Minua uhkaa nyt totaali-syrjäytyminen koska

Anonyymi

............Minulla ei ole varaa edes kirpputorivaatteisiin ja joudun varmaan kesän olemaa sisätiloissa , koska ei ola enää ehjiä vaatteita !


Totaali-köyhyydessä ei ole mitään koristeellisuutta vaan se tekee ihmisen ( minut ) katkeraksi ja pelkään että radikalisoidun !

25

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kyllä suomessa muhii aivan kotikutoinen syrjäytyvien pataljoona joka on vaarassa radikalisoitua !
      Jo nyt on nähty vahvasti siihen viittaavia rikoksia josta päättäjät on visusti vaan vaienneet.
      Kun päättäjien demokratian halveksiminen, moraalittomuus ja oman edun tavoittelu nousee yli kansan sietorajan, kuten on jo käymässä, herättää se joissakin yksilöissä tai ryhmissä halun käyttää fyysista väkivaltaa.

      odotan surullisella mielenkiinnolla MISSÄ ja MITEN ?

      • Anonyymi

        Waltteri kirjoitpa mielenkiintoisesti. Onko heila juhannuksena.


      • Anonyymi

        Waltteri oli perusparannusleirillä silloin


    • Anonyymi

      Ketä kiinnostaa kotimaanköyhät kun nyt on tilaisuus nostaa omaa kansainvälistä profiilia ja antaa kaikki hyvä ulkomaankarjalle ja samalla kivittää omia köyhiä ja taloudellista turvaa hakevia suomalaisia. ?????

      • Anonyymi

        Iho umpee kantis! Tää ei oo sun maa!!


    • Anonyymi

      Kierrätyskeskuksissa on ilmaislaari..sieltä kudetta niskaan jos ei varaa maksaa.

      • Anonyymi

        minkä kokosta vaatetta ?


    • Anonyymi

      Seurakunnat auttavat. Onko paikkakunnallasi esim. Vapaaseurakunta, sieltä ainakin saa jopa vaatteita. Eiköhän myös ev.lut seurakunnan diakonit järjestä vaatteita tai antavat ostolahjakortteja. Kysy ihmeessä apua itsellesi.

      Ruokajakelua on myös melkein joka kunnassa. Etsi netistä paikat missä jaetaan kauppojen ruokia, mistä on mennyt päiväys mutta ovat täysin käyttökelpoisia.

    • ..Elämä ilman taloudellista itsemääräämisoikeutta on NÖYRYYTTÄVÄÄ, AHDISTAVAA , sekä aiheuttaa pohjatonta häpeäntunnetta !

    • Anonyymi

      Voihan rikkinäiset parsia/ paikata, ja parilla eurolla jo saa kirpparilta riepua niskaansa, saattavat antaa ilmaiseksikin, kun kysyt etkä ole turhan nuuka mallista. Sit-paitsi REPALEISET JA REVITYT housut näyttävät olevan suorastaan muotia. Kysäisepä kavereilta, / naapureilta, sukulaisilta, että onko ylimääräistä. Minultakin saist puoli jätesäkillistä, jos joku sattuis tarvitsemaan. itsekin olen saanut siirimman osan vaatekappaleista ja eka kertaa kymmeneen vuoteen ostin paidan ja takin ( hautajaisia varten,)

    • Anonyymi

      Minä haluaisin auttaa yksinelävää pienituloista kantasuomalaista ihmistä.

      Minulla on uudenveroisia aikuisten vaatteita ja kenkiä sekä kodintavaraa esim astioita ja liinavaatteita, verhoja.

      Minusta oli tulossa kovaa vauhtia hamsteri. Haalin tavaraa kuin viimeistä päivää. Ostin olevinaan lapsille, että on sitten antaa, kun muuttavat kotoa.

      Niinpä ne lapset muuttivat. Vaan eivät huolineet tavaraa riesoikseen.
      Jostain syystä en siltikään ymmärtänyt lopettaa ostamista.

      Nyt olen tullut järkiini ja lopettanut hamstrauksen.
      Meidän paikkakunnalla ei ole kierrätyskeskusta. Kontti on. Ja Hopea joku ehdotti.

      Ne ei vaan ole sellaisia paikkoja, mihin haluaisin tavarat viedä. Kontissa ei suomenkielistä sanaa kuule. Ja käsittääkseni Hope auttaa vain lapsiperheitä.

      Yhteiskunta tukee lapsiperheitä jo muutenkin, että en ihan ymmärrä, mistä se köyhyys niille tulee.

      Enemmän ihmettelen pienillä eläkkeillä kitkuttelevia tai työkyvyttömiä työnhakijoita, että millä he pärjää. Miten tällaisiin saisi yhteyden?
      Vai saako sitä yhtään valita, että ketä auttaa?

