Ateismin sudenkuopat

Mitkä ovat ateismin sudenkuopat? Mihin ateismi mahdollisesti kaatuu?

Ensimmäisenä tulee mieleen ateistien huono sikiäminen: he eivät lisäänny biologisesti yhtä tehokkaasti kuin uskovaiset. Päinvastoin.

Ateismin ainoa leviämistapa on mielipiteisiin vaikuttaminen ja se onnistuu. Valtaosa mediasta on ateistien vallassa, mikä lisää ateistien määrää kehittyneissä maissa. Niinpä ateisteja on yli puolet kehittyneiden maiden väestöstä ja määrä kasvaa jatkuvasti mediavaikutuksen ansiosta.

Mediavaikutus ja vaikutus koulujen opintojen sisältöön takaavat sen, että ateismi on voittava uskonto tulevaisuudessa. Sen kannattajia on 20 vuoden päästä yli 70 % kehittyneiden maiden väestöstä. Kehitysmaiden asukkaat voidaankin aiheesta alistaa palvelemaan orjia älykkäämpää ateistien rotua länsimaissa, Kiinassa ja Venäjällä.

Njam! Hyvää! Oikeamielistä! Darraa!

32

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hehhah_

      << Mihin ateismi mahdollisesti kaatuu? >>

      Ensimmäiseen todisteeseen jumalasta. [Tosin ei varmasti kannata henkeään pidätellen moista todistetta odotella - eipä niitä todisteita tullut tontuistakaan vaikka moni niihin uskoi.]

      Tietysti siinä vaiheessa kun juuri kukaan ei enää usko johonkin jumaliin, termiä ateisti tuskin enää käytetään. Tämä on vähän samanlainen tilanne kuin tonttu-uskon lopussa: oli ihmisiä, jotka vielä uskoi tonttuihin ja niitä, jotka tajusivat, ettei sellaisia oikeasti ole. Rationaalisesti meidän kuitenkin tulee kääntyä tonttu-uskoon, jos tontuista saataisiin ensimmäinen todiste. Nykyisellään kun niitä todisteita ei ole, ei ole syytä kuitenkaan uskoa tonttuihin - kuten ei ole syytä uskoa jumaliinkaan.

      << Ateismin ainoa leviämistapa on mielipiteisiin vaikuttaminen ja se onnistuu. Valtaosa mediasta on ateistien vallassa, mikä lisää ateistien määrää kehittyneissä maissa. >>

      Niin ja koska tieto on ateistista, myös koulutus on ateistista, mikä sitten taas osaltaan vaikuttaa siihen, että ihmisistä tulee entistä rationaalisempia eli ateistisia.

      << Niinpä ateisteja on yli puolet kehittyneiden maiden väestöstä ja määrä kasvaa jatkuvasti mediavaikutuksen ansiosta. >>

      Väitän, että suurempi tekijä on juuri tieto, tieteellinen tieto. Sivistys on vaan saavuttanut sellaisen tason, ettei enää koeta järkeväksi uskoa johonkin tonttuun eikä jumalaan.

      << ateismi on voittava uskonto tulevaisuudessa. >>

      Ateismi on sitä, että ei ole uskoa.

      << Kehitysmaiden asukkaat voidaankin aiheesta alistaa palvelemaan orjia älykkäämpää ateistien rotua länsimaissa, Kiinassa ja Venäjällä. >>

      Jotenkin tuntuu siltä, että etenemme ihmisoikeuskysymyksessä koko ajan poispäin tuollaisesta orjuudesta. Sitähän perusteltiin nimenomaan uskonnollisille perusteilla. Ateismissa ei taida olla perusteita tuollaiselle ihmisoikeusloukkaukselle vaikka kristinuskosta sellainen löytyykin.

    • Olin yllättynyt, kun kuulin sen, että ateismi kaatuu yhteen ainoaan todisteeseen Jumalasta. Olin aiemmin ollut niin naivi, että ateistit voisivat pitää osaa esitetyistä todisteista mahdollisesti todisteena Jumalasta tai luomisesta, mutta ei. Uskovaiset ateistit ovat sitä mieltä, että yksi ainoa todiste luomisesta tekee tyhjäksi ne triljoonat todisteet, jotka eivät heidän mielestään todista Jumalasta. Ihmeellistä porukkaa, mutta sitä se usko teettää: järjettömiä ja vähä-älyisiä ihmisiä kuten uskovaisia ateisteja!

