Aletaan kesksutelemaan siitä Oikeasta...

Herätyys

kaikille ja kaikelle Luojan hyväksemme luomalle HYVÄKSI, Raamatun UT mukaisesta Kristillisyydestä.

Siitä, mikä vasta sitä, siksi käytännön arkielemässä, elämällä, sanoilla ja teoilla osoittauvaa / todistautuvaa olsi. Mitä kaikkea edellyytää, miten kuuluu Raamatun UT mukaan alkaa ja yhtyä elämään ja toimimaan / vaikuttamaan, että alkaisi ilmenemään ja täyttymään ne Raamatun UT mukaisen Kirtsillisyyden ttunnusmerkit. Joista kaikki voisivat tunnistaa Kirstuksen Jeesuksen Oikein ja Oikeasti seuraajikseen, käskynsä kaikilta osin pitäviksi ja täyttäviksi.

Kun "hedelmistään puun" sellaiseksi, Raamatun UT mukaisesti eläväksi ja toimivaksi / vaikuttavaksi / hyvää hedelmää ttuottavaksi tunnistaisi.

18

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Herätyys

      No missäs ne kaikki muut Kristuksen Jeesuksen seuraajiksi, Hänen kirkkaudeksi ja kunniaksi / "maailmalle valkeudeksi ja maalle suolaksi" kutsutut piileskelee ja miksi, kun ei täällä "kaikessa maailmassa" NÄY eikä ns. "kuulu", jota kaikkea maailmaa tämä suuomi24 kesksustelufoorimikin on. Jopa niitä parhaimpia paikkoja joissa voi kohdata valtavan suuren määrän pimeydessä eläviä ihmisiä, joiksi ne vain krist. uskonnollisetkin, siihen OLO tilaan pysähtyneetkin lukeutuvat!

    • Maailmalle.valkeudeksi
      • Herätyys

        En ole katsonut, olen lukenut sen asian Raamatun UT opetuksista, ohjeista ja kehoituksista, sain ihan selkeän kuvan siitä Kristuksen Jeesuksen apostolisten alkuseurakuntien alkuperäisen tarkoituksen ja tavoitteen mukaisesta Oikeasta ja Oikeasti Kristillisestä seurakunta yhteydestä ja yhteistyöstä, kaikessa YHTENÄ yhtä olevansa ja kaikessa yhtäpitävänä jäsenistönään täydellisyys (kaiken Oikean ja hyväksi olevan täyttymys) päämääräisestä.

        Jonka kaltaiseen Kristillisyyteen, Krist. yhteyteen ja yhteistyöhön koitan mutakin jälleen herätellä, sitä ennallistamaan.


    • Kumarran

      Sinä, oi suuri ihmemies, et siis enää tarvitse opetusta ja seurakunnan yhteyttä?

      • Herätyys

        Niitä muita maailmalle "valkeudeksi ja maalle suolaksi"/ Kristuksen Jeesuksen kirkkaudeksi ja kunniaksi, Hänen APOSOLISIA seurakuntiaan / sitä pelastukseksi Krist. vaihtoehtoa rakentaviksi kutsuttujen, Raamatun UT mukaisesti elävien yhteyttä juuri kokojan etsin. Että missä ja miksi piileskelevät, kun ei vain ala NÄKYMÄÄN, eikä kuulumaan vaikka kuinka näin julkisesti peräänkuuluttelee / etsii. Että vois päästä näin aluksi edes näin kirjallisella tavalla keskustelemaan ja tutustumaan, Että mihin Kristuksen Jeesuksen seurakuntia rakentaviin eri virkoihin, tai muihin eri palvelusten tehtaviin kukin on kutsuttu. Ja miten päseen niiden muiden kutsuttujen yhteyteen ja heidän kanssaan Raamatun UT mukaiseen ja mukaisesti em. Kristuksen Jeesuksen apostolisia seurakuntiaan / sitä pelastukseksi Krist. vaihtoehtoa rakentavaan yhteistyöhön.

        Kristuksen Jeesuksen PYHÄNHENKEN opettama, tähän em. Raamatun UT mukaiseen Kristillisyyteen näyllä armoitettu, vähäinen, Totuudessa pysyvä ja siihen Raamatun UT mukaisuuteen pitäytyvästi elävä, puhuva ja toimiva, Ei äänestelevä, vaan ÄÄNTÄ pitävä palvelijansa ja seuraajansa.

