Hongisto palaa pampun varteen

Säbhv

Suurimmaksi saavutukseksi jäivät?

31

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • aiemminäänestin

      Olisin äänestänyt,mutta loikkarit eivät tule koskaan saamaan hyväksyntää,joten pampun varteen vielä kai kelpaa!

    • Lyijyätaivaalle

      Mutta tää naakkojen ampumisen salliminen oli hyvä laki.

    • Ylpeyskäylankeemuksenede

      Vaalivoitto siniset katosi.
      Soini hankittu typerästi puolueen,nyt se on puhdas ja paras. reijo Raimo Timo ...oman etumsa ajajat sai sitä mitä tilas.
      Eiköhän tuo ole osannut aina pamputtaa...ihan yksikseenkin

    • perusSoikein

      Pettureille kävi kuin pettureille käy.

    • Pullisteluako

      Tuskinpa palaa...sai niin kauan kulkea herrojen perässä valkoinen paita päällä, jotta ei alennu duunariksi. Ja taitaa olla hallintoneuvoksissa Ramin kaa....

    • Ärsyyntynyt

      Hyvin täällä tiedetään mitä kuka tekee ja milloin. Miksi ette kysy suoraan?
      Reijo sai paljon tierahoja, Lappajärven puhdistukseen rahaa, Lehtimäen opistolle... Onhan noita saatu. Enää ei tuu penniäkään. Onnea ja kiitos kateellisille.

      • Anonyymi

        Linkki, kiitos.


    • kiitosmitäteit

      Reijo sai aikaan järviseudulle , kiitokset siitä harmi että loikkasi pois perussuomalisista ja petturin kohtalo.

    • xxyyy

      Ei palaa.Nautti sopetusrahaa 65 vuotiaksi. 3000 euroa /kk. Näin se aktiivi vaikuttaa!
      Tähän kun vielä kerää kaikki Kokous ja km korvaukset kuntasektorilla niin sievoinen
      summa.Hyvää jatkoa vaan.

    • Anonyymi

      Osaako se mitään?

    • Anonyymi

      Osaamattomat paskat tippuu aina ajanolloon rattailta.

    • Anonyymi

      No niin persut, sinipersut ja kaikkipersut. Samaa petosporukkaa olette. Neljä vuotta sitten populisminne kukki samalla tavoin, kun nytkin. Silloin Isä Aurinkoisena oli Timo Soini. Nyt Isä Aurinkoisena on Jussi Halla-aho.
      Mikään ei ole muuttunut teidän maailmankuvassanne. Touhunne on juuri niin syvältä, kuin oli neljä vuotta sitten. Persulaumalla on aina kerrallaan yksi johtaja, johon kohdistetaan suunnaton ihailu ja henkilöpalvonta. Taso on "Der Fyhrer" tasoa ja älykkyys ylitsepursuavaa. Vaikka patu pitää suunsa visusti kiinni ja kieltäytyy puhumasta toimittajille, niin kylläpä on "viisas" mies. Eipä tietenkään tuollaisille "haittamedioille" pidä mitään sanoa, kuin Yle ja Helsinginsanomat on.
      Mitäpä muuta voi odottaakaan, kun kaikki perustuu valheelle ja populismille. Neljä vuotta sitten mullahinne Soini huusi, että kun "vanhat puolueet ...." . No Persu-puolueen historia yltää 1950 luvulle asti. Tuolloin suomalaisen populismin ja köyhän kansan kus;etuksen isä Veikko Vennamo riitautui silloisen kepun johdon kanssa. Nykyisin sanotaan narsistisesti itseään ja omaa minäänsä korostaen möykkäsi "rintamamiesten" ja "pientalonpoikien " puolesta.
      Kun ihmisten hätä oli suuri maseudulla, pikku tilojen väki turvautui tuohon turhaan suunpieksäjään. Lopputulos ei ollut juuri mistään kotoisin. Puolue riitautui keskenään ja hajosi. Silloinkin oli "pettureita" ja "seteliselkärankaisia". Aainoa aikaansaannos oli se, että Vennamon poika nousi Postin johtajaksi. Hurraa!! Niin ja älkäämme unohtako silloista työvoimaministeriä Leppästä, joka lupasi Vennamon kanssa poistaa työttömyyden Suomesta kuudessa viikossa! No eipä ole vieläkään poistunut. Leppänen haki itselleen kylläkin uuden naisystävän Etelä- Amerikasta ja "maistuihan" se valta...
      Samaa tyhjää sekoilua nytkin persujen touhu. Tyhmät "kepulaistaustaiset" ihmiset uskovat ihmeisiin.
      Neljä vuotta sitten persupuolue koko puolueena hyväksyi kansaa kyykyttävän hallitusohjelman Kokoomuksen ja Kepun kanssa ja yhtenäisenä puolueena valitsi puoluettaan edustamaan ministerit Soinin, Niinistön, Lindströmin ja kumppanit. Kun hallitus oli ruoskinut kansaa lähes kaksi vuotta, lisännyt ja hyysännyt "haittamaahanmuuttajien" loputtomasti lisääntyvää laumaa, niin tuolloin uusi mullah Jussi Halla-aho nousi pylvään päähän huutamaan: Persukansa nyt teille alkaa uusi aika ( ja uusi kus;etus) . Edellä suluissa olevan hän jätti sanomatta. Hän kun on niin " viisas" mies, kuin persut sanovat. Halla-aho on niin "viisas" etteivät silmät kiinni ja suu auki vaahdoten juoksevat persut ymmärrä.
      Nyt on tilanne se, että sudet, naakat ja varikset eivät enää tuota juoksevaa mölylaumaa kiinnosta. Uhkat ovat suuremmat, kuuluttaa persujen puskaradio: Paha musta poika tulee ja vie persupojan mielikuvitusmorsiamen, "vihervasemmistolainen" sosialisoi sen rakkaan polttomoottori- Toyotan siitä pihasta ja lihansyöntikin kielletään ensi keskiviikkona. Torstaina on jo kristinuskon kieltämisen vuoro. Onneksi kuitenkin Suomen Sisu vartioi rajojamme ja kulttuuriperintöä, naulaten piikkilankoja jo rajoillemme ja sorvaten pihlajapamppuja maahantunkeutumisen taltuttamiseksi.
      Tuossa mölylaumassa suu vaahdoten juoksee myöskin lauma duunareita. Huutavat Halla-ahon nimeen ymmärtämättä, että nostavat valtaan voimaa, joka on äärioikeistolaisin voima, mitä maasta löytyy. Halla-aho myy duunarin ja eläkeläisen oikeudet mennen-tullen, kunhan saa vastineeksi myönnytyksiä, jotka kohottavat hänen ja hänen puolue-eliittinsä asemaa. Tämä johtuu tietenkin myös siitä, että kun persupuolueen johtoplikissä häärii joukko niinsanottuja "yrittäjiä" ja "yrittäjän mielisiä" niin silloin duunarin oikeudet ovat köykäistä kauppatavaraa. Köykäistä kauppatavaraa on koko Suomen kansa. Sehän on olemassa vain huutamista ja juoksemista varten.
      Köyhät ja vähävaraiset persujen kannattajat, hurratkaa nyt äänenne käheäksi, itkunne ei sitten hetken kuluttua kuulu niin kauaksi.

