Mistäkö johtuu ettei Suomen Krisityt ole...

Herätyys

saaneet aikaiseksi Kristillisyydestä asillisesti ja rakentavasti Kristuksen Jeesuksen kirkkaudeksi ja kunniaksi, Raamatun UT mukaisesti toimivaa keskustelufoorumia.

Johtuu siitä, vain pelkkään uskonnollisuuteen pysähtymisestä ja pitäytymisestä.

Siitä ettei kaikille hyväksi, Oikea, Raamatun UT mukainen Kristillisyys edes millään tavalla kiinnosta. Olevat niin tyytyväisiä tähän pahan vallassa olevan, saatanaa tuomiokseen palvelevan maailman / ihmiskunnan,kaikille hyväksi Jumalan Sanan (Raamatun UT) VASTAISESTI touhujen ja politiikan mukaiseen, valtavasti erilaisia syystä pahaksi / kärsimyksiksi ja sodiksi, =tuomioksi suraamus uhreja vaativaan / tuottavaan tyytyväisiä. Vaikkeivat kukaan heistä tiedä varmaksi näkeekö edes huomista päivää, heräävät vasta siellä ikuisuuden HIRVITTÄVÄLLLÄ piolelella HIRVITTÄVISSÄ tuskissaan, josta ei ole paluu tietä.


Jeesuksen nimessä... uskovilleen / muillekin HERÄTYKSEKSI, ns. "HUUTAVAN ääni"

25

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Oletlaiska

      Se johtuu siitä että sinä olet niin saamaton että et saa sitä forumia perustettua vaan spammailet vaan tätä suomi24-palstaa aiheeseen liittymättömällä roskalla.

      • Kristitty

        Siinä aloituksessa luki että (Kristityt) ei yksi kristitty.


      • ""Mistäkö johtuu ettei Suomen Krisityt ole...

        Herätyys
        14.3.2019 12:37

        saaneet aikaiseksi Kristillisyydestä asillisesti ja rakentavasti
        Kristuksen Jeesuksen kirkkaudeksi ja kunniaksi,
        Raamatun UT mukaisesti toimivaa keskustelufoorumia.""
        -----------------------------------------------------------------------

        KOSKA - Jumala - PÄÄTTI TEHDÄ SEN TÄNNE --- PROFETIAT PALSTALLE --- JOKA
        TÄYTYY ENSIKSI --- PUHDISTAA --- KAIKESTA SAASTASTA JA VALHEESTA !

        . . . . . . . .

        SILLÄ . . .

        . . . JUMALA ALOITTAA TÄLLÄ PALSTALLA KOHTA SEURAKUNTA TYÖNSÄ . . . !

        . . . . . . . .

        Jumala SANOO . . . TOTUUDEN . . .

        . . .

        Jeesus_valitsi_tekstin (11.6.2016 11:30)

        TÄSSÄ --- Raamatun SANOIN --- KUVAUS Profetiat PALSTASTA ---> Juudaksen kirje 1

        LUKEKAA - ja - ETSIKÄÄ tekstistä . . .

        ◾Jumalattomat
        ◾Ulkokullatut
        ◾Jumalan Lapset

        KYLLÄ löytyy . . . :)
        ........................ . . .

        Jeesus_valitsi_tekstin
        13.11.2016 17:00

        jatkuu . . .

        ""Missän ne kaikki muut on ja mitä ja miten tekemässä, kun ei kuulu eikä näy?!""
        ---------------------------------------------------------------------------------------------

        » . . . Suomen Kristityt keskustelufoorumi?? . . . Missä viipyy? . . . »

        . . . . . . . .

        MIKSI --- Jumalan LAPSET --- on KUTSUTTU KOULUTUKSEEN . . .

        . . . Profetiat PALSTALLE --- joka on PIMEYDEN vallassa . . . ?

        . . . MIKSI --- ihmeessä EI --- suoraan VALOON . . . Pyhään PAIKKAAN . . . ?


      • 4. Sillä teidän keskuuteenne on pujahtanut eräitä ihmisiä, joiden jo aikoja sitten on kirjoitettu tulevan tähän tuomioon, jumalattomia, jotka kääntävät meidän Jumalamme armon irstaudeksi ja kieltävät meidän ainoan valtiaamme ja Herramme, Jeesuksen Kristuksen.

