Rintaleikkaukset

Anonyymi

Suunnittelen menoa rintojen pienennysleikkaukseen. Kuppikoko F alkaa olla liikaa. Vaikuttaa jo mielestäni ryhtiin.
Missä kannattaisi käydä? Lookin konsultaatioon on aika. Aloitan sieltä.Tunnen pari naista jotka käyttäneet sitä. Mehiläisessä konsultaatio maksaa liikaa.
Hyvä lopputulos. Toipuminen meni suunnitelmien mukaan.

16

114

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Jos liian suuret rinnat alkavat jo vaivata ja kriteerit täyttyy, rintojen pienennys voidaan tehdä myös julkisella puolella. Ellei ole kova kiire ja jaksaa jonottaa, säästyy paljon rahaa.

      Jos haluaa käydä nimenomaan yksityispuolella, konsultaation hintaa ei kannata pihistellä. Yleensä nuo "liian kalliit" konsultaatiot tekee leikkaava lääkäri ja silloin saa täsmällistä tietoa ja leikkaussuunnitelma on valmis. Konsultaatiomaksu on suhteessa pieni osa leikkauksen hintaan verrattuna ja siitä voi saada pienen kelakorvauksen. "Ilmaisten" kunsultaatioiden hinta sisältyy kokonaishintaan. Konsultaation voi parhaimmassa tapauksessa tehdä jossakin välitysfirmassa sairaanhoitaja, usein tekijä on vain tehtävään koulutettu henkilö. Lääkäri tekee jonkinlaisen leikkaussuunnitelman valokuvien ja henkilökunnan selostuksen mukaan. Suunnitelmaa joudutaan mahdollisesti muuttamaan juuri ennen leikkausta kun lääkäri näkee potilaan livenä. Ratkaisevinta on kuitenkin kuka viimekädessä leikkaa ja mikä on hänen ammattitaitonsa.

    • Anonyymi

      Lookille menossa konsultaatioon. Juttelin jo Tiina Jylhän kanssa ja vaikutuin. Houkuttelee sekin että saa samalla ylimääräisen "loman" sairaslomaa ei saa kun terveyssyistä. Heillä on hyvät lääkärit jotka homman osaa. Rintaleikkaukset on muutakin kuin silikonit. Mulla myös pienennys ja kohotus mielessä.

      • Anonyymi

        Onpas tänne ilmestynyt monia kommentteja joissa kehutaan Lookia. Kuka on käynyt ja kehuu tyytyväisenä tai on menossa operaatioon. Haiskahtaa kovin vahvasti mainostukselta. Meneekö Lookilla huonosti ja tarvitaan piilomainontaa.


    • Anonyymi

      Kävin Mehiläisessä. Konsultaatio maksoi erikseen,leikkaus ja jälkitarkastus ym mahd käynnit samaan maksuun. Plus alv eli kallista oli. Leikkauksen jälkeen sairaanhoitaja hössötti ja sääti,sekoitti asiat ja päästi vahingossa yöksi kotiin. Lääkäri oli onneksi antanut suoran numeronsa niin varmistin vielä kun oli hutera olo. Täyskäännös. Leikkaus meni hyvin mutta toipuminen kesti odotettua kauemmin. Tikkien poistossa piti poistaa nestettä ja lisätä tikkejä. En enää koskaan mene isoon operaatioon.

    • Anonyymi

      Haluan F-koon! Rintani ovat olemattoman pienet,tuskin saisin F-kokoa. Itse operaatio pelottaa jos joku menee pieleen.
      Ehkä riskinotto kannattaa,itsetunto kohoaisi 100%. Pitääkö käyttää hyväkseen ilmaiset infot ja vertailla,mitä suosittelette,te jotka olette rintaleikkauksessa käyneet?
      Asun pienellä paikkakunnalla,palvelua ei löydy. Tampere lähin iso kaupunki.

    • Anonyymi

      Tarvitseeko kukaan mainontaa? Kaikki tarvitsee,myös Mehiläinen ja Terveystalo.
      Molemmissa käyty. Luomet Terveystalolla,homma meni pieleen.
      Mehiläisessä facelift. Hyvin meni kaikenkaikkiaan.
      Harkitsen Lookia rintaleikkaukseen,syystä että niitä siellä tehdään eniten.
      Miksi näyttää vanhalta ja rupsahtaneelta jos on keinot kohentaa ulkonäköä.'
      Kun operaatiot tehdään huolella,näkyy vaan raikastunut ulkonäkö.
      Olen sanonut että löysin hyvän kasvohoidon missä käyn säännöllisesti.
      F kuppikoko on kyllä iso!

