Kohta on aika, jolloin tulee mitä on ennustettu.

Vastavoima888

After 52 years it is time for the United States to fully recognize Israel’s Sovereignty over the Golan Heights, which is of critical strategic and security importance to the State of Israel and Regional Stability!

52 vuoden jälkeen Yhdysvaltojen on aika tunnustaa täysin Israelin itsemääräämisoikeus Golanin korkeuksiin nähden, joka on ratkaisevan tärkeä strateginen ja turvallinen merkitys Israelin valtiolle ja alueelliselle vakaudelle!

Nyt USA, tekee jotai, en tiedä, sillä he eivät puhu suomea, mutta sama voit lukea eri paikoista Raamatusta.
Poistuuko Damaskos, tämän vaikutuksesta maailman kartalta?

joten VALQ, joka nyt kirkastuu kirkastumistaan, on se merkki meille, että pääsemme kotiin.

5

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • yleltääää

      https://yle.fi/uutiset/3-10701427

      Toimittajalta: Golanin tunnustaminen Israelille kuuluvaksi on Trumpilta vaarallinen veto, mutta miksi?

      Yhdysvaltain presidentti aikoo muuttaa USA:n vuosikymmenien Lähi-idän politiikkaa ja samalla heiluttaa kansainvälisen politiikan valtiollisen itsemääräämisoikeuden perusperiaatetta.

      Golanin kukkulat21.3.2019 klo 21:53päivitetty 21.3.2019 klo 21:59

      WASHINGTON Presidentti Donald Trump muutti torstaina yhdellä tviitillä Yhdysvaltain vuosikymmenien ulkopolitiikkaa.

      Trump tviittasi, että USA aikoo tunnustaa Golanin kukkulat osaksi Israelia.

      Alle 40 sanan tviitti on mannerlaattojen liikahdus USA:n ulkopolitiikassa, sillä muun kansainvälisen yhteisön tapaan Yhdysvallat ei ole tunnustanut Golania Israelille kuuluvaksi. Israel valtasi ylängön vuoden 1967 sodassa Syyrialta.

      Yhdysvallat on vuosikymmeniä pitänyt muun kansainvälisen yhteisön tapaan Golania Israelin miehittämänä alueena. Se on tukenut YK:n turvallisuusneuvostossa useita päätöslauselmia, jossa miehitys tuomitaan.

      Jos Golan nyt tunnustetaan Israelille kuuluvaksi, Trumpin Yhdysvallat ohittaa YK:n peruskirjan pääperiaatteen, jonka mukaan valtioiden alueellista itsemääräämisoikeutta kunnioitetaan eikä tuota itsemääräämisoikeutta loukkaavia sotilaallisia aluevaltauksia hyväksytä.
      Israelilaisia sotilaita vartiossa Quneitran rajanylityspaikalla Golanin kukkuloilla.
      Israelilaisia sotilaita vartiossa Quneitran rajanylityspaikalla Golanin kukkuloilla.Atef Safadi / EPA

      Trumpin ilmoitus antanee vetoapua liittolaiselleen Israelin pääministerille Benjamin Netanyahulle lähestyviin vaaleihin, mutta maailmanpoliittisesti se avaa mahdollisuuden hyvin arvaamattomille kehityskuluille.

      Jos Golanin valtaus nyt hyväksytään, miten käy Krimin, jonka Venäjä valtasi Ukrainalta viisi vuotta sitten? Jos Trumpin linja pitää, Kiovassa saadaan hyvästellä Krim lopullisesti.

      Entä saako joku valtiojohtaja Golanin tapauksen yllyttämänä päähänsä napata naapurimaaltaan asevoimin strategisesti merkittävän alueen tai entisen valtionsa osan? Mikä olisi tuossa tilanteessa Yhdysvaltain vastaus, olisiko sekin ok?

      Elämme maailmanpoliittisen vakauden kannalta huolestuttavia aikoja.

      ------------------

      https://yle.fi/uutiset/3-10701307

      Trump aikoo tunnustaa Golanin kukkulat osaksi Israelia

      Israel miehitti alueen kuuden päivän sodassa vuonna 1967. Vaaleihin valmistautuvan Israelin pääministeri Benjamin Netanyahu on jo kiittänyt ilmoituksesta.

      Golanin kukkulat21.3.2019

      Yhdysvaltain presidentti Donald Trump ilmoitti Twitter-viestissä Yhdysvaltain aikovan tunnustaa Syyrialta vallatut Golanin kukkulat osaksi Israelia. Alue on Trumpin mukaan kriittisen strateginen ja turvallisuudeltaan tärkeä Israelin valtiolle ja alueelliselle vakaudelle.

      Israel miehitti alueen kuuden päivän sodassa 1967 ja ulotti sinne hallintonsa vuonna 1981, mutta muut maat ovat pitäneet sitä yhä miehitettynä alueena. Syyria katsoo sen kuuluvan itselleen.

      Israelin pääministeri Benjamin Netanyahu riemuitsi tuoreeltaan ilmoituksesta.

