Onko ilmasto tärkeämpi suojelukohte mitä maailman meret

Anonyymi

Imastonlämpenemisestä pidetään valtavasti mölinää, mutta miksi kukaan läskiperseakka ei huomioi että maailman meret täyttyvät kaikesta jätteistä mitä kehitysmaat sinne kippaavat ?
Ylikansoittumisesta johtuva välinpitämöttömyys on turmelemassa merien eläimistön ja näin tapahtuu melkoisen pian ellei ylikansoittumiseen saada mitään estettä. Ylikansoittuvissa kehitysmaissa on kaikki kasvillisuus tallattu tai tuhottu polttamalla ja maat aavikoituvat eikä siellä sitten voi kukaan elääkään, mutta mitä tekevät nämä ilmastohörhhöilijät eivät mitään ?

Hölmöys on merkillepantavaa näillä läskiperseisillä akoilla joita eduskunnassa on pilvinpimein.

17

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kumpiakin tarvitaan.
      Merentuhoajia
      ja ilmakehän tuhoajia.

    • Anonyymi

      Olisi ilmaston kannalta järkevää ja taloudellsestikin kestävämpää laittaa tuo liikakasvu ja meret kuntoon. Mutta tietysti vihreille on helpompaa kieltää suomalaisilta autot ja ajaa tehtaat alas. No silloin me ei ainakaan lisäänny. Aloittakaa siis siellä, missä ongelma on ja jättäkää Suomalaiset ihmiset ja teollisuus rauhaan. Ongelma ei ole täällä.

    • Anonyymi

      Suomella ei ole velvollisuutta ajaa omia kansalaisia kurjuuteen muiden kustannuksella. Ei mitään. Tapelkoot keskenään ja oppikoot myös ehkäisyn. Vempaimia ja Barbaroita voimme sinne kehitysapuna lähettää.

      • Anonyymi

        "Suomella ei ole velvollisuutta ajaa omia kansalaisia kurjuuteen muiden kustannuksella."
        Ei pitäisi olla, mutta toisin tapahtuu silti ?
        Tuleva uusi hallitus koostuu pahimmista hölmöistä mitä eduskunnassa on ja seuraavat neljävuotta tulee olemaan kansalaisille vaikeita ja ainut pelastus on saada yleislakko jolla pystytään vaikuttamaan tähän mädätykseen. Uusi velka Antin hallitus koostuu näistä mätäperseisistä akoista joilla ei ole mitään käsitystä oman kansan toimeentulosta ja voinnista heille on tärkeintä saada tänne kaikki rikolliset mitä muualta on tulossa. Ilmasto höpötystä sitä tulee nyt jatkuvasti joka tuutista ja viherkommareita edustava Yle toimii siinä propaganda levittäjänä erinomaisella tarmollaan.


      • Anonyymi

        Ehkäsyvälineitä pitäs viedä. Afrikkalainen makaa lantamajassaan ja odottaa seuraavaa riisisäkkiä. Muija taas paksuna 9 lasta ennestään. Täälä kerätään rahaa monilla konsteilla jotta kasvua saadaan aikaseksi - ja sitähän tulee (20X suomen väkiluku/vuosi). Kyynel silmässä kerrotaa lähetyksessä kuinka 7v lapsi kantaa vettä kaivolta - nyyh. Äiti ja Isä ei osaa muuta ku lapsia tehä - kannettu vesi ei kaivossa pysy - saa kerätä rahaa joka vuosi ja viedä ruokaa perille


    • Anonyymi

      Kaikki paska valuu lopulta mereen. Paitsi Kaspianmerestä. Ilman epäpuhtaudet satavat myös Kaspianmereen.

    • Anonyymi

      Tarkoitus onkin romahduttaa maan talous ja muuttaa nyt vallitseva vapaamielinen kulttuurimme toisenlaiseksi.

      Tulevat vielä katumaan, kun näkevät lopputuloksen...

    • Anonyymi

      Ainakin kansan mieli muuttuu, kun oikein joutuu kurimukseen tämän vihervassari demari hallinnon päästessä alistamaan työläisiä ja lapsiperheitä. Siinä myös eläkeläisiltäkin menee viimeiset roposet velka Antin lupaamaan satasen sijasta.

    • Anonyymi

      Kaikki mikä on ilmakehän sisällä on liitoksissa toisiinsa joten ei ole tarve eritellä. Saaste vaikuttaa, oli se sitten meressä, maalla tai ilmassa.

      • Anonyymi

        Vihervassareitten turha mölinä ilmastonmuutoksesta menee jo liiallisuuksiin ilmasto on aina muuttunut ja vaihteluita ollut, ei me ilmastonmuutokseen kuolla, mutta ylikansoittuminen on vaarallisinta tulevaisuudelle ja sen estämiseen pitäisi nyt panostaa kaikkien.

        Tuo erittely näyttää olevat vihervassareillakin päälimäisenä huolenaiheena eikä muusta enää puhuta vaikka aihetta on.


    • Anonyymi

      ehdotan hengitysveroa. Jokaisesta uloshengityksestä maksetaan 0,001 senttiä veroa joka tuloutetaan valtion hankkeeseen vihervasemmistoreservaatteihin. Sisäänhengitys olisi edelleen ilmaista.

