JUSSI HALLA,AHO VAARALLINEN MIES NOUSEVA HITLER

BISSE

Jussi hallaaho 47v älykäs verbalinen nero joka vetoaa halpahintaisilla sanan kääntein Suomen kansann kelkasta pudonneiden rasistien ja suorastaan (sori) vajaa älysiin. Eli mikä mies hän on vihan mies joka luo turvattomuutta ,puheesta kuulee mies vetoaa maahanmuuttajiin näiden iljettäviin seksuaali ja väkivalta rikoksiin ei kumminkaan erota , että nämä ovat sen ryhmitymän pohjasakkaa ei vaan leimaa kaikki samalaisiksi kuten tämä some ja media yleensä. no tuossa uutisissa juuri puhuttiin suomalaisten miesten osallisuudesta pedofiili rinkiin joka on kansain välinen tästä ei tule isoja otsikoita eikä siitä lyödä rumpua joka päivä.näin on. ja SE työllisyys luodaan yrityksille olosuhteita kai työllistää ei oikein osaa selittää mitä. no jos on yritys pitää olla tuote jolla on markkinat joka myy on tuote tai palvelu, siis innovaatio. me voidaan tehdä paskaa ja myydä sitä vaikka ulkomaille ei sitä kukaan osta ne osaa paskoa itse. tässä ilmaston muutoksessa joka on pop eli luulin olevani samaa mieltä, kun ollaan pieniä. mutta ne pienet asiat saa suuria asioita aikaiseksi silloin ,kun muutkin tajuavat tämän USA, VENÄJÄ,KIINA niiden on pakko jossain vaiheessa herätä ja lähteä tulevaisuuteen mukaa eli tulevaisuustalkoisiin ilmaston muutosta vastaan uskon tämän olevan pakon sanelema tosiasia jos vielä aiomme hengittää elää ja ne meidän jälkeen tulevat eivät saa paska perintöä. älä äänestä kansallissosialistista vastinetta valtaan.

16

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • apuakin.tulee

   Nyt oli sakeeta settiä. Avohoidon tila on huono Suomessa aloituksesta päätellen. Jussi hoitaa asiat parempaan kuntoon niin
   aloittajakin on tyytyväisempi.
   Ai niin...vihervasemmisto mädättää ja haisee.

   • BISSE

    NO JOHAN. AINA IHMETELLYTKIN SITÄ HAJUA.


  • denkristlige

   Hyvä keskustelun avaaja, et ole ensimmäinen, joka on vetänyt "herneen nenäänsä ". Tyytymättömyytensä ilmaisivat myöskin haastattelussa läsnä olleet TV:n asiantuntijat Matti Apunen & Susanna Ginman. Halla-ahon esiintymisen sisältö toi heille täydellisen pettymyksen omasta asiantuntijuudstaan. Siksi heidän kasvoilleen levisikin ilme, joka muistutti enemmän henkilöiden , joille äsken oli yritetty syöttää myrkkyä, kuiin onnistuneiden asiantuntijoiden kasvojen ilmettä.
   On vain toivottavaa, että äänestäjät todella heräävät, sillä valtakuntamme todellisen tilanteen huomioiden, tarvitsemme todella Halla-ahomaista puhdistusta koko valtakuntaan.

  • Ymmyrkäinen

   Sanoi Halla-aho senkin ettei ilmaston kanssa pidä hötkyillä niin että tuotanto muuttaa enemmän salliville alueille.

  • Kappasvuan

   Jussihan on monelta osin ihan analyyttinen ja fiksu, hännystelijöistä ei valitettavasti voi samaa sanoa. Ja kohta siten mennään hallitsemattomasti kuin punakaarti konsanaan.
   Tuollainen tunkio kun houkuttaa kaikenlaisia kärpäsiä, huhtasaaria, hakkaraisia ja lernereitä.

   • xxxgxxgg

    Hyvä kuitenkin on, ettei Suomessa äänestetä kuten punakaartissa, huutoäänestyksellä.


  • ole-valppaana

   Avaajan huikea ihmistuntemus.
   Yhtälaisuuksia on ja eroavaisuuksia ei nimeksikään.

  • tavallinen...tallaaja

   En nähnyt Halla-ahon puheessa mitään rasistista. Hän haluaa esim. että maahanmuutto järkeistetään. Siinä ei ole mitään rasistista.

   Ilmastonmuutoksesta tuli mieleen tämä: 15 suurinta rahtilaivaa tuottaa yhtä paljon typpi- ja rikkipäästöjä kuin kaikki maailman autot yhteensä.

   Lähde: https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/15-suurinta-rahtilaivaa-tuottaa-yhta-paljon-typpi-ja-rikkipaastoja-kuin-kaikki-maailman-autot-yhteensa-eivatka-ilmastosopimukset-koske-alaa/7108302

   Tietenkin kannattaa kohdistaa ilmastonmuutosta torjuvat toimet sinne missä niillä on suurin vaikutus.

  • säälittävää

   Yle ja muut vihervasemmistolaiset ovat jo vuosia onnistuneesti aivopesseet kansaa, niin että omilla aivoilla ajattelu on unohdettu kokonaan saati tosiasioista selvän ottaminen. Aloittajan kommentointi on tästä erinomainen esimerkki. Todella valitettavaa.

