Miehet ei osaa keskustella

Anonyymi

Siinä se teidän ongelma on miksei naiset vastaa. Miesten viestit on pari sanaa moi mitä kuuluu, Miehet ei myös lue naisten profiileja mitä naiset hakee ja sieltä sitten tulee kaikennäköistä ja laista se yks tissuttelujuoppo, narsisti joka haukkuu naisen heti ekassa viestissä, seksinvonkaaja ja miehet jotka arvostelee naisia vaikka itse eivät osaa edes pukeutua.

24

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Moi mitä kuuluu on jo kolme sanaa. Vastaat siihen niin siitä se lähtee.

    • Anonyymi

      Osaltani tuo ei pidä paikkaansa.
      Aiemmin viestittelin vaikka mitä.
      Pitkiä selostuksiakin.
      Kun ei vastattu,nykyään laltan vain muutaman sanan.

    • Anonyymi

      Jo pelkkä moi on ihan tyypillinen keskustelun avaus. Se voi jopa olla parempi aloitus kuin täydellinen kuvaus itsestä. Mitä enemmän paljastaa itsestään sitä todennäköisemmin siitä löytyy jotain ei-toivottua.

      No ei kyllä naisetkaan tunnu lukevan miehen profiilia, ainakin minä saan pääasiassa yhteydenottoja naisilta, joilla en koe olevan paljoakaan yhteistä, suurin osa myös vanhempia ja isompikokoisia.

      Monilla naisilla on muutama rivi profiilitekstiä, mutta sen todellinen sisältö on lyhyt: "kunpa löytäisin mukavan pitkän miehen".

      En ymmärrä miksi pukeutuminen on vedetty tähän mukaan. Ihminen on se, joka on siellä asusteiden sisällä.

    • Anonyymi

      Se on kuule se ja sama, vaikka kirjoittaisi finlandia palkittavan novellin.
      Siksi sitä ei viitsi panostaa koko potentiaaliaan ekaan viestiin.
      Jos muutaman lauseen ensikontakti ei saa edes "ei kiitos" - vastausta aikaiseksi, niin miksi vaivautua?
      Peiliin katsomisen paikka?

    • Anonyymi

      On muutunut tämä seurustelu viime vuosina erilaiseksi.
      Ei käy katteeks. Vaikuttaa hankalalta.👩‍🚒👨‍🚒🙀

    • Anonyymi

      Tai ei saa keskustella, koska on kielletty keskustelemasta? Naiset on raakoja puheissaan, kun oma plääni menee pieleen niin paha olo pakko purkaa jonnekin ja syyllinen on aina mies, vaik totuus olisikin toinen?

    • Anonyymi

      Mä olen hionut ja hionut avauksiani naisten kanssa ajan myötä. Ja en kuulosta epätoivoiselta: ei kannata ottaa määräänsä enempää torjumisia ja vastaamatta jättämisiä, ykskin jättää vastaamatta niin odotan ainaki päivän ennenku siirryn uuteen. Toimii paremmin kuin minkäänlaisten viestien väsäily kasvavassa epätoivossa.

      Katon naisen profiilin ja kysyn jotain. Siellä profiilissa on välillä täkyjä mutta niihin ei kannata ainakaan heti vastata, kuten vaikka jos naisen profiilissa lukee "etsin empaattista miestä" ei kannata avata kertomalla omasta empaattisuudesta vaikka olisikin tosi empaattinen kaveri. Ensin pitää luoda perus keskusteluyhteys ja sitten voi jossain vaiheessa sanoa olevansa empaattinen jos on.

      Pitkät avaukset ei auta jos niissä on jotain vinksin vonksin tai jos on sitä epätoivoa, naiset on mestareita näkeen epätoivon ja sitä tulee oppia välttämään. Tiedän kokemuksesta, ne käyvät kyllä profiilissa katsomassa sun viestin mutta en ole IKINÄ tavannut naista joka vastaisi että ei kiinnosta. Vastaamatta jättämisiä kyllä löytyy, 70-80% ennenkuin tajusin nuo yllämainitut.

