Alajärven valtakunnallinen tunnettavuus on heikko

Oivallinentutkimus

Mielenkiintoinen tutkimus joka päätyi otsikossa ilmenevään lopputulokseen. Ankkureista Alajärvi tunnetaan, yhden kortin varassa ollaan. Naapurikunnassa on kosolti tietotaitoa miten tunnettavuutta tehdään tällä saralla, olisko aika ottaa opiksi. Kenttä kuntoon ja ympäristö kauniiksi, nythän tuo on ihan kauhea mörskä.

79

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kriisikuntalainen

      Vimpeli on kuollut kunta, jossa on enää osuuskauppa ja rahalla kasattu ostojoukkue, jota eläkeläiset käy katsomassa.

      • Vetoonparasjohtajatalas

        Vimpeli on mahtava paikka, alajärveläisten tulisi ottaa sieltä oppia, kuinka pelataan pesäpalloa ja vaihdetaan kunnanjohtaja. Varmasti neuvovat, jos kysytään!


      • Anonyymi

        Kyllä minua ainakin harmittaa entisenä Vimpeliläisenä. tällaiset valheeliset asiattomat kijoitukset mitä tänne alajärven sivuille runsaasti tulee . Tämä ei ole mitenkään mieltäylentävää luettavaa. .......Mihin Olet Menossa Vimpeli


    • Ollaankomejotainmuuta

      Joku satunnainen pesäpallopeli säävarauksella saa ulkopaikkakuntalaisia tulemaan Alajärvelle ja seurat yhtenä viikonloppuna, siinäpä se meidänki elinvoimaisuus. Yltiöoptimistista verrata Alajärveä johonki Pietarsaareen jolla on monisatavuotinen kulttuurihistoria, vahva asema kaupan ja meriliikenteen keskuksena sekä huipputehokas saha ja paperi- ja sellutehdas.

      Nyt kun oikein tutkimuksella vahvistettu pesäpallon olevan se numero yksi tunnettavuustekijänä niin toivottavasti tämä saa kaupunginki miettimään miten varoja kohdistetaan eri kohteisiin millä ihmisiä houkutellaan Alajärvelle. Aaltoja tullaan katsomaan vain kerran, kärkikamppailuissa rimpuilevaa joukuetta joka kotipeliin!

      • Huooooh

        Alajärveltä löytyy tehokkaampi saha ja paperitehdas suljetaan pian


      • Hölynhömppää

        Tuskin kerkeävät välirimoja sahata sitä määrää mitä Pietarsaaressa tarvivat, paksu parkkirantu menee tien piennarta pitkin siellä kun puuta tulee niin hirvittävät määrät.


    • Typerätutkimus

      Kuinka moni teistä teki tuon seutukuntakyselyn? Jos olit Alajärveltä niin Alajärveä verrattiin Ähtärin ja Alavuteen, eli kyseltiin niistä alueista. Ähtäriläiset ja Alavutelaiset ovat siis vastanneet, että tietävät Alajärven Ankkurit. Jos mennään etelämmäksi tai pohjoisemmaksi niin vastaus olisi jotakin aivan muuta. Totuus on, että Alajärveä ei osata laittaa edes Suomen kartalle kun mennään Pohjanmaalta pois.

    • Mikäonankkuri

      Laitatko linkin ,kiitos.

      • Eienäänsaatavilla

        Ei sitä kyselyä ole enään saatavilla. Sinne pääsi Alajärven kaupungin sivujen kautta. Linkki on jo poistettu.


    • Kummallisiavalittajia

      Jutussa puhuttiin juuri maakunnan ulkoisesta tunnettavuudesta. Onko täällä jollain ymmrryksessä vikaa vai vi.tunmoinen pessimisti vai molempia? Täällä olen ikäni asunut ja Alajärvi on hyvä paikka. Se on aivan sama osaako joku stadilainen narkkari laittaa paikan kartalle. Hommatkaa elämä itkuiitat

    • Torstailehdessä

      Torstaista luin tuosta tutkimuksesta.

    • HyödynnetäänAnkkureita

      Ankkurit kerran tunnetaan niin otetaan niistä kaikki irti, Vimpeli meille on jo ladun avannut tunnettuvuudellaan, nyt ei tarvita muuta kuin satsauksia Alajärveläiseen pesäpalloon niin jotta finaalissa on Veto ja Ankkurit. Vedolla on käsittämätön medianäkyvyys, miksei voisi olla myös Ankkureilla?

