Sinisten kohtalo tuntuu hyvältä!

Kaartamo

Kyllä pettureille kuuluukin kova kohtalo. Tulen varmaan aina muistamaan Sampo Terhon kiukusta vääristyneet kasvot, kun hän loikki vaalivalvojaisista koloonsa. Typerä ja itsekäs hölmöläinen!

Tuskinpa me enää muutaman vuoden kuluttua edes muistamme, että tällainenkin puolue oli kerran olemassa ja ainoastaan jotta muutama typerys saisi hiukan maistaa omaa hillotolppaa.

Mutta jokainen valitsee oman tiensä. Niin myös nämä siniset.

46

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Sinistä_pukkaa

      Pienestähän se SMP lähti aikoinaan kuten PerusSuomalaisetkin. Taitavat Siniset tulla seuraavassa aallossa!

      • Anonyymi

        Siniset seurasivat SKYP:n reittiä, kuten muistetaan.
        Hienoa, että sinisistä tuli pienpuolue!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Siniset seurasivat SKYP:n reittiä, kuten muistetaan.
        Hienoa, että sinisistä tuli pienpuolue!

        SKYPPi ja PETTäjän tie siinä sitä mallia heille


    • AinoatPersujenMinisterit

      Ainoat ministeri kelpoiset löytyy sinisistä. Tosin ei siinä taida paljon olla aihetta murehti niillä salkuilla kun persut mitä luultavammin on oppositiossa.

      Toivottavasti siniset tulee vielä. Jussi Niinistö oli paras puolustusministeri aikoihin. Ei muutkaan huonosti pärjänneet. Kansan muisti on lyhyt kun persujen hallitusvastuun syyt otti niskaansa nämä siniset. Halusivat kuitenkin kantaa vastuunsa kun halla-ahon persut olisi lentänyt joka tapauksessa
      hallituksesta, Siniset sanoivat jo erotessaan , että tämä voi olla poliittinen itsemurha. Tekivät kuitenkin ratkaisunsa siitä huolimatta. Ei taida samaa selkärankaa enää persuista löytyä.

      • Anonyymi

        Sinisten poliittinen agenda on "HILLOTOLPPA"!

        Valitettavasti sen tyyppinen poliittinen toiminta on yhtä mahdoton ajatus, kuin ikiliikkuja fysiikan kannalta.


      • Anonyymi

        Kyllä Siniset kantoivat vastuun. Heille siitä kiitos.
        Persut menee liikaa äärioikeistoon muunmaalaisia kohtaan.
        Euroopassa lisääntyy kokoajan äärioikeiston ihannointi. Se kehitys on vahingollista.
        Ranskan pääministeri kehoitti ääänestäjiä siellä äänestämään muita kuin äärioikeistoa.
        Antoi Suomen kehityksen ja persujen kannatuksen varoittavana esimerkkinä.
        Siniset on vastavoima tässä kohtaa persuille ja äärioikeiston kannattajille Suomessa.


    • pölhöjäneovat

      Järkipuhetta tuolla sinisten keskustelupalstalla:Loikka ja sininen tulevaisuus oli virhe. Näin on ollut jo 1970-luvulla.Jos on halua jatkaa politiikassa ei kannata loikata.Kysehän oli ensisijaisesti Soinin aloitteesta johon perässähiihtäjät lähtivät mukaan. Soinilla oli tavoitteena ministeripesti ja sitten pois politiikasta. Tarvitsi tuekseen muutaman typeryksen.Aikamoisia kettuja Orpo ja Sipilä. Soini oli juonessa mukana. Ihmettelen, että miksi Terho ei eroa kun tuli näin huono tulos.Eiköhän ne muutama kunnanvaltuutettu osaa asiansa hoitaa. Ei siihen puoluetta tarvita. Eurovaaleihin ei tietenkään kannata lähteä. Aina sama liturgia puheissa. Sama tilanne kuuleman kuin SMP:llä ja perussuomalaisilla kun puolue oli ollut vallassa reilun vuoden. Nuo puolueet lähtivät alhaalta päin jäsenistöstä ja äänestäjistä. Siniset lähtivät ministeriaitiosta eli ylhäältä alaspäin. Näin ei toimita demokratiassa.

