Jos olisin Jumala

Anonyymi

Joku valitti, että ylennän itseni Jumalan yläpuolelle. Tästä innostuneena päätin pohtia, mitä tekisin, jos olisin Jumala.

Ensinnäkin maailmassa ei olisi sairauksia. Saattaisin sallia ruumiin hitaan rappeutumisen iän mukana ja pitää vanhenemisen nykyisellään. Jokainen ihminen ja eläin syntyisi kuitenkin ilman vammoja. Lääketiede saisi siis keskittyä lähinnä tapaturmien hoitoon. En tiedä, mitä tekisin vakavien tapaturmien kanssa. Todennäköisesti sallisin ne (julmaa), sillä jos pelastaisin ihmiset ihan kaikelta, niin elämän ainutlaatuisuus katoaisi ja ihmisistä saattaisi tulla täysin holtittomia. Suru ja menetys on osa elämää.

Valtioiden hallitukset pitäisin ennallaan ihmisten käsissä. Mutta jos huomaisin, että jossain maassa on toisia sortava diktaattori, niin menisin ensin visiitillä hänen luokseen puhumaan järkeä, ja jossei usko, niin taluttaisin hänet pois vallasta ja järjestäisin maassa uudet vaalit jumalallisessa valvonnassani. Tai kenties perustaisin kaikkien valtioin johtajista koostuvan neuvoston, joka voisi tälläisissä tilanteissa, poistanko diktaattorin ja miten tämän jälkeen menetellään.

Sotaa en sallisi. Toimisin välittäjänä ja tuomarina osapuolien hallitusten välissä ja tarvittaessa määräisin, mitä tehdään molempia osapuolia kuunnellen. Samoin vakavia toiseen kohdistuvia kaikkein törkeinpiä rikoksia en sallisi. Raiskaajan mieskunto tippuisi pois ja hänelle iskisi tarvittaessa epilepsinen kohtaus tehden teosta mahdottoman. Murhatut ihmiset herättäisin henkiin ja murhaaja pistettäisiin lain eteen.

Vaikken sallisi äärimmäisiä pahuuksia, niin muuten pyrkisin antamaan ihmisten toimia, niin vapaasti kuin mahdollista. He saisivat tehdä omat virheensä ja kantaa niistä vastuun.

- AteistiVaan

25

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Minä puolestani heittäisin kaikki ihmiset ikuisiin tuliin äärimmäiseen kärsimykseen.
      Paitsi tietysti jos kiduttaisin ja tappaisin hulluuksissani poikani
      He jotka uskovat minun niin tehneen palkitsisin ikuisella elämällä.
      Semmoinen hieno jumala olisin.
      Sitä on liikkeellä.

    • Anonyymi

      Jos olisin jumala niin tekisin niin, että kaikki eliöt saisivat energiansa fotosynteesistä eikä toisia eliöitä tarvitsisi tapaa elääkseen. Tekisin myös niin, että universumin olosuhteet olisivat muuttumattomat eikä evoluutiota tarvittaisi. Antaisin myös kaikille eliöille ikuisen elämän eikä eliöiden tarvitsisi lisääntyä ja taistella koska lajit eivät kuole sukupuuttoon ikuisen elämän vuoksi. Lisääntymistä ei tarvittaisi myöskään sen vuoksi kun olosuhteet olisivat muuttumattomat ja vakaat. Ei tarvittaisi sopeutumista.

      Lisääntymisen tuoman tyydytyksen korvaisin esimerkiksi sillä, että Pyhä Henki hyväilisi elöiden tajuntaa ja toisi iloa (joka puuttuu kun ei tarvitse lisääntyä ja harrastaa seksiä) eliöiden elämään. Minulla olisi myös niin hyvä itsetunto, etten puuttuisi eliöiden käyttäytymisen detaljeihin. Antaisin esinahat olla paikallaan enkä välttämättä vaatisi tuoksuvia tuliuhreja enkä ensisadon parhaita hedelmiä ja esikoislapsia.

