Jäätäviä lukuja elintasoshoppareiden kustannuksista.

hirvee_bankrotti

Suora lainaus aamulehden artikkelista 20.3.2019:

https://www.aamulehti.fi/a/201513856?c=1522737894164

- "Yksi irakilainen maksaa Suomelle tutkimuksen ennusteen mukaan keskimäärin 690 000 euroa. Yksi somali maksaa 951 000 euroa elämänsä aikana. Lasten vaikutus mukaan luettuna elinkaarikustannukset ovat entistä suuremmat. Tätä on verrattu valtaväestön odotusarvoon, joka on tutkimuksessa nolla".

Järkyttävää!!!!!

29

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • perustelejunttiperustele

      Mitkä luvut ovat jäätäviä? Tarkentaisitko ja selittäisit hieman syytä kiihtymyksellesi.

      • perustele.tyhmälle

        "Mitkä luvut ovat jäätäviä?" OLISIT OLLUT nekin vähäiset matikantunnit apukoulussa ilman liimaa niin jotkut asiat olisi helpompi ymmärtää..


      • on-niin-älyvapaata

        Voit katsoa aivan itsekin :DDD
        Humanitäärinen apu tulisi rajoittaa vain pakolaisleireiltä otettuihin, tarkistettuihin kiintiöpakolaisiin. Maahanmuuton tulee perustua ammatti ihmisiin, joilla on työpaikka tiedossa.
        Joilla on halu ja kyky sopeutua suomalaiseen yhteiskuntaan, sen lakeihin ja tapoihin. Vastineena asua maailman onnellisimmassa valtiossa.
        Turvapaikanhaku prosessia tulee lyhentää, eli uusinta hakukertoja vähentää. Näin turhaa maassa oloa lyhennetään ja "turhautuneisuudesta" syntynyt rikollisuus vähenee.

        Tulisiko suomalaisetkin rikoksentekijät armahtaa, jättää tuomitsematta, perheen ja työpaikan perusteella? Tasa-arvon nimissä?


      • Anonyymi
        on-niin-älyvapaata kirjoitti:

        Voit katsoa aivan itsekin :DDD
        Humanitäärinen apu tulisi rajoittaa vain pakolaisleireiltä otettuihin, tarkistettuihin kiintiöpakolaisiin. Maahanmuuton tulee perustua ammatti ihmisiin, joilla on työpaikka tiedossa.
        Joilla on halu ja kyky sopeutua suomalaiseen yhteiskuntaan, sen lakeihin ja tapoihin. Vastineena asua maailman onnellisimmassa valtiossa.
        Turvapaikanhaku prosessia tulee lyhentää, eli uusinta hakukertoja vähentää. Näin turhaa maassa oloa lyhennetään ja "turhautuneisuudesta" syntynyt rikollisuus vähenee.

        Tulisiko suomalaisetkin rikoksentekijät armahtaa, jättää tuomitsematta, perheen ja työpaikan perusteella? Tasa-arvon nimissä?

        Tätähän persut ainoana puolueena ajaa että ihmisiä olisi otettava leireiltä tänne. Äänestäkää siis persuja jos meinaatte asioiden parantuvan. Muussa tapauksessa älkää valittako.


    • Hölmölänhölmöille

      Maahanmuuttajilla ei ole mitään muuta tekemistä Suomen kanssa, kuin täällä heille jaettavat ilmaiset asunnot, ilmaiset palvelut ja ilmainen elätys ikuisesti, jälkipolvineen. Se on kieltämättä tarjous, josta röyhkeimmät ulkomaalaiset eivät voi kieltäytyä.

      Suomen päättäjät ovat toki äärettömän tyhmiä, ymmärtämättömiä ja edesvastuuttomia, kun jättävät kokonaan huomiotta maahanmuutosta seuraavat ongelmat ja ankeat tulevaisuuden näkymät omille kansalaisillemme, niin helppoa kuin niiden huomiointi olisikin ilman vähäisintäkään aivotyötä esimerkiksi Ruotsin maahanmuuttaja-alueille vilkaisemalla.

