Äänisaalis

Entinendeeku

Mitäpä veikkaatte onko Niemen äänisaalus alle 2000 ääntä?
Meidän pitää varmistaa Hongiston paikka eduskunnassa, ainoa mahdollisuus saada kokenut kaveri hoitamaan Järviseudun asioita. Untuvikoilla ei tulevalla kaudella ole riittävää kokemusta.

51

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ojalanlaskuopinmukaan

      Suomessa on käytössä suhteellinen vaalitapa ja jokainen vaaliliiton saama ääni on yhtä arvokas.

    • Oujee

      Äänestä demareita jos haluat voittajien puolella 60% vaalivoitto. .

      • Ojees

        Rafu Paasio julisti aikoinaan ettei Pohjois-Suomessa kannata muu kuin hautakiviteollisuus eikä demarien kanta ole siitä muuksi muuttunut.


      • liuotinkehiin

        Niin ja kun vielä laittavat maidolle ja lihalle kunnon verotuksen niin Suomen nousu jatkuu ja työttömyys laskee....osaisivat edes käyttää edes vähän järkeä jos sitä vielä jossain onkalossa on....vai onko niillä kaikilla suonet tukossa.


    • Ut3lias

      Ulkopaikkakuntalasena pyydän että kertokaapas että mikä tässä kyseisessä numerolla 112 liikkuvassa ehdokkaassa on vikana? Rivien välistä vaivaton lukea että oma väki ei jostain syystä tykkää saati tue. Sille on varmaan syynsä, sitä en epäile. Harvoin ketään dissataan kovin intohimoisesti jos sille ei ole hyvää perustetta. Haluaisin sisäpiiritietoa jos sitä on, ihan siitä syystä että harkitsen kyseistä ehdokasta äänestäväni. Antakaa syitä miksi ei kannata, jos niitä syitä siis on. Tässä on vielä jonkin verran aikaa etsiä uusi ehdokas jos on tarvetta... ja pliis, asiallisia vastauksia kun kerran vaivauduin tänne asti kirjoittamaan (vaikka onhan se riski sellaisia pyytää kun suomi24 kyseessä).

      • Asioistatietävä

        No voi olla niin yksinkertainen asia. kuin kateus Varsinkin miesten vaikea nähdä naista valokeilassa ,etenkin jos sattuu olemaan heitä menestyneempi Myös taloudellisesti
        Saatikaan kun on meriittiä kunta-maakunta -ja valtakunnan tasolla Kaikki mitä tekee nähdään pyrkyryytenä Miksi sitä kutsutaan jos kyseessä olisi mies


    • Koppelot

      Todellinen untuvikko byyybyyyyyyhhhh

    • Ut3lias

      Jahas, yksi katkeroitunut juoppoeläkeläinen on näemmä herännyt maanantainokosiltaan.

      Ja vastaus täysin asialliseen kysymykseeni oli...?

    • Reijolleäänet

      Ei tuu Niemi saamaan edes sitä mitä neljä vuotta sitten. Teot eivät puhu äänten puolesta.
      Äänestetään Reijoa. On rehtiyttä ja kokemusta ja arvoja!

      • Sahilainen

        Mitä rehtiyttä....haukkunut Ilkka-lehden vihervassari lehdeksi, ollut puhujana Suomen Sisun kokouksissa, täysin patamusta porvari. Ei tuollaisista ääriainesta mihinkään virkaan ja vielä Alajärvellä syntynyt .... Ei ei ja ei....


      • Totuusesiinn

        Sitähän Ilkka nykyään on!


      • Styranki

        Ootko jo tilannut MV-lehden....


    • Vaisitäkään

      1 ääni itseltä

    • Annelleäänet

      Ehdokkaita taitaa vaaleissa olla kaikkiaan lähes 2 500. Minua ei huvita seurata koko vaalitouhua, kun ehdokkaat lupaavat kuka mitäkin. Jokainen tietää ettei kovin suurta jakovaraa ole eikä suomalaiset voi elää enää velaksi. Parasta politiikkaa on parantaa edelleen työllisyyttä monien muiden maiden tasolle eli 80 prosenttiin. Jokainen nousuprosentti lisäät tuota jakovaraa 1.5 mrd euroa. Työllisyys ei parane ellei yritystoiminta lisäänny. Mikään yritys ei pysy pystyssä ellei e ole kannattava. Neuvostoliitossa yritettiin sosialistista systeemiä mutta köpelösti kävi ja lisäksi 15 milj. ihmistä kuoli täihin ja nälkään vankileireillä.