      • Hehhah_

        ------------



























































































































































































































































        << Olin yllättynyt, kun kuulin sen, että ateismi kaatuu yhteen ainoaan todisteeseen Jumalasta. >>

        Niinpä: mieti vain yksi todiste riittää. Koko ajan ollaan siis lähellä: odotellaan vaan sitä ensimmäistä todistetta. Ja, on sitä odotettukin. Ja odotettu. Sitä on lupailtukin jo monta kertaa, mutta ei, sitä ole vaan yksinkertaisesti saatu. Johan tässä alkaa käydä mieleen, tuleekohan sellaista ikinä.

        Tässä ollaan nimittäin ihan yhtä lähellä jumalan hyväksymistä todelliseksi kuin saunatontun hyväksymistä: saunatontustakaan ei ole vielä tullut ensimmäistäkään todistetta. Mutta hilkulla ollaan: kumpi tahansa todiste voi ilmestyä vaikka huomenna. Kumpaakin on kuitenkin odotettu jo niin kauan ja sellaista on lupailtu niin paljon, että todisteen ilmaantumiseen ei ole oikein järkevä uskoa.

        Toisaalta samalla tavalla "veitsen terällä" ollaan tieteessäkin: yksikin todiste, joka todistaa, että painovoimateoria ei toimikaan (edes yhdessä tapauksessa), kaataa koko teorian. Yksi todiste riittää. Mutta mutta, tässäkin on sama tilanne: kun emme ole tuollaista todistetta saaneet, alkaa näyttää siltä, ettei sellaista todistetta ole myöskään tulossa, joten voimme pitää painovoima(teoriaa) tieteellisenä faktana (koska se on niin monessa paikassa todettu toimivan - itse asiassa aina kun asiaa on mietitty). Tietysti pidämme takaportin auki, että "heti vaan kun joku esittelee todisteen".

        Ja tosiaan, tämä pätee myös evoluutioteoriaan. Yksi todiste riittää siinäkin. Sitäkin on kovasti haluttu etsiä (kreationistien toimesta), mutta ei vaan löydy todistetta evoluutioteoriaa vastaan. Ei sitten millään - vaikka vain yksi riittäisi. Jep, edes kunnon yritystä ei ole, joten ei ole mitään syytä uskoa, että tuollainen tieteellisen teorian kaatava todiste ilmaantuisi jostain. Siksi evoluutiotakin pidetään tieteellisenä faktana.

        << Olin aiemmin ollut niin naivi, että ateistit voisivat pitää osaa esitetyistä todisteista mahdollisesti todisteena Jumalasta tai luomisesta, mutta ei. >>

        Juu, ei tässä tietenkään nyt kysellä mitään, että "mutku mää niin kovasti haluaisin, että tuo todiste todistaisi jumalasta" tms. vammailua vaan ihan oikeaa todistetta. Ei mitään mielipidettä tai uskomusta (eli käytännössä tulkintaa jostain tieteellisestä todisteesta) vaan ihan kylmää faktaa.

        << Uskovaiset ateistit ovat sitä mieltä, että yksi ainoa todiste luomisesta tekee tyhjäksi ne triljoonat todisteet, jotka eivät heidän mielestään todista Jumalasta. >>

        Uskovaisia ateisteja ei taida olla olemassa (paitsi jotkut buddhalaiset tms.), joten vammailusi menee ohi maalista.

        Mutta mutta, tieteen metodi todella on se, että yksikin vastatodiste riittää osoittamaan siihen mennessä kerätyn tiedon vääräksi. [Ja tosiaan, olet kyllä melkoisen naivi, jos et edes tämän vertaa tiennyt tieteen realiteeteista.] Ennen tuollaisen todisteen esittämistä ei kuitenkaan ole mitään syytä uskoa, että sellainen todiste löytyy joskus. Ei ole viisasta uskoa, että painovoimateoria on väärässä tai että ufomiehiä vierailee planeetallamme tämän tästä vaikka joudumme olemaan sen varassa, että jos joku todella näin todistaa, joudumme hyväksymään väitteen. Väitteitä kuitenkin on miljoonittain (siis todisteettomia), joista osa on ristiriidassa keskenään (ja osa itsensäkin kanssa), joten tiedämme, että kaikkia väitteitä ei tulla takuulla todistamaan oikeiksi ikinä.

