AVARUUSOLIOT LISÄÄNTYVÄT IHMISTEN KANSSA PELASTAAKSEEN MAAPALLON

Anonyymi

"Oxfordin yliopiston professorin mukaan keskuudessamme kävelee todennäköisesti avaruusolento-ihmis-hybridejä. Tohtori Young-hae Chi uskoo, että avaruusolennot lisääntyvät ihmisten kanssa luodakseen uuden, ylivertaisen lajin, joka voisi jonain päivänä pelastaa maapallon".

https://www.seiska.fi/Oho/Professori-Avaruusoliot-lisaantyvat-ihmisten-kanssa-pelastaakseen-maapallon/1141607

Etelä-Koreasta kotoisin oleva tohtori Chi uskoo avoimesti, että avaruusolennot "ovat joukossamme, vaikka emme näe niitä". Hän pitää epätodennäköisenä sitä, että avaruusolennot haluaisivat kolonisoida maapallon. Sen sijaan olennot pyrkivät pysäyttämään ilmastonmuutoksen, tai auttamaan ihmiskuntaa mukautumaan sen tuomiin muutoksiin. Tohtori arvelee, että ufosieppaukset ja ilmastonmuutos liittyvät toisiinsa. Tohtori Chin teoria on, että koska ihmiset ja avaruusolennot jakavat saman biosfäärin, ilmastonmuutos vaikuttaa kielteisesti molempiin lajeihin. Ufosieppaukset ovat osa avaruusolentojen "hybridiprojektia", jonka tavoitteena on uusi laji, joka kykenee selviytymään ilmastonmuutoksen maapallolle luomissa ilmasto-olosuhteissa.

90

1087

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Tuo kertoo millaiset ihmiset tästä vouhottaa.

      • Anonyymi

        Young-hae Chi on koreankielen opettaja, jonka erityinen kiinnostus on kristinuskossa Koreassa ja kristinuskon dialogi politiikan kanssa. Tuli puhuneeksi alojensa ohi siis. Ei yllättäisi, vaikka tämä heppu uskoisi tempaukseenkin!


      • Anonyymi

        Jos olisin nuorempi mies, minulle kelpaisi joku kaunis korealainen nainen vaimoksi. Siinä sitä olisi ihan tarpeeksi tyylikästä humanoidia!

        Oikeasti, olen ollut lähes 30 vuotta jo naimisissa suomalaisen akan kanssa, joka ilmeisesti on koko ajan ollut vain rahoistani kiinnostunut ja läpeensä tyytymätön. Lapset ovat jo aikuisia.
        Ikääkin on jo yli 60 vuotta.


    • Anonyymi

      Jotkut lisääntyvät valaiden kanssa.

    • Anonyymi

      Pakanat alkavat valmistautua seliselityksiin tietäessään, että kristittyjen ylöstempaus on hyvin lähellä. Jos jäätte tänne, älkää uskoko noita demonisia valheita.

      Se minua ihmetyttää, että valtaapitävät ja muut satanistit toisaalta tietävät Raamatun olevan totta ja Jumalan sanaa, mutta kuitenkaan eivät halua palvella Jumalaa, vaan Luciferia. Miksi joku haluaa viettää ikuisuutensa tulijärvessä? Minun järkeni ei pysty sitä käsittämään.

      Jeesus tulee pian. Toivottavasti suuri joukko uudestisyntyneitä kristittyjä, ja viattomat lapset, pääsevät pois viimeisten seitsemän hirveän vuoden alta. Israelin naapurit jo valmistautuvat psalmin 83 sotaan, jossa Jumala tuhoaa viisi kuudesosaa heistä. Ehkä tuon sodan aikana tai sitä ennen tai pian sen jälkeen meidät temmataan tuuliin ja pilviin. Jeesus rakasti meitä syntisiä niin, että kärsi ja vuodatti verensä meidän puolestamme ja nousi kuolleista ja odottaa taivaassa hetkeä, jolloin hänen omansa kohtaavat hänet kasvoista kasvoihin ja paatunutta ihmiskuntaa kohtaa Jumalan viha. Monet kysyvät, miten rakastava Jumala voisi vihata. Etkö sinäkin, jos rakastat pientä lastasi, vihaa sitä, joka hänet turmelee, raiskaa tai tappaa? Jeesus kuitenkin kuoli tuon raiskaajankin puolesta, syntisen vain tarvitsee nöyrtyä ottamaan anteeksianto vastaan.