      Kyllä minä ymmärrän, että tämä on melko mitätöntä. Eikä tällä syrjäytyminen poistu. Mutta tavallaanhan tuo oli minun sairaus, jolla toivoisin voivani ilahduttaa jotakuta.

      Mulla on myös tuttavia, jotka pyörittelee kaapeissaan yhtälailla heille turhaa tavaraa ja haluisi jotakin auttaa, mutta kun ei voi auttaa suoraan.

    • Anonyymi

      Aloitus taitaa olla provo. Pakollisten menojen jälkeen taataan jokaiselle liki 500 €/kk niin mihin ihmeeseen aloittajan raha menee? Ja tosiaan jopa ilmaiseksi jaetaan käytettyä siistiä vaatettaa tai korkeintaan 1-2€.

      • Anonyymi

        Mielestäni kukaan ei ole provo ollenkaan, on vain pieniä höpöliininejä söpösenä. Kuten me kaikki. Tarvitsemme toisiamme, Kunhan kilpailu ei etenesi liikaa. Toivon tätä, että unohdamme voittajat. Ja keskittyisimme esim. raivaukseen. Myös mielessämme.


      • Anonyymi

        Miten niin taataan 500 euroa kuussa. Ei todellakaan taata. Jos asuu asunnossa joka on nykyisten mittapuiden mukaan liian "kallis", kuten minäkin asun. Muuta ei ollut tarjolla silloin kun itselläni oli tilanne jossa piti löytää asunto nopeasti. Tosin asumistuki laskettiin toisenlaisin perustein ja sain ihan sopivasti tukea, kunnes päättäjät yksinkertaistivat asumistuen tuijottavan vain hintaa. Köyhät ja sairaat vanhoihin luukkuihin, kauas palveluista. Ja kaavoihin osuvia asuntoja ei ole tarjolla kuin murto-osalle tarvitsijoista ja me maksamme ketä ei arpa suosinut. Onko se oikein laittaa sairaat ja syrjäytyneet jonnekin syrjään jossa sitten kuolevat kenenkään huomaamatta. Kylmää ja julmaa on ajattelu. Mutta näin käy sairaille varsinkin.


    • Anonyymi

      Olen aloittaja ja näin jälkeenpäin ajatelle tosi tollo kun luovutin vapaaehtoisesti kaiken taloudellisen itsemääräämisoikeuteni avovaimolle joka näyttäisi suruttä pelaavan rahani erilaisissa nettipeleissä tms.......Kun pyydän häneltä rahaa välttämättömiin menoihin saan aikaan vaan hirvittävän riidan ?????????

      En voi syyttää kuin itseäni ja sinisilmäisyyttäni... Muuta vaihtoehtoa ei näytä olevan kuin ero ja oma talous........ ja sitä kautta mahdolliset yhteiskunnantuet jos pieni eläke ei riitä asumiseen, ruokaan vaatteisiin- ja lääkkeisiin.

      " Tyhmyydestä sakoitetaan "


      Onko neuvoja ?

    • Anonyymi

      Tiesitkö

      köyhyys on yhteiskunnan tekemä rikos kansalaisaan kohtaan,

      rahan vähyys on väärin se tekee ihmisestä sairaan,

      suomessa politiikka on menny liian pitkälle köyhdyytäessään ihmisä totaaliseen kurjuuteen

      sitä mieltä
      suomen valtio ON täysin vastuussa kurjuudesta,

      suomen VALTION ON TYÖLLISTETTÄVÄ KOKO KANSA johonkin työhön ja maksettava palkkaa jolla ihminen tulee kohtuullisesti toimeen,

      sodan jälkeen suolella oli viisaat presidentit ja päättäjät,
      kaikille löytyi työtä,
      myös ruotsin kanssa sovittiin siitä että ne suomaliset jotka halusi lähteä ruotsiin töihin, ruotsi otti avosylin vastaan,
      töitä löytyi ihan kaikille,
      suomesta tehtiin rikas valtio, joka sittemmin sdp lipposen johdolla tuhosi köyhyyteen, kurjuuteen ikuiseen työttömien armeijaan,
      suomesta lipponen teki eu:lle sopivan valtion työttömien armeijan,

      eriarvoistaminen alkoi,,,
      jos ei muuta niin maanteitä rakennettiin läpi suomen, ihan kaikkialle,

    • Anonyymi

      Upeaa ja toisaalla lohduttavaa tekstiä........... KIITOS TEILLE !