      Kyllä Annelle pitää nostaa hattua ja häntä äänestää. Järviseutu tarvitsee lisää kannattavia yrityksiä elinvoimansa säilyttääkseen.

      • hallapuro

        Ei mitään mahdollisuutta anne pienellä kirjaimella. Viimevaaleissa ei edes oman kunnan äänestäjät äänestäneet häntä, enemmän lappajärven ehdokas sai vimpelistä ääniä NÄILLÄ MENÄÄN


      • Ikäväihminen

        Katkeruus paistaa sanoistasi Jo tuo etunimen kirjoittaminen pienellä osoittaa vähättelyä Menneisyyden ikäviä sattumuksia taustalla?
        Asioiden selvittäminen auttaa


      • Lakaniemeläinen

        Kopea ja koppava oikeistolainen jonka mielestä on oikein että ihmiset ovat eriarvoisessa asemassa.


    • Totuuslöytyy

      Anne saa noin 2000 ääntä ja Reijo 4900 ääntä ollen sinisten harava, menee läpi että heilahtaa. Hontin systeemin mukaan Reijo saa suurimman potin, keskustan pottia on niin monta jakamassa ettei Annella ole paikkaa kärjessä. Keskustalla ei tule olemaan edustajaa Järviseudulla, mitä ryynien myyjään tulee, ei jatkoon. Näillä mennään kohti vaaleja!

    • eimikäänuntuvikko

      En ole keskustan äänestäjä! Mutta!
      Tunnen Annen yrittäjäyhdistyksen puitteissa. Tietoa ja kokemusta kyllä löytyy. Tiedän, että hoitaa asiat, joihin on mukaan lähtenyt.

      • Eimeneäänihukkan

        Tunnen Annen. Siksi äänestänkin Antti Kurvista. Saadaan edes yksi edustaja alueelta.


      • Yäk_

        Hongisto, yhtä tyhjän kans...


    • uhntoa

      Odotettavissa noin 1500 ääntä, sillä ei juhlita.

    • Kepunpäivätohi

      On se jännää tuo vaalikiima. Ehdokkaat kiertää ympäri ämpäri lupaa kuut ja taivaat. Lopulta uskovat itsekin pääsevänsä läpi. Kansanedustajalla pitää olla tuntuma oikeaan työntekoon ja siitä saatavaan palkkaan. Jos reaalimaailmassa ei ole elänyt ja kansan keskuudessa ei työskennellyt ei eduskuntaan ole asiaa. Mitä äänisaaliiseen tulee noin 1500 ääntä Niemelle, Hongisto noin 3000. Kumpikaan ei pääse eduskunnan lihapatojen ääreen. Ja hyvä niin, kansa tarvitsee osaavaa kansanedustajaa.

    • parastarjollaolevista

      Niemelle meni meidän perheen äänet....ja pulinat pois!

    • Sekundaajasutta

      Keskustapuolue on kuopannut Alkion ja hänen oppinsa. Raha on ottanutvallan kepussa, minä piirsin lappuun numeron 14. Suora mies, sanansa mittainen. Niemi jää nyt nuolemaan näppejänsä ja Hongisto menköön risusavottaan.

      • Ärsyyntynyt

        Mäenpää on alle 50 ja eläkkeellä!!! Mitä tuo tietää työnteosta??? Ei ole muuta kun oman kuntansa asiat sotkenut ja Suomen sisussa leikkii isojen poikien leikkejä.


    • asunmaallakaupungissa

      Perussuomalisia kannattaa maaeudulla äänestää. Niemi on hukka ääni jok amenee kokoomukselle.

    • Sekundaajasutta

      Sunnuntaina juhlimme Perussuomalaisten vaalivoittoa. Keskustan kannattaa kaivaa Alkion opetukset esiin ja opetella seuraavat 4 vuotta sitä.

    • Realisti123

      Tällaiset Niemet ja Hongistot vievät ainoastaan muutamia ääniä hukkaan koko idealta.
      On niitä tietysti paljon muitakin.

    • Sekundaajasutta

      Hongisto meni nuorisovaaleissa läpi, Niemi ei edes likimainkaan. Kivisaari, Savola ja Puumala tulevat pääsemän. Niemellä ei makuja eduskuntaan tuolla kannatuksella, Hongistokin on kintaalla. Paikka eduskunnassa on karkaamassa Niemen ulottumattomiin.

