meteolorogi-pervokki

Käristyskupoli on siirtyny hokkaidolle ja hawaijilla sataa lunta. Tänä kesänä suomi välttyy käristyskupolilta ja tilalla on viileämpi kesä. Sinilevästä ei päästä eroon ennen kuin suomalaiset tekee asialle jotain..satelliiittikuvat EI valehtele...

Syyssäästä enemmän ja varsinkin tuolta ekvatoriaalin toiselta puolelta Riiosta syksyllä kun lentolippu maksaa suunta 160 eurroo ens syyskuussa jos pääsis paikanpäälle? jättää kossut alkoon ja oluet kauppaan.. Tammikuun virta tosiaan ja siellähän sikäläinen tammikuu nyt just kohta.

2 kommenttia

Vastaukset

  • Pahast oovat ilimastoasjat, pahast oovat. Kuiten uutta jääkautta eli lasiaalia vartutaan vasta sitten kun viiminen jäälautta on etelämantereella sulanu mäkee. Viä senkin jälkeen pitkä jono vuosia ku alakaa kylymenee. Useampa kilomeetteri tulee jäätä olemaan Narinkkatorin päälläkii.
    Ei kuitenkaan kantsi laskee ho
    suunsa kumpaakin lastia. Useampa kymmentuhatta aikaa siehen mänöö.

    • Auringon aktiivisuus kuulemma jo hiipuu ja 2030-luvulla ainakin. Supertulivuoret heräilevät. Näin maaemo sekä universumi pitävät huolta että ihmiskunta ei pääse liikaa vaikuttaa. Sit ihmisen tyhmentyminen ja syntyvyyden lasku. Pieni "jääkausi" tulee. Se kompensoi vedenpinnan nousu. Myös jotkut ovat sanonee tosin toiset kieltäneet että kuivat seudut vihertyvät. Joissakin paikoissa sataa enemmän. Lunta kertyy korkeille vuorille ja napajäätiköille vaikka alusta onkin pikkusen alkanut sulaa. Niin toivon ainakin vaikke jälkeläisiä olekaan. Ihmisyyteen en enää usko poikkeuksistakaan huolimatta. liian paljon sekopäitä.


Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.