      • Anonyymi

        Todella pelottavaa tässä maailmassa on se, että täältä löytyy yhä ihmisiä, jotka puhuvat raamatusta.
        Yleissivistys on jo sillä tasolla ympäri maailmaa, että tuollaiset höpöjutut pitäisi ymmärtää lopettaa.
        Kaikki väkivalta ja sodat ovat seurausta uskonnoista, kaikki.


      • Anonyymi

        Olet hyvässä seurassa, Young-hae Chi on myös kristitty, joka ajaa samaa asiaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Todella pelottavaa tässä maailmassa on se, että täältä löytyy yhä ihmisiä, jotka puhuvat raamatusta.
        Yleissivistys on jo sillä tasolla ympäri maailmaa, että tuollaiset höpöjutut pitäisi ymmärtää lopettaa.
        Kaikki väkivalta ja sodat ovat seurausta uskonnoista, kaikki.

        "Yleissivistys on jo sillä tasolla ympäri maailmaa, että tuollaiset höpöjutut pitäisi ymmärtää lopettaa"

        En usko että astrologia on höpöjutua. Niin merkillinen osa sillä on raamatussa. Hae raamatusta se, mikä sija on luvuilla 12 ja 40 ja yritä selittää mistä on kyse.


      • Anonyymi

        Vaihda jo levyä Tuota pian hokemaa on kuultu jo kymmeniä vuosia. Pian on enintään viikko eikä vuosia. Olet siis valehtelija.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Todella pelottavaa tässä maailmassa on se, että täältä löytyy yhä ihmisiä, jotka puhuvat raamatusta.
        Yleissivistys on jo sillä tasolla ympäri maailmaa, että tuollaiset höpöjutut pitäisi ymmärtää lopettaa.
        Kaikki väkivalta ja sodat ovat seurausta uskonnoista, kaikki.

        Siis juuri näin, täysin samaa mieltä.


    • Anonyymi

      Itis kauppakeskuksessa näitä yliälykkäitä hybridejä liikkuu. Nerokkaasti he viettävät päivänsä kauppakeskuksen käytävillä laahustaen, ilman pelkoa, että raahvaanomaisesti tarvitsisi käydä töissä.

      • Anonyymi

        Joo kyllä huntu ihmisiä riittää lorvimassa itiksessä, ja myllypurossa älöttävää


    • Anonyymi

      No ni, olikin ihan hauska juttualoitus, mutta eiköhän joku uskohörhö pilannut taas. Ei niinku jaksa lukea noita uskovaisten jatkuvaa vuodatusta joka hiivatin paikassa. Piiitkällä viiveellä ne veivaa tuota samaa, vaikka jeesukset on jo kuopattu aikoja sitten.

      Tuliskin joku avaruusneito ja useita, että päästäis virkistämään tätä ihmispolon sukua!

    • Anonyymi

      Oleellinen pointti jutussa lieneekin se, ettei korkea koulutusaste tai arvostettu virkakaan suojaa mielitaudeilta, jos sellaisille muuten on altis. Onhan näitä suomessakin. Dosenttia ja professoria, jotka ovat pohjimmiltaan täysin seinähulluja. Eikä huippuvirka poliisin tai puolustusvoimienkaan ylimmässä johdossa estä olemasta täydellinen sekopää ja umpirikollinen.

      • Anonyymi

        Juuri näin. Se että joku "professori" kommentoi jotakin noinkin älytöntä, saa ihmiset luottamaan lausumaan, koska lausuman antoi "riittävän arvovaltainen taho".

        Kyseinen professori tarvitsee mielenterveydellistä terapiaa ja hoitoa.


    • Anonyymi

      Voi vitsi, kyllä olisi ihana kävellä käsikynkkää robottialienin kanssa. Toivottavasti avaruuden superäly on ottanut huomioon maan asukkaan seksuaaliset tarpeet. Muumivillitys on saattanut sekoittaa heidän kehitystyötä, että aukkoja puuttuu. Elän kuitenkin toivossa, että haaveilemani oravapimperolla varustettu alien luo meikäläiseen kaihoisan katseen ostarin käytävillä.