    • Anonyymi

      Ihminen on paskaa tuottava eläväinen täällä maailmassa siihen lisätään kaikki se jätemäärät mitä ihminen eläissään luontoon heittää päättyy kehitysmaissa meriin.
      Tuohon pitäisi lisätä laivojen tuottama öljy jätteet mitä niistä päästetään vesistöihin on siinä vihervassareille ajateltavaa, mutta ilmastonlämpeneminen on vain kaikkein pahin uhka näille umpihölmöille vihervassari tanttaroille. Milloin käsitetään sekin jos Eurooppaan otetaan miljoonittain elinkeinopakolaisia tämä muuttuu samanlaiseksi elinkelvottomaksi autiomaaksi mitä näitten tulijoitten lähtömaatkin on. Missä on muuten pakolaisiksi tulevien loppupää, kun tuo massaliike on päästetty alkamaan uskoisin, ettei siellä loppupäätä ole eikä loppua tule koskaan sillä ihmisiä on syntymässä liikaa maailmaan.

    • Anonyymi

      Ja siis koko aurinkokuntamme lämpenee samalla , vain Euroopassa on keksitty laittaa ilmiö verolle. No, pieni jääkausi alkaa 2030- luvulla , mitäs sitten verotetaan- ilmaston kylmenemistä?

    • Anonyymi

      Suomesta kalifatti. Viherpellet tarjoaa Suomen kultakautasells.. Kaikki eläteiksi Suomeen!

    • Anonyymi

      Kehitysmaitten ihmiset ovat itse pilanneet omat elinolonsa kaikki ilmastoa parantava kasvillisuus on tallattu tai poltettu nyt ei ole ruokaa, mutta uutta haulia vaan laitetaan itämään vaikka entisetkin kuolevat nälkään. Miehet pakenevat, kun saavat tietoa että jossain pohjolanperukoilla on hölmöläiskansa joka elättää ja kaitsee eikä mitään vastiketta tarvitse tehdä koskaan.
      Nämä perheensä jättäneet elinkeinottelija ja lorvikset ovat täällä maleksimassa ja hölmöläiskansa pakertaa niskalimassa töissä, että näille keinottelijoille on riittävästi lämpöä ja ruokaa miten itse haluavatkin. Hölmöläiskansa ei huolehti omista vanhuksistaan eikä asunnottomista ja köyhät joutuvat jonottamaan kilometrien pituisissa jonoissa itselleen jotain syötävää.
      Hölmölässä päättäjät möykkäävät kilvat miten maailman ilmastoa paranettaisiin ja maailma pelastuisi kun Hölmölässä kaikki toiminta lamautetaan ja ulkoistettaan muihin maihin ja lisätään elinkeittelijoitten määriä tänne hölmöläämme.

      • Anonyymi

        Afrikan maat sai itsenäisyyksiä vasta kun suuri valkoinen tuan oli imenyt ne kuiviin. Jäljelle jäi vain kurjuus, samoin kuin meidän mineraalirosvoilta paskat.


    • Anonyymi

      Itämeri, maailman saastunein meri. Kuinka paljon onkaan Suomen kaltaiset kehitysmaat pilanneet sitä vaurastumisen nimissä? Ahne on ihminen, ei paina luonto mitään vaakakupissa.

      https://wwf.fi/uhat/merten-muoviroska/

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Se että tavattiin

      Hyvin arkisissa olosuhteissa oli hyvä asia. Olimme molemmat lähestulkoon aina sitä mitä oikeasti olemme. Tietysti pieni
      Ikävä
      31
      5925
    2. Mitä haluaisit

      Sanoa hänelle tällä hetkellä?
      Ikävä
      257
      3500
    3. Sofia B- miljonäärillä on vaimo ja pieni vauva .

      Voi ei taasko oli avioliitossa olevan miehen salarakas ja miksi voi noin toimia tää Sofia näin alhaisesti ?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      273
      3021
    4. Elokapina määrättävä lakkautettavaksi

      https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/14143 Aloitteen sisältö Ympäristöjärjestö Elokapina tulee määrätä välittömästi
      Maailman menoa
      128
      2644
    5. Sukset jo ristissä? Ensitreffit alttarilla Anna syyttää rajusti - Hai puolustautuu: "Mutta en mä..."

      Voi, voi... Onko Anna liian epävarma itsestään vai mikä mättää? Pari tuntenut vasta pari päivää ja kriisiä jo pukkaa.
      Ensitreffit alttarilla
      21
      2300
    6. Kansalaisaloite Elokapina määrättävä lakkautettavaksi

      https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/14143 Erittäin hyvä ja kannatettava aloite!
      Joensuu
      112
      1983
    7. Nyt on kansalaisaloite: Elokapina lakkautettava.

      Tänään tullut uusi kansalaisaloite, jossa vaaditaan Elokapinaa lakkautettavaksi, tai julistamista rikollisjärjestöksi, k
      Maailman menoa
      208
      1885
    8. Stubb ohjeisti Natoa: "Vapauttakaa ohjukset"

      Presidentti Stubb linjasi amerikkalaismedia CNN:n haastattelussa, että Nato-maiden pitäisi ”todellakin” antaa Ukrainalle
      Maailman menoa
      199
      1761
    9. Hyvin sä olet

      Olet toiminut aina. Älä epäile tai häpeä omaa toimintaasi nainen. Kukaan ei vahingoittunut ja kaikki on ollutta ja menny
      Ikävä
      58
      1432
    10. Seiska: Suhdekohussa rypenyt Anssi Heikkilä paljastaa - Pernilla Böckermanin kanssa tällaiset välit

      Anssi Heikkilä ja Pernilla Böckerman tanssivat yhdessä TTK:ssa ja heidän ympärillään spekuloitiin suhteesta. Nyt Heikkil
      Suomalaiset julkkikset
      4
      1336
    Aihe