      • Anonyymi

        Mihin perustuu tuo väitteesi että Look VÄLITTÄÄ eniten rintaleikkauksia (siis Lookilla ei leikata yhtään mitään, välitetään vain potilaita eri klinikoille ja eri maihin)? Eiköhän eniten rintojen pienennysleikkauksia (tämän ketjun aihe) tee Suomessa julkisen puolen sairaalat.


    • Anonyymi

      Lookilla on asiantuntemus rintaleikkauksiin. Yleensä ottaen,mukaan lukien kaikki mahdolliset. Julkisella ei varmasti tehdä suurennoksia,tai pienennyksiä ilman terveyshaittaa. Yhden tutun rinnat pienennettiin ihan harrastukseen liittyen,suoritukset parani. Voi olla tapauskohtaista. Aihe on tärkeä,kyse elämänlaadusta kuitenkin. Tarkkaan täytyy harkita ettei kohta jo olla menossa uudelleen leikkaukseen. Maksaa kuitenkin melkoisesti.....

      • Anonyymi

        Lookilla taitaa mennä huonosti kun pitää mainostaa näin paljon.


    • Anonyymi

      Miten musta tuntuu että Mehiläinen mainostaa? Rintaleikkaukset ovat tätä päivää,asiakkaita riittää ihan kaikille. Kukin katsoo itselleen parhaan klinikan toimenpiteeseen.

    • Anonyymi

      Rintojen kohotus kiinnostaa. Haluan mahdollisimman paljon tietoa toipumisesta ym. Mites on,olen kuullut että menee tunto,pitääkö paikkansa? Entä sairasloma? Töissä ei ehkä tykätä jos saikuttaa kauneuskirurgian vuoksi.

      • Anonyymi

        Kosmeettisista syistä tehdyistä operaatioista ei saa yleensä sairausajan palkkaa, mutta sairausloman kyllä saa jos lääkäri kirjoittaa siitä todistuksen. Rintaleikkaukset ovat yleensä niin kivuliaita toipua että sairauslomaa saa. Jos työnantaja ei tykkää kyseisestä syystä johtuvasta sairauslomasta, sitten on vaan hoidettava operaatio ja toipuminen kesälomalla.

        Rintaleikkauksissa aika usein tulee tunnottomuutta paikoitellen, mutta yleensä tunto palautuu ajan kanssa. Kohotuksessa rintoja leikataan aika paljon, joten aika paljon on kipuja.


    • Anonyymi

      Tukiliivejä on käytettävä,varmaan tapauskohtaista kuinka kauan. Ehkä se kipu ja hankaluus on sen arvoista. Tuttu kävi terveyskeskusen lähetteellä,tunto lähti. Eipä kuulemma haittaa,pääasia että prätkärotsi mahtuu päälle. Tuntoa en haluaisi menettää.

    • Moikka. Kävin itse ainakin look clinicillä rintojen pienennyksessä 4 sitten ja hyvin meni! Olin tosi tyytyväinen lopputulokseen kyllä :) Toipumisaika meni ihan ok ja senkin ajan olin yhteydessä tarvittaessa tuonne ja annettiin ohjeita

      • Anonyymi

        Look vain välittää potilaita eteenpäin, mutta minkä nimisellä klinikalla ja missä maassa kävit?


      • Anonyymi kirjoitti:

        Look vain välittää potilaita eteenpäin, mutta minkä nimisellä klinikalla ja missä maassa kävit?

        Turkissa kävin. Ja joo kyllä Lookin kautta siis. En muista enää sairaalan nimeä mutta kirurgi oli hirmu komea.. :P Saattaja mulla oli mukana Suomesta ja kaikki lennot sun muut sisältyi hintaan. Ja mä päätin paikan siksi kun muistin Lookin niin pitkältä ajalta niin ajattelin että on luotettava ja olen kyllä tyytyväinen ollut.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1262
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      19
      1255
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1176
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1174
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1153
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1151
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1137
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1134
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1119
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1110
    Aihe