    • Anonyymi

      Alieneilla vaan voi tuo rajojen ylittäminen tuottaa vähän lisää harmaata ihoa jos ei ole minkään maapallon maan passia,mutta tosin voihan ne jotenkin sellaisenkin saada ostettua jostain maasta ja sosturvatunnuksen,kun kaikki kuitenkin on maailmassa kaupan.

    • Anonyymi

      Hän tietää tavattoman paljon todennäköisyyksistä ja -epätodennäköisyyksistä.
      Hän on tyypillinen tietäjä.

    • Anonyymi

      Jaskarin kämpillä 2006 on kai jotakin tällaista salaista touhuttu

    • Anonyymi

      Paris Hilton, Bono, Kylie Jenner, Kim Kardashian, Kanye West, Madonna, Ed Sheeran ...olemme aina tienneet että he ovat muukalaisia, mutta ei heistä maailman pelastajiksi ole. Jätetään se homma misseille. En ole trolli vaan Ed Sheeran on trolli punaiselta planeetalta.

      Yksi alien vielä ... Bruno Mars!

      Eikö teitä ihmetytä että jotkut naiset laulavat "I'm your Venus". Mitä muita todisteita tarvitsemme?

      Buckethead ei edes näytä humaanilta!

    • Anonyymi

      Ei ole totta, minun kokemus on täältä poistettu!? Tämä on järkyttävää, olen chokissa! Syrjintää, rasismia!! HYI HYI NATSIT!

    • Anonyymi

      Alottaja luki varmaan kalenteria väärin. Aprillipäivä on juliaanisessa kalenterissa 01.04. ! Josko lie tuon hotsi-potsi-mikä-lie-tohtorin nolla-tutkimuksen tekijän kalenteri joku muu -muu?? Jaappanialainen Narisu Tahe Kata lie tehnyt suurin piirtein jotain sinnepäin vastaavan tutkimuksen just männä-viikolla. Ainakin mie luulen niin :D

    • Anonyymi

      Mites niin sanotut puolijumalat, jotka pystyy matkustamaan ulottuvuuksien välillä, mitäs nää sit on ? Alieneja?

    • Anonyymi

      Mites noi jotka pystyy matkustamaan ulottuvuuksien välillä, tekemään joitakin erikoisliikkeitä (moonlight sleeping, sun powering). Mitä ne ovat? Alieneja?

    • Anonyymi

      Alienit loivat ihmisen kuvakseen labrassaan.

      • Anonyymi

        Yli-ihmisillä kuten Jeesuksella ja Aleksanteri Suurella oli perimäruletissa täyspotti eli tavanomaista suurempi keskittymä alien-dna:ta apinaverensä joukossa.


      • Anonyymi

        Tinkimättömänä realistina ja tutkijana tunnettu Da Vinci maalasi useita kuvia hybrideistä jotka olivat maanantaikappaleita.


    • Anonyymi

      Nehän on jo meillä ihan yleisiä, persut...omasta mielestään hyväntekijöitä.

      • Anonyymi

        No niinhän itsekin luulet olevasi, vaikka olet päivänselvä natsi.


    • Anonyymi

      Kukin uskokoon mitä lystää. Usko ja tiede ovat kaksi eri asiaa, jotkut ilmeisesti onnistuvat yhdistämään tieteen teon ja uskovaisuuden (olkoon uskon kohde sitten mikä vaan).

      Näillä jutuilla saa helposti päänsä sekaisin. Näin äskettäin lyhytelokuvan neljännesvuosisadan takaa, jossa toinen päähenkilöistä uskoi käyneensä Siriuksella. Lainasin tämän kirjasen (Tyttö Siriuksella, 1973). Ei oikein vakuuta. Nuoren tytön kirjoittamaa hömppää. Pointti on siinä, että dokumentissa parikymmentä vuotta myöhemmin päähenkilön puoliso oli "sairastunut". Oletan sen olevan eufemismi hyvälle termille tulla hulluksi.

      Kuka tahansa tulee hulluksi, jos joutuu kuuntelemaan ufojuttuja parikymmentä vuotta, olipa sitten kyseessä maalliset tai taivaalliset salaliitot. Ihan oikeasti. Olen umpihullusta suvusta, ja olen kaikkea sontaa kuunnellut. Saa päänsä totaalisekaisin, kun rupee tuollaista vetvomaan. Voihan se olla mukavaa toiveajattelua, että avaruusolennot pelastavat ihmiskunnan.

