Persut tekivät maahanmuutto"tutkimuksen"

tyrmäys

41

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • taikaseinästä

      Totuus on , että yli kymmenen miljardia vuodessa menee haittamaahanmuuttoon vähintään ja summa nousee kun sipilä kutsuu lisää läpsyttelijöitä.

      • dsds

        Mitä ihmeen läpsyttelijöitä?
        Taidat olla itse persuksen läpsytteljä.


    • veronmaksajat

      Eipä ole kukaan edes yrittänyt kumota laskelmia saati esittää parempia.

      Mistäs se mahtaa kertoa?

      Hehehee...

      • Loikkari Mattilan ex-persu piti tehdä perusteellinen selvitys näistä maahanmuuttajien aiheuttamista kustannuksista. Iso-pojat (Sipilä&Orpo) sanoivat varmaankin ei, koska heidän sidosryhmillä on kädet kyynärpäitä myöden veronmaksajientaskussa matubisneksen kautta.


      • ps_voittoon

        Karmaiseva totuus miljardien rahantuhlauksesta kyllä tiedetään valtiovarainministeriössä hyvinkin sentilleen, mutta salaisuus on yhtä tarkasti vartioitu kuin kuuluisa Tiitisen lista isänmaan pettureista!

        Jos kansalle paljastettaisiin tuo miljardihaaskaus, niin lähes kaikki puolueet kärsisivät äänestäjäkadosta. Paitsi ps, joka vähintäin triplaisi kannatuksensa.


    • suvakkiliturgiaa

      "Suomen Perustan tutkimuksessa kielteiset vaikutukset ovat suuremmat, kun mukaan otetaan irakilaisten ja somalialaisten lapset."
      Tutkimuksessa on nähtävänä myös luvt kun lapsia ei oteta mukaan.

      " Silloin hajontakin on suurempi, eli lapset voivat kääntää perheen julkistaloudelliset vaikutukset myös positiivisiksi."
      Miten lapset kääntävät suureneva kustannukset tuotoksi yhteiskunnalle?

      "Professori Piekkola kritisoi erityisesti lasten mukaan ottoa vertailuun.
      – Lasten näkeminen pelkkänä kustannuksena on järjenvastaista, kun Suomessa on matala syntyvyys. Lapset osaavat suomen kielen. Tällä tutkimusasetelmalla pyritään rotusyrjintään."
      Piekkolan mielipiteet eivät muuta aiheutuneita kustannuksia joita selviteltiin.

      "Piekkolan mukaan tutkimuksessa havaittua turvapaikanhakijoiden suurta syrjäytyneisyyttä ei voi verrata keskimääräiseen suomalaiseen.
      – Turvapaikkaa hakeva on syrjäytynyt kotimaassaankin, joten hän on helposti syrjäytynyt täälläkin."
      Juuri siihenhän turvapaikanhakijoiden syrjäytyneisyyttä Suomessa pitää varrata riippumatta miten he ovat sijoittuneet yhteiskuntaan kotimaassaan.

      Harvinaisen perusteeton kritiikki ilman mitään itse asiaan kohdistuvia huomautuksia.

      • Jukka-Joensuusta

        Nii-iin, suomalaisella kansalla on mielestäni tietty itseisarvo jota kannattaa suojella. Muuten puhumme kansanmurhasta ( joka suoritetaan maahanmuutolla)
        Suomi, tai mikään muukaan maa ei ole vain maantieteellinen alue jossa täytyy olla maksimaalinen taloudellinen toiminta. Jos hyväksymme että kansoja voidaan hävittää taloudellisiin syihin vetoamalla, täytyy meidän hyväksyä intiaaneja tai esim. Australian aboriginaaleja vastaan tehdyt vääryydet, ihan sama kuka maata asuttaa kunhan talous pyörii!!
        Professorin mielestä siis esim. Intiaanit jotka Pohjois-amerikassa vastustivat mailleen tulleista valkoisia 1600-1800 luvulla olivat....rasisteja!
        Mieletäni näin ei ole, vaan Suomi on suomalaisten maa jonka kansaa on suojeltava maahantunkeutujilta.
        Lisää aito-suomalaisia lapsia!


    • wc-istuja

      Näistä persujen tutkimuksista on vain vessapaperiksi

      • paparatsi

        Odotamme innolla oikeaa ja rehellistä laskentamallia. Ehkä saamme sen Hesariin ja Yleen jo huomenaamuna?


