herraLASSE HAULALA

työläinen

te hyvät äänestäjät jotka uskotte lasse hautalan vaali mainokseen niin katsokaa hänen akvisuuttaan eduskunnassa joka viime tietojen mukaan oli 8 siis tämä osoittaa kuinka hän hoitaa asioita itse olen työtön ja pientuloinen mutta asioista puhuminen on todella täyttä nollaa aivan sama oletteko työläisiä /juoppoja tai työn antajia? niin on teilläkin peiliin katsomisen aika

22

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • enporvari

      tämä herra on täysi nolla pää koska hän istuu vain eleke rahojen toivossa eduskunnassa eikä minkään muun vuoksi en ymmärrä kauhajokisia miksi he häntä äänestävät

    • ÄäniMeniPS

      Ei kukaan täysijärkinen enää voi äänestää Massea, kaikkien näiden vuosien jälkeen kansanedustajana EI vieläkään mitään merkittävää tehtävää eikä pestiä puolueessa ja se kertoo jo paljon! Täysin puolueen ulkolaidalla seilaa hän monien muiden vastaavien kanssa, jotka aktivoituvat vain vaalien alla! Jos nyt joku vielä keskustaa äänestää, niin sitte se Lehtimäki Esko tais olla ainoa järkevä vaihtoehto... Itte äänestin eilen illalla ja ennen kaikkea JONOTIN yhden hemmetin äänen takia! Noh, se ääni meni toki PERUSSUOMALAISILLE, kjehkjeh!

      • Nappokömö

        Kauhajoen kaupungin tilinpäätöksestä näkyy Hautalan kyvyttömyys.Mitä jeesustelua "Kauhajoki tarvitsee edustajan" Ei voi typerämpää mainosta olla.Puolueen ulkolaidalta ei asioihin vaikuteta .


    • pelleelyä

      kyllä kauhajokiset on niin junttia porukkaa että äänestävät sitä lässykkää turhantoimittajaa,se ei oo mitää siä eruskunnas saanu aikahan,naama virnees vain istuu niinku joku kolloo,ei hyvää päivää!!

      • kravatti-konsumption

        Kravattitehtaita pitää tukea


      • politiikantarkkailija

        Mies vain ponkaasoo eduskuntahan, hyvä niin.


      • Nappokömö

        Kuka olikaan aloitteellinen Kauhajoki-Isojoki tien korjauksessa.Lue eduskunnan talousarvioon tehdyt raha-aloitteet.Vuosi 2012,aloite TAA 541/12 ja vuosi 2014 TAA 488/14.


      • Kepunvihaaja

        Tarkista ei ole Lasse aloitteen tekekiä.


    • Hyvästikepurosvot

      Äänestäkää seinäjoen mallihin persuja.Kova buumi persuihin ja sdp myös nousussa kun kaupungilla jutellut.Kepu romahtaa ja kok myös mutta vain vähän.Persut on varmuudella vaalien kaklonen.

    • Maanjussi

      Lasse on eläkkeensä ansainut ja Esko Lehtimäki on paras mahdollinen henkilö hoitamaan Suupohjan ja koko vanhan Vaasanläänin asioita.Osaava ja aktiivinen.

    • Seuraalija

      Lehtimäellä on tosi kovat näytöt ja aikaansaannokset politiikassa ja työelämässä. Toivottavasti pääsee eduskuntaan todelliseksi KANSANedustajaksi. On kaikkien kanssa hyvissä väleissä, ei ole tiettävästi riidellyt kenenkään kanssa. Mulliksellakin hyvä työilmapiiri, oppiasmäärä moninkertaistunut ja monenlaisia uudistuksia tehty.

    • hanhaav

      On se sitten Hautala tai Lehtimäki, niin jomman kumman sinne on päästävä. Yksi ihminen ei voi siinä koneistossa kaikkea läpi saadakaan, mutta on tärkeää, että myös haja- asutusalueen tuntija on edes kertomassa, missä mennään. Kumpikin mulle käy. Käytännön ääni on ehkä Eskon puolella, vaikka minäkin harkitsin myös Persuja ilmasto ja maahanmuutto hysterian vastapainoksi, mutta tuulvoimavastaisuus ei vakuuta nyt, kun pitää tehdä käytännön toimenpiteitä. Peukutan tällä kertaa haja alueiden etuja ja kokemusta eri toimissa. Eskolla on paljon käytännön näyttöjä ja konkretisoitui, Lassella kokemusta eri lailla. En ota kantaa, mutta jompi kumpi!

    • Rehellisyys.poltiikkaan

      Puoluissa suunnan määrää puoluejohto, eikä sieltä tule kuin almuja ulkopuolisille.
      Äänestyksissä äänestetään niinkuin puoluejohto käskee ... puolueenjohto mahtuu yhteen tilataksiin kertoi Hjallis Harkimo.
      Äänestäkää isänmaallisia - ei vässyköitä kepuleita vuodesta toiseen.
      https://vk.com/video362877502_456239792

    • Persnettoo

      Kyllä mullikset aanestaa persuja sekä äsreepeetä.Kepun roistokoplaa eivät vaikka kuinka kahvipakettia tyrkytätte kylkiääsiksi

    • Keputvittuuntäältä

      Lasse palvoo lusifeeriä käy linnakxila temppelissä tervaamas munia. Capella kyltin alta löytyy nären pirun palvojien temppeli.

    • Jartski

      Ihmettelen että kauhajoelta löytyy ilkeitä ja ennenkaikkea näin kateellisia ihmisiä.Täytyy olla vasureita ,sillä eihän täällä oikeat ihmiset ehdi päivystämään...Hyvä Lasse!Oot jatkokautesi ansainnut:)

    • 2019ei

      Mitään hyvää Lasse ei ole saanut aikaan. Eniten poissaoloja, miten tyhmä pitää olla sellaisen äänestää uudestaan muka vaikuttamaan asioista. Lasse on ollut hyvin innokas pikkukouluja sulkemaan.

    • Lasselähtilätkiin

      Kyllä meitä myllislääsiä nyt naurattaa kun kepu ja reissulasse tippuivat perunakuoppaan.

    • Pissajoki

      KUKA ON HAULALA? Tai MASSE? Täälä julkaisee ääliöt juttuja keltaisen joen tienoilta, mutta ei se mitään jos luulette et koskenkorvalla ajatellaan etusijalla k-joen pissankeltaisia unelmia...

      • Örgh

        Niin mitäs te nimimerkkien taakse piiloutujat ootte saanu aikaan? Ei kauheasti näyttöä ole jos ei uskalla tulla oman nimen tai naaman kautta julkisuuteen. Et TURPA KIINNI TURHAN HUUTELIAT!!!


      • Onkoos
        Örgh kirjoitti:

        Niin mitäs te nimimerkkien taakse piiloutujat ootte saanu aikaan? Ei kauheasti näyttöä ole jos ei uskalla tulla oman nimen tai naaman kautta julkisuuteen. Et TURPA KIINNI TURHAN HUUTELIAT!!!

        Örgh nimi tai naama?


    • Positiivinenhihi

      Seuraavaksi lähtee Linda Seinäjoelle.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      105
      1736
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      81
      1357
    3. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      5
      1262
    4. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      92
      1240
    5. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      143
      1225
    6. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      22
      1126
    7. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      10
      1101
    8. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      586
      1085
    9. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      6
      1014
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      11
      924
    Aihe