      • omituisiakommentteja

        Mikä ihmeen käsittämätön media näkyvyys? en ole ikinä havainnut semmoista ja uni tulee kun vahingossa vimpeli kautta tulee kerta vuodessa läpiajorangaistuksena tarkastettua.


    • Eheehe

      Ehkä Ankkurit ei nyt kuitenkaan ole sellainen vetovoimatekijä, jonka vuoksi kukaan muuttaisi Alajärvelle. Tämän seutukaupunkikyselyn ydin oli siinä, että tiedusteltiin ihmisiltä mielipidettä oman paikkakuntansa ja naapuri seutukaupunkien vetovoimatekijöistä, mistä paikat tunnetaan ja onko paikkakunnalla hyvä asua. Itse kritisoin sitä, että vaikka kohdassa mikä seutukaupunki tulee ensimmäisenä mieleen vastasi esim. Pietarsaari tai Kauhava niin joutui kuitenkin pakosta vastaamaan kyselyn edetessä pelkästään Ähtärin ja Alavuden kusymyksiin. Miki Alajärvi haluttiin rinnastaa vain ja ainoastaan Ähtäriin ja Alavuteen? Kysely oli omituinen ja ohjaileva eikä sillä ole mitään merkitystä. Tämä seutukaupunki ei enään tästä ahdingosta nouse, vaikka ihmisiltä kyseltäisiin mitä ihmeellisempiä asioita. Joo, kyllä varmaan kaikki jotka asuvat jo Alajärvellä vastaavat, että ihan kiva paikka asua. Ja muitahan tänne ei edes kaivata kts. Aiemmat viestiketjun vastaukset.

    • paraneehieman

      Alajärven nimi ei ainakaan vähene jatkossa vaan mielummin tulee enemmän tunnetuksi. Näin on tapahtuva. Hyvä niin.

    • mailajuissit

      Ketähän naapurikuntaa tarkoittaa? ei tule mieleen kuin seinäjoki mikään muu ei sovi .

    • Brändäysepäonnistunut

      Kannattaisi varmaan miettiä ihan jonkin asiantuntian palkkaamista tekemään kaupunkia tunnetuksi, varmasti löytyy jokin innovaatio jolla voidaan tunnettavuutta parantaa roimasti. Miettikää nyt ympäristöä, Kuortaneen keihäskarnevaali, eliittikisat eli nykyiset juhannuskisat, Vimpelin Veto, Tuurin kyläkauppa, Lapuan Virkiä ja vanha paukku , Seinäjoen Tangomarkkinat, Härmän power park ja power truck näyttely, Seinäjoen ideapark, Ylistaron wanha markki jne jne. Kaikki aivan vieressä ja läpi maan tunnettuja.

      • NäinLahessa

        Lahdessa tulee välillä käytyä, ja siellä ei kyllä monikaan tiedä koko Etelä-Pohjanmaasta oikein mitään. Patruunatehtaan räjähdys on yleensä se, joka tulee lahtelaisella ensimmäisenä mieleen, kun puhutaan Etelä-Pohjanmaasta. Toisena tulee puukkojunkkarit. Sen jälkeen paini ja pesäpallo, tietämättä kuitenkaan joukkueiden nimiä.

        Lahdessa, harvalle sanoo Powerpark yhtään mitään. Sama juttu Tuurin kyläkaupan osalta. Tangomarkkinat tiedetään että se on yksi monesta tapahtumasta Suomessa, mutta peruslahtelainen ei heti osaa yhdistää sitä Seinäjokeen. Provinssirokkikaan ei sano monelle lahtelaiselle heti mitään, muutakuin että joku festari jossain päin maata. Eteläsuomessa on kuitenkin niin paljon kesätapahtumia, ettei mikään provinssirok nouse sieltä esiin heidän näkövinkkelistä katsottuna, vaikka suuri festari onkin.