    • Anonyymi

      Jos minä olisin jumala niin käskisin kivittämään kuoliaaksi kaikki naiset isänsä ovelle, jotka eivät vuoda verta ensimmäisellä yhdyntäkerralla.

    • Anonyymi

      Haluaisin että palvojani söisivät lihaani ja joisivat vertani, saisivat myös juoda pissaani.

      • mä tykkään siitä paikasta josta naiselta tulee pissa


      • ateisti1982 kirjoitti:

        mä tykkään siitä paikasta josta naiselta tulee pissa

        Virtsarakosta?


      • Therionym kirjoitti:

        Virtsarakosta?

        siitä ylemmästä raosta


    • Anonyymi

      Jos olisin Jumala, korjaisin oman mokani, kun päästin käärmeen paratiisiin sotkemaan asiat; tulisin ihmiseksi ja korjaisin tilanteen niin, ettei kenellekään kävisi köpelösti. Nimim. kristitty universalisti

      • Anonyymi

        Jos olisin Jumala, niin paratiisissa ei koskaan olisi ollut kavalaa käärmettä.


    • Aika näyttäisi olevan Jumalamme yksi heikkous. Hänellä on sitä tuhottomasti eikä mihinkään kiire. Hän paljastaa meille vain vähä vähältä tuhansien ja kymmenien tuhansien vuosien kuluttua edes sen mikä paikka tämä aurinkokunta on. Onko hän suunnitellut tämän aurinkokunnan vaikeiden tapausten ja rikollisten rangaistuspaikaksi vai onko hän suunnitellut tämän jotakin muuta tarkoitusta varten. Hän olisi voinut tulla asumaan maapallolle jo tuhansia vuosia sitten henkilökohtaisesti ja kun kerran Kuningas Salomo rakensi hänelle temppelin niin sinne vain olisi tullut asumaan. Sen sijaan hän suunnittelee sitä vasta kaukana tulevaisuudessa jos sielläkään?

      Ehkä Jumala, jolla on ikuisuus aikaa ei tajua miltä tuntuu elää vain 60-70 vuotta näissä olosuhteissa. Hänen kirjojensa kanssa, jotka tuntuvat olevan väärässä paikassa väärään aikaan aina. Suomeenkin raamattu rantautui vasta 1400 vuotta sen jälkeen kun se muualla jo oli luettavana. Minä luulisin, että käsitys AJASTA on eräs heikko piirre Jumalamme toiminnassa. Hän ajoittaa kaiken ihan miten sattuu?

    • Anonyymi

      Jos olisin Jumala, tekisin juuri, kuten Jumala on tehnyt.
      Se on vaikeaa vain niille, joilla on asiat pielessä.
      Se on tarkoituskin.
      Elämä on juuri niin täydellinen ja pahuuskin tulee näkyviin paholaisen luonteen vuoksi.
      Aivan täydellistä!
      Ah, Jumala on suurin ja viisain ja voimakkain.
      Se on ikävää, eikös?
      Minulle ei. Jeesuksen kautta erehtynyt voi korjata kurssia ja elää onnellisena.

      • Anonyymi

        Hienoa, että edes joku pitää tätä maailmaa täydellisenä!

        Kristittyjen taivas lienee siis samanlainen!


      • Anonyymi

        Hyvää luettavaa uskonasioista kiinnostuneille: Uskonsota keittiöss, toimittanut Maija-Leena Rova.

        Erityisesti tämä kohta, joka mainittiin ties kuinka monessa eri kohdassa, pisti sieltä vahvasti silmään: Uskonasioita ei saa ajatella eikä järkeillä, koska se saattaa horjuttaa sokeaa uskoa. Uskovat kannustivat toisiaan ja läheisiään olemaan ajattelematta!

        Ja kun lukee uskovien vammaisia vuodatuksia tai lukee heidän säälittäviä räpellyksiään, joissa ei koskaan ole järjen häivääkään, niin juuri tätä seikkaa ei todellakaan voi olla huomaamatta. Uskovat eivät ajattele ja pitävät ajattelemista haitallisena.