        << Ihmeellistä porukkaa >>

        Näin se rationaalisin ihmisten kehittämä menetelmä toimii (tiede). Se voi kuulostaa oudokseltaan ihmeelliseltä ihmisen mielestä, joka ei oikein tajua helpompiakaan asioita, mutta tuo on kuitenkin nimenomaan se kanta, miten pystytään selvittämään mahdollisimman uskomusvapaasti reaalimaailman toimintaa. Minun mielestäni siihen pitäisi jokaisen pyrkiä, koska kyse on tosiaan rationaalisuudesta, mutta tuskin kaltaisesi idiootin kannattaa edes kuvitella koskaan saavuttavan noin korkeaa tasoa ajattelussaan.


    • palstankävijä2001

      Sama väsynyt läppä jatkuu vuosien jälkeen.

    • 12____13

      > Mihin ateismi mahdollisesti kaatuu?

      Totuuteen. Ateismi ei kestä, jos ihminen miettii liikaa ja pyrkii totuuteen. Siksi ateismin kannalta on tärkeää, että ihmiset olisivat ymmärtämättömiä ja tietämättömiä.

      • jumala_on_vajaille

        Jumalasi on kuulemma kaikkialla, silti se ei näytä kuulevan minua.
        En usko kummituksiin tai henkiin, en todellakaan pysty.


      • >>>Totuuteen. Ateismi ei kestä,Totuuteen. <<< No mutta- tuossa kiteytyy todellinen ja väärentämätön viisaus.
        Onnittelemme E.........


      • ikäviätotuuksia

        En ole koskaan havainnut uskovien pyrkivän totuuteen, vaan aina totuuksien vääristelyyn. Ymmärtämättömyys ja tietämättömyys taas hyppäävät aina silmille kun lukee uskovien säälittäviä räpellyksiä esim. filosofiasta, tieteestä ja evoluutiosta, joista se selvästikään eivät tiedä yhtään mitään. Eivätkä koskaan haluakaan tietää, koska jyrkkä denialismi ja täydellinen tietämättömyys on heidän sokean uskonsa perusta ja oikea tieto saattaisi vaarantaa heidän lapsellisen typerät uskomuksensa.


    • Kääntyminen

      Apostolien teot 2:44 Ja kaikki, jotka uskoivat, olivat yhdessä ja pitivät kaikkea yhteisenä,
      2:45 ja he myivät maansa ja tavaransa ja jakelivat kaikille, sen mukaan kuin kukin tarvitsi.
      2:47 kiittäen Jumalaa ja ollen kaiken kansan suosiossa. Ja Herra lisäsi heidän yhteyteensä joka päivä niitä, jotka saivat pelastuksen. Herra itse todisti pelastuksen ja evankeliumin totuuden miten armo toimii käytännössä.

      • käännyhaudassa

        Apostolin kyydistä ei makseta.


    • Ateismi tuhoutuu Jeesuksen Kristuksen toiseen tulemukseen.
      Helvetissä ei kukaan ole ateisti ja saatana ei ole koskaan ollut ateisti.

      Jumalan Sanassa, Pyhässä Raamatussa, on kirjoitettu:

      2. Tessalonikalaiskirje 2:1-14
      "Mutta mitä tulee meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen tulemukseen ja meidän kokoontumiseemme hänen tykönsä, niin me pyydämme teitä, veljet,
      ettette anna minkään hengen ettekä sanan ettekä minkään muka meidän lähettämämme kirjeen heti järkyttää itseänne, niin että menetätte mielenne maltin, ettekä anna niiden itseänne peljästyttää, ikäänkuin Herran päivä jo olisi käsissä.
      Älkää antako kenenkään vietellä itseänne millään tavalla. Sillä se päivä ei tule, ennenkuin luopumus ensin tapahtuu ja laittomuuden ihminen ilmestyy, kadotuksen lapsi,
      tuo vastustaja, joka korottaa itsensä yli kaiken, mitä jumalaksi tai jumaloitavaksi kutsutaan, niin että hän asettuu Jumalan temppeliin ja julistaa olevansa Jumala.
      Ettekö muista, että minä, kun vielä olin teidän tykönänne, sanoin tämän teille?
      Ja nyt te tiedätte, mikä pidättää, niin että hän vasta ajallansa ilmestyy.
      Sillä laittomuuden salaisuus on jo vaikuttamassa; jahka vain tulee tieltä poistetuksi se, joka nyt vielä pidättää,
      niin silloin ilmestyy tuo laiton, jonka Herra Jeesus on surmaava suunsa henkäyksellä ja tuhoava tulemuksensa ilmestyksellä,
      tuo, jonka tulemus tapahtuu saatanan vaikutuksesta valheen kaikella voimalla ja tunnusteoilla ja ihmeillä
      ja kaikilla vääryyden viettelyksillä niille, jotka joutuvat kadotukseen, sentähden etteivät ottaneet vastaan rakkautta totuuteen, voidaksensa pelastua.
      Ja sentähden Jumala lähettää heille väkevän eksytyksen, niin että he uskovat valheen,
      että kaikki ne tuomittaisiin, jotka eivät ole uskoneet totuutta, vaan mielistyneet vääryyteen.
      Mutta me olemme velvolliset aina kiittämään Jumalaa teidän tähtenne, veljet, te Herran rakastetut, sentähden että Jumala alusta alkaen valitsi teidät pelastukseen Hengen pyhityksessä ja uskossa totuuteen.
      Siihen hän on myös kutsunut teidät meidän evankeliumimme kautta, omistamaan meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen kirkkauden."

      • öttiätuota-

        Mitä se jumala teki jeesuksen ruumiilla ja minne se ruumis meni.
        Taivaassa ei ole ketään paitsi lentokoneita ja lintuja.


      • Kääntyminen

        Alkuseurakunta teki Herran tekoja ei omiaan. He uskoivat ja tekivät ja pelastuivat kaikki oli heille yhteistä.
        Herra haluaa että kaikki pelastuu. Kaikki saavat tulla ja pelastua, se on Herran toimintatapa.
        1 käsky, se on kaiken puite missä toimitaan. ja miten, kaikki siinä on Rakkauden sisällä, siis Jumalassa.


      • Kääntyminen kirjoitti:

        Alkuseurakunta teki Herran tekoja ei omiaan. He uskoivat ja tekivät ja pelastuivat kaikki oli heille yhteistä.
        Herra haluaa että kaikki pelastuu. Kaikki saavat tulla ja pelastua, se on Herran toimintatapa.
        1 käsky, se on kaiken puite missä toimitaan. ja miten, kaikki siinä on Rakkauden sisällä, siis Jumalassa.

        Pelastaako herrasi todella kaikki?
        Kristittyjä on Telluksella noin 25% joten määräenemmistö on uskonnottomia tai toisuskoisia(75%).

        Onko hän todella ns. "globaalihumanisti" ?


      • Kääntyminen
        epikuros kirjoitti:

        Pelastaako herrasi todella kaikki?
        Kristittyjä on Telluksella noin 25% joten määräenemmistö on uskonnottomia tai toisuskoisia(75%).

        Onko hän todella ns. "globaalihumanisti" ?

        Pelastaako herrasi todella kaikki? Onko kysymys eksyttävässä hengessä tehty?
        Rukoilen puolestasi, koska Herrasi ei ole Jeesus Kristus.


      • kunhan.muistutan

        Jeesuksen toinen tuleminen tapahtui vuonna 1274 ja seuraavaa kertaa ei tule. Etkö muka tuotakaan tiennyt?


      • Hehhah_

        << Ateismi tuhoutuu Jeesuksen Kristuksen toiseen tulemukseen. >>

        Mutta valitettavasti tuollaiset Jeesukset Kristukset ja toiset tulemiset ovat satua. Ei sellaista toista tulemista ole tulossa.

        Kai tiedät, että skitsofreniasi saa aikaan tuollaisia oireita, että alat uskoa johonkin aivan hölmöön uskonnolliseen kuvitelmaan ? Jep, se ei ole todellista.

        << Helvetissä ei kukaan ole ateisti ja saatana ei ole koskaan ollut ateisti. >>

        Helvetit ja Saatanat on myös satua. Niitä ei todellisuudessa ole olemassa.