        Lahdessa tiedetään Tampere-Helsinki-Lappeenranta välisen alueen tapahtumat varsin hyvin. Siitä vinkkelistä Etelä-Pohjanmaa on kuitenkin jossain yyber-kaukana, eikä ajatukset heti yllä sinne asti. Täytyy olla todella iso asia, että se nousee esiin Lahden korkeudella, esim Patruunatehtaan räjähdys oli sellainen, sekä historialliset tapahtumat on opittu ajan saatossa eteläpohjalaisista, stereotypioina, puukkojunkkarit, paini ja pesäpallo. Eteläpohjalaisen stereotypiahan on juro ja hiljainen puurtaja, joka sitten juovuspäissään ottaa puukon esiin ja rupeaa sohimaan.


      • Anonyymi

        Vimpelin tunnettavuus tulee ainvan jostain muusta kuin pallopeleistä. Ensinnäkin siitä itämaiseta valheesta ja ropakannasda, esim Trump on tulossa vimpeliin ,ja jotain samaa asiaa jankkataan vuodesta toiseen voi voi vimpelinsotakoulu

        Ensimäinen sotakoulu eli RUK on ollut Viipurissa ,Eikä Vimpelissä pokelan jäällä. Minun isäni sen kertoi että, sota jäi tämän pitäjän sotasankareilta vähäiseksi, nämä sankarit tekivä suksia suksitehtaassa ,Eivät olleet rintamalla.


    • enolerobo

      Vaikka niitä seksirobotteja tyhjiin liiketiloihin, niin kyllä tunnettavuus lisääntyis

    • Minkätähdentunnettu

      Minkä tähden pitäis olla tunnettu, nyt on ihan hyvä ja väestön vanheneminen vain rauhottaa kaupunkia kun ei nuoret ole häiriköimässä ja paikkoja rikkomassa. Monet on lähteny välimeeren rannalle asti rauhaa hakemaan.

    • poliittisiapaskpäätöksiä

      Alajärvi on valitettavasti tunnettu myös eripuraisuudestaan, jonka viime aikaiset tapahtumat ovat tuoneet aina vain enemmän esiin. Kyllä meille muualla nauretaan.

      • sinäaiheutateimuut

        Se on vain sinun mielipide ja juuri sinunkaltaiset niitä eripuria aiheuttaa. Sinulle nauretaan,sinulle.


      • Jokaviimeksinauraa

        Joka viimeksi nauraa se parhaiten nauraa, justiinhan tuli ilmi että Alajärven ostovoima on kylissä eikä suinkaan keskustassa...Voi vielä tehdä kipeää ruokkivan käden pureminen!


    • Kittilä2

      Elekää nyt vähätelkö. Onhan se nyt viime aikoina ollut Iltalehdessä. Sillä on sellainen sosiaalitoimi, että ei vertaa. Täysin oma laki ja valehdella saa ja repiä virallisia pöytäkirjoja. Ja ylemmän suojelua kaikelle tälle. Jos nostatte julkisuuteen valehtelun, ja muut uhkailut , salassa tehdyt sopimukset, mm. Kaupinkartano Attendolle, julkisuus Kittilän ohittaa. Ja aivan oma lukunsa taksien suosiminen.

      • totuusesiinheti

        Tähän kun lissää vielä sen, miten Luoman koulu alas ajettiin. Huh huh. Ei ihme että on sekin prosessi oikeudessa tarkkailtavana.


      • Hyvinmeneealas
        totuusesiinheti kirjoitti:

        Tähän kun lissää vielä sen, miten Luoman koulu alas ajettiin. Huh huh. Ei ihme että on sekin prosessi oikeudessa tarkkailtavana.

        Vanha juttu jo joten lopeta. Koulut alas.


    • Missäseeripura

      Hetken aikaa täällä asuneena kyllä kyseenalaistan tuon eripuran, ilmeneekö sitten vain tuolla päätöksenteon tasolla kun ei kansalaisten normaalissa arjessa sitä tunnu olevan? Mitään jakaantumista uskonnon, polittiisen suuntautumisen tai tulotason perustella ei tunnu löytyvän vaikka niistä niin paljon kirjoitetaan. Paremminkin tuntuu että koko Alajärvi on yhtä suurta perhettä jossa jokainen perheenjäsen on yhtä tärkeä.

      • Urputiurputi

        Muutamalla samalla valittajalla on jäänyt hihna kiinni. Alajärvi on todella hyvä paikka!


    • Evrekaalasajokäyntiin

      Alkuperäiseen aloitukseen palatakseni , miä tehtävä että olisimme tunnetumpia?
      Siihen asiaan ehdotuksia vaikka evrekahan poistaa kaikki ehdotukset ja pohdinbat mikä auttaisi kenties alajärveä.