      Tieteentekijöistä arkeologit ovat realistisimpia. He tietävät, että jokainen aikakausi päättyy ja kulttuuri kuolee vuorollaan. Taivaallisia pelastajia on turha odottaa.

    • Anonyymi

      Voihan tuo olla ihan mahdollista. Päänsä saa niin sanotusti näillä sekaisin jos ei osaa asioita kunnolla sisäistää ja keskittyä myös olennaiseen.

      Voi olla vielä niin paljon asioita joita me ei tiedetä ja ymmärretä.

      Sitä paitsi luuleeko joku oikeasti että ihmisrotu on joku maailmankaikkeuden edistyksellisin rotu? Paskanmarjat sanon minä! :D

    • Anonyymi

      Olen aina pitänyt ihmistä avaruusoliona, mutta en ole päässyt varmistamaan käsitystäni maapallon ulkopuolella asustavilta.

    • Anonyymi

      surullista että ihmisellä ei ole enää muuta toivoa kun uskoa siihen että alienit pelastaisi maapallon varmalta tuholta

    • Anonyymi

      Ulkoavaruuden homonoidit astuvat kotoperäisiä lajeja?

    • Anonyymi

      Ettekö tienneet sellaisten olevan sieluttomia, ja ottavan paikkansa karvakamujen eläkkeistä.

    • Anonyymi

      Ei mikään uutinen. Kerrankin tuli maahan 30 tuhatta alienia kertarysäyksellä.

    • Anonyymi

      Kaikenlaista hömppää te pallopäät keksitte :/ maa on litteä, eikä mitään avaruutta eikä olentojakaan ole olemassa.

    • Anonyymi

      Onhan tästä tullut TV:a dokumentti sarja X-Files.

    • Pitääkö paikkansa tieto jonka mukaan maanmies joka antaa persettä Avaruusoliolle tulee raskaaksi.
      Väitteen mukaan avaruus olion suorittamassa anaaliyhdynnässä siemenet päätyvät maanmiehen vatsalaukkuun jossa ne kehittyvät.

      • Anonyymi

        Minä annan persettä kaikille halukkaille. Saatan minä alienikin olla. ;))


    • Anonyymi

      Minkätakia evoluutio puppua ja uskonnot puppua kommentti poistettiin, eikö tälläinen mielipide ole sallittu? Pitää aina asettua jollekin puolelle niinkuin jääkiekkopelissä? Minä siis ihan faktasti uskon, että tämä on vain simulaatio ja simulaatiossa elämästä päätelleen tämä on luultavasti jonkun viihteeksi tehtailtu. Kyllä naurua piisaa kun tätä livenä katselee oikeasti toimivasta yhteiskunnasta.

    • Anonyymi

      Kristinuskon pilkka on ällöttävää Suomessa. Sellainen maa kuin hallitus. Korruptoitunut ja mielellään muita päähän potkiva. Sivistymätön moukka.

      • Anonyymi

        Yleensä vähäinen uskovaisten määrä korreloi korkean älykkyysosamäärän kanssa. Mitä vähemmän uskovaisia maassa sen viisaampi kansa. Kyllä täällä kuule valitettavasti on vielä hihhuleita paljon enemmän kuin omilla aivoilla ajattelijoita.


      • Anonyymi

        Liika älykkyys johtaa myös itsemurhiin. Sen takia lääkärit ampuvat itsensä usein. Sen takia Suomessa tapahtuu itsemurhia. Älykäs kansa tajuaa ilmeisesti olevansa rappioksi maapallolle.

        Loput jäävät katselemaan Kardashiania ja PewDiePieta eli homma sujuu.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Liika älykkyys johtaa myös itsemurhiin. Sen takia lääkärit ampuvat itsensä usein. Sen takia Suomessa tapahtuu itsemurhia. Älykäs kansa tajuaa ilmeisesti olevansa rappioksi maapallolle.

        Loput jäävät katselemaan Kardashiania ja PewDiePieta eli homma sujuu.