      T. ALOITTAJA.

    • Anonyymi

      VITTU totta se on tämä köyhyys ei ole vara vaatteisiin. radion tai tv:n jos aukaiset tulee vaan nuorten syrjäytymisestä tai maahanmuuttajista perhana kun on keskiikäinen ja syrjäytynyt. ihan kuin keskiikäisiä ei olisi olemassa. vaatetta et saa ilmaiseksi mistään ja seurakunnat autta juoppoja ja maahanmuttajia, vokista haettiin lapset kerhoon vaik matkaa vajaa parikilsaa. olen ollut suurperheen yksinhuoltaja ja kasvattanut lapset maailmalle ilman avustuksia ja leirejä. ei todellakaan käyty missään yhden pizan joskus sain ostettua ja totesimme että tuolla rahalla ostetaan perunoita. oli hetken päästä taas nälkä. sähköt katkaistiin välillä kun ei ollut rahaa maksaa. nyt keskiikäisenä yksin kotona aamusta iltaan ei kenkiä et kävelis. sydänsairauden ja rikkinäisten hampaiden vuoksi ei voi aina ulkoilla kun tuulinen keli ja alkaa hammassärky ja sit rintakivut et olla vaan tienposkessa kaksinkerroin. katselen katkerana kun maahanmuuttajilla hyvä vaatetus ja kantavat ruokaa selkävääränä ja huonekaluja uusitaan. autoilla rullataan jatkuvasti.

    • Anonyymi

      "Kyllä suomessa muhii aivan kotikutoinen syrjäytyvien pataljoona joka on vaarassa radikalisoitua !"

      AIVAN.

      Kotonamöllöttäjien pataljoona hyökkää pian, jahka pääsevät kämpistään ensin ulos;DDD

    • Anonyymi

      valtio tarvitsee ideoitanne poliisi koulutukseen ilmoittautukaa kertomalla kaikkein hurjimmat tekonne ja ajatuksenne profiilista maksetaan 4,23€ kerta korvauksena imei koodinne toimii avaimena

    • Anonyymi

      "Olen aloittaja ja näin jälkeenpäin ajatelle tosi tollo kun luovutin vapaaehtoisesti kaiken taloudellisen itsemääräämisoikeuteni avovaimolle joka näyttäisi suruttä pelaavan rahani erilaisissa nettipeleissä tms.......Kun pyydän häneltä rahaa välttämättömiin menoihin saan aikaan vaan hirvittävän riidan ?????????
      En voi syyttää kuin itseäni ja sinisilmäisyyttäni... Muuta vaihtoehtoa ei näytä olevan kuin ero ja oma talous........ ja sitä kautta mahdolliset yhteiskunnantuet jos pieni eläke ei riitä asumiseen, ruokaan vaatteisiin- ja lääkkeisiin.
      " Tyhmyydestä sakoitetaan "
      Onko neuvoja ?"

      No todellakin olet tollo, jos luovutat taloutesi epäluotettavan peliongelmaisen käsiin. Tämä ei ole yhteiskunnan syytä, vaan sinun itsesi. Ainut tapa, jolla voit suojella itseäsi itseltäsi, on pyytää sosiaalitoimea järjestämään sinulle edunvalvoja.

      Jos eläke on niin pieni, että se ei riitä välttämättömiin elämän tarpeisiin, sinulle muodostuu oikein perustoimeentuloturvaan.

      Ihan kaikille kuuluu jäädä asumiskulujen, terveydenhuollon menojen yms. JÄLKEEN käteen vajaa 500 euroa, josta sitten ostetaan ruoka, vaatteet, puhelin yms. Sillä tulee toimeen, jos ei ole päihdeongelmaa, ei pelaa rahojaan tms. tai törsää niitä turhuuteen. Jos ei itse pysty hoitamaan talouttaan, pitää pyytää itselleen edunvalvojaa. Hän sitten antaa käyttörahaa kuin sinulla on varaa. Ja se on viikossa köyhimmällekin 250euroa.

      • Anonyymi

        Koeta kestää kyllä se siitä ota itseäsi niskasta kiinni näytä niille ole rohkea sinusta on vaikka mihin tee jotain hyvä suksi vittuun - valitse näistä!


    • Anonyymi

      Kannattaa radikalisoitua. Ei se tarkoita kadulla riehumista.

    • Anonyymi

      Mene itseesi ja syvälle. Mene luostariin töihin. Yritä kasvaa ihmiseksi.
      Tuhoavat voimat korjaavat pahat pois väkivalloin.

    • Anonyymi

      Et voi vaikuttaa vilpillisiin politiikkoihin. He osaavat petkutuksen paremmin.
      Kierot ihmiset syövät omia luitansa kun aika tulee.

      Paha saa palkkansa.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1836
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      48
      1619
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1564
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1507
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1405
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1306
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1271
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1163
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1128
    Aihe