      Netanyahun mukaan Trumpin päätös tulee tärkeällä hetkellä, jolloin Iran käyttää Syyriaa alustanaan Israelin tuhoamiseksi. Hän kiitti tviitissään Trumpia päätöksestä.

      Netanyahu kertoi myöhemmin tiedotustilaisuudessaan, että hän oli puhunut Trumpin kanssa puhelimessa ja sanonut Trumpin tehneen historiaa.

      Israelissa järjestetään vaalit 9. huhtikuuta. Trump on tukenut voimakkaasti Netanyahun hallintoa, ja hän tunnusti Jerusalemin Israelin pääkaupungiksi joulukuussa 2017.

      Yhdysvaltain republikaanien senaattori Lindsey Graham vieraili Golanilla pääministeri Netanyahun kanssa maaliskuun 11. päivä, ja julisti silloin aikovansa lobata Yhdysvalloissa sen puolesta, että Golanin kuuluminen Israelille tunnustetaan.

      Lähteet: AFP, Reuters

    • pihonsivultaaa

      27.4.2017

      Trump tuo sodan

      Olen julkaissut presidentti Trumpista erilaisia käsityksiä ja toisistaan poikkeavia mielipiteitä. Minulla ei siis ole yhtä kiveen hakattua varmuutta siitä, mikä Trump oikein on. Olen tilanteen seuraaja ja raportoija.

      Julkaisen ohessa kääntämiäni otteita Nathan Lealin kirjoituksesta ”Trump is Bringing War – Time to Stop Blaming Deep State” (Trump tuo sodan – on aika lopettaa varjohallituksen moittiminen). Alkuperäinen artikkeli löytyy osoitteesta http://watchmanscry.com/?p=6699 .

      ”Tähän mennessä pitäisi olla ilmeistä, että kaikki on ollut teatteria, juonittelua, esittämistä, dramaattista tuotantoa ja petosta.”

      ”Trumpin pääsy Valkoiseen taloon ei ollut kansan aikaansaama ihme. Trump valittiin tehtäväänsä. Monet kristityt eivät sitä nähneet, vaan uskoivat, että Trump on Jumalan mies.”

      ”Nyt on totuus tullut esille. Trump ei ole Jumalan mies tuomaan suuruutta. Sen sijaan Trump on mies, joka tuo sodan.”

      ”Myöntävätkö Trumpin puolustajat nyt virheensä? Eivät myönnä, vaan monet syyttävät nyt Trumpin vaikeuksista kulissien takaista varjohallitusta (deep state).”

      ”Tämä on järjetöntä. Varjohallitus ei nimittänyt Rotschildin edustajia sekä Goldman Sachsin, FFR:n ja Bilderbergin jäseniä hallitukseen. Trump valitsi heidät.”

      “Varjohallitus ei myöskään pakottanut Donald Trumpia lainaamaan 312 miljoonaa dollaria George Sorosilta tornin rakentamiseen. Trump teki itse diilin Sorosin kanssa. He eivät siis ole vihollisia.”

      ”Trumpista julkaistut positiiviset profetiat ovat vääriä, niin Mark Taylorin kuin Lance Wallnaun profetiat.”

      ”Kampanjansa aikana Donald Trump lupasi, että hän ei tue Amerikan pyrkimyksiä toimia koko maailman poliisina sodan keinoin. Mutta nyt Trump onkin kääntänyt takkinsa ja on lähellä aloittaa Kolmannen maailmansodan. Mutta sitä varten Trump valittiinkin. Trump valittiin sotapresidentiksi. CFR tiesi sen. Uuskonservatiivit tiesivät sen. Pankkiirit tiesivät sen. Globalistit tiesivät sen. Hillary Clinton tiesi sen. Trumpin miljonääriystävät tiesivät sen. Henry Kissinger tiesi sen.”

      “Ja minä tiesin sen. Olen varoittanut asiasta Trumpin kampanjan alusta alkaen.”

      ”Amerikan tuomio tulee olemaan nelinkertainen. Pääkohdat ovat nälänhätä, ruttotaudit, vieraiden armeijoiden maahantunkeutuminen ja sota. Tuomio tulee, koska Amerikan pahuuden malja on täyttynyt.”

      ”USAn hallitus suunnittelee myös uutta 911 kaltaista valehyökkäystä (false flag), jonka päämääränä on luoda tilanne, jossa voidaan julistaa maahan poikkeustila (martial law).”

      ”Laittakaa elämänne kuntoon. On aika tehdä parannusta. Valmistautukaa myös fyysisesti varastoimalla ruokaa ja miettimällä sitä, miten selviätte pitempiä aikoja ilman sähköä.”

      • poikkeustilaaa

        https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/e4fa47e9-7421-42db-bdee-0b0d9a3ace9d

        Trump käytti veto-oikeuttaan kongressin päätöstä vastaan – kutsui hätätilan kumoamista vaaralliseksi ja holtittomaksi

        lauantai 16.03.2019 klo 0:21

        Myös osa republikaaneista äänesti Trumpin julistamaa hätätilaa vastaan.

