Mitä tarkoittaa Koti, Uskonto ja Omistajakapot?

VALKOKAARTIMESTARIT007

HEI! Nyt on varmaankin oikein se asia, että Omistava Luokka vapautetaan verovelvoitteista siis verojen maksusta täysin, koska OMISTAJAT ovat tosiasiassa kansankunnan täysiä hyväntekijöitä. Niin ja nyt todellakin omistajakaartin jäsenten ammatti- ja tietotaidosta johtuu täysin Elinkeinoelämän menestys ja myös erilaisten luuserikaartien jäsenten ruokavarras ja kaikenlainen muukin hyvinvointi. On kai oikein sanoa se asia, että Omistajista pitää ja täytyy tehdä Paronikaartin täysivaltaisia jäseniä ja myös ehdottomia tukijoita. Meidän pitää muistaa se asia, että KARJAKUNTA rs:n pitää hoitaa verovelvoite täysimääräisesti, joten tehkäämme Pohjoismaista ns. Omistajien VEROPARATIISI. Nyt Alas Luuserikaartien Valta!

14

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jo otsikko kertoo ja teksti varmistaa jotta kirjoittajalla on paha ongelma. Kommunistiset päiväunet ovat vallanneet hänen nuppinsa eikä varsinaisia ajatuksia enää mahdu joukkoon!

      Suosittelen viinan ja muiden päihteiden käyttälakkoa ainakin 5 vuoden verran jolloin jokunen harmaa solu päässäsi saattaa vielä toipua. Jokunenkin on enemmän kuin ei yksikään joten kannattaa yrittää!

      • VERKKOPALVELUMESTARIT007

        TUTKIMUSPALVELUMESTARIT
        25.3.2019 21:39

        HEI! Mitä Teidän Toveri PartaCusi mielestänne tarkoittaa Marxilainen Sosiologia ja vielä Marxilainen Filosofia? Niin ja mitä Teidän Toveri PartaCusi pitää sisällään tai tarkoittaa Materialistinen Filosofia ja Sosiologia DN? Niin ja mitä nyt myös tarkoittaa tässä ja nyt Materialistinen HistoriaKäsitys DN? Niin ja mitä kaikkea todella tarkoittaa DIALECTICA NATURALIS eli LUONNON DIALEKTIIKKA DN LD rs?

        Onko todella DN eli Dialectica Naturalis sama asia kuin esimerkiksi A)AINE-MATERIA(MASSA) sekä B)Kolmiulotteinen Luontoavaruus eli GEOMETRIA ja N-ulotteinen Kategoria- eli LAATUAVARUUS?

        Niin ja ovatko DN eli Luonnon Dialektiikka LD rs:n peruskategoriat Yksityinen, Erikoinen ja Yleinen, Kausaliteetti, Stokastisuus- ja Kuvauspostulaatti?

        Niin ja onko nyt DN eli Luonnon Dialektiikka rs:n Liikelaki seuraava siis Määrälliset- ja Laadulliset Muutokset, Vastakohtien Ykseyden ja Taistelun Laki eli KITKALAKI, Kieltämisen Kieltämisen eli SOPIMUSLAKI?

        Mitä kaikkea nyt Paronit, Porvarit ja Pastorit kuten esimerkiksi Pastori ExTyökkäri haluaa ehkä vastata ylläoleviin uteluihin eli kysymyksiin?
        Niin ja mitä kaikkea nyt todella haluavat vastata ylläoleviin uteluihin Arvoisat Toverit ja Teräsmiehet sekä Leninistit kuten esimerkiksi Toveri ExTyökkäri ja Vastaavat?
        Haluan vielä kysyä sitä asiaa todella tasan tarkkaan, että jos nyt Materialistinen Filosofia ja Objektiivinen Idealismi rs:llä on sama tietoteorian lausepuun peruslause siis A)HENKI-KÄSITE sekä B)N-ulotteinen Luontoavaruus eli GEOMETRIA ja N-ulotteinen Kategoria- eli LAATUAVARUUS, niin nyt on olemassa ainakin sellainen HYVÄ KYSYMYS, että mitä eroa on nyt Materialistinen Filosofia ja Objektiiivnen Idealismi rs:n välillä.
        Jos nyt todella Materialistinen Filoosfia rs on oma kokonaisuutensa siis eroaa jotenkin Objektiivinen Idealismi rs:stä ja että nyt myös Materialistinen Filosofia rs perustuu Suhteellisuusteoria, AIKA-AVARUUS ja Neliulotteinen Geometria rs:ään, nyt on ainakin vielä olemassa sellainen HYVÄ KYSYMYS siis se, että mikä voisi olla todellakin Materialistinen Filosofia rs:n Tietoteorian Lausepuun Peruslause.