      • paparatsi kirjoitti:

        Odotamme innolla oikeaa ja rehellistä laskentamallia. Ehkä saamme sen Hesariin ja Yleen jo huomenaamuna?

        No lolihan tuo ironinen vitsi ? Että silleen.


    • qåaäzm

      Olkoon hinta miljardi tai kolme miljardia, tulevaisuudessa kun demarit pääsevät matuttamaan urakalla, summan voi kertoa moninkertaisesti. Uskon että hinta on vähintään tuo kolme miljardia kuin että se olisi jotain miljardin luokkaa. Siksi uskon niin kun matuttajat valehtelevat hinnan ettei se tuntuisi niin pahalta. He tietenkin puhuvat parhain päin tässä ettei matutus menisi mönkään.

      • Ei_taida_demuilla

        olla vastaavia visioita kuin Kokoomuksessa että 2000000 matua on saatava.


    • Tutkimusten mukaan sosiaalitukien varassa elävien lapset usein jatkavat tätä kierrettä , siis tässä on kyse kantasuomalaisista. Vielä suuremmassa määrin tämä ilmiö näkyy niissä maahanmuuttajissa jotka elävät koko elinkaarensa sosiaalitukien varassa, vain harva heidän lapsistaan pääsee "vihreälle oksalle."Lopputulema miksi ihmeessä niitä pitäisi tänne päästää, kun meillä on omakin kurjalisto olemassa ja sekin lisääntyy.

    • 589438975

      Siellä on taas jokin "tietäväinen" asiantuntia heti tyrmäämässä laskelmia. Mitenkäs vaikkapa Helsingissä jossa Somaleja, Arabeja riittää ja lisää syntyy joka päivä, niin koko ajan menee entistä paremmin??!!

      "Somalin-, arabian- ja kurdinkielisten kokonaishedelmällisyysluku on sen sijaan selvästi yli kaksinkertainen verrattuna koko väestöön"

      https://ulkomaalaistaustaisethelsingissa.fi/fi/syntyvyys

    • antipelle

      Taas yksi persujen pelletutkimus

      • Ainavaanauki

        Äitis on.


    • kysyn.vaan

      Miksi EU-tasollakin puhutaan taakanjaosta.

      • kaatopaikka

        Jos kyseessä ei olisi taakka, niin maahantunkeutujista kilpailtaisiin EU-alueella eikä tänne P-Pohjolaan monttaakaan liikenisi.

        Vuonna 2015 Ruotsi kippasi tänne lähes 40 000 sotilaskarkuria. Vuosittain lapsia syntyy noin 50 000.


    • Vanukka

      Se on faktaa, että mamut tulee meille helvetin kalliiksi.

      Persut on ainoa puolue, mikä on reakoinut kustannuksiin ja esittänyt laskelmia.
      Kaikki muut puolueet vaikenee, mikä on törkeetä.

      • velkaa.ja.veroja

        Suomi ottaa vuosittain 10 mrd syömävelkaa. On helppo arvioida, että ainakin puolet tuosta menee maahantunkeutujien täysylläpitoon.


    • taakkaa

      Yksi suomityötön maksaa 20 000 e vuodessa yhteiskunnalle. Ikänsä syrjäytynenn kustannus on 1.5 miljoonaa euroa.

      Jos yhteiksunnan tuilla eläviä maahantunkeutujia olisi 100 000, niin vuosikulu olisi suuruusluokassa 2 mrd euroa. Todellisuus on jotain 2..3 -kertainen, kun kaikki kerrannaiskulutkin (poliisi, lakimiehet, lääkärit,..) lasketaan.

      • kun.ei.kerrota

        Kyllä veronmaksajalla on oikeus tietää, mitä haittamaahanmuutto maksaa.

        Virallinen taho ei ole kuitenkaan suostunut kustannuksia kertomaan. Valtion budjetissa näkyy vain vastaanoton kulut eli "portsarirahat". Mutta sen jälkeen kulut vasta alkavat. Ja ne kasvavat kumuloituvasti vuodesta toiseen.

        Kun näin on, niin kustannuksia joudutaan sitten arvioimaan eri tahoilla ja eri tavoin. Joka tapauksessa puhutaan useista miljardeista vuositasolla.