    • Yksinkertaistaporukkaa

      Karavaani kajautti seinään ja siitä me iloitsemme! Sitä saa mitä tilaa.

      • Anonyymi

        Sapolle tuttua,työnvälitykseen vaan niin,kuin muutkin kansalaiset.Siellähän se on venynyt ennenkin,ja tämän kuprun jälkeen kukaan tulee antamaan töitä,sutki luonne kaikki karttaa.Saa maistaa omaa ruoskaa.


    • lopputuli

      Vielä saa kuulla mm. seuraavia selityksiä. Ihmiset eivät erota sinisiä perussuomalaisista. Todellisuudessa äänestäjät tarkoittivat äänestää sinisiä mutta vahingossa äänet menivät perussuomalaisille. Kuuleman ei ollut riittävästi tunnettavuutta. Lyökää jo pillit pussiin.

    • 456321

      Jos loikkarit olisivat pysyneet persuissa ja puolue jäänyt oppositioon, niin persujen kannatus olis näissä vaaleissa todennäköisesti ollut reilusti päälle 20 pojoo. Ja Niinistö, Terho ja Elokin eduskunnassa.

      • Teiskolainen

        Kyllä näin on. Kannatus olis ollu varmaan 25 prossaa. Mutta kun näiden ministereiden perskärpäsineen piti väenvängällä tehdä itsestään poliittisia ruumiita. Pitkässä marssissa luopioista eroon pääseminen kääntyy voitoksi. Sdp ja vihervasurit hallitukseen niin neljän vuoden päästä terroroteot ja raiskaukset on arkipäivää. Sitten on sen todellisen jytkyn aika. Toivottavasti kokoomus löytää taas kodin,uskonnon ja isänmaan.


    • Kupla.puhkesi

      Eiköhän nyt viimein tyhmemmätkin ymmärrä, ja sillä tarkoitan Keskustan ja Kokoomuksen äänestäjiä. Sipilä oli alusta asti ohjattu vain ja ainoastaan yhteen tehtävään jonka hoiti mallikkaasti. Viimeisen neljän vuoden aikana Sipilän ja Kokoomuksen taustajoukot kuten Sipilä itsekin tehnyt melkoisen tilin. Häviäjiä ja maksajia tuolle tilin teolle on paljon. Se lista on pitkä ja jopa härski mitä Sipilän hallitus on vienyt kansalaisilta, etenkin se kirpaisee vähävaraisia laidasta laitaan, ja kaikki tehtiin "säästöjen" nimissä. Kuitenkin valtionvelka kasvanut ennätysmäisesti. Ihmisten kulutus vähentynyt radikaalisti ja saanut yrittäjiä ahtaalle eikä ole enää pystynyt palkkaamaan työntekijöitä. Työttömyystilastoilla kikkailtu ja saatu työttömiä pois tilastoista tietyin tunnetuin keinoin, kuitenkin Kelan luukulle mennyt ennätysmäärä uusia asiakkaita. Paljon kertoo sekin asioiden kulusta kun ihan muilla ajatuksilla mitä heillä lopulta oli tämä Soinin porukka haki itselleen paikat eduskuntaan Persujen listoilla ja heti kuitenkin paljastivat itsensä Sipilän osto porukaksi. Heitä siis oli äänestänyt tämä kansan järkevämpi osa joka lopulta asian ymmärsi ja nyt eivät tietysti enää samoja äänestäneet ja kukaan käpykaartista ei enää tietysti päässyt eduskuntaan. Kuinka moni edes huomasi kun Sipilä omien edessä ilmoitti jopa leveästi nauraen että nyt tuli sitten tälllainen vaalitappio. Tuokin jo kertoi että homma tuli kuitenkin hoidettua, ja tämä tämän päiväinen oli enää muodollisuus. Esimerkiksi Sipilän luotettavampia luottomiehiä ollut työministeri Lindström heti Sipilän ero ilmoituksen jälkeen ilmoitti ettei lähdekään EU vaaleihin ja jotain että oli muka tehnyt päätöksen jo aikoja sitten.

    • NäilläMennään

      Sitä saa mitä tilaa..... vai miten se nyt menikään.....