        Jeesus_valitsi_tekstin
        9.6.2016 14:52

        Juudaksen kirje 1
        1. Juudas, Jeesuksen Kristuksen palvelija ja Jaakobin veli, kutsutuille, jotka ovat Isässä Jumalassa rakastetut ja Jeesukselle Kristukselle varjellut.
        2. Lisääntyköön teille laupeus ja rauha ja rakkaus.
        3. Rakkaani! Kun minulla on ollut harras halu kirjoittaa teille yhteisestä pelastuksestamme, tuli minulle pakko kirjoittaa ja kehoittaa teitä kilvoittelemaan sen uskon puolesta, joka kerta kaikkiaan on pyhille annettu.
        4. Sillä teidän keskuuteenne on pujahtanut eräitä ihmisiä, joiden jo aikoja sitten on kirjoitettu tulevan tähän tuomioon, jumalattomia, jotka kääntävät meidän Jumalamme armon irstaudeksi ja kieltävät meidän ainoan valtiaamme ja Herramme, Jeesuksen Kristuksen.
        5. Vaikka jo kerran olette saaneet tietää kaiken, tahdon kuitenkin muistuttaa teitä siitä, että Herra, joka oli pelastanut kansan Egyptistä, toisella kertaa hukutti ne, jotka eivät uskoneet;
        6. ja että hän ne enkelit, jotka eivät säilyttäneet valta-asemaansa, vaan jättivät oman asumuksensa, pani pimeyteen iankaikkisissa kahleissa säilytettäviksi suuren päivän tuomioon;
        7. samoin kuin Sodoma ja Gomorra ja niiden ympärillä olevat kaupungit, jotka samalla tavalla kuin nekin harjoittivat haureutta ja eksyivät luonnottomiin lihanhimoihin, ovat varoittavana esimerkkinä, kärsiessään iankaikkisen tulen rangaistusta.
        8. Yhtäkaikki nämä uneksijat samoin saastuttavat lihan; he halveksivat herrautta, herjaavat kirkkauden henkiolentoja.
        9. Mutta ei ylienkeli Miikaelkaan, kun riiteli ja väitteli perkeleen kanssa Mooseksen ruumiista, rohjennut lausua herjaavaa tuomiota, vaan sanoi: "Rangaiskoon sinua Herra!"
        10. Nämä sitävastoin herjaavat sitä, mitä eivät tunne; mutta minkä he järjettömäin eläinten tavoin luonnostaan ymmärtävät, sillä he turmelevat itsensä.
        11. Voi heitä, sillä he kulkevat Kainin tietä ja heittäytyvät palkan tähden Bileamin eksytykseen ja hukkuvat niskoitteluunsa niinkuin Koora!
        12. He likapilkkuina teidän rakkausaterioillanne julkeasti kemuilevat ja itseään kestitsevät. He ovat vedettömiä, tuulten ajeltavia pilviä, paljaita, syksyisiä puita, hedelmättömiä, kahdesti kuolleita, juurineen maasta reväistyjä,
        13. rajuja meren aaltoja, jotka vaahtoavat omia häpeitään, harhailevia tähtiä, joille pimeyden synkeys ikuisiksi ajoiksi on varattu.
        14. Heistäkin Eenok, Aadamista seitsemäs, on ennustanut, sanoen: "Katso, Herra tulee tuhannen tuhansine pyhinensä
        15. tuomitsemaan kaikkia ja rankaisemaan kaikkia jumalattomia kaikista heidän jumalattomista teoistansa, joita he jumalattomuudessaan ovat tehneet, ja kaikesta julkeasta, mitä nuo jumalattomat syntiset ovat häntä vastaan puhuneet".
        16. He ovat napisijoita, kohtalonsa nurkujia ja vaeltavat himojensa mukaan; heidän suunsa puhuu pöyhkeitä, ja he mielistelevät ihmisiä oman etunsa tähden.
        17. Mutta te, rakkaani, muistakaa nämä sanat, mitkä meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen apostolit ovat edeltäpäin puhuneet,
        18. sanoen teille: "Viimeisenä aikana tulee pilkkaajia, jotka vaeltavat jumalattomuutensa himojen mukaan".
        19. Nämä juuri saavat aikaan hajaannusta, he ovat sielullisia, henkeä heillä ei ole.
        20. Mutta te, rakkaani, rakentakaa itseänne pyhimmän uskonne perustukselle, rukoilkaa Pyhässä Hengessä
        21. ja pysyttäkää niin itsenne Jumalan rakkaudessa, odottaessanne meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen laupeutta iankaikkiseksi elämäksi.
        22. Ja armahtakaa toisia, niitä, jotka epäilevät, pelastakaa heidät, tulesta temmaten;
        23. toisia taas armahtakaa pelolla, inhoten lihan tahraamaa ihokastakin.
        24. Mutta hänelle, joka voi varjella teidät lankeamasta ja asettaa teidät nuhteettomina, riemuitsevina, kirkkautensa eteen,
        25. hänelle, ainoalle Jumalalle ja meidän pelastajallemme Herramme Jeesuksen Kristuksen kautta, hänelle kunnia, majesteetti, voima ja valta ennen kaikkia aikoja ja nyt ja iankaikkisesti! Amen.


