Sinisten kohtalo tuntuu hyvältä!

Kyllä pettureille kuuluukin kova kohtalo. Tulen varmaan aina muistamaan Sampo Terhon kiukusta vääristyneet kasvot, kun hän loikki vaalivalvojaisista koloonsa. Typerä ja itsekäs hölmöläinen!

Tuskinpa me enää muutaman vuoden kuluttua edes muistamme, että tällainenkin puolue oli kerran olemassa ja ainoastaan jotta muutama typerys saisi hiukan maistaa omaa hillotolppaa.

Mutta jokainen valitsee oman tiensä. Niin myös nämä siniset.
Ilmoita


46 Vastausta

Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.


Pienestähän se SMP lähti aikoinaan kuten PerusSuomalaisetkin. Taitavat Siniset tulla seuraavassa aallossa!
2 VASTAUSTA:
Siniset seurasivat SKYP:n reittiä, kuten muistetaan.
Hienoa, että sinisistä tuli pienpuolue!
Anonyymi kirjoitti:
Siniset seurasivat SKYP:n reittiä, kuten muistetaan.
Hienoa, että sinisistä tuli pienpuolue!
SKYPPi ja PETTäjän tie siinä sitä mallia heille
+Lisää kommentti
Ainoat ministeri kelpoiset löytyy sinisistä. Tosin ei siinä taida paljon olla aihetta murehti niillä salkuilla kun persut mitä luultavammin on oppositiossa.

Toivottavasti siniset tulee vielä. Jussi Niinistö oli paras puolustusministeri aikoihin. Ei muutkaan huonosti pärjänneet. Kansan muisti on lyhyt kun persujen hallitusvastuun syyt otti niskaansa nämä siniset. Halusivat kuitenkin kantaa vastuunsa kun halla-ahon persut olisi lentänyt joka tapauksessa
hallituksesta, Siniset sanoivat jo erotessaan , että tämä voi olla poliittinen itsemurha. Tekivät kuitenkin ratkaisunsa siitä huolimatta. Ei taida samaa selkärankaa enää persuista löytyä.
2 VASTAUSTA:
Sinisten poliittinen agenda on "HILLOTOLPPA"!