      Taloudelliset vaikutukset ja seuraukset tiedetään kyllä jo omassa maassammekin, kuten tutkija seuraavalla videolla vakavasti varoittelee:

      https://youtu.be/j0pP5fB3WEg

      Paljon vakavampia ovat kuitenkin ne tuhannet barbaariteot, joihin osa tulijoista syyllistyy Euroopassa. Yksikin sellainen on teko on liikaa minkäänasteisen haittamaahanmuuton hyväksymiseksi Suomeen!

      Hulluinta on se, että olemme auttavinamme pakolaisia, vaikka elätämme enimmökseen epämääräisiä, valehtelijoiksi todettuaja äijiä ja rikollisia, joita jotkut haluavat suojella samoilta teoilta, joita nämä ovat tehneet muille ihmsille kotimaissaan ja, joita he jatkavat saamastaan tuesta ja avusta huolimatta myös Suomessa.

      Kyllä on hulluus Hölmölässä huipussaan, kun Suomesta on luotu ulkomaisten rikollisille paratiisi, jossa mikään teko ei ole liian paha poistamaan heiltä ilmaista täyshoitoa, palvelua ja oikeutta oleilla maassamme suomalaisten täydellä kustannuksella.

      Lukekaa alta itse, ellette minua usko!

      https://www.suomenuutiset.fi/maahanmuuttovirasto-ei-tieda-turvapaikan-saaneiden-rikollisten-karkotusmaaraa-tavio-suomi-on-ulkomaalaisten-rikollisten-paratiisi/

      • xxxgxxgg

        YK:n onnellisuustutkimuksessa Suomi oli ykkönen. Eikö ihmistä, jolla ei aivan kaikki inkkarit ole kanootissa sanota onnelliseksi ? Suomessa onnellisuus ja hölmölä tarkoittaa yhtä ja samaa.


      • Anonyymi

        "Suomen päättäjät ovat toki äärettömän tyhmiä, ymmärtämättömiä ja edesvastuuttomia...."

        Ööhh, ei. On äärettömän naiivia uskoa tuohon. Sinisilmäistä suomalaisuutta pahimmillaan.


    • konkkaa_pukkailee

      Jo valmiiksi persaukisen Suomen hyväksikäytettävyys on noussut Euroopan kärkeen. Maksamme eniten, pakkosiedämme eniten, ja meillä on ns länsi-euroopan heikoimmat poliisivoimat suhteutettuna väkilukuumme. Kaiken lisäksi olemme onnistuneet haalimaan tänne kelvottominta ainesta, jota maailma päällään kantaa. Kyllä hassaneiden kelpaa julhlia, lohkaista pipareita, ja rahastaa. Suomen kansako on kyllin ylityhmää sen suhteen, etteivät kykene edes faktalukujen perusteella ymmärtämään, että dead line lähestyy väistämättömästi? Lisäksi maamme muuttuu koko ajan vain entistä turvattomammaksi, vai onko jonkun suvaitsevaisen mielestä kolme-nelinumeroinen luku maassaoleskelijoiden tehtailemista härskeistä seksuaalirikoksista osoitus harmoonisesta yhteiselosta, tai ehdottomasta integraatiokyvystä uuteen kotimaahan?

      • Anonyymi

        Nykysuomalainen voittaa typeryydessä afrikkalaisen mennen tullen. Ei se ole tyhmä joka pyytää vaan se joka maksaa.

        Ruskeat silmät vie sinisilmiä 10-0.


    • eliitti-immigraatiota

      Ohhoh, - jopa yllätti! Eikö Irakilainen, Afgaani, Syyrialainen, Somppukoneinsinööri, Afro rakettitohtori, ym lääkettieteellisesti koulutettu, - suomalaisen valtamedian vastuullisesti vuonna 2015 hehkuttama huippuosaaja olekaan totta? Onneksi sentään Marokkolainen kurkkukirurgi pääsi näyttämään kykynsä, Sipilän, Orpon, Risikon, ja poliisimme suosiollisella myötävaikutuksella. Ilman viimeksimainittujen tyrimistä ei Turun torin puukkoteurastusta olisi koskaan tapahtunut. Pelkkää mädäntynyttä sontaahan nuo on kaikki.

