Ahdistelevat lesbot

Anonyymi

Miten välttyä ahdistelevilta lesboilta? Pitääkö rupee pukeutumaan kun joku kaapumuija? Siis hyi saatana. Uimalat on perinteisiä paikkoja, tykkään uimisesta mutta hyi hitto kun lepakot tyrkyttävät vartaloitansa🤮, Korkeasaaren eläintarha tänään oli kaikenhuippu, ei sielläkään saanut olla rauhassa. 😕 Työpaikalla käyttäytyvät avokonttorissa oksettavasti, yksi lipoi huuliansa, toinen mielisairaan näköisenä hieroi käsiänsä yhteen silmät kiiluen.😨Kirkossa eivät vielä naiset ole ahdistelleet, mut meenkin ortodoksikirkkoon.

19

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Lesbot ovat hyviniin kieroutuneita.

    • Anonyymi

      Feministilesbot on pervessejä sadisteja.

    • Anonyymi

      Hae käräjäoikeudesta lähestymiskielto. Tuommoisen voi hakea olkoon ällöklääppijä sitten hetero tai homo.

      Lähestymiskiellolla ällöttävät ätmitkin rauhoittuvat siirtyen kirjoittamaan tälle palstalle sellaisista asioista kuten: markkina-arvoteoria, kiimavittu, parhaat nuoruusvuodet, naisten öljypadassa keittäminen, naisten puolustaminen ulkomaisilta raiskaajilta, naisten raiskausfantasioista perussuomalaisten toimesta, wiinanjuomisesta saadakseen naisia haaremiinsa.

      Eiköhän nuo ällöatnitkin sitte aloita nyyhkytarinoita heidän syrjimisestään seximarkkinoilla.

    • Anonyymi

      miksi lesbonaiset tarjoavat itseään naisille ja haluaa suhteen naisen kanssa ja naiset tarjoavat itseään arabimiehille ja tinderimiehille mutta tavallisille miehille ei tarjoa itseään seksiin ja suhteeseen vaan sanovat korkeintaan haist vit.u ja kaapu päällä niin ei ole kivaa olla tavallinen mies

    • Ettet vaan olisi nyt herkillä sen baarikohtaasisen jälkeen ja siksi nyt näet lesboja kaikkialla. Ei se lesbous kuitenkaan nyt niin yleistä ole. Jos joku lipoo huuliaan, niin ehkä se on vaan hermostunut. Tai sillä on peräpukamia.

    • Tulikin tässä mieleen, että syystä tai toisesta yksikään lesbo ei ole koskaan yrittänyt iskeä minua. Kun taas vertaa vaikkapa eksiini, niin kumpaakin ovat homot joskus lähestyneet. Ekaa eksää se häiritsi kovasti, mutta toka eksäni otti lunkisti huumorilla tyyliin "hyvä tietää, että silläkin puolella olisi kysyntää jos olisi taipumusta siihen suuntaan".

      Onkohan muutenkin yleisempää, että homomiehet lähestyvät heteromiehiä kuin että lesbonaiset lähestyisivät heteronaisia? Vai onko lesbonaisten "gayradar" sitten yleensä tarkempi kuin homomiesten vastaava?

      • Anonyymi

        Hmmm. Kenties ne homomiehet ovatkin sellaisia ätmejä, jotka epätoivoisesti yrittävät vongata kaikilta miehilta eivätkä tunnista omaa tasoaan. Vertaa vaikka naisasialooseria joka otti mieheltä suihin ihan vain läpällä.


      • Anonyymi

        Mua ei oo koskaan homot yrittäneet onneksi livenä iskeä. Netissä kylläkin. Voiko homomieskin muuten olla ätmi? Luulin, että ätmejä olisi vain heteromarkkinoilla.


      • Anonyymi

        No mun kohdalla menee pieleen jos tallaista radaria on edes olemassa....

        🤢🤮


      • Anonyymi

        Jos miehet tapaavat ahdistella naisia, niin homot ovat vastaavasti yhtä röyhkeitä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mua ei oo koskaan homot yrittäneet onneksi livenä iskeä. Netissä kylläkin. Voiko homomieskin muuten olla ätmi? Luulin, että ätmejä olisi vain heteromarkkinoilla.

        Juu-uh. Onhan semmoisia pedofiilejakin olemassa jotka tykkäävät joko tyttölapsista tai poikalapsista taikka molemmista eivätkä usko kun lapsi ei tykkää moisesta namusedästä. Tämän jälkeen namusetä sitten raiskaa lapsen ja jälkeenpäin oikeudessa puolustautuu sillä jotta, lapsi vietteli minut. Tämä sana "vietteli" on tässä yhteydessä toissijainen tunnustus raiskaustapahtumasta.


    • Anonyymi

      Ystäväni (sairaanhoitaja) valitti myös lesbojen röyhkeyttä. Seisoskelevat työpaikan pukukopilla ,kun tytöt vaihtavat vaatteita. Katselevat "mittaillen"tyttöjen vartaloita. Kertoi ,että jotkut olivat pyytäneet saunomaan kesämökilleen ,ilmeisesti tarkoitus juottaa humalaan ja sitten raiskata. Tosi viheliäisiä ovat kuulemma monilla sairaalan työpaikoilla, hän kertoi.

    • Aika jännää, en ole koskaan tavannut lesboa, joka "tyrkyttäisi vartaloaan". Ne lesbot jotka (iskumielessä) ovat joskus lähestyneet (tästä on aikaa), ovat käyttäytyneet jotenkin samalla tavoin kuin miehet iskiessään, liehitellen, kehuen tms.

      Tiedän myös pari lesboa, jotka ymmärtääkseni jollain tasolla "vihaavat" mua. Johtuu varmaankin mun miespuolisista kavereista, jotka eivät ole heidän makuunsa, vaan ovat liian perinteisiä "juntti-heteroita". Heidän mielestään on käsittämätöntä, että kukaan nainen voi sietää heidänkaltaisiaan. Minusta nämä (työ)kaverini eivät ole sovinisteja, mutta nämä lesbot näkevät heidät sellaisena ja minut sitten joko uhrina tai kanssarikollisena, kun olen heidän kaverinsa. Lisäksi ainakin toista ärsyttää se, että olen myös kaveri hänen (bi-)naispuolisonsa kanssa ja olen tuntenut hänet pidempään kuin tämä uusi kumppani. Kenties mustasukkaisuutta, vaikka itse olen siis hetero.

      Luultavasti lesbot jotka eivät tykkää minusta eivät tykkäisi minusta heteroinakaan. Itse suhtaudun suurimpaan osaan ihmisistä aika neutraalisti. Eivät herätä tunteita myönteisessä eivätkä kielteisessä mielessä, suuntautumisesta yms. riippumatta.

    • Anonyymi

      Aika ahdasmielistä, aloittaja. Kyllä lesbojen on saatava toteuttaa itseään, vaikka se sinusta ällöttävältä tuntuisikin.

      Jos heteromies lipoisi huuliaan tai hieroisi käsiänsä yhteen silmät kiiluen, voisit tehdä ilmoituksen seksuaalisesta häirinnästä, mutta lesbot eivät voi siihen syyllistyä koska heillä on oikeus toteuttaa seksuaalisuuttaan haluamallaan tavalla.

      • Anonyymi

        Tunnen vielä pahemman tapauksen, uhkailee myös tappamisella ja vahingoittamisella (hakkaaminen kävelykyvyttömäksi, myrkyttäminen) ja käy kiinni. Poliisi ei usko, ehkä siksi, koska tämä henkilö toimii opettajana. Muutin pois hänen naapurista, mutta on alkanut stalkata 9 km päähän kodistaan. Tämä tyyppi väittää, että minä kuulemma haluan hänet ja minä kuulemma olen hänen omaisuutta ja olen kuulemma antanut vallan hänelle.


      • Anonyymi

        Lisäys edelliseen: on myös kerran uhannut miespuolisen henkilön kanssa kysymällä ”vaimo vai kuolema”....


    Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14861
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3059
    3. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    4. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    5. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3055
    6. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    7. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3050
    8. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3046
    9. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3044
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3044
    Aihe