    • veikkausta

      On alle 2000 ja veikkaan maximissaan 1300. Kepuhan häviöö vaalit (vastuun kantaminen on nin raskasta jne on jo spanielin katsetta Sipilä reenannu sunnuntai-illaksi). Eli vaikeemmin pääsöö neliapilapuolueesta läpi. Saaliissa jää muijen jalakoihin ja jopa naapurikaupungin rehtorille. Kurvinen putoaa edustajakelekasta ja ei auta jauhot.

    • Sääskenperält

      Ei yhtään jos tulee itse järkiin ja antaa äänensä jollekin pätevämmälle.

      • Vimpelääne

        Sääskenperällähän. se viisaus asuu Lähtekääpähän itse ehdokkaaksi,silloin näette mikä oma kannatus on Toisia voi mollata Onko kyse jostain henkilökohtaisesta kaunasta Taitaa olla


    • Savonjoki

      Kun ottaa huomioon Vimpelin tämän hetken taloudellisen tilanteen , niin kannattaa varmaan miettiä että onko meillä varaa päästää Annea pois , kovin monella hänen lisäkseen ei ole kykyä ja osaamista saada talouden syöksykierrettä oikenemaan.

      • kysynvaan

        Minkätähden unohdetaan että Anne oli päättäjä muijen joukossa syöksykierrettä laittamassa alkuun eli hienoa kiitellä ja unohtaa että miten ja keitten toimesta kriisikunnaksi päästiin. Alajärveä ja valtionosuuksia ei voi yksistään syyttää . Varojen yli elettiin ja säästettiin. Taas on alijäämä että ei aihetta aploodeihin eli miten sen talouden oikenemisen kyvyn kanssa aikuisten oikeasti on? Ei yksi pääsky kesää tee eli ei vaaraa että lähtee Arkadian mäelle.


    • Meidäomaehdokasonhuono

      Täältä naapurikunnasta on äänestetty Annea ihan vimmatusti. Tulee paaaljoooon ääniä. Hyvä Anne!

      • rannalda

        PASKA PUHETTA Ei kukaan äänestä naapurikunnasta.


      • rannalda kirjoitti:

        PASKA PUHETTA Ei kukaan äänestä naapurikunnasta.

        Kyllä vain äänestää! Lapualaiset antoivat ulkopaikkakuntalaisille tuhansia ääniä. Niillä he olisivat saaneet kaksi kansanedustajaa, jos olisivat keskittäneet ne omille ehdokkaille.

        Mieluummin he kuitenkin punttasivat mm. seinäjokelaisen Kivisaaren, Peltokankaan, Mäenpään, Mäkysen, Kurvisen, Urpilaisen , Risikon, Sankelon, Savolan, Östmanin, Lintilän, Joakim SStrandin, Anna-Maja Henriksonin, Ollikaisen, Norrbackin ja jopa Demarien Kim Bergin eduskuntaan, kuin että olisivat halunneet edes yhden oman kansanedustajan. 😳


      • Persutrules

        Tärkeintä oli persujen nousu, myös terveydenhuollon keskittämistä Kauhavalle ajatellen vaalitulos on hyvä. Maahanmuuttoonkin saadaan toivottavasti jokin tolkku, persujen tulosta ei voi yliviivata. Seinäjoki on keskus, Kauhavasta kasvaa keskus maakunnalle, hyvä niin.


      • Persutrules kirjoitti:

        Tärkeintä oli persujen nousu, myös terveydenhuollon keskittämistä Kauhavalle ajatellen vaalitulos on hyvä. Maahanmuuttoonkin saadaan toivottavasti jokin tolkku, persujen tulosta ei voi yliviivata. Seinäjoki on keskus, Kauhavasta kasvaa keskus maakunnalle, hyvä niin.

        Persujen "nousu" on itse asiassa torjuntavoitto. 0,2% tappio äänimäärässä ja yksi lisäpaikka eduskuntaan, ellei tarkistuslaskennassa mikään muutu.

        Myös Kokoomus sai torjuntavoiton ja lisäpaikan ja tiputti Persut Demareiden taakse.
        https://www.is.fi/politiikka/art-2000006071753.html

        Todellisen jytkyn saivat Demarit, Vihreät ja Vasemmistoliitto, jotka saivat yhteensä 15 lisäpaikkaa. Meidän vaalipiirissä myös RKP nappasi lisäpaikan.
        Vaalien ainoa häviäjä on Keskusta. 🍀


      • Tärkeintätulevaisuudessa

        Tärkeintä asia vaaleissa oli se selkeä ilmaus missä kansa ilmoitti olevansa kyllästynyt maksamaan haittamaahanmuutosta koituvia laskuja.