    • Näkökulmaa1

      Taisi olla jo 80 luvulla kun amerikan saatanankirkon johtohahmo ennusti,että vuoteen 2000 mennessä kaikki kristittyjen kirkot ovat saatanan hallussa tai vaikutuspiirissä.
      Mitenkäs kävikään,näin todella tapahtui,ja samoihin aikoihin suunnilleen erosin vapaakirkosta,saatanallisesta pirukerhosta.

      • venäjäpeikko

        Hyvä kun erosit vapaakirkosta, niin minäkin erosin luterilaisesta portto homo-kirkosta, jossa ämmäin taruja opetetaan ja kaiken maailman simojoet konsertoi ja kerää lipputuloja omaan taskuun kirkon ovilla kuin mitkäkin juha tapiot ja mattijatepot... sakramenttia naamaan ja silläkö muka sielu taivaaseen vilahtaa kuin raha kolehtiin kilahtaa?!:P

        Haluaisin pelastua., syntisen rukoukset huijausta , ei toimi, on kokeiltu.

        Milloinkohan se Venäjä'n armeija tulee Suomeen niinku Säkkinen povasi Tukholman profetiassaan.
        Tulisivat jo, Harashoo


      • Anonyymi
        venäjäpeikko kirjoitti:

        Hyvä kun erosit vapaakirkosta, niin minäkin erosin luterilaisesta portto homo-kirkosta, jossa ämmäin taruja opetetaan ja kaiken maailman simojoet konsertoi ja kerää lipputuloja omaan taskuun kirkon ovilla kuin mitkäkin juha tapiot ja mattijatepot... sakramenttia naamaan ja silläkö muka sielu taivaaseen vilahtaa kuin raha kolehtiin kilahtaa?!:P

        Haluaisin pelastua., syntisen rukoukset huijausta , ei toimi, on kokeiltu.

        Milloinkohan se Venäjä'n armeija tulee Suomeen niinku Säkkinen povasi Tukholman profetiassaan.
        Tulisivat jo, Harashoo

        Mistä syystä tulisivat? Venäläisiä ei ahdistella, suomi ei ole vielä liittynyt naton jäseneksi vaikka liittymisestä puhutaankin. Tätä menoa näyttää siltä, että tulee liittymään, joka on tarkoituskin jotta venäjä hyökkäisi suomeen (jota profetiat toteutuisivat?).
        Maailmansodastakin on puhuttu, mutta mitään syytä ei ole näköpiirissä. Äkkiäkös se keksitään. Laittakaa hakusanaksi vaikka verkkouutisiin kolmas maailmansota, mitä saatte?


    • fdgjfjxfgj

      Siks varmaan ku ei ole kauttaviivoja tarpeeksi

      • Valistaen

        Jos ne onkin sitävaten ettei nyt ihan kaikki niitä lukisi / ymmärtäisi, karisiutuu, "pilkun" viilaajat veke.


