Soijan estrogeenit ja Okinawan vanhemman väen korkeammat sukupuolihormonitasot

Anonyymi

Oletteko lukenee esim. Ikigai kirjan. On jännää miten enemmän soijaa mm. tofua sekä vihreää teetä käyttävillä Okinawan asukkailla mm. sukupuolihormonien määrät pysyvät ikäihmisinäkin korkeammalla tasolla, vaikka täällä pelotellaan soijan kasviestrogeenien naisistavan miehiä ja vihreän teen litkijöitäkin pidetään enempi ämminä. Okinawalla porukka elää pidempään ja terveinä sekä nuorekkaampina, ja heillä on vähemmän näitä elintasosairauksia mm. syöpiä, sydän- ja verenkiertosairauksia, diabetesta, metabolista oireyhtymää, mielenterveysongelmia ym.

Onko soijatuotteet oikeasti haitallista esim. testosteronitasolle ja miten vihreä tee vaikuttaa testoihin ym.?

7

<50

  Vastaukset

  • Ne puheet estrogeenistä on huuhaata mutta kukaan ei usko koska joku vitun Jani on kuullut kaveriltaan joka luki jonkun saatanan Pasin blogista että soijalla kasvaa tissit.

   Soija on silti vain osa totuutta Okinawalaaisten terveyttä. Kyllä Suomalainenkin olisi terve jos katsoisi vähän mitä suuhunsa panee mutta kun ei me katsota yhtään. Makkaraa ja olutta kesällä. Kepappia viikonloppuna ja karkkia elokuvailtoina.

  • Varmaan ruoan laadullakin on merkitystä. Olen siinä uskossa että viljelysmyrkyt aiheuttaa treenaavalle kipuja kun ne ruoan mukana kertyy elimistöön ja aiheuttaa tulehdustiloja. Mutta joo punaisesta lihasta kyllä tulee syövät sun muut helpommin.

  • Ihan totta. Estrogeeni kun kasvaa ja testosteroni laskee niin elinikä kasvaa.
   Testo on kropan buusteri, se kasvattaa lihasta, mutta se myös kuluttaa soluja nopeammassa tahdissa. Soluja kuolee ja syntyy, ikää kun tulee enemmän uusien solujen kopioihin tulee virheitä(vanhenemisen jälkiä esim uurteet). Testosteroni ja kcal liika saanti nopeuttavat tätä prosessia.
   Eli pitkäniän salaisuus on miinus kcal ja alhainen testosteroni taso.
   Miksi näin? Kovien soturien ei tarvinnut elää pitkään. Leijonat hoiti sotimisen ja lampaat tiedon välittämisen jälkipolville. Ja naiset vaan synnytti ja hoiti mukuloita.

   • kaikkea sitä kuvitellaankin. Testo ja kasvu korjaavat kudoksia ja piristävät elämää.


   • Anonyymi kirjoitti:

    kaikkea sitä kuvitellaankin. Testo ja kasvu korjaavat kudoksia ja piristävät elämää.

    Testo ei mitään kuluta, jos pysytään järkevissä annoksissa. Kasvuhormoni saattaa lisätä syöpäriskiä mutta toisaalta myös pienentää dementian riskiä.


  • Taas on viestini poistettu. Kysyin vain etteikö saa teston vaikutuksesta erektioon keskustella. Sillä on suuri merkitys erektioon.

  • Nämä teston hyödyt ovat totta, mutta kun oli kyse pitkästä iästä.
   Eli kovat testoarvot eivät ole avain pitkään ikään, mutta laadukkaampaan kylläkin.
   Soija on miehen turma, muuttaa miehen pikkuhiljaa tahdottomaksi eunukiksi.
   Jotkut tosin ovat sitä ilmankin..

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sofia yllättävää itki nikon oven takana

   https://www.seiska.fi/Uutiset/Totuus-kohuparin-eropommista-Sofia-Belorf-tunki-Niko-Ranta-ahon-kotiin-mustasukkainen Ei hyvää päivää!!!!!!!
   Kotimaiset julkkisjuorut
   401
   14822
  2. Stefu ylireakoi

   Stefulla on kyllä tosi huono itsetunto tai on tosi epäileväinen luonne jos sen takia jätti Sofian että tää kävi Nikon ovella. Sofian tavaroita vielä N
   Kotimaiset julkkisjuorut
   314
   8041
  3. Miksi Suomessa on niin paljon homeasuntoja?

   Missä se kuuluisa rakennustaito on? Taloja ei hoideta, mutta ei talon home voi johtua pelkästään koneellisen ilmastoinnin puuttesta, eikä talon ilmast
   Maailman menoa
   193
   2591
  4. Miksi ei ole korona-ahdistusta?

   Mietin asiaa mutta en saa sitä päälle millään. Katselen kaupassa maski päällä olevia ihmisiä, lehtien lööppejä koronasta joka puolella, tartuntojen mä
   Maailman menoa
   211
   2259