    • Toukohousu69

      Sipilän hallitus ei oikeasti saanut muuta aikaan kuin vahinkoa omille kansalaisilleen. Jouti hyvin erotakin keskustan puheenjohtajan pallilta. Santeri Alkion perintö on hukattu. Siitä kansan syvät rivit eivät pitäneet. Samoin kävi näille perussuomalaisten petturiporukalle. Ketään ei valittu uudelleen. Suomi lähtee ennennäkemättömään nousuun kun seuraavan hallituksen pääministerinä on Jussi Halla-aho.

      • Anonyymi

        Ei äärioikeisto pääse hallitukseen. Se on persujen ongelma tuo ns. arvopohja.
        Äänestäjät Suomessa tulevat näkemään ettei persut saa vietyä eteenpäin heidän haluamiaan asioita oppositiossa. Ei saanut Ruotsissakaan. Suurin osa Euroopan maista kunnioittaa ihmisoikeuksia. Eivät halua rotuihin perustuvaa kansanosan nousua ja sen mukana tuomaa epäjärjestystä.


    • Repa-kiree

      Niinistön olisin nähnyt Perusuomalaisissa harmin paikka
      Mutta noi muut loikkarit ..

    • kulauskemiläinen

      Tuntuu tosiaan hyvältä. Vaimoni sanoi, ettei minulla ole pitkään aikaan seissytkään niin hyvin, kuin sen jälkeen kun kuulin vaalituloksen.

    • Anonyymi

      Äänestäjätkin voivat ajatella. Joku raja takin käänölläkin on - aina. Se tapahtui
      sinisillä törkeimmillään. Ei voi muuta sanoa!

    • Anonyymi

      Minusta tuntuu pahalta.
      Siis se, että noille ihmisistä huonoimmille, roskaväelle, maksetaan moninkertainen työttömyyskorvaus joutenolosta ilman aktivointia ynnä muita kyykytyksiä.
      Tuntuu tosi pahalta.

    • Anonyymi

      Luopiotkin saa sopeutumisrahaa. Se tässä on se suurin vääryys.

    • Anonyymi

      Lindström pääsee oman aktiivimallinsa pariin :)

    • Anonyymi

      " Sdp ja vihervasurit hallitukseen niin neljän vuoden päästä terroroteot ja raiskaukset on arkipäivää. "

      Herää kysymys, montakohan terroritekoa tai raiskausta persut on estäny tässä maassa jopa ollessaan päättämässä hallituksessa? Niistä tais tulla arkipäivää juuri tällä kaudella, kiitos persujen.

    • Anonyymi

      Persut sai 538700 ääntä.
      Sinisten kannatus oli noin1% tai vähän alle sen.

    • Anonyymi

      En minä ainakaan enään äänestä petturia kaupunginvaltuustoon, jos sattuisi olemaan ehdolla tulevissa vaaleissa.

    • Anonyymi

      Siniset ovat ihan omanlaisensa porukka, omanlaisensa persoonia. Missään vaiheessa he eivät ole pitäneet omaa toimintaansa moitittavana. Kun on hyvä, muita parempi, se riittää. Voi olla nyt oikeassa, kuten Soini sanoi. Heillä on sellainen käsitys, että vika on äänestäjissä. ei heissä. He ovat oikeanlaisia, äänestäjät väärässä. He tietysti saavat olla omassa elämässään hyviä, mutta jotta menestyisi vaaleissa, pitää olla äänestäjien silmissä hyviä. Tämä on oppiläksy, jota siniset eivät ole oppineet. Omahyväisyys on sellainen ominaisuus, että se ei oikeastaan parane koskaan. Nytkin puhutaan, että on hyviä ihmisiä, nuoria mm. Tiina Ahva. Ei mitataan hyvyyttä eikä oikeassa oloa, vaan kannatusta. Sitä siniset eivät osaa, sitä kannatuksen hankintaa. Suomessa on paljon kyvykkäitä ihmisiä, ei ole niin, että niitä on vain sinisissä. Kuntavaalit 4/2021. Toivon, että sen jälkeen sininen puolue on siirtynyt historiaan. Soinin ja kavereiden hillotolppaprojekti on tehnyt tehtävänsä. Ei ole tarjolla hillotolppaa politiikassa.