    • Lopunajassa ollaan ja kuten Jeesus ilmoitti se vihtahousu on kylvänyt sen hukka viljan oikean sekaan ja se kuka on sielullinen ei tajua sitä eksytystä ,mutta Hengessä vaeltavat näkevät asian kirkkaasti.
      Kuten edellä niin kaikenmaailman viheltäjiä riittää kirkoissa ,mutta se ihmisten pelastaminen ei tunnu nappaavan ja siihenkin Jeesus sanoi .....mitä erinomaista siinä on jos te toisillenne puhutte .
      Herra antoi ilmoituksen ja tässä kerronkin samalla ,että Kuninkaan tulo on lähellä .Kaikki kuitenkin tapahtuu monelle ....kuin varas yöllä ,mutta onneksi on paljon niitä ,jotka valvovat ja tarkkailevat öljy lamppuineen.

      • Herättelevä

        Missähän vain on ne paljot valvovat?! Kun ei NÄY eikä kuulu. Vaikka Raamatum UT mukaan kuulisi NÄKYÄ, ja kuulua ihan KAIKKEEN maailmaan asti kaikille luoduille.

        Ovathan KOKO "maailmalle valkeudeksi ja maalle suolaksi" / Kristuksen Jeesuksen kirkkaudeksi ja kunniaksi riittävällä tavalla eläviksi, puhuviksi ja toimiviksi / vaikuttaviksi kutsuttuja!!

        Jota kaikkea maailmaan tämä suomi24 kesksutelufoorumikin on. Ihan parhaimpia paikoja jossa on näin valtavasti suuressa pimmeydessä eläviä ihmisiä, jollain tavalla uskoviakin, mutta vain sellaisia pelkästään uskonnollisia. = Ei Kristillisesti (Raamatun UT) mukaisesti eläviä, eikä toimivia, vaan, vain olevia.


    • Tällä sivustolla loistaa Jumalaa vastaan pilkkaavat ja ilmeisesti ylläpidon suostumuksella .Kun katselee tiettyjä uskon osioita niin pahalta tuntuu ,eikä sellaista voi edes lukea.
      Valvovia kristittyjä missä ?? vastaus ympäri maailmaa ,mutta se ,mitä itse kuulen ja näen ja koen on ,että niitä ihmisiä monesti ei näy parrasvaloissa vaan päinvastoin, ovat niin hiljaisia arkielämässä ,että ei tiedä onko edes olemassa ,mutta Herran työssä väkeviä.
      Uskolla rahastavat on sitten erikseen .Pöyristyttävää katsella amerikan miljonäärejä ,jotka tekevät Jeesuksella rahaa.

    • Herättelevä

      Pitäisihän niiden "maailmalle valkeudeksi ja maalle suolaksi" kutsuttujen NÄKYÄ ja kaikille hyväksi valtavasta Krist. VAIHTOEHTO MAHDOLLISUUS asiasta, HYVÄN sanomansa kantautuman ihan kaikkeen maailmaan asti, kaikille luoduille.

      Miten sitä muuten voi hedelmistään puuta, hyväksi tai pahaksi puuksi tunnistaa?! "Hedelmistäänhän (näkyvistä) puun " vasta, voi hyväksi tai pahaksi tunnistaa.

      Yksi, Totuutta (julkisesti), uskoville / muillekin Raamatun UT mukaiseen kristillisyyteen herätykseksi, julkituovaksi kutsuttu. Ei äänesteleväksi, vaan kaikille hyväksi Krist. vaihtoehtoa rakentavan Kristillisyyden puolesta "ÄÄNTÄ" pitävä.

      Missä muut? Tähän kaikille hyväksi Raamatun UT mukaiseen Krist. yhteyteen ja yhteistyöhön kutsutut?!

      • Näkökulmaa1

        ''Pitäisihän niiden "maailmalle valkeudeksi ja maalle suolaksi" kutsuttujen NÄKYÄ''
        Saanko kysyä mitä olet tehnyt itse kristinuskon leviämiseksi,koska alinomaa eri nikeillä kyselet tuota samaa asiaa muilta.Mitä olet itse tehnyt,mitä vastaat Herralle viime tuomiolla?!
        Kaikki tekeminen ja tahtominen lähtee meistä itsestämme.!
        Muistan kun saatanallisessa vapaakirkossa Ahdinkadulla oli pelkkää puhetta,tekoja oli hyvin harvoilla,jollei sitten teoiksi mainita panettelut,vihapuheet,valehtelut,ja kunnianloukkaukset,niitä kyllä oli runsaasti.
        Pysykää moisista pirukerhoista erossa,oman itsenne takia.