    • Anonyymi

      Rakastaisin kaikkia yli kaiken mutta jos joku ei rakastaisi takaisin niin kiduttaisin sitä paskiaista ikuisesti. Rakastan kuitenkin kaikkia yli kaiken.

      • Anonyymi

        Tämä on hieno! Oletko katsonut Carlinin stand upia?


      • Anonyymi

        G C oli hieno mies.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        G C oli hieno mies.

        Oli!!!


    • Anonyymi

      Minä istuttaisin ihmisten keskelle omanapuun, mistä tietäisin, että ihmiset tulevat syömään, vaikka kieltäisin. Tällä verukkeella tekisin synnyttämisen naisille kivuliaaksi ja pistäisin maailman täyteen kärsimystä. Ihmisten tulisi kerjätä minulta anteeksiantoa. Säätäisin kaiken maailman käsittämättömiä lakeja, joissa ihmisten tulisi kivittää toisiaan kuoliaaksi eri rikoksista. Sitten tulisin maan päälle ja teeskentelisin kuolemani ja sanoisin, etteivät nuo aiemmin säätämäni lait enää pädekään. Ja tietenkin tekisin tämän niin, ettei suurin osa ihmisistä edes usko, että olen edes käynyt kuolemassa. Ikuisen elämän myöntäisin tietenkin vain niille, jotka tämän käsittämättömästä virityksestä huolimatta palvovat minua.

      • Anonyymi

        Tänä on helmi!


    • Anonyymi

      Kehvelit aiheuttaisi vakavia tapaturmia normaaleille ihmisille.
      Eli jatkaisit nykyisellä jeesustelu tielläsi, onneksi ateistit ei usko jumalia.

    • Eikös ne kaikki uskovaiset tado toimia jumalana ...ainakin tuomitsevat ihmisiä kuin olisivat jumala.

      • Anonyymi

        Eivät kaikki.


    • Anonyymi

      Minä olen Ukko, teidän ylijumalanne!
      Olette hylänneet minut väärän Jumalan vuoksi, mutta ei hätää voitte parantaa tekonne laittamalla seuraavalle tilille 500-1000 euroa kuussa. Siunausta!
      FI80 **** **** **** **

    • Anonyymi

      Jos olisin Jumala, valelisin itseni bensalla ja sytyttäisin tuleen. Sitten puhelisin pehmeitä palavana bensana.

    • Jos olisin Jumala, niin piilottelisin kaiket päivät, jotta ateistit eivät voisi pilkata minua ja uskovaiset voisivat uskoa minuun. Jos näyttäytyisin ihmisille ja paljastaisin itseni, niin kenenkään ei tarvitsisi uskoa minua - kaikki tietäisivät, että olen olemassa - ja kukaan ei pilkkaisi minua, kun näyttäisin närhen munat pilkkaajille!

      Olen sen vuoksi päättänyt pitää itseni kätkössä, niin että vain hyvin viisaat ja älykkäät ihmiset voivat pitää minun olemassa oloa mahdollisena samalla kun epäilevät sitä ja pitävät mahdollisena sen, että minä en ole olemassa. Annan näille viisaille ja hyvin älykkäille agnostikoille mielen tyydytystä näistä viisaista ajatuksista ja sanoista, joita he sanovat ja pysyvät aina totuudessa niin sanoessaan:

      "En tiedä!"

      Ateisteille ja muille uskoville nauran pitkään valkeaan partaani heidän taistellessaan keskenään siitä, kenen USKO on sitä oikeaa ja totuudellista uskoa! "En tiedä!" ei kuulu uskovien sanavalintoihin - totuudessa (voivat sanoa "en tiedä", mutta luulevat silti tietävänsä ja valehtelevat nuokin sanat sanoessaan).

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      1585
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      15
      1414
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      61
      1331
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      31
      1315
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      33
      1258
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      15
      1198
    7. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1116
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      8
      1116
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1094
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1082
    Aihe