Valitettavasti sen tyyppinen poliittinen toiminta on yhtä mahdoton ajatus, kuin ikiliikkuja fysiikan kannalta.
Kyllä Siniset kantoivat vastuun. Heille siitä kiitos.
Persut menee liikaa äärioikeistoon muunmaalaisia kohtaan.
Euroopassa lisääntyy kokoajan äärioikeiston ihannointi. Se kehitys on vahingollista.
Ranskan pääministeri kehoitti ääänestäjiä siellä äänestämään muita kuin äärioikeistoa.
Antoi Suomen kehityksen ja persujen kannatuksen varoittavana esimerkkinä.
Siniset on vastavoima tässä kohtaa persuille ja äärioikeiston kannattajille Suomessa.
+Lisää kommentti
Järkipuhetta tuolla sinisten keskustelupalstalla:Loikka ja sininen tulevaisuus oli virhe. Näin on ollut jo 1970-luvulla.Jos on halua jatkaa politiikassa ei kannata loikata.Kysehän oli ensisijaisesti Soinin aloitteesta johon perässähiihtäjät lähtivät mukaan. Soinilla oli tavoitteena ministeripesti ja sitten pois politiikasta. Tarvitsi tuekseen muutaman typeryksen.Aikamoisia kettuja Orpo ja Sipilä. Soini oli juonessa mukana. Ihmettelen, että miksi Terho ei eroa kun tuli näin huono tulos.Eiköhän ne muutama kunnanvaltuutettu osaa asiansa hoitaa. Ei siihen puoluetta tarvita. Eurovaaleihin ei tietenkään kannata lähteä. Aina sama liturgia puheissa. Sama tilanne kuuleman kuin SMP:llä ja perussuomalaisilla kun puolue oli ollut vallassa reilun vuoden. Nuo puolueet lähtivät alhaalta päin jäsenistöstä ja äänestäjistä. Siniset lähtivät ministeriaitiosta eli ylhäältä alaspäin. Näin ei toimita demokratiassa.
Ilmoita
Karavaani kajautti seinään ja siitä me iloitsemme! Sitä saa mitä tilaa.
1 VASTAUS:
Sapolle tuttua,työnvälitykseen vaan niin,kuin muutkin kansalaiset.Siellähän se on venynyt ennenkin,ja tämän kuprun jälkeen kukaan tulee antamaan töitä,sutki luonne kaikki karttaa.Saa maistaa omaa ruoskaa.
+Lisää kommentti
Vielä saa kuulla mm. seuraavia selityksiä. Ihmiset eivät erota sinisiä perussuomalaisista. Todellisuudessa äänestäjät tarkoittivat äänestää sinisiä mutta vahingossa äänet menivät perussuomalaisille. Kuuleman ei ollut riittävästi tunnettavuutta. Lyökää jo pillit pussiin.
Ilmoita
Jos loikkarit olisivat pysyneet persuissa ja puolue jäänyt oppositioon, niin persujen kannatus olis näissä vaaleissa todennäköisesti ollut reilusti päälle 20 pojoo. Ja Niinistö, Terho ja Elokin eduskunnassa.
1 VASTAUS:
Kyllä näin on. Kannatus olis ollu varmaan 25 prossaa. Mutta kun näiden ministereiden perskärpäsineen piti väenvängällä tehdä itsestään poliittisia ruumiita. Pitkässä marssissa luopioista eroon pääseminen kääntyy voitoksi. Sdp ja vihervasurit hallitukseen niin neljän vuoden päästä terroroteot ja raiskaukset on arkipäivää. Sitten on sen todellisen jytkyn aika. Toivottavasti kokoomus löytää taas kodin,uskonnon ja isänmaan.
+Lisää kommentti