      • Anonyymi

        Kyllä nuo oikein hyvinkin saivat kannatusta, mutta sitten paskoivat aisalle ja unohtivat äänestäjiensä mandaatin siirtyessään sinisiin. Tuo äänestäjien hylkääminen on politiikassa ikään kuin itsemurha. Sen voi tehdä vain kerran. Toista mahdollisuutta ei yleensä enää saa.


    • Anonyymi

      Soini veti poliittisen perintönsä pyntystä alas, eikös se ole pytty, vessanpytty? Tehkääpä sama, te muutkin siniset! Ei teillä ole vielä perintöä, mutta jospa se löytyis politiikan ulkopuolelta..

    • Anonyymi

      Koko sininen porukka pyntystä alas! Teitä ei tarvita. Tuolla yks sininen kehuu, kuinka he ovat työllisyyttä nostaneet. Eiköhän se ollut se oma hillotolppa sitä työllisyyttä itseä varten. Heikommassa asemassa olevien elinoloja on reilusti heikennetty, se on sinisten saavutus.

    • Anonyymi

      Tekee niin hyvää, että sain erektion!

    • Anonyymi

      Hyvä että kansalaiset häivytti ne päivän politiikasta ,tuota toivoinkin ja niin kävi . Kiitos siitä.

    • Anonyymi

      Epäilen, että eurovaalit ovat sinisten viimeiset vaalit. Ainakin toivon niin. Syy, miksi en hyväksy heitä, on heidän ylimielisyys ja tavallisten suomalaisten halveksunta, rasistiksi nimittely. Oikeastaan olen iloinen, että näitten hyvien ihmisten kuten vihervasemmiston ja sinisten meihin kohdistama viha osuikin omaan nilkkaan. Kaikkien rasistien äiti valittiin kansanedustajaksi SDP:hen. Kyseinen henkilö on Iranin Irakissa sijaitsevan nukkehallituksen suora käsi Suomen eduskuntaan. Kyseisen henkilön käsitys juutalaisista on täysin identtinen kansallissosialistien kanssa. Ydinajatus on sellainen, että juutalaiset jo tuhansien vuosien takaa ovat soluttautuneet eteenpäin mm. Euroopan valtaapitäviin, kuninkaallisiin ja heidän tarkoituksena on maailmanvalloitus. SDP:n uuden kansanedustajan ajattelu on sharialain mukainen. SUPO:n turvallisuusselvityksessä on katsottu rikosrekisteri, onko saanut sakkoja ja taloudelliset kytkökset . Tiettävästi myös se, että onko luottotiedot kunnossa. Irankytkokset ja lähipiirin haastattelua ei ole tehty. Iran ja Venäjä ovat liittolaisia ja SDP:n uudella kansanedustajalla on kytkös Ukrainaa miehittäviin tahoihin. Nämä eivät ole kuitenkaan täysin al-Taeen ajattelun mukaisia, koska Venäjä ei ole islamistinen valtio,jossa sharialakia kannatetaan.

    • Anonyymi

      Tuolla sinisten keskustelupalstalla kuulustellaan, puhutellaan yhtä tyyppiä sellaisella ajatuksella, että onko oikea sininen vai onko jollakin tavalla vääränlainen. Olen huomannut, että sininen on ylhäältä johdettu puulaaki. No, eihän siinä paljoa ole huomaamista. Ihan yleisessä tiedossa asia on. Vertaisin johonkin uskonnolliseen yhteisöön. Tiukka kontrolli. Sieltä on jo savustettu muutamia omalla päällään ajattelevia.

    • Anonyymi

      Sinisillä oli jo puolueensa perustamisvaiheessa lähes 20 kansanedustajaa, viisi ministeriä ja eduskunnan puhemies. Rahaa ja näkyvyyttä siis riitti, sekä myötäkarvaista julkisuutta. Esim. Yle mainosti sinsiä kritiikittä lähes päivittäin. Silti sinisiltä eduskuntavaaleissa nollatuloa. Todisti, minkälaisia poliittisia tolloja siniset loppujen lopuksi ovat.