      • Kääntyminen kirjoitti:

        Pelastaako herrasi todella kaikki? Onko kysymys eksyttävässä hengessä tehty?
        Rukoilen puolestasi, koska Herrasi ei ole Jeesus Kristus.

        Eikö kysymykseni ollut riittävän selkeä? Miten käy niiden jotka palvovat muita jumalia joita on tuhansia.
        Miksi olisin "eksyttänyt" sinua?


      • Mikääneikäy
        epikuros kirjoitti:

        Eikö kysymykseni ollut riittävän selkeä? Miten käy niiden jotka palvovat muita jumalia joita on tuhansia.
        Miksi olisin "eksyttänyt" sinua?

        Pelastus on Herran kädessä, ei minun. Jeesukselle jokainen Sielu on kallisarvoinen sitä ihmismieli ei voi edes ymmärtää vain Jeesus ymmärtää sen.
        Onko todella muita jumalia, vain yksi on Jumala.
        Kysymys on epäolennainen, voiko siis olemattomat jumalat pelastaa?


      • Mikääneikäy kirjoitti:

        Pelastus on Herran kädessä, ei minun. Jeesukselle jokainen Sielu on kallisarvoinen sitä ihmismieli ei voi edes ymmärtää vain Jeesus ymmärtää sen.
        Onko todella muita jumalia, vain yksi on Jumala.
        Kysymys on epäolennainen, voiko siis olemattomat jumalat pelastaa?

        Kovin väheksyvä lausunto. Noin viisi miljardia ihmistä uskoo siis väärin jumaliin.
        Sinulla on siis ollut onnea syntyä luterilaiseen Suomeen. Pietarissa olisit ortodoksi, Riiassa katolinen ja lähi-idässä olisit juutalainen tai muslimi.


      • Hehhah_ kirjoitti:

        << Ateismi tuhoutuu Jeesuksen Kristuksen toiseen tulemukseen. >>

        Mutta valitettavasti tuollaiset Jeesukset Kristukset ja toiset tulemiset ovat satua. Ei sellaista toista tulemista ole tulossa.

        Kai tiedät, että skitsofreniasi saa aikaan tuollaisia oireita, että alat uskoa johonkin aivan hölmöön uskonnolliseen kuvitelmaan ? Jep, se ei ole todellista.

        << Helvetissä ei kukaan ole ateisti ja saatana ei ole koskaan ollut ateisti. >>

        Helvetit ja Saatanat on myös satua. Niitä ei todellisuudessa ole olemassa.

        >>>Kai tiedät, että skitsofreniasi saa aikaan tuollaisia oireita, että alat uskoa johonkin aivan hölmöön uskonnolliseen kuvitelmaan ? Jep, se ei ole todellista<<<
        ===============

        En kyllä tiedä.
        Mikähän tätä Hehhahhia oikein harmittaa.

        On minulle lääkäri antanut joskus diagnoosin kohonneesta verenpaineesta - joka perustuu mittaustuloksiin - mutta ei vielä kukaan lääkäri ole kirjoittanut minusta skitsofreenikon lausuntoa.

        No, nyt tuli ensimmäinen netin kautta - tosin perustuu aika suppeaan tutkimustulokseesi.

        Heh,hah....heh,hah.....[*hymyilee*]

        Kuule!
        Jätä diagnoosien antaminen (varsinkin netin kautta) niille jotka asioista paremmin tietävät.

        Terveisin: Öteisti


      • Käynäin
        epikuros kirjoitti:

        Kovin väheksyvä lausunto. Noin viisi miljardia ihmistä uskoo siis väärin jumaliin.
        Sinulla on siis ollut onnea syntyä luterilaiseen Suomeen. Pietarissa olisit ortodoksi, Riiassa katolinen ja lähi-idässä olisit juutalainen tai muslimi.

        Jumala valitaan huutoäänestyksellä, kukin saa mieleisensä., puusta tai vaikka kullasta. Täytyy kysyä evoluutiolta, se osaa suunnitella jopa insinööri taidolla, mutta ei osaa puhua. siellä on kysymyksen avain.