      • Alajärvionniinlastseason

        Alajärven kaupunki ei satsaa RAHAA markkinointiin! Ei meistä kukaan tiedä, jos ei muille kerrota. Esim Seinäjoen kaupunki ja Lapuan kaupunki mainostavat jatkuvasti eri radiokanavilla kaikenmaailman kissanristiäisistä, mitä kaupungissa tapahtuu. Alajärvi ei painata edes kunnon esitteitä kaupungista ja sen nähtävyyksistä. Kotisivujen ilme on kuin suoraan Neuvostoliitosta! Uusi Alajärvi kirja joka julkaistiin on painettu halvalle paperille ja näyttää ihan Halpa Hallin katlogilta. Eikö edes siihen ollut varaa käyttää ammattikuvaajia ja graafikkoa? Kaikki esitteet ja ns markkinointimateriaali tehdään aina halavalla ja huonosti. Hienoa, nyt ollaan kuitenkin jo Facebookissa, eihän siihen mennyt kun 10 vuotta niin päästiin tähän pisteeseen. Ehkä seuraavan tulevan 10 vuoden aikana voitais vähän uudistaa niitä nettisivuja...


    • Kuumataallotalakerrasta

      Kaupungintalolle jotain uutta, sambaryhmä ja rivitansseja. Ootan pikaisesti tapahtuvaksi..... Sisäinen tarkastaja voi organisoida, muuten ei saa esille......

      • veeeetttuuttuusvideo

        Vaikka tuommoista harrastusta mutta paikka ehdotuksesi on kyllä aivan väärä johonkin muuhun tilaan. Eihän vittuillaaaaa enempää eihän. Vitttttuuuiilemalla ei oikein asiat etene vai mitä olet mieltä?


      • S-joenAntti

        Kyllä teillä Alajärveläiset on surkea naapuri, oikeen minua harmittaa sivustapäin. Mutta naapuriaan ei voi valita, näin sanoi entinen Presidentti.


    • TaktinenVeto

      Vimpelissä ne osaa tuon median, markkinoinnin ja brändäämisen taidon, ei voi kuin ihailla heidän nerokkuutta ja tilannetajua.

      Siinä missä Alajärvi miettii konsulttien ja mainostoimistojen palkkaamista isoilla summilla kuntaa tunnetuksi tekemään Vimpeli tviittaa pari kertaa ja nyt koko Amerikan manner tietää missä on Saarikenttä ja Vimpeli...

      • Säälittävää

        Vimpelissä ei tarvitse miettiä asiaa, koska Vimpelissä asuva Ilkan aluetoimittaja hoitaa Vimpelin ja vedon kehumisen ihan ilmaiseksi. Onko tuo toimittaja saanut myönteisiä juttuja Alajärvestä aikaiseksi? Annetaan Vimpelin nauttia ja haaveilla nyt vaan rauhassa Ilkan aprillipilasta, sillä ei siellä muita ilon aiheita olekaan. Vai joko he ovat saaneet kunnan talouden kuntoon?


    • Eilehteä

      Tämän brändäyksen maksaa kaikki Ilkka lehden tilaajat. Taitaa vaan tuo tilaajien määrä olla rajussa laskussa?

    • Huhuualajärvenkunanisä

      Vimpelissä uusi kunnanjohtaja on laittanut itsensä likoon markkinoidakseen omaa kuntaansa, samoin Soinissa. Mutta missä kolossa luuraa meidän pöllötohtori?

      • Jamilainen

        Katso ympärillesi niin näet Alajärven kehityksen meidän kaupunginjohtajan aikana. Teot puhuvat puolestaan ilman, että tekee itsestään pellen.


      • Mikäkehitys

        Missä se tuo kehitys ilmenee, urheilijoille on saatu valtion rahoilla hulppeat hallit samaan aikaan kun tyhjät ikkunat keskustassa lisääntyy räjähdysmäisesti ja väkiluku laskee kuin lehmän häntä. Tuntuu pöyristyttävältä kun samaan aikaan pelestustoimen ja terveydenhuollon sektoreilla punakynä yliviivaa surutta peruspalveluiden turvaamiseen käytettäviä resursseja.