Eiköhän nyt viimein tyhmemmätkin ymmärrä, ja sillä tarkoitan Keskustan ja Kokoomuksen äänestäjiä. Sipilä oli alusta asti ohjattu vain ja ainoastaan yhteen tehtävään jonka hoiti mallikkaasti. Viimeisen neljän vuoden aikana Sipilän ja Kokoomuksen taustajoukot kuten Sipilä itsekin tehnyt melkoisen tilin. Häviäjiä ja maksajia tuolle tilin teolle on paljon. Se lista on pitkä ja jopa härski mitä Sipilän hallitus on vienyt kansalaisilta, etenkin se kirpaisee vähävaraisia laidasta laitaan, ja kaikki tehtiin "säästöjen" nimissä. Kuitenkin valtionvelka kasvanut ennätysmäisesti. Ihmisten kulutus vähentynyt radikaalisti ja saanut yrittäjiä ahtaalle eikä ole enää pystynyt palkkaamaan työntekijöitä. Työttömyystilastoilla kikkailtu ja saatu työttömiä pois tilastoista tietyin tunnetuin keinoin, kuitenkin Kelan luukulle mennyt ennätysmäärä uusia asiakkaita. Paljon kertoo sekin asioiden kulusta kun ihan muilla ajatuksilla mitä heillä lopulta oli tämä Soinin porukka haki itselleen paikat eduskuntaan Persujen listoilla ja heti kuitenkin paljastivat itsensä Sipilän osto porukaksi. Heitä siis oli äänestänyt tämä kansan järkevämpi osa joka lopulta asian ymmärsi ja nyt eivät tietysti enää samoja äänestäneet ja kukaan käpykaartista ei enää tietysti päässyt eduskuntaan. Kuinka moni edes huomasi kun Sipilä omien edessä ilmoitti jopa leveästi nauraen että nyt tuli sitten tälllainen vaalitappio. Tuokin jo kertoi että homma tuli kuitenkin hoidettua, ja tämä tämän päiväinen oli enää muodollisuus. Esimerkiksi Sipilän luotettavampia luottomiehiä ollut työministeri Lindström heti Sipilän ero ilmoituksen jälkeen ilmoitti ettei lähdekään EU vaaleihin ja jotain että oli muka tehnyt päätöksen jo aikoja sitten.
Ilmoita
Sitä saa mitä tilaa..... vai miten se nyt menikään.....
Ilmoita
Sipilän hallitus ei oikeasti saanut muuta aikaan kuin vahinkoa omille kansalaisilleen. Jouti hyvin erotakin keskustan puheenjohtajan pallilta. Santeri Alkion perintö on hukattu. Siitä kansan syvät rivit eivät pitäneet. Samoin kävi näille perussuomalaisten petturiporukalle. Ketään ei valittu uudelleen. Suomi lähtee ennennäkemättömään nousuun kun seuraavan hallituksen pääministerinä on Jussi Halla-aho.
1 VASTAUS:
Ei äärioikeisto pääse hallitukseen. Se on persujen ongelma tuo ns. arvopohja.
Äänestäjät Suomessa tulevat näkemään ettei persut saa vietyä eteenpäin heidän haluamiaan asioita oppositiossa. Ei saanut Ruotsissakaan. Suurin osa Euroopan maista kunnioittaa ihmisoikeuksia. Eivät halua rotuihin perustuvaa kansanosan nousua ja sen mukana tuomaa epäjärjestystä.
+Lisää kommentti
Niinistön olisin nähnyt Perusuomalaisissa harmin paikka
Mutta noi muut loikkarit ..
Ilmoita
Tuntuu tosiaan hyvältä. Vaimoni sanoi, ettei minulla ole pitkään aikaan seissytkään niin hyvin, kuin sen jälkeen kun kuulin vaalituloksen.
Ilmoita
Äänestäjätkin voivat ajatella. Joku raja takin käänölläkin on - aina. Se tapahtui
sinisillä törkeimmillään. Ei voi muuta sanoa!
Ilmoita
Minusta tuntuu pahalta.
Siis se, että noille ihmisistä huonoimmille, roskaväelle, maksetaan moninkertainen työttömyyskorvaus joutenolosta ilman aktivointia ynnä muita kyykytyksiä.
Tuntuu tosi pahalta.
0 VASTAUS:
+Lisää kommentti
Luopiotkin saa sopeutumisrahaa. Se tässä on se suurin vääryys.
Ilmoita
Lindström pääsee oman aktiivimallinsa pariin :)
Ilmoita
" Sdp ja vihervasurit hallitukseen niin neljän vuoden päästä terroroteot ja raiskaukset on arkipäivää. "

