Soijan estrogeenit ja Okinawan vanhemman väen korkeammat sukupuolihormonitasot

Anonyymi

Oletteko lukenee esim. Ikigai kirjan. On jännää miten enemmän soijaa mm. tofua sekä vihreää teetä käyttävillä Okinawan asukkailla mm. sukupuolihormonien määrät pysyvät ikäihmisinäkin korkeammalla tasolla, vaikka täällä pelotellaan soijan kasviestrogeenien naisistavan miehiä ja vihreän teen litkijöitäkin pidetään enempi ämminä. Okinawalla porukka elää pidempään ja terveinä sekä nuorekkaampina, ja heillä on vähemmän näitä elintasosairauksia mm. syöpiä, sydän- ja verenkiertosairauksia, diabetesta, metabolista oireyhtymää, mielenterveysongelmia ym.

Onko soijatuotteet oikeasti haitallista esim. testosteronitasolle ja miten vihreä tee vaikuttaa testoihin ym.?

7

<50

  Vastaukset

  • Ne puheet estrogeenistä on huuhaata mutta kukaan ei usko koska joku vitun Jani on kuullut kaveriltaan joka luki jonkun saatanan Pasin blogista että soijalla kasvaa tissit.

   Soija on silti vain osa totuutta Okinawalaaisten terveyttä. Kyllä Suomalainenkin olisi terve jos katsoisi vähän mitä suuhunsa panee mutta kun ei me katsota yhtään. Makkaraa ja olutta kesällä. Kepappia viikonloppuna ja karkkia elokuvailtoina.

  • Varmaan ruoan laadullakin on merkitystä. Olen siinä uskossa että viljelysmyrkyt aiheuttaa treenaavalle kipuja kun ne ruoan mukana kertyy elimistöön ja aiheuttaa tulehdustiloja. Mutta joo punaisesta lihasta kyllä tulee syövät sun muut helpommin.

  • Ihan totta. Estrogeeni kun kasvaa ja testosteroni laskee niin elinikä kasvaa.
   Testo on kropan buusteri, se kasvattaa lihasta, mutta se myös kuluttaa soluja nopeammassa tahdissa. Soluja kuolee ja syntyy, ikää kun tulee enemmän uusien solujen kopioihin tulee virheitä(vanhenemisen jälkiä esim uurteet). Testosteroni ja kcal liika saanti nopeuttavat tätä prosessia.
   Eli pitkäniän salaisuus on miinus kcal ja alhainen testosteroni taso.
   Miksi näin? Kovien soturien ei tarvinnut elää pitkään. Leijonat hoiti sotimisen ja lampaat tiedon välittämisen jälkipolville. Ja naiset vaan synnytti ja hoiti mukuloita.

   • kaikkea sitä kuvitellaankin. Testo ja kasvu korjaavat kudoksia ja piristävät elämää.


   • Anonyymi kirjoitti:

    kaikkea sitä kuvitellaankin. Testo ja kasvu korjaavat kudoksia ja piristävät elämää.

    Testo ei mitään kuluta, jos pysytään järkevissä annoksissa. Kasvuhormoni saattaa lisätä syöpäriskiä mutta toisaalta myös pienentää dementian riskiä.


  • Taas on viestini poistettu. Kysyin vain etteikö saa teston vaikutuksesta erektioon keskustella. Sillä on suuri merkitys erektioon.

  • Nämä teston hyödyt ovat totta, mutta kun oli kyse pitkästä iästä.
   Eli kovat testoarvot eivät ole avain pitkään ikään, mutta laadukkaampaan kylläkin.
   Soija on miehen turma, muuttaa miehen pikkuhiljaa tahdottomaksi eunukiksi.
   Jotkut tosin ovat sitä ilmankin..

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Avustettuja CoVid murhia ruotsissa?

   >> “Ruotsissa iäkkäiden koronapotilaiden kuolemia on joudutettu morfiinilla" – Sairaanhoitaja Sonja Aspinen kertoo järkyttävistä kokemuksistaan >> Yle
   Maailman menoa
   77
   5294
  2. Niko Ranta-Aho vihjaa perhehaaveistaan

   Miten voi olla, että tätä typerää rikollista paapotaan ja glorifioidaan joka tuutissa? Haastattelua annetaan ja otetaan sinne sun tänne. Ovatko kaikk
   70
   2828
  3. S&S Instat kovin hiljaisena

   Onkohan siellä lyöty vetoa, kumpi pystyy olemaan pitempään ilman päivittelyä? Soffalla varmaan pää sauhuaa jo... 😂
   Kotimaiset julkkisjuorut
   98
   2066
  4. Raaka-Rane lähti reissuun lentokentällä

   Instassa runsas aamiainen lentokentällä, pöytäseurueessa kaksi muuta. Täytyy järjestellä bisnekset kuntoon ulkomailla...
   Kotimaiset julkkisjuorut
   38
   1437
  5. Murha Varkaudessa

   Eli kuka tekijänä ja kuka mahtoi olla uhri?
   Varkaus
   54
   1336