Mitä päätellä miehen käytöksestä?

Minävain32

Vaikea muotoilla otsikkoa, kun en ole oikein varma mitä tässä aion kysyä.

Tapailin yhtä miestä kuukauden verran hyvin intensiivisesti. Tämä tiivis yhteydenpito ja halu nähdä paljon tapahtui hänen puoleltaan. Olimme molemmat matkalla ihastumisen tunteisiin, joista molemmat puhui kuukauden tapailun jälkeen avoimesti. Hän oli ujo ja hyvin huomaavainen, ei mitään playerin elkeitä. Hän oli niiiiiiiin innoissaan musta, että menin ihan sekaisin. Olin todella onnellinen.

Yhtäkkiä hän veti maton jalkojen alta ja tämän jälkeen olen saanut hyvin ailahtelevaa käytöstä. Hän kertoi kuvioissa olevan muitakin naisia, eikä ole varma ketä meistä haluaa deittailla. Tässä vaiheessa tapailu oli jo edennyt pidemmälle kuin pelkkään "treffailuun". Jos hän olisi kertonut sen alussa, olisin ollut fine asian kanssa ja toiminut itse toisin. Olen saanut niin vaihtelevia selityksiä ja välillä todella etäistä käytöstä. Hän kertoi usein toimivan tällä tavalla. Kun haluan katkaista kokonaan yhteydenpidon, hän harmittelee sitä, ettei oltaisi enää missään väleissä. Hän on välillä todella flirttaileva ja samalla sanoo ettei halua olla kuin kaveri.

Joudumme olemaan tekemisissä väkisin ja tällöin kaikki kuvittelee meillä olevan jotain. Mitä ihmettä minun pitäisi tehdä? Olen itse todella ihastunut edelleen tyyppiin ja haluaisin muutakin kuin olla kaveri. (Olemme molemmat 32v, jos joku miettii ikää)

6

52

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • men.kööt

      älä välitä. tämä on tätä päivää. olen mies ja minulle kävi samoin. olin loppujen lopuksi yksi monista. naisella meni jo monien "projektien" ominaisuudet sekaisin. olisi pitänyt kirjanpitoa...

    • ribax

      Joku ei vissiin ole osannut päättää kenen kans olla. Itse tuossa tilanteessa antaisin miehen olla eli en olisi mitenkään aktiivinen yhteydenpidossa siihen suuntaan ja pitäisin pakolliset kohtaamiset asiallisena. Kaverina roikkumaan jääminen on itsesi kiusaamista. Ei niitä välejä tartte katkaisemalla katkaista mutta selkeyden vuoksi en ainakaan itse elättelisi miehen suhteen mitään toiveita. Etäisyys tunnetasolla toiseen päin toimii joka tapauksessa. Itse säästyy haihatteluilta ja toinen kenties saa tilaa hoksata mitä haluaa.

    • alkuperäinenkirjoittaja

      Kiitos hyvistä vastauksista. Näinhän se taitaa olla, että parempi hetki vältellä ja lopettaa haihattelu hänen perään. En vain ymmärrä miksi kukaan haluaa toimia noin. Hän kaikin voimin yritti saada minut ihastumaan ja saada haluamaan hänestä enemmän ja sitten ei mitään. En ymmärrä.

    • Jos joudut kysymään mitä päätellä miehen käytöksestä, niin vastaus on: ei mitään. Jos jotain kommunikoitavaa olisi ja jos hän haluaisi viestiä sinulle jotain, tietäisit sen. Eivät miehet ole imbesillejä joiden on vaikeaa tuoda tahtoaan ilmi. Jos tahtoa ei ole ilmaistu, sitä ei ole olemassa. Jos hänellä olisi halu olla kanssasi suhteessa, olisitte suhteessa koska sitä ei estä poliisi eikä valtio.

      Tässä tapauksessa mies haluaa olla kanssasi tekemisissä, mutta ei kaverina, kuten hän on sanonut. On mahdollista että asia kiteytyy hänen mielessään siihen. Kuten olet itsekin huomannut, hän pitää sinusta kovasti. Se mitä osin hän pitää sinusta ihmisenä ja miltä osin seksuaalisen suhteenne takia on asia jonka lopulta vain hän itse tietää ja jolla ei oikeastaan ole merkitystä kannaltasi koska kummassakaan tapauksessa hänellä ei ole halua sitoutua vain sinuun.