      • Anonyymi

        Odota nyt vielä, siinä menee hetki ennenkuin lääkkeen vaikutus alkaa.


      • Olihan loistava kirjoitus! Rähinöitsijät riitaantuvat aina lopulta itsensä kanssa, oli sitten kyse puolueesta tai prätkäjengistä. Yhteistä näille kahdelle esimerkille on, että kummastakaan ei tule yhteiskuntapäättäjiä. 😅


      • Anonyymi

        Vitjutahan se kun näin helposti ylilyönnit suomesta poistetaan ja väleistävedot, kuinkas helppoa se on ollutkaan tähänasti vehestellä itsekkäästi.


      • Anonyymi

        Duunarien oikeudet on Suomessa ihan tapissa. Niistä on varaa tinkiä. Laiskaa porukkaa suomalaiset on.


      • Anonyymi

        Kuten sinäkin? Kello on 13.00 päivällä,miksi et ole töissä?


    • Anonyymi

      Tukijussi tai sossuelätti.Luultavasti ensimmäinen ja makoilee pankolla.

    • Anonyymi

      Kapitalistin köyhtyessä,hänestä tulee PrusSuomalainen!
      Eikös vaan.

    • Anonyymi

      Hongiston suurin saavutus kahden kauden kansanedustajan !oikata Siniseen kuolemaan. Muuten tyhjät tynnyrit kolisee.

    • Anonyymi

      Reijo sentään oli kaksi kautta eduskunnassa. Ja isolla äänimäärällä. Teistä kateellisista paskanjauhajista ei pääse kukaan. Ei koskaan. Ikinä.

      • Anonyymi

        Hongisto on poliittinen ruumis joka tyhmyyttään loikki sinisiin.
        kesällä 2017 punnittiin miehet ja marjanpoimijat. Reiio valitsi puolensa. Surullista miten Alajärven vallesmani manipuloi poliisimiehen.


    • Anonyymi

      Mutta miksi? Jos häntä äänestitte, äänestitte Hongistoa, joka oli Persupuolueen kansanedustajaehdokas? Hongiston äänestäminen tarkoitti äänensä antamista persuille, jotka eivät ole tavallisen palkansaajan, eikä eläkeläisen asialla. Ei ollut silloin ( Sipilän hallituksen hallitusohjelmaan sitoutuminen persupuolueen yksimielisenä päätöksenä) eikä ole nytkään. Joka kuvittelee Halla-ahon persujen olevan duunarin ja eläkeläisen asialla, on lapsenmielinen. Sama joutava persuporukka, mutta eri kääreessä.