        Näinhän se menee valitettavasti. Eikö suomessa älykkäille löydy mitään järkevää tekemistä? Ja suomalainen koulu ei ole sitä... ainakaan peruskoulu ja ammattikoulu, pelkkää kyrvän mittailua ja leikkimistä koko touhu. Olisiko lukio -> yliopisto järkevämpää porukkaa vai onko tämä meillä kansan tauti että pölvästit riehuu kouluissa ja älykkäät masentuu kotona?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Liika älykkyys johtaa myös itsemurhiin. Sen takia lääkärit ampuvat itsensä usein. Sen takia Suomessa tapahtuu itsemurhia. Älykäs kansa tajuaa ilmeisesti olevansa rappioksi maapallolle.

        Loput jäävät katselemaan Kardashiania ja PewDiePieta eli homma sujuu.

        Ei johda älykkyys itsemurhiin. Masentuneisuus ja epätoivo johtavat. Lääkärien itsetuhoisuus on suurempaa kuin muiden ammatinharjoittajien. Tämä on osoitus siitä, että terveydenhoidon parissakaan ammattiauttajat eivät kykene tekemään asialle mitään, eivät kollegojaankaan auttamaan. Empatian, älykkyyden vaiko molempien puutetta? Välinpitämättömyyttä tunnistaa sairauksien todellisia syitä?

        Maallistuminen ja hengen puute ilmentävät nykyihmisen tilaa. Turtuminen ja turhautuminen.


    • Paitsi että ihminen pystyy lisääntymään vain ihmisen kanssa.
      Ihminen ei pysty lisääntymään minkään muun nisäkkään kanssa, joten miten hitossa me pystyisimme lisääntymään vieraan planeetan asukkaan kanssa?

      Ja jollain geeniteknologialla se olisikin mahdollista, niin erittäin todennäköisesti he eivät ole yhtään ihmisen näköisiä ja vaikka samalla teknologialla syntyneet lapset muutettaisiin ihmisen näköisiksi, niin mitä järkeä siinä olisi, mitä geenejä muka saisimme alieneilta jotka auttaisivat maapallon pelastamisessa?

      Maapallon tuhouttuu ihmisten tyhmyyden ja ahneuden takia, eikä siinä muutama alien geeneillä varusteltu ihminen paljon auta.

      • Anonyymi

        Venäläiset kommunistit tosin onnistuivat testeissä risteyttämään venäläisiä naisia eläinten kanssa.


    • Anonyymi

      Olen tiennyt jo 4 vuotiaasta 1950 että on olemassa ns humanoideja ja tavannutkin heitä viimeksi 1973 kolme kertaa. Usan pressan puoliso on juuri sellainen "puolihumanoidi" ja hän koettaa saada maailma rauhallisemaksi ilman sotien uhkaa. Olen nähnyt useita kertoja humanoideja noin parin vuoden välein. Myös ns ufoja.

    • <<AVARUUSOLIOT LISÄÄNTYVÄT IHMISTEN KANSSA PELASTAAKSEEN MAAPALLON<<

      Höpotietoo. Meillon tuoretta ja oikeeta. Alielit on kyl tutustunu tilanteeseen, ja tullu siihen tulokseen, et mitään ei kannata tehlä minkään pelastamiseks, ku ihmiset onniin superkahedorgii.

      Alielit pitääkin yhteyttä vain meikäläisiin. Istutaan niitten kans herkkukorpulla ja teellä ja rupatellaan. Sit kun ihmiskunta on potkassu tyhjää, ihmiset kyl tulee kysyyn, et pääsiskö ne meitin porukkaan. Tervetuloa. Meillon laatuohjelmaakin. Keijut tanssii joka aamu au naturel toista tuntii kukkakedolla.

      • Anonyymi

        Eheh! Älä nu toisia morkkaa. Olihan näisttä alieneista oikke tv-sarja takavuosina. Joku "kolmas kivi auringosta" tais olla sarjan nimenä.. Mitä-lie-nano-nano-höpö-höpö-hyypiöitä nekin olleet. Joku saattoi niihin(kin) samaistua ja sitten nyyen taas kerran alkaa sama höpötys-saippua-sarja pyöriä. Nyt netissä.