      • Hehhah_
        Öteisti kirjoitti:

        >>>Kai tiedät, että skitsofreniasi saa aikaan tuollaisia oireita, että alat uskoa johonkin aivan hölmöön uskonnolliseen kuvitelmaan ? Jep, se ei ole todellista<<<
        ===============

        En kyllä tiedä.
        Mikähän tätä Hehhahhia oikein harmittaa.

        On minulle lääkäri antanut joskus diagnoosin kohonneesta verenpaineesta - joka perustuu mittaustuloksiin - mutta ei vielä kukaan lääkäri ole kirjoittanut minusta skitsofreenikon lausuntoa.

        No, nyt tuli ensimmäinen netin kautta - tosin perustuu aika suppeaan tutkimustulokseesi.

        Heh,hah....heh,hah.....[*hymyilee*]

        Kuule!
        Jätä diagnoosien antaminen (varsinkin netin kautta) niille jotka asioista paremmin tietävät.

        Terveisin: Öteisti

        << On minulle lääkäri antanut joskus diagnoosin kohonneesta verenpaineesta - joka perustuu mittaustuloksiin - mutta ei vielä kukaan lääkäri ole kirjoittanut minusta skitsofreenikon lausuntoa.
        No, nyt tuli ensimmäinen netin kautta - tosin perustuu aika suppeaan tutkimustulokseesi.
        Heh,hah....heh,hah.....[*hymyilee*]
        Kuule!
        Jätä diagnoosien antaminen (varsinkin netin kautta) niille jotka asioista paremmin tietävät.
        Terveisin: Öteisti >>

        Siis etkö olekaan Aki ? Aki, joka täällä on monesti kertonut omasta mielisairaudestaan ? Minun muistini mukaan hän ainakin kirjoitti Öteisti-nimimerkillä.

        Pahoittelut sitten, jos sekoitin kirjoittajat. [En tosiaan pysty diagnosoimaan vaikka monesti näkeekin kirjoituksia, joista paistaa, ettei kaikki ole ihan hallinnassa.]

        Mutta mutta, tämä ei muuta sitä, että tuollaiset Jeesusten toiset tulemiset tai helvetit, ovat harhaluuloja, uskontosi Sinuun istuttamia kuvitelmia, jotka eivät vaan yksinkertaisesti ole totta. Ne on aikuisten satuja.


      • Hehhah_ kirjoitti:

        << On minulle lääkäri antanut joskus diagnoosin kohonneesta verenpaineesta - joka perustuu mittaustuloksiin - mutta ei vielä kukaan lääkäri ole kirjoittanut minusta skitsofreenikon lausuntoa.
        No, nyt tuli ensimmäinen netin kautta - tosin perustuu aika suppeaan tutkimustulokseesi.
        Heh,hah....heh,hah.....[*hymyilee*]
        Kuule!
        Jätä diagnoosien antaminen (varsinkin netin kautta) niille jotka asioista paremmin tietävät.
        Terveisin: Öteisti >>

        Siis etkö olekaan Aki ? Aki, joka täällä on monesti kertonut omasta mielisairaudestaan ? Minun muistini mukaan hän ainakin kirjoitti Öteisti-nimimerkillä.

        Pahoittelut sitten, jos sekoitin kirjoittajat. [En tosiaan pysty diagnosoimaan vaikka monesti näkeekin kirjoituksia, joista paistaa, ettei kaikki ole ihan hallinnassa.]

        Mutta mutta, tämä ei muuta sitä, että tuollaiset Jeesusten toiset tulemiset tai helvetit, ovat harhaluuloja, uskontosi Sinuun istuttamia kuvitelmia, jotka eivät vaan yksinkertaisesti ole totta. Ne on aikuisten satuja.

        >>>Siis etkö olekaan Aki ? ----Pahoittelut sitten, jos sekoitin kirjoittajat<<<

        En ole, mutta ei se haittaa mitään, sattuuhan sitä.

        Serkku on Aki (Parviainen), keihäänheiton MM 1999 ja SE -mies tuloksella 93, 09.

        Minua on sanottu rivakaksi mieheksi, mutta tämä Aki on vielä rivakampi.

        No, tämä tällaisena kevennyksenä keskusteluun.


    • 7865
    • TuskanParahdus

      Yksi todiste riittää.

      Jos on monta todistetta niin sepä hienoa mutta ei tarvitse esittää kuin yksi.

      Mikä on paras todiste jostain jumaluudesta mihin uskot?

