Orpo puolustaa Brysselin eliitin kunniaa!?

KansallinenSekoomus

Sekoomuksen johtaja Petteri Orpo katsoo asiakseen puolustaa Junckerin ja Soroksen(?!) kunniaa, kun hän muka suutui Unkarin halituspuolueen julistekampanjasta. Siinähän kuvattiin noiden herrojen eurooppalaisvastaista kavaluutta.

Mikä ihmeen Brysselin eliitin puolustaja Orpo katsoo olevansa hyökkäämällä demokraattisesti valitun jäsenmaan hallitusta ja pääministeriä vastaan???

Orpo itsen pitäisi erota puolueestaan, koska hän edustaa ns. vasemmistoliberaalia eli kulttuurimarxistista soluttautujaryhmää sen johdossa. Orpo ottaa selvästi käskyjä vastaan entisiltä puheenjohtajilta Kataiselta ja Stubbilta, jotka edustavat Brysselin eliittiä.

6

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • HerätkääKokoomuslaiset

      Kokomuksen jäsenten ja äänestäjien pitäisi ehdottomasti heittää ulos tuo vasurijohtonsa. Entinen isänmaallinen, sinivalkoinen ja suomenmielinen puolue on härskisti siirretty selvästi vasemmalle. Ja niin perinteinen vasemmiston vastapaino on poistettu poliittiselta kartaltamme. Seurauksena suomalaisuus tuhotaan Suomesta pois!

    • Taas-naurattaa

      EU-vihaaja: "Sekoomuksen johtaja Petteri Orpo katsoo asiakseen puolustaa Junckerin ja Soroksen(?!) kunniaa, kun hän muka suutui Unkarin halituspuolueen julistekampanjasta. Siinähän kuvattiin noiden herrojen eurooppalaisvastaista kavaluutta."

      Pötyä. Orpo haluaa erottaa Fideszin EPP:stä yhdessä tusinan muun puolueen kanssa. Fidesz rikkoo EU:n ja EPP:n demokraattisia ja liberaaleja arvoja yksivaltaan pyrkiessään.

      "Mikä ihmeen Brysselin eliitin puolustaja Orpo katsoo olevansa hyökkäämällä demokraattisesti valitun jäsenmaan hallitusta ja pääministeriä vastaan???"

      Pötyä. Toiminta kohdistuu Fidesziin. Orban on jo pyytänyt tölväyksiään anteeksi.

      "Orpo itsen pitäisi erota puolueestaan, koska hän edustaa ns. vasemmistoliberaalia eli kulttuurimarxistista soluttautujaryhmää sen johdossa."

      Petteri on vakaasti oikeistolainen,kuten koko kokoomuksen johto.

      " Orpo ottaa selvästi käskyjä vastaan entisiltä puheenjohtajilta Kataiselta ja Stubbilta, jotka edustavat Brysselin eliittiä."

      Niinkö? Katainen on Suomen edustaja komissiossa ja Stubb pankinjohtajana Strasburgissa. Käskyvallasta kokoomukseen tietävät vain EU-vihaajat.

    • Taas-naurattaa

      UNKARIN pääministeri Viktor Orbán pyysi keskiviikkona kirjoittamassaan kirjeessä kielenkäyttöään anteeksi eurooppalaisen konservatiiviryhmittymän EPP:n johtajilta. Anteeksipyyntöön sisältyi pyyntö siitä, ettei hänen Fidesz-puoluettaan erotettaisi ryhmästä.

      EPP:n 13 jäsenpuoluetta, mukaan lukien kokoomus, ovat maaliskuun alussa vaatineet Fidesziä erotettavaksi. Viimeinen pisara oli Euroopan komission puheenjohtajaan Jean-Claude Junckeriin ja amerikanunkarilaiseen miljardööriin George Sorosiin kohdistunut herjaava ulkomainoskampanja.

      Kokoomuksen puheenjohtaja Petteri Orpo twiittasi torstaina vastauksensa Orbánin kirjeeseen. Orpon viesti oli tiukka.

      ”Kirjeet eivät enää auta. Fideszin tulisi teoillaan osoittaa, että se kuuluu EPP:hen. Näin ei ole tapahtunut. Kokoomus ei vedä esitystään pois.”

      • Taas-naurattaa

        FIDESZIN katsotaan heikentäneen Unkarin oikeusvaltiota ja lehdistönvapautta 2010 alkaneella valtakaudellaan. Opposition toiminta on Unkarissa tehty hyvin vaikeaksi, ja Orbánin yhä räikeämmän muukalais- ja juutalaisvastaisuuden on katsottu olevan EPP:n arvojen vastaista.

        Orbán on myös ratsastanut EU:n vastaisella retoriikalla jo vuosia, vaikka Unkari on hyötynyt EU:sta suuresti.

        EPP:lle viimeinen niitti oli se, kun Orbán kutsui maaliskuun alussa antamassaan lehtihaastattelussa arvostelijoitaan ”hyödyllisiksi idiooteiksi”.

        ”Kyseessä on itse asiassa sitaatti Leniniltä, ja tarkoitukseni oli kritisoida tietynlaista politiikkaa eikä ketään tiettyjä poliitikkoja. Esitän täten anteeksipyyntöni, jos piditte sitaattiani henkilökohtaisesti loukkaavana”, Orbán kirjoitti keskiviikkona kirjeessään.

        Orbán ei kirjeessään luvannut tarkistaa politiikkaansa.


    • Taas-haukotuttaa

      Taas-naurattaa-eunukkimme jaksaa höpötellä "virallisia totuuksia" eli EU-propagandaa. Ne eivät ole edes kommentoinnin arvoisia.

      • Taas-naurattaa

        #Taas-naurattaa-eunukkimme jaksaa höpötellä "virallisia totuuksia" eli EU-propagandaa. Ne eivät ole edes kommentoinnin arvoisia.#

        Niinpä. Ei valehtelija pysty keskustelemaan tosiasioiden pohjalta.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1913
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1486
    3. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1421
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      17
      1408
    5. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      16
      1398
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1375
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1347
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1290
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1220
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1207
    Aihe