      • Anonyymi
        Näkökulmaa1 kirjoitti:

        ''Pitäisihän niiden "maailmalle valkeudeksi ja maalle suolaksi" kutsuttujen NÄKYÄ''
        Saanko kysyä mitä olet tehnyt itse kristinuskon leviämiseksi,koska alinomaa eri nikeillä kyselet tuota samaa asiaa muilta.Mitä olet itse tehnyt,mitä vastaat Herralle viime tuomiolla?!
        Kaikki tekeminen ja tahtominen lähtee meistä itsestämme.!
        Muistan kun saatanallisessa vapaakirkossa Ahdinkadulla oli pelkkää puhetta,tekoja oli hyvin harvoilla,jollei sitten teoiksi mainita panettelut,vihapuheet,valehtelut,ja kunnianloukkaukset,niitä kyllä oli runsaasti.
        Pysykää moisista pirukerhoista erossa,oman itsenne takia.

        Koko ajan olen elänyt ja elän ihan julkisesti, puhunut ja toiminut kaikkineni ja kaikella minulle mahdollisella tavalla, Raamatun UT mukaisen, kaikille ja kaikelle Luojan hyväksemme luomalle hyväksi Kristiilisyyden puolesta, niin omalla alueellani kuin näin, koko Suomen ja koko maailmankin, missä vain Suomen kieltä osaavia asuu, luettavasti "ääntä" pitävällä tavalla. Koittanyt yrittää löytää niitä muita tähän kaikille hyväksi Raamatun UT mukaiseen ja siihen kaikilta osin perutuvaan Krist. yhteyteen ja yhteistyöhön kutsuttuja; niitä Kristuksen Jeesuksen seuraajiksi, Hänen apostolisia seurakuntiaan / sitä pelastukseksi Krist. vaihtoehtoa rakentaviin eri virkoihin ja muihin eri palvelusten tehhtääviin ja niissä avustajiksi kutsuttuja / armoietuja.

        Ei vain ole vielä löytynyt, missä lie ja miksi piileskelevät?!! vaikka ovat KOKO "maailmalle valkeudeksi ja maalle sulaksi" riittävällä eläviksi ja toimiviksi / vaukuttaviksi kutsuttuja! Ei pimeyden puolta edustavien puolueiden ehokkaita salaisesti / pimeästi =sokeasti ehdoitta, äänesteleviksi..

        . Ei vain pelkästään uskossa otenkin oleviksi, vaan Kristillisesti / Raamatun UT mukaiseti eläviksi ja toimiviksi, ei mailmallisessa krist. uskonnollisuudessa nukkuviksi. Jossa "piru" vie, vetää, johtaa ja hallitseen sille uskollisten palvelijoidendsa kautta, jossa PAHA periii ja on perinyt myös niitä vain uskonnollisyyteen pitäytyviä, joita ei kaikille hyväksi Raamatun UT mukainen, Oikea ja Oikeasti Kristillisyys, ole edes millään tavalla kiinnostanut.

        Jeesuksen nimessä... uskovilleen / muillekin Raamatun UT mukaiseen Kristillisyyteen HERÄTYKSEKSI, Totuutta, ja sitä jnäin julkisesti julkituova, vähäinen, Totuudessa pysyvä ja siihen pitäytyvästi elävä ja toimiva, tähän em. Raamatun UT mukiaseen Krist. yhteyteen ja yhteistyöhön kutsuttu, siihen näyllä armoitettu, vähäonen palvelijansa ja seuraajansa, nim. (Herätyys) viestitellyt ja keskustellut ja kesksuteleman valmis, jos vain ketä kaikille hyväksi Raamatun UT mukainen ja perustuva, Kristillisyys ketä kiinnostaa.


