Kurja kuolema Ruotsissa

Pahaa_jalkea

En ole huomannut että nyt maaliskuussa Pohjoisruotsissa menossa olevasta sotaharjoituksesta olisi kovin infottu, lähinnä siitä vain että siellä on 1500 suomalaistakin harjoituksessa.

Harjoituksessa tapahtui su-ma - aikoihin todella paha onnettomuus. Tarkkailijaryhmään kuuluva n 40 vuotias naissotilas oli joukon pystyttämässä teltassa kun PANSSARIVAUNU AJOI TELTAN YLI. Nainen kuoli välittömästi.
Tässä linkki uutiseen https://www.vg.no/nyheter/utenriks/i/jdQlpz/stridsvogn-kjoerte-over-telt-paa-militaeroevelse-kvinne-mistet-livet

1

<50

  Vastaukset

  • Ei ole tavatonta.

   Youtubesta löytyy video, jossa amerikkalaiset sotilaat ajavat ruumin yli ja vitsailevat että oho ruummis, heh heh. Ruumis oli hetkeä aikaisemmin vielä elossa.

   Vink vink Collateral murders

   Juttu voi olla myös siten että vaikka toisaalta, juttu ei sovi herkille (Ruotsin tapaus) ja ehkei siitä niin selkeästi uutisoida, voi kysymys olla myös vaaliteemasta, tai muusta tabusta.

   Nämä tapauksethan loppuvat silloin kun lopetetaan sodat ja konfliktit ja aletaan keskittymään rauhaan ja rauhan turvaamiseen.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Ei näin Lidl! Ei! Ei! Ei!

   Voi ei. Älkää lähtekö tähän leikkiin! Ei mitään sovelluskorttipeliä! // Lidl aikoo tuoda asiakkailleen etukortin – bonuksista ei vielä tietoa // http
   Maailman menoa
   187
   4577