      Kannattaa olla aina jotain muuta tekemistä kuin deittisivuilla pyöriminen ettei epätoivo saa pienintäkään otetta. Oppikaa vittu mun virheistä tai tehkää ite samat virheet, ihan sama.

      • Anonyymi

        Totta, ei kannata yrittää vastaamattomuuteen tehdä heti uusia viestejä tilanteessa jos viestittely sanattomasti jostain syystä yllättäen loppuu. Se pahentaa ongelmaa itsensä kannalta lisäten mielipahaa syyllisyyttä vastaamattomuuteen tehdessä uusia viestejä toistuvasti kuin yrittäisi yhdistellä nippua johtoja uudelleen tuloksettomasti oikeisiin liitoksiin sillä myöskin tämä yllättäen vastaamatta jättänyt vastapeluri juuri haluaa aiheutttaa narsistimaisesti paniikkia jättämällä viimeiset sanat väliin. Se pitää olon parempana kun ei lähde mukaan ketunpeliin. Myrkky omenaa tarjoavia mulkeroita on olemassa Lumikki 7 kääpiötä lisäksi elävässä elämässäkin.


    • Anonyymi

      Ai naiset osaa !? Eipä ole vielä tähän ikään (jota on jo aika paljon) vastaan, joka osaisi keskustella laaja-alaisesti maailman menosta. Kovin ovat suppeita olleet nämä keskustelut. Pyörii tasoa; "Salatut elämät". Mikäli yrittää keskustella "oikeista asioista", huomaa kyllästymisen ilmeen ao. kasvoilla. Itse en miehenä kuulu joukkoon, joka harrastaa näilläkin palstoilla yleisesti esiintyvää alapääkeskustelua.

    • Olen saanut naisilta samanlaisia "moi mitä kuuluu" avauksia. Mutta vaikka olen vastannut pidemmällä tekstillä ja yrittänyt herättää keskustelua, ei toisesta kuulu enää mitään.

    • Anonyymi

      Naiset ei vastaa vaikka kirjoittaa kolmesataa riviä. Naisille kelpaa vain rikas miljonääri yli 180 cm mies vaikka nainen olis itse 100 kg sohvaperuna.

    • Miehet osaavat kyllä keskustella, mutta noudattavat varovaisuusperiaatetta aloituksien suhteen, koska naisilla on tapana antaa sanoille sellaisia merkityksiä, joita miehet eivät kirjoitukseensa olleet tarkoittaneet laittaa.

      Naiset ovat keskimäärin kielellisesti lahjakkaampia kuin miehet ja osaavat lukea rivien välistä paremmin kuin miehet. Tosin mies ei välttämättä yritä sanoa rivien välissä mitään, eikä juuri viestissä itsessäänkään, vaan hän yrittää päästä samalle keskustelualustalle naisen ja tämän mielialojen kanssa.

      Miehet ovat jokseenkin mielialan kannalta aina samanlaisia. He joko ovat alavireisiä, ylipirteitä, kylmänviileitä taikka tuttavallisia. Tämä mieliala ei muutu taikka vaihdu keskustelun edetessä, vaikka rohkaistuminen vaikuttaakin ulosantiin volyymia lisäävällä tavalla.

      Toisin sanoen jos miestä rohkaistaan keskustelemaan, kokee hän sen luvanannoksi, että hän voi alkaa tuoda enemmän itseään esiin, mikä tarkoittaa keskimääräisestä kielellisestä vähälahjakkuudesta johtuen sitä, että mies yrittää dominoida keskustelua esimerkiksi tuomalla suorasukaisesti omat toiveensa ja fyysiset tarpeensa esiin ja olla ottamatta huomioon naisen vastaavia tarpeita.

      Miehet etenevät asioissa mielellään loogisesti ja järjestelmällisesti. Mikäli nainen vain osoittaa halukkuutensa viestien vastaanottamiseen, loikkaa mies monen ruokalajin yli ja tavoittelee ainoastaan jälkiruokaa. Sen sijaan, koska nainen haluaa keskustella, tulee naisen ohjata ja johdatella keskustelua hienovaraisesti. Mies ei siis keskustelupalstoilla ole luentoa pitävä professori, joka haluaa kuulla oppilaidensa mielipiteen asiassa kuin asiassa. Keskustelupalstoilla toimiva mies on sen sijasta halujensa viemä ja ainoastaan odottaa tilaisuutta päästää eläin irti ketjustaan.