        PS Onko nyt Arvoisat Toverit, Teräsmiehet sekä Leninistit Teillä edes jonkinlainen vastaus Erään Kulkurin ja Katunarrin uteluihin?
        Kommentoi


    • IT-puhe-elimet

      On aivan totta, että kapitalistit tulee aateloida. Heille perustetaan erillinen loosi arvoinimineen omaisuuden perusteella.
      Pienyrittäjät ja palkkatyöläiset, sivistyneistö, opiskelijat, työläiseläkeläiset laittakoon suunsa kiinni kun todellinen rahaporvari puhuu.
      Palstalla riehuvalle suurpersulle tulee antaa armon käydä. Katkerana pienyrittäjänä mutta ahkerana työläisten parjaajana hänelle annettakoon ylimmän loosin käymälöiden puhdistusritarin arvonimi. Hän näet osaa saarnata, joka on pakkoedellytys korkeimman loosin jäsenelle.

      • Eiköhän mieluummin hyvä-veli-kaartin maan tavan mukainen alimmaisen välivällyn kiristäjän apulaisen arvostettu titteli, vähän samaan tapaan kuin näille pudotetuille valtiosihteereille.


    • Partacus

      Kapitalistimafian kolminaisuusoppi.
      Sipilän hallitus toteutti sitä erinomaisen hyvin. Se oli jopa uskondogmina, jota hallituspuolueet toitottivat päivästä toiseen.
      Uusoikeistolaiseeen politiikkaan kuuluu julkisen omaisuuden yksityistäminen, yritysten sääntelyn purkaminen sekä julkisten menojen leikkaukset. Vastalahjaksi luvataan verojen, erityisesti pääomaverojen alentamista
      Koko kuvio tähtää julkisten toimintojen supistamista äärimmilleen. Loppupeleissä armeija ja poliisi voisivat jäädä pidemmäksi aikaa. Kun tässä vaiheessa ollaan, hyvinvointivaltiosta olisi jäljellä pelkkä mielikuva.

      Rahan vallasta kansan valtaan.
      Suuntana sosialismi - tavoitteena kommunismi!
      Ääni SKP:lle.

      • Yksityista omaisuutta hoidetaan parhaiten. Jos satuit Partacusi käymään NL:ssa tai Baltian maissa joku kommunismin aikaan tai sen jälkeisinä vuosina niin näit kyllä jos vain katsoit infran olevan rappiolla. Sama koski myös DDR:n aluetta jota kuitenkin mainostettiin parhaana koko sosialistisen Neuvosto tasavallan alueella.

        Noita yhteisomistusalueita ei voinut infransa suhteen verrata läntisten kapitalismien tilanteeseen infran suhteen missään muodossa.

        Ei siis kannata olla lainkaan huolissaan vaikka kaikki infra yksityistetään. Se kun tuo ajanmittaan säästöä, paikkoja kun ei päästetä samalla tavoin rappeutumaan.

        Veroja pitäisikin ainakin kohtuullistaa ja järjestää asiat siten, että markkinat sallivat myös sellaiset työt joista ei kannata isommin maksaa. On parmpaa yhteiskunnan ja tekijänkin kannalta olla työssä vaikka halvemmalla jos siihen saa pientä lisää avustuksena. Silloin ehkä tuo tekijä huomaa jotta olisi ehkä ainakin mahdollista parantaa tulostaan vaikkapa vanhalla tavalla eli opiskelemalla!

        Hyvinvointi on Partacusi sitä, että jokainen itse ansaitsee sen hyvinvointinsa eikä jää sitä nurkumaan veronmaksajilta! Et sitten itse ole tajunnut?