      Kaikki todisteet mitä on esitetty tähän mennessä ovat olleet paskaa. Yksinkertaisesti paskaa.

      Onko sinulla parempia todisteita? Kuulisin ne mielelläni.

      • Paska on mielestäni paras todiste Jumalasta ja luomisesta. Vaaditaan melkoista älyä, jotta saadaan ruoka muutettua paskaksi suolistossa. Attelujaa!


    • putosit.taas

      Teistin sudenkuoppa on valehtelu. Sinne hän putoaa aina.

    • TaasKerran

      On vain Yksi (1) Jumala. Tämä Luoja alkuenergia esiintyy eri kulttuureissa
      erilaisin tavoin. Minäkin sain kehoni, ajoneuvoni hedelmöittymällä maailmaan
      ja kun se hetki koittaa, ajoneuvo on jätettävä varikolle. " Se on täytetty ", kuvaa
      kehossa eletyn elämän päättymistä. Sen jälkeen maallisessa vietetty aika peilautuu
      ja voimme olla varma, että ikuisuudessa ei ole koppero täynnä. Eri kulttuureissa sama
      kohtalo ja kristinuskossa armahdettuna elämän yhteyteen Kristuksessa. On väärin kuvitella, että vain kristinuskossa on nopean toiminnan valiojoukot. Sydämen tila ratkaisee ja onnellisimmat ihmiset ohjautuvat sisältään käsin rakkaudesta. Heillä on vahva ja vapaa sisäinen minä. Nämä ihmiset ovat virittyneet hengellisesti korkealle ja he ovat onnistuneet kuolettamaan egonsa. Jotkut opettelemalla ja joillekin se on automaatio ja syntymälahja. Jaa vai niin, olipa hengellistä. Taidat olla vajakki.

    • kummatapaus

      Uskonnottomuus ja jumalattomuus on vanhempi elämäntapa ja todellisuuskäsitys kuin kaikki uskonnot yhteensä. Ihminen on reilu pari miljoonaa vuotta vanha laji, mutta jumalat luotiin vasta n. 30000 vuotta sitten. Pimeänpelko ja taikausko oli "ateismin" sudenkuoppa, jossa sikisi näkymättömiin olentoihin uskova reppana, jota julmemmat käyttivät hyväksi. Ihmiskunta on elänyt sudenkuopassa kymmeniä tuhansia vuosia, kunnes hiljattain alettiin palaamaan maanpinnalle. Ihminen alkoi unohtaa näkymättömät olennot ja keskittyä siihen, mitä hän havaitsi. Tutkiessaan havaittavaa, näkymättömästä ei näkynyt jälkeäkään. Sitten syntyi varsinainen oivallus, joka kertoi ihmiselle, että yliluonnollinen on yliluonnollista vain siksi, että sitä ei voi havaita, mutta siitä voidaan kirjoittaa tarinoita, jotka luovat ylivertaisen mielikuvan havaittuun verrattuna. Ateismin seuraava sudenkuoppa lienee väkivaltainen uskonpuhdistus, jossa jumalattomat ja epäjumaliin uskovat surmataan kylmästi, mikäli eivät käänny. Luultavasti kaikki tiedämme, mikä uskontokunta on pyrkimässä maailmanherruuteen.

      • Nykyihmisen arvellaan syntyneen noin 200 000 vuotta sitten. Uskonnot ovat syntyneet teorian mukaan muutama kymmenentuhatta vuotta sitten (ehkä 50 000 vuotta sitten alkoi esiintyä uskonnollista käyttäytymistä ja dogmeja, joiden avulla hallittiin kansaa ja herätettiin toivoa elämän jatkumisesta kuoleman jälkeen).

        Yliluonnollista ei voida havaita luonnontieteellisissä kokeissa ja tieteellisten mittalaitteiden avulla. Sen pitäisi olla selvää jopa amispojulle, mutta kun edes korkeasti oppineet tohtorit eivät sitä ymmärrä, niin pidän uskoon perustuvaa ateismia typeryytenä tai järjen roskiin heittämisenä. Vaikka älyä olisi muille jakaa, niin sitä ei käytetä.

