PRESTIGE CAR CENTER VAASA!!

Rasmuksenhinnatmetsäs

Olen pistänyt merkille, että tuovat paljon autoja ruotsista, ihmettelen vaan pyyntejä? teslaa myydään: Tesla Model S 90 D Neliveto Facelift Panorama Autopilot NextGen LED
87 900 €
jos uuden 100d hinta on sama :D, no eihän se ole tyhmä joka pyytää vaan maksaa.

Toinen oli audi q8 mitä ne myis 169000€hintaa ja oli ajettu 10000tkm vastaava uus maksoi 159T€

kun kattelee hinnoittelua niin aika hurjia on hinnat. kuitenki melkein 10000€ilmaa on hinnoissa jokasessa. joskus jopa 20-30t€

autothan heille tulee https://www.aldbil.se/bilar-i-lager/ eli vanhoja liisareita.

29

348

  Vastaukset

  • Miksi automyyjät eivät keskenään saisi puhua ruotsia?
   Mistä lähtien ruotsinkielen käyttö on Suomessa kielletty?
   Kai he sentään - puhuivat suomea, kun sanot saaneesi tarjouksen.

  • Onko tääkin niitä jeesus liikkeitä mitä kaikki on nykyään ympäri Suomea.

  • Heillä oli audi q8 myynnissä. hinta 169t€ uusi maksoi 159t€ sitten yhtäkkiää yössä hinta tippuis 40t€ eli ilmaa on hinnoissa ja paljon.

  • Todella ylihinnoiteltuja autoja, katselin että aina on sen 3-4tonnia kalliinpaa ku muilla liikeillä.

  • Todella kallista verrattuna muihin liikkeisiin. muualla sama auto voi maksaa 3-4vähemmän, kannattaa kilpailuttaa hinnat eri liikkeissä.

   • Tottakai kannattaa vertailla hintoja. Miten muuten "kilpailutat" käytettyjä autoja? Millä kriteereillä? Millä perusteilla?
    3-4-tonnia vähänkään arvokkaaman auton hintalapussa ei ole juuri mitään. 3-4-tonnia sulaa kaksoismassakytkimeen tai vaihteiston ehostukseen tai korin ehostukseen helposti. Siisti ja ehjä 30000 vai kaikin puolin kulunut 25000? Kumpi halvempi, niin kuin aikuisten oikeesti?


  • Pyytää saa, tyhmä se joka silloin maksaa? Mielestäni heillä vaihtuu tavarat hyvin eli silloin palvelu ja hinnat ovatkin houkuttelevia, eikö vaan!

  • Ostin A4 audin 45tkm ajetun Ruotsista tuodun. Auto oli hyvässä kunnossa ja noin 1000e muita halvempi. Lisäksi autossa oli hyvät varusteet. Tyytyväinen olen vuoden autoon ollut ja myyjätkään eivät olleet yhtään ylimielisiä, hyvää palvelua sain.

  • MB 500 AMG V8 4-matic.
   Mist mää löyrä mää osta heti?

  • "Eikai kukaan osta auto ylihinnalla?"
   Ei tietenkään vaihdokista makseta ylihintaa, ei myöskään suoraan ostossa, jos ette ole ymmärtäneet, toiminta autoalallakin on liiketoimintaa, yksityisellä se ei sitä ole. Mikä on yli ja alihinta, myynti ja osto on se miten se toteutuu, siihen ei yksityisen haaveilijan kauheesti kannata puuttua, jatkaa vaan oma hommaansa, eikös vain.?

   • Itse en osta RKP Läisiltä mitään, kannatan mielummin suomalaista ja suomea puhuvaa yrittäjää.


   • "Itse en osta RKP Läisiltä mitään,"
    Niin faktaa:
    Jos saat uuden mersun puoleen hintaan, niin ethän osta sitä jos olet mersua hankkimassa.........


  • Opettele Sebastian ensin kirjakieltä ennen kuin kirjoitat ruotsiksi. Muutamassa rivissä on toistakymmentä kielioppivirhettä.
   Tuolle nauraa Stora-Enson hevosetkin!

   • Miltei tasan vuosi sitten ostin liikkeestä auton, kahdet renkaat mukana. Talvirenkaiden vaihdon yhteydessä selvisi, että kaksi vannetta oli kieroja, toinen käyttökelvoton. Otin yhteyttä liikkeeseen. Omistaja kommentoi, että ei korvata vanteita. Vein asian kuluttajariitalautakuntaan ja sieltä tuli päätös, että myyjäliikkeen tulisi korvata 300 euroa asiasta. Otin yhteyttä omistajaan. omistajan mielestä korvauspäätös oli kohtuullinen, lupasi maksaa rahat tilille, jotka tulivatkin heti.

    Myyjällä toki oma vastuunsa, mitä myy. Myös ostajalla omat vastuunsa. Kyseisessä tapauksessa vannesarjan arvo töineen n. 600 euroa. Itse olen päätökseen tyytyväinen. Auto on muuten mielestäni erinomainen. Pahaa sanottavaa ei ole omistajastakaan. Yrittämisen luonteeseen kuuluu varmastikin turhien kulunkien välttäminen niin pitkään kun mahdollista, niin myös omassa tapauksessani. Tärkeintä kuitenkin on, että suosituksia noudatetaan. Minulle jäi kuva, että asioista voidaan olla eri mieltä, mutta ihmisten ei tarvitse riidellä.


