Soijan estrogeenit ja Okinawan vanhemman väen korkeammat sukupuolihormonitasot

Anonyymi

Oletteko lukenee esim. Ikigai kirjan. On jännää miten enemmän soijaa mm. tofua sekä vihreää teetä käyttävillä Okinawan asukkailla mm. sukupuolihormonien määrät pysyvät ikäihmisinäkin korkeammalla tasolla, vaikka täällä pelotellaan soijan kasviestrogeenien naisistavan miehiä ja vihreän teen litkijöitäkin pidetään enempi ämminä. Okinawalla porukka elää pidempään ja terveinä sekä nuorekkaampina, ja heillä on vähemmän näitä elintasosairauksia mm. syöpiä, sydän- ja verenkiertosairauksia, diabetesta, metabolista oireyhtymää, mielenterveysongelmia ym.

Onko soijatuotteet oikeasti haitallista esim. testosteronitasolle ja miten vihreä tee vaikuttaa testoihin ym.?

7

<50

Vastaukset

 • Ne puheet estrogeenistä on huuhaata mutta kukaan ei usko koska joku vitun Jani on kuullut kaveriltaan joka luki jonkun saatanan Pasin blogista että soijalla kasvaa tissit.

  Soija on silti vain osa totuutta Okinawalaaisten terveyttä. Kyllä Suomalainenkin olisi terve jos katsoisi vähän mitä suuhunsa panee mutta kun ei me katsota yhtään. Makkaraa ja olutta kesällä. Kepappia viikonloppuna ja karkkia elokuvailtoina.

 • Varmaan ruoan laadullakin on merkitystä. Olen siinä uskossa että viljelysmyrkyt aiheuttaa treenaavalle kipuja kun ne ruoan mukana kertyy elimistöön ja aiheuttaa tulehdustiloja. Mutta joo punaisesta lihasta kyllä tulee syövät sun muut helpommin.

 • Ihan totta. Estrogeeni kun kasvaa ja testosteroni laskee niin elinikä kasvaa.
  Testo on kropan buusteri, se kasvattaa lihasta, mutta se myös kuluttaa soluja nopeammassa tahdissa. Soluja kuolee ja syntyy, ikää kun tulee enemmän uusien solujen kopioihin tulee virheitä(vanhenemisen jälkiä esim uurteet). Testosteroni ja kcal liika saanti nopeuttavat tätä prosessia.
  Eli pitkäniän salaisuus on miinus kcal ja alhainen testosteroni taso.
  Miksi näin? Kovien soturien ei tarvinnut elää pitkään. Leijonat hoiti sotimisen ja lampaat tiedon välittämisen jälkipolville. Ja naiset vaan synnytti ja hoiti mukuloita.

  • kaikkea sitä kuvitellaankin. Testo ja kasvu korjaavat kudoksia ja piristävät elämää.


  • Anonyymi kirjoitti:

   kaikkea sitä kuvitellaankin. Testo ja kasvu korjaavat kudoksia ja piristävät elämää.

   Testo ei mitään kuluta, jos pysytään järkevissä annoksissa. Kasvuhormoni saattaa lisätä syöpäriskiä mutta toisaalta myös pienentää dementian riskiä.


 • Taas on viestini poistettu. Kysyin vain etteikö saa teston vaikutuksesta erektioon keskustella. Sillä on suuri merkitys erektioon.

 • Nämä teston hyödyt ovat totta, mutta kun oli kyse pitkästä iästä.
  Eli kovat testoarvot eivät ole avain pitkään ikään, mutta laadukkaampaan kylläkin.
  Soija on miehen turma, muuttaa miehen pikkuhiljaa tahdottomaksi eunukiksi.
  Jotkut tosin ovat sitä ilmankin..

Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Maisa menee naimisiin

  Seiska julkaisi että Maisa menee sittenkin naimisiin. Maisalla olisi nyt vauva ja olisi Jm kanssa naimisissa jos ei keskenmenoa olisi tullut . Olisiko
  175
  7500
 2. Toni Nieminen rakastui 7 lapsen yksinhuoltajaan

  ja muutti tämän taloon. https://www.seiska.fi/Uutiset/Jatti-tylysti-ex-vaimonsa-Toni-Nieminen-iski-seitseman-lapsen-yh-aidin-paparazzikuvat
  109
  6417
 3. KORONAVIRUS: 11 milj. asukkaan Wuhan eristetty!

  Kiina on keskeyttänyt Wuhanin kaupungista lähtevän liikenteen. Wuhanin epäillään olevan uuden tappavan koroaviruksen alkulähde. WHO:n mukaan 11 miljo
  Maailman menoa
  175
  3428
 4. Koronavirus saapunut Suomeen

  Se on Lapissa tuli kiinalaisten turistien mukana. Miten käy joulupukki turismin? Onko lappi eristettävä?
  Maailman menoa
  193
  2587
 5. Zoo aloittaa yt't

  Huonolta näyttää.N.20 työntekijää liikaa.Kylmää on kyyti.
  Ähtäri
  36
  680