Herää kysymys, montakohan terroritekoa tai raiskausta persut on estäny tässä maassa jopa ollessaan päättämässä hallituksessa? Niistä tais tulla arkipäivää juuri tällä kaudella, kiitos persujen.
Ilmoita
Persut sai 538700 ääntä.
Sinisten kannatus oli noin1% tai vähän alle sen.
Ilmoita
En minä ainakaan enään äänestä petturia kaupunginvaltuustoon, jos sattuisi olemaan ehdolla tulevissa vaaleissa.
Ilmoita
Siniset ovat ihan omanlaisensa porukka, omanlaisensa persoonia. Missään vaiheessa he eivät ole pitäneet omaa toimintaansa moitittavana. Kun on hyvä, muita parempi, se riittää. Voi olla nyt oikeassa, kuten Soini sanoi. Heillä on sellainen käsitys, että vika on äänestäjissä. ei heissä. He ovat oikeanlaisia, äänestäjät väärässä. He tietysti saavat olla omassa elämässään hyviä, mutta jotta menestyisi vaaleissa, pitää olla äänestäjien silmissä hyviä. Tämä on oppiläksy, jota siniset eivät ole oppineet. Omahyväisyys on sellainen ominaisuus, että se ei oikeastaan parane koskaan. Nytkin puhutaan, että on hyviä ihmisiä, nuoria mm. Tiina Ahva. Ei mitataan hyvyyttä eikä oikeassa oloa, vaan kannatusta. Sitä siniset eivät osaa, sitä kannatuksen hankintaa. Suomessa on paljon kyvykkäitä ihmisiä, ei ole niin, että niitä on vain sinisissä. Kuntavaalit 4/2021. Toivon, että sen jälkeen sininen puolue on siirtynyt historiaan. Soinin ja kavereiden hillotolppaprojekti on tehnyt tehtävänsä. Ei ole tarjolla hillotolppaa politiikassa.
1 VASTAUS:
Kyllä nuo oikein hyvinkin saivat kannatusta, mutta sitten paskoivat aisalle ja unohtivat äänestäjiensä mandaatin siirtyessään sinisiin. Tuo äänestäjien hylkääminen on politiikassa ikään kuin itsemurha. Sen voi tehdä vain kerran. Toista mahdollisuutta ei yleensä enää saa.
+Lisää kommentti
Soini veti poliittisen perintönsä pyntystä alas, eikös se ole pytty, vessanpytty? Tehkääpä sama, te muutkin siniset! Ei teillä ole vielä perintöä, mutta jospa se löytyis politiikan ulkopuolelta..
Ilmoita
Koko sininen porukka pyntystä alas! Teitä ei tarvita. Tuolla yks sininen kehuu, kuinka he ovat työllisyyttä nostaneet. Eiköhän se ollut se oma hillotolppa sitä työllisyyttä itseä varten. Heikommassa asemassa olevien elinoloja on reilusti heikennetty, se on sinisten saavutus.
Ilmoita
Tekee niin hyvää, että sain erektion!
Ilmoita
Hyvä että kansalaiset häivytti ne päivän politiikasta ,tuota toivoinkin ja niin kävi . Kiitos siitä.
Ilmoita
Epäilen, että eurovaalit ovat sinisten viimeiset vaalit. Ainakin toivon niin. Syy, miksi en hyväksy heitä, on heidän ylimielisyys ja tavallisten suomalaisten halveksunta, rasistiksi nimittely. Oikeastaan olen iloinen, että näitten hyvien ihmisten kuten vihervasemmiston ja sinisten meihin kohdistama viha osuikin omaan nilkkaan. Kaikkien rasistien äiti valittiin kansanedustajaksi SDP:hen. Kyseinen henkilö on Iranin Irakissa sijaitsevan nukkehallituksen suora käsi Suomen eduskuntaan. Kyseisen henkilön käsitys juutalaisista on täysin identtinen kansallissosialistien kanssa. Ydinajatus on sellainen, että juutalaiset jo tuhansien vuosien takaa ovat soluttautuneet eteenpäin mm. Euroopan valtaapitäviin, kuninkaallisiin ja heidän tarkoituksena on maailmanvalloitus. SDP:n uuden kansanedustajan ajattelu on sharialain mukainen. SUPO:n turvallisuusselvityksessä on katsottu rikosrekisteri, onko saanut sakkoja ja taloudelliset kytkökset . Tiettävästi myös se, että onko luottotiedot kunnossa. Irankytkokset ja lähipiirin haastattelua ei ole tehty. Iran ja Venäjä ovat liittolaisia ja SDP:n uudella kansanedustajalla on kytkös Ukrainaa miehittäviin tahoihin. Nämä eivät ole kuitenkaan täysin al-Taeen ajattelun mukaisia, koska Venäjä ei ole islamistinen valtio,jossa sharialakia kannatetaan.
Ilmoita
Tuolla sinisten keskustelupalstalla kuulustellaan, puhutellaan yhtä tyyppiä sellaisella ajatuksella, että onko oikea sininen vai onko jollakin tavalla vääränlainen. Olen huomannut, että sininen on ylhäältä johdettu puulaaki. No, eihän siinä paljoa ole huomaamista. Ihan yleisessä tiedossa asia on. Vertaisin johonkin uskonnolliseen yhteisöön. Tiukka kontrolli. Sieltä on jo savustettu muutamia omalla päällään ajattelevia.
Ilmoita
Sinisillä oli jo puolueensa perustamisvaiheessa lähes 20 kansanedustajaa, viisi ministeriä ja eduskunnan puhemies. Rahaa ja näkyvyyttä siis riitti, sekä myötäkarvaista julkisuutta. Esim. Yle mainosti sinsiä kritiikittä lähes päivittäin. Silti sinisiltä eduskuntavaaleissa nollatuloa. Todisti, minkälaisia poliittisia tolloja siniset loppujen lopuksi ovat.
1 VASTAUS:
Pelottavaa oli havaita YLEn puolueellisuus, jossa sinisiä tuettiin silmiinpistävän avoimesti kaikissa käänteissä ja toisaalta Perussuomalaisia vähäteltiin ja näkyvyyttä rajoitettiin. Voidaanko tästä vetää se johtopäätös, että YLE määrittelee sen, ketä on soveliasta äänestää ja ketä ei?