  • Olen huomannut saman.

  • kysyin autosta onko kolaroitu, Myyjä Vastasi ei ole, ajoin jyväskylästä katsomaan, kuskin puolen ovi ja lokasuoja maalattu, autolla ajettu 60tkm ja vm 2016 audi, en tiedä eikö myyjä tiennyt asiasta? mutta semmoinen kuva jäi että tiesivät. Auto oli tullut heille aldbil leasing yhtiöltä, soittelin heille Ruotsiin ja selvisi että pieni vaurio oli ollut sielä tiedossa, ja varmasti oli suomeen Kerrottu asiasta. tämä siis 2018vuonna. ostin toisesta liikeestä Ei kolarissa olleen.

  • Kyllä heillä on varastossa hyvää kalustoa, mutta sitten osuu silmät käytettyihin vaihtureihin, hinnat on aivan mettäs. 2003vm volkswagen golf melkein 400tkm ajettu ja 3900 pyynti?? kannattaako tollasta myydä edes liikkeestä ja vielä että joku "hullu" ostaa tuohon hintaa?

   Halpoja ei ole muutakaan liikkeen kalusto, vaan hieman on lyöty lisää hintaa joka lappuun NS "ylimäärästä" Ei mitenkään halpa liike.

  • Vanha mercedes 260E pyyntiä 3990€ todellinenarvo 1000-1500€ otettu vissiin ylihinnoittelu käyttöön? Muutenkin aika kovat pyyyntihinnat vanhemmissakin autoissa.

   • Passat 2006vm ajettu 350tkm 3990€ :D kallista sanoisin.


  • Tykkää sivusta ja voit voittaa renkaan alle laiton ? Siis mitä vi...tua😂😂😂 nyt on huippu tarjous heillä FB

  • Ehkä, mutta asia ei kuitenkaan riipu myyjän ns. kotikielestä.
   Ruotsinkieli on toistaiseksi ollut virallinen kieli Suomessa.
   Asian muuttaminen vaatii eduskunnassa 5/6-enemmistön, eikä sitä vielä ole saatu.
   Asiaa vastustaa tätänykyä siis vähintään 17% kansanedustajista.

  • Aika paljon olen myös kuullut, kokemuksia kyseisestä liikkeestä. Eikö se kerro paljon jos Negatiiviset kommentit poistuvat hänen nettisivuiltaan/FB sivulta, ainoastaan positiiviset ovat näkyvissä?

   Monella Vaasalaisella on ollut Huonoja kokemuksia, on ollut Kieroa vannetta, Kytkinvikasta auto, suutinvikaista autoa. Yleensä omistaja yrittää maksattaa ostajalla korjaukset, viimeisin oli kun Kytkin hajos 2viikon jälkeen että, me emme maksa mitää, ja siinähän soitat kuluttaja asiamihelle. no puskaradio toimii tässäkin hyvin ja juttu kiertää ja porukka puhuu asiasta. eikä niin hyvällä kielellä puhu !

  • Millä perusteella itse arvioit kansalaisten suomenkielentaitoa?
   Omassa kirjoituksessasi ei ainakaan ole kehumista, sillä muutamassa rivissä oli toistakymmentä virhettä!
   Laskin. ne!

   • Jos Loppu tekstiä tarkoitit, niin "eikä niin hyvällä kielellä puhu" tarkoitti että ihmiset eivät puhu hyvää tästä liikkeestä, sillä ei ole mitään tekemistä kielen kanssa. puhut sitten Suomea/Ruotsia.


  • Reklamaatiot he hoitavat huonosti. kun autossa ilmee ongelmia. siksi en voi suositella.

  • Kävin kyseisessä liikkeessä, Huono palvelu sekä kokemus kaikin puolin. En suosittele.

  • Oletko sitä mieltä, että ns. renkaanpotkijatkin ansaitsevat hyvän palvelun.
   En ole autonmyyjä, mutta tiedän, että hyvä autonmyyjä on ihmistuntija ja aistii tosiostajan kaukaa ja puhuu tämän tarvittaessa ympäri milloin vain.
   Itse tulin takavuosina pitelemään sadetta ja juomaan automaattikahvia espoolaiseen autoliikkeeseen ja niin siinä vain kävi, että vaihdoin autoa, vaikka niin ei alunperin mitenkään ollut tarkoitus.
   Jos vain haukkuu myytävinä olevat autot, on turha odottaa sen kummempaa.

  • Itsellä myös huonoja kokemuksia. Huono palvelu sekä Asiointi suomenkielellä. 15min pyörin hallillassa ennen kuin myyjä vaivautui kysymään voinko auttaa? ja Omasta autostani hyvitys todella mitätön, toisen Firma hyvitti 3500€ enemmän. En suosittele tällä perusteella ainakaan.

  • Tiedätkö mitä?
   Ikä auttaa moneen asiaan!
   Jos on alle kolmekymmpinen, kukaan ei sellaista ota vakavasti!

  Ketjusta on poistettu 24 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Jyväskylän senioritalon palo sai alkunsa parvekekynttilästä

   Syyte tulossa huolimattomasta tulenkäsittelystä. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006569983.html
   Maailman menoa
   90
   3736