KiihtelysVAARAN kellonsoittaja

Anonyymi

Supo aloittanut tietojen keräämisen

Suojelupoliisi ei vielä arvioi, joudutaanko Suomen uhka-arviota päivittämään Uudessa-Seelannissa tapahtuneen terrori-iskun jäljiltä. Supo kerää parhaillaan tietoa teon mahdollisista yhteyksistä Suomeen kansainvälisessä yhteistyössä.

Suojelupoliisin uhka-arviossa on huomioitu lähinnä radikaali-islamististen ryhmien mahdollisesti aiheuttama uhka maallemme. Sen sijaan äärioikeistolaisten ryhmien tai ns. vastajihadistisen liikehdinnän varalta uhka-arviota ei Suomessa ole laadittu.

Suomessa ollut neljä kirkkotuhopolttoa ja kaikki olleet enemmän tai vähemmän sekopäitä jotka nuo palot ovat tehneet, mutta jos niiden palojen takana on suuremmat voimat ja nuo tekijät ovat olleet vain ns. bulvaaneja niin mites Supon suu sitten pannaan. Supo koira on pieni tekijä niiden voimien rinnalla. Ehkä siellä on samat naamat näiden tekojen takana jotka lavastivat Palmen murhan. Supo koiran olisi jo vihdoin alettava tajuamaan asioita ja työntää ne uhka-arvionsa kerronko minne.

146

1080

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Tulee tosta Kiihtelyksestä mieleen kiihtyminen. Kiihtymisen vaara. Keltaliivit käy aina vaan kuumempana Ranskassa. Turha se on enää jotain muslimeja syyttää jostain terroriteoista kun niitä tekee vakulaiset ite ja syyttää niistä musulmaaneja.

      • Anonyymi

        "Kiihtelys" tarkoittaa nahkojen yksikköä, tarkemmin sanoen 40 oravannahan nippua.


      • Anonyymi

        Oravasta tuli mieleen kun Pikku-Kallelta opettaja kysyi: "Mikä on ruskeahäntäinen ja hyppelee puussa?" "Nodmaalisti se olis kyllä odava, mutta kun uskonnonopettaja kysyy, niin sen täytyy olla Gdistus."

        Oravannahat oli kansainvälinen valuutta, sillä kyllä suomalainen orava tais olla ihan samannäköne ko vaikka amerikkalainen orava. Nahat oli samannäköisiä ja arvoisia. Auto tais maksaa tuolloin, kun se oli vielä valuuttana, niin jotain 398245 kiihtelystä. Riippuen merkistä teitenkin. Trabant tais olla halvin.


    • Anonyymi

      Tuollaiset sekopäiset aloitukset tulisi poistaa.

      Tämä on historiapalsta, ei sekopäisten kerho.

    • Anonyymi

      Turha se on enää jotain muslimeja syyttää jostain terroriteoista kun niitä tekee vakulaiset ite . Tarkoitit varmaan valkolaiset (vakulaiset), mutta et kai vaan tarkoittanut Stay Behind järjestöä?

      Operaatio Gladio on koodinimi, joka tarkoittaa Naton niin sanottua ”stay behind” -verkostoa ja maanalaista armeijaa, joka perustettiin Italiaan mahdollisen Neuvostoliiton johtaman Varsovan liiton hyökkäyksen tai kommunistien vallankaappauksen varalta.

      https://fi.wikipedia.org/wiki/Operaatio_Gladio
      https://en.wikipedia.org/wiki/Stay-behind
      https://sv.wikipedia.org/wiki/Stay-behind


      https://www.hameensanomat.fi/uutiset/terroriteko-rauhallisessa-uudessa-seelannissa-yllatti-supo-keraa-parhaillaan-tietoa-kansainvalisessa-yhteistyossa-657561/

    • Anonyymi

      Tuokin sekopää kirjoittaa Amomyyminä eikä uskalla paljastaa omaa nimeään. Oli vaan tyytyväinen kun aloitin näinkin rohkean aloituksen joskin myös amomyymimä.

      Anonyymi
      30.4.2019 8:31
      Uusi
      Tuollaiset sekopäiset aloitukset tulisi poistaa.
      Tämä on historiapalsta, ei sekopäisten kerho.

    • Anonyymi

      Supo on osa tuota Naton salaista armeijaa joka toimii kaikissa länsimaissa juutalaismedian tukemana.

    • Anonyymi

      Yksittäiset iskut saattavat saada aikaan niin sanotun copycat-ilmiön, jossa väkivallantekoja kopioidaan keinoja kaihtamatta. On myös tapauksia, joissa ihannoidaan nimenomaan tekotapoja, ei niinkään iskujen tekijöitä. (ottakaa huomioon että tämä oli kirjoitettu ennen Sri Lankan iskuja)

      Jäljittelyrikos (engl. copycat crime) tarkoittaa rikosta, jonka esikuvana on ollut julkisuudessa aiemmin esiintynyt rikos. (sanoivat että Sri Lanka oli kosto Uuden-Seelannin iskuille)
      https://fi.wikipedia.org/wiki/Jäljittelyrikos

      • Anonyymi

        v*'u, mitä pas*aa. Taas idioottimainen avaus, tärähtäneeltä avaajalta. Kiinnostaa ihan vit*sti...


    • Anonyymi

      Taidat tykätä?

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Ei hän dadikalisoitunut islamista. Taas tuli kirjoitusvirhe vai onko dadikalisoituminen vaikka 'daddy'- kalisoitumista. Daddy kun on isi. Isis on aina kaikkien temppujen takana. Onko se sun isis > isipappa. Onko sun isäs entinen taistolainen jota 'Stay Behind'-järjestö vihas ja perusti jopa Suomeen oman sulunsa, josta me emme tiedä mitään. He toimivat selkiemme takana.

    • Anonyymi

      Perusti jopa Suomeen oman sulunsa, josta me emme tiedä mitään. He toimivat selkiemme takana. Perusti oman sulunsa. Tarkoitin tietenkin solunsa. Nyt meillä on siviilitiedustelulaki voimassa joka meni läpi ilman mitään äänestystä eduskunnassa. Se meni läpi kiireellisenä tosta vaan ja nykyisen eduskunnan ei tarvitse ottaa siihen mitään kantaa.

      Poliisi saa nyt tarkkailla sinua etälaitteillaan seinien ja kattojen läpi mielinmäärin. Se hakee nääs islamisteja > Isistä > sun isipappaa, jolla vielä on järki päässä toisin kuin sinulla.

      Se ei hae äärioikeistolaisia eikä kommareita vaan islamisteja ja sinä olet siitä niin mielissäsi kun se turvaa sinun elosi täällä lintukodossa. Koska tulee joku isku pohjolaan? Koska tulee uus Palme.

    • Anonyymi

      Anonyymi
      30.4.2019 11:36
      Uusi
      Aloitin uuden ketjun kun minulta taas poistettiin kokonainen ketju. Tuolla alla ketju joka poistettiin.

      Anonyymi
      25.4.2019 1:09
      Peli näemmä jatkuu tuolla:

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/15635588/masentavaa-3#comment-97376195 (tämä poistettiin)
      https://keskustelu.suomi24.fi/t/15627298/notre-damen-palo-oli-enne#comment-97376072

      Mutta vielä on ketjuja joita ei olla poistettu. Supo koiralle alkaa tulla kuumat oltavat. Paljastuu että Suomi on mukana Naton salaisen armeijan touhuissa lavastaessaan nyt vaikka vaan Olof Palmen murhan, josta olen kirjoittanut vaikka tuossa ketjussa. Lukekaa jos kiinnostaa, https://keskustelu.suomi24.fi/haku?keyword=olavi palmun murhe

    • Anonyymi
      • Anonyymi

        https://urbaanisanakirja.com/word/heittaa-kirveensa-kaivoon/

        heittää kirveensä kaivoon
        HIM
        25.11.2013

        luovuttaa, hukata mahdollisuutensa, esiintyy myös muodossa heittää kirveensä järveen, joka on suora käännös ruotsista.

        Kiitos sanoistasi kuitenkin vaikka ei tämä nyt "mielipuolen päiväkirjoja" vastaa. Parempi kirves kaivossa kuin toisen aivoissa. Heh heh minulla sitä vitsejä piisaa. Pyy pivossa on paras.


      • Anonyymi

        https://keskustelu.suomi24.fi/t/15286404/olavi-palmun-murhe

        Tästä pääset suoraan tuohon ketjuun. Poimin sieltä tuollaisen lauseen. Se on totta. Ei voi muistaa.

        Traumaattisia tapahtumia ei useinkaan voi muistaa tai toistaa sanallisessa muodossa, vaan ne nimenomaan muistetaan takaumina.

        Mikä on takauma?

        https://fi.wikipedia.org/wiki/Takauma

        Tahattomasti toistuvien muistikuvien vaikeasti tavoitettavasta luonteesta johtuen niiden kokemisesta tiedetään hyvin vähän. Teoreetikot ovat kuitenkin yksimielisiä siitä, että ilmiö johtuu osin tavasta, jolla muistikuvat tietyn tyyppisistä tapahtumista alustavasti taltioidaan muistiin, osin siitä, millainen muistin rakenne on, ja myös siitä, millaisena henkilö myöhemmin muistaa tapahtuman. Takaumat ovat yleensä traumaattisia, lisäys minun.


      • Anonyymi

        Traumaattisia tapahtumia ei useinkaan voi muistaa tai toistaa sanallisessa muodossa, vaan ne nimenomaan muistetaan takaumina.

        Mikä on takauma?

        https://fi.wikipedia.org/wiki/Takauma

        Palmen murhan silminnäkijöillä ei varsinaisesti voi olla traumoja, sillä he eivät tienneet ketä tai kuka ammuttiin (Rouva Palme on tietenkin eri asia). Onhan se tietenkin traumaattista kun näkee että joku ammutaan keskellä (kirkasta iltaa eli ei päivää) keskellä kaupunkia. Trauman Palmen murhasta tekivät media ja poliisi. Kaikki silminnäkijät kertovat asiasta niin kuin se olisi ollut heille jonkin trauma. Ennen kuin se tuli traumaksi niin heillä pitäisi muistikuvat olla sanoilla kuvattavia, mutta kaikki puhuvat pelkkää paskaa. Heidän todistuksensa on nähtävissä täälä netissä, mutta nyt en jaksa alkaa kaivamaan niitä esiin kun vappusima alkaa liikaa vaikuttamaan. Terveisiä Laelle Lappiin. Hän on lukenut ne.


    • Anonyymi

      Minusta tulisi varmaan hyvä 'Putous'-hahmo. Löysin kun selailin vanhoja kirjoituksiani niin tällaisen sivun. Se nyt on repäisty irti kontekstistään, mutta siihen kuului vielä kuvat niin vähän alkoi naurattamaan varsinkin tuo "minähän se varsinaisen vitsin keksin" tai "Heh heh minulla sitä vitsiä piisaa. " Tässä tuo sivu. Kontekstiä en pysty tuomaan esiin.

      Soittaako Cisero kelloa? Kenelle kellot soivat? Olen antanut Ruotsin kuninkaalle Sisan vai onko se Sikan pään. Vittorio de Sica lausutaan Ruotsissa Vittuurio de Siikka vai Siika. Hauki on kala mutta niin se on siikakin. Ulkoaoppiminen on vaikeaa jos on kova alapää. Heh heh minulla sitä vitsiä piisaa. Jos olette tarinastani täysin ulkona niin siihen ei sitten auta Viron Erkkikään, joka on aina pihatöissä ja siten pihalla kuin lumpeenkukko Junttilan tuvan orrella.

      Fredrik I (1676–1751) oli Ruotsin kuningas (1720 - 1751). Kuinka mä jaksan jauhaa tätä paskaa. Minulla sitä vitsiä piisaa hehhehe! Minkä ihmeen takia Palmen murhaaja leikkaisi viiksensä kasvattaakseen ne sitten uudestaan murhan jälkeen. Luuliko siten saavan alibin kun ylähuuli oli valkoinen ajelun jäljiltä. Mutta se ei näytä vaalemmalta ellei sänki olisi jo kasvanut hieman. Murhaaja siis ajoi viiksensä päivää paria ennen tietäen että tulisi tappamaan Palmen ja näyttämään naamansa taideopiskelijalle, että se varmaan muistetaan ja muistetaan varsinkin vaalen ylähuulen takia. Ruotsalaista logikkaa.

      Ruova Palmehan sanoi muistavansa miehensä murhaajan pitkän nenän ja vaalean ylähuulen perusteella, lisäys minun - Lisäys omaan tekstiini.

      Varsinaisia todisteita sen puolesta, että kuninkaan (Kaarle ykskaks XII) olisi tappanut maanmies, ei ole, mutta epäilyjä on herättänyt esimerkiksi se, miten nopeasti Fredrik I osasi reagoida Kaarlen kuolemasta saatuun tietoon. Sekään ei ollut ensimmäinen poliittinen murha Ruotsissa.

      Onhan niitä ollut enemmän kuin Suomessa. Kustaa kolmas oli yksi.

    • Anonyymi

      Mä en tiedä tekeekö tämä kone (läppäri) noita kirjoitusvirheitä vai minä. Kyllä mä ainakin oikoluen tekstin ennen ko laitan sen meneen. Aina sinne sitte vaa ilmestyy se kirotusvire (perkele) Nyt se on tuolla alhaalla. (Se irroittelee näitä viestejä niiden kintekstesta poistamalla niitä ) Tarkoitin tuettty kOnteksteista. Konteksti. Mikä se on? https://en.wikipedia.org/wiki/Context_(language_use)
      Suomeks > Määritelmä:
      1. asiayhteys
      2. tekstin esiintymisympäristö

      Anonyymi
      30.4.2019 13:47
      Nyt alkoi taas tuo moderaattorin pelleilyt. Sillä joko ei ole mitään järkeä päässä tai sitten se on tosi vittumainen henkilö. Se irroittelee näitä viestejä niiden kintekstesta poistamalla niitä jolloin seuraava viesti saattaa tuntua täysin sekaiselta kun ei sitä voida liittää siihen tarinan jatkumoon.

      Joko olette päässeet jyvälle mitä ajan takaa. Murhaajia, terroristeja, mulkkuja ja paskiaisia.

      • Anonyymi

        Tuttua touhua. Pari kuukautta on pitänyt olla huipputarkkana ettei lähetä tekstiä jota itse ei allekirjoittaisi, oikolukijan pikkuväännöksien jälkeen.
        Kaikkialle vakoojat ehtivätkin disinformoimaan.


    • Anonyymi

      Katson juuri uutisia helpolla suomen kielellä. Niin kuin en vaikeasta ymmärtäisi. Lainasin tämän tuolta toisesta viestistä. Lannoitteet rehevöittävät vesistäjä. Mitäs Kepu siihen? Sinilevä ongelma.

      SananvapaudenPilakuva
      23.1.2019 17:08

      Ja kaikki tämäkö alkoi kun joku piirsi pilakuvan Muhammetista. Vai alkoiko tämä jo vuonna 1986.

      https://vignette2.wikia.nocookie.net/palmemordet/images/8/8f/Fantomen.jpg/revision/latest?cb=20110731144435

      https://www.theguardian.com/world/2018/dec/12/cherif-chekkat-who-is-the-strasbourg-shooting-suspect
      https://www.bbc.com/news/uk-40019135
      https://www.bbc.com/news/world-europe-44399293
      https://www.telegraph.co.uk/news/2017/04/04/st-petersburg-bombing-suspectakbarzhon-jalilov/
      https://www.telegraph.co.uk/news/2018/09/19/khalid-masoods-mother-feared-westminster-terrorist-would-kill/
      https://www.rferl.org/a/uzbek-istanbul-nightclub-attack-islamic-state-trial-begins/28908886.html
      https://www.counterextremism.com/extremists/anis-amri
      https://en.wikipedia.org/wiki/Mohamed_Lahouaiej-Bouhlel
      https://www.nytimes.com/2016/03/25/world/europe/expanding-portraits-of-brussels-bombers-ibrahim-and-khalid-el-bakraoui.html
      https://www.nytimes.com/2016/03/26/world/europe/najim-laachraoui-24-bomb-maker-for-paris-and-brussels-attacks.html
      https://en.wikipedia.org/wiki/2015_Copenhagen_shootings#Perpetrator
      https://www.bbc.com/news/world-europe-31489264
      https://en.wikipedia.org/wiki/2015_Copenhagen_shootings
      https://edition.cnn.com/2015/01/13/world/kouachi-brothers-radicalization/index.html
      http://int.search.tb.ask.com/search/video.jhtml?n=&pg=video&pn=1&qs=&searchfor=video non censurato poliziotto non e colpito quando sparato alla testa hebdo&ss=sub&st=site&tpr=sbt&vidOrd=1&vidId=ZYd_GQh-eRw

      kaikki yksittäistapauksia > ei mitään JATKUMOA paitsi tutkijan päässä ns. synkronisiteetina.

      SananvapaudenPilakuva
      23.1.2019 17:13

      Tuohon sakkiin yritti Suomen Turun toripuukottaja Bouanane (punanenä) ja puuttuhan tuosta listasta vaikka Barcelona iskijät päivää ennen kun punanenä iski Turussa. Kaikki Marokosta.
      https://www.bbc.com/news/world-europe-41005718 Saiko Suomi tuolta inspiraation.

      Manchesterin puukotus https://edition.cnn.com/2018/12/31/europe/manchester-stabbing/index.html
      https://www.express.co.uk/news/world/1065632/copenhagen-stabbing-nightclub-gothersgade-borgergade-denmark Saiko Tanska Manchesterista idean kultorvetin iskuun. Puukotus torilla.
      Police said parts of Copenhagen’s Kultorvet were also closed after reports of a separate knife attack. (kaksi samanaikaista puukotusta mutta poliisi ei tutki yhreyttä kultorvetin ja Mansen välillä.
      Copenhagen Police investigator Søren Lauritsen said: “At present, we cannot say whether the two episodes are related. We are still investigating this.” Siinä se vitsi pilee. Tutkitaan vääriä yhteyksiä.

      Berliinin isku 2016 tapahtui 19. joulukuuta 2016 noin kello 20 paikallista aikaa, kun tunisialainen mies Anis Amri ajoi Scania-merkkisellä rekka-autolla väkijoukkoon Breitscheidplatzilla Berliinin joulumarkkinoilla Saksassa.
      Iskussa kuoli seitsemän saksalaista, yksi Tšekin, yksi Ukrainan, yksi Italian, yksi Israelin ja yksi Puolan kansalainen. Viides ulkomaalainen oli puolalainen vaikka hän taisi olla ensimmäinen. Puolalaisen kuljetusyrityksen omistaman kuorma-auton alkuperäinen kuljettaja, 37-vuotias Lukasz Urban. Bartosz Niedzielski kuolee Strasburgissa. Sitten tulee se Adamoviczin puukotus. Mutta se onkin jo sitten erilainen siinä mielessä ettei kukaan huuda Allahu Äkbääriä ja sillä on enennän yhtäläisyyttä Jo Coxin ja Anna Lindhin kanssa josta täällä Suomi 24:ssä oltiin juuri puhuttu. Saiko Puola idean iskuun täältä ja olivatko puolalaiset uhrit myös antamassa siihen inspiraatiota. Ottaen huomioon että jostainhan nuo lavastajat saavat ideansa noihin iskuihin.
      https://www.dw.com/en/polish-man-dies-after-strasbourg-attack/a-46765326
      https://www.bbc.com/news/world-europe-46867286
      https://en.wikipedia.org/wiki/Murder_of_Jo_Cox

      https://www.youtube.com/watch?v=DaJqL6MslJw

      Hän kuoli 9/11 > ei saa ajatella että sillä olisi jotain yhteistä ja muutenkin kaikki ovat yksittäistapauksia.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      "Lannoitteet rehevöittävät vesistäjä. Mitäs Kepu siihen?"
      Ei jumalauta! Minä kirjoitin vesistöjä enkä vesistäjä. Tämä saatanan ropponen muuttaa noita kirjaimia sen jälkeen kun olen laittanut viestin eteenpäin. Vai väitätkö että kuvittelen vain ja minä olen väärässä. Nyt katson oikein todella tarkkaan onko yhtään kirjoitusvirhettä ja laitan tämän eteenpäin. (mä oon vähän vappusimoissa)

      Tuo vesistöjen rehevöityminen johtuu muuten siitä paskasta mitä kepulaiset levittävät pelloilleen. Eikä vain pelloilleen vaan myös teidän mieliinne.

    • Anonyymi

      Monesti ihminen ei halua uskoa jotain asiaa todeksi vaan torjuu sen (se siirtyy implisiittisesti muistiin kuitenkin ja pulpahtelee sieltä esiin aiheuttaen pahaa mieltä kun jokin asiayhteys herättää sen. (kello)

      Anonyymi
      30.4.2019 9:29
      v*'u, mitä pas*aa. Taas idioottimainen avaus, tärähtäneeltä avaajalta. Kiinnostaa ihan vit*sti...

      Sama ilmiö vitseissä jotka eivät naurata pätkääkään ja ne torjutaan mauttomuuksina. Varsinkin vitsit jotka saattavat kertoa totuudesta liikaa jonkun kannalta katsottuna)

      Psykoanalyysin perustaja Sigmund Freud esitteli ensimmäisenä psyykkisenä puolustuskeinona torjunnan jo vuonna 1893, ja vuonna 1926 kirjassaan Esto, oire ja ahdistus hän esitti, että puolustautumisprosessi on yläkäsite, jonka alaisuuteen kuuluvat muiden muassa torjunta, projektio ja tapahtumattomaksi tekeminen. — Freudin tytär Anna Freud kehitti merkittävästi puolustus-mekanismin käsitettä kirjassaan Minän suojautumiskeinot (1936)

      https://www.youtube.com/watch?v=oi_yaf9ThhA
      https://www.expressen.se/nyheter/sigge-skulle-ha-blivit-offret/

      Minä pidän näitä huonoina vitseinä. Miksi suomalaiset olisivat murhanneet Palmen. Mutta miksi suomalaiset eivät ota kantaa siihen kuka voisi olla murhannut Palmen jos suomalaiset kuitenkin uskovat että hänet murhattiin.
      Minä en usko että hänet ammuttiin tuolla Dekoriman kulmauksessa. Se oli lavastus.

    • Anonyymi

      Onko näillä jotain yhteistä tai voidaanko nähdä jotain jatkumoa näissä iskuissa. Rikö se ole niin että he radikalisoituivat kaikki omia aikoinaan eikä mikään Isis käskenyt heitä tehdä iskunsa jos nuo iskut hyt ovat oikeita eli totta, jota minä epäilen. Luulen että ne on lavastettuja niin kuin moni muu.

      https://en.wikipedia.org/wiki/Mohamed_Lahouaiej-Bouhlel
      https://www.counterextremism.com/extremists/anis-amri
      https://www.telegraph.co.uk/news/2018/09/19/khalid-masoods-mother-feared-westminster-terrorist-would-kill/
      https://www.bbc.com/news/world-europe-44399293
      https://www.theguardian.com/world/2018/dec/12/cherif-chekkat-who-is-the-strasbourg-shooting-suspect

      Mutta sinä päätät. Saat uskoa mihin itse haluat. kai sinä uskot vielä joulupukkiinkin. Usko mielummin Norwichin Teemu Pukkiin ja formulakuski Bottakseen.

    • Anonyymi

      Mikä on takauma?

      https://fi.wikipedia.org/wiki/Takauma

      Palmen murhan silminnäkijöillä ei varsinaisesti voi olla traumoja, sillä he eivät tienneet ketä tai kuka ammuttiin (Rouva Palme on tietenkin eri asia). Onhan se tietenkin traumaattista kun näkee että joku ammutaan keskellä (kirkasta iltaa eli ei päivää) keskellä kaupunkia. Trauman Palmen murhasta tekivät media ja poliisi.

      Keskellä kirkasta iltaa. Valaistus ei ollut mitenkään kirkas tuossa kadun kulmauksessa ja sitä paitsi oikeastaan kukaan muu kuin Lisbet Palme (uhrin vaimo) ei nähnyt "murhaajan" kasvoja. Laitoin sanan murhaaja lainausmerkkien sisään, sillä minä väitän ettei ketään "murhattu" tuolloin tuossa kadun kulmauksessa. Se on vaikea mieltää, mutta minä näen asian tuolla lailla. Muuta järkevää selitystä ei ole.

    • Anonyymi

      Aika jännä juttu. Taidat olla oikeassa eli alan uskoa sinuun ennemminkin kuin valtamediaan joka näemmä kirjoittaa asiasta kuin asiasta pelkkää paskaa.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Ymmärtääksemme kuinka vanhasta asiasta on kyse niin laitan tämän Ryotsin ehkä kuuluisimman rikosalan expertin kaksi juttua töhön linkeiksi. Siinä kellolla on oma roolinsa ja ajalla ylipäätään joskin soittaja on vieläkin hukassa.
      https://www.youtube.com/watch?v=oi_yaf9ThhA
      Ajoista puheen ollen tässä alla olevassa linkissä kiistellään poliisin murhapaikalle tuloajoista.
      https://www.youtube.com/watch?v=icxVRgZNFzw (sääli ettei tätä olla tekstitetty suomeksi)
      Perssonista ei taida olla apua Palmen murhan ratkaisussa ellei hän myönnä että se oli bluffia.
      https://www.youtube.com/watch?v=FDzDeZV0_e8
      Mutta sitähän Ruotsissa ei kukaan uskalla sanoa tai edes myöntää pienenä mahdollisuutena.
      https://www.youtube.com/watch?v=RbT5KuhrU38
      Joku on tosin heittänyt sellaisenkin teorian ilmoille ja syyksi sanoo että Palme pakeni maasta kun tuo oli saabut HIV-tartunnan Ebbe Karlsonilta. Murhapaikalla oli kaksoisolennot näyttelemässä.
      Persson on myös loistava kirjailija omassa genressään joka on rikosromaanit. Tässä näytelmässä suomalainen nainen ratkaisee murhan. Nainen on nimeltään Marja Ruotsalainen. Aikamoinen sattuma jos saan sanoa. https://www.youtube.com/watch?v=ehqUw31s0PA

      • Anonyymi

        Itse tykkään paljon google-kääntäjästä. Sen avulla olen ratkaissut valtavan määrän erittäin mielenkiintoisia juttuja.
        Tämä oli tiukka pähkinä, mutta herra G sen onneksi ratkoi:

        Paholainen on yksityiskohdissa. Muutamia poikkeuksia on. ole varuillasi
        zi, ci, si, zhi, chi, shi, ri : 'i' ei ole kuin h e .
        Zi, ci, si, kokeile lentävän mehiläisen zzzin (tai sanan "buzz") ääntä . zi = dszzz , ci = tszzz , si = szzz .
        Zhi, chi, shi, ri, kun teet buzzing zzz, käyrä kieli hieman.
        Yan, Ian : a on lähes aina ah , esimerkiksi 'pan' ei pAhn ole pannulla ; Lukuun ottamatta yhdistelmää "ian" (tai "yan"), kun se on todellakin kuin ind ian . Mutta jos yhdistelmä on "iang" tai "yang", se palaa ah .
        eli ue, te : tässä e kuulostaav e s.
        ju, qu, xu, yu : tässä u on pyöristetty etu-vokaali, jota ei löydy englannista. Se auttaa, jos tiedät ranskaa. Esimerkiksi sana "xu" sanotaan ensinsh e , sitten pidätkö kaikki kiinteät mutta huulilla. Pyöristetty etummainen vokaali voi näkyä muualla pinyinissä, ja se voidaan kirjoittaa epävirallisesti nimellä 'v'. Muodollisesti sitä edustaa umlauted u, eli 'u', jossa on kaksi pistettä.
        Pidä myös mielessä joitakin englanninkielisiä ääniä yllä olevassa taulukossa ovat vain likiarvot . Mutta tässä vaiheessa olet jo pinyinin mestari, onnittelut!


    • Anonyymi

      LEIF GW Perssonista ei taida olla apua Palmen murhan ratkaisussa ellei hän myönnä että se oli bluffia.
      Jos hän myöntää että se olisi ollut huijaus ja lavastus niin ei hän silloin murhaa ratkaisisi vaan bluffin.

    • Anonyymi

      On ilahduttavaa todeta että joku ainakin on lukenut näitä jaarituksiani ja siirrynkin kohta pikkuhiljaa paljastamaan sitä syytä miksi Palme suostui lavastamaan oman murhansa. Se ei tasan ole voinut olla hänen oma ideansa.

    • Anonyymi

      https://areena.yle.fi/1-4531213

      Äsken katsoin tuon ohjelman. Mielenkiintoista, mutta olen vihkiytynyt asiaan melkein koko tämän yli kolmenkymmenen vuoden ajan kun Palmen murhasta alettiin etsimään määrätyn näköistä heppua. Heppu heitä. Samaan syssyyn menee se "onks Viljoo näkyny tyyppi"

      https://www.youtube.com/watch?v=iFfAmz0zF04
      https://www.youtube.com/watch?v=3IpxMQ2f9PU&list=RDiFfAmz0zF04&index=2
      https://www.youtube.com/watch?v=e-v3-v0AnaQ&list=RDiFfAmz0zF04&index=3
      https://www.youtube.com/watch?v=QYxbUYqAhTY&list=RDiFfAmz0zF04&index=5

      Oliko Heppuhein kaksoisolento tuo Haamumies josta yritettiin tehdä Palmen murhaaja?

      Älyvapaa palokuntakin liitty asiaan nimellään. Älyvapaa. https://keskustelu.suomi24.fi/t/15627298/notre-damen-palo-oli-enne

      Palmen murhasta tehtiin viihdettä, mutta ei enää. Kaikki uskovat, että hänet ammuttiin tuohon kadunkulmaukseen. mikä on täyttä soopaa. Ei ainoatakaan todistetta siitä, että näin olisi käynyt. Todistajat on manipuloitu "false memory" syötteillä joten he uskovat jopa itsekin kaikkeen paskaan mihin heidät oltiin vedetty.

      • Anonyymi

        Aika mielenkiintoista. Hetken ehkä mielenkiintoisinta ikinä, mitä Amerikassa on käynyt. No, sitten herra G tuli hätiin. "
        Agarwood, joka tunnetaan myös nimellä Shenshuixiang, on mausteiden tuoksu, se on hartsin koagulantti rungon xylemin jälkeen, kun agarwood on kasvuprosessissa, ulkoinen voima tunkeutuu, ja tietyntyyppisen bakteeriviruksen infektio tuottaa itse vasta-aineen ja vastustaa vieraita. Agarwood-puuhun tiivistyvä aggressio muodostaa tietyn tuotteen, eräänlaisen öljyn, jota kutsutaan "agarwoodiksi tai tuoksuvaksi tuoksuksi".

        Jos agarwood-puuta ei ole altistettu bakteeri-infektion mutaatiolle 50 tai 100 vuotta, eikä öljyä (agarwood) ole, agarwood-puu on arvoton."


    • Anonyymi

      Väärä muisti (false memory) on tärkeä osa psykologista tutkimusta, koska se on sidoksissa moniin
      mielenterveyshäiriöihin, kuten PTSD (tunneperäiseen stressihäiriöön).

      https://fi.wikipedia.org/wiki/Traumaperäinen_stressihäiriö (ei aukene)
      https://en.wikipedia.org/wiki/Posttraumatic_stress_disorder (hae listasta kieli suomi)

      False memory is an important part of psychological research because of the ties it has to a large number of mental disorders, such as PTSD.

      https://en.wikipedia.org/wiki/False_memory

      Minua ei olla diagnostoitu paitsi täällä Suomi 24 foorumissa erinäisin nimityksin. Vammainen ja sekopäinen ja paljon samankaltaisin nimityksin, mutta itse kärsin vain super muistista.

      https://fi.wikipedia.org/wiki/Hypertymesia

      Highly Superior Autobiographical Memory lyh. HSAM, on erittäin harvinainen neurologinen tila jossa henkilö muistaa elämässä tapahtuneet asiat päivämäärien ja jopa kellon tarkkuudella vuosikymmenien taakse. Olen siis muistivammainen ja kärsin siitä siksi kun näen kuinka muistivammaisia täällä määrätyt tyypit ovat jotka nykyään ovat kaikki vain Anonyymeja.

      Anonyymi
      30.4.2019 8:31
      Tuollaiset sekopäiset aloitukset tulisi poistaa.
      Tämä on historiapalsta, ei sekopäisten kerho.

      https://fi.wikipedia.org/wiki/Hypertymesia

      • Anonyymi

        Älyttömän mielenkiintoista. Tähän astisen elämäni mielenkiintoisin tapaus. Kunnes herra G tuli ja nokitti.
        "Jakarta - Ääntenlaskentatietojärjestelmään (Situng) tähän päivään saakka tallennetut tiedot ovat saavuttaneet 61%. KPU: n todellinen määrä osoitti, että Jokowi-Ma'ruf Amin otti tilapäisesti johtoon Prabowo-Sandiaga Unon.

        Päätellen AFP sivuston pemilu2019.kpu.go.id torstaina (02.5.2019), klo 19:48, data, joka on peräisin 496 326 TPS (61,02244%). On tunnettua, että 2019-vaaleissa koko Indonesiassa on yhteensä 813.350 äänestyspaikkaa, joista

        seuraa tulokset , jotka ovat tulleet KPU: n todellisesta määrästä :
        01. Jokowi-Ma'ruf 52 351 173 ääntä (56.07%)
        02. Prabowo-Sandiaga 41,017,334 äänestys (43,93%)"


    • Anonyymi

      Ettet sää vaa oo tollane savantti. https://fi.wikipedia.org/wiki/Savant

      Vaikka savanteilla on ilmiömäinen muisti, heidän päättelykykynsä saattaa olla niin heikko, että heidät luokitellaan syvästi kehitysvammaisiksi.

      Miten sä päättelit että Palmen murha on bluffia?

    • Anonyymi

      "Minua ei olla diagnostoitu paitsi täällä Suomi 24 foorumissa erinäisin nimityksin. Vammainen ja sekopäinen ja paljon samankaltaisin nimityksin, mutta itse kärsin vain super muistista".

      Eikö olekin äärettömän MiEEEEEEElenkiintoista? En taaskaan muista oikeastaan eilisestä mitään, vaikken juonut kuin sen kossupullon jämät mikä vapusta jäi. Pullo tosin oli puolentoista litranen.

      Mutta asiaan. En kerro vielä miksi päättelen Palmen murhasta mitäkin vaan kun avasin tietokoneen äsken niin tämä avautui ensimmäisenä eteen. Olinko surffaillut tuossa 'enne'-ketjussa.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/15627298/notre-damen-palo-oli-enne

      Otetaan huomioon että se ei ole minun aloittama ketju. Äsken tuli vaan mieleen että joko virallinen selitys Nôtre Damen kirkkopaloon on tullut ja onko sen pappilan palo selvitetty. Näin ne asiat hautautuu menneisyyteen ja historiaan ja jos niitä sieltä kaivat esiin niin saan leiman otsaasi.

      Anonyymi
      17.4.2019 20:02

      Yhden kuvan alla tai päällä teksti: Ihmiset ilmoittivat kuulleensa "buum", ehkä epäillään terroja.
      People reported they heard a “boom”, probably terrorist action is suspected. Tiesittekö että kasettinauhuri on englaniksi "Boombox". Tai oikeastaan iso kannettava äänilaite on boombox. Mutta se ei liity nyt varsinaisesti tähän.

      http://englishrussia.com/2006/08/25/troitsky-church-in-stpetersburg-is-on-fire/

      Näiden palojen (pieces vai fires = palopeli vai palapeli > Kaken kappale eli piisi > piece of Cake) välillä ei ole mitään muuta yhteistä kuin että ne sattuivat samana vuotena. Toukokuu ja elokuu.
      Suomessa tuo Pietarissa palanut kirkko ei saanut paljoakaan huomiota mediassa sillä minä luin siitä vasta nyt, vaikka en minä silloin niin lehtiä edes lukenut - enkä lue oikein niitä nytkään.

      Piece of Cake vitsi on tossa kun pala ja palo on monikossa sama suomeksi.

      https://www.pyhaolavi.fi/tuhopoltto.shtml
      https://yle.fi/aihe/artikkeli/2006/12/21/porvoon-tuomiokirkon-tuhopoltto-2006
      https://www.youtube.com/watch?v=OSojyujf4rg
      https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/9762cd8c-19a0-4678-b892-73f2da143a9e

      Tämähän se oli tämänkertaisen ketjun motivaatio. Liiterin poltto.
      https://www.youtube.com/watch?v=wvDxLFDpyCI

      Sitten alkoi Ranskassa liiterien poltot vaikkei poltettu kuin yksi ja Jenkeissä yritettiin poltaa yksi arvoliiteri mutta kaveri jäi kiinni ennen onnistumistaan. Hän menee kohta oikeuteen vai onko se tänään. Saa jonkilaisen tuomion vaikkei teossaan onnistunutkaan. Sitä ei saa liittää Notre Dameen vaikka molemmissa kaksoistornit olikin ja samanlaisia kaksoistorneja oli Sri Lankan kirkoissa joihin "terroristit" hyökkäsivät. Joku puhui täällä (minä itse) jostain herostraatisesta kuuluisuudesta.

      Herostratoksen nimestä on tullut symboli maineen hankkimiselle keinolla millä hyvänsä, ja tällä tavoin saavutettuun kuuluisuuteen voidaan viitata ilmaisulla herostraattinen kuuluisuus.
      https://fi.wikipedia.org/wiki/Herostratos

      Sitten joku puhui jäljittelyrikoksista (minäpä taas) ja väitti sen olevan motivaatio noihin liiterin polttoihin.

      Anonyymi
      30.4.2019 11:48

      Se on kyllä ihme että nuo linkit aukenevat vaikka niissä on ä-kirjain kun tämä ei aukene.

      https://fi.wikipedia.org/wiki/Jäljittelyrikos
      https://en.wikipedia.org/wiki/Copycat_crime (hae listasta kieli suomi)

      Voisin tehdä listan jäljittely rikollisista alkaen vaikka Turun puukottajasta. (ei sitä kuitenkaan noin yksiselitteisesti voi ottaa - haukkukaa nyt taas mut sekopääksi ja vammaiseksi kun puhun tällasta)

      • Anonyymi

        Huisin kiinnostavaa. Lumouduin täysin kunnes herra G välytti osaamistaan:
        "Mei tuli Zhi-perheestä. Heille myönnettiin valtakunta Hao County Kaakkoisosassa Anhuissa . Mei Duke oli tunnettu nimellä Mei Bo. Keisari Zhousin hallinnon aikana Shang-dynastiassa Duke Mei Bo veti toistuvasti Zhouille parannuksensa julmuudesta. Tämä vihainen keisari Zhou, joka tappoi Mei Bo: n. Mei Bosin jälkeläiset alkoivat ottaa sukunimen Mei muistoksi tämän vanhurskaan herttua.
        Kotikaupunki: 60 kilometriä Runanista kaakkoon Henanissa."


    • Anonyymi

      Ennen kuin jatkat herjaamistasi niin kerropa mihin tämä maailma on menossa aivan liian runsaiden rahalahjojen kanssa. Onko kirkkojen polttamisesta tullut bisnes?

      https://www.tekniikkatalous.fi/talous_uutiset/notre-damen-korjauksiin-sataa-lahjoituksia-miljardoorit-nokittavat-toisiaan-sadoilla-miljoonilla-6763256

      https://www.youtube.com/watch?v=gPxD6_qXhAY

      Anonyymi
      27.4.2019 23:35

      Lisäksi olen sitä mieltä, latinaksi > Ceterum censeo: Tässä tuo poistettu viesti.

      MIKÄ IDEA TÄSSÄ OIKEIN ON?

      https://news.sky.com/story/video-shows-suspected-suicide-bomber-entering-sri-lanka-church-11701276

      EI EDES NÄMÄ OLE SAMOJA KIRKKOJA. KATSOKAA NYT TARKKAAN. ONKO EROJA?

      https://www.newyorker.com/news/dispatch/at-st-sebastians-church-in-negombo-sri-lanka-after-the-massacre

      TÄSSÄ ALLA OIKEA St SEBASTIANIN KIRKKO. HUOMAATTEKO KOKO ERON?

      https://www.youtube.com/watch?v=OYTkRXjpTBY

      TÄSSÄ ALLA ON VÄHÄN SAMANNÄKÖINEN KIRKKO KUIN OIKEA St SEBASTIANIN KIRKKO.

      https://www.alamy.com/stock-photo-sri-lanka-western-province-negombo-st-marys-church-old-sri-lankan-70438043.html

      Jos joku arkkitehti katsoisi näitä kuvia niin tuo sanoisi heti, että kyseessä on eri kirkot. Kuvien katselu ja erojen huomaaminen on jopa tv-ohjelma, missä se hyvännäköinen savolainen kyselee kansalta eroja vaikka joukosta pääsiäistipuja, jolla yhdellä tai parilla kolmella on jokin poikkeavuus muihin kuviin nähden. Kestää aikansa löytää ne erot, mutta tarkkasilmäinen ne kyllä huomaa ja löytää. Kilpailuun osallistuminen on sitten eri asia. Siinä meitä kusetetaan oikein olan takaa.

    • Anonyymi

      Muun muassa Guccin ja Yves Saint Laurentin luksusbrändit omistavan Keringin hallituksen puheenjohtaja ja toimitusjohtaja François-Henri Pinault kertoi lahjoittavansa jälleenrakennusurakkaan 100 miljoonaa euroa. Rahat tulevat perheen investointiyhtiö Artemiksesta.

      Tarkkasilmäinen varmaan huomaa sanan tai nimen Artemis. Se on investointiyhtiö. Artemishan oli se temppeli, jonka Herostratos poltti jos muistat. Se on tuolla mainittu pari viestiä ylöspäin Supermuisti.

      https://www.youtube.com/watch?v=qNseEVlaCl4

      Chaplinillakin oli poikansa kanssa sijoitusyhtiö.


      François-Henri Pinault omistaa myös Keringin. https://en.wikipedia.org/wiki/Kering
      Liekenisikö häneltä yhtään pientä almua Kiihtelysvaaran kirkon uudelleen rakentamiseen ettei tarvitsisi köyhältä polttajalta periä kolmea miljoonaa jonka tuo maksaa vankilassa tienaamillaan rahoilla. Eikä myöskään tarvitsisi kolehtia keräillä köyhiltä Kiihtelysvaaralaisilta.
      https://www.youtube.com/watch?v=gPxD6_qXhAY

    • Anonyymi

      Ebbeb kuin jatkan herjaamistani niin käykää tuolla. Tässä on linkki sinne.
      https://keskustelu.suomi24.fi/t/15634893/ylivieskan-uusi-kirkko

      Sitten herjaan lisää. Katsokaa näitä kuvia tarkkaan. Ne on fotoshopattuja eli liekit on lisätty niihin jälkeenpäin eikä ,ikään kirkko palanut tuolloin.

      http://englishrussia.com/2006/08/25/troitsky-church-in-stpetersburg-is-on-fire/

      Mutta mikä motivaatio se sitten tuollainen olisi lavastaa liiterin poltto kun Venäjällä ei edes ole kunnolla mitään terrorijärjestojä ketä syyttää, paitsi joitain tsetseenejä ja ehkä uiguureja.

      Niinhän se lavastettiin Palmen murhakin, vaikkei Ruotsissa ollut oikein mitään terroristista liikehdintää.

    • Anonyymi

      Ebbeb kuin jatkan herjaamistani niin käykää tuolla. Tarkoitit varmaan ennen eikä ebbeb. (opi jo)

      Freud löysi vitsien suhteen alitajuntaan. Sieltä ne pulpahtelevat esiin. Sinäpä se tuoreen vitsin jne...

      https://en.wikipedia.org/wiki/Jokes_and_Their_Relation_to_the_Unconscious


      Jos katsotaan että "kaarihalli" olisi se vitsi niin se tulee alitajuisesti tuolta kaarihallimaisen jäähallin pamauksesta joka jäi mysteeriksi niin kuin se Kempeleen vanha pappila. Mysteeriksi jää.

      https://www.youtube.com/watch?v=1l7ZZqgeKjc

      Anonyymi
      28.4.2019 19:36
      Kappas kummaa, kun eivät hoksanneet tehdä kaarihallin mallista kirkkoa. Kaarihallihan on varsin nerokas ratkaisu,seiniä ei erota katosta.
      Anonyymi
      29.4.2019 7:49
      Siellä voi muslimit vaikka juopotella. Allah ei näe kun ei ole ikkunoita.
      Anonyymi
      30.4.2019 15:27
      Siellä voi muslimit vaikka juopotella. Allah ei näe kun ei ole ikkunoita.
      Sinäpä se vitsin murjasit. Eikö Allahin silmä läpäise kaikki esteet. Et voi piiloutua. Allahin silmä ("bersh") on kaikkialle näkevä. Se on arabiaksi BERSH.

    • Anonyymi

      Kyllä se on arabiaksi "eayan Allah" (عين الله) eikä mikään "bersh".

    • Anonyymi

      Ylivieskan alttaritaulun on maalannut aivan uskomaton taiteilija Sigurd Wetterhoff-Asp, josta kertova Wikipedian artikkeli kannattaa lukea! Tyyppi oli mm. kirjailija, näyttelijä, runoilija, säveltäjä, muusikko, pilapiirtäjä, keksijä, arkkitehti, vapaamuurari, omalaatuinen kieltentutkija ja harrastaja-egyptologi. :D Ylivieskan ristiinnaulitun lisäksi tyyppi on maalannut melko suurikokoisia kuvia Hitleristä ja kehitellyt uskomattomia hankkeita silta- ja rautatieprojekteja. Värikäs, virallisen taidemaailman hyljeksimä tyyppi! https://fi.wikipedia.org/wiki/Sigurd_Wettenhovi-Aspa (klikkaa)

      Wettenhov-Aspa väitti muun muassa, että pyramidi tulee sanasta ”pyhät raamit”, seepra sanasta ”seurahepo”, Espanja eli Hispanja sanasta ”Hiisipainijaisenmaa”, Berkeley sanasta ”perkele”, ruotsin kielen sana människa sanasta ”maannussija” ja niin edelleen. Saksassa teoria ihastutti Heinrich Himmleriä ja hänen salaseuraansa. (täytyy sanoa että mies oli todellinen kielitieteilijä)



      Aivan uskomaton tyyppi pelasti yksin kantamalla ulos Kiihtelysvaaran kirkon alttaritaulun.

      https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/4e226dcb-7b65-469a-992c-e43f23b112da

    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Sigurd Wetterhoff-Asp oli suomalainen maalari, kuvanveistäjä, runoilija, säveltäjä, kielentutkija, rotuteoreetikko, keksijä, kanava-arkkitehti, vapaamuurari, punavankileirin päällikkö, egyptologi, Adolf Hitleriä ihaileva fennomaani ja astronomi.

        Mihin poliittiseen ryhmään nykypäivä lukisi moisen miehen ja ymmärrettäisikö hänen huumoriaan. Oliko alttaritaululla tai taiteella ylipäätään osuutta nykypäivän tyhopolttoihin ja tuhoamisvimmaan. Isishän nautti tuohoamisvimmastaan tuhotessaan Palmyran muinaista rauniokaupunkia.

        Aikalaiset pitivät etenkin Wettenhovi-Aspan kielitieteellisiä päätelmiä perustelemattomina, ja ne otettiin vastaan ivallisesti.
        On esitetty myös, että Wettenhovi-Aspa ei olisi ollut tosissaan, vaan kyseessä olisi ollut vain parodia ajan kielitieteellisistä teorioista ja provokaatio ruotsalaisuusmielisiä vastaan.

        Esimerkkejä Wettenhovi-Aspan sanajohdoksista (sensuroin osan)

        Buckingham = Pukinhamina Berliini = perälinna Egypti = Äijäkupittaa Tunisia = se joka tunisee prinssi = piirinseppä labyrintti = läpiriento Marseille = Merisäiliö Memphis = Mäenpisteaita Malakka = maa lakkaa die (saksaa) = tissi geysir = käy siristen
        harakat al-mugawammat = islammikko
        harmonia = haarapuumoniaisuus kulttuuri = kultaura muumio = muu mies seepra = seurahepo soini = peräilima Ferse (saksaa) = jalkaperse Venetsia =Venesija Pariisi = Parisaaret

        https://fi.wikipedia.org/wiki/Samuel_Elmgren (aivan toisenlainen taiteilija)


    • Anonyymi

      Johan (Juhana) Vilhelm Snellman (12. toukokuuta 1806 Tukholma, Ruotsi – 4. heinäkuuta 1881 Kirkkonummi, Suomen suuriruhtinaskunta) oli suomalainen filosofi, kirjailija, sanomalehtimies ja valtiomies, yksi vaikutusvaltaisimmista fennomaaneista 1800-luvun Suomessa. Hän vaikutti merkittävästi suomen kielen asemaan ja Suomen markan käyttöönottoon. Häntä pidetään Suomen kansallisfilosofina ja yhtenä tärkeimmistä kansallisista herättäjistä.

      Esimerkkejä Wettenhovi-Aspan sanajohdoksista

      Snellman = pikamies (ei kilttimies eikä sikamies) schnell = fast, quick, rapid, swift, speedy, prompt

    • Anonyymi

      Myös monet kuvitteelliset hahmot, kuten joulupukki, kuuluvat public domainiin. Onko Sininen Snellman (Schnell-mannen) yhteistä omaisuuttamme. Tänään Pariisissa huomenna Kempeleellä.

      https://commons.wikimedia.org/wiki/File:JV_Snellman_(Nylander)_1849.jpg

      Olemme jo osoittaneet, että olemme yhteistyökykyisiä ja pystymme pelkäämättä kantamaan tuloksellista hallitusvastuuta. Tästä esimerkkinä on se, että – kuten edellä Sinisten saavutuksista pystyit lukemaan – Sinisten ansiosta on Suomeen muodostunut yli 130 000 uutta työpaikkaa ja 72%:n työllisyysaste on ylitetty.

      Nyt käykin selville että se olikin siniset, jotka saivat aikaan 13 000 uutta työpaikkaa. He eivät edes päässeet enää eduskuntaan. Oliko tuomio liian julma heitä kohtaan. Nyt tulee onneksi muutos vastuulliseen tulopolitiikkaan. Eläkeläiset saavan 30 € lisää kuukaudessa ehkä ensi vuonna ja työttömien ei tarvitse enää rampata turhanpäiten näyttäytymässä työnvälitystoimistoissa osoittamassa aktiivisuuttaan.

      https://blogit.kaleva.fi/anne-snellman/2019/03/23/siniset-eivat-pelkaa-hallitusvastuuta-yhdessa-asiassa-kompromissiin-suostu/
      Vanhustenhoidon kuntoon laittaminen on minulle näissä vaaleissa yksi asia, josta en ole valmis kompromissia tekemään. (kuka sitten tekee kompromisseja tossa asiassa ja kuka heitä vihaa)

    • Anonyymi

      130 000 uutta työpaikkaa. Minulle tuli virhe kun kirjoitin vahingossa 13 000 uutta työpaikkaa. Sillä ei ole mitään tekemistä asian kanssa että nousukausi alkoi juuri sopivasti. Kuka ottaa vastuun siitä kun laskukausi alkaa ja taas työttömyys luvut nousevat. VARMAANKIN UUSI HALLITUS JOS LAMA ALKAA HEIDÄN HALLITUSKAUDELLAAN. Emmekö vieläkään tajua kuinka kapitalismi toimii, vaikka siitä on puhuttu jo melkein 200 vuotta.

      Nyt käykin selville että se olikin siniset, jotka saivat aikaan 13 000 uutta työpaikkaa. He eivät edes päässeet enää eduskuntaan.

      'Kyllä kansa tietää' oli Veikko Vennamon lanseerama iskulause. Tietääkö kansa mitään. Tietääkö kansa (ei Tapani Kansa) kuka noita kirkkoja ja autoja polttaa. Metsäpalot alkavat taas kohta riehuamaan. Kuka on niiden palojen takana. Onko se sama kuin nämä tässä linkissä. http://nwohavaintoja.blogspot.com/2018/11/salatut-taustat-kalifornian.html

      • Anonyymi

        On mystistä joo. Ehkä mystisin asia mihin olen koskaan törmännyt. Kysyin asiaa herra G:ltä, hänen vastaus oli napakka:
        "Kun olin talossani Ohakissa, kävelin, ja Matiran lattialla luin neuvoston neuvostolle kirjeen Ngatikereen kokouksessa, jossa kehotettiin hallitusta pelastamaan natiivit ja Renata, jota Ngatiwhakaiti tuki, pyydettiin pyytämään kokouksen puheenjohtajaa, että Jumala pyysi aiemmin taivasta syttymään taivaalle. Löysin myös toisen kuningatarin voiman pääministeri, joka oli Billin, Wi Pere ja Sir. Jos kuitenkin hyväksyt rukouksemme, ilmoita, että ennen tämän kuukauden 17. päivää, se on päivä, jolloin aiomme mennä Waiwhetuun. Kaikki nämä sanat selitettiin Ngati-Matehaerelle.
        Sinun on kuitenkin aina elettävä."


    • Anonyymi

      Konsultoin herra Google kääntäjää ja hän käänsi sicario islamicon islamilaiseksi tappajaksi. Katsokaa tuota videota ja vaikka ette italiaa osaiskaan niin siinä näytetään että luoti ei osu poliisin päähän.

      http://int.search.tb.ask.com/search/video.jhtml?n=&pg=video&pn=1&qs=&searchfor=video non censurato poliziotto non e colpito quando sparato alla testa hebdo&ss=sub&st=site&tpr=sbt&vidOrd=1&vidId=ZYd_GQh-eRw

      So what? No se tarkoittaa että "sicario" ampuu ohi tahallaan ja puhuu jopa amerikkalaisittain englantia. Eli onko meitä jymäytetty niin kuin nyt taas Sri Lankassa kun mies menee repun kanssa aivan eri kirkkoon mitä kuvissa näytetään. Minä olen ateisti ja kaikki uskonnot ovat minulle sekopäisten touhuja paitsi Carl Jubgin synkronisiteetti on munulle jonkinmoinen mysteeri, mutta siinä ei tarvitse palvoa ketään eikä käännyttää toisia uskomaan johonkin hölynpölyyn.

      https://fi.wikipedia.org/wiki/Synkronisiteetti
      https://en.wikipedia.org/wiki/Synchronicity

      Synkronisiteetti on psykiatri C. G. Jungin luoma käsite, joka tarkoittaa merkitsevää yhteensattumaa. Se viittaa tilanteisiin, joissa kaksi tai useampi toisiinsa näennäisesti liittymätöntä asiaa tapahtuu rinnakkain. Tapahtumilla ei ole kausaalista yhteyttä, mutta niitä yhdistää symbolinen merkitys.

      Tässä yksinäisten susien terrorismissa on niin paljon sattumaa etten usko että ihmiset ovat radikalisoituneet tosta vaan omasta tahdostaan. Heitä ohjaillaan ulkopuolelta.

    • Anonyymi

      Joko Notre Damen tulipalon syy selvisi lopullisesti vai jatkuuko salaliittoteoriat?

      Anonyymi
      30.4.2019 9:29
      v*'u, mitä pas*aa. Taas idioottimainen viesti, tärähtäneeltä avaajalta. Kiinnostaa ihan vit*sti...

      Ulkomaat
      17.04.2019 06:59

      Kolumni: Ranskassa oli tänä vuonna useisiin kirkkoihin kohdistunut ilkivaltaiskujen sarja – myös niistä ja muista kirkkoiskuista pitäisi puhua valtamediassa

      Notre Damen tulipalossa nähtiin jälleen kerran, miten valemedioiden ”salaliittoteoriat” ja valtamedioiden ”virallinen totuus” eriytyivät hetkessä kahdeksi aivan omaksi maailmakseen.

      Almost the instant the news broke about the fire in France, the fake news began spreading, seeking to blame Muslims for the attack. Others pointed the finger at the yellow vest protest movement in France.
      YouTube’s “information panels” for the event had links to 9/11 images for some reason.
      The American Spectator also linked the incident to 9/11:
      PALOa on VERRATTU 9/11 tapahtumiin muttei kerrota miten ne liittyvät yhteen.

      Avaruusase
      16.4.2019 17:35

      Voisit lukea tämän tässä alla, jossa on viesti ennen paloa jossa käsiteltiin kaksoistorneja. Samat heput asialla. Sub täytyy oppia jutun juju. Se on irrationaalinen asioiden yhdistäminen eli assosiointi sillä ajatteleminen on irrationalista joka perustuu assosiatioihin. Toi sinun väite sisältää assosiation että jotkut islamistit olisivat olleet asialla. Onko heillä tuollaista avaruus asetta jolla palo sytytettiin?

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/15615756/ruotsalaiset TÄSSÄ ALLA TUO VIESTI (siitäkö idea)

      Täyspäinen
      14.4.2019 12:07
      Ei kaikki ole fabulointia vaan kyllä esim. Wtc-tornit tulivat alas, mutta mikä sai sortumat aikaan onkin sitten eri asia. Se on fabulointia että niihin törmänneet koneet olisivat romuttaneet ne siten että ne sortuivat kuin yleensä rakennukset sortuvat kun ne romutetaan räjähdysaineilla.

      https://en.wikipedia.org/wiki/World_Trade_Center_controlled_demolition_conspiracy_theories

      Sääli ettei asiasta ole suomenkielistä artikkelia ainakaan tästä sivusa. Siinä täyspäiset (-järkiset) ihmiset, jotka ovat vielä alansa asiantuntijoita, ovat sitä mieltä etteivät tulipalot voineet aiheuttaa tornien romahtamisia.

      Minua ihmetyttää se että niin vähän pannaan painoa sille valheelle että ylipäätään torneihin olisi edes törmännyt jotkut koneet. Yhteen torniinhan (7) ei koneet törmänneet ja silti se tuli alas melkein samalla lailla kun ne kaksi muuta (1 ja2). Nuo kaksi tornia sortuu hieman erillä lailla.

      Tässä alla näkemys että kaikki tapahtui niin kuin kerrotaan, Kukaan ei epäile mitään. Valitettavasti siinäkään ei ole suomennosta.

      Katsokaa videot. https://www.youtube.com/watch?v=bGs-E1iIMyM

      Mikä tässä ja monessa muussa asiassa, joita on nykyaikana tapahtunut, on fabulointia. Tai onhan vaikka uskonnon varjolla kerrottu vaikka kummosia tarinoita ja tiedekin on joutunut mukauttamaan sanansa Paavia miellyttääkseen silloin ennen kun Paavilla oli valtaa.

      Tästäkö idea Nôtre Damen paloon eli se on tehty avaruus sädetykillä niin kuin Hollywood ja WTC ja ehkä Kempeleen pappila ja nuo neljä kirkkopaloa Suomessa. Tyrvää, Porvoo, Ylivieska ja Kiihtelysvaara.
      https://yle.fi/uutiset/3-10503230
      Liekit levisivät niin nopeasti, etteivät ihmiset ehtineet pakoon.
      http://nwohavaintoja.blogspot.com/2018/11/salatut-taustat-kalifornian.html

      TwinTowerit
      16.4.2019 17:40
      https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/e663bf4d-c47f-4e5c-8449-76aa5d032db3
      Joku muukin oli assosioinut kaksoistornit ja Niotre Damin. (niitä yhdistää symnolisesti nuo tornit)
      Niitä kun on kaksi ja sitten tuli tämä ja Sri Lanka. https://www.catholicnewsagency.com/news/breaking-man-arrested-entering-st-patricks-cathedral-with-gasoline-80009
      Sri Lankan kirkoissakin kaksoistornit.

      Carl Jubgin synkronisiteetti on munulle jonkinmoinen mysteeri, mutta siinä ei tarvitse palvoa ketään eikä käännyttää toisia uskomaan johonkin hölynpölyyn.

      https://fi.wikipedia.org/wiki/Synkronisiteetti
      https://en.wikipedia.org/wiki/Synchronicity

      Synkronisiteetti on psykiatri C. G. Jungin luoma käsite, joka tarkoittaa merkitsevää yhteensattumaa.

      Anonyymi
      27.4.2019 23:35

      Lisäksi olen sitä mieltä, latinaksi > Ceterum censeo: Tässä tuo poistettu viesti.

      MIKÄ IDEA TÄSSÄ OIKEIN ON?

      https://news.sky.com/story/video-shows-suspected-suicide-bomber-entering-sri-lanka-church-11701276

      EI EDES NÄMÄ OLE SAMOJA KIRKKOJA. KATSOKAA NYT TARKKAAN. ONKO EROJA?

      https://www.newyorker.com/news/dispatch/at-st-sebastians-church-in-negombo-sri-lanka-after-the-massacre

      TÄSSÄ ALLA OIKEA St SEBASTIANIN KIRKKO. HUOMAATTEKO KOKO ERON?

      https://www.youtube.com/watch?v=OYTkRXjpTBY

      Taisi tulla höpistyä liikaa. Joku voi vielä uskoa tarinaani.

    • Anonyymi

      TyhmäPoliisi (lainattu ketjusta 'ruotsalaiset'
      16.4.2019 17:51
      https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/f3a4b4df-03f6-481f-a040-19bf433da120
      Sama teema toistuu. Twin toverit alias kaksois tornit. Kuka on asialla? Poliisi on niin tyhmä ettei se osaa yhdistellä asioita. Assosioida niin sanotusti.

      Lykkäätte-pötyä
      16.4.2019 17:43
      Aina riittää huuhaa-porukkaa, on asia mikä tahansa.
      Tulipalo pysy tulipalona, vouhkaatte mitä tahansa.

      Enää ei voi käyttää nimimerkkiä ellei rekisteröidy ja kirjaudu sisään. Minulla oli useita nikkejä ja nyt olen vain Anonyymi muiden anonyymies seassa.

      • Anonyymi

        Todella mielenkiintoinen pointti. Oli ällistynyt. Onneksi hyvä kaverini, herra G vähän rauhoitti toteamalla:"
        Kaikki muodot nuudelit, hampurilaiset, katuruokaa, kaikki halal. Sisältää hänen suosikkivalikonsa siellä, nimittäin tapansi, kana ja paprikalla keitetyt perunat punaisilla mausteilla. Kaikki ruoka-alan toimijat kirjoittavat halal-etikettejä kiinaksi ja arabiaksi sekä tha'amul muslimin (muslimien ruoka) kirjoituksia, jotka sijoitetaan niiden myyntiin. "Mukaan lukien katuruokaa, he myös asettivat tämän halal-etiketin, heillä on valtuudet antaa halal-etikettejä kuten Indonesiassa MUI: lta," hän sanoi.
        Samaan aikaan, UIN Malikin CLCC: n puheenjohtajana, Zakiyah halusi omaksua kielen painopisteen Ningxian kansainvälisessä kielikoulussa, jotta yksi niistä voitaisiin soveltaa kampuksellaan. Hänen mukaansa kieliin keskittyvät opinto-ohjelmat saavat oppilaat oppimaan optimaalisesti.
        Zakiya, joka aloitti CINC-ohjelman kehittämisen UIN Malikissa useiden erityisohjelmien, kuten yleisölle suunnattujen kielikurssien, kanssa parantaa edelleen yhteistyötä Ningxian kansainvälisen kielikoulun kanssa vuosittain. Sekä opiskelijavaihdon muodossa että opettajavaihtona.
        "Tulevaisuudessa CLCC UIN Maliki kehittää myös kieltä akateemisena palveluna, jossa opetetaan vieraita kieliä kaikille UIN Malikin asukkaille, mukaan lukien perheet", sanoi Maliki UIN: n arabiankielisen koulutuksen jatko (Mg3 / han)"


    • Anonyymi

      Anonyymi

      3.5.2019 12:54
      Konsultoin herra Google kääntäjää ja hän käänsi sicario islamicon islamilaiseksi tappajaksi. Katsokaa tuota videota ja vaikka ette italiaa osaiskaan niin siinä näytetään että luoti ei osu poliisin päähän.

      http://int.search.tb.ask.com/search/video.jhtml?n=&pg=video&pn=1&qs=&searchfor=video non censurato poliziotto non e colpito quando sparato alla testa hebdo&ss=sub&st=site&tpr=sbt&vidOrd=1&vidId=ZYd_GQh-eRw

      So what? No se tarkoittaa että "sicario" ampuu ohi tahallaan ja puhuu jopa amerikkalaisittain englantia. Hän huutaa: "impossible shit!" Mahdotonta pastaa. Pasta on Italian kansallisruoka. Marco Polo toi sen Siberiasta vai oliko se Kiinasta.

    • Anonyymi

      Ote ketjusta "ruotsalaiset"

      Vaitivaitivaiti
      13.4.2019 17:33

      Te sanotte että kaikki mitä maailmassa tapahtuu on yksittäis tapauksia, vaikka salaa voitte mieltää ne kuuluvan jatkumoiksi asioille kuten Lockerbie, The Herald of the Free Enterprise ja M/S Estonia ja Palmen murha. Mutta ääneen ei saa ajatella eikä edes hiljaa itsekseen saa niin ajatella. "Vaiti, vaiti, vaiti vaiti"! Muistatte varmaan Tarmo Mannin sanat näytelmästä "miielipuolen päiväkirja".

      https://fi.wikipedia.org/wiki/Lockerbien_pommi-isku#/media/File:N739pa-3f.png (Nokka irtoo)
      https://fi.wikipedia.org/wiki/M/S_Herald_of_Free_Enterprise
      https://fi.wikipedia.org/wiki/SS_Eastland (ei liity aiheeseen > pelkkä sattuma Eastland > Estland)
      https://www.youtube.com/watch?v=BpRd7iiVgJM
      https://www.murha.info/phpbb2/viewtopic.php?f=9&t=244&start=30

      Avo Piht oli Estonian kapteeni. Merellä noudatetaan sääntöä että kapteeni poistuu laivasta viimeisten joukossa. Tosin Avo Piht oli kohtalokkaana yönä mukana matkustajana, laivan kapteenin tehtävissä oli Arvo Andersson.
      Avo Piht ja Pihtiputaan mummolla ei ole mitään yhteistä. Vaiti, vaiti vaiti vaiti.

      Vaitivaitivaiti
      13.4.2019 18:02

      Kaikkiaan 841 matkustajaa ja kolme miehistön jäsentä eli kaikkiaan kolmasosa S/S Eastland aluksella olleista menetti henkensä Chicagon kaupungin historian pahimmassa yksittäisessä onnettomuudessa.

      M/S Estonia (aiemmilta nimiltään Viking Sally, Silja Star ja Wasa King) oli vuonna 1980 käyttöönotettu, Itämerellä liikennöinyt matkustaja-autolautta, joka upposi myrskyssä 28. syyskuuta 1994. Onnettomuudessa menehtyi 852 henkeä.

      Vaiti, vaiti, vaiti, vaiti! Melkein sama määrä uhreja 841 3=844 ja 852-1=851 sillä Avo Pihtipudasta ei olla löydetty vaikka hänet nähtiin Turussa ambulanssissa.

      Uhrien lukumäärä on sattumaa. Tapaukset ovat yksittäistapauksia varsinkin jos Estonia ei edes uponnutkaan vaan on bluffia niin kuin Palmen murha.

      FabulaRasa
      10.4.2019 1:12

      Ihmisjahti jatkuu. Nyt kylläkin kaikki terroristit ja murhaajat ovat jääneet kiinni joko paikan päältä tai lyhyen ajan sisään. Kiitos valvontakameroiden, joita on jo melkein kaikkialla. Tämä oli "murhan" motiivi. Saada lisää valvontaa ja kameroita ja kuuntelulaitteita joka puolelle tietoyhteiskuntaa. Tässä all tuo filmi josta on puhuttu. Ajattelu on assosiatiivista vaikka ette te pysty tekemään sitä assosiaatiota joka ratkaisisi tämän bluffin. Katsokaa filmi ja assosioikaa vapaasti. paljonko yhtäläisyyksiä löytyy. Sitä ei ole tekstitetty mutta kyllähän te englantia osaatte.

      https://archive.org/details/Boomerang1947Ntsc# Jos sanon että tämä liittyy Palmen murhaan niin ohitatteko probleeman vain ajattelemalla että mies vain kuvittelee tai on jopa deluusion vallassa.

    • Anonyymi

      Demolitionsky
      13.4.2019 23:59

      Lainattu ketjusta: https://keskustelu.suomi24.fi/t/15620527/julian-assange-pidatetty (liittyykö tämä Ruotsin pääministeri Olof Palmen murhaan)

      "Minähän voisin olla vaikka tuo "murhaaja" paitsi että jos ja kun Palmen murha oli bluffia niin ei minua ainakaan murhasta voida syyttää. Tuossa viestissä on luettelo noista ihme terroristeistä jotka taitavat olla vain median fabuloinnin tulosta." (mistä minua syytetään kun kerron teille tätä)

      Ei kaikki ole fabulointia vaan kyllä esim. Wtc-tornit tulivat alas, mutta mikä sai sortumat aikaan onkin sitten eri asia. Se on fabulointia että niihin törmänneet koneet olisivat romuttaneet ne siten että ne sortuivat kuin yleensä rakennukset sortuvat kun ne romutetaan räjähdysaineilla.

      Vaitivaitivaiti
      14.4.2019 0:28

      Mielipuolen päiväkirja.

      Tarmo Mannin esittämästä legendaarisesta Gogolin Mielipuolen päiväkirjasta on jo 30 vuotta.

      Pähkähullun päiväkirja kerto nimineuvos Aksenti Ivanovitsista, saavuttamattomasta rakkaudesta ja sen seurauksista. Tarina sukeltaa syvälle ihmisyyteen ja inhimillisyyteen. Se on tragikomedia rakastetuksi tulemisen kaipuusta maailmassa, jossa ihmisen elämä on muuttunut ulkoapäin mitattavaksi suoritukseksi. Saako ihminen tuntea, näyttää ja elää kuin itse haluaa? Vuosisadat vaihtuvat, mutta ihminen haaveineen, toiveineen pettymyksineen ja riemuineen on aina pohjimmiltaan samanlainen.

      Gogolin klassikkotarinassa tragiikka ja komiikka risteytyvät harvinaisen koskettavasti. Tarina luo kirkkaan kuvan ihmismielen järkkymisestä ja todellisuudentajun katoamisesta. Eli siitä, miten ihminen menettää elämänhallinnan ja syrjäytyy. Gogolin klassikko on siirretty tähän päivään, meidän aikaamme.

      Te luulette että arabian aksentilla puhunut soittaja, joka kertoi että Frankfurtista lähtevään koneeseen tulee suomalainen nainen tietämättään viemään pommin käsilaukussaan, oli nimeltään Aksnti Ivanovits. Aksenti on yleinen venäläinen etunimi eikä se viittaa aksenttiin.

      Aina kun Aksenti sai päähänsä mielipuolisen idean niin hän toppuutteli itseään toistamalla sanaa "vaiti, vaiti, vaiti, vaiti", sillä idea oli aina niin mielipuolinen ettei sitä voinut heti sulattaa, kuten se että hän luuli koiransa olevan kirjeenvaihdossa pomonsa tyttären koiran kanssa ja se kun hän tajuaakin olevansa Espanjan uusi kuningas ja alkaa valmistella kruunajaisiaan.

      VAITI VAITI VAITI VAITI

      UutisetUlkomaan uutiset
      Ainakin 41 sai surmansa Moskovan lentokenttäturmassa – Video näyttää, miten liekehtivä kone liukuu pitkin kiitorataa
      Eilen klo 19:26 (muokattu tänään klo 7:34)
      Onnettomuuden syystä on aloitettu tutkinta.

      https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/e7c070c1-d770-4297-a15d-c8e04f245717

    • Anonyymi

      VAITI VAITI VAITI VAITI

      Onnettomuuden syystä on aloitettu tutkinta. (Tuskin terrorismia tai avaruusasetta voi syyttää)

      https://qz.com/1612384/an-aeroflot-plane-burst-into-flames-in-moscow-killing-41/
      https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/e7c070c1-d770-4297-a15d-c8e04f245717

      Otin tähän otteen Metrojetti ketjyusta parin vuoden takaa. Minulle ei koskaan selvinnyt kuka oli koneen putoamisen taustalla. Isistä syytettiin mutta minusta lopullinen tieto siitä jäi roikkumaan.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/14826545/metrojetti (Ei kannata alkaa lukemaan koko ketjua)

      Nyt Isisiä vastaan taistelevat Putinin mielestä vain Syyrian presidentin Bashar al-Assadin joukot sekä kurditaistelijat. Mielenkiintoiseksi jää oliko Isis koneen alastulon syynä. Metrojet ei viittaa Pietarin metrossa tehtyyn iskuun, sillä ihmiset olivat jo unohtaneet tuon iskun ja sen, että yhtiön nimi oli Metrojet. Mikään ei kuitenkaan toistaiseksi viittaa siihen, että kone olisi ammuttu alas tai että pommi olisi aiheuttanut turman. Vaikka Isis väitti olleensa turman takana juomatölkkeineen.

      Egyptin presidentti on Isis teorian kannalla. Hänen nimensäkin on Isis toisinpäin el-Sisi > isiS-le?
      Egyptian President Abdul Fattah el-Sisi acknowledged early this year that terrorism was behind the crash.

      https://nypost.com/2015/11/18/bomb-in-soda-can-took-down-plane-over-egypt-isis-claims/

      ISIS online magazine has carried a photo of a soft drink can it said was used to make the improvised bomb that brought down the jet. Isis levitti kuvaa soda tölkistä online magasinessa.

      Kohta varmaan joku yhdistää tämän kertaisen onnettomuuden johonkin vastaavaan. Ne ovat yksittäistapauksia, mutta sen voitte huomata kuinka kerosiini palaa nopeaan loppuun ja se ei sulattanut edes kunnolla lentokoneen runkoa joskin se oltaisiin sammutettu ennen kuin kaikki olisi palanut. Jos synkronisiteettisesti ajateltaisi metrojetin alastuloa niin sitä voitaisiin verrata Lockerbyn katastrofiin vaikka Isistä eikä al-Quaidaa silloin edes vielä ollut. Valukuvissa on samaa. Lockerbyn koneesta irtosi nokka ja Sinain koneesta ja yksi kohta ehjäksi ja makaa tuolla erämaassa.

      https://nypost.com/2016/09/14/metrojet-crash-victims-died-from-change-in-cabin-pressure-report/
      https://fi.wikipedia.org/wiki/Lockerbien_pommi-isku (tämä oli eka sarjassa koneiden pudotukset)

      Jos ajatellaan synkronisiteettisesti niin näilläkään ei ole mitään yhteistä vaikka Isis olisikin molempien iskujen takana vaan sattumaa on se että filmaajat tai valvontakamerat ovat paikalla ja tuo punainen miestä suraava ympyrä oli ensimmäistä kertaa Ylivieskassa valokeilan muotoisena.
      https://www.youtube.com/watch?v=WdgyP64x7fU
      https://www.youtube.com/watch?v=qUDPB-rCJhM'
      https://www.youtube.com/watch?v=OSojyujf4rg (katso kohdasta 1:23 eteenpäin.

      https://fi.wikipedia.org/wiki/Synkronisiteetti Sattumaa on osattava lukea ja yhdistellä omalla lailla.

      Kansainvälinen mediaväkikin tekee omia yhteenliitämiään (assosioitaan irrationalisesti tai ei). Hekää ei ota huomioon onnettomuuksia yksittäistapauksina. Muu vaihtoehto olisi liian julmaa. VAITI VAITI VAITI VAITI!

    • Anonyymi

      LISÄÄ OTTEITA KETJUSTA METROJETTI. https://keskustelu.suomi24.fi/t/14826545/metrojetti

      Egyptin kristityt koptit ovat olleet islamistien tähtäimessä. Vuonna 2011 toistakymmentä koptia kuoli Alexandriassa tehdyssä pommi-iskussa. Egyptissä elää noin yhdeksän miljoonaa koptikristittyä, eli noin kymmenen prosenttia maan väestöstä.

      Meillä suomessa ei ole Hasm-liikettä eikä muutakaan terrorismia. On vain kolme hullua veljestä - Tyrvää, Porvoo ja Ylivieska. Viimeksi mainittu poltti koko ladon. Teki kirkosta Tuhkasen ladon. Tyrvää poltti paanukaton ja penkit. Porvoo pelkän katon. Ylivieska tuomittiin ainoana mieltä vailla olevana ja vietiin hullujen huoneelle. Muut veljet saivat vankeusrangaistukset ja joutuivat korvaamaan miljoonia vahingoista. Taskurahoistaan maksoivat. Ovat jo taas vapaalla jalalla. Eivät ole terroristeja.

      https://www.youtube.com/watch?v=OSojyujf4rg

      Tämän viestin missä tämä video on ollut, on valvoja poistanut useaan otteeseen, kun olen pyytänyt ihmisiä ajattelemaan miten bensa, jota mies ei edes huoltoasemalta ostanut (katso kuinka tyhjä kanisteri heiluu), on voinut saada noin mahtavat liekit aikaan. Mies kuitenkin saapuu, kun lähtee huoltoasemalta, 10 minuutin päästä kirkolle. Nyt kannu tuntuu raskaammalta. Mistä sai palavaa nestettä jos ei huoltoasemalta? Sitten mies menee yhden kanisterin kanssa sisälle ja tulee ulos kahden kanssa. Miksei jättänyt kanistereita palamaan kirkon mukana. Ajatteliko ettei jätä todistus aineistoa paikan päälle. Vai oliko kirkkoon viety etukäteen räjähdysmäisesti palavaa ainetta ja kannut tuotiin ulos ettei huomio kiinnittyisi sellaiseen vaihtoehtoon. Ei meillä ole terrorismia, eihän! Näitä miehiä ei kukaan ohjaillut sivusta käsin. Tekivät tekonsa omasta vapaasta tahdostaan niin kuin Imatran kolmois surmaajakin. Tiedustelulaki ei tehoa näihin miehiin eikä niiden taustavoimiin.

      Tämän jälkeen meillä on ollut Kiihtelysvaaran palot ja Nôtre Dame ja New Yorkissa mies yritti polttaa kahdella kannullisella bensaa arvoliiterin. Sitten tuli Sri Lanka. Ja yks sikalakin tais mennä siinä samaan syssyyn. Oliko sikalan palon syy sähkövika. Niinpä tietenkin ja sitten vielä se Kempeleen pappila, jossa ei ollut edes sähköt kytketty ja niin vain se paloi eikä syytä kerrota kansalle. Missä me mennään kun globalisaatio on voimissaan kaikilla muilla aloilla, mutta terrorismista ei voida puhua maailmanlaajuisena ilmiönä paitsi jos ja kun syytetään jotain vaikka Isisiä. Ennen se oli kommunistien syyttelyt Euroopassa. Se tooimi hyvin. Kommunismi saatiin kukistettua jopa Suomesta.

      • Anonyymi

        LISÄÄ OTTEITA KETJUSTA METROJETTI.

        Palmen murhaaja on paennut jo 31 v 1kk 26 pv 17 h ja 33min. Sekunnit päälle. (Tänään 7.5.2019 tulee tuosta pakenemisesta 33 v 2kk 6 pv 16 h ja 36 min ja sekunnit päälle) Jatkaako juoksuaan?

        Oletteko panneet merkille että aina kun tapahtuu joku terrori-isku niin alkaa hulvaton ihmisjahti > manhunt. Terroristi pakenee milloin juosten milloin autolla ja jää sitten kiinni jossain vaiheessa ja useinmiten ammutaan siihen paikkaan.

        Itsemurhaiskut ovat yleistyneet nykyään valtavasti kun ne on halvempia valtioille kun ajatellaan kaikkia oikeuskuluja ja sitten terroristin pitämisiä linnassa lihoamassa valtion kustantamalla hyvällä ruo'alla ja ilmaisella asunnolla.


    • Anonyymi

      Olet täyi sekopää. Koeta käsitttää, että järjettömät juttusi eivät kiinnosta ketään,

      • Anonyymi

        Enää ei edes ilmoiteta jos viesti poistetaan. Kauanko valheellista toimintaa voidaan jatkaa. Totuudella on tapana murtaa kaikki esteet. Valheella ja sen puolustamisella on lyhyet jäljet.

        Anonyymi
        7.5.2019 13:33
        Uusi
        Olet täyi sekopää. Koeta käsitttää, että järjettömät juttusi eivät kiinnosta ketään,

        Eikö ketään kiinnosta totuus vaikka WTC torneista, vaikkei sitä vielä olla kerrotukaan. On vain kerrottu valheita. Sama koskee Palmen murhaa. Pelkkää paskaa on jauhettu, jotta saataisiin kirjoja ja lehtijuttuja myydyksi ja siitä on tehty jopa elokuviakin. Ainoatakaan järkeenkäypää teoriaa, kuinka kaikki tapahtui, ei ole esitetty. Teidät etäännytetään todellisuudesta päivä päivältä enemmän, ellette ala jo vihdoin tajuamaan asioita.


    • Anonyymi

      Anonyymi
      30.4.2019 9:29
      v*'u, mitä pas*aa. Taas idioottimainen viesti, tärähtäneeltä avaajalta. Kiinnostaa ihan vit*sti...

      Anonyymi
      7.5.2019 13:33
      Uusi
      Olet täyi sekopää. Koeta käsitttää, että järjettömät juttusi eivät kiinnosta ketään,

      Anonyymi
      3.5.2019 12:54

      Konsultoin herra Google kääntäjää ja hän käänsi sicario islamicon islamilaiseksi tappajaksi. Katsokaa tuota videota ja vaikka ette italiaa osaiskaan niin siinä näytetään että luoti ei osu poliisin päähän.

      http://int.search.tb.ask.com/search/video.jhtml?n=&pg=video&pn=1&qs=&searchfor=video non censurato poliziotto non e colpito quando sparato alla testa hebdo&ss=sub&st=site&tpr=sbt&vidOrd=1&vidId=ZYd_GQh-eRw

      So what? No se tarkoittaa että "sicario" ampuu ohi tahallaan ja puhuu jopa amerikkalaisittain englantia. Eli onko meitä jymäytetty niin kuin nyt taas Sri Lankassa kun mies menee repun kanssa aivan eri kirkkoon mitä kuvissa näytetään.

      Anonyymi
      27.4.2019 23:35
      Lisäksi olen sitä mieltä, latinaksi > Ceterum censeo: Tässä tuo poistettu viesti.
      MIKÄ IDEA TÄSSÄ OIKEIN ON?
      https://news.sky.com/story/video-shows-suspected-suicide-bomber-entering-sri-lanka-church-11701276
      EI EDES NÄMÄ OLE SAMOJA KIRKKOJA. KATSOKAA NYT TARKKAAN. ONKO EROJA?
      https://www.newyorker.com/news/dispatch/at-st-sebastians-church-in-negombo-sri-lanka-after-the-massacre
      TÄSSÄ ALLA OIKEA St SEBASTIANIN KIRKKO. HUOMAATTEKO KOKO ERON?
      https://www.youtube.com/watch?v=OYTkRXjpTBY

      "Vaiti, vaiti, vaiti vaiti"! Muistatte varmaan Tarmo Mannin sanat näytelmästä "miielipuolen päiväkirja".

      https://fi.wikipedia.org/wiki/Lockerbien_pommi-isku#/media/File:N739pa-3f.png (Nokka irtoo)
      https://fi.wikipedia.org/wiki/M/S_Herald_of_Free_Enterprise
      https://fi.wikipedia.org/wiki/SS_Eastland (ei liity aiheeseen > pelkkä sattuma Eastland > Estland)
      https://www.youtube.com/watch?v=BpRd7iiVgJM
      https://www.murha.info/phpbb2/viewtopic.php?f=9&t=244&start=30

      Jos ajatellaan synkronisiteettisesti niin näilläkään ei ole mitään yhteistä vaikka Isis olisikin molempien iskujen takana vaan sattumaa on se että filmaajat tai valvontakamerat ovat paikalla ja tuo punainen miestä suraava ympyrä oli ensimmäistä kertaa Ylivieskassa valokeilan muotoisena.
      https://www.youtube.com/watch?v=WdgyP64x7fU
      https://www.youtube.com/watch?v=qUDPB-rCJhM'
      https://www.youtube.com/watch?v=OSojyujf4rg (katso kohdasta 1:23 eteenpäin.

      https://fi.wikipedia.org/wiki/Synkronisiteetti Sattumaa on osattava lukea ja yhdistellä omalla lailla.

      Kansainvälinen mediaväkikin tekee omia yhteenliitämiään (assosioitaan irrationalisesti tai ei). Hekää ei ota huomioon onnettomuuksia yksittäistapauksina. Muu vaihtoehto olisi liian julmaa. VAITI VAITI VAITI VAITI!

      https://archive.org/details/Boomerang1947Ntsc# Jos sanon että tämä liittyy Palmen murhaan niin ohitatteko probleeman vain ajattelemalla että mies vain kuvittelee tai on jopa deluusion vallassa.

      Mitä yhteistä löydätte tuosta filmistä ja Palmen murhasta noin synkronisiteettisesti. Muistakaa että murhaaja jatkaa juoksuaan Karelia ravintolaedestä ottamansa autosta huolimatta. Vai oisko tuo jo lopettanut silmittömän pakonsa kun on huomannut ettei ihmisillä ole mitää päättelykykyä nähdä asioita siinä valossa että noita juttuja tehdään ihan näköjään vain siksi että saadaan lehtien myyntiluvut nousuun. Ei mitään moraalia ja järkeä.

      • Anonyymi

        Anonyymi
        7.5.2019 15:35
        Enää ei edes ilmoiteta jos viesti poistetaan. Kauanko valheellista toimintaa voidaan jatkaa. Totuudella on tapana murtaa kaikki esteet. Valheella ja sen puolustamisella on lyhyet jäljet.


      • Anonyymi

        "Kopioikaa tämä jos haluatte."
        Miksi joku haluaisi, siis jos omaa edes gramman toimivia aivosoluja? Tää sun kipeä missio on kovin noloa. Ei kiinnosta siis ketään. Haaskaat aikaasi, mutta sitähän sulla tuntuu riittävän...


    • Anonyymi

      Some investigators, for instance, reportedly believe that Iran played a role in retaliation for a July 1988 incident in which a U.S. warship mistakenly downed an Iran Air plane with 290 passengers aboard. (Kyllähän tässä olisi järkevämpi motiivi Lockerby koneen räjäyttämiseen, mutta mikä on lopullinen toruus kun Libya se ei ollut. Jos Abdelbaset Ali Mohmed al-Megrahi on syytön niin ketkä olivat oikeasti syylliset (culprits)? EIHÄN SITÄ VARMAAN KUKAAN ENÄÄ TUTKI!

      https://fi.wikipedia.org/wiki/Iran_Airin_lento_655

      Iran Airin lento 655 oli Iran Airin lento Bandar Abbasista Dubaihin. Yhdysvaltain laivaston Ticonderoga-luokan ohjusristeilijä USS Vincennes tuhosi koneen 3. heinäkuuta vuonna 1988 Persianlahdella. Turmassa sai surmansa 290 ihmistä. Tapaus sattui Iranin ja Irakin sodan aikana.
      Iranin viranomaisten mukaan teko oli tahallinen ja laiton. Yhdysvallat maksoi uhreille yhteensä 131,8 miljoonan dollarin korvaukset, mutta ei pyytänyt tapausta anteeksi Iranilta.

      Tälläkin hetkellä jossain päin maailmaa kuolee onnettomuuksissa satoja ihmisiä mutta ei se liikuta länsimaita ellei mukana ole sen omia kansalaisia.

    • Anonyymi

      EIKÖ OLE JALOA ESTÄÄ FASISTEJA PÄÄSEMÄSTÄ VALTAAN, JOTKA SALAKUUNTELEVAT JA SEURAAVAT KAMEROILLAAN IHMISIÄ JA KÄYTTÄVÄT LEIKKIKALUJAAN TERRORIN VÄLINEINÄ KUTEN WTC:N TUHOAMINEN JA TIANJININ SATAMAPALO. (Avaruusaseet)
      https://fi.wikipedia.org/wiki/Tianjinin_räjähdysonnettomuus (ei aukene)
      https://en.wikipedia.org/wiki/2015_Tianjin_explosions (klikkaa ja valkka kieli suomi)

      Anonyymi
      7.5.2019 22:54
      Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.
      "Kopioikaa tämä jos haluatte."
      Miksi joku haluaisi, siis jos omaa edes gramman toimivia aivosoluja? Tää sun kipeä missio on kovin noloa. Ei kiinnosta siis ketään. Haaskaat aikaasi, mutta sitähän sulla tuntuu riittävän...

      https://archive.org/details/Boomerang1947Ntsc# Jos sanon että tämä liittyy Palmen murhaan niin ohitatteko probleeman vain ajattelemalla että mies vain kuvittelee tai on jopa deluusion vallassa.

      Tuohon filmiin liittyy salaseuranta ja vakoilu ja sillä on paljonkin tekemistä Palmen murhan kanssa. Tai lavastetun huijauksen kanssa. Se on minun missio kertoa se vaikka vain sinulle. Klikkaa filmi auki ja oikeassa kulmassa on kellon kuva ja sitä klikkaamalla voit vaihtaa nopeutta. Change playback speed. Valitse 3x. Aikaa filmin katsomiseen ei mene kauan jos sinulla on niin kiire. Näet kuinka Palmen lavastettu murha matkii filmin tapahtumia. Eikö se ole ihmeellistä ja sitten vielä kun siihen liittyy se vakoilu niin asia on selvä. Murha on todistettu huijaukseksi joka poiki kaikenlaista muuta. Vaikka mitä. Noloahan se on kun minä olen suomalainen ja tiedän tämän. Niinistökään ei tiedä vakoilusta mitään. Sähän voisit kertoa hänelle. Hän on kunnon mies. Melkein kuin Ukko Noah.

    • Anonyymi

      https://twitter.com/aashikchin/status/1119812803446157312
      https://www.youtube.com/watch?v=mObnMLanQss (etusivulla kirkon sisusta - loppu videosta on jotain jonkun auton räjähdts lähellä kirkkoa > tehty pläjäys)

      Joku muukin on huomannut ettei tuo ole St. Anthonyn kirkko Kochchikadessa.
      ΓΕΩΡΓΙΟΣ
      2 weeks ago
      St Anthony’s Church in Kochchikade..... ??? So, which country is it?

      http://cca.org.hk/home/news-and-events/christian-conference-of-asia-denounces-the-devastating-bomb-blasts-in-sri-lankan-churches-on-easter-sunday/

      Kuvat ei kerro muuta kuin että koko homma on tehty eikä kukaan kuole.

    • Anonyymi

      Yritin aloittaa uuden ketjun mutta sensori iski alta aika yksikön. Minusta alkaa tuntumaan että hän ei halua että Palmen murha mysteerio ratkeaa. Ehdin toki tallentaa tuon aloituksen. Oletteko kiinnostuneet tietämään poiston syyn. Ei tartte olla kiinnostunut aiheesta mutta poiston syystä.
      https://keskustelu.suomi24.fi/t/15649923/nolo-asema#comment-97528895

    • Anonyymi

      Ketjua alkoi näin

      Anonyymi
      8.5.2019 10:53

      Sitä joutuu niin noloon asemaan kun joutuu tuollasta ketaletta puolustammaa. Minun täytyy jotenkin puolustaa ainoan tai ainakin melkein ainoan viestijeni lukijan mielipiteitä. Hän on suorasanainen eikä säästele sanojaan. Parilla sanalla hän saa sanotuksi sen mihin mihulta menee tuhansia sanoja. Jos saisin kuvat avukseni niin yksi kuva vastaisi tuhatta sanaa, mutta täällä se ei oikein onnistu.
      Hänestä missioni on noloa. En tiedä tuntuuko hänestä oikeasti nololta, sillä myötähäpeän tunne on joskus sama kuin häpeäisi itse. En minä oikeasti niin nolossa asemassa ole jos puolustan häntä ja ylläpitoa siinä samalla. Se mistä hokkasin tuon nolouden ja mikä sai minun aloittamaan uuden ketjun on se, että kun ketju tulee liian pitkäksi niin kukaan ei todellakaan viitsi edes uppoutua siihen enää varsinkin jos on pudonnut kärryiltä jo illan (ketjun) alkuvaiheessa. Tässä tuo syy.
      Anonyymi 7.5.2019 22:54
      Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.
      (ei siinä mitään muuta kopioimisen arvoista ollut kuin se, että yritin sanoa ettei kukaan, joka kirjoittaa false flageista, kirjoita että ne on bluffia siten ettei ne tapahdu niin kuin on väitetty)
      Mutta jos kirjoitat Googleen "Sri Lanka false flag" niin kukaan ei puhu, että ne olivat lavastettuja iskuja eli ne on tehty siten,, että ne näyttäisivät oikeilta ruumiineine kaikkine.
      Sitten laitoin siihen Googlesta kopioimani rimpsun noita false flag linkkejä. Eihän ne kiinnosta!
      "Kopioikaa tämä jos haluatte." (jatkoi hän)
      Miksi joku haluaisi (kopioida), siis jos omaa edes gramman toimivia aivosoluja? Tää sun kipeä missio on kovin noloa. Ei kiinnosta siis ketään. Haaskaat aikaasi, mutta sitähän sulla tuntuu riittävän...
      Johon vastasin myös Anonyyminä 7.5.2019 23:43 kun kohta me kaikki olemme vain anonyymejä.
      EIKÖ OLE JALOA ESTÄÄ FASISTEJA PÄÄSEMÄSTÄ VALTAAN, JOTKA SALAKUUNTELEVAT JA SEURAAVAT KAMEROILLAAN IHMISIÄ JA KÄYTTÄVÄT LEIKKIKALUJAAN TERRORIN VÄLINEINÄ KUTEN WTC:N TUHOAMINEN JA TIANJININ SATAMAPALO. (Avaruusaseet)
      https://fi.wikipedia.org/wiki/Tianjinin_räjähdysonnettomuus (ei aukene)
      https://en.wikipedia.org/wiki/2015_Tianjin_explosions (klikkaa ja valkka kieli suomi)
      (sitten siirryin varsinaiseen missiooni)
      https://archive.org/details/Boomerang1947Ntsc# Jos sanon että tämä liittyy Palmen murhaan niin ohitatteko probleeman vain ajattelemalla että mies vain kuvittelee tai on jopa deluusion vallassa.
      Tuohon filmiin liittyy salaseurantaa ja vakoilua ja sillä on paljonkin tekemistä Palmen murhan kanssa. Tai lavastetun huijauksen kanssa. Se on minun missio kertoa se vaikka vain sinulle. Klikkaa filmi auki ja oikeassa kulmassa on kellon kuva ja sitä klikkaamalla voit vaihtaa nopeutta. Change playback speed. Valitse 3x. Aikaa filmin katsomiseen ei mene kauan jos sinulla on niin kiire.
      Tuosta filmistä tulee hieman koominen kun sen ajaa kolminkertaisella nopeudella. Yritän säästää aikaanne. Mutta se mitä ajan takaa niin pyydän pysäyttämään filmin alkajaisiksi kohtaan 02:23 ja ajamaan sitä eteen päin kohtaan 04.10. Tämä on minun missio kertoa se vaikka vain sinulle.
      En kirjoita vielä enempää jotta et heti lähde omille teillesi, etkä halua jatkaa tutkimusmatkaa Palme mysteerin ratkaisemiseksi.

    • Anonyymi

      Ja jatkui näin:

      Anonyymi
      8.5.2019 11:02
      Uusi
      Anonyymi (ketale kirjoitti myös tämän)
      30.4.2019 9:29 v*'u, mitä pas*aa. Taas idioottimainen avaus, tärähtäneeltä avaajalta. Kiinnostaa ihan vit*sti...

      Tuo filmi perustuu tositapahtumiin ja sitä ei koskaan saatu ratkaistua kuka oikeasti murhasi isä Dahmen. Filmissä isä (minister) Dahme on father Lambert. Murhat eivät vanhene, mutta murhan tutkijat ja itse murhaajat kyllä ja kuolevatkin sitten aikoinaan omia aikojaan. Palme mysteerissä ei välttämättä ole edes murhaajaa, mutta ei mennä asioiden edelle.

      TÄTÄ OSAA EN ENÄÄ EHTINYT SAADA KETJUUN KUN SE OLI JO POISTETTU alle 20 min.

      Tuo filmi perustuu tositapahtumiin ja sitä ei koskaan saatu ratkaistua kuka oikeasti murhasi isä Dahmen. Filmissä isä (minister) Dahme on father Lambert. Murhat eivät vanhene, mutta murhan tutkijat ja itse murhaajat kyllä ja kuolevatkin sitten aikoinaan omia aikojaan. Palme mysteerissä ei välttämättä ole edes murhaajaa, mutta ei mennä asioiden edelle.
      nesses agree on slayer". "Seitsemän todistajaaovat samaa mieltä tappajasta". Päinvastoin kuin Palme mysteerissä kaikki todistajat ovat erimieltä tappajan ulkonäöstä tai ainakin vaatetuksesta. Kasvojahan ei nähnyt kuin ruova Palme (jos hänkään)

    • Anonyymi

      "nesses agree on slayer". "Seitsemän todistajaaovat samaa mieltä tappajasta". Päinvastoin kuin Palme mysteerissä kaikki todistajat ovat erimieltä tappajan ulkonäöstä tai ainakin vaatetuksesta. Kasvojahan ei nähnyt kuin ruova Palme (jos hänkään)"

      Tossa kopioinnissa on tullut moka. Yritin siis pyytää jatkamaan filmin katsomista kohtaan 08:30 ja jatkamaan kohtaan 08:39 jossa lehden otsikko etusivulla toitottaa:
      "Seven witnesses agree on slayer" eli "Seitsemän todistajaa ovat samaa mieltä tappajasta (slayer)". Otsikko jatkuu; "Wore dark coat, white hat -- Medium build". eli "Tumma takki valkoinen hattu -- keski kokoinen (ruumiin rakenne siis) ja ase oli .32 kaliinerinen".

      Palme mysteerin ase jota ei olla edes vielä löydetty oli isompi kaliiberinen, mutta sillä ei ole merkitystä. Aseen jäljillehän päästiin roskakorista löytyneen kuulan jäljiltä. Toinen kuula löytyi parin metrin päästä uhrista parin päivän päästä. Ne oltiin tuotu paikalle varta vasten jotta juttu jatkuisi vähän erinlaisella juonell tosin. Toisesta kuulasta tai luodista puuttui pieni palanen jolla taas on juonen kanssa merkitystä.

      • Anonyymi

        ÄLYTTÖMÄN MIELENKIINTOISTA! Taidan omistaa elämäni tälle asialle. Kysyn vielä Herra Gn:n mielipidettä, hetkinen.
        "Älä dirten paitaa mutaisilla käsilläsi.
        Pysäytä pelkuri ja mene ja näe tyttö. Älä vain piippaa häntä uudelleen.
        Kirjoitusvirheet? Ei, me puhumme Uglishia (lausutaan sinua), ugandalaista englanninkielistä muotoa, jota vaikuttavat Luganda ja muut paikalliset murteet, jotka ovat tuottaneet satoja sanoja, joilla on oma ainutlaatuinen merkityksensä.
        Jotkut tulevat välittömästi ilmeisiksi englanninkielisille: dirten, mikä merkitsee likaa; pelkuri, käyttäytyä kuin pelkuri.
        Toiset tarjoavat pieniä oivalluksia nuorisokulttuuriin: piippaus - mikä tarkoittaa, että joku soi, mutta ripustaa nopeasti ennen kuin henkilö vastaa. Benching - merkitys pudota jonkun kanssa, jolla voi olla romanttista kiinnostusta, kun se on kehittynyt yliopiston slangista."
        Keskityn vielä tähän, on jopa enemmin kiinnostavaa...


    • Anonyymi

      Herra G ja vapaamuurarit. Mitä tarkoittaa iso G harpin ja suorakulman keskellä? Olen siitä joskus lukenut, mutta vastausta en muistaakseni saanut. Jospa se G onkin Herra iso G, jota voi aina konsultoida kun joutuu pulaan. (ei krapulaan vaan pulaan)

      https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005341489.html

      Mutta jos jatkamme filmin tutkimista niin huomaamme kuinka iso rooli lehdistöllä on murhan ratkaisun löytämisessä. Sitäkö Ruotsinkin lehdistö haluaa vaikkei sitä kerrokaan.

      Menemme kohdasta 15:01 kohtaan 16:45 jossa otsikoissa haukutaan ja arvostellaan poliisia. "Sokea opastaa sokeaa ja amatöörit asialla".
      Ruotsissa mentiin jopa pidemmälle. Siellä jopa syytetään poliisia itse murhasta, vaikka kukaan ei ole sanonut, että se olisi ollut murha. Tai kyllähän sirä sanottiin alusta pitäen murhaksi vaikka motiivista ei ollut tietoakaan. Siksi kai sitä yritetään ratkaista löytämällä ensin motiivi ja sitten vasta tekijä. Pettersson oli tappanut jonkun samoilla seuduilla eikä hänelle löydetty motiivia, sillä miksi hänellä sellainen olisi voinut olla kun tuo ei ollut mitenkään tekemisissä Palmen kanssa.

      Tämä kaikki tekee mysteeristä mielenkiintoisemman jos ajattelemme ettei murhaa koskaan edes tapahtunut vaan kaikki on yhtä media pelleilyä ja showta.

    • Anonyymi

      Koko filmin katsomiseen menee alle puoli tuntia jos katsot sen kolminkertaisella nopeudella (3x). Voit asettaa sen päälle oikeasta yläkulmasta kun klikkaat filmin pyörimään tai sitten oikeasta alakulmasta rattaan näköisestä kuviosta. Klikkaa! https://archive.org/details/Boomerang1947Ntsc#

      Jos menemme kohdasta 22:08-29:04 kohtaan. Tuossa välissä on kuvattu hyvin tuo "man hunt" mihin murha johti. Ei ihmisjahti ehkä noin näkyvää Ruotsissa ollut mutta 13 000 ihmistä on kuulusteltu ja melkein kaikki pelkästään sen murhaajasta levitetyn kuvan ansiosta.

      Täältä on niin paljon poistettu viesrejä etten pääse jatkumona kertomaan tarinaani tai mikä tämä on. Tämä varmaan poistetaan kun tässä, mitä nyt tähän liitän, on muka salattavaa tietoa, vaikka kaikki löytyy netistä. Eihän tämä Palmen mysteeriin suoranaisesti liity mutta en ole ainoa joka on ajatellut samalla lailla. Ei Palme siis ainoa mysteeri maailmassa ole mutta ehkä se aloitti ne.

      https://www.bbc.com/news/uk-scotland-south-scotland-14707355

      If Abdelbaset Ali Mohmed al-Megrahi was innocent as he always claimed, who were the real culprits? (jos hän on syytön niin ketkä olivat oikeasti syylliset (culprits) Kuva tuo mieleen vähän sen kuvan jota levitettiin Palmen murhaajasta. Tuo kuvahan tässä alla oli median keksimä huijaus.

      https://vignette2.wikia.nocookie.net/palmemordet/images/8/8f/Fantomen.jpg/revision/latest?cb=20110731144435

      Sitten tulikin jo kuvioihin (Aimal Kasi) tämän näköinen terroristi. (ilmeisesti oikea terroristi) Kunnes päädyttiin Attaan ja Osaman bibn Ladeniin jonka kuolema oli huijaus.

      https://fi.wikipedia.org/wiki/Mir_Aimal_Kasi (kahdeksan)
      https://fi.wikipedia.org/wiki/Mohammed_Atta (åtta eli kasi ruattix)
      https://www.theguardian.com/world/2011/may/02/osama-bin-laden-photo-fake

      Estoniankin väitettiin uponneen pommin vuoksi. Mutta soda purkkiin tehty pommi tuskin olisi tehnyt reikää laivan kylkeen.

      https://nypost.com/2015/11/18/bomb-in-soda-can-took-down-plane-over-egypt-isis-claims/

      Mutta koetetaan pysyä vain tuossa filmissä ja sen samankaltaisuuksissa Palme mysteerin kanssa.

      • Anonyymi

        Kesäkuussa luemme porukalla nuo ÄLYTTÖMÄN MIELENKIINTOISET linkkisi. Varaamme koko viikon aikaa ja pohdimme rajusti niiden kertomaa. Herra G antoi tosin vinkin tästä. joka voi viedä kiinnostavuudessa boiton jopa sinun pohdinnoistasi.

        " Mbre (tunnetaan myös nimellä Bere, Pere)
        Kirjallisuudessa Mbre, Bere tai Pere (Pɛrɛ) tunnetaan kahdessa kylässä Pohjois-Norsunluurannikolla. Sen geneettinen asema ei ole tiedossa. Denis Creisselsin keskeisen sanaston levittäminen alueen tärkeimpien kielten perheiden asiantuntijoille ei aiheuttanut mitään "osumia". Oli yleinen tunne, että se oli Niger-Kongo eikä Mande, mutta mitään erityistä affiniteettia tunnustetulle Niger-Kongon perheelle (esim. Kru, Kwa) ei tunnistettu. Äskettäinen ajatus on, että se on kaukana Kwasta, mutta "Kwa" on itsessään rönsyilevä kielikokoelma ja sen geneettinen validytti on epäilty. On parasta harkita Mbreä isolaattina toistaiseksi.

        Mbreä ympäröi kokonaan Koro, Mande-kieli, joka liittyy Julaan ja Bambaraan. Sen lineaarinen järjestys on CVOX (täydellinen) ja C-wɔ̀-OVX (imperfektiivinen, mukaan lukien sivuosa). Negaatio on lausekkeen lopullinen. Sufiksiaalinen morfologia on vaatimaton. Kaksi ratkaisematonta analyyttistä ongelmaa ovat nimellisen suffiksin luonne a ja tonaalimuutokset verbivarret.

        Mbre-kenttätyötä on tehnyt vuodesta 2014 lähtien Abidjanin Cocody-yliopiston jatko-opiskelija Ibrahima Tioté. Hän on syntyperäinen Koro-kaiutin, joten hän tuntee ympäristön hyvin. Hänen rahoituksensa oli alun perin Jeffrey Heathilta ja myöhemmin (2016-17) Michiganin yliopistolta. Hän viimeistelee tällä hetkellä väitöskirjaa kielestä. Toivomme laajentaa sen täysimittaiseen viitekielioppiin, täydelliseen englannin- / ranskankieliseen sanastoon ja tekstikokoelmaan lähivuosina. Heath liittyy Tioteen kyläläiskäyntiin talvella '16 -'17."


    • Anonyymi

      Palasin juuri kotiin yöjuoksuiltani ja huomasin että viesteihini oltiin kiinnitetty huomiota. Tämä on minulle suuri kunnia. Mutta jatkakaamme filmin tutkimista ja sen suhdetta Palmen murhaan. Palmen murhasta ei olla oikeasti vasrinaisesti pidätetty kuin Pettersson ja Isä Dahmen murhasta pidätettiin Harold Israel, jota filmissä näyttelee Kennedy. Ei john F. Kennedy kuitenkaan. Muistakaa että nämä asiat on tapahtuneet oikeasti oikeassa elämässä.
      Klikkaa! https://archive.org/details/Boomerang1947Ntsc# Laitan tämän tähän niin on helpompaa.

      Kohdasta 29:18 eteenpäin on pidätetyllä kusiset oltavat. Katsotaan kohtaan 39.22 saakka niin näemme sen aikaiset haastattelu menetelmät. Elimme oikeasti vuotta 1924 tai jotain ja filmi on tehty 1947 tai jotain ja Palmen murhasta epäiltyjen haastattelut tehtiin viime aikoina ja 130 hemmoa on tunnustanut murhanneensa Palmen. Miksi he ovat tunnustaneet jää kysymykseksi.

    • Anonyymi

      Sanoinko palaneeni kotiin yöjuoksuiltani? No se selittää hönpsän olon päänuppini sisässä. Mutta en minä ole juossut enää vuosiin, sillä minulla on emfyseema jonka kanssa ei paljoa juosta. Mutta joku vielä juoksee ja pakenee jotain (mitä lie sitten pakeneekaan) (ja juosten ilmeisesti) kun ei jää kiinni.

      Ei Palme siis ainoa mysteeri maailmassa ole mutta ehkä se aloitti ne. Eläimistä sanotaan se. Siis hän aloitti ne mysteerit. Mysteerit on kai sitten selvittämättömät terroriteot ja murhat. Tuossa filmissä, josta tänne kirjoitan, murha on vielä selvittämättä ja jääkin selvittämättömäksi, sillä luulen ettei kukaan sitä enää edes yritä ratkaista. Se tapahtui 1920-luvulla.

      Megrahi dies protesting Lockerbie bombing innocence on tämän tässä alla otsikko ja on suomeksi jotain että Megrahi protestoi kuolinvuoteellaan syyllisyyttään Lockerbyn pommi-iskuun.
      https://www.bbc.com/news/uk-scotland-south-scotland-14707355

      Lockerby jää mysteeriksi ainakin vielä joksikin aikaa sillä ketä kiinnostaa. Mutta huomaan että teitä alkoi kiinnostamaan tuo filmi, josta kerroin ja olen kertonut jopa tänne Suomi 24:ään jo useita vuosia sitten. Se on muuten Suomeksi "Saarroksissa". Emme siis ratko rev. Dahmen murhaa vaan sitä kuinka tuo filmi liittyy Palmen "murhaan". Murha on lainausmerkeissä sillä saattaa olla, että koko murha on bluffia. Filmin ohjannut Elia Kazan on tehnyt monta hyvää elokuvaa, mutta hänestä sanotaan myös, että hän olisi ollut vasikka. https://www.elokuvauutiset.fi/site/dvd-arvostelut/ulkomaiset/5040-saarroksissa-1947 Tuo tässä alla on lainattu artikkelin lopusta. Vaikea on uskoa.

      Syyttömän miehen elämän pilaaminen pelkästään sen takia, että hän muistuttaa jotakin, tuli myöhemmin Kazanille tutuksi hänen luovuttaessaan tietoja kommunistisista tai ainakin joskus jotenkin tähän aatesuuntaan liittyneistä kollegoistaan Yhdysvaltain oikeuslaitokselle, jonka hellään huomaan monien näiden poliittisten toisinajattelijoiden ura päättyi.

      Kazan on ohjannut filmin, joka on sekä jännittävä rikostarina, oikeussalidraama että hauska komedia. Koomisuus on pitkälti virkamiesten suhteissa lehdistön edustajiin, mutta parhaimmat naurut irtoaa lyhyestä kohtauksesta, joka liittyy murhaajasta annettuihin hyvin vähäisiin ja erittäin yleisiin tuntomerkkeihin. Koomisuutta lisää se jos katsotte tuon filmin kolminkertaisella (3x speed) nopeudella niin kuin neuvoin tuolla ylempänä tekemään. Mutta se ei ollut tarkoitukseni tehdä siitä naurettavaa vaan ajattelin kun teillä kaikilla on niin hiton kiire lukemaan toisia viestejä niin jos näin nopeutettuna ehtisitte edes vähän vilaisemaan sitä sillä muuten en voi asiaani selittää. Sekin että jos ette saa puheesta selvää ilman tekstitystä niin nopeutetuna ei siitä saa kukaan mitään selvää.
      Puhe alkaa muistuttamaan espanjan kieltä tai jopa suomea kun ajatte sen 3x:llä. Me puhumme loppujen lopuksi aika nopeaan Suomessa; hämäläisiä ja pohoojaalaasia lukuunottamatta.

      Elokuvan (ja oikeastikin isä Dahmen) murhaaja pidätettiin todistaja lausuntojen perusteella joskin tuo oli aluksi jäänyt kiinni laittoman aseen hallussa pidosta, mikä olisikin ollut hänen ainoa rikos ellei todistajat olisi häntä tunnistaneet.

      Filmin kohdassa 42:12 syyttäjä käy kyselemässä syytetyn omaa tarinaa murhaan liittyen. My side of the story. Oma tarina, joka on aika vaatimaton, päättyy kohtaan 44:52. Siinä syyttäjä poistuu paikalta mietteliäänä. Klikkaa! https://archive.org/details/Boomerang1947Ntsc#

      Laitan tuon linkin elokuvaan niin se on helpompi mennä sitä katsomaan ja niin kuin sanoin voitte katsoa vain tuon kohdan siitä nyt tällä kertaa. Joko päissänne alkaa terina kehittymää. Muistakaa että Petterssonkin oli syytön, mutta hän ei osannut kertoa tarinaansa kun oli aina niin kännissä ettei muistanut mitään. Sanoi ettei muistanut mitään edes koko murhaillasta. Hän kävi muuten vuoden teatterikoulua kunnes hänet lempattiin sieltä huumeiden takia. Hyvä näyttelijä kuitenkin joka sopi hyvin tuohon Ruotsin mediapellen rooliin.

      Se oma tarina oikeastaan tarkoitti omaa näkemystä tarinasta eikä elämänkertaa. My side of the story. Hän kysyy haluatteko uskoa minua vai sitä naista joka väitti nähneensä hänet kävelemässä naisen työpaikan ohi vähän ennen murhaa. Palmen murhassa tuo työpaikka olisi ollut se nakkikioski matkalla elokuvateatterista murhapaikalle, jossa myyjä (nyt mies) näki murhaajan seuraavan pariskuntaa. Mutta "that damn lady" Palmen tapauksessa olisi ollut rouva Palme. Jos katsotte tuon kohtauksen normaalilla nopeudella niin nuo on ne sanat mitä siinä keskustellaan.

      Mistä muuten Palmen murhaaja olisi tiennyt olla murhapaikalla ellei olisi seurannut pariskuntaa elokuvateatterista murhapaikalle. Tuo on yksi mysteerin mysteereistä.

      • Anonyymi

        Jos olisin jaksanut lukea tekstisi, olisi se varmasti ollu mielenkiintoisinta ikinä. Harmi että telkkarista tuli mainoksia, jotka nyt veivät voiton. Kysyin herra G:n mielipidettä, niin hän kertoo napakasti seuraavaa :"
        Nimeni on ... मेरो नाम ... हो ।--- mero naam ... ho. मेरो नाम ... हो।
        mero naam ... ho. Nimeni on ...
        Olen ... म ... आएको हुँ ।--- ma ... aaeko hu. म ... आएको हुँ।
        ma ... aaeko hu. Olen kotoisin ...
        Olen vuosia vanha. म ... बर्ष को भए ।--- ma ... barsa ko bhae म ... बर्ष को भए।
        ma ... barsa ko bhae Olen vuosia vanha.
        Olen naimisissa. / En ole naimisissa. मेरो विवाह भएको छ। / मेरो विवाह भएको छैन ।--- mero bibaha bhayeko chha / mero bibaha bhayeko chhaina मेरो विवाह भएको छ।
        मेरो विवाह भएको छैन।
        mero bibaha bhayeko chha
        mero bibaha bhayeko chhaina Olen naimisissa. / En ole naimisissa.
        Olen matkustamassa yksin. / En matkustaa yksin. (m / f) म एक्लै यात्रा गर्छु। / म एक्लै यात्रा गर्दिन ।--- ma eklai yatra garchhu / ma eklai yatra gardina म एक्लै यात्रा गर्छु।
        म एक्लै यात्रा गर्दिन।
        ma eklai yatra garchhu
        ma eklai yatra gardina Olen matkustamassa yksin. / En matkustaa yksin. (M / f)
        Olen matkustamassa ... म ... बाट यात्रा गर्छु --- ma ... bata garchhu म ... बाट यात्रा गर्छु
        ma ... bata garchhu Olen matkustamassa ...


    • Anonyymi

      ... म ... बाट यात्रा गर्छु -- Luulin ensin että se on tamiilia mutta herra G sanoi etä se onkin nepalin kieltä. Muistin väärin sillä muistoni nepalin kielestä on olemattomat ja tamiiliakin kirjoitettuna olen vain nähnyt kuvissa.

      Tämä ei aukene enää jonkin ajan päästä mutta laitan sen vielä tähän ja palaan aiheeseen. Se tuli jokin aika sitten telkkarista. https://areena.yle.fi/1-4531213

      https://yle.fi/aihe/artikkeli/2019/04/30/prisma-muisti-totta-vai-tarua-voimmeko-luottaa-muistiimme-ja-muistoihimme

      Uudet tutkimukset ovat alkaneet esittää kysymyksiä ja havaintoja siitä, voimmeko sittenkään luottaa siihen, mitä uskomme omin silmin nähneemme ja millaisena tapahtumat muistamme.

      Pitkään on ajateltu, että muisti olisi kuin nauhoitettu tallenne, joka voisi toistaa tietoja tarkasti. Todellisuudessa muistimme on usein hyvin viitteellinen. Saatamme pitää monia muistojamme tosina, mutta ne eivät välttämättä pidäkään paikkansa. Miksi muistot muuttuvat? Onko asialle neurologista selitystä?

      Tarkkaavaisuutemme on aina hetkeen sidottua. Jos jatkamme elokuvamme tarkistelua niin nyt syytetty saa asianajajan. Puolustusasianajajan joka häpeilee puolustaessaan tuollaista retaletta.

      Kohdassa 45:05 hän saapuu kuvioihin. Elokuvassa Waldron ei ole nuorison villitsijä vaan entinen sotilas ja Jenkeissä ei veteraaneja hevillä kuolemaan tuomita ja syyttäjän poliittinen vastustaja neuvookin asianajajaa antamaan syytetystä positiivisen kuvan oikeudelle saattaakseen syyttäjän huonoon valoon, jos tuo syyttää syytettyä liian rankasti ja vaatii tälle jopa kuoleman tuomiota.
      Kohtaus päättyy kohtaan 47:23. Olkaa tarkkana sillä tarkkaavaisuus on muistiin painamisenkin edellytys joskin emme yksinkertaisesti ehdi huomioida kaikkia asioita, josta kirjoitan myöhemmin. Juoni saa uuden käänteen kun syyttäjä luopuukin syytetyn syyttämisestä (nolle prosequi)

    • Anonyymi

      Laitan tuon linkin elokuvaan niin se on helpompi mennä sitä katsomaan ja niin kuin sanoin voitte katsoa vain tuon kohdan siitä nyt tällä kertaa.

      Klikkaa! https://archive.org/details/Boomerang1947Ntsc#

      Joko katsoitte nopeutettuna tai ilman kohdasta kohtaan 45:05 - 47:23 ja kiinnititte huomionne minne sattuu. Se nopeutus linkki löytyy jokaisesta youtube videosta rattaan muotoisesta kuvasta.

      Joko päissänne alkaa tarina kehittymään. Muistakaa, että Petterssonkin oli syytön, mutta hän ei osannut kertoa tarinaansa kun oli aina niin kännissä ettei muistanut mitään. Sanoi ettei muistanut mitään edes koko murhaillasta. Hän kävi muuten vuoden teatterikoulua kunnes hänet lempattiin sieltä huumeiden takia. Hyvä näyttelijä kuitenkin joka sopi hyvin tuohon rooliin. Kuka olikaan hänen puolustusasianajaja. Ilmeisesti Ruotsin kansa.

      https://www.youtube.com/watch?v=VBplxrcN0cI (joutuu tässä niin noloon asemaan)

      https://archive.org/details/Boomerang1947Ntsc# kohdasta kohtaan 45:05 - 47:23 on taustalla ikkunan takana 8 miestä golfaamassa. Kuinka monella heistä on koko musta asuste. jos katsotte tuon pätkän vasta nyt niin tiedätte kiinnittää asiaan huomiota, mutta ilman tätä sanomistani niin ette olisi edes huomioineet, että siellä edes joku liikkuu taustalla. Kuinka sitten olisitte voineet painaa edes mieliinne jotain ellei sitten hämärästi ja tuota muistikuvaa voidaan kai manipuloida.

      Psykologia on ihmeellistä ja sitä pitäisi enemmän opettaa kouluissamme vaikka uskonnon sijaan.

    • Anonyymi

      Ennen kuin lopullinen teos on valmis niin sitä on joutunut hiomaan useampaan otteeseen. Minä en näemmä pääse paljoakaan eteenpäin tarinassani kun jo uusi idea syttyy päässäni. Liitän yhteen nämä kaksi kyläkäräjää. Puolustautukoon ken voi.

      https://www.youtube.com/watch?v=zILELsMy_B0 (jonkinlaiset kyläkäräjät nämäkin)
      https://www.youtube.com/watch?v=VBplxrcN0cI (joutuu tässä niin noloon asemaan)

      Kennedyn murha oli aito. Hänet oikeasti ammuttiin. Mukana rouva Kennedy jota ei ammuttu. Palmen murhasta en tiedä, mutta siinäkin rouva mukana jota taas ammuttiin mutta luoti meni ohi ja päätyi kadun toiselle puolelle ehjänä roskakoriin josta sen löytää intialainen free-lance toimittaja transsiin vaipuneena jolloin aistit terävöityvät ja siten oli mahdollista katsoa roskakoriin ja kas siellähän se luoti maksi vahingoittumattomana kuin pakasta vedettynä. Kuka joutuu kohta noloon asemaan jos joutuu puolustamaan että tuollainen olisi mahdollista. On sanottu ettei Ceausescuja oikeasti ammuttu kun vertkin tulee noin vähän ja Nicolaesta ei ollenkaan.

      Nolo vai oliko se kipee missioni jatkuu. "Tää sun kipeä missio on kovin noloa. Ei kiinnosta siis ketään. Haaskaat aikaasi, mutta sitähän sulla tuntuu riittävän..." Kun aika on niin auringon saat loistamaan kun aika on ja sitä on kai vielä vähän. Olen jo vanha mies.

    • Anonyymi

      Jatkamme filmimme tarkastelua ja sen vertaamista Palmen "murhaan". Murha on lainausmerkeissä.

      Klikkaa! https://archive.org/details/Boomerang1947Ntsc# (nopeuttaa pääsemään elokuvaan)

      Kohdasta kohtaan 49:30 - 50:28 ilman puheen ymmärtämistä jos ajamme videon nopeudella 3x niin kiinnitämme huomion kaupungin karttaan joka on tuotu oikeussaliin. Siinä on Main Street aivan kuten Tukholmassa olisi Sveavägen (vaiti vaiti vaiti vaiti > ei kaikkia saa verrata toisiinsa)

      Mutta sitten murhaaja pakenee sivukadulle ja syyttäjä piirtää siihen kohtaan ruksin mihin jäljet katoaa. Aivan kuten Palmen murhaajasta viimeiset silminnäkijä havainnot on suunnilleen tuossa kohdin David Bagarensgatanilla, jossa hänet näkee Yvonne Nieminen (suomalainen nimi) jonkun miesystävänsä kanssa ja kertoo havainnostaan sekä miestä seuramaan lähteneelle pojalle (Lars Jeppson) ja poliisille, jotka he kohtaavat pakotien varrella ja kohtaamisajat eivät sovi metenkään kuvioihin jos laskee kuinka ihmiset liikkuvat joko juosten tai kävellen. Muutenkaan mitkään ajat tuossa Palmen murhassa ei voi pitää paikkaansa sillä ne ovat (suoraan sanonko mistä) eli ne on keksittyjä ja siksi eivät voi pitää paikkaansa.

      Jos ajatellaan synkronisiteettisesti niin täytyy ajatella myös asiaa päälaellaan. Dahmen murha vs Palmen murha, joissa molemmissa ase näyttelee isoa osaa. Palmen murhasta ei voida oikeastaan enää syyttää ketään (varsinkaan jos se oli bluffia) kun ei ole asetta löytynyt.
      Isä Dahmen tai elokuvan Isä Lambertin muhaaja taas pidätettiin, kun hän kantoi laitonta asetta, joka ensin havaittiin samaksi, jolla tuo pappi oltiin tapettu, mutta jonka sitten häntä puolustanut syyttäjä senaikaisella ballistiikalla todisti vääräksi vertailemalla aseen piipun luotiin jättämiä rihlan jälkiä toisiinsa.

      Siinä nuo kaksi tapausta eroavat toisistaan kun asetta ei olla löydetty. Joskin murhaajia Palmen tapauksessa on jo 130, jotka ovat ottaneet teon omille kontoilleen. Kuinka heidät on saatu tunnustamaan on mielenkiintoinen juttu. Omasta tahdostaan vai pakottamalla. Tuskin pakottamalla kun ketään ei olla viety oikeuteen. Moni varmaan haluaisi paistatella julkisuuden valokeilassa niin kuin Pettersson, joka teki sillä jopa rahaa.

      Hänelläkin tehtiin rahaa kirjoitusten ja elokuvan muodossa. Hän itsekin sitten loppupelissä pääsi hyötymään siitä että häntä syytettiin syyttömänä. https://en.wikipedia.org/wiki/Harold_Israel

      Oliko hän historian ensimmäinen ns. patsy joita muita oli ainakin "liiterin polttaja" van_der_Lubbe
      https://fi.wikipedia.org/wiki/Marinus_van_der_Lubbe

      Ja toinen vieläkin kuuluisampi syntipukki (patsy) oli Lee Harve Oswald jonka sanottiin ampuneen John F. Kennedyn ja komissaari Tippitin. Ampuiko hän kumpaakaan ja ammuttiinko edes sitten häntäkään, sillä jos katsotte hänen murhaansa niin se näyttää tehdyltä lavastukselta ja ainakin väärä mies pidätettiin hänen ampumisestaan. Ajatelkaa kipeät missiomäärit sitä. Jatkuuko kusettamisemme vai alammeko pikku hiljaa heräämään ja oppimaan lukemaan mediaa.

    • Anonyymi

      Ote ketjusta "Olavi Palmun murhe". Tämä on suomennos tuosta oikeudenkäynnistä tehdystä selostuksesta joka siis löytyy netistä Googlaamalla "State vs. Harold Israel". Filmissä se löytyy kohdasta 50:28 eteenpäin. Tosin siinä esitetään vain kuusi kohtaa jonka vuoksi syyttäjä jättää syyttämättä. Kohdat on suunnilleen samat mitä ne oli oikeassa elämässä Harold Israelia vastaan. Kohdassa 53:10 sali kohataa. Esille tulee sanat "Perfect case" melkein kuin "täydellinen rikos".

      Ote ketjusta "Olavi Palmun murhe".

      Cummingskin
      21.5.2018 21:14

      Google kenttään voitte kirjoittaa "State vs. Harold Israel.". Suomensin siitä nuo kymmenen kohtaa jotka yleinen syyttäjä kumosi ja syytettyä ei syytetty vaan jätettiin syyttämättä. Tuo tosi elämässä ollut oikeuden käynti tai sen valmistelu oli pohjana Elia Kazanin elokuvaan The Boomerang.

      Yhteenvetona Israelia vastaan tehdystä oikeudenkäynnistä "coroner" (kuolemansyy tutkija) jakoi syytteen kymmenen osioon, jotka ovat pääsääntöisesti seuraavat: (syyttäjä kumosi ne yksi kerrallaan ja elokuvassa tuo kävi jopa rikospaikalla käymässä läpi tapahtumat > Palme tutkijat tekivät saman eli matkivat elokuvaa)

      1. -Nellie Trafton oli nähnyt tuttavansa Iisraelin ampumapaikan lähellä kymmeneen minuuttiin ennen ampumista. (vrt. nakkikioski tapaus Palmessa ja filmissä miss Nellson)
      2. -Tekijällä oli harmaa lippis ja ruskea päällystakki, jossa oli musta sametti kaulus. (vaatetus)
      3. -Todistajat Frederick W, Morris ja Ralph Esposito, näkivät miehen, jolla harmaa lippis ja päällystakki ampuvan uhrin ja hänen juoksevan länteen High Streetin yli. (tapaus Palme > Morelius)
      4. -Jennie Boynton ja Hilda Baer, High Streetin itäpäässä, kuulivat kuolettavan laukauksen ja näkivät pakenevan ampujan juoksevan High Streetin yli sadan metrin päässä Main Streetin länsipuolella, Miehellä oli harmaa lippis ja ruskea päällystakki, Hilda Baer huomasi myös samettisen kauluksen.
      5. -Edward Flood näki hengästyneen miehen, jolla oli harmaa lippis ja tumma päällystakki, joka juoksii Washington Avenuen ja Congress Streetin ja Harrison Streetin risteyksessä kymmenen minuutin päästä ampumisesta, ja näki kun tuo löi varpaansa rotvallin reunaan mutta jatkoi matkansa länteen päin Washington Avenueta.
      6. - Todistajat, Esposito, Boynton, Baer ja Flood, tunnistivat Israelin poliisin
      päämajassa henkilöksi, jonka he olivat nähneet pakenevan ammuntapaikalta.
      7. -Israel teki kirjallisen lausunnon, jossa hän myönsi rikoksen. (Petterssonin tunnustaminen esillä)
      8. -Israel kulki poliisiosaston jäsenten kanssa pakoreitin läpi nimeten paikat joihin oltiin vedottu,
      9. -Israel ilmoitti poliisille, mista fataalin luodin tyhjä kuori löytyisi hänen huoneestaan, Poliisi myöhemmin vahvisti asian löydettyään hylsyn.
      10. - Israelilta löydetty revolveri oli 32 kaliiperinen espanjalaisvalmisteinen, ja se oli ase, josta lähtenyt luoti löydettiin uhrin päästä. (luoti löytyi uhrin päästä. Tapaus Palmessa se löytyi kadulta vain parin metrin päästä. Toinen luoti löytyi roskakorista toiselta puolella katua)

      At arraignment on May 27, 1924, Cummings dropped the case, entered a plea of nolle prosequi, and proceeded to discredit the evidence compiled by the Bridgeport police in a 90-minute presentation to the court.

      Käsittelyssä 27.5.1924 Cummings pudotti asian, nolle prosequi: n vetoomuksen ja jatkoi kumoamalla Bridgeportin poliisin laatiman todistukset 90 minuutin pituisella esityksellä tuomioistuimelle. (hän kävi todistukset läpi kohta kohdalta)

      Sama englanniksi löytyy Googlaamalla "State vs. Harold Israel". https://scholarlycommons.law.northwestern.edu/cgi/viewcontent.cgi?article=1955&context=jclc

      Löytyy sivulta 413
      This coroner's report was submitted on the 25th day of February,1924.

      Onhan se vähän outoa väittää että Palme mysteeri perustuu tähän murhaan joka tapahtui 1924.
      Älkää hermostuko. Kaikiin asioihin löytyy luonnollinen selitys.

    • Anonyymi

      "Tuo tosi elämässä ollut oikeuden käynti oli pohjana Elia Kazanin elokuvaan The Boomerang.".

      Otin tuon lauseen ylemmästä viestistä aloittamaan tämän viestin nyt kun olen saanut raijattua itseni ylös sängyn pohjalta taas tänne ikuisen kipeän missioni ääreen. Aikaahan minulla on, totesi myös yksi niistä harvoista lukijoistani, jolle kerron että olen jo eläkkeellä (sanon varuiksi että olen vanhuuseläkkeellä, ettei hän saa vettä myllyynsä yritäessään lyntätä minua, sillä mahdollinen muu eläkke merkitsisi hänelle että eläkkeellä oloni johtuisi päästäni).

      No niin, tuo riittäköön aloitukseksi ja siirryn asiaan eli kipeään missiooni, jonka joku muukin saattaa kokea noloksi. Älkää silti vaipuko noloon asemaan ja alkako puolustelemaan minua sillä puolustan itse itseäni ja sanomisiani. Eikä minun kimppuuni ole muut hyökänneetkään kuin tuo yksi haukkuen meikäläistä syntymästään saamapuoleelle jääneeksi vai oliko se vain sekopääksi.

      "Onhan se vähän outoa väittää että Palme mysteeri perustuu tähän murhaan joka tapahtui 1924.
      Älkää hermostuko. Kaikiin asioihin löytyy luonnollinen selitys". Tähän päättyi tuo viimeinen viesti.

      Luonnollinen selitys. Niin mikä on luonnollista ja mikä luonnotonta. Onhan se tietenkin hieman luonnotonta, että meikäläinen tavallinen lähiössä asusteleva viinaan menevä eläkeläinen alkaa setvimään kahta toisilleen aivan vierasta murhaa luullen jopa ratkaisevansakin niistä ainakin toisen. En sano kumman, mutta luulisin teidän ajattelevan että tämän tuoreemman. Tuoreemman tosiaan. Eihän siitä ole kulunut kuin vähän reilut 33 vuotta. Mutta kun minä olen äittänyt ettei tätä tuoreempaa ole edes tapahtunut, niin ei sitä silloin ainakaan murhana voida ratkaista. Ratkaisen siis huijauksen, joka liittyy tuohon tapahtumaan , mikä lanseerattiin murhana julkisuuteen valtavin seurauksin. Sen tiinoilta sanotaan monen ihmisen elämän menneen tolaltaan ja johtaneen jopa outoihin kuolemantapauksiin ja ehkä joihinkin terroritekoihin ja muihin eriskummallisuuksiin joiden alkulähteet voivat olla johdettavissa tästä bluffista. Mutta olen ajatellut antaa niiden nyt olla syrjässä kun käsittelemme näitä kahta murhaa (joista toinen bluffia) ja katsomme mitä niissä on yhteistä ja onko edellinen vaikuttanut jälkimäiseen.

      Kolmantena pyöränä parrasvaloihin astuu Elia Kazanin elokuva "The Boomerang" joka on siis suomeksi "Saarroksissa". Aika saarroksissa tässä kohta ollaan ellen sää aihetta järkevyyden piiriin, sillä nuo ainoat kaksi lukijaani alkavat joko kyllästymään ja toinen ärtymään ja nolostumaan. Hän nolostuu myötähäpeästä minua kohtaan sillä hän on kuitenkin lukenut juttuni, vaikka aina sanookin ettei kiinnosta pätkääkään. Lukijoista on pidettävä kiinni, sillä täällä on heistä kova kilpailu.

      Anonyymi
      30.4.2019 9:29
      v*'u, mitä pas*aa. Taas idioottimainen avaus, tärähtäneeltä avaajalta. Kiinnostaa ihan vit*sti...

      Anonyymi
      8.5.2019 12:40
      ÄLYTTÖMÄN MIELENKIINTOISTA! Taidan omistaa elämäni tälle asialle.
      Anonyymi
      9.5.2019 13:02
      Jos olisin jaksanut lukea tekstisi, olisi se varmasti ollu mielenkiintoisinta ikinä. Harmi että telkkarista tuli mainoksia, jotka nyt veivät voiton.

      Molemmat anonyymejä joten mistä tietää etteivätkö he ole yks ja sama henkilö. Toinen kehuu ja toinen haukkuu. Tuntuu väliin että hän on minun mentorini ja opastaa minua saamaan juttuni sille tasolle että muutkin siitä kiinnostuisivat.

      Osaava, arvostettu ja kokenut asiantuntija (mentori) neuvoo, tukee ja edistää kahdenkeskisessä vuorovaikutussuhteessa kehityshaluista mutta kokemattomampaa henkilöä työssä tai opiskelussa (kirjoittamisessa ja jutun kerronnassa). Suhde perustuu avoimuuteen, molemminpuoliseen luottamukseen ja tasa-arvoisuuteen. (v*'u, mitä pas*aa).

      Ool rait ja ookoo! Pyysin katsomaan elokuvaa jonka liitin tänne (bumeranki) ja nopeuttamaan se ohjeitteni mukaisesti kolminkertaiseksi (3x) jotta sen katsomiseen ei kuluisi kohtuutonta aikaa sillä "time is € tai $". Palmen murhan ratkaisusta saa 50 000 000 SEK, mutta silloin täytyisi löytää itse murhaaja, mutta kun sellaista ei voi olla, kun murha on, niinkuin sanoin, lavastettu huijaus.

      Isä Dahmen murha on oikeasti tapahtunut ja se jäi selvittämättä, kun kaikki energia ja halu sen selvittämiseen kului syytetyn syyttömäksi saamiseen. Palmen murhassa ollaan edistytty jo niin että uusi tutkimusryhmä on yksimielinen siitä ettei Christer Pettersson loe syyllinen ja se kuva, joka murhaajasta levitettiin ei esitä murhaajaa joskokaan ei ole suoraan sanottu että se oli tahallaan tehty huijaamaan kansaa luulemaan, että tuon näköinen heppu olisi murhan takana

      https://vignette2.wikia.nocookie.net/palmemordet/images/8/8f/Fantomen.jpg/revision/latest?cb=20110731144435

      Klikkaa! https://archive.org/details/Boomerang1947Ntsc# Ks kohdasta 23:33 - 23:56 niin idea kuvaan Palmen murhassa tulee tuolta (vai onko joku eri mieltä) Miksi muuten tuollaista järjetöntä elettä oltaisiin tehty. Tuolla kuvalla haluttin viestiä kuvan henkilölle paljonkin.

    • Anonyymi

      En laita linkkiä tuohon ketjuun sillä se veisi kuitenkin aiheen sivuraiteille joten otab siitä vain aloituksen johon mentorini varmaan taas tokaisisi "vi**u mitä pas*aa!"

      Haamumiehem haastattelutunti

      Wirkku-setä
      13.12.2018 13:58
      Noh hei te höpönassukat!
      IllanWirkku-setä on saanut vieraakseen Haamumiehen alias Spökmannen. Spooky spooky. Hän kärsii hirveästä posttraumaattisesta stressistä PTSD:sta, joten häneltä ei saa aina kaikkia vastauksia ulos vaan Wirkku-sedän on juotettava hänelle aina pullo vodkaa tai jotain muuta päihdyttävää ainetta ennen kuin kielen kannattimet löystyy sen verran että lauseita alkaa rönsytä hänen suustaan ulos.

      https://www.terve.fi/artikkelit/post-traumaattinen-stressi-miten-sen-tunnistaa

      Hän on käynyt läpi jotain aivan hirveetä sillä aina kun kutsun hänet kylään, vaikka kyllä tuo tulee usein ilman kutsumattakin kun jano yllättää ja kun tuo tietää että minä juotan häntä niin minkäs teet.

      Noniin. arvon historiapalstalaiset. Nyt tehdään historiaa! Mikä onkaan ensimmäinen kysymyksenne? Panen tähän alle hänestä saksalaisten experttien tekemän tietokone kuvan. Vieläkö muistatte. Tuolla kuvallahan Ruotsin poliisi häki vuositolkulla saman näköistä miestä Palmen murhaajaksi tuloksetta ja nyt se on julistanut kuvan bluffiksi. Mitä te haluatte tietää hänestä. Hän on täällä tänään kun tuli minulle kylään ja istuu tuossa vieressäni. Annoin hänelle pienen pienen iltapäivä ryypyn että juttu alkaisi luistamaan.

      https://vignette2.wikia.nocookie.net/palmemordet/images/8/8f/Fantomen.jpg/revision/latest?cb=20110731144435

      Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

      Hillevi7vee
      13.12.2018 14:06
      Puhutko suomea ja minkä ikäinen olet?

      Wirkku-setä
      13.12.2018 14:11
      Kysymyksestäsi tulikin mieleen tuo Pedro Hietasen ja P.P. Peteliuksen hulvaton hulluttelu. Kysyin Hamikselta luvan saadaankö keventää tunnelmaa tällaisella hupivideolla näin alkuun.
      On muistutettava että tuo on leikkihassuttelu eikä perustu todellisuuteen niinkuin se että oikea Haamumies on nyt vieraanani ja odottaa kiperiä kysymyksiänne.
      https://www.youtube.com/watch?v=pIqiunaIXgA

      Wirkku-setä
      13.12.2018 14:30
      SORRY! Lause jäi kesken.
      Hän on käynyt läpi jotain aivan hirveetä, sillä aina kun kutsun hänet kylään, alkaa hän parin ryypyn jälkeen vaipumaan ikään kuin jonkinlaiseen transsiin, enkä eina saa selvää mitä hän ajaa takaa muminoillaan ja mitä hän yrittää sanoa. .

      Hillevi7vee
      13.12.2018 14:48
      Oletko ruotsalainen vai suomalainen?

      Wirkku-setä
      13.12.2018 14:52
      Både och. Sekä että.
      Näin se vastas ja pyysi uutta ryyppyä. Mitähän toikin tarkoitti. Både ach. Tai minä kyllä tiedän mitä se tarkoittaa mutta pidetään lukijoitamme jännityksessä.

      Tuo kuvan mies on siis oikeasti olemassa ja häneltä saisitte siis kysyä kysymyksiä ja siten auttaa tuon Palme mysteerin selvittämisessä, mutta niin kuin sanottu. Eihän ketään kiinnosta. Eipä silti kohta alkaa jääkiekon kisat ja alankin sitä katsomaan, mutta sitä ennen käyn kaupassa etten vaan jumiudu teidän kanssanne rupattelemaan taas koko päiväksi. Wirkku-setä on kuvitteellinen henkilö.

    • Anonyymi

      Onhan se tietenkin hieman luonnotonta, että meikäläinen, tavallinen lähiössä asusteleva viinaan menevä eläkeläinen, alkaa setvimään kahta toisilleen aivan vierasta murhaa luullen jopa pystyvänsä ratkaisemaan niistä ainakin toisen. Peli alkaa kohta Suomi vs. Kanada. Mutta sitä ennen en voi välttyä kiusaukselta kirjoittaa yhden viestin ennen sitä ja voinhan kuunnella alkua sivukorvalla, sillä vaikka alussa joku maali tulisikin niin ei peli siihen ratkea.

      Sanoin asuvani lähiössä ja olevani eläkkeellä. Olin murhan aikaan 36 vuotias vetreä nuorimies. En kylläkään asu missään Rinkebyssä vaan ihan täällä koto-Suomessa. Kun kerroin kerran eräälle neitokaiselle, jota en ollut tavannut varmaan yli kolmeenkymmeneen vuoteen, että kirjoittelen nykyään kirjaa Palmen murhasta niin tuo letkautti siihen, että niinhän sä ootkin ihan sen Christer Petterssonin näköinen. Pettersson ei enää vanhene vaan pysyy aina yhtä nuorena jollaisena hänet muistamme.

      Ool rait ja ookoo! tämän viestin aloitus oli sitten siinä. Mennään asiaan. Tai alan katsomaan kiekkoa. Palataan asiaan myöhemmin.

    • Anonyymi

      Anonyymi
      10.5.2019 17:15
      Uusi
      Onhan se tietenkin hieman luonnotonta, että meikäläinen, tavallinen lähiössä asusteleva viinaan menevä eläkeläinen, alkaa setvimään ja ratkomaan kahta toisilleen aivan vierasta murhaa luullen jopa pystyvänsä ratkaisemaan niistä ainakin toisen.

      "Kuika aluu eli aika kuluu" ja viina virtaa kurkusta alas. Olisikohan meikäläinen ratkaissut tämän mysteerin jo vuosia sitten ellen olisi ottanut viinaa. Suomi voitti Kanadan 3-1 ja sen kunniaksi ostin 3 litraa votkulaa eli vodkaa josta jäljellä enää 1,5 litraa tai litra. Vai ostinkohan vain kaksi. En muista mutta on tossa ainakin puolikkaan pullo vielä nenän edessä.

      Post-traumaattinen stressihäiriö ilmenee yleensä kolmella eri tavalla. Ensimmäisessä tavassa oireet ovat häiritsevät muistot traumaattisesta tapahtumasta. Nämä muistot ilmenevät yleensä painajaisina ja hyvin elävinä flashback-reaktioina. Nämä muistot saattavat aiheuttaa syvää psykologista ahdistuneisuutta ja myös fyysisiä oireita, kuten kohonnutta pulssia.

      Toinen oire liittyy yleensä aiheen välttelemiseen ja henkiseen turtumiseen. Ihminen saattaa nähdä suurta vaivaa välttääkseen seikkoja ja paikkoja, jotka muistuttavat heitä tapahtuneesta. Ihminen saattaa myös turtua henkisesti, mikä vaikeuttaa ihmisen hyvinvointia ja ihmissuhteita. Ihmiset saattavat kokea, ettei heillä ole tulevaisuutta, kuten muilla läheisillään.

      Kolmas oire on ylivirittyneisyys. Ihmisellä esiintyy vaikeuksia nukkua ja keskittyä, säikähtelyä ja yhtäkkisiä vihan tunteita. Nämä oireet johtavat usein masennukseen ja päihteisiin.

      https://edition.cnn.com/2012/08/24/health/raison-shootings-ptsd/index.html

      Kolmas oire on ylivirittyneisyys. Ihmisellä esiintyy vaikeuksia nukkua ja keskittyä, säikähtelyä ja yhtäkkisiä vihan tunteita. Nämä oireet johtavat usein masennukseen ja päihteisiin.
      https://www.terve.fi/artikkelit/post-traumaattinen-stressi-miten-sen-tunnistaa

      Minä elän tätä kolmatta vaihetta ja olen sortunut päihteisiin. En tiedä olenko ylivirittynyt, mutta mieleen tulee tuo (eli miten murhaaja tiesi odottaa uhriaan) ellei tuo olisi teinnyt tuon tulevan juuri tuohon kadun kulmaukseen missä tuo sitten ampui uhrinsa. Ottakaa huomioon, että oikea murha on tapahtunut (nimittäin Father Dahmen murha vuonna 1924). Palmen murhasta en tiedä oliko se oikeasti tapahtunut vaiko vain media temppu.

      Joku ruotsalainen kirjailija tai lehtimies on heittänyt julkisuuteen idean ettei Palmea olla tapettu oikeasti, jota väitettä minäkin puolustan, mutta hänen päättelyään tuohon on virheellinen. Hän sanoo, että Palme lavasti oman murhansa kun sai aids tartunnan Ebbe Karlsonilta ja häpeissään poistui maasta Sveitsiin ja sieltä Kanadaan, ettei asia olisi tullut julki. Sitä en usko vaan murhan lavastukseen löytyy ylevämmät motiivit, mutta siitä myöhemmin. Nyt menen ottamaan kunnon ryypyt. PSTD estää minua kuitenkin menemästä suoraan asiaan. https://www.terve.fi/artikkelit/post-traumaattinen-stressi-miten-sen-tunnistaa

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Pullo juotu. Peöi on jännässä vaiheessa. Onnels kaberi toi uuden pullon. Kunpi on jännempää. Palmen murha vai Suomi ~ Slovakkia peli. ????? Kumpi jännittää enempoi. Jatkan kun selviän.

    • Anonyymi

      "Vi får aldrig acceptera att ett statsministermord lämnas ouppklarat". Tuo alla oleva klikki päättyy sanoihin: "Vi får aldrig...> eli emme koskaan saa hyväksyä että pääministerimurha jää selvittämättä".

      https://www.newsner.com/historia/30-bilder-som-visar-varfoer-vi-maaste-faa-en-loesning-paa-palmemordet/

      Suomi voitti Slovakkian 4-2 eli se siitä. Vi får aldrig att ett statsministermord lämnas ouppklarat. Emme saa jättää pääministerin muthaa selvittämätttä.

      Ketä kiinnostaa. Ketä kiinnostaa historia ylipäätään? Menen nyt nukkumaan. Viina lloppu!

    • Anonyymi

      Sen verran vielä silmä liikkui, että huomasin jättäneeni acceptera sanan pois tuosta lauseesta. Se lausutaan "aksepteera" eli hyväksyä Mitä me hyväksymme nykyään. Hyväksymmekö USA:n painostuksen Irania vastaan ja kaikki muukin mitä USA painostaa. Venetsuelaa kohtaan esimerkiksi.

      MITÄ ME HYVÄKSYMME NYKYÄÄN. kysyn minä.

    • Anonyymi

      Tapasin "Kiihtelysvaaran" Nilsun risteilyllä :-)

    • Anonyymi

      Nilsu on minulle outo sana. Urbaani sanakirja kääntää sen viehättäväksi naiseksi. Sinä siis tapasit jonkun hyvännäköisen naisen risteilyllä joka oli kotoisin Kiihtelysvaaralta.

      https://www.newsner.com/historia/30-bilder-som-visar-varfoer-vi-maaste-faa-en-loesning-paa-palmemordet/

      Suomi voitti Slovakkian 4-2 eli se siitä. Vi får aldrig att ett statsministermord lämnas ouppklarat. Emme saa jättää pääministerin muthaa selvittämätttä.

      Ketä kiinnostaa. Ketä kiinnostaa historia ylipäätään?

      Hyväksymmeko me sen, että naapurimaan pääministeri tapetaan ja poliisi ei tee mitään? Tai tekee kaikkensa ettei totuus tule ilmi siitä, ettei ketään ole edes tapettu. (vai onko sinulla todisteita että näin olisi käynyt) tähän liittäisin verilammikon ja luotien löytymiset (toinen roskakorista) . Voiko olla totta?

    • Anonyymi

      "Vi får aldrig acceptera att ett statsministermord lämnas ouppklarat" "Emme saa koskaan hyväksyä sitä, että pääministerin murha jätetään selvittämättä" Vai osaako joku muu kääntää tuon lauseen paremmin.

      Kun kysymyksessä on vasemmistolainen pääministeri niin ajatus on heti, jos ajatellaan motiivia, että sen täytyy olla joko ääri-oikeistolainen tai sitten ääri-vasemmisolainen tekijä jollaiseksi PKK luokiteltiin ja jota jopa epäiltiin Palmeen murhaajaksi.

      Christer Pettersson ei ollut kumpaakaan. Hän oli tappanut puukolla jonkun känniläisen, joka haastoi hänen kanssa riitaa, samoilla seuduilla, missä Palme ammuttiin ja siksi kai joutui epäillyksi. Vai oliko muitakin syitä.Samannäköisyys murhaajasta tehdyn kuvan kanssako. Muttan kun nuo kuvat on julistettu bluffiksi niin se ei voi olla pidätyksen syy.

      Rouva Palme, joka näki miehen, on ainoa joka näki miehen kasvot, mutta hän ei koskaan tehnyt mitään kuvaa miehestä, vaan kun Petterson pidätetiin ja hänelle kerrottiin, että murhaaja on alkoholisti, niin hän tunnisti Petterssonin tuosta tunnistus rivistöstä, joka koostui kunnollisista palomiehistä ja poliiseista, jotka eivät olleet alkoholisteja.

      Olisiko ennakkotieto vaikuttanut päätökseen. Mutta jos murha oli lavastettu bluffi niin rouva Palmen on ollut oltava mukana moisessa bluffissa. Elikkä koko homma on yhtä mediapelleilyä koko juttu. Mutta emmehän me voi sellaistä hyväksyä > acceptera > lausutaan aksepteera. Vai voimmeko

    • Anonyymi

      Akseptoida vai aksepteerata eli hyväksyä. Hyvän kanssa ei kai sillä ole mitään tekemistä. Hyvä hyvä ja hyvä. Vaiti vaiti vaiti vaiti. Mielipuolen päiväkirjasta - muistetteko. Ole vaiti! Shut up! Vaitiolo on yksi vaikeimmista asioista maailmassa. Miksi te olette vaiti. Miksi ette kerro kokemistanne asioista. Miksi pidätte kaiken sisimmissänne. Eikö teitä ahdista tämä maailman meno, mikä on pelkkää valhettä kaikki.

    • Anonyymi

      EN MUUTA SANAAKAAN HERRA G:n KÄÄNNÖKSESTÄ. Hän kääntää ihan hyvin! se on ote tuolta.

      https://www.newsner.com/historia/30-bilder-som-visar-varfoer-vi-maaste-faa-en-loesning-paa-palmemordet/

      Utredningen kring mordet på Olof Palme är i dag en av världens mest omfattade och dyraste mordutredningar. Utredningen beräknas idag omfatta hela 250 hyllmeter med undersökningsmaterial. Enligt polisen skulle det ta cirka nio år att läsa igenom materialet för någon som har vana av att läsa juridiska texter.

      Palmemordet omfattar inte bara polisens utredningsmaterial – mängder av böcker, filmer, dokumentärer och övrigt material har getts ut av författare, journalister och privatpersoner.

      Olof Palmen murhan tutkiminen on nykyään yksi maailman kattavimmista ja kalleimmista murhatutkimuksista. Tutkimuksen odotetaan tällä hetkellä kattavan yhteensä 250 hyllymittaria, joissa on kyselymateriaalia. Poliisin mukaan materiaalin lukemisen kestää noin yhdeksän vuotta joku, joka on tottunut lukemaan oikeudellisia tekstejä.

      Palmujen murha sisältää paitsi poliisitutkintamateriaalin - tekijöiden, toimittajien ja yksityishenkilöiden on julkaistu paljon kirjoja, elokuvia, dokumentteja ja muuta materiaalia.

    • Anonyymi

      Onko muita kirjoja tai artikkelita kuin se yksi, jossa kirjailija epäilee murhaa bluffiksi ja murhattu pakeni ulkomaille häpeissään, kun oli saanut Hiv tai Aids tartunnan joltain kuuluisalta homolta.

      Murhattu siis lavasti oman kuolemansa, jotta saisi potea aidsinsa rauhassa jossain in cognitona. Eihän ulkomailla jonkun toisen maan julkkiksia tunneta. Tunnettiinko Palmeakaan laajimmin muualla kuin pohjolassa. Epäilen vain. Elvis ja Beatles olivat tunnettuja ympäri maailman. Tunteeko nykynuoriso edes Palmea Suomessa.

    • Anonyymi

      Enligt polisen skulle det ta cirka nio år att läsa igenom materialet för någon som har vana av att läsa juridiska texter.

      Poliisin mukaan materiaalin lukeminen kestäisi noin yhdeksän vuotta joltain, joka on tottunut lukemaan oikeusopillisia tekstejä (juridiska texter).

      Yhdeksän vuotta kestäisi lukea läpi tekstit jota on kertynyt murhan tiimoilta (250 hyllymwtriä). Murhasta on kulunut nyt yli 33 vuotta. Onko kukaan edes aloittanut lukemaan niitä tekstejä. Eikö niitä juttuja, mitkä on suoraan perseestä, voisi laittaa syrjään ja keskittyä sellaisiin missä olisi edes tilkkasenkaan järkeä. Tuskin siellä on yhtään sellaista. Sellaisen lukemiseen ei kauaa kuluisi.

      • Anonyymi

        Tilaa siltä kaveriltasi 5 pulloa. Juo ne yhdeltä istumalta. Kaveri tekisi palveluksen, ihan kaikille...


    • Anonyymi

      Jo valkes aamu ja kalpeena kuin haamu. Onko vaikea tajuta ettei tällä miehellä ole mitään tekoa itse tappamisen kanssa. Jos niin sanoo jopa Ruotsin poliisi niin eikö häntä ole sitten edes olemassa.

      https://vignette2.wikia.nocookie.net/palmemordet/images/8/8f/Fantomen.jpg/revision/latest?cb=20110731144435

      Oi karamba! Mitä sitä kännissä on tullutkaan kirjoitettua. Yhdeltä istumalta en muista juoneeni koskaan viittä litraa viinaa. Haluaako allekirjoittanut tappaa minut ja siten vaientaa totuuden ilmitulon Palmen murhasta.

      Anonyymi
      12.5.2019 18:28
      Tilaa siltä kaveriltasi 5 pulloa. Juo ne yhdeltä istumalta. (huomaan että puhutkin pulloista) Kaveri tekisi palveluksen, ihan kaikille... (tarkoitat että kuolisin viina myrkytykseen) (5 pulloa = 2,5l)

      Sinun on ehkä vaikea hyväksyä eli akseptoida vai -teereta totuutta. Se on joskus vaikeaa, mutta ole mies ja kestä se, että valheellinen mielikuva Palmen murhasta aivoistasi karisee pois. Häntä ei ole voinut ampua kukaan, kun se on täysin mahdottomuus. Ensinnäkin luodit eivät lennä niin kuin on kuvattu ja toiseksi veri ei näytä tuonlaiselta paksulta mössöltä millaisena lätäkkönä se on esitetty meille mediassa. Eikö tuo jo riitä tajuamaan että tuo on huijausta. Siihenkin täytyy löytyä syy miksi näin tehtiin, että huijattiin maailmaa tuollaisella tempauksella. Se ei ollut Aids eikä Hiv vaan aivan muu toinen syy.

      Anonyymi
      12.5.2019 16:43
      Uusi
      Akseptoida vai aksepteerata eli hyväksyä. (mitä pitää hyväksyä?)

      Torjunta on yksi keino olla hyväksymättä totuutta. Työnnät epämiellyttävät asiat ja tapahtumat unholaan jonnekin takaraivoosi, josta ne kylläkin pulpahtelevat esiin aina silloin tällöin vaikkei asiasta suoraan puhuttaisikaan. Koittakaa nyt vain pikkuhiljaa alkaa hyväksymään se tosiasia ettei Palmea ampunut kukaan.

    • Anonyymi

      Anonyymi
      12.5.2019 17:36
      Uusi
      Enligt polisen skulle det ta cirka nio år att läsa igenom materialet för någon som har vana av att läsa juridiska texter.

      Poliisin mukaan materiaalin läpilukemiseen kuluisi noin yhdeksän vuotta joltain, joka on tottunut lukemaan oikeusopillisia tekstejä (juridiska texter).

      Yhdeksän vuotta kestäisi lukea läpi tekstit jota on kertynyt murhan tiimoilta (250 hyllymetriä). Murhasta on kulunut nyt yli 33 vuotta. Jos oltaisi palkattu joku edes lukemaan niitä niin tuokin henkilö olisi ehtunyt lukea ne läpi yli kolmisen kertaa. Mutta jos ottaisimme niiden lukemiseen vaikka tuhat henkilöä niin ne oltaisiin luettu taas kerran läpi alta aikayksikön. Mitä sieltä löytyisi.

      130 hemmoa on jo myöntänyt ampuneensa Palmen, mutta kukaan ei usko heitä ja ehkä heitä vain pidetään hulluina jotka ehkä noin haluaisivat julkisuutta. Minua on joskus jymäytetty tai yritetty jymäyttää, mutta teitä näemmä jymäytetään jatkuvasti kertomalla kaiken maailman terroriteoista.

    • Anonyymi

      Oi caramba, kallis samba.
      Kyllä Säkkijäven polkka olis tullu paljon halvemmaks.

      Palmen murhatutkimukset ovat tulleet maksamaan miljoonia. Kuka senkin sanoo mitä ne on tullu maksamaan. Näkyykö se Ruotsin budjetissa vai rahoittaako tutkimuksia joku muu taho. Palkkio murhaajan kiinni saamiseksi on 50 000 000 SEK:iä (ruotsin kruunua). Se kai maksetaan vain sille joka lyö murhaajan nimen tiskiin. Nyt siellä kai on viisi tutkijaa, jotka lueskelevat päivätpitkät noita mappeja ja viivyttelevät minkä kerkiävät sen seikan julkituloa, että koko murha oli persiistä revästy.

      Anonyymi
      30.4.2019 19:08
      Monesti ihminen ei halua uskoa jotain asiaa todeksi vaan torjuu sen (se siirtyy implisiittisesti muistiin kuitenkin ja pulpahtelee sieltä esiin aiheuttaen pahaa mieltä kun jokin asiayhteys herättää sen. (Implisiittinen muisti on tiedostamatonta muistamista; eksplisiittinen muisti on selvästi tiedostettavissa lisäys herra G:n)

      Sama ilmiö vitseissä jotka eivät naurata pätkääkään ja ne torjutaan mauttomuuksina. Varsinkin vitsit jotka saattavat kertoa totuudesta liikaa jonkun kannalta katsottuna)

      Psykoanalyysin perustaja Sigmund Freud esitteli ensimmäisenä psyykkisenä puolustuskeinona torjunnan jo vuonna 1893, ja vuonna 1926 kirjassaan ' Esto, oire ja ahdistus' hän esitti, että puolustautumisprosessi on yläkäsite, jonka alaisuuteen kuuluvat muiden muassa torjunta, projektio ja tapahtumattomaksi tekeminen. (ei se ole minun puolustautumisprosessi jos väitän ettei murhaa koskaan tehty > "tapahtumattomaksi tekeminen".)

      Väärä muisti (false memory) on tärkeä osa psykologista tutkimusta, koska se on sidoksissa moniin
      mielenterveyshäiriöihin, kuten PTSD (tunneperäiseen stressihäiriöön).

      Ajautuiko rouva Palme tunneperäiseen stressihäiriöön? Jos sinun miehesi tai vaimosi ammutaan sinun silmiesi edessä niin kai sinä jotenkin menet sekaisin siinä vaiheessa. False memory - onko se väärä muisti vai muisto. https://en.wikipedia.org/wiki/False_memory Tästä ei löydy suomennosta.
      Viroksi tuo linkki löytyy. Mäletus on muisti suomeksi. Muistatteko vielä kun kerroin suomalaisista neitosista, jotka juttelivat virolaisen miehen kanssa murhapaikalla ja näkivät jopa aseen tuon povitaskussa tai kainalossa ja sitten kun olivat noin parin sadan metrin päässä paikalta kuului pamaus tai kaksi. Onko nuo valemuistamisia vai tapahtuiko todella noin. Naiset vielä tynsivat miehen mutta miehellä on alibi. Hän oli tuohon aikaan kotonaan ja vaimo voi todistaa sen. Kuinka nyt suhtautua suomalaisnaisiin. Muistavatko he vain väärin vai valehtelevatko he?

      Valemälestus on psühholoogiline nähtus, mille puhul inimene mäletab midagi, mis tegelikult ei juhtunud.

      Väärä muisti on psykologinen ilmiö, jossa henkilö muistaa jotain, jota ei todellisuudessa tapahtunut.

      Jos Palmen murha oli lavastus niin onhan mukana olijoiden muistettava vaikka sen kuinka he kaatoivat sitä punaista mönjää katukäytävälle ja sitten mediassa väittivät sen olleen Olof Palmen paksua verta. (tosi paksua)
      https://www.google.com/search?hl=fi&tbm=isch&source=hp&biw=1540&bih=851&ei=_c_ZXOLZNtC36ASW67bYDg&q=palme blod&oq=palme blod&gs_l=img.3...3216.7540..8001...0.0..0.144.759.9j1......0....1..gws-wiz-img.....0..0j0i30j0i19j0i30i19j0i5i30i19j0i10i30j0i5i30j0i8i30.uEL34u-MHNU#imgdii=jwp-ujXRcPG1kM:&imgrc=0_PqEeoljQtfzM:

      Palme ui omassa veressään.

      https://pommechateu.blogg.se/2007/february/bilder-mot-glomskan-op.html

    • Anonyymi

      Oeniga om mordgåtan blir löst ( epäyhtenäisiä siitä että murha tullaan ratkaisemaan)

      Gunnar Wall on vakuuttunut siitä, että murhamysteeri ratkaistaan tulevaisuudessa.
      Gunnar Wall är övertygad om att mordgåtan kommer att bli löst framöver.

      – Om det finns folk som lever i dag och som känner till sanningen, så finns det en påtaglig sannolikhet att någon av dem går ut och berättar. Och om någon börjar är det troligt att fler vill berätta och då kan vi komma till en punkt då vi får veta vem det är.

      - Jos on ihmisiä, jotka elävät tänään ja jotka tuntevat totuuden, on olemassa konkreettinen todennäköisyys, että joku heistä menee ulos ja kertoa. Ja jos joku alkaa, on todennäköistä, että useammat ihmiset haluavat kertoa, ja sitten voimme päästä siihen pisteeseen, kun saamme tietää, kuka se on. (herra G:n suora käännös)

      Kerroin Wallille vuosia sitten aivan kuten Säpölle ja Supollekin Kazanin filmistä ja siitä ettei murhaa koskaan tehty jonka he tietävät tasan tarkkaan, mutta motiivia siihen miksi se lavastettiin eivät ainakaan silloin tienneet ja nyt kun tietävät niin eivät halua uskoa. Tuohon liittyy siis vakoilu lisäksi.

      Advokaten Leif Silbersky tror dock att det kommer fortsätta att spekuleras i evinnerlig tid om vem som dödade Palme. (Sibersky on samaa poppoota kuin Säpo ja Wall)

      – Jag tror att vi kommer få leva med ett olöst statsministermord. Det är min absoluta övertygelse, säger han.

      • Anonyymi

        Voisit kyllä kilauttaa sille kaverilles...


    • Anonyymi

      – Om det finns folk som lever i dag och som känner till sanningen, så finns det en påtaglig sannolikhet att någon av dem går ut och berättar.

      - Jos on porukkaa, jotka ovat vielä tänäpäivänä elossa ja jotka tuntevat totuuden, niin on olemassa konkreettinen todennäköisyys, että joku heistä tulee ulos kaapista ja alkaa puhumaan.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/15504773/minusta-tuntuu (alla oleva lainattu tuosta ketjusta)

      Aina mediassa kirjoitettiin ensin ettei epäillä terroritekoa ja sitten aina tulee ilmi, että tekijä oli joku hiljainen ja ujo omissa maailmoissa eläjä, niin kuin viimeksi tämä Cherif Checatt Strasburgista. Nyt Belgiassa on ihmisjahti (man hunt) päällä. Joku ammuskeli ikkunoita Brysselin keskustassa. Man hunt eli ihmis jahti on jatkunut Palmen murhasta lähtien. Lukekaa ketjusta Haamumiehem haastattelutunti. Onko mies vielä elossa? Elossa on!

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/15492543/haamumiehem-haastattelutunti

      Hillevi7vee
      13.12.2018 15:08
      Miksi sua kutsutaan Haamusedäksi tai haamumieheksi. Oletko haamu.

      Wirkku-Hamis
      13.12.2018 15:35
      Noniin! Annetaan "Haamusedän" itse vastata. Oleppa hyvä!

      Hamis vaan näin tuttujen kesken. Joo. se oli näet niin kun saksalaiset rikosalanexpertit tulivat Ruotsiin auttamaan paikallisia kollegojaan ja toivat mukanaan sen ajan uutuuden eli tietokoneeseen asennetun kasvojenpiirteiden yhdistämislaitteen "signalement maskinen" jolla siis yhdisteltiin silminnäkijöiden tai todistajien, jotka siis olivat silminnäkijöitä, muistikuvista kokonaisuus, niin tuosta kuvasta tuli jotenkin hämärä. Huh huh olipa pitkä lause. Annas kuule pieni näkäräinen tai hömpsy vielä. Ei muuten muista kaikkea. (Anna 5 pulloo saman tein). Teet kaikille palveluksen.

