Aihealueet

Listaukset

  Äärioikeisto ja ääri-islam saman kolikon eri puolet

  xyptlk

  https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006037175.html

  Tätähän minä olen itsekin sanonut, perusaate noilla on oikeistolaisuus eli humanismin hyljeksintä ja jonkun abstrakin idean asettaminen ihmisyyden yläpuolelle. Siitä ei koskaan ole seurannut muuta kuin pahaa.

  18

  <50

   Vastaukset

   • Tuo kannattaa muistaa ennen äänestyskoppiin menoa täällä Suomessakin. Äärioikeisto yrittää kovasti nousua meilläkin.

    • Perseaukinen äärivasemmisto ei pääse edes kolikkoon.


    • Äärioikeistolle ei pidä antaa sijaa


    • jzieose kirjoitti:

     Perseaukinen äärivasemmisto ei pääse edes kolikkoon.

     äärioikesto johtaa terrorismitilastoissa-


    • Suomessa ei edes ole mitään "äärioikeistoa" äänestysvaihtoehtona, vasuri-idiootti.


   • Taistelua myös äärioikeistolaisia, rasisteja ja foobikkoja vastaan pitää tehostaa sekä ajatuksien että tekojen tasolla. Heille ei pidä suoda minkäänlaista ymmärryksen ripettäkään. Heidän varaltaan pitää olla entistä valppaampi ja pohtia, voisiko jokainen meistä tehdä jotain hieman toisin heidän eliminoimisekseen ja tuen viemiseksi heidän ideologialtaan.

    Hmm... aika erilaiset menetelmät kuin islamiekstremismin kitkemiseen. Eikö olisi tehokkaampaa tarjota äärioikeistolaisille ohituskaistoja?

    • Mikä "pullahalaus" on mieltä äärivasemmistosta.
     Ai niin, eihän sitä tarvi edes kysyä, koska mahtanet itse kuulua heihin.
     Sairasta sakkia on äärivasemmistolaiset, ei voi muuta sanoa!


   • Tuosta kirjoituksesta...
    Lännessä vaan ei ole yhtenäistä ideologiaa, joka sisällyttäisi tai vaatisi terroritekojen tekemistä. Toisin kuin islam, joka suosittaa enemmän raivopäistä jihadia kuin maallista yhteiskunnan rakentamista.

    Ja kunnon muslimin tulee aina pitää kanssamusliminsa puolta riippumatta tämän teoista = musun on puolustettava vaikka terroristia ja murhaajaa, jos tämä on muslimi.

    Nyt sitten ollaan julistamassa tätä terroriteoksi, vaikka Turun puukkojunkkarin tapauksessa T-sanaa ei saatu suusta. Heti kun valkoihoinen oikeistohenkilö tekee murhaiskun on tämä hänen aatteensa syytä ja terroria, vaan kun kyseessä on muslimi, niin silloin on syinä mielenterveysongelmat, syrjäytyminen, köyhyys, kantaväestön rasismi, kotoutumisen epäonnistuminen (meidän vika!), paniikkikohtaus, horjahtaminen, rokotukset, kannabiksen poltto... yksittäistapaus, eikä saa yleistää.

    Valkoisen tekijän kyseessä ollessa täytyy vihapuhelakeja tiukentaa, kieltää entistä tehokkaammin rasismi, eristää ja rangaista oikeistolaisia, "natseja", pitää rakkausmarsseja. Muslimien ryhmään ei kosketa tikullakaan. Ei kielletä vihapuhetta moskeijoissa, ei kohdisteta heihin vartiointi- ja rajoittamistoimenpiteitä.

    Muslimeja ei saa yleistää. "Natsit" saa yleistää = koko ryhmä vihapuheineen on paha ja heitä täytyy kontrolloida. Muslimit sen sijaan ovat ihan taviksia. Ei puhuta maltillisista äärioikeistolaisista.