      Voi olla että hän yrittää aktiivisesti valita vain yhden naisen ja että hänelle ei ole valjennut miksi yhtäkkistä inspiraatiota siihen ei kuulu, tai voi olla että hän on tietoinen siitä ettei ole kovin innoissaan siitä että pitää ylipäätään valita. Sillä ei ole väliä koska molemmat johtavat samaan lopputulokseen kannaltasi. Vieläkin, riippumatta miehen mielen sisäisistä liikkeistä, päädytään siihen että tässä hetkessä häntä ei kiinnosta sitoutua. Jossittelut tulevaisuudella ovat sama asia kuin ostaisit talon jonka joku ehkä rakentaa. Mitään "rakennussuunnitelmaa" ei ole saatettu tietoosi koska hän ole selittänyt kuinka aikoo valinnan suorittaa ja missä aikataulussa. Tässä vaiheessa se on ihan yhtä hyvä kuin ei taloa.

      Mitä ajattelit tehdä asialle? Terveet vaihtoehdot sisältävät seuraavat: voit joko jäädä nauttimaan siitä mitä hän haluaa tarjoata tässä hetkessä, nyt, ja spekuloimatta (eli ostaa tyhjän tontin koska ruoho on vihreää ja niin poispäin) tai voit lähteä. Epäterveet vaihtoehdot sisällyttävät sen että voit yrittää pakottaa hänet "tahtomaan" jotain mitä hän yksinkertaisesti ei vain halua (teeskennellä että tontilla on talo), tai voit ampua omaan nilkkaasi jäämällä syystä X vaikka et halua sitä mitä hän tarjoaa.

      Toisaalta, mitä tulee siihen pitääkö hän sinusta ihmisenä muuten kuin sotkuisen romanttisen puolen muodossa jota selvästikään et häneltä halua, se selviää äkkiä jos olet oikeasti valmis lähtemään ja hän ymmärtää ettei asia muutu neuvottelemalla miksikään ( = hän ymmärtää että et tule jäämään vain siksi että hän käyttää koko tuttavuuttanne kaupantekovälineenä, tyhjän tontin myyntimahdollisuus nolla). Voit silloin ilmoittaa hänelle että koet olosi petetyksi jos hän ei edes yritä jatkaa tuttavuuttanne ilman romanttista puolta ja kieltäytyä kuuntelemasta tekosyitä & muistuttaa että hänen henkilökohtaiset syynsä toimintaan eivät muuta kokemusta sinun puoleltasi yhtään. Jos mitään lojaaliutta sinun suuntaasi ihmisenä on olemassa se tulee tällöin esiin - mutta joudut päättämään etukäteen että kykenet hyväksymään myös ne vastaukset joista et pidä.

      • Pahoittelut luin väärin, haluat katkaista yhteydenpidon kokonaan joten tee se ja ignoraa loppukappale, et ole velkaa mitään jos kerran tiedät mitä tahdot. Menin sekaisin lukiessa noita "pitääkö hän minusta vai ei" pohdintoja.


    • suhderunoilija

      Aikanaan deittailemani nainen sanoi puhelimessa että hän harkitsee kolmen miehen välillä ja minä olen yksi heistä. Sen jälkeen hänellä oli enää kaksi mistä valita.

      1 Mies halusi tehdä välillenne tunnesiteen, mitä vahvempi, sitä vaikeampi erota
      2 Mies ei halua vakavaa suhdetta sinuun. Kun muut naiset ei huvita, olet sinä. Kunnes hän löytää vielä tuoreemman tapauksen.
      3. Voit toki odottaa miehen päätöstä, se tosin saattaa kestää vuosia tai vuosikymmeniä. Mikäli halua lapsia, ei sinulla ole montaa vuotta jäljellä. Ja jos huonosti käy, mies lemppaa sinut ja vietät vanhuutesi yksin.
      4. Mies joko omaa vaikeuden valita tai uskoakseni huijaa täysin ja keksii erilaisia selityksiä.
      5. Mikäli menet naimisiin miehen kanssa, mikä takaa ettei hänellä ole muita suhteita?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      299
      3418
    2. 202
      2941
    3. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      71
      2524
    4. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      233
      1992
    5. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      16
      1415
    6. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      42
      1371
    7. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1327
    8. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      24
      1308
    9. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      167
      1289
    10. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      51
      1267
    Aihe