    • Herättelevä

      Onko nyt kaikki muut, Krist. uskoa jollain tavalla tunnustavatkin alkaneet siihen epäoikeuden mukaiseen, Totuuteen perustumattomaan dekokratia nimiseen uskontoon uskoviksi, ja sen puolesta eläviksi ja toimiviksi, jossa "piru" vie, vetää, johtaa ja hallitsee, ja PAHA perii?!!

      Johtaa sellaiseen Nooan aikaisen mukaiseen kohtaloon!! Josta vain Oikeasti Kristityt (vanhurskaat) Raamatun UT opetusten, ohjeiden ja kehoitusten mukaisesti kakilta osin, = vasta Oikeasti Laillisesti / Luvallisetsi, kaikkia kohtaa Oikeuden mukaisesti elävät ja toimivat / vaikuttavat, pelastuu.

      Kaikella muulla tavalla elävät saa ansaitsemansa / tilaamansa hirmuiseksi maailman lopukksi lopullisen hirvittävän TUOMIONSA.

      Siitä; mitä ja miksi, voi kukin lukea sieltä Raamatun lopussa olevasta Johanneksen ilmestykset osasta.

      • Anonyymi

        Et ole herättelevä vaan nukuttava.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Et ole herättelevä vaan nukuttava.

        Ja edelleenkin täällä kaikki väki "maailmalle valkeudeksi" soihdut sammineina / pimeydessä, maalle suolattomina nukkuu. Jossa, vain jotenkin uskossa OLO tilassa eläviä "piru" vie, vetää, johtaa ja hallitsee, niin kuin kaikkia muitakin maailmallisesti eläviä, eri nimisiä uskontokuntia , joksi vain uskonnoksi, se epäoikeuden mukainen, Totuuteen perustumaton (vain tyhjä sana /nimi), ns. "keisarin uudet vatteet" petos demokratiaan uskokin lukeutuu.

        Valkeudeksi / herätykseksi Totuutta, siihen ja sen mukaiseen, = vain Raamatun UT mukainen ja perustuva, (Herättelevä)


    • Anonyymi

      En näe tässä aloituksessa ja vastauksissa mitään sisältöä, ainoastaan turhaa tyhjänpäiväistä pulinaa.

      • Anonyymi

        Niin se onkin vasta siihen pimeydestä valkeuteen herätykseksi ns. "herätyskellon" ääntä!

        Siihen kaikille hyväksi Raamatun UT mukaisesta Kristillisyydestä asiallisesti ja rakentavasti keskustelemaan KUTSUA. Siitä mitä kiakke eddellyttää että sellaiseksi, "maailmalle valkeudeksi ja maallle suolaksi riittäväksi, kakilta osin Raamatun UT mukaiseksi, = Kirst. Rakkaus, joka ei ole kenellekään pahaksi, Lain / Laillisuuden, kaikille Luvallisen Oikeuden mukaiseksi, kaikille ja kaikelle Luojan hyväksemme luomalle hyväksi olevasti toimivaksi / vaikuttavaksi tulisi.

        Pimeydestä valkeuteen, (Herättelevä)


    • Anonyymi

      Ai nimim. "herätys"? Miten joku voi kehoittaa heräämään jos ei ole itsekään herännyt?

      "...kaikille hyväksi, Oikea, Raamatun UT mukainen Kristillisyys edes millään tavalla kiinnosta."
      Just. Miksköhän ei kiinnosta? Paholaisen vika taas vai? Tuolla on trolleja jotka floodaa ja häiritsee keskustelua. Jeesus, Jeesus... Kristityt itse ovat kuin navetan lehmät, jotka hokee "muu", mutteivät katso peiliin. Miksi suomen kansan seassa on trolleja, jotka auttavat vihollista? Koska raha. On sanonta ettei uutta voi rakentaa vanhan raunioille.
      Ihmiset ovat kyllästyneet "Jeesus" hokemiseen. Aivan sama jos rakentaisitte taloja kullasta - kulta menettää arvonsa. Voisin väittää suurinta osaa tälläkin palstalla kirjoittelevista nukkuviksi, koska heidän viesteissään ei ole mitään todellista sisältöä, ei opetuksia, ei mielenkiintoisia poikkeavia kysymyksiä herättäviä huomioita...