Tässä kolkutellaan jo diktatuurin ovea.
+Lisää kommentti
Soinillakin on aikaa lenkkeillä ja ajaa fillarilla.
Ilmoita
Olen sitä mieltä että persut ja siniset samaa porukkaa eli oikeistopolitikkaa. Nyt ihmiset kostoksi äänestivät persuja, jotka ovat olleet Sipilän hallituksessa heikentämässä pienituloisen asemaa.Mitä tämä kertoo ihmisestä.
1 VASTAUS:
Persuilla on agendansa. Sinisillä vain halu hillotolpalle. On siinä melkoinen ero, jos viitsii vähän ajatella.
+Lisää kommentti
1 % kannatus oli melkoinen jytky tuolle sakille. Onko suomen kansasta tosiaan prosentti noin moraalittomia ja kusipäisiä ihmisiä?
2 VASTAUSTA:
Sitä minäkin ihmettelen. K.Niinilampi
Moraalitomia ja kusipäisiä oli 17,5%. Että silleen.
+Lisää kommentti
Simon Elo ja Sampo Terho ovat olleetkin nyt kiitettävän hiljaa.
2 VASTAUSTA:
Tuskin ne hijaa ovat olleet mutta ketä enää kiinnostaa missään julkaista mitä he uikuttavat. Pitiköhän Sampo Terho puheenjohtajana missään perinteisen vappupuheen?
Anonyymi kirjoitti:
Tuskin ne hijaa ovat olleet mutta ketä enää kiinnostaa missään julkaista mitä he uikuttavat. Pitiköhän Sampo Terho puheenjohtajana missään perinteisen vappupuheen?
Silmistä sammui polte ja nyt on aika mennä häpeämään ja koittaa sopparirahalla tulla toimeen.
+Lisää kommentti
On kyllä "hupaisaa" sorttia nämä siniset. Antoivat sitten Soinin kusettaa oikein kunnolla ja meinasivat sitten veivareiden varaan rakentaa poliittisen puolueen. Kyllä noille sanottiin selvästi, että kansan voi pettää vain kerran, mutta eihän ne sitäkään uskoneet. No, Siperia tuli ja opetti!
Ilmoita
Missähän se herra "Hupaisa ajatus" nyt piilottelee? Voisihan se mennä kyseleen, josko telkkarissa voitaisiin tehdä taas Sampo Terhosta jokin tyhjänpäiväinen hupaisa dokumentti vaikkapa tyyliin "Sinisen tulevaisuuden mahalasku". Tiedä sitten, onko YLEn ohjelmapolitiikka muuttunut nyt vaalien jälkeen, heh..

Pösilöt!
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Sinisten kohtalo tuntuu hyvältä!

Kyllä pettureille kuuluukin kova kohtalo. Tulen varmaan aina muistamaan Sampo Terhon kiukusta vääristyneet kasvot, kun hän loikki vaalivalvojaisista koloonsa. Typerä ja itsekäs hölmöläinen!

Tuskinpa me enää muutaman vuoden kuluttua edes muistamme, että tällainenkin puolue oli kerran olemassa ja ainoastaan jotta muutama typerys saisi hiukan maistaa omaa hillotolppaa.

Mutta jokainen valitsee oman tiensä. Niin myös nämä siniset.

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta