Arkaa asiaa

Anonyymi

22

127

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Mikä niin arkaa asiaa voisi olla että viestisi poistetaa. Me elämme sananvapaus Suomessa ja olemme maailman sanavapain maa.

      • Anonyymi

        Kannabiksesta ei saa sanoa mitään laillistamisen puolesta. Lähtee poistoon aika herkästi. Tänään koitin herätellä keskustelua kun tuli docstopin ohjelma hamppumies vastaan valtio.


    • Anonyymi

      1 Vastaus (nyt se sensuuri alko)

      Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

      Tässä ote toisesta jo julkaistusta ketjusta.

      FabulaRasa
      10.4.2019 1:12
      Ihmisjahti jatkui. Nyt kylläkin kaikki terroristit ja murhaajat ovat jääneet ja jäävät kiinni joko paikan päältä tai lyhyen ajan sisään. Kiitos valvontakameroiden, joita on jo melkein kaikkialla. Tämä oli "terrorismin" motiivi. Saada lisää valvontaa ja kameroita ja kuuntelulaitteita joka puolelle (siviilitiedustelu) kaduille ja toreille ja osaksi tietoyhteiskuntaa jopa koteihin. Tässä alla tuo filmi josta on puhuttu.

      Ajattelu on assosiatiivista, vaikka ette te pysty tekemään sitä assosiaatiota tuon filmin ja Palmen lavastetun murhan välillä, joka ratkaisisi tämän bluffin, niin kuin minä, mutta kun minua ei oteta vakavasti eikä uskota. Päinvastoin viestini poistetaan ennen kuin kukaan ehtii edes lukea niitä. Mutta assosioikaa vain vapaasti. Löytyykö yhtäläisyyksiä ? Sitä ei ole tekstitetty suomeksi valitettavasti, mutta kyllä te englantia osaatte.

      https://archive.org/details/Boomerang1947Ntsc# Kun nyt sanon, että tämä liittyy Palmen murhaan, niin ohitatteko probleeman vain ajattelemalla, että mies vain kuvittelee tai on jopa deluusion vallassa.

      Tutkija Antti Paronen alkaa olla jyvällä asiasta kun sanoo, että iskuun lähtijät (susiterroristit) tuppaavat olemaan jihadistisessa (tapaus Palmen yhteydessä jossain muussa) viitekehyksessä yksilöitä, jotka inspiroituvat netistä (Palmen aikaan televisiosta) näkemästään ja lukemastaan, ja radikalisoivat itseään sosiaalisessa piirissä. (Saamme vielä selville Palmen tapuksessa missä ihme piireissä kukakin radikalisoitui kun asia ratkeaa)

      (Murhaajaksi lavastettu Haamumies näki tuon filmin televisiosta vähän ennen murhaa, mutta se ei ollut hän joka radikalisoitui vaan nuo lavastajat. Halusivat kertoa hänelle että hänen kintereillään ollaan, kun hän sattui asumaan Suomen kommunistisen puolueen entisen puheenjohtajan Aarne Saarisen naapurissa Pitkänsillanrannassa ja samassa rapussa ylempänä oli asunut myös Mauno Koivisto ennen presidentiksi tuloaan. Myöhemmin hänen asuntoonsa muutti kulttuuriministeri Arvo Salo sdp) Haamumiehelle annettiin salaisuus kannettavaksi, jota hän ei nyt vaan jaksa kantaa, sillä hän ei hyödy siitä mitään.

      Lavastetussa murhassa ei tietenkään voi olla ketään oikeaa murhaajaa, mutta jos joku näyttelee murhaajaa tai murhasta epäiltyä niin sitten hän on olemassa. Olof Palmen tapauksessa Christer Pettersson näytteli murhasta epäillyn roolissa. Hän oli saanut nuoruudessaan jopa yhden vuoden näyttelijän koulutuksen ja oli jopa kuulema kurssinsa paras. Hänet erotettiin teatterikoulusta huumeiden käytön takia. Hän sai olla hirmu kauan lehtien sivuilla uutisissa milloin minkäkinlaisen törttöilyn takia ja hän osasi lypsää mediaa. Nämä muut murhaepäillyskandidaatit eivät selninneet niin hyvin. Victor Gunnarsson, Anti Avsan, Christer Andersson ja nyt viimeksi Stig Engström, joka kuoli jo vuonna 2000 Avsania lukuunottamatta ovat nuo muutkin jo kuolleet ettei siinä mitään ja ainoa silminnäkijäkin on kuollut.

      Victor Gunnarssonia ammuttiin niskaan samalla lailla kuin tuota pappia tuossa filmissä, jonka suomalainen nimi on hassusti "Saarroksissa". Olenko minä nyt saarrettu.

    • Anonyymi

      Anonyymi
      28.5.2019 3:51
      "Taitaa Palmen murha olla jo taputeltu kun ei löydetä enää uusia ideoita. Se minun selitykseni taitaa olla se oikea, sillä muissa ei ole mitään järkeä eikä logiikkaa. Lue tämä ketju ja käy toisissa ketjuissa joihin täällä viitataan niin eiköhän se totuus ala jo löytymään."

      Huomasinkin ettei tässä ketjussa olekaan viittauksia toisiin ketjuihin. Aloitetaan tuolta. https://keskustelu.suomi24.fi/t/15640975/kiihtelysvaaran-kellonsoittaja

      Luulisi ihmisiä nyt kiinnostavan asiat historiassa noin 30 kymmenen vuoden nurkilla ettei vaan aina jauheta noita sotia. Kyllä mekin käymme nyt jonkinlaista sotaa jotain vastaan vaikka meitä taviksia yllytetään maahanmuuttajia vastaan koko ajan.

    • Anonyymi

      Anonyymi
      30.5.2019 17:44
      Uusi
      4 Vastausta (sensuuri iskee nyt siihen yhteen viestiin joten en tiedä mitä tehdä)

      Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä. (1 sai jäädä ja 1 poistettu 4x)

      Turha kai sitä on tänne laittaa, kun se poistetaan. Minä en tiedä syytä. Mutta paljon olen saanut jäämään, vaikka eihän niitä kukaan lue, mutta kuitenkin. Viestini käsittelee terrorismia yleensä, mikä on muuttunut tollaisiksi oudoiksi yhden miehen pelleilyiksi. Tuo ketju alkaa " https://keskustelu.suomi24.fi/t/15666925/keta-instanssia-hyodyttaa-ihmisten-pelottelu " tällaisella viestillä tässä alla

      En laita sitä ekaa viestiä tähän kun en tiedä mikä noiden poistojen syy on. Voitte lukea siitä klikkaamalla tuota linkkiä. Vaikka ne on tuolla toisissa ketjuissa niin nyt ne poistetaan tästä ketjusta.

    • Anonyymi

      JOO KIITTI!
      Nyt tajusin, että Oswald räjäytti WTC:t. Palme ampui Kennedyn. Moskeijaiskut teki Osku, joka poltti Suomessakin kirkot. Seuraava kohde taitaa olla Posion Esso.
      Onkohan siinä muuten joku kaava, kun yhtenäkään lauvantaina klo 18-19 välisenä aikana ei ole palanut vielä autokorjaamoa? Suojeleeko CIA niitä?

    • Anonyymi

      Seuraava kohde taitaa olla Posion Esso. Oskua en tunne ja mistä moskeijasta puhut. Kirjoitin Googleen Posion Esso. Ei vastausta. Luulen että se johtuu siitä että Suomen viimeinen Esso, Laukaan Esso, siirtyi St1:n huoltoasemaksi heinäkuun alussa 2010.
      En usko että kukaan Suomessa suojelee autokorjaamoita, mutta idea ei ole siinä vaan siinä että näitä viestejä poistetaan.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/15673438/arkaa-asiaa

      Hyvä kun kuittasit lukeneesi nuo ylemmät viestit. Ne poistetaan kohta.

      Victor Gunnarssonia ammuttiin niskaan samalla lailla kuin tuota pappia tuossa filmissä, jonka suomalainen nimi on hassusti "Saarroksissa". Olenko minä nyt saarrettu. Joko katsoit filmin? https://archive.org/details/Boomerang1947Ntsc#

      Haamumiehelle annettiin salaisuus kannettavaksi, jota hän ei nyt vaan jaksa eikä viitsi kantaa enää, sillä hän ei hyödy siitä mitään että jättäisi teidät palstalaiset tietämättömiksi mitä maailmassa tapahtuu. Kerron kun seuraava sekoseko-isku tulee ja mikä siinä on sitten takana. Muista! Meitäkin valvotaan.

    • Anonyymi

      Rupeaisinko sarjamurhaajaksi, en tiedä.

      Kuinka ihanaa olisi kiduttaa pahoja ihmisiä kellarissa ja tuhota heidän mielensä. Se olisi ihanaa!

    • Anonyymi

      Sensuuri-Suomi ja globaali eliitti porskuttaa. Aloittaja tietää jo vastauksen kysymykseensä, turha sitä täällä on ihmetellä- kaikki mikä ei palvele tietyn tahon agendaa, poistetaan kyllä. Lapsiamme käy sääliksi.

    • Anonyymi

      LAITAN TÄMÄN OSAN TUOSTA YLEMMÄSTÄ VIESTISTÄ UUDESTAAN kun siinä oli niin monta kirjoitusvirhettä. Siru oli situ ja vakoilupanta on yhdyssana ja sillee.

      Tosiaan! Mitä lapsemme tulevatkaan vielä kokemaan "tietyn tahon" taholta. Nyt meille on saatu kiireellisenä aikaan siviilitiedustelulaki aivan viime metreillä, jonka edellinen eduskunta hyväksyi vastoin perustuslakia ja joka on nyt siis voimassa ja se tuli voimaan ilman äänestystä. Nyt yritetään paperittomille laittaa vakoilupanta nilkkaan. Se on vähän niikö toi sirutus. Sirutus alkaa ihmisistä jotka katsotaan vähemmän arvokkaiksi yhteiskunnassa. Kohta valvontapannat tai jopa sirut on meillä kaikilla "köyhillä".
      Arvaa poistetaanko tämä viesti, sillä tämähän joko palvelee tietyn tahon agendaa tai sitten ei. (Tietysti kärjistän hieman mutta se ei oikeuta viestien poistamisiin)

      https://yle.fi/uutiset/3-5441703
      https://evidensia.fi/hoitovinkit/kissan-mikrosirutus-miksi-siruttaisin/

    • Anonyymi

      Toinen toisiaan vakoilevat tahot tekevät omien tarkoitusperiensä mukaisia tekoja, joita sitten lavastavat muiden tekemisiksi kuten useat terrori-iskut. Palmen murhalavastus oli yksi sellainen, jolla ruotsalaiset halusivat tuoda esiin seikan, että he tiesivät Haamumiehen vakoilusta jotain. Miksi Haamumiestä vakoiltiin ja vakoillaan vieläkin on oma lukunsa.
      Suomi 24;n moderaattori poistaa näitä viestejä muka sääntöjen vastaisina ja totuus on kuitenkin se, että sillä vain yritetään salata totuutta tulemasta julki. Halutaan että kansa uskoo että joku todella ampui Palmen tuohon kadun kulmaan ja luodit lensi minne lensi ja verilammikko on paksua kuin marjapuuro.

      Mutta minä en ymmättä miksi demari on Haamumiestä vastaan, kun hän on kuitenkin samaa puoluett. TAI PUOLTA.

    • Anonyymi

      11 Vastausta

      Ketjusta on poistettu 15 sääntöjenvastaista viestiä.

      Miten tänne voi kukaan kirjoittaa mitään kun viestit poisteaan vaikka niissä ei ole mitään sääntojen vastaista. Ei ole vihapuhetta ei rasismia eikä mitääs sääntöjen vastaista. On vain niin arkaa asiaa että siitä ei saa kirjoittaa.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/15666925/keta-instanssia-hyodyttaa-ihmisten-pelottelu

      17 Vastausta

      Ketjusta on poistettu 36 sääntöjenvastaista viestiä.

      MITEN TODELLAKIN TÄNNE VOI KITJOITTAA?

    • Anonyymi

      Mutta minä en ymmättä miksi demari on Haamumiestä vastaan, kun hän on kuitenkin samaa puoluetta. TAI PUOLTA.

      Sen verran voin kertoa että Haamumies oli tai kuului Suomen kommunistiseen puolueeseen (SKP) tuolloin 1980-luvun alussa. Hän ei varsinaisesti siitä eronnut, mutta puoluekin hajosi jossain vaiheessa ja hän oli vain ihan tavallinen rivijäsen ja maksoi jonkun minimaalisen jäsenmaksun siihen kuulumisesta, jonka sitten lopetti maksamasta kun ei mitään laskujakaan siitä kotiin tullut. Hän ei ollut saanut mitään oppia isältään, niin kuin laulussa sanotaan Rosvo Roopesta.

      Hän radikalisoitui itsekseen lainatessaan kirjastosta Kalr Marxista kertovia kirjoja. Tosin oli heillä kotona Marxin Pääoma, sillä Haamun isä rakasti kirjoja ja taisi sieltä löytyä jopa Stalinin kootutkin, jotka tuo sitten möi pikku rahalla kaverilleen vai sanotaanko toverilleen, kun oli saanut ne perinnöksi veljeltään, joka kuoli jokunen vuosi sitten. Tuo toveri, nyt jo edesmennyt, oli veikeä tapaus. Kun Haamumies kysyi tuolta, mitä tarkoittaa objektiivinen todellisuus, niin tuo näytti sormellaan ohimoaan ja sanoi, että objektiivisuus löytyy täältä. Harva toveri tajuaakaan missä se objektiivinen todellisuus oikein löytyykään. Tiedättekö te hyvät toverini?

      Tästä ketjusta on nyt poistettu 15 viestiä jotka ovat oleet osittain samoja, joita olen yrittänyt saada jäämään tänne hieman retusoiden (ретушировать) tai itse sensuroiden tekstiä, mutta useammat niistä ovat jääneet pois, etten ole voinut sanoa, mitä olen tahtonut. Se on sananvapautta Suomessa se. 12 Vastausta

      Ketjusta on poistettu 15 sääntöjenvastaista viestiä.

    • Anonyymi

      Melkein aina voi, kuten yritys antaa periksi.

    • Anonyymi

      MITEN TODELLAKIN TÄNNE VOI KITJOITTAA? Tarkoitin kirjoittaa.
      Emme anna periksi. Kertoisin vielä Haamumiehestä sen että hän oli olevinaan paperittoman asemassa kun vaihtoi sukunimensä ja vaihtoi kaupunkia ja yritti hakea uudella sukunimellään töitä eikä näyttänyt kuin paria viimeistä työtodistusta työnantajille. Hän huomasi pian että hänen seuraajansa olivat hänen kannoillaan. Hän tavallaan leikki ja laikkii tietoisesti tätä peliä joskaan hänellä ei ole mitään nilkkapantoja ja tuskin siruakaan sisällään vaan häntä seurataan jostain ihme paikasta ihme laitteilla.

      • Anonyymi

        http://pjarvinen.blogspot.com/2017/10/gps-seuranta-tulee-vaajaamatta.html

        Ei tuo ihmisten seuranta ihme paikoista ihme laitteilla mikään ylitsepääsemätön asia ole mieltää. Se, että sinua on seurattu tai Haamumiesta on seurattu jo yli kolmekymmentä vuotta, tekee asiasta mielenkiintoisen. Totta on että siviiliin tuollaiset keksinnöt tulevat useiden vuosien viiveellä. Jotkut jopa puhuvat 50 - 100 vuoden viiveistä

        GPS-seuranta tulee vääjäämättä
        Neljä vuotta sitten Ollilan työryhmä esitti asteittaista siirtymistä kilometriveron käyttöön. Ehdotus sai paljon kielteistä julkisuutta -- eikö meitä nyt jo valvota ihan riittävästi, pitääkö seuranta ulottaa vielä autoiluunkin?

        Asian tiimoilla on ollut muutama vuosi hiljaista, mutta kilometrivero ei ole hävinnyt minnekään. Sille ei oikeastaan ole vaihtoehtoja. Kun bensaveron tuotto alkaa laskea, vastaava rahasumma on kerättävä jostain muualta liikenteestä. Uudet tekniikat tekevät keräämisen entistä helpommaksi.

        Sinä, joka kannatat itseään ajavia robottiautoja tai sähköautoihin siirtymistä, oletko tullut ajatelleeksi, että se tarkoittaa myös jatkuvaa ajamisen seurantaa ja siitä laskuttamista? Kun sähköautot alkavat yleistyä, polttoaineveron runsaan kahden miljardin tuotto alenee, ja on kompensoitava sähköautoilua verottamalla.

        Vero ei voi kohdistua yksinomaan ajoneuvoon, koska bensa-auton eliniän aikana kuluttaman polttoaineen koko verotuotto pitäisi lisätä sähköauton hintaan. Myöskään sähköveroa ei voi korottaa, koska se nostaisi kotitalouksien ja yritysten kustannuksia.

        Parhaiten polttoaineveron korvaisi lisämaksu, joka perittäisiin sähköautojen lataamisesta. Silloin sen tuotto riippuisi ajon määrästä, aivan kuten polttoaineveron nyt. Ongelmana on kuitenkin mahdollisuus ladata autoja taloyhtiön pihassa tai omasta kotipistorasiasta, mikä tekisi veron kiertämisestä houkuttelevaa.

        Ainoaksi ratkaisuksi taitaa jäädä kilometripohjainen vero. Sähköautojen seuranta tulee muutenkin olemaan helppoa, koska GPS-järjestelmät ja tietoliikenneyhteydet ovat niissä valmiina. Robottiautoissa asia on vielä yksinkertaisempi, sillä ne suorastaan vaativat reaaliaikaista seurantaa toimiakseen.

        Kaikista perusteluista huolimatta ajatus siitä, että autoni raportoisi koko ajan viranomaiselle, missä se ja minä liikumme, tuntuu vastenmieliseltä ja pelottavalta. Etenkin kun sen perimmäisenä motiivina on vain rahan kerääminen. Totta, älypuhelin tekee samaa, mutta siihen on hyvä syy: tukiaseman on pakko tietää, missä puhelin sijaitsee.

        Jos Haamumies näki televisiosta silloin tuon Elia Kazanin elokuvan Saarroksissa (The Boomerang) niin olihan siihen aikaan jo television katselua rekisteröivä tutkimus. FinnPanell suoritti sellaista ilman, että seurattavan oli tehtävä mitään merkintöjä katselupäiväkirjaansa. En tiedä miten ne vakoilivat telkkaria töllöttävia "sohvaperunoita". En usko että FinnPanell olisi lavastanut Palmen murhan, joka jäljitelee tuota filmiä, mutta tiedot ovat voineen valua ulkopuolisille, Sama mahdollisuus tulee nyt kun siviilitiedustelulaki tuli voimaan. Millä estää ettei vakoilutiedot valu ulkopuolisille tahoille, jotka sitten vaikka alkavat kiristää niillä valvonnan alla olevaa.


      • Anonyymi

        Elokuvassa on jäänyt tämä kävelytyyli mainitsematta, mutta Harold Israel ei sitten kuitenkaan juossut niinkuin juutalaiset yleensä tai kuin se josta sanonta on saanut alkunsa. The limping of Jacob (Ya'aqob), may mirror the name of the river, Jabbok (Yabbok sounds like "crooked" river), and Nahmanides (Deut. 2:10 of Jeshurun) gives the etymology "one who walks crookedly" for the name Jacob. Eli juutalainen juoksutyyli on alunperin merkinnyt ontuvan Jaakobin tapaa liikkua.

        "juossut niinkuin juutalaiset yleensä" Se on tuossa tuo poistamisen syy. Sinun olisi pitänyt olla tarkempi, sillä ei juutalaisilla yleensä ole mitään erityistä juoksutyyliä vaan Jaakobista sanottiin että se juoksee kiermurrellen ja ontuen.


      • Anonyymi

        Jaakopinpainiksi kutsutaan nykyisessä kielenkäytössä tilannetta, jossa henkilö joutuu ratkaisemaan suuren sisäisen ristiriidan.

        Nahmanides (Deut. 2:10 of Jeshurun) gives the etymology "one who walks crookedly" for the name Jacob.
        Täytyy muistaa että tuo etymologinen tulkinta nimestä on vain Nahmanidesin tulkinta. "one who walks crookedly" "Joka kävelee vinosti" Ei petterssonia sen takia pidätetty että tuo käveli vähän oudosti.

        Jaakob painii koko yön ajan tuntemattoman miehen kanssa voittaen tämän aamun koittaessa. Voitettu mies nimeää Jaakobin uudelleen Isra-Eliksi (hepreaksi "El kamppailee" tai "El hallitsee").

        Jaakob itse luonnehti tapahtunutta: "Minä olen nähnyt Jumalan kasvoista kasvoihin, ja silti olen elossa."

        Miten tämä nyt liittyy aiheeseen, en tiedä, mutta hyvää yleistietoa teille kaikille.

        Nahmanides (1194 Girona - n.1270 "Pyhällä Maalla") oli katalonialaissyntyinen rabbi, filosofi, kabbalisti ja raamatuntulkitsija. Hänet tunnettiin myös heprealaisittain nimellä Moshe ben Nahman Gerondi, katalonialaisella nimellä Bonastruc Ca Porta ja salanimellä Ramban. Nimi Nahmanides on kreikkalainen muoto.

        Nahmanides toimi pitkään Barcelonan juutalaisten hengellisenä johtajana, mutta hän päätti siirtyä Israelin maahan vuonna 1267. Nahmanideen vaikutus juutalaisuuden tulkintoihin on merkittävä.


      • Anonyymi

        Jaakopinpainiksi kutsutaan nykyisessä kielenkäytössä tilannetta, jossa henkilö joutuu ratkaisemaan suuren sisäisen ristiriidan.

        Me joudumme kohta kaikki käymään jonkinlaista Jaakobin painia, kun valvonnan lisäämisestä tehdään aina vaan tähteellisempää. Iso Veli valvoo.


      • Anonyymi

        Jopa omassa aloittamassakin ketjussa voi joku viesti jäädä pimentoon. Huomasi tuolta alkupäästä tällaisen eilispäivältä. Ajattelu kun on assosiatiivista niin aika humoristisesti kirjoittaja osaa liittää Hamppumiehen Haamumieheen, jonka tarina tuntuu kuin se olisi pilvessä keksitty; mutta se kun vaan on totta.

        Anonyymi
        1.6.2019 14:46
        Kannabiksesta ei saa sanoa mitään laillistamisen puolesta. Lähtee poistoon aika herkästi. Tänään koitin herätellä keskustelua kun tuli docstopin ohjelma hamppumies vastaan valtio.

        Ote eräästä kirjoituksestani, josta piti tulla kai jonkinlainen kirja tai pamfletti. Se jäi kesken, mutta siinä on sama teema kuin Palmen murhassa. Väärin syytetty mues vapautetaan kaikista syytteistä aivan kuin Christer Petersson, joka tosin oli juonessa mukana ja näytteli roolinsa.

        https://scholarlycommons.law.northwestern.edu/cgi/viewcontent.cgi?article=1955&context=jclc

        Saarroksissa elokuvassa ei puhuta ampujan kävelytyylistä mitään, mutta se on mukana siinä aidossa ja alkuperäisessä oikeudenkäynnissä Harold Israelia vastaan. Pettersonnilla oli hieman outo tyyli liikkua, jos katsotte netistä sen videolta. Minulla on kuva jossa hän painii alasti ilkosillaan karhuntaljan kanssa, mutta se ei kait ole Jaakobin painia.

        The state of Connecticut vs. Harold Israel - HathiTrust Tuo murha ei koskaan ratkennut eikä ratkennut Kennedynkään murha vaikka ei siinä mitään. Maailmassa on tapahtunut tuhansia murhia, joita ei olla ratkaistu. Mutta nyt ratkomme murhaa, jota koskaan ei tehty > nimittäin Palmen bluffi murhaa. Oskun ja Hamppumiehen kanssa.


    • Anonyymi

      TAAS POIMIN TUOLTA TOISESTA KETJUSTA TÄLLAISEN.

      Anonyymi
      31.5.2019 9:47
      Uusi
      Anonyymi
      24.5.2019 18:03
      Ajattelin aloittaa ketjun otsikolla "kuinka valheet jäävät elämään". Jos joku sanoo ettei valheita ole olemassa, niin kuin voisi sanoa, sillä ettei totuuttakaan ole olemassa, eli kuka voi sanoa, mikä on totta ylipäätään ja mikä ei. Tai mikä valhetta! Minä haluaisin kertoa mikä on valhetta mutta sitä ei aina saa sanoa. Se kielletään.

      Ja sitten kaiken huippuna on se, että näistä selvittämättömistä jutuista, joista totuutta ei saada selville, tulee jonkinlaisia klišeeitä vai miksi niitä kutsuisi.

      Tai nuo selvittämättömät tapahtumat ovat vain asioita, joista puhutaan niin kuin ne olisivat oikeasti tapahtuneet jokseenkin niin, mitä meille niistä on annettu muodostaa mielikuva niin kuin virallinen sana (valtamedian sana) on niistä kertomut. Jos kyseenalaistat jotain niin leimaudut foliohatuksi ja siten selvittämättömistä jutuista tulee omina itsenään eläviä käsitteitä joilla saadaan hämättyä ihmisten todellisuuden tajua. Niillä saadaan ihmiset uskomaan valheisiin.

      https://www.youtube.com/watch?v=NVcL_N03SWU

      Poliitikot käyttävät näitä valheita puheissaan ajaessaan jotain omia tarkoitusperiään. En nyt tarkoita ketään erityistä poliitikkoa vaan poliitikkoja ylipäätään. Tätä meneyelmää voisi kutsua propagandaksi. Kun puhutaan vaikka Krimin valtauksesta niin unohdetaan että siellä oli kansan äänestys niemimaan omasta kohtalosta ja puhuttaessa 9/11:sta niin asia liitetään automaattisesti Osama bin Ladeniin ja al-Qaidaan. Näin nuo valheet toimivat

      Anonyymi

      1.6.2019 2:05
      Uusi
      Kaikki ei varmaan muista tai edes tiedä mikä tuo Shanksville lento 93 oikein oli.
      https://fi.wikipedia.org/wiki/United_Airlinesin_lento_93

      Usein näistä tällaisista jutuista tehdään myös elokuvia. https://fi.wikipedia.org/wiki/United_93

      https://www.popularmechanics.com/military/a5688/debunking-911-myths-flight-93/
      Sitten ne synnyttää melkein heti myös salaliittoteorioita, jotka menevät tahallaan täysin hakoteille ja harhauttaa ihmiset olemaan puhumatta siitä, mikä tuollaisissa sekoseko-jutuissa on se täysin käsittämätön juttu niin kuin tässä tuo, että mihin se kone ja ihmiset oikein katosivat niin totaalisesti, ettei mitään jäänyt jäljelle, paitsi jälkeenpäin paikalle tuotu yksi koneen turbiineista. Siitä on kuva tuossa englannin kielisessä versiossa. https://en.wikipedia.org/wiki/United_Airlines_Flight_93

      Menikö se kone maan sisään, sillä jos koneet pystyvät menemään kivitalon (Pentagon) sisään ja teräsrunkoisten talojen sisään (Wtc_tornit) niin ei kai maa niin kovaa ole, etteikö kone tuollaisella nopeudella voisi sitten mennä maankin sisään. Jos näin on niin miksei heitä kaiveta sieltä ylös, jos vaikka joku olisi vielä hengissä, kun Jenkeissähän kaikki on mahdollista.

      Oskun tuntija vastasi viestiin. Hän ei taida ottaa vakavasti noita asioita, sillä kyllä pitäisi ajatella ollaanko me tosiaankin median pompoteltavissa. Tuolle tapahtumalle on järjestetty oikein muistomerkkikin. Sen nimeksi voitaisiin laittaa
      "Ylistys hölmöläisyydelle"

      Anonyymi
      1.6.2019 13:10
      "Menikö se kone maan sisään, sillä jos koneet pystyvät menemään kivitalon (Pentagon) sisään ja teräsrunkoisten talojen sisään (Wtc_tornit) niin ei kai maa niin kovaa ole, etteikö kone tuollaisella nopeudella voisi sitten mennä maankin sisään."
      Konetta lensi Osku, joka oli laittanut keulaan titaanivahvistukset. Ne myös suojelivat kuljettajaa. Törmäyksen jälkeen Oskuhan juoksi kaasuttamaan juutalaiset pois natsi-saksasta ja vasta sitten ampui Kennedyn. Kennedyhän oli hetkeä aiemmin potkaissut Palmea nivusiin johon tämä sitten menehtyikin.

      https://en.wikipedia.org/wiki/Flight_93_National_Memorial "hölmöyden ylistys"

      Eikö jenkeillä ole käynyt mielessä kaivaa omaisiaan ylös sieltä maan sisästä. Nyky tekniikalla se ei olisi vaikeaa. Tulipalokin on täytynyt sammua kun kone upposi maan uumeniin vai mihin se kone häipyi. Höyrystyikö se ilmaan jostain syystä.

      Miksei poliitikot ja virkamiehet ota kantaa vaikka tällaiseen asiaan mikä ei mene tavalliseen kansaan tai sen tajuntaan millään. Täytyykö meidän vaan hyväksyä mitä meille valtamedian taholta syötetään ja jos olet eri mieltä niin olet foliopää vai -hattuko se oli.

    Ketjusta on poistettu 20 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5730
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3607
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      215
      1804
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1732
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      94
      1192
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      29
      1155
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      927
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      263
      910
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      74
      867
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      848
    Aihe