      Oikealla tavalla johdattelemalla, millä tarkoitan samaa kuin lapselle puhumista, voi miehestäkin saada yllättävän paljon keskustelua irti.

    • Anonyymi

      Ai hitsi, toi vähä kyl sattuu. Mä voin ainakin naputtaa tarinaa, jos sille päälle vuan satun. Taidan pysyä jatkossakin ihan itekseni..... Juu

    • Anonyymi

      Onhan se Moi keskustelunavaus. Kyse onkin siitä, ettei sen jälkeen juttu muutu yhtään sen sujuvammaksi. Tein kerran testin, ja moikkailin takas. Ja kun mies jatkoi samalla linjalla, minä tein samoin. Kun oltiin siinä kymmenisen kertaa moikkailtu, tuli haukkumaviesti.

      Joo, kyllä se niin, etten ala miehestä sanoja kiskomaan hohtimilla. Jos ei omasta aloitteestaan puhu, niin pitäkööt tunkkinsa. Ja eipä onneksi enää tarvitsekaan. Löysin ihanan miehen paljon parjatulta Iskuri- sivustolta.

      • Anonyymi

        Näin on, iskuri oli ainoa oikeasti toimiva sivusto. Sieltä löysin itsekin lukuisia mukavia tuttavuuksia, ja jopa pidempiaikaistakin seuraa (loppui miehen taholta). Harmi vain, että sekin on nyt pilattu, ja jäljellä olevatkin S24, HP ym. uudisteltu surkeammiksi. Eipä noista aiemminkaan juuri viestien vaihtoa kummempaa ole tullut, joten eiköhän se toivo minkäänlaisen seuran löytämiseen mennyt vanhan kunnon iskurin myötä.


    • Anonyymi

      Törmäsin naiseen reaalielämässä. Olimme siis törmäyskurssilla kävelimme vastakkaisiin suuntiin ei ollut muita lähellä.
      Katsoin naista ystävällisesti ja kysyin kuuluvalla äänellä anteeksi tiedätkö missä on äänestyspaikka?
      Nainen katsoi kuin spitaalista ja ei sanonut mitään mutta katsoi silmiin.
      Ajattelin ettei hän kuullut kysymystä ja kysyin uudelleen saman vain hiukan kuuluvammin ajatellen että hänellä on huono kuulo.
      Edelleen hän katsoi entistä vihaisemmin ja lopulta vastasi Rörhhh!!
      Jäin katsomaan vielä hänen taakseen kun hän meni ohitseni ikään kuin varmistaakseni vastauksen ymmärtämisen.
      En ymmärtänyt olin hämmentynyt. Sama on nettideitit. Jos ei tule vastausta vaikka aloitukseen Moi! niin siellä toisessa päässä on silloin nainen joka ei ole samalla viivalla ymmärtämisen kanssa.
      Puhut väärää kieltä ja et voi olla varma mitä kieltä hän puhuu jos naisesta ei kuulu mitään.
      Saatat lukea profiilin ja ymmärtää sen mutta se voi olla toisen ihmisen kirjoittama ja ei vastaa todellisuutta.
      Nainen ei hae ketä tahansa miestä, mutta hän saattaa alkaa keskustelemaan kenen tahansa kanssa.
      Jos nainen on sen valinnut.
      Naiselle ei ole paljonkaan merkitystä sille minkälainen persoona mies on, miehen on vaan pystyttävä tekemään vaikutus häneen.
      Jos mies on väärä ei suhde kestä kuitenkaan. Joten nainen toimii yritys ja erehdys periaatteella.
      Jos et tee vaikutusta, ei vaikutusta. Moi! ei tee vaikutusta naiseen varsinkan jos sen lukee sata kertaa päivässä.
      Naista ei myöskään kiinnosta pitkät aloitukset hän kyllästyy jo kolmesta rivistä helposti.
      On löydettävä oikea nappi, se löytyy kokeilemalla tarpeeksi useaa nappia eri naisiin.
      Siten oppii napit mistä painella. Ainoa ongelma on sitten kun on parisuhteessa naiseen miten niitä nappeja painella silloin. Älä edes yritä. Parisuhteen voi aina saada jos sen haluaa pitää siihen vaaditaan sitten enemmän.
      Ei kannata huolestua siitä jos nainen ei vastaa olisin enemmän huolissaan siitä vastauksesta.
      Eli miettikää ensin keneen olette ottamassa yhteyttä niin säästytte monelta asialta.