    • Vaidetaanjonuorempaan

      Minä olen ilolla seurannut näitä naapurikuntien idearikkaita uusia ja nuoria kunnanjohtajia. He osaavat käyttää mediaa todella tehokkaasti markkinointiin ja mainontaan. Meidän kaupunginjohtaja on vanhanliitonmies, joka on juuttunut sinne kaupungintalon uumeniin. Se ei oikein ole enää tätäpäivää. Onko Alajärven kaupungin kehityksen pahin jarru kaupunginjohtaja itse?

      • someomemee

        Jaa välillä on jumissa uumenissa ja välillä liikkuu liikaa niinkuin mikä on se oikea paikka niinku sinun mielestä.
        Et sitten seuraa somea kun et tiedä liikkeistä. Kantsis varmaan sunkin kirjoitella vähemmän kun et tiedä todellisuudesta mitään. Itse kirjoitit arvosi itsellesi eli sinä olet syyllinen itsesi väärässä olemiseen meidän muiden tietoon saattamiseksi sinusta joka ei siis tiedä meidän kaupunginjohtajan aktiivisesta liikkumisesta..


      • Pitääköseilmiantaa

        Työaikana pitää tehdä töitä, oman toimenkuvan mukaisia. Kaupunginjohtajan ei kuulu ”harrastaa liikuntaa” työaikana.


    • Jamilainen

      Kyllä Moision aika oli taantumuksen aikaa. Koivusen astuttua remmiin alkoi tapahtumaan ja kehitys vaan jatkuu. Tämä on ihan eri kaupunki nyt palveluineen kuin Moision lopetettua. Jami eli kukoistusta myös Koivusen oltua siellä ja nyt mennään alas. Jokainen pääsee lehtien palstoille, kun lupaa tulla kuntalaisten luo yökylään. Se ei vain tuo kuin hetken julkisuuden ja siinä se olikin. Toivottavasti kaupunginjohtaja jatkaa meillä vielä pitkään, sillä ottajia olisi kuuleman mukaan muuallakin.

      • Vääräarvio

        Jami kuihtui hajasijoitukseen, jos kaikki toiminta olisi keskitetty Lappajärvelle saattaisi olemassaolon edellytyksiä vielä olla olemassa.


      • ALJÄRVIRAUTAA
        Vääräarvio kirjoitti:

        Jami kuihtui hajasijoitukseen, jos kaikki toiminta olisi keskitetty Lappajärvelle saattaisi olemassaolon edellytyksiä vielä olla olemassa.

        ? omituinen kommentti. Kas kun et ehdottanut hmm niin en keksi kuihtuvampaa ja surkeampaa paikkaa kuin lappajärvi.


      • Entinentarrahaalari

        Kuka oikeasti haluaa opiskelemaan johonki peräkylän ammattikouluun jossa on 30 oppilasta? Kuten edellä mainittiin johonkin opiskelu olisi pitänyt keskittää, paikkaan en ota kantaa


    • Meollaankuuluisia

      Kyllähän Alajärvi on ylittänyt valtakunnallisen uutiskynnyksen tänä keväänä jo useampaan otteeseen. Nuoret pojat pelastivat peräti kaksi vanhusta saman yön aikana hangesta. Sitten oli tämä keskustan eduskuntavaaliehdokas, joka liimauttti lapsilla vaalikauroihinsa tarroja tuntitolkulla työpaikallaan, työaikanaan. Puhumattakaan hoitokotikaupoista.

    • peeärmies

      Kyllä kaupunginjohtajan kuuluu nykypäivänä edustaa kansaansa olemalla esillä ja osallistumalla. Sosiaalisen median käyttötaito on ihan ykkösjuttu. Ennen kaikkea kaupunginjohtajan tulee olla paikkakunnan yrittäjien edunvalvoja. Työpaikat, ne pitää paikkakuntaa pystyssä. Tästä voidaan olla montaa mieltä, mutta näin hyvin ei meillä mielestäni asiat ole. Ei oikeastaan sinne päinkään.

      • Somenainen

        Tuollahan se somettaa monella eri kanavalla kaiken aikaa eli kannattaisko mennä itse ensin someen niin tietää mistä puhuu?


    • tosetonkomeampia

      No miksei meidän kaupunginjohtajan sometus läpäise uutiskynnystä? Onko väärät taktiikka, huonot aiheet vai väärä naama? Auttakaa nyt nyt sitä! Ainakin uusi puku pitäs ostaa kun vanha roikkuu ja näyttää kaks numeroa liian isolta!