   • Uskonnot, etenkin ääri-islamismi pitäisi kieltää ja kitkeä. Joka päivä ympäri maailmaa tapahtuu islamistien tekemiä julmia murhia, niistä ei vaan uutisoida. Nyt kun paska tulee takaisin silmille, alkaa kova itku. Silmä silmästä, mitäs aloitte.

   • mitään ääri-islamia on vain yksi islam ja siinä sanotaan että vääräuskoisille saa valehdella.

   • Niillä ei ole mitään tekemistä keskenään, muslimit yrittävät maailman valloitusta allahin nimeen sokean uskonsa takia, äärioikeistolaiset puolestaan pyrkivät puolustamaan vapaata maailmaa estämällä muslimien maailmanvalloituksen

   • Ihan höpöhöpöä. Ei ääri islamia isiksineen tai muineen voi verrata millään tasolla esim euroopassa oleviin äärioikeistolaisiin jotka ovat vain järjestö ilman terroritekoja. Lähempänä ääriislam on vasuri anarkisteja jotka on yhtä paha uhka maailman rauhalle.

    • HAHAHAHAHA, milloin viimeksi äärivasemmistolainen on mennyt saarelle ampumaan kymmeniä lapsia? No ei tarvi edes kysyä milloin viimeksi, koska ei ole koskaan. Oikeiston taholta tehdään monikymmenkertaisesti enemmän terroritekoja ja viharikoksia ja pahemman laatuisia kuin vasemmistolaisten aatteiden.


    • paskanjauhajapois kirjoitti:

     HAHAHAHAHA, milloin viimeksi äärivasemmistolainen on mennyt saarelle ampumaan kymmeniä lapsia? No ei tarvi edes kysyä milloin viimeksi, koska ei ole koskaan. Oikeiston taholta tehdään monikymmenkertaisesti enemmän terroritekoja ja viharikoksia ja pahemman laatuisia kuin vasemmistolaisten aatteiden.

     Äärivasemmisto haluaa tähän yhteiskuntaan islamilaisen enemmistön, eikö totta?
     Kuinka paljon vahinkoa se aiheuttaa, enemmän mainitsemasi tuomittavat teot?


   • Mitähän eroa on islamistien tekemän terrorismin ja nyt hehkutetun rasistisen terrorismin välillä. Vituttaa tämä suvakkien paska, jota Suomen tv-kanavat nyt syytävät. Valkoisen lapsen voi tappaa Nizzassa mutta muslimilasta ei.

   • Sen kolikon eri puolia ei ky kiistäminen edes nykyäaän.

   • Uskokaa jo hyvällä vain persuja äänestämällä voitte enää vaikuttaa ettei vastaava toiminta leviä Suomeen?

   Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Millä oikeudella presidenttin Niinistö tenttasi pääministeriä ja eduskunnan puhemiestä eilen tv:ssä?

    Ei presidentti ole pääministerin esimies eikä eduskunnan puhemiehen esimies. Kummallinen tilaisuus. Yrittikö nöyryyttää Marinia ja Vanhasta?
    Maailman menoa
    337
    8031
   2. Sofia ja Stefan, niin suloisia yhdessä

    Stefan ja Sofia kävivät yhdessä kuntosalilla ja Stefan ylpeänä kuvasi rakastaan. Mahtaa olla Stefanille helpotus, kun voi olla julkisilla paikoilla na
    Kotimaiset julkkisjuorut
    114
    2941
   3. Sofia oli astiaostoksilla

    Vähänkö söpöä, kun oli ihastelemassa astioita kaupassa. Minusta hän on niin symppis ja luulisin, että osaa iloita monista asioista aidosti. Onhan Bam
    Kotimaiset julkkisjuorut
    82
    1531
   4. Loiseläjä Sofia

    kuvailee itseään Martiinan vanhassa asunnossa jossa Martiinan ostamia mattoja, kylpyammekoriste yms. Eikö tolla moukalla ole MITÄÄÄN suhteellisuudenta
    Kotimaiset julkkisjuorut
    83
    1006