        Yhdysvaltain presidentti Donald Trump käytti perjantaina odotetusti veto-oikeuttaan kongressin päätöstä vastaan.

        Torstaina osa republikaanisenaattoreista äänesti demokraattien kanssa Trumpin alkuvuodesta julistamaa kansallista hätätilaa vastaan. Senaatti kumosi hätätilan äänin 59-41.

        Trump lupasi kuitenkin heti äänestyksen jälkeen käyttää veto-oikeuttaan.

        – Kongressilla on valta äänestää tämän päätöksen puolesta ja minulla on velvollisuus käyttää siihen veto-oikeutta, Trump kertoi toimittajille Valkoisessa talossa perjantaina.

        Trump kutsui kongressin päätöstä kumota hätätila ”vaaralliseksi” ja ”holtittomaksi”.

        Veton kumoamiseksi päätös pitäisi hyväksyä uudelleen sekä edustajainhuoneessa että senaatissa kahden kolmanneksen enemmistöllä, mikä on erittäin epätodennäköistä.

        Trump julisti Yhdysvaltain etelärajalle hätätilan muurihankkeensa rahoittamiseksi. Moni vastustaja myös Trumpin omassa republikaanipuolueessa on sitä mieltä, että presidentti ylitti valtuutensa.

        Trump käytti perjantaina veto-oikeuttaan pitääkseen rajamuurihankkeensa pystyssä.


      • simpsonnn

    • pihonsivultaaa

      Nimimerkki Juokun uni 4.3.2008

      Uniin suhtaudun unina, mutta näin silti viime yönä mieleenpainuvan unen, missä syttyi kolmas maailmansota ja unessa sota syttyi Venäjän ja Naton välille sekä mukana oli myös Israel.

      Olin unessa työpaikkani henkilöstön kanssa viettämässä yhteistä teemapäivää ulkosalla luonnon helmassa ja teimme huumorilla höystettyjä tiimitöitä porukalla. Uni keskittyi pitkälti juuri noiden tiimitöiden parissa askarteluun, mutta sitten yhtäkkiä unen lopussa kaikki keskeytyi, kun kuulimme tiedonannon naishenkilöltä, että Venäjä olisi juuri pommittanut rajulla kädellä Viroa ja kuolleita tai uhreja olisi tullut 80 000.

      Lisäksi nainen kertoi sodan koskettavan kaikkia NATO-maita. Suomen kohtalo jäi tässä unessa auki. Israel mainittiin vielä tuossa unessa, että sota liittyi varsinaisesti Israeliin, mutta Viro oli NATO-maana saanut ensimmäisenä Venäjän vihat päälleen.

      Unet ovat unia, mutta tässä unessa mieleenpainuvinta oli se sodan syttymisen ja rauhan menettämisen tunne, kun maailma muuttui yhdessä hetkessä.

      ------------------

      Erään suomalaisen naisen kaksi unta keväällä 2008 Marko Päiväniemen kertomana

      Äitini, jolle Jumala usein puhuu öisin esim. unien kautta, näki joitakin viikkoja sitten kaksi kertaa peräkkäin
      seuraavanlaisen unen:

      Unessa hän näki, kuinka taivaalla lensi maata kohti suuri joukko mustia lintuja "suihkuhävittäjämuodostelmassa". Tunnelma oli ahdistava ja hän ymmärsi, että jotain pahaa on tapahtumassa. Yhtäkkiä hän näki toisella puolen taivasta neljä osiota, joiden keskellä vallitsi rauha.

      Ensimmäisessä näistä "osioista" oli kaksi enkeliä, toisessa risti, kolmannessa kaksoset ja neljännessä vaaka (tästä hän ei ole aivan 100% varma, mutta kuulemma hyvin suurella todennäköisyydellä kyseessä oli vaaka). Kaksosten ja vaa'an äitini ymmärsi tarkoittavan ajanjaksoja, joita ko.
      symbolit edustavat (kaksoset 21.5. - 21.6. sekä vaaka 23.9. - 23.10.)

      Hän ymmärsi unen olevan kehotus Jumalalta rukoukseen etenkin Suomen, mutta myös koko maailman puolesta varsinkin mainittuina ajanjaksoina.

      Muutamia päiviä myöhemmin hän näki uuden unen, joka kuitenkin edustaa samaa teemaa:

      Unessa oli meneillään uutislähetys. Uutistenlukija yritti aloittaa uutisen lukemisen, mutta ei pystynyt siihen, vaan järkyttyi ja purskahti itkuun. Koska tämä henkilö ei järkytyksessään kyennyt uutista lukemaan, tilalle tuli ruotsinkielisten uutisten uutisankkuri. Hänelle kävi kuitenkin samoin: nähtyään uutisen, joka hänen eteensä laitettiin, hänkin purskahti itkuun eikä kyennyt hoitamaan tehtäväänsä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      63
      2003
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      54
      1725
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      58
      1629
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1557
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1525
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1455
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1326
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1291
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1183
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1158
    Aihe