      Kas niin. Kuva siis tehtiin niin että jos vaikka yksi muisti millainen nenä etsintäkuulutetulla oli ja toinen muistaa vaikka silmät ja joku leuan. Yksi muistaa tukan värin tai oliko tuo vaikka kalju. Näin kyhätään mahdollisimman tarkka kuva tekijästä joka oli syöpynyt ihmisten mieliin, jotka hänet näki.

      Nyt minut muka näki vain yksi henkilö, jonka piirustuksien mukaan saksalaiset, herra "Fibben" Haldin avustamana, kyhäsivät kokoon tuollaisen etelämaalaista muistuttavan kuvakokonaisuuden, joka ei muistuta minua oikeastaan paljon yhtään, mutta minä se siinä olen. Uskokaa tai älkää.

      Voisivat ne varttuneemmatkin lukijat kysellä jotain. Täytyy muistaa että kaikki ei sovi lasten kuullen kertoa. Hillevi on kyllä reipas tyttö ja hänestä tulee isona ties vaikka historian maisteri.

      Hillevi7vee
      13.12.2018 15:51
      Saahan Hillevi hiirulainen kysyä vielä yhden kysymyksen, saahan. Kysyisin miksi Saku sammakko teki sinusta tuollaisen kuvan kun silminnäkijän piirtämä kuva oli aivan erinäköinen ja miksi Lisbet-täti sanoo että sinulla on tuijottava katse. Minusta sinulla on surullinen katse, Oletko surullinen ja minkä ikäinen olitkaan kun et siihen vastannut. Suomea näytät päästelevän kuin Pettersson konsaan.

      Tässä vielä tuo kuva. https://vignette2.wikia.nocookie.net/palmemordet/images/8/8f/Fantomen.jpg/revision/latest?cb=20110731144435

      No niin, löytyihän se itse Hamiskin. Miksi hän on piileskellyt kaikki nämä vuodet kun kerran on syytön ainakin Palmen murhaan tai sen lavastukseen.

      Murhapaikalta paennutta miestä ei nähnyt edestä muut kuin rouva Palme (jos murha on totta). Muut näkivät vain takaapäin.

      LAINATTU KETJUSTA "Eikö kiinnosta"

      OutoMotiivi
      11.11.2018 18

      Eikä siinä vielä kaikki. Jos katsotte Lee Harvey Oswaldin ampumista niin huomaatte että se on tehty paukkupatruunalla. Tutkikaa tarkkaan ja kelatkaa videota ees taas ja katsokaa kuinka mies makaa baareilla ja verta ei näy missään.

      https://www.youtube.com/watch?v=r6PcVCqg3tg (Palmen murha ja papatti)

      Kennedyn murha olisi ratkennut jos luoti olisi löytynyt. Ainakin siltä osin ratkennut että oltaisiin nähty tuliko se Oswaldin aseesta. Oswaldia ei muuten ampunut se kapakanpitäjä Jack Ruby vaan joku muu. Tai joku muu oli tuossa lavastuksessa mukana.

      Se olisi kaukaa haettua jos väittäisi kaiken alkaneen Kennedyn murhasta mitä maailmassa on tehty erinäisiä selvittämättömiä tapauksia. Me elämme tai ruotsalaiset elää selvittämättömän Palmen murhan kanssa ja M/S Estonian uppoaminenkin on jossain mielessä mysteeri.
      Palme ammuttiin (jos ammuttiin) kaksikymmentäyks minuuttia yli uhdentoista (11:21 pm) ja Oswald ammuttiin (11:21 am) ja kummassakin on "syytön ampuja" mukana. Palmen tapauksessa Christer Pettersson ja Oswaldin ampujaksi tuomittu Jack Ruby ei ampunut Oswaldia edes lavastuksessa. Tuo on todistettu sillä että ampujalla oli erilainen takatukka. Siitä on monta videota netissä.
      Tuo Palmen myöhäinen ampumis aika selittyisi sillä että se on sama aika Oswaldin kanssa (toinen aamulla ja toinen illalla) Matkaa elokuva teatterista murhapaikalle on 450 askelta tai 350 metriä. Kokeilkaa kauanko kävelemiseen menee aikaa. He tosin katselivat yhtä näyteikkunaa ja juttelivat poikansa kanssa filmin päätyttyä, mutta ei siihen niin paljoan aikaa voi kulua.

    • Anonyymi

      KIITOS MIELENKIINTOISESTA TEKSTISTÄ! Nyt uskon, että Palme ampui Oswaldin, mutta kuoli räjäyttäessään Notre Damen. Huono tsägä Olofilla.

    • Anonyymi

      ASIOITA JOIHIN ei saa VASTAUSTA, SILLÄ NIISTÄ ei saa PUHUA RUOTSISSA. "Totuus" paljastuisi!

      Matkaa elokuva teatterista murhapaikalle on 450 askelta tai 350 metriä. Kokeilkaa kauanko kävelemiseen menee aikaa vaikki kontaten kotitalonne ympäri. He tosin katselivat yhtä näyteikkunaa ja juttelivat poikansa kanssa filmin päätyttyä, mutta ei siihen niin paljoan aikaa voi kulua.

      Jalankulkijoiden kävelemisnopeutta selvittäneessä tutkimuksessa alle 65-vuotiaiden kävelynopeus oli 5,4 km/h ja yli 65-vuotiaiden kävelynopeus oli 4,5 km/h. (nopeus vaihtuu vuosien 64 ja 65 välillä uutena vuotena> kuusnelonen kävelee vielä aattona 5,4 km/h ja kuusvitonen 4,5 km/h seuraavana päivänä jos sattu silloin täyttämään vuosia), lisäys minun. Heh heh

      Palmeilta olisi kulunut noin 4-5 minuuttia tollaiseen matkaan (350 m) vaikka kuinka laskisi. Heiltä olisi kulunut 15 minuuttia johonkin muuhun ja vaikka elokuva olisi päättynyt kymmentä yli yhdentoista niin silti siinä on kuutisen minuuttia ylimääräistä jota tuskin viettivät näyteikkunaa katsellen tai poikansa kanssa keskustellen viimaisessa talvisessa säässä.

      Luodit löytyivät oudoista paikoista ja veri kadulla on paksua kuin marjapuuro. Väärän miehen kuvaa levitettiin murhaajana tahallaan vuositolkulla ja kaksi selvästikin syytöntä miestä pidätettiin kun se kuului jutun juoneen. Sanokaa mistä Palmen mysteerin ympärillä saa puhua.

    • Anonyymi

      Palmesta puhutaan vieläkin mediassa aika paljon, joten ainakin Ruotsissa ihmiset tuntevat vieläkin hänet. Siitä motiivista, miksi Palme oli mukana lavastamassa omaa kuolemaansa, ei olla paljoakaan spekuloitu. Kun aletaan hakemaan syitä tällaiselle lavastukselle niin täytyy ottaa huomioon melkein kaikki mitä asiasta on kirjoitettu. Jopa tämä tässä alla.

      KIITOS ITSELLESI KOMMENTEISTASI, mutta en voi ottaa sitä vakavasti varsinkaan kun Nôtre Damea ei rajäytetty vaan räjähdykset sattuivat Sri Lankassa, joskokin nekin olivat lavastettuja.

      Sanot myös uskovasi, että Palme ampui Oswaldin. Asiat eivät ole uskosta kiinni. Minä tiedän ettei Palme ampunut Oswaldia, kun häntä ei ammuttu lainkaan. Kyseessä oli paukkupatruuna (blanks).

      Siksi varmaan Lisbet Palmen suuhun pantiin sanat, että tuo luuli lasten leikkivän papaateilla. Jos joku ampuisi Smith&Wessonilla tuollaisella kujalla missä kaikuisi kuin (keksi itse vertaus) niin se todistaa että tapausta haluttiin verrata Oswaldin ampumiseen mikä oli siis lavastettu media show,


      Ruumiinavauksen tehnyt lääkäri sanoi aikoinaan, ettei hän tunnistanut Olof Palmea Palmeksi. Lääkäri teki itsemurhan vuosia sitten myöhemmin tai sitten hänet tapettiin. Eka epäillyksi joutunut, ennen Petterssonia ollut, henkilö tapettiin. Moni on kuollut aikojen saatossa (33 v on kulunut) Viimeksi kuoli rouva Palme vieden arvokasta tietoa mukanaan, vaikka eihän kukaan häneltä mitään kriittistä uskaltanut edes kysyä. (ymmärrän ihmisten mielenkiinnottomuuden tähän asiaan kun mistään ei saa mitään selvää > on kuin Ruotsin oikeuslaitos, niin kuin murhaaja PeePee Pettersson sanoi )

      • Anonyymi

        Ai, kiitos täsmennyksestä. No, nythhän mä vasta hokasin, että se olikin Jack Ruby, joka lensi WTC koneen joka ei osunut, vaan harhaili Ranskaan asti ja osui Notre Dameen. Oswald oli ainoa, joka kuoli keskitysleireissä, ei siis niitä 6 miljoonaa siellä mennyt, vaan se(kin) on suuri salaliitto. Palme kuoli hukkuessan Wasa laivan mukana 1628 . Kiitos vielä kerran kun täsmensit.


    • Anonyymi

      Kun aletaan hakemaan syitä tällaiselle lavastukselle niin täytyy ottaa huomioon melkein kaikki mitä asiasta on kirjoitettu.

      "Se olikin Jack Ruby, joka lensi WTC koneen joka ei osunut, vaan harhaili Ranskaan asti ja osui Notre Dameen. Oswald oli ainoa, joka kuoli keskitysleireissä, ei siis niitä 6 miljoonaa siellä mennyt, vaan se(kin) on suuri salaliitto. Palme kuoli hukkuessan Wasa laivan mukana 1628" .

      KIITOS jälleen kiintoisista kommenteistasi. Taidat ollakin ainoa, joka edes vaivautuu lukemaan tekstejäni. Kun kirjoitin aikoinani, että jos Palmen murha oli lavastettu niin arkkuun on ollut oltava laitettu joku ruumis, ettei se hautaan laskettaessa tuntuisi liian kevyeltä ja koko homma paljastuisi siinä. Sitten sanoin, ettei sinne kiviäkään oikein painoksi olisi voinut laittaa, kun ne olisivat kolisseet kirkon rappusia alas tultaessa (en tosin tiedä, missä kirkossa hänet siunattiin ikuiseen "lepoon" ja kuinka jyrkät nuo rappuset olivat). Tuhannet ihmiset olivat tulleet katujen varsille hyvästelemään Olofia, joka todennäköisesti oli lentänyt Carl Lidbomin yksityiskoneella Ranskaan ja televisiosta seurasi omia monttuun painajaisiaan. (Tällaista minä olen netistä lukenut - siis tuon paon Ranskaan)

      https://sv.wikipedia.org/wiki/Carl_Lidbom (Hän oli yksi Palmen luotto vangeista > lue ystävistä)
      Hän on yksi niistä jotka ovat sanoneet: " Det bästa för alla parter är att mordet på Olof Palme aldrig klaras upp". "Parasta kaikille osapuille olisi ettei Palmen murhaa koskaan selvitettäisi".
      Citerat ur Mordet på Palme och polisspåret, sid. 151. Siteeraus kirjasta "polisspåret" sivu 151.

      Aprikoin että eiköhän Ruotsin kokoisessa maassa aina joku rantojen mies (suomalainen) kuole unohdettuna jossain Slussenin siltojen alla, ettei häntä kukaan tulisi kaipaamaan ja arkku oltaisi täytetty tällaisella sisällöllä. Vai mitä arkku sisälsi? Odoten kommenttejasi ja unohda tuollaiset Wasa laivat. Hulluko sinä olet. Laiva upposi 300 vuotta ennen Palmen syntymää.
      Okei ja ool rait! Ymmärrän sarkasmisi, mutta emmekö käsittele vakavaa asiaa, nimittäin kansan kusetusta?

    • Anonyymi

      Onko Supo myös kerännyt tietoja Kiihtelysvaaran kellonsoittajan, eli suntion salarakkaalta Esmiinalta, jolla saattaa olla salattua tietoa tutkijoille.

    • Anonyymi

      Kiihtelysvaaran tuhoisan kirkkopalon esitutkinta on valmis: Epäilty tuhopolttaja tuikkasi kirkon roskiksen tuleen

      1700-luvun loppupuolella valmistunut historiallinen kirkko tuhoutui tulipalossa täysin. Poltosta epäilty kertoi sytyttäneensä tulipalon hetken mielijohteesta.

      Joensuun poliisiaseman pitkäkestoinen tutkinta yhdessä Keskusrikospoliisin Itä-Suomen yksikön kanssa on saattanut tapauksen esitutkinnan valmiiksi. Tapauksessa edelleen epäiltynä oleva 1988 syntynyt mies on tunnustanut teon. Miestä epäillään törkeästä vahingonteosta.

      Esitutkinnassa selvisi, että mies tuli tapahtumayönä polkupyörällään Kiihtelysvaaran kirkolle ja sytytti mukanaan olleilla bensiinillä ja tupakansytyttimellä kirkon koilliskulmalle asettamansa roska-astian palamaan.

      – Poliisin tekninen tutkinta löysi miehen ilmoittamasta syttymiskohdasta jäämiä palavista nesteistä ja niitä löydettiin myös kotietsinnällä miehen vaatteista, poliisi kertoo tiedotteessa.

      Roska-astian sytytettyään mies oli poistunut paikalta kotiinsa, joka sijaitsee Kiihtelysvaaran keskustan tuntumassa. Poliisin mukaan rikoksesta epäilty on vangitsemisen jälkeen ollut yhteistyöhaluinen poliisin kanssa tapauksen tutkinnassa.

      – Järjellistä motiivia kirkon sytyttämiselle mies ei ole osannut tarkkaan kertoa, vaan kyse on ollut enemmänkin päähänpistosta. Minkäänlaista suunnitelmallisuutta kirkon sytyttämiseen ei ole käynyt ilmi, poliisi kertoo.

      Poliisin mukaan mies oli nauttinut jonkin verran alkoholia edellisenä iltana ennen kirkon sytyttämistä.

      https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/9762cd8c-19a0-4678-b892-73f2da143a9e

      Kiihtelysvaaran kirkon polttamisesta epäilty ei peittänyt kasvojaan oikeudessa - oikeus pui miljoonaluokan korvauksia

      Kiihtelysvaaran kirkon täydelliseen tuhoutumiseen johtaneen tulipalon sytyttämisestä epäilty mies saapui tiistaina aamulla käräjäoikeuden eteen. Mies ei peittänyt kasvojaan oikeuden edessä, vaan tuijotti tiiviisti edessään olevaa pöytää. Mies oli pukeutunut fleecepaitaan ja housuihin.

      Törkeästä vahingonteosta epäilty mies tunnusti teon jo esitutkinnan aikana. Tiistain oikeuden käynnissä kuultaneen, onko teolle selvinnyt muuta motiivia kuin pelkkä päähänpisto.

      Anonyymi
      18.4.2019 3:51

      Ennustaminen on tulevaisuutta koskevan arvion kehittämistä ja sen esittämistä. Ennustaminen on jaettavissa kahteen lajiin, järkiperäiseen (esimerkiksi sääennuste) ja taikuuteen perustuvaan

      Tuskin kukaan osasi arvata Notre Damin tai Kempeleen pappilan paloa etukäteen, vaikka ne olisivat olleet jopa tahallaan sytytettyjäkin. Eilen oli tuhka-keskiviikko eikä mikään ainakaan isommin palanut. Kempele sopisi pääsiäsistuli -hämppään jota on näemmä alettu harrastamaan varsinkin pohjois-Pohjanmaaalla. Ylivieska, Simo ja nyt Kempele. Tuskin kertovat jos oli tahallaan sytytetty. Simon tuhopolttajaa ei kai koskaan saatu kiinni. Poltti samana yönä kuin Ylivieskan kirkko poltettiin niin Simon kirkon ulkovaraston. (ulkovarasto toimi myös roskakatoksena.
      Kiihtelysvaaran tuhoisan kirkkopalosta epäilty tuhopolttaja tuikkasi kirkon roskiksen tuleen.
      Onko teolle selvinnyt muuta motiivia kuin pelkkä päähänpisto.

      Äläkä ala kiitämään minua taas täsmennyksestä kun sanon että noita outoja päähänpistoja (hetken miellejohteita) on nykyhistoriassa paljon ja jos niissä käytetään bulvaaneja, niin mysteereiksi jäävät kaikki, ellei niitä aleta tutkimaan toisesta kuvakulmasta lähtien.

      Se, että Palmen murhaa on verrattu JFK:n murhaan ei ole minun keksintöni, mutta yhteistä noissa kahdessa ampumisessa ei ole oikeastaan mitään, vaan yhtäläisyydet tulevat Oswaldista ja hänen ampumisestaan ja hänen väitetystä komissaari Tippitin ampumisesta. Miten tämän täsmentäisi.

    • Anonyymi

      https://en.wikipedia.org/wiki/Lincoln–Kennedy_coincidences_urban_legend
      Valitettavasti tätä ei ole suomeksi, mutta uskon että osaat englantia ja ymmärrät mitä tuossa on kirjoitettu. Lisään tähän vielä tuon että minkälaisista yhteensattumista tuossa on kyse. Eli Jungin synkronisiteetista. https://fi.wikipedia.org/wiki/Synkronisiteetti

      Synkronisiteetti
      (engl. synchronicity). Psykiatri Carl Jungin mukaan maailmassa vaikuttaa kausaliteetin ja sattuman lisäksi myös synkronisiteetti. Hän tarkoitti sillä ei-kausaalisia, merkityksellisiä yhteensattumia. Esimerkiksi kun henkilö tapaa uuden ihmisen ja hänellä on sama nimi, nimien saamiset eivät ole kausaalisesti yhteydessä, mutta niillä on merkityksellinen yhteys. Jungin mukaan tällaisessa tilanteessa ei ole kysymys sattumasta, vaan sykronismista. Mistä muusta tämä kertookaan kuin siitä, että ihmisillä on taipumus nähdä yhteyksiä ja ”syvällisiä” merkityksiä siellä, missä niitä ei ole?

      Meillä on samat nimimerkit "Anonyymi". Niihin kylläkin vaikutti kausaliteetti. Sattumalla siinä ei ole mitään tekemistä. Minä kerroin tuolla ketjussa 'Olavi Palmun murhe' sattumasta. Henkilöstä tai hänen haudastaan nimeltä Juho Väinö Sattumasta. https://fi.wikipedia.org/wiki/Juho_Sattuma

      Kuulin sivukorvalla Porin ullakko palosta uutisista. Ullakkopalot vaivasi Suomea aikoinaan samoin kuin nuo roskakatospalot. Yksittäis tapauksia kaikki, mutta mennään Poriin.

      https://yle.fi/uutiset/3-10785082

      Palon syttymissyy ei vielä selvillä

      Palon syttymissyystä ei ole vielä tietoa. Palokunta varmistaa, että asunnot ovat tyhjiä. Myös lemmikkieläimiä evakuoidaan. (minulle ei niitä olla kerrottu koskaan)

    • Anonyymi

      Sorry että näitä ei saa suomeksi, mutta niin kuin sanoin että varmaan ymmärrät englantia sen verrat että saat tyosta selvää jos se aukenee. Siinä on siis samankaltaisuuksia näiden kahden murhan välillä johon ei pysty sekoittamaan Palmea millään. Vaikka nuokin ovat vain ns. synkroneja.

      Kun tuo https://en.wikipedia.org/wiki/Lincoln–Kennedy_coincidences_urban_legend ei aukene jostain syystä niin katsotaan aukeneeko tämä http://www.naute.com/stories/lincoln.phtml

    • Anonyymi

      Näin palo alkoi:

      Keskuskartano Porin keskustassa Rautatienpuistokadulla syttyi tuleen keskiviikkona iltapäivällä. Palo levisi kattorakenteissa räjähdysmäisesti. Viranomaiset saivat hälytyksen palosta kello 17.30.

      Palomestarin mukaan palon syttymissyystä ei ole tietoa. Poliisi tutkii asiaa.

      Palon syttymissyystä ei viranomaisilla ollut vielä arviota keskiviikkoillan aikana. Myöskään palon tarkka syttymispaikka ei selvinnyt vielä illalla, mutta liekeissä oli aivan talon ylin kerros, jossa on varastotilaa.

      Palo sai silminnäkijähavaintojen mukaan alkunsa talon linja-autoaseman puoleisesta päästä.

      Moni talon asukas raportoi kovista, paukahtelevista äänistä aivan palon alkuaikoina.

      JOS ILMENEE ETTÄ PALO OLI TAHALLAAN SYTYTETTY NIIN MINUN ALIBI ON TÄSSÄ. Olin kotona kirjoittamassa tätä tänne Suomi 24 foorumiin ja sitten lähdin ulos, mutta en mennyt Poriin, jonne olisin kyllä ehtinyt jos ajatellaan, että palo alkoi kello 17 ja jotain.

      Anonyymi (minun alibi)
      15.5.2019 13:16

      Kun aletaan hakemaan syitä tällaiselle lavastukselle niin täytyy ottaa huomioon melkein kaikki mitä asiasta on kirjoitettu.

      "Se olikin Jack Ruby, joka lensi WTC koneen joka ei osunut, vaan harhaili Ranskaan asti ja osui Notre Dameen.

      https://sv.wikipedia.org/wiki/Carl_Lidbom (Hän oli yksi Palmen luotto vangeista > lue ystävistä)
      Hän on yksi niistä jotka ovat sanoneet: " Det bästa för alla parter är att mordet på Olof Palme aldrig klaras upp". "Parasta kaikille osapuille olisi ettei Palmen murhaa koskaan selvitettäisi".
      Citerat ur Mordet på Palme och polisspåret, sid. 151. Siteeraus kirjasta "polisspåret" sivu 151.

      Aprikoin että eiköhän Ruotsin kokoisessa maassa aina joku rantojen mies (suomalainen) kuole unohdettuna jossain Slussenin siltojen alla, ettei häntä kukaan tulisi kaipaamaan ja arkku oltaisi täytetty tällaisella sisällöllä. Vai mitä arkku sisälsi? Odoten kommenttejasi ja unohda tuollaiset Wasa laivat. Hulluko sinä olet. Laiva upposi 300 vuotta ennen Palmen syntymää.
      Okei ja ool rait! Ymmärrän sarkasmisi, mutta emmekö käsittele vakavaa asiaa, nimittäin kansan kusetusta?

      Kusetetaanko meitä taas?

    • Anonyymi

      Sarkasmi on purevaa ivaa tai purevan ivallinen ilmaus. Se on sanallista ironiaa, joka on tarkoituksellista, peittelemätöntä ja yleensä loukkaavaksi tarkoitettua. Sarkasmilla ilmaistaan kielteistä ja arvostelevaa asennetta tiettyjä henkilöitä tai tapahtumia kohtaan. https://fi.wikipedia.org/wiki/Sarkasmi

      Sanallisessa ironiassa viestin tarkoitettu merkitys on erilainen tai päinvastainen kuin sanojen tavanomainen merkitys. Sarkasmi on purevaksi ja teräväksi tarkoitettua sanallista ironiaa, ja se koetaan siksi loukkaavaksi ja joskus raivostuttavaksi.

      Jos sanon että nuo useat ullakkopalot Suomessa ja maailmalla ovat tahallaan sytytettyjä niin onko se ironiaa vai sarkasmia sinua kohtaan joka uskot kaiken mitä valtamedia sinulle sanoo.

      https://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/europe/france/12107234/fire-engulfs-top-floor-of-the-Ritz-hotel-in-Paris.html

      Joko se Notre Dämin palon syy selvisis?

    • Anonyymi

      Anonyymi
      17.5.2019 1:56
      Uusi
      JOS ILMENEE ETTÄ PALO OLI TAHALLAAN SYTYTETTY NIIN MINUN ALIBI ON TÄSSÄ. Olin kotona kirjoittamassa tätä tänne Suomi 24 foorumiin ja sitten lähdin ulos, mutta en mennyt Poriin, jonne olisin kyllä ehtinyt jos ajatellaan, että palo alkoi kello 17 ja jotain.

      Anonyymi (minun alibi)
      15.5.2019 13:16

      Kun aletaan hakemaan syitä tällaiselle lavastukselle niin täytyy ottaa huomioon melkein kaikki mitä asiasta on kirjoitettu.

      "Se olikin Jack Ruby, joka lensi WTC koneen joka ei osunut, vaan harhaili Ranskaan asti ja osui Notre Dameen".

      Ei tuo Porin tulipalo ole mikään lavasrus vaan siellä todellakin paloi tuon talon vintti vai ullakko. Mikä ero on vintillä ja ullakolla? Mutta minkä syyn viranomaiset antavat palolle onkin sitten jo eri asia.

    • Anonyymi

      Anonyymi
      17.5.2019 1:56

      Okei ja ool rait! Ymmärrän sarkasmisi, mutta emmekö käsittele vakavaa asiaa, nimittäin kansan kusetusta?

      Minä viihdyn hyvin itsekseni ja kirjoitan aina väliin parit viestit tänne foorumiin. Moni teistä vetää hirsiä sillä aikaa kun minä parannan maailmaa. Koettakaa kestää!

      https://www.suomisanakirja.fi/vetää hirsiä
      https://www.synonyymit.fi/vedellä hirsiä

    • Anonyymi

      Anonyymi
      17.5.2019 1:56

      Okei ja ool rait! Ymmärrän sarkasmisi, mutta emmekö käsittele vakavaa asiaa, nimittäin kansan kusetusta?

      Minä viihdyn hyvin itsekseni ja kirjoitan aina väliin parit viestit tänne foorumiin. Moni teistä vetää hirsiä sillä aikaa kun minä parannan maailmaa. Koettakaa kestää!

      https://www.suomisanakirja.fi/vetää hirsiä
      https://www.synonyymit.fi/vedellä hirsiä

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Tuhopolttoja vai sähkövahinkoja eli oikosulkuja. Kummat on kumpia.

      Pyrofilia on parafilia, jossa seksuaalinen kiihottuminen liittyy tuleen tai tulen sytyttämiseen. Pyrofiliaa ei ole tutkittu juurikaan. Onko noita oikosulkujakaan systemaattisesti tutkittu ja onko ne aiheytettu sädepyssyllä.

      https://yle.fi/uutiset/3-6649439

      https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005610476.html

      https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/201807022201048619

      https://pelastustieto.fi/pelastustoiminta/operatiivinen-toiminta/raju-ullakkopalo-tyolas-evakuointi/

      https://yle.fi/uutiset/3-8567700

      https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/roskakatos-sytytettiin-tuleen-yolla-kuopion-keskustassa-epaillaan-tuhotyoksi/7349042

      https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/kuka-sytyttaa-tulipaloja-mikkelissa-poliisi-epailee-viikonlopun-roskakatospaloja-tuhopoltoiksi/7345890#gs.cj2jep

      https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/mukkulan-ostoskeskuksen-tuhopoltosta-epailty-mies-on-vangittu-poliisi-otti-viime-yona-kiinni-toisenkin-epaillyn/7101090#gs.cj38wp


      Neljä kuorma-autoa poltettiin Tampereella – Tutkinnanjohtaja Jari Kinnunen: Kahta nuorta miestä etsitään

      Pirkanmaan pelastuslaitos sai hälytyksen palosta tiistain vastaisena yönä kello 1.40. Paloa sammutti parhaimmillaan kymmenen pelastuslaitoksen yksikköä.