    • Anonyymi

      Pää pysyy kyllä kirkkaana, jos suhtautuu tieteeseen avoimin silmin ilman mitään uskomista tai ennakkokäsityksiä. Siten tiede menee eteenpäin kun koko ajan haetaan vastauksia kysymyksiin samalla pitäen nielessä, että kaikki on mahdollista. Rajaamalla käsityksiä tai sulkien pois tiettyjä asioita ei pääse välttämättä eteenpäin.
      Raamattu on kirjoitettu aikansa ihmisten maailmankäsityksen mukaisesti, eikä se sulje pois sitä, että se sisältää faktatietoa, joka voi olla tulkittavissa nykyaikaisen tieteen avulla.

      • Anonyymi

        Tosiaankin näin. Kun Raamattu kirjoitettiin, monille asioille ei ollut sanoja. Kun tiede kehittyy, Raamatun tulkintaan tulee uusia käsitteitä.


      • Anonyymi

        Unohdit, että tiedekin on kirjoitettu aikansa ihmisten maailmankäsityksen mukaisesti ja että nykytiedekin voi tulkita asioita väärin, yhtä hyvin kuin se aikaisempikin ja tosiasiassa noin tekeekin.

        Tiede kuten kaikki muukin on vajavaisen, ehkei kuitenkaan vajaaälyisen ihmisen tulkitsemaa.


    • Anonyymi

      Ei taida kys. proffa ymmärtää biologiasta mitään.

      Sama kuin väittäisi ihmisen risteytyvän nokkasiilin kanssa. Paitsi että nokkasiilikin on ihmiselle todennäköisesti läheisempää sukua kuin joku hypoteettinen kaukainen avaruusolento.

    • Professori parka.

    • Anonyymi

      Huhhuh kun on sekavia ihmisiä olemassa, ei sais satuilla joulupukeista ja hammaskeijuista lapsille kun osa ei kasva aikuisiks.

    • Anonyymi

      Hypoteettista pelkästään on lausua olettamuksia professorin ymmärryksestä tai olemuksesta kun ei ole edes häntä tavannut.

    • Anonyymi

      Onhan esim. somput aika ufon näköisiä, mutta tuskin sentään avaruudesta peräisin oleva oma rotunsa.

      • Anonyymi

        Juuei!
        Noi on ennemmin tuolta Mordorista kotosin?


    • Anonyymi

      Joo, mä olen yksi niistä. Pystyn nimittäin väistämään villin hevosen potkut, ja sama temppu mitä mr. &mrs Smith leffassa viinipullon kiinniotto onnistuu. Ei osu mikään ja pystyy kiipeämään puuhunkin yhdellä kädellä, maasta nousee ainakin puoli tonnia oma paino 75kg ja pituus 190.... ja ennätys 60 tunnin painojen noston jälkeen 15kg rasvaa ja nestettä palanut eli yli 100.000 kCal

      JA IHAN OIKEASTI

      Niitä ABYSS olioitakin on tullut käteltyä aika useasti

    • Anonyymi

      Vai olisiko kyse CIA:n unissakävelijästä?
      Joka on nyt erittäin HEREILLÄ. Suorastaan verenhimoinen.
      T:Hyödytön

    • Anonyymi

      Vai KGB? Hienointahan olisi jos MOLEMMAT! Hä hä hää!

    • Anonyymi

      Suomessakin humanoidin näköinen olento on lisääntynyt useamman naisen kanssa. Myöhemmin se paljastui Halla-ahoksi.

      • Anonyymi

        Jaa? Mun mielestäni se on kylläkin toi Sanna Marin/Grahn-Laasonen parivaljakko jonka vois palkata sci-fi leffaan kuin leffaan esittämään alieneita edes ilman mitään lisämeikkaamisia, senverta on alienimaisia immeisiä!?
        Räpytteleeks noi koskaan edes silmiään?


    • Anonyymi

      Greta.

    • Anonyymi

      Olen kyllä epäillyt että Suomen poliitikot eivät ole ihmisiä eikvätkä edes humanoideja, eihän ne ole oikeasti edes ihmisiä. Jos ne onkin niitä alieneja.

      • Niillon outo kiilto silmis ja noon verenhimosii. Ei epäilystä, et noon ihmissusii, mut silläkin alalla ruokotonta porukkaa.

        Kunnolliset ihmissudet on lutusta väkee ja lipittää vain veripalvelussa. No, joskus ne vähän herttasesti purasee, et tulee uusii ihmissusii. Ja sit ne joikuu täyskuun aikaan.