    • Juudas.I

      Uskonto ja Omistajakapot.
      Kristillisille uskonjärjestöille helvetistä puhuminen on ongelmallista, varsinkaan pelotella helvetin, taivaallisen keskitysleirin, kauhuilla. Ihmiset ymmärtävät sydämellään helvetin teolgian moraalittomuuden.
      Pelko motivoi voimakkaasti. Se on tajunnassa voimakkaasti vaikuttava puolustusmekanismi. Siksi kristillisyys ei voi luopua helvetti-opistaan. Pelolla pidetään vähemmän ajattelevaa kansaa kiinni uskonnossa.
      Johtajat Hitleristä Trumpiin saakka ovat pelotelleet kansaa kuvitteellisilla uhkilla, jotka johtaisivat tuhoon ellei alistuta suuren johtajan määräyksiin. Jos kristinusko poistaisi helvetti-opin, se veisi uskolta ja lähetystyöltä parhaimman valttikortin pois.
      Kristinuskon helvettiä voi aivan hyvin verrata taivaalliseen natsien keskitysleiriin ja ehkä monta piirua pahemmaksi.
      Maallisesti asia kulkee näin. Yksityisomistajat pelottelevat kansaa, ettei ilman heitä mitään olisi. Kansa unohtaa oitis yhteiskunnallisen johtamisen, joka Suomessakin tapahtuu suuressa mittakaavassa tavallisen rahvaan toimesta. Valtionyhtiöiden yksityistämisen ja valtion tulojen vähentymisen yhteys vaikeampana asiana unohtuu suhteellisen helposti. Senkin yhteydessä manataan maailmanloppua, ellei yksityistetä ja varsinkaan valtiolle epäedullisesti.
      Porvarilliselle yhteiskuntaopille mammona on yhtä kuin Jeesus Kristus.

    • PUNAMUSTAT-OPISTO007

      Onko nyt J HALLA-AHO SEURA ja HOMMAFOORUMI sekä Suomen SISU HYVÄ ja HIENO ASIA toimintaympäristönä ja Uskontoyhteisönä Arvoisat Persunerot? Mitä nyt PERSUSANKARIT ajattelevat sellaisesta asiasta kuin J HAVUKKA-AHO SEURA rs sekä vielä KOMUT ja SOSSUT rs:stä? Onko todella se asia takuuvarmasti totta, että Pastori ExTyökkäri, Porvari Kyselijä X ja Toveri Antipunikki ovat todella niin sanottuja PERSUNEROT-ryhmään kuuluvia Työn Sankart -aatekuvion kannattajia ja tukjoita?

      • Kas, kas.
        Kalle muistetaan vieläkin palstalla.

        /Kalle, joka muistaa vieläkin erään punikin sekoilut uuden rahan syntymismekanismista - toveri luuli ymmrtävänsä jotakin kansantaloudesta eikä kuitenkaan tiennyt miten raha lisääntyy yhteiskunnassa, mikä nolla kansantalouden tietäjäksi


      • Anonyymi
        antipunikki kirjoitti:

        Kas, kas.
        Kalle muistetaan vieläkin palstalla.

        /Kalle, joka muistaa vieläkin erään punikin sekoilut uuden rahan syntymismekanismista - toveri luuli ymmrtävänsä jotakin kansantaloudesta eikä kuitenkaan tiennyt miten raha lisääntyy yhteiskunnassa, mikä nolla kansantalouden tietäjäksi

        Nyt kysyisin sitä asiaa Teiltä KALLE eli ANTIPUNIKKI, että miten ihmeessä eräs Kulkuri ja Katunarri uskoi tai luuli tajuavansa sen asian todellakin, että miten ihmeessä todellakin voi syntyä tai kehkeytyä sekä syntyä todellakin ns UUSI RAHA.

        Mitä Te Arvoisa ANTIPUNIKKI haluatte todella tuoda kehiin silloin, kun Te käytätte Herra ANTIPUNIKKI sellaista sanaa tai sanaryhmää kuin nyt Luoda UUSI RAHA rs:ää? Voiko todella Teidän Arvoisa ANTIPUNIKKI rs mielestänne toimia Rahan Luontikuvioissa siten, että sanoo vain siten, että tulkoon RAHAVALKEUS ja todellakin RAHAVALKEUS tuli ?

        Niin ja pitäisikö todella ensi alkuun kertoa jotain sellaista, että kaikenlainen sellainen PUOLUESAASTA kuin nyt PERSUNEROT ja Teräsmiehet sekä Leninistit eivät todellakaan tajua TALOUSASIAT rs:stä yhtään mitään. Niin ja on kai nyt ensimmäiseksi syytä tehdä näille PERSUT, TERÄSMIEHET ja LENINISTIT rs:lle selväksi se asia, että koska nyt Me OMISTAJAT ja VALKOKAARTI rs olemme todellakin kaikenlaisen hyvinvoinnin perusta ja lähtökohta, joten meidän neuvoja ja ohjeita pitää seurata todella tasan tarkkaan siis ainakin meidän EKONOMISTIT-ryhmään kuuluvien sekä unohtaa kaikki sellainen sekoilu, jota edustaa PERUSNEROT-ryhmään kuuluva J HALLA-AHO SEURA rs.