      • Anonyymi

        Pelottavaa oli havaita YLEn puolueellisuus, jossa sinisiä tuettiin silmiinpistävän avoimesti kaikissa käänteissä ja toisaalta Perussuomalaisia vähäteltiin ja näkyvyyttä rajoitettiin. Voidaanko tästä vetää se johtopäätös, että YLE määrittelee sen, ketä on soveliasta äänestää ja ketä ei?

        Tässä kolkutellaan jo diktatuurin ovea.


    • Anonyymi

      Soinillakin on aikaa lenkkeillä ja ajaa fillarilla.

    • Anonyymi

      Olen sitä mieltä että persut ja siniset samaa porukkaa eli oikeistopolitikkaa. Nyt ihmiset kostoksi äänestivät persuja, jotka ovat olleet Sipilän hallituksessa heikentämässä pienituloisen asemaa.Mitä tämä kertoo ihmisestä.

      • Anonyymi

        Persuilla on agendansa. Sinisillä vain halu hillotolpalle. On siinä melkoinen ero, jos viitsii vähän ajatella.


    • Anonyymi

      1 % kannatus oli melkoinen jytky tuolle sakille. Onko suomen kansasta tosiaan prosentti noin moraalittomia ja kusipäisiä ihmisiä?

      • Anonyymi

        Sitä minäkin ihmettelen. K.Niinilampi


      • Anonyymi

        Moraalitomia ja kusipäisiä oli 17,5%. Että silleen.


    • Anonyymi

      Simon Elo ja Sampo Terho ovat olleetkin nyt kiitettävän hiljaa.

      • Anonyymi

        Tuskin ne hijaa ovat olleet mutta ketä enää kiinnostaa missään julkaista mitä he uikuttavat. Pitiköhän Sampo Terho puheenjohtajana missään perinteisen vappupuheen?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tuskin ne hijaa ovat olleet mutta ketä enää kiinnostaa missään julkaista mitä he uikuttavat. Pitiköhän Sampo Terho puheenjohtajana missään perinteisen vappupuheen?

        Silmistä sammui polte ja nyt on aika mennä häpeämään ja koittaa sopparirahalla tulla toimeen.


    • Anonyymi

      On kyllä "hupaisaa" sorttia nämä siniset. Antoivat sitten Soinin kusettaa oikein kunnolla ja meinasivat sitten veivareiden varaan rakentaa poliittisen puolueen. Kyllä noille sanottiin selvästi, että kansan voi pettää vain kerran, mutta eihän ne sitäkään uskoneet. No, Siperia tuli ja opetti!

    • Anonyymi

      Missähän se herra "Hupaisa ajatus" nyt piilottelee? Voisihan se mennä kyseleen, josko telkkarissa voitaisiin tehdä taas Sampo Terhosta jokin tyhjänpäiväinen hupaisa dokumentti vaikkapa tyyliin "Sinisen tulevaisuuden mahalasku". Tiedä sitten, onko YLEn ohjelmapolitiikka muuttunut nyt vaalien jälkeen, heh..

      Pösilöt!

    Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      250
      2431
    2. Mietin sinua nainen

      Ikävöin sinua enemmän kuin voin myntää. Ajattelin et laitan sinulle viestriä (kirjoitin jo puhelimeen viestin) Sitten
      Ikävä
      65
      1615
    3. Haluan sinua mies

      Saat minut kuumaksi.
      Ikävä
      74
      1414
    4. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      59
      1285
    5. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      161
      1212
    6. Härsilällä jännät paikat, saako hän 30 päiväsakkoa Rasmuksen tapauksesta

      Syyttäjä vaatii peräti kolmekymmentä päiväsakkoa Härsilälle, vaikka todistajan mukaan Rasmus aloitti nuhjaamisen, jossa
      Lapua
      95
      1132
    7. Voitaisiinko harjoitella rakas

      Näiden tekoa? 👶👶👶👶👶👶
      Ikävä
      87
      988
    8. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      81
      972
    9. Nainen, viime aikoina olen itkenyt sinua yhä useammin

      Niin kuin juuri äsken. Aamulla näin myös unta sinusta. Koskin unessa hiuksia päälaellasi, ja pyytelin sitä heti anteeksi
      Ikävä
      57
      932
    10. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      99
      825
    Aihe