   • Peruss75

    Illan uutisissa haastateltiin kokenutta vaaliasiantuntijaa Sami Borg`ia, mutta mielipiteen sisältö paljasti että hänkin oli ulkona kuin eno veneestä. Perin harva ymmärtää tai ei ole ymmärtävinään että politiikkaa tehdään muuallakin kuin eduskunnassa ja hallituksessa. Kunnallispolitiikan vaikutus on tahallisesti jätetty huomioimatta, ettei perussuomalaisten laaja-alaisuus tulisi , varsinkaan ennen vaaleja, näkyville.
    Ja pääministeri Sipiläkin lupasi jo verohelpotuksia !?!!?
    Oh hoh ! puolueen, joka aikanaan aikaansai metsäverotuksenkin, mikä nykysinkin on noin 70 %:stsi toistamiseen verottamista, puheenjohtaja.
    Onhan ministerillä otsaa.


  • varoniitä

   Persujen mielestä köyhien aiheuttamat kulut ovat turhia kuluja, sieltä ei tule muuta kuin kurjuutta. Köyhä, älä erehdy äänestämään persuja!

  • käräjille

   Aloittaja täytti vihapuhekriteerin jo heti otsikoinnilla. Taitaa olla Hitleriksi nimittäminen rikos tätä nykyä.

  • kielletyt

   Koska rasistisia ajatuksia esittävät liikkeet ovat kiellettyjä niin paremman puutteessa rasistit kannattavat Halla-ahoa ja vähemmistönäkin leimaavat vihreiden tyydytykseksi koko puolueen. Olisiko sitten parempi vai ei jos rasisteilla olisi oma pienpuolueensa jossa he saavat koomisesti esiintyä ja toimia surkeana esimerkkinä? Taistolaisethan aikanaan hoitivat vastaavaa kysyntää vasemmistossa.

  • Hiil-Aatu

   Hieno homma ku Suomi saa iki-oman AATUN

  • jgd

   Alla joitain toimenpiteitä oikeudenmukaisuuden, taloudellisen toimeliaisuuden ja monen muukin kannatettavan asian edistämiseksi.

   1. Afrikasta ja Lähi-Idästä tulleet heti takaisin. Jos eivät lähde vapaaehtoisesti, niin eristetään johonkin paikkaan saareen tai Lappiin. Jos lähtevät, niin maksavat kuljetuksen itse.

   2. Yleissitovuuslaki pois. Muuta ei tarvitse tehdä rakenteellisten ongelmien saralla. Kaikki soljuu sitten hyvin omalla painollaan.

   3. Armeija pakolliseksi kaikille myös naisille. Ei vapautuksia kellekään. Ei siviilipalvelusta. Palveluksienn pituuksiiin nostot.

   4. Julkista sektoria 50 % pienemmäksi. Esim.työvoimahallinto joutaa kokonaan lakkautetuksi.

   5. Yritysverotus tuntuvasti alemmaksi.

   6. Kolme ydinvoimalaa lisää.

   7. Aseenvientirajoituksista luopuminen.

   8. Työvoiman tarveharkinnasta luopuminen.

   9. Verokikkailu kuriin. Esim. jos virolainen, puolalainen tai muu eu-maan yritys jättää verot, eläke maksut maksamatta tilaajayritys esm.Yit maksaa maksamatta jääneet rästit.

   10. Ansiotuloverostusta ylemmissä tuloluokissa alemmaksi.

   11. Alkoholin myynti vapaaksi.

   12. Irtisanomisten helpottaminen.

   13. ay-maksun verovähennysoikeuden poistaminen.

   14. Koulusta erottaminen helpoksi huonon käyttäytymisen vuoksi.

   15. Opetuksen tason nostaminen kaikilla tasoilla esim.luopumalla tuloksillisuudesta ja ainakin osittain palaamisesta budjettirahoitukseen.

   16. Kehitysavun lakkauttaminen.

   17. Palautetaan pandat ja muutenkin ei nuoleskella Kiinaa.

   18. Lestojen huijariyritykset kuriin.

   19. Alempia eläkkeitä ja työttömyyskorvauksia ylemmiksi.

   20 . Ansiosidonnainen tt pois.

   21. Asuttomuus pois, maksaa kertarysäyksellä 250 miljoonaa, eli on ollut täydellistä epäinhimillisyyttä, että tätä ei ole tehty aikaisemmin.

   22. Liityttävä Natoon. Armeijalle vähintään 2 mrd e lisää.

   23. Ahvenanmaan erioikeudet pois.

   24. Ei enää virkoja. Kaikki pitää olla erotettavissa välittömästi laiskasta ja huonosta työstä.

   25. Polliittisille lakoille vahinkojen korvausvelvollisuus.

   26. Sitten olisi 100+ muutakin konkreettista edellisen lisäksi välttämätöntä tarpeellista korjausta.

  • Totuus-

   Onko se rasismia jos kertoo totuuden?

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Voi ei! Rita Niemi-Manninen avautuu Donna-tyttärestään: "Viime yönä ei sitten nukuttu juurikaan..."

   Niemi-Mannisen perheessä on juhlittu hulppeasti Donnan 2-vuotissynttäreitä prinsessa-teemalla. Mutta iän karttuessa joistain asioista pitää myös luopu
   Kotimaiset julkkisjuorut
   38
   5543
  2. Että osaa olla Suomalaisella mansikalla kova hiilijalanjälki

   kun poimijat lennätetään tänne kymmenillä matkustajakoneilla ja sitten aikanaan takaisin. En osta kotimaista mansikkaa enää koskaan. Sen verran luonn
   Maailman menoa
   397
   4311
  3. Stefu ja 56v. perhetuttu

   56v. perhetuttu veti pidemmän korren 💓Soffa jäi nuolemaan näppejään.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   48
   1699
  4. Sofian huumeyhteydet. Taas uusi!

   Sofialla niitä riittää huumeyhteyksiä. Huomasin että hänhän on parasta kaveria FBI:n operaatiossa kiinni jääneen Jarnon vaimon Jennan kanssa. Jarno ja
   Kotimaiset julkkisjuorut
   51
   1227
  Aihe