      • Tärkeintätulevaisuudessa kirjoitti:

        Tärkeintä asia vaaleissa oli se selkeä ilmaus missä kansa ilmoitti olevansa kyllästynyt maksamaan haittamaahanmuutosta koituvia laskuja.

        Eli äänestetään jytky puolueille jotka kaikkein eniten haluavat moninkertaistaa maahanmuuton? 🤔 Persuthan vain säilyttivät entisen asemansa.
        Soinin aikana persut möivät p*rseensä välittömästi hallitukseen päästyään ja takki kääntyili niin tiuhaan että langat pärkyili.

        Jos Halla-Aho haluaa päästä päättämään yhtään mistään, niin hän saa ryömiä polvillaan Rinteen edessä. Onhan hän jo antanut lausunnon, että oikeastaan demarien arvopohja on lähellä hänen omaansa. Nopeasti se takki kääntyy hänelläkin. 😏


    • Tyhjästä

      Eipä olisi Reijon kannattanut loikata Soinin perässä. Niemen kohdalta on mielenkiintoista seurata vaalirahailmoitusta ja katsella paljonko yksi ääni maksoi. Ei saa Vimpeli edustajaa Helsinkiin.

    • pettäjäntie

      Hongistoa äänestettiin,mutta ei äänestetä enää! Pahinta mitä kansanedustaja voi tehdä,on loikata kesken vaalikauden,ja PETTÄÄ äänestäjänsä! Rannalle jää,ja niin kuuluukin!!

      • pettäjäntie

        Siis äänestettiin edellisen kerran!


    • Reijoläpi

      Minun mielestäni Reijo teki ihan oikein kun lähti ja jätti Halla-ahon sooloilemaan. Ei Persut aiemmin ollut mikään yhden asian puolue. Anne ei tule pääsemään läpi. Ei ole kokemusta eikä tarpeeksi suhteita.

    • Etävimpelö

      3. heikoin äänimäärä koko Vaasan piirissä KePun ehokkailta. 1130 ääntä eli nollapilkkuviis prosenttia kaikistä vaalipiirin äänistä. Joensuullekkin yli 1800. No onnes Lappajärven Sari jätti vaalit väliin ja pääsöö toivottavasti kunnanjohtajaksi.

    • Eijatkoon

      Sääliksi käy niemeä ja hänen puolestaan vaalityötä tehneitä. Eivät missään vaiheessa halunneet uskoa että mitään mahdollisuuksia ei ole. Yli 5 000 ääntä on liian suuri määrä henkilölle jolla ei ole mitään erikoista annettavaa äänestäjilleen.
      Ei tieasioilla ratsastaminen tuo äänestäjiä. Eikä Niemi edes selittänyt mistä tämä lähes miljardi olisi tienhoitoon otettu. Tämä on puute joka vei paljon uskottavuutta. Talouskäsitys puuttui. Miljardi on tuhat miljoonaa. Elikkä paljon.

      • Kuulovartiossa

        Nyt olisi tarpeen soittaa sinne elykeskukseen, ja perua tämä vimpeliin kiertoliittymän rakentaminen . Seuraavat vaalit on neljän vuoden kuluttua ja palataan sitten asiaan uudelleen. Mutta näitä valtateitä voisi päälystää kun ovat kovin huonnossa kunnossa.jos vain olisi rahaa lastesi tarpeisiin. Tykkimiehistä ei ole niin väliä.


    • seontosi

      Tosi hyvä asia vasemmiston ja vihreiden voitto. Toivottavasti seuraava hallitus kieltää tarhauksen,turpeen polton ja alkaa ajamaan alas tehomaataloutta. Se on kaikkien etu.

      • Elänpyhällähengellä

        Kuule Suomessa ei ole tehomaataloutta nähtykään. Parinsadan lehmän karjat joita täällä näkee on pelkkiä kärpäsen paskoja kun vertaa siihen mitä tuolla rapakon takana on. Ja sitä paitsi, jos esim maidosta saisi kunnon hinnan niin noita isompia yksiköitä ei tarvittaisi. Tuottaja saa maitolitrasta sen 33-37 senttiä keskimäärin ja kauppa rahastaa siitä samasta litrasta yli puolikkaan enemmän. Reilua eikös.

        Mutta juu. Lopetetaan vaan maatalous täältä, nautin mm. eilen lounaaksi lasillisen vettä. Pitää nälkää yhtä hyvin kuin ruoka, ellei paremmin. Ei me viljelijöitä tarvita.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1836
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      48
      1619
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1564
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1507
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1405
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1306
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1271
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1163
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1128
    Aihe