      Esim. Persut ovat jo nyt julistaneet, että tuloverotusta pitää alentaa ja sosialietuuksia leikata. Älkää tuohon lankaan menkö, sillä sehän tarkoittaa progressiivisen verotuksen kautta etua suurituloisille!
      Ovat sanoneet selvästi myöskin, että sosiaalietuudet ovat luksusta. ( sairaat, toimeentulotuki, työttömät, opiskelijat ) Niitä täytyy siis persunäkemyksen mukaan alentaa.
      Vimpelin kaltaisessa ryysyrannassa porukka nuoleskelee ymmärtämättömyyksissään pahimman sortajansa lakerikenkiä. On tämä yksi Suomen pimeimpiä paikkoja tämä Vimpeli!

    • Anonyymi

      Täällä palstalla samoin kuin Vimpelissä on liikaa kommunisteja. Ne jarruttaa kunnan kehitystä. Kaikki pitäisi laittaa tasan ja laiskoille hyvät sosiaalituet.
      Sitten vielä jaksavat marista hyvätuloisten palkoista. Mutta kas! Hyvätuloiset maksavat tuloistaan puolet veroa ja näillä verotuloilla maksetaan työtä tekemättömien sosiaalituet. Oottekos sitä miettineet?? Että mistä se raha työstä laistajille tulee? Suomessa on kymmeniä tuhansia työpaikkoja auki. Mutta nämä kommunistit ja demarit ei ota työtä vastaan kun rahaa saa tekemättä mitään. Juuri niiden töissä käyvien veroista ne otetaan!

    • Anonyymi

      Anonyymi
      27.4.2019 17:32 kirjoittelee juuri sitä ymmärtämätöntä legendaa, jota Vimpelissä on kuultu vuosikymmenet. Horina "Kommunisteista" ja" Demareista" , jotka ovat kaikki laiskoja narisijoita on täyttä puutaheinää.
      Yhteiskunnallisen oikeudenmukaisuuden, lain - ja työehtosopimusten mukaisten työehtojen vaatiminen on noitten ymmärtämättömien satusetien mukaan "kaiken tasan laittamista" ja "sosialisoimista". Asiahan on niin, että veroa ei voi periä niiltä, joilla ei ole veronmaksukykyä ja tosiasia on, että tasaverot, kuten arvonlisävero, takaavat sen että pienituloinen maksaa suhteellisesti vähintäänkin yhtä paljon tuloistaan veroa, kuin isotuloinenkin. Pienituloinen käyttää kaiken rahansa elantoonsa, jota tasaverotetaan raskaasti.
      Milläs oikeudella tämä ylempään kastiin ja omistavaan luokkaan itsensä itse ylentänyt toteaa, että "Vimpelissä on liikaa kommunisteja". Kuinka se on mahdollista demokratiassa, että jotakin mielipidettä on "liikaa". Naurettavaa!!!
      Mitä Vimpelin "kehitykseen " tulee, niin kuinka on mahdollista, että Vimpelin vasemmistopuolueet olisivat "jarruttaneet kunnan kehitystä", sillä Vimpelissä vasemmistoliitolla on vuosikymmenet ollut valtuustossa pari paikkaa ja demareilla nytkään ei ole yhtäkään paikkaa.
      Vimpeli on konkurssikypsä velkapesä, jonka tilanteesta voi syyttää kepua ja persuja ja näitä halloohöyrähtäneitä.
      Työttömyydestä horiseva satusetä ei ymmärrä mitään. Kysynpä vain, että onko työttömän syy, jos hänet työnnettiin kilometritehtaalle, kun kansainvälisessä omistuksessa oleva pörssifirma järjestelee tuotantoaan ja vähentää porukkaa Suomesta, koska Suomessa työntekijän irtisanominen on paljon helpompaa ja halvempaa, kuin monissa muissa kehittyneissä maissa. Työpaikkoja on monista syistä täyttämättä ja yksi merkittävä syy on se, ettei koulutettua työvoimaa ole valmiiksi tarjolla. Vanhempien ikäluokkien työttömiä ei todellisuudessa edes kouluteta.
      Monet tukijussit, kepulaiset ja persustalaiset leikkiyrittäjät kuvittelevat olevansa yhteiskunnalle korvaamattomia. Kylillä esiintyvät suurina tietäjinä, vaikka todellisuudessa heidän panoksensa yhteiskunnalle on ollut miinusmerkkinen.

      • Anonyymi

        Kyllähän se näin on!!


    • Anonyymi

      Pystyykö Hongisto vielä kunnoltaan kenttäpoliisin tehtäviin?

      • Anonyymi

        Kuntoilu pitää aloittaa varoen jos elopainoa on kertynyt liikaa vuosien varrella eli kuntosalilla hitaasti mutta varmasti hyvä tulee työkuntoa silmälläpitäen. Ennen kuntoilun aloittamista on hyvä käydä lääkärissä jotta saa tietoa verenpaineesta ja veren rasva ja sokeriarvoista. Onnea matkaan.


    • Anonyymi

      Osaako se mitään?

    • Anonyymi

      Ei sen kunto kestä vakipoliisin työtä jos ei harjoittele tiiviisti lihasvoimaa ennen vakiokenttätyötä.

    • Anonyymi

      Kansanpetturi ja loikkari.

    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1445
    2. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      61
      1281
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      9
      1235
    4. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      29
      1184
    5. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      29
      1175
    6. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1077
    7. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      13
      1073
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1064
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      7
      1053
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1042
    Aihe