        Nyt kysyisin vielä sitä asiaa sellaisilta henkilöiltä kuin ExTyökkäri, Antipunikki ja Porvarit sekä OMISTAJAKAPOT, että mitä todella pitää sisällään sellaiset sanat kuin nyt HISTORIA ja FILOSOFIA sekä NATUROLOGIA rs. Niin ja mitä nyt vielä tarkoittavat sellaiset sanat kuin EKONOMETRIA ja MERITOKRATIA sekä PLUTOKRATIA, niin mitä kaikkea todella HYVÄT PORVARINEROT? Niin ja nyt ainakin erään Katunarri ja Kulkuri rs:n mielestä meillä on todella jopa pakottava tarve tehdä itsellemme selväksi se asia, että todella HISTORIA ja FILOSOFIA sekä NATUROLOGIA rs:n taidollista ja tiedollista asiantuntemusta edustaa todella tasan tarkkaan sellainen yhteisö ja järjestö kuin J HAVUKKA-AHO SEURA sekä KOMUT ja SOSSUT rs. Niin ja me voimme vielä kysyä asiaa, että mitä kaikkea todella edustavat Kokkarekapojen TOIVO- ja KORVA-yhteisö sekä vielä Pökälesankarien TOIMINTA- ja TAITO-remmit rs.


    • Anonyymi

      Ovatko nyt Marx ja Lenin sellaisia asioita, jotka molemmat kuuluvat Materialistinen Filosofia rs:ään? Me voimme sanoa sen asian, että Henkilö nimeltä V.I.LENIN oli ja on Venäläinen Anarkismi eli Anarkosyndikalismi rs:n edushenkilö, ja joka siis Lenin on sellainen asiakehikko, jonka ei pitäisi kuulua missään asiassa ja ympäristössä Materialistinen Filosofia rs:ään vaan Idealistinen Filosofia rs:ään. Niin ja nyt Leninismi sekä Teräsmiesaate perustuivat todellakin vain ja ainoastaan Henkimaailmakuvioihin siis Objektiivinen Idealismi rs:ään.

      PS Nyt Marx kai tarkoittaa sellaista asiaa kuin KARL MARX LODGE siis LOOSI rs:ää ei siis mitään yksityishenkilöä kuten ei myöskään F. Engels ollut yksityishekilö vaan jonkun Karl Marx Lodge eli Loosi rs:n tutkimus- tai tutkijaryhmän nimi, kun taas V.I.LENIN oli yksityishenkilö ja vielä saman aatteen eli Venäläinen Anarkismi rs:n kannattaja kuin Hänen Oma veljensäkin.

      YLEISTAITOMESTARI

    • Anonyymi

      Hän on keskuudessamme, emmekä näe Häntä. Hän näkee minut, mutta minä en näe Häntä niinkuin enkelit näkevät. Kristus ei ole piilossa, Hän on esillä, mutta minun silmäni eivät ole vielä kykenevät näkemään. Minulla on ongelmia omien erilaisten himojeni kanssa ja heikkouksieni kanssa, ja nämä usvaverhon tavoin peittävät minulta Kristuksen. Ja hengellisen elämän päämäärä on se, että eläisimme todemmin Kristuksen läsnäolon ja ehkä tulisimme joskus kykeniviksi jopa näkemään Hänet.

      Henkinäkömestari

    • Anonyymi

      Omistajat, niin suuret kuin pienetkin, todella käyvät luokkataistelua verotuksensa minimoimiseksi ja ehkä kokonaan heiltä poistettavaksi. Valtion tukiaiset ovat yksi keino progressiivisyyden alentamiseksi.On arvioitu, että turhia markkinoita vääristäviä tukiaisia maksettaisiin 10 mrd vuosittain.
      Se johtaa kilpailun vääristymiseen ja kilpailussa tappiolle jäävät vaativat metelillä palkkojen alentamista kilpailun tasaamiseksi. Marxin näkemys, että vapaa kilpailu pyrkii tasaamaan voiton suhdelukua, pitää paikkkansa. Tasaveroisen kilpailun horjuessa tukiaisilla häviölle jääneet omistajat vaativat palkka-alea kun kilpailussa heikoimmat omistajat normaalisti tuhoutuvat. Yhteiskunnalle tukiaispolitiikka vääristyneenä johtaa tuotannollisen kehityksen hidastumista.
      Aivan toinen seikka on valtion tukea lainavastikkeellisesti uutta tuotantoa.