      Tässä on herätystä, mutta ei vastauksia:
      https://keskustelu.suomi24.fi/t/10672101/kuka-antaa-tukholman-profetian-jatkon#comment-97358382

      "Profeetta tulossa, tulee profeetta...", jonka jälkeen hiljaisuus, kun jotain poikkeavaa tulee.
      "Venäjä tulee, venäjä hyökkää, on profetoitu siitä...", eli halutaanko tätä? Kun venäjä sitten hyökkää, tartutaan aseisiin?

      "Herätys tulossa, Suuri herätys tulee"... Kysyn: unissanneko puhutte? Jos herätyksen aihe ei voi olla Jeesus, niin mikä sitten?

      • Anonyymi

        Herra, Kristus Jeesus, = kaikilta osin Raamatun UT opetsuten, ohjeiden ja kehoitusten mukainen ja perustuva. = Tähän, Hänen yhteyteen / jokaista Jäsentään myöden, Raamatun UT mukaiseen ja mukaisesti elämisen ja toimimiseen / vaikuttamiseen, yhteistyöhön alkamiseen / yhtymiseen johtavaan, ALUKSI, asiasta asiallisesti ja rakentavasti keskustelemaan alkamiseen / yhtymiseen HERÄTYKSEKSI,

        (Herättelevä)


    • Anonyymi

      Ukrainalaiset näyttävät olevan heränneet. Tulokset ovat nähtävissä. Siellä kyllästyttiin vääryyksiin. Jos suomessa vääryydet osataan pitää piilossa, ja olosuhteet pidettyä toimivina ja vakaina, miksi kukaan ajattelisi, että kannattaa "herätä"? Nyt on hyvä aika rauhalliselle nukkumiselle.
      Jos jossain tapetaan joku ent. rappari (ne, jotka hokevat suvaitsevaisuutta ja veljeyttä), on tuloksena kansalta myönteinen ihmettely ja salaliittoteoriat alkaa lennellä sen sijaan, että kukaan myöntäisi sitä, että sen porukan yksi vaade on, että Jeesuksen nimi on hävitettävä, tai vaatisi, että sellainen porukka lopettaisi murhaamisen. Jeesus sanoi: "saatanan lapset tappavat toisiaan".

      Jeesuksen nimen arvo poistetaan näköjään samalla periaatteella, kun kullan arvo. Mitä ennemmän, sitä arvottomampaa. Kristityt puhuvat että profeetta tulee. Eivät itse ajattele, että voisivat ajatella yhtä loogisesti kun profeetta?

    • Kyllä aloitus oli ihan aiheellinen ja jopa tärkeä .uskovista näet on tullut sellaisia sielullisia onnen etsijöitä ,joille vastoinkäymiset ei enää kelpaa tai maximissaan jos Mersun huolto viivastyy muutaman päivän niin kyllä siitä koettelemuksesta selviää ..ehkä jotenkin ,mutta omituista on meno ja saatana näkyy melskaavan voimalla joka paikassa eikä helpotusta tule sillä Jumala näytti näyn 2017 ,jossa eräänlainen hullujen huone oli perustettu koulun viereen ja siellä pyöreässä talossa kristityt ja ateistit yhdessä etsivät nurkkia ja ovea ,josta päästä ulos ja meno vaikutti heistä itsestään normaalilta ,mutta ulkopuolella tarkkaileva oli aivan lähes shokissa .Tämä on siis sitä alkua kun aikanaan Jumala laittaa ovet kiinni ja antaa nuo ihmiset ilman apua mennä sinne ,minne heillä on se oma halu eli eksytys ,koska heillä ei ole rakkautta Totuuteen .

      • Anonyymi

        Niin, ei ole krist. uskovia juuri kiinnostanut se ahtaasta portista sisään pyrkiminen / Totuuden käyminen. Ovat valineet se leveän portin ja leveän tämän pahan vallassa olevan maailmallisuuden tien, jossa "piru" vie, vetää, ohjaa, johtaa ja hallitsee, ja PAHA perii, tien, jossa vain kulkeudutaan.

        Herätykseksi Totuutta, / nim. (Herätyys)


    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      36
      1486
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1311
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1245
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      7
      1243
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1218
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      2
      1208
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1204
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1180
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1160
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe