Valmistautukaa, sillä olemme saaneet varmistuksen ylösnostolle 13.5.2019

Pelastussanoma tietää taas ja varmistaa erityisen luotettavan tuntuisesti tämänkeväisen ylösnoston aikataulun. Sisaret ja veljet: Asettukaa siis tempausvalmiuteen, sillä aivan kohta pian tapahtuu se mitä me uskossa väkevät olemme jo sukupolvien ajan odottaneet!
Kiitos Herralle!
Halleluja!
Amen.
sela
=
Eräs korealainen saarnamies oli miettinyt Jeesuksen takaisintulon ajankohtaa laupiaan samarialaisvertauksen kautta.

Luukas 10:33-35

Tuossa Jeesus on laupias samarialainen ja hän palatessa maksaa 2 denaria joka tarkoittaa vanhaa tuttua ilmaisua päivän toimeentulosta ja yksi päivä on Jumalalle 1000 vuotta joten samarialainen palaa siis 2000 vuoden kuluttua.

No tämähän meille oli jo tiedossa ja myös sekin että kuningas Herodes, joka aikoi surmata kaikki alle kaksi vuotiaat poikalapset, elikkä vauva Jeesuksen. Herodes kuitenkin kuoli 4v ennen ajanlaskumme alkua, elikkä Jeesus syntyi joskus vähintään 5-6 vuotta ennen ajanlaskumme alkua.

Tällä laskuopilla kun me tiedämme Jumalan vihan kestävän 1290 päivää ja Israelin rauhankin pitäisi tulla jne. joten 7 vuotta menee vähintään morsiamen ylösoton jälkeen, ennen kuin Jeesus palaa. Niinpä jos nyt on vuosi 2019 ja Jeesus kuoli kaiketi 33-vuotiaana ristillä, niin ajankohana me olemme siinä pisteessä että aika on pakko jo viimein olla.

Omeriin on enää 14 yötä, viidennenkymmenennen päivän aamuun.

http://www.pelastussanoma.fi/paivittaista-seurantaa/

22

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Niin mutta kun ylösnousemus mikä tulee ei ole kuolemaa, taivaisiin nousua.
      Se on tietoisuuden kasvu, muutumme kaikki Jeesuksen kaltaisiksi.
      Olimme ennen muistinmenetystä Jumalia ja heiksi me muutumme.

      • Anonyymi

        Eihän tuo ole sen huonompi usko / uskomus kuin mikään muukaan huuhaa, minkä ihmiset on omaksuneet.


    • Sen verran kannattaa ajatella noita yhtälöitä että Adamista tosiaan on Abrahamiin laskennallisesti sen 2000 vuotta ja Abrahamista Jeesukseen toiset 2000 vuotta. Sitten tuo Jeesus kun symbolisoi laupiasta samarialaista varsin hyvin ja sen maksama 2 denaria palkkaa, joka siis viittaa tuohon 2000 vuoteen täysin selvästi. Ja kun vielä liitetään nämä laskennalliset faktat, että jos vuosilukuun 2019 lisätään nuo ennen ajanlaskun alkua Jeesuksen syntymän ajankohdan tosiasiat, 5-6 vuotta sitten ainakin sen 7 vuotta vihanaikaa, ennen kuin laupias samarialainen palaa, niin päästään nopeasti lukuun 33 joka oli Jeesuksen kuolinvuosi. Niinpä tämä yhtälö pitää kutinsa ainakin 1-2 vuoden marginaalilla väkisinkin.

      • Niin siis pointtihan laupiaan samarialaisen 2 denarin maksussa on tietenkin siinä, että denari oli silloin summa, joka oli työtätekevän ihmisen päivän palkka, elikkä sillä ihminen tuli toimeen ja jos samarialainen lupasi palata ja maksoi 2 denaria, niin se tarkoittaa että samarialainen palaa kahden päivän päästä. Ja koska Jumalalle yksi päivä on tuhat vuotta, niin kaksi päiväähän on 2000 vuotta.


      • Anonyymi

        Kannattaa myös muistaa että 6 päivää tee töitä ja sitten seitsemäs on lepopäivä eli sapatti.
        seuraavat 1000 vuotta jossa ihmisen poika on sapatin herra tuhatvuotinen valtakunta.
        Lähellä ollaan tuota aikaa, hyvin lähellä.


      • Anonyymi

        Kolmantena päivänä hän nousee ylös.
        Ja kolmentana päivänä jo varhain hän oli jo noussut ylös.
        Johannes 20
        1 Mutta viikon ensimmäisenä päivänä Maria Magdaleena meni varhain, kun vielä oli pimeä, haudalle ja näki kiven otetuksi pois haudan suulta.
        Eli aurinko ei ollut vielä noussut kun oli pimeää.

        Pian Hän siis tulee takaisin.
        Olkaa valmiita.


      • Anonyymi

        Nyt on siis sydänyö.
        Ja sydänyönä kuuluu huuto, ylkä tulee.
        Pian kuuluu se huuto ja herätetään neitsyet.
        Pian on aika valmistaa ne lamput kuntoon.
        Pian on aika laittaa se hääpuku päälle.
        Kun huuto kuuluu, se on se kauan odotettu herätys.


      • Anonyymi

        Tämä on se vuosi.
        Tänä vuonna kesällä se alkaa.

        Rukoilkaa kaikki!
        Se tuli äkkiä, nopeammin kuin osasimme odottaa.
        Olkaa valmiit joka tapauksessa, sillä Herra tulee hetkenä jota ette osaa odottaa.
        Ja nyt on se hetki, meidän on kaikkien tehtävä parannus.

        Jokainen on kutsuttu, jokainen kuulee sen huudon.
        Levittäkää sanaa, nyt on sen aika.

        Tämä tuli niin vahvasti, että oli se pakko kirjoittaa.
        Toivon olevani ajoissa.


      • Onko näissä vuosilaskuissa huomioitu se että Jumalan aika on eri kun ihmisten? Mikä on oikea suhdekerroin että saadaan nämä synkronoitua?


      • Anonyymi
        MrMorden_ kirjoitti:

        Onko näissä vuosilaskuissa huomioitu se että Jumalan aika on eri kun ihmisten? Mikä on oikea suhdekerroin että saadaan nämä synkronoitua?

        1 päivä on tuhat vuotta.

        Ps. 90:4
        Sillä tuhat vuotta on sinun silmissäsi niinkuin eilinen päivä, joka meni ohitse, ja niinkuin öinen vartiohetki.

        2. Piet. 3:8
        Mutta tämä yksi älköön olko teiltä, rakkaani, salassa, että "yksi päivä on Herran edessä niinkuin tuhat vuotta ja tuhat vuotta niinkuin yksi päivä".


      • Mitä mieltä Jarmo olet, kannattaako heinäkuuksi varata lomamatka vai onko tempaus luvassa sitä ennen? Se olisi huono juttu jos jäisi kentälle ja lentokoneen kapteeni olisi juuri temmattu!!


    • >>Sen verran kannattaa ajatella noita yhtälöitä että Adamista tosiaan on Abrahamiin laskennallisesti sen 2000 vuotta ja Abrahamista Jeesukseen toiset 2000 vuotta. >>

      Ei ole.

    • ARCHAIC PERIOD
      (a.k.a. EARLY DYNASTIC)
      Dynasty I: 3050-2857
      Horus Aha Meni 3050-3016
      Horus Djer Iti 3016-2970
      Horus Wadji Iterti? 2970-2963
      Horus Dewen Khasti/Zemti? 2963-2949
      Horus Andjib Merpibia? 2949-2897
      Horus Semerkhet Iri-Nebti 2897-2889
      Horus Qa'a Qa'a-Nebti 2889-2859
      Horus Ba? (sequence uncertain)
      Horus Seneferka (sequence uncertain) 2859-2857
      Horus [. . .]

    • Anonyymi

      Hyvä kun luin tämän. Päässä ollut ajatus että jos en kelpaakaan ylöstempaukseen. Yritän olla kiltisti nyt 14.5 asti. Pelottaa jos helvettiiin joudunkin sitten.

      Pyydän rukouksianne että olen valmis ylöstempaukseen.

      En halua mokata tätä ja olla tyhmä neitsyt. Tulee valvottua keskiyöhön asti 14.5.

      Onko tämä Suomen ajan mukaan aikataulu?

      Mika Helsinki, rukoiletko puolestani? Olen armoa pyytävä syntinen mies =(

      • Varmaakin varmemmin kaikki tapahtuu juuri niin kuten kirjoitettu on, sillä ehkä olet jo aikaisemmin huomannut tälle palstalle lähetettyjen povausten pitäneen millilleen, piirulleen, sekunnilleen ja timantintarkasti paikkansa!
        Niinpä S24 -profetiapalstan käyttäjät on läpäisseet yhdessä muutamia tapahtumia mainitakseni mm. kymmenittäin maailmanloppuja, sadoittain ylöstempauksia ja lukemattomia Venäjän miehityksiä, joten voit olla täydellisen varma myös tämänkin kertaisesta tempauksesta. Lisää toteutuneita profeetallisia tapahtumia voit lukea
        "Maailmanloppu odotettavissa aivan kohta pian - ilmatar.net" -osoitteesta.
        Sen verran kuitenkin voin luvata täydellisellä varmuudella ettei sinun kannata pelätä vähäisemmissäkään määrin, tai menettää yöuniasi tämän asian takia!


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      "sitä päivää ei tiedä edes Poika, vaan Isä yksin"

      lukee Raamatussa. . .

    • No niin, hyvät seurakuntalaiset!

      Se on sitten lähtö lähellä, joten nyt on viimeinen hetki lahjoittaa kaikki maallinen omaisuutenne heti ja välittömästi pois, sillä mukaannehan ette sitä voi ottaa!
      Mikäli ette niin tee, olette epäuskoisia joille ei sijaa ole taivasten valtakunnassa!
      Kumpi vaihtoehdoista on valintanne?

      Ilmoitukset lahjoituksistanne tulee toimittaa tälle palstalle, kuin myös nimenne, osoitteenne sekä puhelinnumeronne meidän tänne jäävien noutopalvelua varten. Kiitos.

      • Vieläkös ehtis tempasta perskännit?


    • Anonyymi

      Luukas 12:37-40 Autuaat ne palvelijat, jotka heidän herransa tullessaan tapaa valvomasta! Totisesti minä sanon teille: hän vyöttäytyy ja asettaa heidät aterioimaan ja menee ja palvelee heitä. Ja jos hän tulee toisella yövartiolla tai kolmannella ja havaitsee heidän näin tekevän, niin autuaat ovat ne palvelijat. Mutta se tietäkää: jos perheenisäntä tietäisi, millä hetkellä varas tulee, hän ei sallisi taloonsa murtauduttavan. Niin olkaa tekin valmiit, sillä sinä hetkenä, jona ette luule, Ihmisen Poika tulee."
      Me olemme se ensimmäinen vartiovuoro ja sitten alkaa toinen ja Jeesus saapuu näkyvästi kolmannella, aivan kuten noista jakeista erehtymättä voi ainoana vaihtoehtona tehdä johtopäättelyn.

    • Anonyymi

      Ja niin on koittanut tempauspäivä tähänkin maahan!

      • Anonyymi

        Niin, on korkea aika alkaa / yhtyä rakentamaan sitä pelastukseksi Krist. vaihtoehtoa, ns. "Nooan arkkia" (vertaus) Jossa vasta mahdollisuus päästä kasvamaan siihen ylös ottoon kelvolliseen kuntoon ja tilaan, tahrattomuuteen ja rypytömyyteen, Siihen kaikilta osin Raamatun UT mukaisuuteen. Siihen Raamatun UT mukaisuudessa YHTÄ olemiseen ja kaikessa YHTÄ pitämiseen, Totuudessa yksimielisesti yhteisekksi hyväksi, keskinäisessä rakkaudessa ja huolenpito yhteydessä eläåvästi ja toimivasti sitä pelastukseksi Krist. vaihtoehtoa rakentavaan vasta Oikeasti Kristillisyyteen.

        Ettei käy kuin niille Nooan aokaisille, niille jotka heräsivät ja kiinnostuivat siitä pelastukseksi vaihtoehdosta LIIAN myöhään. Eivät voineet enää siinä vaiheessä päästämukaan. Vain uskonnollisesti elävinä saivat saman, tuomiokseen kkohtalon kuin kaikki muutkin saatanaa, sitä kaiken valheellisuuden, vääryyden ja pahuuden isää, tuomiokseen palveleviksi antautuneet!

        Ihmiskunta kaikkine uskontoineen ja eri nimisine eri krist. kuntineen elää ja toimii jälleen ihan samoin, samanlaisessa ajassa ja samalla tavalla, kuin Nooan aikaiset, saatanaa tuomiokseen palvelevasti.

        Missä on ne vanhurskaan Nooan kaltaiset, ne pelastukseksi vaihtoehtoa, Kristuksen Jeesuksen apostolisia seurakuntiaan / sitä pelastukseksi Krist. vaihtoehtoa rakentavaan Krist. yhteyteen ja yhteistyöhön kutsutut.

        Jeesuksen nimessä.. heitä peräänkuulutteleva / etsivä, Tähän em. pelastukseksi Krist. vaihtoehtoa ramentavaan Krist. yhteyteen ja yhteistyöhön kutsuttu, siihen näyllå armoitettu, vähäinen palvelijansa ja seuraajansa.

        Tuolla… http://www.suomenkristityt.foorumimme.com Herätyys, nimimerkkisenä asiaa ajava.


    Ketjusta on poistettu 17 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      314
      3672
    2. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      268
      2115
    3. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      99
      1449
    4. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      85
      1353
    5. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      93
      1338
    6. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

      En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
      Ikävä
      61
      1207
    7. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      59
      1198
    8. Onkohan sulla enää tunteita

      kun nähdään seuraavan kerran? Niin hyvä fiilis on ollut viime aikoina, että se on nyt pahin pelkoni. Oletkohan unohtanut
      Ikävä
      36
      1034
    9. Kylpyläsaaren Lomakylän kahvilaravintola

      Kävimme syömässä Kylpyläsaaressa. "Naudanliha burgeri" maksoi 18,90 euroa ja lisäksi limsa 4,50 euroa. Annoksen hinnaks
      Haapavesi
      49
      1028
    10. Etkö ymmärrä että olen turhautunut

      kun ei etene. Auttaisit rakas vai onko kaikki vain kuvitelmiani omassa päässäni?
      Ikävä
      65
      924
    Aihe