        Niitä muita kutsuttuja edeleenkin etsivä / perään kuulutteleva. Että mihin lie ja miksi eksyneet, ettei vain siihen Totuuteen perustumattomaan, epäoikeuden mukaiseen demokratia uskontoon / uskoviksi. Jossa "piru" vie, vetää, johtaa ja hallitsee, ja PAHA perii. Samoin kuin kaikessa muussakin maailmallisuudessa ja uskonnoissa. Todisteitahan siitä tulee joka päivä ihan kautta maailmaan, kuka vain uutisointeja seuraa, niin pitäisi tietää ja ymmärtää miksi.


    • Herätyys

      Ei näytä asiasta keskustelemaan kiinnostuneita ilmaantunee. Mistähän johtunee? Ettei vain siitä etteivät kykene, ovat Krist.asian tuntemattomia, edelleenkin pimeydessä / valkeudesta osattomina sellaisessa hämärässä / epäselvyydessä eläviä. Etteivä vain siihen epäoikeuden mukaiseen demokratia uskontoon luisuneita, sen vietäväksi, vedettäviksi, johdettaviksi ja hallittaviksi antautuneita?!! Jossa PAHA perii!!

    • Tekemään.ja.toimimaan

      Siis tahdot vain jauhaa samaa sanatulvaa, joilla ei saavuteta mitään käytännön tasolla.

      • Herätyys

        No katsos kun Kristuksen Jeesuksen omat ovat Kristuksessa Jeesuksessa YHDEKSI jäsenistöksi Krist. yhteyteen ja yhteistyön, Hänen kirkkaudeksi ja kunniaksi, "maailmalle valkeudeksi ja maalle suolaksi" riittävällä tavalla YHTÄ olevasti ja kaikessa YHTÄ pitävästi, Totuudessa YKSI mielisesti, Hänen kirkkaudeksi ja kunniaksi APOSTOLISIA seurakuntiaan / sitä pelastukseksi Krist. vaihtohtoa yhdessä rakentaviksi kutsuttuja. Itse toimin kokoajan joka päivä kaikkineni ja kaikella mahdollisellani, kaken aikani sen puolesta.

        Mutta missä ne muut tähän, kaikille hyväksi Raamatun UT mukaiseen Krist. yhteyteen ja yhteistyöhön kutsutut ns. "luuraa"?! Kun ei näin julkisesti peräänkuuluttelemallakaan / etsimällä alaa ilmantumaan, tuolelmaan esiin niistä piilopaikoistaan.

        Vaikka ovat KOKO "maailmalle valkeudeksi ja maalle suolaksi" riittävälllä tavalla eläviksi ja toimiviksi / vaikuttaviksi kutsuttuja!

        Että mitä väärää (Raamatun UT vastaista) tässä Raamatun UT mukaisessa ja mukaisesti kutsumus tehtävässäni / työssäni näet.


    • Ei.päätä.ei.häntää

      Ehkä sinun pitäisi pyytää rukouksessa vapautusta saman levyn hyödyttömästä pyörittämisestä.

      • Herätyys

        Mutta kun ei ole olemassa muuta hyvää, kaikille hyväksi levyä, kuin tämä kaikille hyväksi Raamatun UT mukainen ja perustuva. Kaikki muut kun on sen vastaisia, niitä "pirun" hyväksi ja puolesta pyöriviä / vaikuttavia, jossa PAHA perii!

        Terv. Uskoville / muillekin HERÄTYKSEKSI. Levynpyrittäjä.


    • Anonyymi

      No eikö nyt kukaan ole kiinnnostunut "kuuntelemaan" uskovilleen / muillekin HERTYKSEKSI levyn "ääntä" edes sen vertaa että voisi osallistua siitä HERÄTYKSEKSI "ääntä" Raamatun UT mukiasesti ja perustalta arvostelemaan. Että olisko se kaikille hyväksi Raamatun UT mukainen ja perustuva Kristillisyys hyväksi vai pahaksi. Sehän kun siinä ohessa kaikille, ainakin osallistuville selviäisi. Keille olisi hyväksi ja keille pahaksi.

