Hahmojen karrikointia hölmöläisiksi

Jos ei hahmoista karrikoida seonneita, vaarallisia psykopaatteja.
Niin hahmoja karrikoidaan naurettaviksi hölmöläisiksi. Jimmy on ollut jo kauan, tälläinen säälittävä pelle. Mutta nyt sellaista tehdään jo vauhdilla Dougistakin.
Tarkoitetaanko Dougin jatkuvalla, yhä pahenevalla hölmöilyllä sitä, että sedästä on tulossa jo hieman seniili? Vai sitä, että katsokaapa hänen tytärtään(Laurel)
Huomaatteko, ei ole omena puusta kauaksi pudonnut. Laurel on aina ollut sellainen yksinkertainen törppö ja hölmöilijä.

Dougia kuvaillaan sellaisena hyväntahtoisena hölmönä.
Antoi jopa huijarille paljon rahaa, koska luulee olevansa syyllinen Gerryn kuolemaan ja majatalon remonttiongelmiin. Dougraukka ei edes osaa epäillä näihin syylliseksi mitään,eikä ketään muuta, kuin itseään. Esimerkiksi, omituisten ilmeiden mestaria, punoittavaposkista Lachlania. Doug vaan kantaa asiasta kokoajan syyllisyyttä.
Antaa myös tossureppanana muiden syytellä ja nöyryttää itseään.

Tämä tunnustus, möläytys Dianelle, ylpeillen rehellisyydestään, mies tunnustaa Dianelle hänen syntymäpäivänään, olleensa Brendan kanssa sängyssä.
Tämä on kyllä jo liian karrikoitua typeryyttä.
Ottaen huomioon sen, että Diane on jo muutenkin ollut hermostunut Dougin ajattelemattomaan hölmöilyyn. Tämä on sitten se piste iin päälle.
Diane jäi katselemaan monttu auki ja miettimään, missähän menee tämän ukon hölmöilyn raja? Onko mies menettänyt täysin järkensä?

Dougilla on tunteita nyt Brendaa kohtaan. Sillä Brensa on ainoa nainen, jolta on nyt saanut hyväksyntää ja sympatiaa. Jos heistä pari tulee, siinähän saadaan sarjaan taas yksi ylikarrikoitu hölmöläis-pellepariskunta. Jimmyn ja Nicolan ja Danin ja Kerryn ja Bernicen ja Dazin, sekä Sammyn ja Lydian lisäksi.
Kylän nimen voisi jo muuttaa hölmöläksi. Koska uskomattoman hölmöä sakkia sinne näköjään on kertynyt.

16

72

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kyllä se, että Doug meni sänkyyn Brendan kanssa oli ihan oikein tälle Dianelle. Niin ilkeä hän on viime aikoina ollut Dougille, vaikka kuinka näkee näkee miten paha olla tällä on syyllisyydentuntonsa kanssa. Se oli kyllä viimeinen niitti, kun Doug osti tälle synttärilahjan ja siitäkin tämä vain tiuski ja sanoi, ettei Dougista olisi edes kiillottamaan Jackin kenkiä.

    • Anonyymi

      Jokainenhan toimii Emmerdalessa noin: muhinoidaan jonkun toisen kanssa ja seuraavana päivänä iskee "pakottava tarve tunnustaa" vaimolle, tyttöystävälle, poikaystävälle jne

      • Anonyymi

        Moraali näkyy emmerdalelaisissa vain, tekopyhänä muiden moittimisena. Moittivien oma moraali on olematon. Brendakin motkotti ja keljuili Laurelille, kun ryöstää toiselta miehen. Mutta itse teki heti saman tempun jäätyään ilman miestä, kuten Laurel.


      • Anonyymi

        Jos itse ei kerro pettämisiään, niin joku toinen pakottaa kertomaan, ihan kuin näistä tunnustuksista seuraisi mitään hyvää. Tämän päiväinen jakso oli taas naurettavaa, lapsellista sekoilua. Iso porukka kuunteli salaa Dougin ja Dianan tunnustuksia ja sitten tämä Brendan ja Laurelin tappelu ja kuinka ollakkaan sattui poliisit paikalle. Varmaan tuosta kukkien tai mitä vihaneksia ne nyt olivatkaan, heittelystä, kumpikin saa viisi vuotta vankeutta, ei taidakkaan kukaan olla tällä hetkellä vankilassa!


    • Anonyymi

      Jokaisella, myös Dianella on tässä kylässä hyvin ilkeys hallussa. Oikein ihmetyttää näiden ihmisten pahansuopaisuus toisiaan kohtaan. Tälläinenkö on brittien perusluonne?

      • Anonyymi

        "Tälläinenkö on brittien perusluonne?"
        Ei ole, tämä on vain TV-sarjan draamaa.
        Onko suomalaisten perusluonne samanlainen kuin Salkkari-hahmoilla?


    • Anonyymi

      Vaikka emmerdale onkin vain tv-sarjan draamaa.
      Kyllähän ne ne kansalliset luonteenpiirteet, jotenkin tulee sarjoissa ja leffoissakin esille. Englantilaiset sarjat ja niiden hahmot on omanlaisiaan ja amerikkalaiset ja suomalaiset, kiinalaiset, australialaiset jne. Niissä kaikissa on tietynlainen kansalliset erilaiset piirteet ja muista maista erottuvia kulttuurijuttujakin mukana.
      Ihmiset on eri maalaisissa sarjoissa ja leffoissa erilaisia ja erottuvat toisistaan, elintapoineen ja käytöksensä perusteella.

    • Anonyymi

      Kun joku ilmoittaa lähtevänsä sarjasta uusien haasteiden vuoksi, olisiko kuitenkn saanut kenkää? Tuottaja antaa mahdollisuuden kertoa julkisuudessa, että päätös lähteä on oma, esim Brendan tytär Gennie ja pian Meganin näyttelijä.
      Kevin Fletcher lähti varmaan omasta halustaan, oli pitkäaikainen roolihahmo sarjassa.

      • Anonyymi

        Mitä ihmettä oikein höpötät? Gaynor Faye Meganina on yksi keskeisimpiä, suosituimpia ja arvostetuimpia näyttelijöitä sarjassa. Olisi varmasti voinut olla siinä niin pitkään kuin vain halusi. On aivan ymmärrettävää, että tuossa vaiheessa elämää oleva ihminen haluaisi tehdä vielä jotain muutakin. Kaikki lehdet kirjoittivat asian olevan shokki, koska hän on niin keskeinen ja pidetty. Älä puhu herjaavaan sävyyn asioista, joista et ymmärrä.


      • Anonyymi

        No ei nyt ihan noin vakavasti tarvitsisi ottaa. Kommentti oli kirjoitettu konditionaalissa eli "olisiko niin, että..." , ei väitetty tai herjattu ketään.
        Oletko samaa mieltä Brendan tyttären Gennien näyttelijän kohdalla, kun hänet ilmeisesti kirjoitettiin ulos sarjasta?


    • Anonyymi

      No hänestä en muista enää, mikä oli hänen tarinansa. Mutta vaikka en pitänytkään hänen kuolintavastaan, en välittänyt koko henkilöstä pennin pyörylää, joten minulle aivan sama. Eikä näyttelijä ollut kummoinen.

    • Anonyymi

      David on ollut aina sarjan yksi pelle, muiden mainittujen lisäksi.
      Nyt taas yksi, näistä typeräksi karrikoiduista hahmoista. Pelledavid pääsee esittelemään tyhmyyttään. Haksahtaessaan heti, parisuhteensa ongelmia, kauppiaalle valittamaan tulleeseen tohtorin vaimoon.
      Puoti on kyllä aika erikoinen paikka tulla valittamaan masennustaan ja avio-ongelmiaan. Mutta eihän ilman tätä puoti-pari-terapia-toilausta, saataisi Davidia kuolaamaan tohtorinnaa.
      Kauppias on kyllä ollut aina kovin naisenkipeä mies. Heti kun entisestään pääsee eroon, niin heti alkaa kytätä naisasiakkaitaan sillä silmällä ja jos pääsee lähietäisyydelle, on heti suu tötteröllä suutelemassa. Kun ex-vaimo sitten sanoo suorat sanat ja totuuksia äijästä. David näyttää vaan säälittävältä, lyttyyn lyödyltä tomppelilta, joka ei tajua omaa kevytmielisyyttään naisten suhteen.

    • Anonyymi

      Toivoisin että Ericille löytyisi toinen oma poika/tytär ja perillinen koska tämä tolloDavid on ärsyttävin hahmo lukuisine naisinneen joita hän kaikkia pussailee ja makoilee vuorotellen. Uusi nainen Maya taas kuvioissa ja vuoden rasittavin pelleily edessä. Jacob jolla on biologinen isä olemassa,äiti Leylan ex mies, on yhtä ärsyttävä poika.
      Debbie ja David hahmot saisivat lähteä sarjasta jo kokonaan. Matty on epäuskottava inhotus ja Vanessa on vain rasittava jäkättäjä.

    • Anonyymi

      Täysin samaa mieltä näistä hahmoista. Myös Spencerin outoveljekset joutaisi pois.

      • Anonyymi

        Onkohan Diane unohtanut vehtailunsa Erikin kanssa, joka oli silloin sisarensa Valin aviomies. Brenda taisi oikein asuakin Erikin kanssa, Valin ja Erikin ollessa tauolla. Sitten Valerie palasi ja näytti kaapin paikan näille tuuraajilleen. Oli yksi parhaita hahmoja sarjassa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Onkohan Diane unohtanut vehtailunsa Erikin kanssa, joka oli silloin sisarensa Valin aviomies. Brenda taisi oikein asuakin Erikin kanssa, Valin ja Erikin ollessa tauolla. Sitten Valerie palasi ja näytti kaapin paikan näille tuuraajilleen. Oli yksi parhaita hahmoja sarjassa.

        Tuo juttu kuuluisi tuonne kierrätysaiheeseen. Koska Eric ja Dianehan on yksi näistä monista kierrätyspareista, jotka muhinoineet keskenään. Dianekin oli niin tekopyhän pahana Dougin uskottomuudesta. Vaikka on itse siskovainaansa miehen kanssa mennyt muhinoimaan. Eikö Diane jotain sekoillut myös Andyn isän Billy Hopwoodin kanssa? Itse kyllä ollaan uskottomia, mutta itse kun joudutaan petetyksi, ei armoa löydy yhtään.
        Jänniä tyyppejä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Marin on ehkä maailman kaunein "Nelikymppinen"

      Marinin julkaisu on saanut yli 68 500 tykkäystä. Postauksen kommenttikentässä ylistetään paljon Marinin kauneutta, jota
      Maailman menoa
      332
      2858
    2. Vernu Vasunta

      On mahotonta miten marjanpoimijoita on kohdeltu! Eikö paremmalla kohtelulla olisi saanut paremman tuloksen?
      Suomussalmi
      105
      2140
    3. En kelpaa sinulle

      Varattuna - olen sinulle ongelma. Eroaminen vuoksesi voi olla turhaa, sillä me ei puhuta, kun olen varattu ja kumpikin v
      Ikävä
      120
      1620
    4. Taidat vanhempi nainen

      Haluta sen tien itsellesi. juokse vaan karkuun ! Pahentaa vaan asiaa.Pitäs toimia ihan toisin päin
      Ikävä
      73
      1154
    5. Hetkeäänkään miettimättä ottaisin sinut

      Mutta mitä mieltä miehesi siitä olisi?
      Ikävä
      71
      1032
    6. Olisi kiva tietää miksi pidät minusta?

      Miehelle kysymys :)
      Ikävä
      61
      993
    7. Voi nainen...

      Kun luovutit meistä liian aikaisin, just kun aloin oppimaan sinua. Jos oisin alussa jo lukenut aiheesta oisin voinut toi
      Ikävä
      41
      950
    8. Venäjä aikoo yksipuolisesti muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa

      Venäjä aikoo muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa Venäjän saarten eteläpuolella. Ylen jutussa kerrotaan mm.
      Maailman menoa
      148
      924
    9. Suomi lähettää tarkkailijoita merialueelle

      Venäjä on ilmoittanut aikovansa ylittää Suomen merialueen rajat kysymättä lupaa kertomalla että Suomen merialueen raj
      Maailman menoa
      290
      842
    10. Naiselle kysymys

      Mitä oikein näet minussa?
      Ikävä
      40
      754
    Aihe