      • y-lepakkovero.pois
        kun.ei.kerrota kirjoitti:

        Kyllä veronmaksajalla on oikeus tietää, mitä haittamaahanmuutto maksaa.

        Virallinen taho ei ole kuitenkaan suostunut kustannuksia kertomaan. Valtion budjetissa näkyy vain vastaanoton kulut eli "portsarirahat". Mutta sen jälkeen kulut vasta alkavat. Ja ne kasvavat kumuloituvasti vuodesta toiseen.

        Kun näin on, niin kustannuksia joudutaan sitten arvioimaan eri tahoilla ja eri tavoin. Joka tapauksessa puhutaan useista miljardeista vuositasolla.

        Ylepakkovero on sukua tälle. Ylimielinen yle aivopesee meitä meidän kustantamana.


    • näin.vain.on

      Erittäin yleisellä tasolla totean, että ihmisessä on suurta diversiteettiä eri puolilla maapalloa. Tosiasia on se , että maahanmuutto alhaisen älykkyysosamäärän alueelta on haitallista ensinnäkin siksi että heikkolahjaisille ihmisille ei ole käyttöä. Lisäksi he laskevat keskimääräistä älykkyysosamäärää. Tilannetta pahentaa lisäksi se, että jos he kuuluvat vastaanottavaan maahan vihamielisesti suhtautuvaan kulttiin.

    • 4ssswe

      Vaikka matuja olisi Suomessa miljoona ja kulut sata miljardia, ovat ne vihervassarien mielestä "rikkaus" eikä kulu laisinkaan.
      Joka tapauksessa edes uusiin Hornetteihin ei kulu vuositasolla niin paljon rahaa kuin matuihin, ja matujen määrä voi nousta yhtäkkiä vaikka kuinka korkeaksi. Ja kulut sen myötä.

    • Julkistataakkaaa
    • rahat_ei_riitä_

      Kallista lystiä, somputja geelitukat melkein miljoonan kustannukset per pää.

    • Miljardit.jonossa

      Oikeassahan aloittaja on. Kustannukset ovat moninkertaiset jos kaikki kerrannasvaikutukset lasketaan mukaan.

    • perussuomalainen

      Eihän mikään tilastollinen tai tulevaisuutta koskeva laskelma ole täydellinen. Tällä hetkellä kuitenkin Vahteran "tilintarkastuslaskelma" ja Salmisen elinkaarilaskelma antavat samansuuntaiset ja tarkimmat tulokset. Kriitikot eivät ole kyenneet esittämään mitään laskelmia hallitsemattoman maahanmuuton kustannuksista.

    • qåaäzm

      Millä mittarilla mitataan jonkun suvakin fiksuus esimerkiksi erittäin kokeneeseen talousasiantuntijaan Pauli Vahteraan verrattuna? Onko se mittari poliittinen luonteeltaan? Sitähän se on.

      • Öhkfgsy

        Fiksu ja suvakki harvoin esiintyvät samassa lauseessa. Koulua läydään mutta typeryys tuntuu vaan lisääntyvän. Itse pitävät itseään kakkitietävinä tiedostavina hyvinä ihmisinä. Muut näkevät ideologian sokaisemat moraaliposeeraajat.


      • qåaäzm
        Öhkfgsy kirjoitti:

        Fiksu ja suvakki harvoin esiintyvät samassa lauseessa. Koulua läydään mutta typeryys tuntuu vaan lisääntyvän. Itse pitävät itseään kakkitietävinä tiedostavina hyvinä ihmisinä. Muut näkevät ideologian sokaisemat moraaliposeeraajat.

        Just näin. Koulutus ei takaa viisautta. Viisaus saadaan elämänkokemuksen myötä, ei koulunpenkillä. Arvostan viisautta enemmän kuin lukeneisuutta.


    • Paljastava_ilmiö

      Tuokaan professorinvirkaa kuluttava hampuusi ei kykene tekemään omia laskelmia asiasta. Hokee vain: "ei oo perrää. ei oo perrää".

      Ei jatkoon.

    • djmdyjou

      Tietysti. Mamu asiathan on persujen ainoa agenda politiikassa. Sitä ne jaksaa hokea mutta ei mitään muuta. Pelkästään sillä ei pitkälle pötkitä, kuten valitettavasti viime vaalien jälkeen jo näimmekin.

