porukalla lotto vetään.Tyypillistä kepulaisten sirkusta.Hyvä näin tietysti,mutta 1 naisehdokas peittosi kepun herrat äänisaaliillaan.
Ilmoita
Nyt kun vaalit on ohi ja vesiperä tuli, jää eräälle ehdokkaalle aikaa pähkäillä miten mopoilijat saadaan siivottua jonnekkin korpitaipaleelle pois taajamista. Mahtaako itse ajella ihan täysillä valoilla .
Ilmoita
Takavuosina entinen vesilahtelainen pyrki eduskuntaan Suomen kommunistien puolueen listoilta. Sai ihan hyvin ääniäkin Pirkanmaalla, vaikka henkilö oli melko tuntematon
Ilmoita
Onko vesilahdella ketään eurovaaliehdokasta.Nythän nämä kaikki voisi vielä koittaa eu-parlamenttiin kun älymäelle ei ketään valittu. Eikös siellä ole parempi liksakin ja kansainvälinen meininki,vai tuleeko koko ikänsä kotonurkissa pyörivälle maalaiselle kotiikävä siellä.
Ilmoita
Runttinen pyrkii EU parlamenttiin .Saadaan vesilahteen oma edustaja prysseliin.
Ilmoita
Kyllä meni veikkauksesi pahasti pieleen .(aikaonmeidän). Mistälie johtui ettei päässyt kukaan näistä viidestä eduskuntaan,kertokaa politiikan asiantuntijat se jos pystytte.

Ihmettelen suuresti miksi näin kävi.
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Vesilahti saa vihdoinkin ensimmäisen kansanedustajansa

Veikkaan, että eräs Keskustapuolueen nuori maanviljelijä ja taiteilija on se, joka nyt raivaa itsensä eduskuntaan ja on viimeinkin Vesilahden ensimmäinen kansanedustaja. Viisi ehdokasta kun on, niin varmuudella heistä ainakin yksi menee läpi, mutta lähes varmasti se on tämä veikkaamani henkilö.

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta