MUISTAKAA että Rkp:n oppi-isä A.O.Freudenthal oli rasisti

Anonyymi

joka piti suomalaisia alempana rotuna. Lisäksi ruotsinkielinen tutkija Kjell Herberts teki muutama vuosi sitten tutkimuksen joka paljasti, että suomenruotsalaisilla on edelleen paljon negatiivisia asenteita suomalaisia kohtaan, siis rasistisia asenteita.

Rkp on niin patamusta oikeistopuolue kuin olla voi, mutta esittää suvaitsevaista.

21

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Rkp on rasistipuolue.

    • Hurrit jörnii.

    • No RKP:n sakki on niin rasistisia, ettei niiden maille kelvanneet Suomen Karjalasta siirretyt evakot asumaan. Että silleen.

      • Anonyymi

        "Isäni seudulla oli karjalankielisiä hautakiviä... nyyh nyyh" Sanoi Astrid-mamma eduskunnassa ja puristi krokodiilinkyyneleen tv-kameroiden riemuksi!

        Pentti Oinonen luki eduskunnassa pitkän sitaatin, (se uutisoitiin VÄÄRIN muka Hufvudstadsbladetissa olleena juttuna), vuonna 1940 julkaistusta kiihotuskirjoituksesta, jossa torjuttiin karjalaisevakkojen asuttaminen suomenruotsalaisten maille. Oinonen sanoi pitävänsä tätä esimerkkinä ajattelusta, jollaista hän ei soisi enää koskaan maassa näkevänsä. Oinonen lisäsi, että siirtokarjalaisia oli vaikea asuttaa rannikkoseuduille, ja silloin "eräät väestöryhmät osoittivat rasistisia piirteitä". Se oli liikaa Thorsille joka itkeä tirautti!

        Kiitos Pentti Oinoselle, sillä hän on todellakin MIES!

        Oliko totuus liian kipeä asia Thorsille?

        Svenskfinland kuohui ja Välirauhan aikana, syksyllä -40 Suomalaisuuden Liitossa suomennettiin Svensk Vakt -nimisen kiihkoruotsalaisen lehden numero, jossa hyökättiin ankarasti karjalaisten evakkojen "pyhälle ruotsalaiselle maalle" asuttamista vastaan.

        "Yli 30 vuoden aikana ovat suomalaiset jyrsineet pala palalta meidän ruotsalaista maatamme ja kaikenlaisilla metkuilla saaneet suomalaisia kouluja seuduille, minne niitä ei tarvittaisi, ja kaikki tämä heidän suomalaistumisliittojensa johdon alaisina. Mutta nyt se on lopussa. Nyt seisomme yhtenä miehenä, kun uhataan pirstoa se, minkä me vuosisatojen kuluessa olemme rakentaneet. Se on pyhää maata meille. Sitä ei anneta muukalaisille, sillä he ovat meille muukalaisia eli karjalaisia. Emmehän edes ymmärrä heidän kieltään. Ja me olemme saaneet tarpeeksemme kaikista niistä laiskiaisista, joita meidän on ollut pakko pitää ja ravita viime talvesta alkaen, heidän tekemättä puolestaan pienintäkään hyötyä."

        Ikuinen häpeä! RKP:lle, ikuinen häpeä Suomen ruotsalaisille rasisteille, ikuinen häpeä vahvalle ruotsalaisuudelle, ikuinen häpeä "pyhälle ruotsalaiselle maalle".


    • Anonyymi

      Paasikivi vastusti evakkojen asuttamista kulttuurin ja omistustuksen takia.
      Taisi olla eräässä vaiheessa sitä mieltä, että jättää evakot venäläisille Kannakselle .

    • Anonyymi

      Baja Maja Henrikson on rectumista.

    • Rasismin biologinen pohja on oman ryhmän suosiminen, etnosentrismi. Se on synnynnäisistä syistä kaikkien ihmisten ominaisuus, niin ruotsinkielisten kuin suomenkielisten. Nykykulttuurimme ei sitä kuitenkaan hyväksy, eikä tulekaan hyväksyä.

      Olemme tulleet siihen kulttuurikehityksen vaiheeseen, että ponnistelemme aktiivisesti tätä taipumustamme vastaan. Tulokset ovat entiseen verrattuna jo merkittäviä. Menneisyydestä löytyy merkkejä vakavasta rasismista vaikka kuinka paljon.

      Nykyihmiset ovat vastuussa vain omasta käyttäytymisestään, eivät menneistä polvista.

    • Räkäpiät pois eduskunnasta!

    • Anonyymi

      Repäisit nuo nimet kyllä perseestäs, eivät ole oikeita nimiä.

    • Anonyymi

      Mutta katsotaanpa asiaa vielä tarkemmin: Myös RKP:tä hyysäävät puolueet ovat rasisteja. Pahin kaikista SDP: Se solvaa natsin raivo silmässä koko ajan suomenkielistä väestöä, pakottaa matutukseen, islamisaatioon, homotukseen, translakiin, setalaisuuteen. Kaikki ovat Suomelle äärettömän tuhoisia aatteita ja juuri ne on SDP idealisoinut, tehnyt niistä ns. jakamattoman ihmisarvon välineitä...eli todelliuudessa orjuuttamisen ja kurjistamisen välineitä. Rinteen ja haloskan arvot ovat homopedofiilien ja valkoihoisen rodun tuhoon tähtäävien bolsevististen juutalais-rikollisten luomia.

    • Anonyymi

      Ikuinen häpeä! RKP:lle, ikuinen häpeä Suomen ruotsalaisille rasisteille, ikuinen häpeä vahvalle ruotsalaisuudelle, ikuinen häpeä "pyhälle ruotsalaiselle maalle".

      Kiitos Heikki Tala ja kiitos Suomalaisuuden Liitto!

      Suomalaisuuden Liitto teki mittavan lahjoituksen jakaessaan 100-vuotishistoriikit eduskuntaan kaikille kansanedustajille.
      Taannoin siis jaettiin kaikille kansanedustajille SL:n 100 -vuotishistoriikki, Vuosisata suomalaisuuden puolesta 1906-2006 ja se totisesti kannatti!

      Nyt on kansanedustaja Oinosen toimesta kirjoitettu ikuisiksi ajoiksi, kuin "tulikirjaimin", kansakuntamme muistiin eli eduskunnan pöytäkirjoihin, tuo 1940 vuonna vallinnnut suomenruotsalaisten rasistinen asenne suomenkielisiä kohtaan. Suomenkielisiin ja karjalan murretta puhuviin karjalaisiin sotapakolaisiin suhtauduttiin rantaruotsalaisten taholta kuin ali-ihmisiin. Heidän suurimman hätänsä hetkellä heidät torjuttiin äärimmäisen tylysti. Nyt nämä samat RKP-läiset tahot syyttelevät suomalaisia rasisteiksi.

    • Anonyymi

      Oinonen itketti Thorsia eduskunnassa siirtoväen sijoitusasioilla.

      Thors murtui eduskunnassa kyyneliin ja syystäkin. Taisi tulla vanhat RKP:n sodan jälkeiset synnit mieleen.

      Suomen ruotsalaisetko sanoo vielä olleensa isänmaallisia?

      Huomenta Suomi 18.02.2009

      http://www.mtv3.fi/default/tulosta.shtml/uutiset?/arkistot/kotimaa/2009/02/802914

      Thors liikuttui jälleen: Kyseessä on herkkä aihe

      Julkaistu 18.02.2009 09:06

      Maahanmuuttoministeri Astrid Thors (r.) on ruotinut MTV3:n Huomenta Suomessa eilistä tunteenpurkaustaan eduskunnan ulkomaalaiskeskustelussa.
      - Olen sellainen ihminen, että nauran ja liikutun helposti, Thors selvitti.
      Thors murtui eduskunnassa kyyneliin, kun perussuomalaisten Pentti Oinonen hyökkäsi kovin sanoin häntä vastaan. Oinonen luki sitaatin vuoden 1940 Hufvudstadsbladetista, jossa torjuttiin karjalaisevakkojen asuttaminen suomenruotsalaisten maille. Oinonen painotti, ettei soisi enää koskaan näkevänsä Suomessa tällaista ajattelutapaa.

      Thors hämmästelee Oinosen eilistä hyökkäystä.
      - Mielestäni on erittäin epäoikeudenmukaista vetää keskusteluun 70 vuotta vanha yksittäinen kirjoitus. Ei meidän sukupolvi voi olla siitä kaikesta vastuussa, Thors tilitti Huomenta Suomessa.
      Silminnähden liikuttunut ministeri myöntää, että asia on hänelle hyvin herkkä.
      - Suomen onni verrattuna moneen muuhun Euroopan maahan oli se, että toinen maailmansota yhdisti meidät. Muualla, esimerkiksi Unkarissa sota hajotti kansaa. Kaikki suomalaiset taistelivat rintamalla yhdessä, Thors muistutti ääni murtuen.

      Perussuomalaisten kansanedustaja itketti Thorsia karjalaiskysymyksellä

      Julkaistu 17.02.2009 19:39

      http://www.mtv3.fi/default/tulosta.shtml/uutiset?/arkistot/kotimaa/2009/02/802721

      Näin tämä Suomen ruotsalaisliero Thors:

      - Minun isäni seudulla on hyvin monta hautaa, joissa on selkeästi karjalankielinen nimi, ja yhtä kaikki siellä on otettu vastaan karjalaisia, ministeri vuodatti kyyneliin liikuttuen.

      Katso tuota karttaa. Kuinka yllättäin onkin tuo "pyhä maa" säästynyt niiltä "laiskiaisilta"...

      http://www.luovutettukarjala.fi/kartat/sijoituskartta.htm


      Tämä on järkyttävää luettavaa noiden tekopyhien Suomen ruotsalaisrasistien touhuista!

      PIKA-ASUTUSLAKI JA KORVAUSLAKI

      http://ptoukkar.pp.fi/luukka2.htm#osa8

      http://www.histdoc.net//historia/korvaus.html

      http://www.luovutettukarjala.fi/kartat/luovkarjkar.htm

      http://www.luovutettukarjala.fi/pitajat/pitajat.htm

      Nuo Suomen ruotsalaisetko sanoo vielä olleensa isänmaallisia?

      • Anonyymi

        Rkp:llä ei ole isänmaallisuuden kanssa mitään tekemistä.


    • Anonyymi

      Maailman eläimistön tuhoutuminen on saavuttanut uuden huippunsa ja tuhonopeus tulee kiihtymään.


      Mutta minä hevon vittua piittaan tuhosta, johtuu se sitten ilmastonmuutoksesta tai jostain muusta. En laita rikkaa ristiin tuhoa vähentääkseni.

      Teen sen vasta sitten, kun vihervassarit myöntävät maailman ylikansoituksen olevan yksi suurimpia, jos ei peräti suurin syy maapallon tuhon syihin.

      Odotan myös, että vihervassarit lopettavat kaikenlaisen humanitäärisen avun ja lopettavat vaatimukset turvapaikkojen saamiseksi ns. hädänalaisille.

      Tuhon estämiseksi on annettava tilaa niille joilla on elämisen mahdollisuus eikä viedä heidän elinmahdollisuuksia kuormittamalla elinkelpoisia alueita tuomalla sinne liikaväestöä. En todellakaan tee mitään vain siksi että elinkelvottomat yksilöt pysyisivät elossa alueilla joihin he eivät edes kuulu.

      Sairaus hoidetaan parantamalla sen syy, pelkkä oireiden hoito ei riitä.
      Ja se on valintakysymys.
      Vihervassarien pitää ymmärtää se, että kakkua ei voi yhtaikaa sekä syödä että sääsyää.

    • Anonyymi

      Olisikohan tässä nyt peiliin katsomisen paikka ! Ketkähän niitä rasisiteja oikeasti ovat ? Niin kauan kun muistan on suomenruotsalaisia nimitetty erilaisilla hakkumanimillä. Tämä tuli jo selväksi yllä olevista nimimerkeistä. Kuka nimittää hurriksi, germaaniksi, svedupelleksi, kuka sveamamman junteiksi. Näinkö suomalaiset saavat käyttäytyä kanssaihmisiään kohtaan ? Eikö tämä ole rasisimia ? Kun ajatellaan kaikkia niitä maailman maita, joista löytyy useita virallisia kieliä, miten he tulevat toimeen keskenään. Luulisi meillä olevan suurempiakin ongelmia kuin se kuinka monta prosenttia suomen väkiluvusta on suomenruotsalaisia. Järki käteen hyvät ystävät !!

    • Anonyymi

      Astrif Thorsia häiritsi karjanlankieliset haudat ruotsinkielisellä hautausmaalla. Mikähän on tuo "karjalankieli "hautausmaalla se on outoa, mutta niin oli outo tämä nainenkin.

      • Anonyymi

        Vitun bättrefolke


    • Anonyymi

      Freudendahl oli rasisti ja Paavo Lipposelle myönnettiin Frudendahl-mitali vuonna 2007 .

      • Anonyymi

        Lipponen on tyhmä ja itsekeskeinen narsisti. Ja sen akka se vasta tyhmä onkin. Muistakaapa mitä vaati kun muslimiterroristit murhapolttivat suomalaisia nuoria Tampereella!!!!!!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Lipponen on tyhmä ja itsekeskeinen narsisti. Ja sen akka se vasta tyhmä onkin. Muistakaapa mitä vaati kun muslimiterroristit murhapolttivat suomalaisia nuoria Tampereella!!!!!!

        Ei ne olleet terroristeja ,ihan vaan tavallisia kebab yrittäjiä jotka vakuutuspetosmielessä polttivat koko kerrostalon.Jos ne olis olleet terroristeja olis palanut koko Kyttälä.


    • Anonyymi

      Että oikein swedupelleloishurrit "pitivät" meitä "alempana" rotuna? Hehän luulevat vieläkin olevansa jokin "härre" ja "bättrefolk".

      Ne "germaani" paskat ovat aina olleet tosi koppavia ja ylimielisiä paskoja.
      Minä ainakin paukautan niitä aina turpaan tavatessani niitä.
      Heitä ei inhota pelkästään täällä, vaan myös pitkin maailmaa.
      Meiltä nää heidän touhunsa on pimitetty ja niitä on salailtu, mut pikkuhiljaa alkaa seestymään.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Maanantai päivää

      On tää yhdenlainen paikka... No huomenta nyt kuitenkin. 🐺❤️🖤🫤☕
      Ikävä
      264
      3630
    2. Pelkään sua.

      Ja haluan ihan älyttömästi. Voiko näin kirjoittaa naiselle.
      Ikävä
      120
      2314
    3. Ollaan samanlaisia

      Samannäköisiäkin? Herkkiä, pohdiskelevia, syvästi tuntevia? Aistin kuvienkin perusteella paljon samankaltaisuutta. Siksi
      Ikävä
      99
      1604
    4. Olen päättänyt saada sinut

      Minua ei estot pidättele. Otan vaikka väkisin.
      Ikävä
      25
      1520
    5. Kaipaatko vielä häntä?

      Entistä kumppaniasi?
      Suhteet
      196
      1460
    6. Onko vinkkejä ikävän lopettamiseen?

      Onko hyviä vinkkejä, miten pääsisi ikävästä eroon? Järkeviä pliis!
      Ikävä
      45
      1373
    7. En mä mies tiedä

      Missä mennään, mitä me toisillemme ollaan. Pyörit mielessä, mutta kuitenkin pelkään jotain. Pelkään myös sitä, että olin
      Ikävä
      34
      1354
    8. Jokos olet nainen

      Päässyt sinuiksi tämän palstan kanssa ja huomannut miten turhaa tänne on mitään kirjoitella. Yhteys meillä kyllä löytyy
      Ikävä
      113
      1264
    9. Menikö sulla

      Jutut liian pitkälle?
      Ikävä
      49
      1174
    10. Huomenna taitaa

      Päästä selvittelee ja kyselee vähän asiota. Sun verisukulaisten kanssa🤣 naiselle
      Ikävä
      18
      1133
    Aihe