      • Anonyymi

        Jaa meinaatko nyt IHAN TOSISSAS et suomalaiset poliitikot on muka se ylivertainen hybridi-rotu joka syntyi kun alienit ja ihmiset yhtyivät!?

        Saanen erittää eriävän mielipiteeni!


    • Anonyymi

      Ei mikään ihme tänäpänä!?
      Näkeehän suvakitkin niitä kuunatsejaan ihan joka puolella.

      Eroa vanhoihin hyviin aikoihin on vaan siinä, et joskus muinoin jonku kylähullun maailmanlopun ennustukset ja muu häsläys ei ollut uutiskynnystä ylittävä aihe missään tapauksessa, nykyään vaikuttais olevan.

    • Anonyymi

      Kauheaa paljastuisi että ihmiset ja muutkin eläimet täällä olisivatkin humanoidien luomuksia eivätkä ihmiset olisikaan maailmankaikkeuden ylivertaisia "valtiaita" ?

    • Anonyymi

      Ihmiset ovat humanoideista tasan yhtä tietoisia kun muurahaispesässä hyörivät muurahaiset ihmisestä joka tarkkailee heidän toimiaan.

      • Anonyymi

        Ihmiset voivat olla tietoisia hyvinkin ihmeellisistä asioista, mutta eivät voi kertoa niistä, koska heidän tietämyksensä pohjautuu normaalien aistien rajat ylittävään. Tieteelliset asiantuntijat yleensä kertovat, mikä on mahdollista, mikä ei, ja tällainen asenne rajaa muut ulkopuolelle.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ihmiset voivat olla tietoisia hyvinkin ihmeellisistä asioista, mutta eivät voi kertoa niistä, koska heidän tietämyksensä pohjautuu normaalien aistien rajat ylittävään. Tieteelliset asiantuntijat yleensä kertovat, mikä on mahdollista, mikä ei, ja tällainen asenne rajaa muut ulkopuolelle.

        Huumaavat aineet auttavat näkemään maailman toisin, eli todellisemin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Huumaavat aineet auttavat näkemään maailman toisin, eli todellisemin.

        Luostarien munkit ja intiaanitkin ovat käyttäneet tätä tekniikkaa hyvin harkitusti omissa tutkimuksissaan, enintään muutaman kerran elämässään. Useampi kerta kun tietäisi tietäjällekin katastrofia. Tietynlaista tietoisuutta joka tapauksessa edellyttänee jo ennen käyttöä.


    • Anonyymi

      Mä luulen et mä en kuulu tälle planeetalle. Näytän erilaiselta, en sovi minkään kansan ulkonäköön. Sitten olen kuollut kaksi kertaa ja aina herännyt uudelleen. Nimeni ja syntymäpäiväni päättyvät numeron 9. Laskit syntymypäiväni miten päin vain se päättyy numeroon 9. Kun synnyin valot menivät päälle sairaalassa jossa oli sähkökatkos. Aina kun kävelen valon ohi tietyissä tunnetiloissa valot värähtelee ja joskus jopa sammuu hetkeksi. Minulle tulee silloin samalla sähköiskuja ja ne sattuu, lääkäri ei osaa selittää. Nään joskus unia tulevasta ja asiat tapahtuvat tismalleen. Aistin muita energioita lähelläni vaikka kukaan ei ole paikalla. Hullu en ole, kunmpa olisin. Mars tuntuu kodilta, ihan kuin joku olisi pyyhkinyt muistini. Yritän muistaa lapsesta asti jotain mitä en vaan muista millään.

      • Anonyymi

        Oletko altistunut elämäsi aikana homokaasulle?


    • Anonyymi

      Melkoinen ufo on ihminen, kykenee ajattelemaan ja mielikuvailemaan mitä erilaisimpia kuvittelemiaan ufoja. Näkee ja uskoo kuvitelmiaan. Vihreät näkevät tavallista enempi riippuen minkä merkkistä kulloinkin on käyttänyt.

    • Anonyymi

      Juu ja Corona viirus on ufojen tekele ilmastomuutoksen hillitsemiseksi?

    Ketjusta on poistettu 9 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      50
      5025
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3297
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1432
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      181
      1275
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      977
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      888
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      857
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      229
      764
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      738
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      707
    Aihe