      • Tietoaasioista

        Uutiskynnystä? Sekö on kaiken mitta? Hah Koivunen on hyvä kaupunginjohtaja.
        Itsekkö autat vittuilemalla puskista? Ymmärrä hävetä.


      • huhuhuhuuhuhuhuh

        Mister finland ehkä riittäisi ? olisikohan muita 7lehestä varmaan löytyisi noilla krieteereillä sinulle oikea. Mutta vakavaksi vetää jos kaupunkilaiset on sinuntyylisiäsi huh ja noita pitäisi sitten johtaa hyvin huh ja huh ja huh.


    • Jamilainen

      Täällä taas surkimukset haukkuu nimimerkin takaa toisia. Yrittäkää hommata itselle elämä ja tulkaa sitten neuvomaan muita. Koivunen tunnetaan hyvänä johtajana ja sen puolesta puhuvat näytöt ja varmasti myös tyytyväinen henkilökunta. Kokemusta on.

    • Tänneeivaltayllä

      Kauhea työ kaupunginjohtajalla suitsia suolen kurinaa. Antakaa ihmisten avautua kaikkien iloksi.

    • tunnettavuuttalisää

      Nytkin ollaan esillä pohjallisen julkaisemassa innolinkin tutkimuksessa jossa verrataan seutukaupunkien vetovoimaa.

    • Jalisäätuleeilmi

      Ottakaa jutun aiheeksi se surkea uusi ensiaputilojen suunnittelu. Jos tulee tilanne, että 2 ambulanssia tulee ensiapuun esim.kolarin vuoksi, toinen joutuu jäämään kauas ulko-ovesta. Ei vaan mahdu. Ja katsokaa päivisin taksien hankalaa liikettä oven edustalla. Ja sama jatkuu sisällä. Mitä tekee tekninen johto, että näitä mielestäni susia ihmisillä maksatetaan? Joku ei nyt ole tehtäviensä tasalla, uskallan sanoa. Asiantunteva suunnittelu on kaiken perusta.

    • Sukuonpahin

      No katotaan kun nyt näyttäisi sisältäkin olevan jo valmis. Ja toimimaton. Kenen sukulainen nyt on ollu kyseessä? Tiiätkö sä?

    • Vääräkuva

      Alajärvi olisi sijoittunut kokolailla paremmin jos tutkimus olisi tehty vuoden päästä jolloin monitoimihallin ja tonttikampanjan vaikutukset näkyisivät täysimääräisenä tutkimuksessa, koirapuistokin on varmasti vetovoimaa lisäävä tekijä. Alajärven markkinointia kun tehostetaan niin helposti pystymme ponnistamaan samaan sarjaan esimerkiksi Raahen ja Pietarsaaren kanssa.

    • Varovaisentoiveikas

      Montakohan omakotitaloa Alajärven kaupungin virkamiehet ja päättäjät olettaa saavansa tämän kampanjan aikana? Eikö niitä taloja pitäis tulla vähintään 40- 50 kappaletta, että sillä olis oikeasti joku vaikutus kaupungin kasvuun. Onpa jännää nähdä, kuinka meidän käy!

    • Sisäistäkasvua

      Nämä talonrakentajat pitäisi myös tulla kunnan ulkopuolelta, olla työikäisiä, rakennuttaa paikallisilla firmoilla talo ja sitten käydä Alajärven ulkopuolella töissä ja tuhlata rahansa Alajärven kaupoissa jotta heillä olisi positiivista vaikutusta kunnan talouteen. Muuten tappiollinen lopputulos tuettuine tontteineen.

    • Pelottaakaikkienpuolesta

      ”Sisäistä kasvua” olet niin oikeassa. Alkaa koko tonttihomma tuntumaan yhä typerämmältä ja tympeämmltä touhulta. Kuinkahan kaupungin johto pitää kasvonsa, jos homma kusee oikein kunnolla?

      • Pelkosiitse

        Näetkö koskaan missään positiivista asiaa?


      • Hävettääjoetukäteen

        Kyllä tämä on kamala häpeän paikka jos kaupunki nyt epäonnistuu tässä tonttiprojektissa.