      (Herätyys)

    • Täytyy ensin tuntea Raamattu, jotta voi tunnistaa Jeesuksen seuraajat heidän hedelmistään. Roomalaisten kirje on hyvä tutkiskelun kohde näin ensi alkuun.

      Roomalaisille 2: 13
      Ei Jumala hyväksy vanhurskaiksi niitä, jotka vain kuulevat lain sanoja, vaan vanhurskaiksi julistetaan ne, jotka myös noudattavat lakia.

      Siinä on yksi kohta, jolla tunnistaa onko oikeasti uskova vaiko van kuulija.

      Jos taas joku julistautuu uskovaksi mutta käytös osoittaa toisin:
      Roomalaisille 6: 13
      Älkää antako ruumiinne jäseniä synnin käyttöön vääryyden aseiksi! Kun nyt kerran olette siirtyneet kuolemasta elämään, antakaa itsenne Jumalalle ja ruumiinne jäsenet hänelle vanhurskauden aseiksi!

      Tämä kohta tarkottanee sitä, kun tulemme uskoon niin meidän tulee unohtaa lihan halut ja aloittaa niin sanotusti uusi puhdas elämä. Kun hyväksymme Jeesuksen sydämeemme, emme voi esimerkiksi jatkaa tupakoimista samaan malliin, vaan meidän on muututtava ja lopetettava tupakointi.

      Ja lopuksi vielä yksi Raamatun kohta
      Roomalaisille 8:5
      Lihan mukaan elävillä on lihan mukaiset pyrkimykset, Hengen mukaan elävillä Hengen mukaiset.

      • Anonyymi

        Kristuksen Jeesuksen omien on sanouduttava KAIKESTA pahasta, valheellisuudesta, vääryyden mukaisesta IRTI. = Kaikesta tämän pahan vallassa olevan, saatanaa tuomiokseen palvelevan maailman mukaisuudesta. Alettava / yhdyttävä elämään ja toimimaan / vaikuttamaan kaikilta osin Raamatun UT opetusten, ohjeden ja kehoitusten mukaisesti ja perustalta. Samoin kuin apostolisten alkuseurakuntienkin alkuperäisen rakoituksen ja tavoiteen / päämäärän kaikessa YHTENÄ yhtä olevana ja kaikessa YHTÄ pitävänä, totuudess YKSI mielisesti elävänä Krist, vaihtoehto jäsenistönään täydellisyys, kaiken Oikean ja hyväksi olevan täyttymys, päämääräisesti.

        Kaikkien tähän yhteyteen, kutsuttujen, pyrkivien ja haluavin, kuuluu sitoutua elämään ja toimimaan kaikilta osin Raamatun UT opetusten ja ohjeiden mukaisesti. = Krist. Rakkaus, joka ei ole kenellekään pahaksi, = Ihan Lain / Laillisuuden, kaikkia kohtaan ja kaikille Luvallisen Oikeuden, jota on VAIN, kaikilta osin Raamatun UT mukainen ja perustuva, mukaisesti.

        Joka edelyyttä näin em. Oikein, kaikilta osin Raamatun UT mukaisesti ja mukaisesti eläväksi ja toimvaksi / v aikuutavsi YHDEKSI Kristuksen Jeesuksen jäsenistökseen, paikkakunnittain ja alueittai kansakuntien laajuisesti apsotoliset seurakunnat jäsnistö verkostoksi, Kristuksessa Jeesuksessa OSUUS, yhteiseksi hyväksi talouskunnaksi järjestäytymisen / yhdistymisen. Samoin kun apostolisten alkuseurakuntienkin aikana, alkoivat ja yhtyivät.

        Jeesuksen nimessä...uskovilleen / muillekin tätän em. Raamatun UT mukaiseen ja perustuvaan Kristillisyyteen (Herätyys)

        Asiasta assiallinen ja rakentava kesksutelu, mitä kenelläkin annettavaa, sanottavaa tai kysyttävää, tästä alkakoon ja jatkukoon, siihen käytännössä näin em. Raamatun UT mukaisesti toimimaan alkamiseen, ja siihen päämäärään asti jatkumiseen asti, johtavasti ja jatkuvaksi.

        vähäinen, tähän em. Krist. yhteyteen ja yhteistyöhön kutsuttu, siihen näyllä armoitettu, palvelijansa ja seuraajansa.