    • yksinkertainenjuttu

      Mielestäni suomalaisia rahoja ei tule jakaa näille ollenkaan. Jos tekevät töitä ja ovat kunnolla, voivat maksaa veroja jotta joskus pääsevät eläkkeelle.
      Niin ne muutkin on tehnyt ja niin pitäisi tehdä tulevaisuudessakin.
      Koskee myös romaneita ja muita tähän asti "erikoisia" ryhmiä.
      Ei ole mitään erikoista. Maksakoot Suomelle kuten muutkin ja virkakoneistoa pienemmäksi.

    • KalliiksiTulee

      Ihmettelen millä onnellisuusmittarilla tämä meidän onnellisuus on saatu ykköstilalle kun esimerkiksi länsinaapurimme ruotsalaiset jäivät Pohjoismaista huonoimmaksi ? Pitää ottaa huomioon sekin että ruotsalaiset ovat olleet aikaisemmin meitä edellä tuossa onnellisuudessaan ja jokin on mennyt nyt vikaan venssoneilla ?

      • ei_järkeä

        Lieneeköhön svedujen uusonnettomuuteen syynä ne "muutamasatatuhatta" vapaasti kansankodin lihapatojen ääreen laahustanutta elintasohakuista mamua-matua, jotka kuppaavat tuota yhteiskuntaa iilimadon lailla? Ruotsi on vetänyt itsensä täysin jojoon maahanmuuttopolitiikallaan ja nyt näyttää todella pahasti siltä, että Suomi seuraa tarkoitushakuisesti ja aivan ehdoitta Ruotsia.


      • Anonyymi

        Tai sitten ne tulijat ovat tyytymättömiä taikaseinän tarjontaan näkyen tilastoissta? Ruotsalaisethan ovat saaneet mitä tilasivat, joten kyllä tyytyväisyyttä pitäisi piisata.


    • HerääSuomi

      Huhhuh! Muutama vuosi sitten norjalainen tutkimuskeskus arvioi mamun maksavan maalle eli veronmaksajille noin puoli miljoonaa euro elinikänsä aikana.

      Se kuulosti valtavalta summalta, MUTTA näköjään sekin summa on vanhentunut selvästi!

    • tanantunarit

      On se kumma, etä näitä kustannuksia ei muka pystytä laskemaan. Viittaa vahvasti siihen, että totuus on liian karmea ja saisi kansalaiset todella vihaiseksi, kun samaan aikaan raha ei riitä vanhuksille, tai opiskelijoille.

    • kätkettyä_totuutta

      Kyllä kustannukset pystytään laskemaan, lähes euron tarkkuudella, ja varmaan on myös laskettukin. Tuon laskennan tulos tuskin kestäisi päivänvaloa yhteiskuntarauhan säilyttämisen nimissä, joten se pyritään pitämään salassa niin kauan kuin vain on ikinä mahdollista. Yksikään poliitikkomme ei kykenisi käsittelemään sitä vastuuta aiheuttamistaan vahingoista, mitä tuon laskennan tulos tulee langettamaan suomalaisten niskaan nyt ja tulevina vuosina. Tuo kustannusjätti on pois jostakin, eli suomalaisilta veronmaksajilta. Ja kun haittamaahanmuuton miljardeja lähdetään kasaamaan, niin se tietää armotta runsaita ja niin raakoja leikkauksia, sekä osittaista velanottoa.

      • roletaari

        Omituinen otsikointi! Asuu muslimimaissa vaikka artikkelin mukaan asuu hindumaa Intiassa!
        On muuten riivatun iso ero!


    • Ihanhurjaa

      Öyhöttäjät on taas kovassa kiimassa ja niin edespäin.

    • Persulaskelmia.huhhuh

      On kuitenkin olemassa tutkimuksia ja tutkimuksia.

      Tässä vouhotetaan persututkimuksesta: "Perussuomalainen ajatuspaja Suomen Perusta on tehnyt tutkija Samuli Salmisen mukaan laajimman turvapaikanhakijoiden elinkaarikustannuksia käsittelevän tutkimuksen Euroopassa."