    • ei-rasismille

      Muslimilapsilla tulee olemaan erittäin negatiivinen vaikutus julkiseen talouteen aikanaan. Ihmiset voisivat kasvaa lainkuuliaisiksi veronmaksajiksi, muslimit eivät. Tämä näkyy hyvin somaleista, toinen sukupolvi sopeutuu yhteiskuntaan yhtä huonosti kuin ensimmäinen.

      Mutta voimmehan me aina sopeutua muslimeihin ja heidän kulttuuriinsa vaikka se tietääkin pahaa kantaväestölle.

    • kolmemiljardia

      On eurojackpot voitto saada turvapaikka Suomesta

    • laskekaa-kaikki

      Paljonko maksaa ihan kantasuomalainen pummi joka ei koskaan tee töitä,
      mutta nostaa sossu tuet, sekä käy sairaanhoidossa sekä tekee rikoksia?

      Voisiko persut laskea myös muille vastaavat summat?
      Mustalaiset?

      • suvakkiargumentti

        Kyllähän Väinämöinenkin...


      • kadulla_tavataan

        Suomen järjestelmä onkin tehty Suomalaisille, ei koko maailmalle.
        Täällä meni niin kauan hyvin, kunnes porukka huomasi Suomen
        leväperäisyyden rahanjaossa. Sen jälkeen matua alkoi lapata maahan
        kiihtyvällä tahdilla. Mitä enemmän näitä tulee, sitä enemmän kiristyy
        Suomalaisten vyöt. Jossain vaiheessa täälläkin on keltaliivit kaduilla.


    • totuuseipala

      Idiootti aloittaja voisi edes yrittää kumota tutkimuksessa esitetyt laskelmat , mutta ei älykkyys näy riittävän , kuin toisten haukkumiseen tyhmäksi ja sehän ei paljoa vaadi , joten jatka vain valitsemallasi linjalla , katsos vaikeatkin tapaukset saavat nykyään olla avohoidossa.

    • realismi______

      Jo se ettei virallisia tutkimuksia ole tehty kertoo sen että menoja halutaan salailla ja vähätellä mitä se kertoo äänestäjille?

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Laaja sähkökatko Sallilan verkossa!

      Mä heräsin yhden maissa UPS:n piipittkseen, koska sähköt poikki ja on edelleen. Odottelin jonkun aikaa ja soitin vikanum
      Loimaa
      35
      1290
    2. KJ Konetimber OY

      Haettu konkurssiin Eläke yhtiö Ilmarisen toimesta.
      Kuhmo
      50
      1197
    3. Millä kirjaimella nimeni alkaa

      Ja montako kirjainta sukunimestäni voi laskea? N to M
      Ikävä
      63
      1025
    4. Sosiaaliturvasäästöt kohdentuvat usein samoihin ihmisiin useampaan kertaan

      ja ihmisiä putoaa kiihtyvällä tahdilla toimeentulotuelle eli köyhien määrä kasvaa eksponentiaalisesti Suomessa. https:
      Maailman menoa
      177
      990
    5. Ampumisvälikohtauksen syynä kahden eri romanisuvun erimielisyydet

      Ikaalislainen romaniseurue joutui tahtomattaan tulitaisteluun etelä-pohjalaisen romanisuvun kanssa. Tilanne ei ratkennu
      Seinäjoki
      44
      893
    6. Hyviä tehokkaira vinkkejä erittäin pinttuneen wc pytyn puhdistukseen

      Eli semmonen vuokra-asunnon pytty jossa hyvin sitkeään pi ttyny se vesiosa. Kloriittia olen liottanu yön yli ja yleispuh
      Ikävä
      123
      776
    7. En nii kui tiiä yhtään

      Mikä suussa kiehtoo, vaikka kaiken pitäisi olla ihan hyvin! Mä niin haluaisin nähdä sut:)
      Ikävä
      57
      738
    8. Voiko "miehisen kunnian" käsitteen ohittaa?

      Palstalla kovasti pidetään minua jollain tavoin sairaana, kun puhun miehisestä kunniasta. Voidaanko me siis täysin ohi
      Sinkut
      144
      723
    9. Et uskaltaisi kuitenkaan nähdä enää

      Niin mitäpä sitä enää vatkaamaan.
      Ikävä
      52
      691
    10. Voi että, kaikki on nyt ohi

      Aijon nyt unohtaa kaiken. Morjes. Mieheltä
      Ikävä
      59
      677
    Aihe