      • älämurehdimuita

        Älä ole murheissasi se ei ole sinun mietittävissä eikä tavitse olla sinun häpeissään. Ole huoletta vaan.


    • Anonyymi

      Nyt koko maakunnan mediat hehkuttaa Lappajärven jättikokkoa, Vimpelistä nousee vähän väliä joku urheiluporukka SM-sarjaan, Alajärven osalta täydellinen pimeys ja hiljaisuus. Tuskimpa tietävät tällä menolla edes Lapualla missä on Alajärvi.

    • Anonyymi

      Alajärvellä vietetään rauhassa pääsiäisen aikaa ja kunnioitetaan kristillisiä arvoja.

      • Anonyymi

        Kristillisillä arvoilla ei vain nykymaailmassa kaupunkia elätetä, pitää uhrautua markkinatalouden ja median opetuslapseksi. Eittämättä Alajärvi kärsii huonosta näkyvyydestä ja tunnettavuudesta, kesäseurat ja Kuoleman Hölkkä tiedetään ihan lähikunnissa, sadan kilometrin päässä kukaan ei osaa kertoa missä on Alajärvi.


    • Anonyymi

      Nyt lehdet hehkuttaa kuinka pieni Vimpeli on jo komella joukkueella SM-tasolla. On ne ihmeporukkaa.

      • Anonyymi

        Mitkä kolme joukkuetta? Ihme porukkaa kyllä on oikea tieto huh!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mitkä kolme joukkuetta? Ihme porukkaa kyllä on oikea tieto huh!

        Auts luin väärin sorry,komella ? mitä se tarkoittaa? kome ,ruotsiako? kome joukkue? koemiehistö kome?


    • Anonyymi

      Nyt on taas iltalehdessä pitkä juttu Vimpelin Vedosta, kunnasta ja pesäpallosta... Kertovat siinä jotta koko suomi tuntee ja tietää Vimpelin sekä Vedon , kunnanjohtajastakin iso kuva. Ihmetellään sitä kun katsomossa on parhaimmillaan tuplat väkeä kuntaan verrattuna, on siinä meille haastetta saada jokin asia sille mallille jotta samaan pystytään.

      • Anonyymi

        Kyllä vimpelin ilonaiheet taitaa jäädä vedon pesisjoukkueeseen? Annetaan heille se ilo mielellään. Se, että saa itsensä ja vedon pesiksen lehtien sivuille ei pelasta Vimpelin kunnan tyhjyyttä kolisevaa kassavajetta. Pian laittavat armeijasta pois potkitun kunnanjohtajan kävelemään myös Vimpelistä. Pellejä mahtuu Vimpeliin ja maailmaan.


    • Anonyymi

      Googlasin äsken Alajärven kaupunki, ruutuun pöllähti kirkko ja hautausmaa,siis kuvat, olipa vetovoimaista, kyllä se siitä.

    • Anonyymi

      Kyllä taas Vimpeli näytti alajärvisille voittamalla. Hyvä niin. Kukahan tuuraa kaupunginjohtajaa Lapin loman ajan. Olis asiaa. Miksi ei kaupunginhallituksen PJ vastaa puhelimeen. Ei muutkaan luottamushenkilöt esim lehtimäellä ei ehditä. Ketolan Olli vastaa ja yks Kepun miesvaltuutettu. Niille kiitos äänestäjien arvostuksesta.

    • Anonyymi

      Alajärven tunnettavuus= perhesurmat.

      • Anonyymi

        Sekä kyläpolitiikka ja kateus. Vieläkin, vaikka muualla siitä on ymmärretty luopua jo aikaa sitten. Oma lukunsa on sitten vielä aivan omaa outoa peliään pelaava kärki. Pieni kaupunki voi selvitä vain tekemällä yhteistyötä.


    • Anonyymi

      Taas on tunnettavuus kasvanut. Aikuinen lukion opettaja on ostanut pikkutytöille alkoholia leirikoulumatkalla. Hienoa Alajärvi, jatketaan sanaa rataa.

    • Anonyymi

      Kohta Kaupinkartano Attendolle ja sitten ollaan lööpeisdä. Arvaa kuka alyejohtajaksi?

    Ketjusta on poistettu 12 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14851
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3059
    3. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    4. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    5. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    6. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3050
    7. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3046
    8. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3045
    9. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3044
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3044
    Aihe