      Olen iemminkin kritisoinut tällä palstalla persujen ajatuspajan lukuja. Kritiikki on ollut sikäli hyödytöntä, että kukaan ei ole tällä palstalla pystynyt asiata syvemmin keskustelemaan, joten jääköön tämäkin pläjäys ruotimatta.

      On huomattava, että jokainen alle keskiansion ansaitseva tulonsaaja, jolla on myös perhe ja useita lapsia, on tulonsiirtojen takia rasite yhteiskunnalle. Jokaisesta puistotyöntekijästä tai Alepan kassasta voisimme laatia tällaisen eleinkaarikustannuslaskelman ja huudella sitten: huh huh. ;)

      • Anonyymi

        Mikä on syynä että persujen tutkimuksia ei mikään taho uskalla kyseenalaistaa? Esimerkiksi Vahteran laskelmia ei ole pystytty kiistämään. Luulisi olevan suvakkipuolella aivoja tutkimaan näitä asioita. Mitä oikein pelätään? No tietenkin rumia lukuja.


      • Anonyymi

        Tuokin kommentti on karvahatun omasta hautomosta. Saivar-


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      mulkk. seisoo ja puukko heiluu

      eikä vain kauhavan perinne

    • Anonyymi

      tutkimuksesta puuttuu asunnot jotka maksaa n 200 000 - 400 000 euroa

    • Anonyymi

      Laskekaa huviksenne paljonko maksaa kansantaloudelle vaikkapa 200000 elätettävää tulijaa. Olisiko persujen paikka?

    • Anonyymi

      Pois vaan täältä kaikki ulkoa tulleet tuottamattomat!
      Omissakin on ihan tarpeeksi. Liikaakin.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En ole rakastunut

      Tai ihastunut sinuun. Kiinnostuin kyllä heti koska erotut massasta.
      Ikävä
      355
      3163
    2. Miksi suomalaisia vainajia säilytetään kylmäkonteissa ulkona? Näin kuolleita kohdellaan Suomessa

      Suomesta ei löydy enää tilaa kuolleille. Tänä päivänä vainajia säilytetään ympäri maata ulkona kylmäkonteissa. Kontit
      Maailman menoa
      121
      1176
    3. Olen ärtynyt koska

      minulla on tunteita sinua kohtaan. Tunteita joita en voi ilmaista. Kaipaan kaikkea sinussa. Siksi olen välillä hankala.
      Ikävä
      61
      1157
    4. Suomalaiset marjat loppuvat

      Suomalaiset marjat mätänevät metsään, koska ulkomaalaiset, lähinnä thaimaalaiset poimijat ovat huolehtineet suomalaisten
      Maailman menoa
      133
      943
    5. Puhutko toisista ihmisistä

      pahaa, jotta näyttäytyisit itse jotenkin paremmassa valossa?
      Ikävä
      115
      816
    6. Haluaisin tietää

      mikä saa sinut tuntemaan olosi rakastetuksi. Ja sitten haluaisin mahdollisuuden tehdä juuri niin. 💔
      Ikävä
      46
      762
    7. Joku tukeva täti syyttää suomalaisia rasisteiksi Hesarissa

      ”Kaikki valkoiset ihmiset Suomessa ovat kasvaneet rasistiseen ajatteluun”, sanoo Maija Laura Kauhanen: https://www.hs.
      Maailman menoa
      159
      737
    8. Oli mukava tavata irl

      Sattuma toi sinut matkani varrelle. Ihmettelin sitä silloin, ehkä vähän vieläkin. Oli ilo jutella ja tuntea, vaikka nyt
      Ikävä
      23
      727
    9. Mitä teen väärin?

      Alkaa pikku hiljaa tympäsemään ainainen pakkien saanti. Eka ennen kun nähdään, miehet ovat kiinnostuneita viestittelemää
      Sinkut
      113
      717
    10. Yhteiskuntaa hyväksi käyttäjät

      Kyllä täällä Suomussalmellakin osaavat käyttää näitä Suomen etuja hyväksi. Vuokrataan ns. asunto lapselle että saa asu
      Suomussalmi
      40
      679
    Aihe