      • Anonyymi

        No eikö ketään muuta kiinnosta kaikille hyväksi Raamatun UT mukaisesta ja perustuvasta, siitä Kristuksen Jeesuksen kirkkaudeksi ja kunniaksi, "maailmalle valkeudeksi ja maalle suolaksi" riittävästä, siitä kaikille, ja kaikelle Luojan hyväksemme luomalle hyväksi, hyvää hedelmää tuottavasta Kristillisyydestä, asiallisesti ja rakentavasti keskustelu....

        Siitä miten kuuluu Raamatun UT mukaan alkaa ja yhtyä elämään ja toimimaan / vaikuttamaan, että sellaiseksi, Raamatun UT mukaisen Kristillisyyden tunnusmerkit ilmentäväksi ja täyttäväksi tulisi?

        Tähän em. Raamatun UT mukaiseen Krist. yhteyteen ja yhteistyöhön kutsuttu, siihen näyllä armoitettu, vähäinen palvelijansa ja seuraajansa, nim. (Herätyys)

        Edelleenkin niitä muita tähän em. kaikille hyväksi Krist. yhteyteen ja yhteistyöhön kutsuttuja / armoitettuja peräänkuulutteleva / etsivä.


    • Se mikä tekee sen oiken Kristityn srk tai uloskutsuttujen joukon on ...Pyhä Henki ja miksi on tällainen hajaannus no se on ihmislihan tekosia ei Hengen .
      Alku srk kristityt olivat Hengessä toimivia eli ihmiset ihan odotti Hengen sanomaa ilmestystä hyvää opettajaa ,joka opetti Hengessä esim apostolit ja paavali oikein paljonkin .
      Nykypäivänä joku punapää nainen ,joka juttelee niitä näitä kunhan palkkansa saa niin se on kuin poliittinen puolue ,mutta mitä tekemistä uskon kanssa .?
      Haaleus ilman rakkautta Totuuteen se on monessa paikkaa .Siksi pitäisi saada sytytettyä se ensimmäinen rakkaus uudelleen ja srk tulisi yhdeksi sillä siellä ,missä Pyhä Henki on siellä on 1 eikä eriseurat .Jokainen voi miettiä ,mikä voima vielä voisi olla suomessa ,jos olisi ykseys kristityissä.

      • Anonyymi

        Sehän tekisi sen kaiken Oikean ja hyväksi olevan, = kaikille hyväksi (Raamatun UT mukaisen) "maailmalle valkeudeksi ja maalle suolaksi" / Kristuksen Jeesuksen kirkkaudeksi ja kunniaksi riittävän Kristillisyyden / Krist. vaihtoehdon valmiiksiasti rakentamisen kaikilta osin ja kaikkineen täysin mahdolliseksi. Alkaisi tulemaan ihan tunkua siihen Krist. yhteyteen ja yhteistyöhön halukkaista.

        Joita sitten tietenkin joutuisi vähän seulomaankin, ns. "roskat pois". Niinkuin niissä suuren Kuninkaan hääjuhlissakin, joutuivat.

        Muistuttaen ja valistaen, (Herätyys)


    • Kyllä.....jokainen voi tehdä mielessään retken itsessään ja kuvitella olevansa alku srk ssa ,jossa Jumalan voima on paikalla .Semmoinen tilaisuus olisi aivan hurja nykymittapuun mukaan.
      Eikä siihen tarvita kuin tekemällä Jumalan tahdon ja unohtaen sen oman tahdon.

      Raamatun teksti on selvä ja jopa julmakin monelle ns kristitylle ja riivaajien henkien kanssa esiintyvälle.Silloin ei maalliset neuottelut auta kun vastassa on Totuus ja ne säännöt on selvät kun viimeisellä tuomiolla ihmiset on .On todella suotavaa ,että olisi mukana sillä ensimmäisellä ...se olisi ikuisen elämän merkki.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      49
      4985
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3277
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1412
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      181
      1245
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      75
      957
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      878
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      857
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      215
      731
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      728
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      697
    Aihe