        Profeetta Muhammad (SAAS) antoi käskyn tappaa monijumaliset ja ateistit. Ei liene ihme, jos nykyään elävät tosiuskovaiset muslimit seuraavat profeetan esikuvaa (sunna) ja ovat valmiit toteuttamaan hänen käskynsä?


    • ateistinpirulainen

      Kristittyjen aukko on taas moralismi ja ei osata ajatella omilla aivoilla vaan kaikki vastaukset löytyy vain kirjasta ja tämä suomen valtio on siksi suoraan tuhoon tuomittu koska ajatellaan vain yhdeltä ns "hyväksytyltä" tai "raamatun" kannalta.

      Ateisteilla ja kristityillä on se ero että ateistit hyväksyy erilaisuuden kun taas kristityt ovat tuomitsemassa mm homouden ja muunkin erilaisuuden. Itse ateistina ihmettelen että ketä se oikeesti kiehtoo että kuka oot... Ootko satanisti, punkkari, hippi tai muu eri tavalla ajatteleva. Ateistit ajattelevat sillä tavalla että se ei ole heiltä itseltään mitään pois mikä on muiden aate mutta kristityt tuomitsevat vaikka sanotaan että "älä tuomitse ettei sinua tuomita".

      Minä en itse kyllä tarvitse mitään kirjaa vastauksien löytämiseen vaan ihan elämän kokemusta ja tervettä maalaisjärkeä. En itse välitä tuomitaanko mut koska ajattelen että "toi on taas joku hiton kristitty" ja mun elämä ei perustu toisten valintojen tuomitsemiseen... aiheuttaa hitosti päänsärkyy.

      Kirjoittajasta huomaa että kristityillä on selvästi ylimielisyys veressä kun ollaan pro syntyessään moralisoimaan muiden tekemisiä ja kiusataan erilaisia.

      JA lopuksi sanon että kyllä olen ateisti ja uskon yliluonnolliseenkin, en vain koe tärkeäksi käydä joka sunnuntai kirkossa ja aina mennä alttarin eteen, enkä ole käynyt rippikoulua koska ihan turhaa!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Jumala rankaisi; nainen kuoli Suviseuroissa

      Eihän näissä joukkohysteriatapahtumissa ole mitään tolkkua. Aina pitää hajauttaa. Toivottavasti lestatkin tulevat nyt
      Maailman menoa
      228
      5745
    2. Mopomiitti onnettomuus

      Vittu se tehdas-alue ole oikea paikka mopomiitille, Ja minkälainen vanhempi hyväksyy, että pojan mopo kulkee järkyttävä
      Kokkola
      142
      3438
    3. Pääsit nainen todella

      lähelle ja kaikki sinussa oli jotain selittämättömän kiehtovaa. Silti en koskaan ymmärtänyt sinua täysin. Mitä halusit t
      Ikävä
      144
      2539
    4. Koettakaa nyt Trumpinkin fanit ymmärtää:

      Hän on myös jo vanha mies. Kukaan ei tiedä, mitä kunnossa hän on parin vuoden päästä.
      Maailman menoa
      344
      2446
    5. Kiitos, kun paljastit

      Vaikka mä tiesinkin! Nyt voi ottaa seuraavan askeleen? Hyvää yötä:)
      Ikävä
      55
      2032
    6. En saa unta kun ajattelen

      Sinua mies. Sydäntä ahdistaa meidän välit 😌😞
      Ikävä
      81
      1596
    7. YLE kirjoittaa - Viritetyt sähköpyörät aiheuttavat ongelmia poliiseille

      "Itse rakennellut ja viritetyt sähköpyörät ovat poliisin ja Liikenneturvan mukaan yleistyvä kirous liikenteessä." https
      Pyöräily
      120
      1591
    8. Missä hiton pippaloissa

      Sä käyt kun sua ei näy missään..tahtosin vaan varmistua et kaikki ok.
      Ikävä
      31
      1453
    9. Olen miettinyt sinua tänään

      Se mitä teit oli oikeasti vähän tylyä. En voi ottaa sitä muuna kuin mitä se konkreettisesti on. Esitän itsellenikin että
      Tunteet
      24
      1260
    10. Vieläkö pidät minusta

      Vieläkö pidät minusta nuori nainen? Vaikutat etääntyneeltä ja olen ajatellut että haluat olla rauhassa.
      Ikävä
      105
      1121
    Aihe