    • Anonyymi

      Suurin osa naisten profiileista kaikissa deitti-palveluissa on osoittautunut Venäläiseksi Morsian -scämmiksi. Eli pyydetään sähköpostiosoitte ja sitten siihen alkaa tulla pornomallin näköseltä naiselta Google Translatella kirjoijoitetua tökeröä Suoma josta on hyvin vaikea ees ymmärtää iman onnisteluja mitä halutaan sanoa. Sitten yritetään saada soittamaan johonkin puhelin numeroon joka on taatusti maksullinen tai pyytää suoraa pankkisiirtoa lentolippuihin, viisumiin, jne.

      Harvemmin saa vastauksia naisilta jotka ovat aitoja Suomalaisia mutta niissä monissa jotka ovat kirjoittanut mulle niin niillä on sitten jotain vikaa sosiaalisisataidoissa ja en ymmärää ihan aina yhään mitään mitä ne haluaa sanoa.

      • Anonyymi

        Ei ole sunkaan käsiala kovin hyvää.


    • Anonyymi

      Ihmettelen että miksi edes etsitte netistä seuraa. Ette ole kovin sosiaalisia ettekä osaa varmaan puhua ihmisille kun etsitte kumppania netistä. Kumppani löytyy tuolta ulkoa, baareista, tapahtumista, töistä tai kadulta. Kyllä luulisin että nainen arvostaa kun mies tulee ihan naamatusten juttelee mutta olette kai ujoja tai jotain ettette uskalla lähestyä naisia. Helpoiten se kumppani löytyy netin ulkopuolelta, en tunne ketään joka olis netistä saanut kumppanin , kaikki kaverit ja sukulaistekin ovat löytäneet kumppanin baareista ja muualta.

    • Anonyymi

      Naisten viestit on pari sanaa. Eivät osaa keskustella ollenkaan. Miksi naisilla on edes joku treffi ilmoitus

    • Anonyymi

      Naiset ei osaa keskustella. Eivät vastaa eivät vastaa kysymyksiin, tuijottavat ulos tai kännykkään. Kolme sanaa on jo liikaa naiselle

    • Anonyymi

      Ja toisilla pyyhkii hyvin.

      Niin miehillä kuin naisilla :D

      Taitaa olla tuo keskustelutyyli yksilöllinen juttu sukupuolesta riippumatta ;D

      Tärkeintä on, että vastapuoli on samankaltaltainen ja juteltavaa on.

    • Mahtava syväanalyysi ja täysin totta 👌😅. Sitten kun itse vastaan jotain, niin vastauksena on "aha".. Yritäpä siinä sitten keskustella asioista tarkemmin 😀

    • Anonyymi

      Ei pidä paikkaansa. Mä kirjoitan aina yleensä suhteellisen pitkiä viestejä. Naisilta tulee sit MOI! tai Moikka! Ja profiilissa on tekstiä reilusti myös. Löytyy kuvat jne . ja reilusti kerron profiilitekstissä mitä haen ja samoin myös viestissä että väitteesi ei todella pidä paikkaansa. Etsippä mun profiili ja kokeile. Tekstiä tulee sen verran kuin jaksat lukea.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      128
      4815
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      30
      3056
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1777
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1740
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1591
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1451
    7. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      18
      1218
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      10
      1189
    9. Ison Omenan uhri tukahdutettiin kuoliaaksi. Kuolinsyynä sydämen pysähdys.

      Eli naisen hengittäminen estettiin ja tästä oli suorana seurauksena sydämen pysähdys. Ihan oppikirjan mukainen tapaus. H
      Maailman menoa
      17
      1157
    10. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1147
    Aihe