      Yksi erittäin paha virhe on juuttua marxilaisuuteen sen johonkin kehitysvaiheeseen mm. vaikkapa 1800 luvulle.
      Marxilaisuuden perusnäkemykset kansantaloudessa, filosofiassa ja sosiologiassa ovat oikeat. Se miten työväenluokka voi nostaa itseään ihmiseksi kansakunnassa se muuttuu tuotannollisen kehityksen mukana. Filosofia kehittyy tieteiden kehityksen mukana.
      Meillä on aivan toisenlainen näkemys avaruuden rakenteesta kuin 200 vuotta sitten. Niinpä silloinen materialismi joutui romukoppaan ja sen korvasi dialektinen materialismi.
      Kaikki materian osaset rajattomassa ja ajattomassa avaruudessa ovat alituisessa liiketilassa. Lepotila on suhteellinen käsite esiintyvien olioiden kesken. Tiede ja materialismi etsii sekasortoiselta vaikuttavasta avaruudesta ja yhteiskunnasta lainalaisuuksia yksityiskohtien ohella.
      Kaikki ilmiöt mitkä ovat nähtävillä tai huomaamatta ovat olemassa materian liiketilan synnyttäminä. Taustalla ei ole mitään henkiolentoja. Tajuava ihminenkään ei ole henkiolento. Hän on kiireestä kantapäähän materiaalinen olento, jolla on materian tuottamia henkisiä ominaisuuksia havainnoida ympäristöään sekä itseään.
      Materia ei synnytä yksilöitä virheidensä perusteella oletetun helvetin tai paratiisin asukkaiksi kuolemansa jälkeen.
      Uskonnoille tuli jälleen uusi "surmanisku". Jumalallisen luomisen siirto universumin alkupaukkuun epäonnistui. Tiede päätyi lopulta ajatukseen, ettei universum ole voinut syntyä tyhjästä. Tätä teesiä on hissukseen vuosikymmenien ajan lausuiltu.
      Avaruus ei siis ole sama kuin universumin rajat ja kestoaika. Se on paljon laajempi kokonaisuus.
      On helppo yhtyä materialismin filosofian peruskäsitteeseen rajattomasta ja ajattomasta avaruudesta. Sitten voi katsoa uudelleen, jos jostain rajamuuri löytyy. Sanalla sanoen: Universum ei ole kaikki materia mitä on olemassa. Sitä on paljon enemmän universumin ulkopuolella kuin sisällä.

    • Anonyymi

      Marxin mukaan modernissa yhteiskunnassa ihminen vieraantuu työstä, työn tuotteesta ja lopulta omasta lajiolemuksestaan. Vieraantumisen seurauksena työ näyttäytyy vieraana ja vastenmielisenä. Vaikka todellisuudessa työ on keskeistä ihmisenä olemiselle, tuntee ihminen olevansa enemmän elossa vapaa-ajallaan. Samalla ihmisyyden täysi potentiaali jää saavuttamatta. Marx näki vieraantuminen olevan seurausta yksityisomistuksesta.

      Marxin keskituotannolle keskeinen teema on materialistinen historiankäsitys ja ajatus toisiaan seuraavista tuotantotavoista. Tuotantotapa on tuotantovoimien ja tuotantosuhteiden muodostama kokonaisuus. Tuotantovoimilla tarkoitetaan käytössä olevien tuotantovälineiden ja inhimillisen työkyvyn muodostamaa kokonaisuutta. Historiallisen materialismin mukaan tuotantovoimien kehitystaso taso määrää tuotantosuhteet. Tuotantosuhteet siis heijastelevat vallitsevia tuotantovoimia.

      Ajan myötä tuotantovoimien kehittyminen johtaa ristiriitaan tuotantovoimien ja tuotantosuhteiden välillä. Tuotantotapa voi ajautua kriisiin, kun vallitsevat tuotantosuhteet muodostuvat kehityksen jarruksi. Lopulta kehitys johtaa uuden tuotantotavan syntyyn. Antiikin orjatalous korvautui lopulta feodalistisella tuotantotavalla ja feodalistinen tuotantotapa puolestaan kapitalistisella tuotantotavalla. Lyhyesti muotoiltuna, uusia tuotantovoimia kehittämällä ihmiset muuttavat tuotantotavan perustan ja sitä kautta yhteiskunnalliset suhteensa. Modernit ajatukset yksilönvapaudesta eivät olisi voineet syntyä antiikin Kreikassa, sillä siellä tuotantotapa nojasi orjuuteen.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      37
      1826
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1401
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1396
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      14
      1362
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1355
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1324
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1294
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1260
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1210
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1183
    Aihe