      Uutiset 14.11. 10.27 Päivitetty 12.38

      Neljä jakelukuorma-autoa paloi tiistain vastaisena yönä Tampereen Nekalassa, Ahlmanintiellä sijaitsevan Valion jakelukeskuksen pihassa.

      Tutkinnanjohtaja Jari Kinnunen kertoo, että palot on sytytetty tahallisesti.

      –Näyttää siltä, että jokainen kuorma-auto on sytytetty palamaan erikseen. Tekotavasta on aavistusta, mutta ei vielä varmuutta, Kinnunen kertoo.

      Kinnunen lisää, että teosta epäillään kahta nuorta miestä, jotka poistuivat paikalta juosten keskustan suuntaan.
      Kinnusen mukaan alueella sijaitsevien valvontakameroiden nauhojen kuvista ei pysty tunnistamaan tekijöitä, mutta tapauksella on useampia silminnäkijöitä, joita kuullaan asiaan liittyen.

      Päivitys 14.11.2017 kello 12.37: Lisätty tieto, että etsityt henkilöt ovat miehiä.

      Ovatko vieläkin karkuteillä? Näissä paloissa on aina joku muoti-ilmiö meneillään.

      https://yle.fi/uutiset/3-10352937

      https://www.veteranstoday.com/2015/08/25/confirmation-tianjin-was-nuked/

      https://www.youtube.com/watch?v=OIr1vlMfjVE

      Älkää yhdistelkö päissänne mitään vaan haukkukaa tämän viestin kirjoittaja sekopääksi.

    • Anonyymi

      Göteborgin poliisin tiedottaja Ulla Brehm sanoo, ettei poliisi tällä hetkellä epäile palojen takana olevan muita organisoijia kuin nuoret itse.

      Poliisi arveli kuitenkin, että joukkoja on saatettu kutsua koolle sosiaalisen median kautta. Motiivista sosiaalisen median käyttö ei kerro yhtään mitään, verkossa voidaan masinoida yhtä lailla yhteinen tavoite että päätön hörhöilykin.

      https://www.youtube.com/watch?v=VBplxrcN0cI

      Tässä on semmoinen asia, että mediaa huvittaa nuo autopalot joita tehdään laser sädetykillä avaruudesta ja kansa on tietämätön koko asiasta ja siksi se naurattaakin mediaa ja siihen on hyvä palkata bulvaaneja juoksentelemaan videolle parilla kaljakorin hinnalla.

    • Anonyymi

      JOS ILMENEE ETTÄ PALO OLI TAHALLAAN SYTYTETTY NIIN MINUN ALIBI ON TÄSSÄ. Olin kotona kirjoittamassa tätä tänne Suomi 24 foorumiin ja sitten lähdin ulos, mutta en mennyt Poriin, jonne olisin kyllä ehtinyt jos ajatellaan, että palo alkoi kello 17 ja jotain.

      Pyrofilia on parafilia, jossa seksuaalinen kiihottuminen liittyy tuleen tai tulen sytyttämiseen. Pyrofiliaa ei ole tutkittu juurikaan. Onko noita oikosulkujakaan systemaattisesti tutkittu ja onko ne aiheytettu sädepyssyllä.

      Kuka noita paloja oikein tekee?

    • Anonyymi

      Millaisia oikeistolaisia ja keskustalaisia liikkeitä on olemassa, jotka eivät harrasta terrorismia. Mikä piilee nyky piilo terrorismin takana. Kuka tekee avaruudesta iskuja ja syyttää niistä vaikka nuorisoa tai panee kaiken oikosulkujen tiliin.

      TEEKUTSULIIKE

      Teekutsuliike (Tea Party movement, Tea Party -liike) on yhdysvaltalainen konservatiivinen poliittinen liike, joka syntyi vuonna 2009 osittain Barack Obaman taloudellisen apupaketin nostattamien protestimielialojen pohjalta. Tämä organisoimaton liike paitsi vastustaa pelastuspaketteja, haluaa muutenkin pienentää julkista sektoria. Liike vastustaa myös Barack Obaman persoonaa. Liikkeessä on niin yksilönvapauksia kannattavia libertaareja kuin vanhoillisia konservatiivejakin.

      Liikkeen nimi "TEA" tarkoittaa "On jo verotettu tarpeeksi" (Taxed Enough Already), minkä lisäksi nimi on samalla viittaus Bostonin teekutsuihin. https://fi.wikipedia.org/wiki/Bostonin_teekutsut

      UKIP
      UKIP:in hallitusta kohtaan käyttämää painostusta pidetään suurimpana syynä vuoden 2016 kansanäänestykseen, joka johti päätökseen vetäytyä Euroopan unionista.
      Yhdistyneen kuningaskunnan itsenäisyyspuolue (engl. United Kingdom Independence Party, UKIP) on euroskeptinen ja oikeistopopulistinen puolue Iso-Britanniassa. Ideologisesti oikealle sijoittuvaa UKIP:iä on luonnehdittu osaksi laajempaa Euroopan radikaalia oikeistoa. Ottaen vaikutteita thatcherismistä ja klassisesta liberalismista puolue kuvailee itseään taloudellisesti libertaristiseksi ja ajaa liberaalia talouspolitiikkaa.

      BREXIT
      Brexit (yhdistelmä engl. sanoista British exit,[1] ’Britannian lähtö’) on prosessi, joka johtanee Britannian eroamiseen Euroopan unionista (EU). 23. kesäkuuta 2016 pidetyssä kansanäänestyksessä enemmistö (52 prosenttia) äänesti EU-eron puolesta.

      KELTAISTEN LIIVIEN LIIKE
      Keltaisten liivien liike (ransk. Mouvement des gilets jaunes) on Ranskassa toukokuussa 2018 internetissä alkanut protestiliike, joka jatkui mielenosoituksina 17. marraskuuta 2018 alkaen.

      Sunnuntaina 1. joulukuuta 2018 tehdyn kyselyn mukaan keltaliivejä tukee 72 prosenttia ranskalaisista. Vastaajista 85 prosenttia vastustaa väkivaltaisuuksia.

      Keltaliiveillä ei ole virallista organisaatiota, mutta hallituksen peruttua polttoaineveron korotuksen sosiaaliseen mediaan ilmestyi silti "keltaliivien" nimissä lista lisävaatimuksista, kuten eläkkeiden ja vähimmäispalkan 40 prosentin korotus, eroaminen EU:sta, ei-toivotun siirtolaisuuden estäminen ja valtion työntekijämäärän valtava lisääminen sekä kaikkea mahdollista kansan vallasta alkaen. Nopeudenvalvontakameroiden määrää haluttiin vähentää ja muovipullot ja muuntogeeninen ruoka kieltää. Yksi tärkeä työkalu, jonka käyttöönottoa keltaliivit ovat vaatineet, on kansalaisaloite eli RIC ("Le référendum d’initiative citoyenne")

      AUFSTEHEN
      https://www.redpepper.org.uk/a-new-popular-leftist-movement-is-gearing-up-in-germany-but-does-aufstehen-stand-a-chance/
      Saksassa syntynyt uusi liikehdintä jotakin vastaan. En tiedä mitä kun en jaksa lukea tuota juttua.

      Paavo Väyrysen mukaan se muistuttaa Seitsemän tähden liikettä. Sekin pyrkii kokoamaan samoin ajattelevia yli puoluerajojen. Pontimena on ennen muuta pettymys vasemmiston harjoittamaan uusliberaaliin politiikkaan, joka myötäilee hallitsematonta globalisaatiota. Liike kannattaa rauhanomaista ulkopolitiikkaa. Se suhtautuu kriittisesti maahanmuuttoon ja pakolaisten vastaanottamiseen.

      Olennainen ero on siinä, että Saksan Aufstehen –liikkeellä on vasemmistolaiset juuret, kun taas meidän Seitsemän tähden liikkeemme syntyi keskustan piirissä tyytymättömyydestä hallituksen liian oikeistolaiseen politiikkaan. On mielenkiintoista nähdä, kuinka ylös Aufstehen –liike nousee ja millaiseksi se kehittyy.


      MOVIMENTO CINQUE STELLE
      Viiden tähden liike (ital. MoVimento 5 stelle) on italialainen populistinen, EU-kriittinen, ekologinen ja korruption vastainen puolue.
      Puolueen perustaja on italialainen koomikko Giuseppe "Beppe" Grillo. Liikkeen keskeinen tavoite ja toimintatapa on suora demokratia. Vuoden 2013 parlamenttivaaleissa Viiden tähden liike oli edustajainhuoneen vaalissa suurin puolue 25,5 prosentin kannatuksella ja senaatin vaalissa toiseksi suurin 23,79 prosentin osuudella.


      KREIKKA
      Kreikassa ei voi syntyä Eu-vastaista liikettä kun he hyötyvät siitä eniten jättämällä velat maksamatta. Grexit toimii niin että Eurooppa heittää Kreikan ulos.
      Grexit on termi, jonka loivat Citigroupin ekonomistit vuonna 2012, ja se on yhdistelmä englannin kielen sanoista "Greece" (Kreikka) ja "exit" (ulos). Se kehitettiin Kreikan velkakriisin aikana, ja se tarkoittaa Kreikan mahdollista poistamista euroalueesta. Grexitin toteutumista pidetään vielä mahdollisena, ellei suoriteta maan velkojen leikkaamista. (tuo olisi vain potkut eurosta ei EU:sta)

    • Anonyymi

      AUFSTEHEN
      https://www.redpepper.org.uk/a-new-popular-leftist-movement-is-gearing-up-in-germany-but-does-aufstehen-stand-a-chance/
      Saksassa syntynyt uusi liikehdintä jotakin vastaan. En tiedä mitä kun en jaksa lukea tuota juttua.

      Jeremy Corby mainitaan artikkelissa ja Bernie_Sanders sekä Jean-Luc Mélenchon. Mielenkiintoista
      https://fi.wikipedia.org/wiki/Jeremy_Corbyn
      https://fi.wikipedia.org/wiki/Bernie_Sanders
      https://fi.wikipedia.org/wiki/Jean-Luc_Mélenchon (ei aukea > klikkaa tästä alta)
      https://fi.wikipedia.org/wiki/La_France_insoumise

    • Anonyymi

      Minua ihmetyttää nämä puheet Matin pitkäaikaisesta sairaudesta. Hän oli vielä sunnuntaina normaalin oloinen. Aivan kuten Olli Yö-yhtyeestä kuoli yht'äkkiä.

      https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/eb1be87c-3953-4edb-89b6-5ef4de00da5b

      Tämä kaikki Matti Nykäsen viimeisistä hetkistä tiedetään

      04.02.2019 klo 21:21

      Matti Nykänen menehtyi äkillisesti kotonaan Joutsenossa, missä häntä yritettiin elvyttää viimeiseen saakka. Vointi huonontui nopeasti, sillä vielä perjantaina hän keikkaili Helsingissä.

      Takaisin kotiin

      Keikan jälkeen lauantaina Matti suuntasi kohti Joutsenoa, missä häntä odottivat koti ja Pia-vaimo. Lauantain ja sunnuntain hän vietti kotonaan Pian kanssa.

      Toimittaja Kai Merilä, Matti Nykäsen ystävä kolmenkymmenen vuoden ajalta, kuuli suru-uutisen heti aamulla herätessään.

      – Hän oli ollut aivan normaalisti kotonaan, pyykkäillyt ja hoitanut muita kotiaskareita. Hän oli valitellut hieman pyörryttävästä olostaan, Kaitsu kertoi Iltalehdelle.

      – Käsittääkseni hän menehtyi sairauskohtaukseen, Kai Merilä kertoi.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/15660797/miksi-pia-halusi-salata-matin-kuoleman-syyn

      Joko unohdus iski kun ei muistanut lehtijuttuja heti kuoleman jälkee vai mikä tämä homma nyt on. Eikö Mattia tapettukaan avaruussädepyssyllä niin kuin epäiltiin. Samalla millä niin moni julkku on tapettu.

      Anonyymi
      18.5.2019 22:01

      Jaa-a... ja mistäpä päättelet että Matti ei olis lääkäriin lähtenyt?!?
      Onko niin että jos näet vaikka kadulla esim. oksentelevan, kuumeisen ihmisen jolla taju jo karkaa, et hälytä hänelle apua koska kyseinen ihminen ei halua?!
      Eiköhän Matinkin tila ollut melkolailla tajunnantason alapuolella.

      Keikan jälkeen lauantaina Matti suuntasi kohti Joutsenoa, missä häntä odottivat koti ja Pia-vaimo. Lauantain ja sunnuntain hän vietti kotonaan Pian kanssa.

      Eiköhän Matinkin tila ollut melkolailla tajunnantason alapuolella. (milloin se taju lähti ja oliko alkoholilla osuutta asiaan sillä haimatulehdus vaatii rankkaa juomista ja jos hän vietti normaalin koti-illan vaimon kanssa niin keuhkokuumeesta ei ollut tietoakaan. Hän ei ollut juonut sunnuntaina ainakaan paljoa (tai mistä minä sen tiedän - ihmetyttää vain kun asiat muuttuu hovissa ykskaks)

    • Anonyymi

      NYT EI OLE OLLUTKAAN SALAMIA KIRKKAALTA TAIVAALTA TAAS VÄHÄÄN AIKAAN. Julkkuja menee sitten aina nipussa kun avaruusmiehet innostuu. Ketä veikkaatte seuraavaksi. Onko tämä sarkasmia vai purevaa ivaa.

      Kai Merilä kertoo, kuinka he Matin kanssa herkistyivät puhumaan kuolemasta matkallaan Intiassa.

      – Totesimme molemmat, ettemme haluaisi lähteä sairaalavuoteesta ”vihanneksina”. Meidän molempien mielestä sellainen kuolema, joka tulisi ”kuin salama kirkkaalta taivaalta”, olisi paras tapa lähteä.

      – Voin sanoa, että Matin toive todella toteutui.

      Hän oli viettänyt normaalin viikonlopun kotiaskareiden parissa, muun muassa pyykkiä pesten.

      Nykänen oli myös valitellut huonovointisuuttaan.

      Iltalehden haastatteleman ystävän Kai Merilän mukaan Matti Nykänen kuoli kotiinsa maanantain vastaisena yönä.

      MTV on saanut kiinni Matin Pia-vaimon.

      – Elvytin häntä viime yönä. Enempää en halua kommentoida, tuore leski toteaa.

      MIKSI PIA SALAISI SALAMAA JA SITÄ KUINKA SE TULI "kirkkaalta taivaalta"

      • Anonyymi

        Joku on samoilla linjoitta. Lainattu Maailman menoa palsyalta.

        Anonyymi
        19.5.2019 2:09
        Uusi
        Koskas on seuraava luiden muistelu konsertti taas jollekkin legendalle millä voidaan rahastaa lisää?


    • Anonyymi

      Leski Pia Nykänen kertoo Seiskalle, että Matti oli voinut huonosti viikonlopun aikana, eikä ollut jaksanut juurikaan liikkua.

      – Minä en usko, että tämä on totta, murtunut Pia sanoo.

      – Hän oli ollut aivan normaalisti kotonaan, pyykkäillyt ja hoitanut muita kotiaskareita. Hän oli valitellut hieman pyörryttävästä olostaan, Kaitsu kertoi Iltalehdelle maanantaina.

      – Ei tiedetä, mikä se oli. Pia elvytti, kun hän ymmärsi, ettei Matti hengitä. Ambulanssi tuli ja elvytti, mutta Matti ei lähtenyt hengittämään, anoppi sanoi.

      Mikä tässä on enää totta ja mikä valhetta. Haimatulehdusko vai keuhkokuume vai mikä? Nämä on tietenkin yksityisasioita. Mutta jos kuolemaan liittyy sellaista mikä koskettaa myös muita niin se ei enää ole yksityis asia kuten esimerkiksi Palmen murha.

      https://www.duodecimlehti.fi/lehti/1992/21/duo20368

      Keuhkokuumeeseen sairastuneista nuorista ja keski-ikäisistä siihen kuolee harvempi kuin yksi sadasta, mutta yli 75-vuotiaista joka kuudes. Ero selittyy osin huonommalla yleiskunnolla, osin sillä, että iäkkäiden taudeissa on lähes aina mukana pneumokokki. Kaiken kaikkiaan keuhkokuume on yleisin kuolinsyy erittäin vaikeasti sairailla ja tehohoidossa olevilla, silloin kun perustautiin ei pystytä antamaan apua.
      Milloin hoitoon

      Keuhkokuumetta tulee epäillä, kun kuumetautiin liittyy hengityksen raskautta tai rinnan alueen painontunnetta tai kipuja. Silloin on aina hakeuduttava lääkärin hoitoon. Päivystysvastaanotolle on lähdettävä, jos hengenahdistus on selvä tai tauti on selvästi heikentänyt yleistä jaksamista.

    • Anonyymi

      Matti kuoli yksin ollessaan pesuhuoneessa. Vaimo oli ilmeisesti mennyt jo nukkumaan ja heräsi ennen puoltayötä ja huomasi Matin olevan poissa sängystä, jos nukkuivat samassa sängyssä.

      Kuolema tuli perheelle ihan puskista. Matilla oli todettu diabetes syksyllä 2018. mutta siskot uskoivat kaiken olevan kunnossa.

      – Matti sanoi tammikuussa vointinsa parantuneen sitten syksyn vaikeiden jaksojen. Minkäänlaisia kipuja ei kuulemma enää ollut. Puhelimessa hän vaikutti hyvävoimaiselta, Päivi kertoo lehdessä.

      Vaimo Piia Nykänen kertoi Iltalehdelle Matin valitelleen huonovointisuuttaan viimeisenä iltanaan.

      Piia oli löytänyt Matin kuolleena pesuhuoneesta ennen puoltayötä. Mattia oli yritetty elvyttää tuloksetta.

      Ilta-Sanomat kertovat, että mäkihyppylegendan virallinen kuolinsyy oli pitkään jatkunut haimatulehdus. Välittömäksi kuolinsyyksi todettiin maaliskuussa 2019 keuhkokuume.
      Lievän pankreatiitin hoito

      Lievien haimatulehdusten hoito on usein varsin ongelmatonta. Konservatiivinen hoito johtaa lähes poikkeuksetta potilaan parantumiseen muutaman päivän kuluessa eikä spesifisiä hoitokeinoja tarvita. Osa lievistä pankreatiiteista onkin subkliinisiä, ja ne parantuvat itsestään jopa ilman sairaalahoitoa.

      Matilla on ilmeisesti ollut jotain kipuja syksyllä 2018 ja tammikuussa hän sanoi siskoilleen, että minkäänlaisia kipuja ei enää ollut. Hänellähän oli todettu diabetes. Jos aikuistyypin diabeteksen etenemistä ei saada pysäytettyä, se alkaa vähitellen muistuttaa nuoruustyypin diabetesta.

      Juveniili- eli ykköstyypin diabetes (diabetes mellitus juvenilis) johtuu insuliinin tuotannon vähenemisestä tai lakkaamisesta haimassa. Haima astuu kuvioihin. Eikö Matti huolehtinut diabetestään kunnolla ja kuolin syy olikin hoitamaton sokeritauti.

      https://fi.wikipedia.org/wiki/Diabetes

      Duodecimin vuoden 2016 Käypä hoito -suosituksen mukaan yli 500 000 suomalaista sairastaa diabetesta. Vajaalla puolella 45–74-vuotiaista miehistä ja joka kolmannella naisella on aikuistyypin diabetes tai sen esiaste. Puolet kaikista diabeetikoista eli 200 000 suomalaista sairastaa tyypin 2 diabetesta tietämättään.

      Klassiset diabeteksen oireet ovat tihentynyt virtsauksen tarve, janon tunne, tahaton laihtuminen ja väsymys. On myös mahdollista, että potilaan uloshengitys haisee asetonille, mikä kertoo korkeasta verensokerista.
      Yleensä, mutta ei aina, kakkostyypin diabeteksen ensioireina ovat janontunteen lisääntyminen ja jatkuva väsymys.

      VLeski Pia Nykänen kertoo Seiskalle, että Matti oli voinut huonosti viikonlopun aikana, eikä ollut jaksanut juurikaan liikkua.

      – Minä en usko, että tämä on totta, murtunut Pia sanoo.

      – Hän oli ollut aivan normaalisti kotonaan, pyykkäillyt ja hoitanut muita kotiaskareita. Hän oli valitellut hieman pyörryttävästä olostaan, Kaitsu kertoi Iltalehdelle maanantaina.

      – Ei tiedetä, mikä se oli. Pia elvytti, kun hän ymmärsi, ettei Matti hengitä. Ambulanssi tuli ja elvytti, mutta Matti ei lähtenyt hengittämään, anoppi sanoi.

      Mikä tässä on enää totta ja mikä valhetta. Haimatulehdusko vai keuhkokuume vai mikä?

      Leski Pia Nykänen kertoo Seiskalle, että Matti oli voinut huonosti viikonlopun aikana, eikä ollut jaksanut juurikaan liikkua. Sanoi myös Matin valitelleen huonovointisuuttaan viimeisenä iltanaan.

      – Minä en usko, että tämä on totta, murtunut Pia sanoo.

      – Hän oli ollut aivan normaalisti kotonaan, pyykkäillyt ja hoitanut muita kotiaskareita. Hän oli valitellut hieman pyörryttävästä olostaan, Kaitsu kertoi Iltalehdelle maanantaina.

      – Ei tiedetä, mikä se oli. Pia elvytti, kun hän ymmärsi, ettei Matti hengitä. Ambulanssi tuli ja elvytti, mutta Matti ei lähtenyt hengittämään, anoppi sanoi.

      Mikä tässä on enää totta ja mikä valhetta. Haimatulehdusko vai keuhkokuume vai mikä?

      Matti Nykäsen kuolinsyy tulee ilmi Ilta-Sanomien jutusta, jossa edesmenneen mäkikotkan sisaret kertovat asiasta lehdelle. Välittömäksi kuolinsyyksi todettiin maaliskuussa 2019 keuhkokuume, viralliseksi kuolinsyyksi vahvistui pitkään jatkunut haimatulehdus. Leski Pia Nykänen suree kuolinsyyn paljastumista Seiskalle.

      Hän sanoi aikaisemmin, ettei aio koskaan tuoda asiaa julkisuuteen.

      – Sovimme Matin tyttären ja Vieno-äidin kanssa, että emme kerro kuolinsyytä koskaan julkisuuteen, kyynelehtivä Pia kertoi lehdelle.

      – Järkytyin asiasta, kun luin aamulla uutisen. Sitä ei olisi tarvinnut kertoa julkisuuteen, joku yksityisyys Matillakin olisi pitänyt olla.

      Pia pohjusti näkemystään sillä, että ex-mäkikotkan elämästä on kirjoitettu vuosien varrella jo ”kaikki” lehdissä. Tämän viimeisen asian hän olisi halunnut pitää pois julkisuudesta.

      https://terveydenasialla.com/kakkostyypin-diabetes-ei-ole-kuolemantuomio-mutta-ota-se-silti-vakavasti/

      Onkin tärkeää, että lääkäri kommunikoi potilaalle syyllistämättä, mutta rehellisesti taudin etenemisen riskeistä, mikäli hoitosuunnitelmaa laiminlyödään.

      Suositeltaviin elämäntapamuutoksiin kuuluvat kuitenkin liian sokerin, rasvaisen ruoan, tupakan ja alkoholin pois jättäminen. Myös stressiä tulisi välttää

    • Anonyymi

      Diabetes vaikuttaa kaikkialla elimistössä.

      Diabeteksen tavallisia lisäsairauksia ovat:

      Retinopatia: Diabetes on johtava syy aikuisten sokeutumiseen.
      Nefropatia: Diabetes on johtava syy munuaissairauksiin.
      Neuropatia: Diabetes on johtava syy alaraaja-amputaatioihin.
      Aivohalvaus: Diabeetikon riski on 2–4-kertainen.
      Sydän- ja verisuonisairaudet: 75 % diabeetikoista kuolee sydän- ja verisuonitauteihin.

      Diabetes lisää myös riskiä sairastua vanhuusiän muistisairauteen.

      Diabetes remains the 7th leading cause of death in the United States in 2015. USA:ssa (7th) seitsemänneksi yleisin kuolinsyy. Mutta minusta sokeritautiin ei suoraan kuolla vaan johonkin sen aiheuttamiin lisäsairauksiin. Lisäsairauksiin ei kuulu keuhkokuume eikä haimatulehdus.

      Keuhkokuume on nyt poissuljettu Nykäsen kuolinsyynä. Matti löydettiin hengettömänä pesuhuoneesta eli sydän oli pysähtynyt eikä sitä saatu käymään enää edes sähköllä. Aika outoa koko kuolinsyyn arvailut vai löytyykö haimatulehdukselle näyttöä, kun lievät tulehdukset paranevat jopa itsekseen ja jos alkoholia ei oltu nautittu ainakaan runsaasti kuolinyönä niin mikä sen Matin sitten oikein tappo ellei avaruussädetykki.

    • Anonyymi

      Nykänen esiintyi viimeiseksi jääneellä keikallaan Helsingin Laajasalossa ja ajoi aamuyöllä keikaltaan kotiin. (ei hän ainakaan kännissä ollut tuolloin sillä hän ei ajellut kännissä)

      Seiska kertoo Pian kiinnittäneen huomiota Matin pahoinvointiin ja epäilleensä vatsatautia. Myös Matin jaloissa veti suonta ja ne olivat kipeät.

      Seiska: Pia-leski löysi Matti Nykäsen kuolleena pesuhuoneesta – paljastaa mäkihyppylegendan viimeiset sanat

      Pia Nykäsen mukaan Matti Nykänen oli huonovointinen koko viikonlopun ennen kuolemaansa. Lähtö tuli silti leskelle yllätyksenä.

      https://www.satakunnankansa.fi/a/201446414

      Viimeiset sanat

      Koko lauantain mäkikotka oli huonovointinen, mutta sunnuntaina tämä näytti jo elpymisen merkkejä.

      Maanantain vastaisena yönä Pia havahtui siihen, että Matti käveli pesuhuoneeseen petivaatteet käsissään.

      –Matti sanoi, että nämä pitää laittaa pyykkiin. Ne jäivät Matin viimeisiksi sanoiksi, Pia kertoo Seiskalle.

      Pia meni Matin perään hetken päästä.

      –Matti istui lattialla aivan valkoisena suu ja silmät auki.

      Hän soitti hätäkeskukseen ja elvytti Nykästä. Myös ensihoitajat yrittivät elvyttää Matti Nykästä tuloksetta.

      Diabetes voi aiheuttaa kooman, jos verensokeri nousee liian korkeaksi toistuvasti.

      Kooma on syvän tajuttomuuden tila, jossa oleva henkilö ei tiedosta ympäristöään eikä reagoi minkäänlaisiin ulkoisiin ärsykkeisiin. Henkilöä ei voida täten myöskään herättää koomasta voimakkaillakaan ääni-, näkö-, tai kipuärsykkeillä. Mikäli kyseessä on syvä kooma, potilas ei välttämättä pysty hengittämään, jolloin hänet voidaan pelastaa vain laittamalla hänet hengityskoneeseen.

      Kooma voi aiheutua esimerkiksi voimakkaasta päähän kohdistuneesta iskusta, keskushermostollisesta sairaudesta tai neurologisesta vammasta. Muita mahdollisuuksia ovat aineenvaihdunnan sairaustilat, esimerkiksi kohonnut verensokeritaso diabeteksen yhteydessä.
      Hänet voidaan pelastaa vain laittamalla hänet hengityskoneeseen. Ambulanssissa ei kai sitten ollut hengityskonetta. Luin jostain että hänen sydäntään yritettiin laittaa käyntiin sähköllä. Kysymys kuuluu: Oliko hän koomassa johtuen sokeritaudista vai oliko hän saanut slaagin ja sydän oli pysähtynyt. Keuhko kuumeeseen ei moinen käyttäytyminen viittaa eikä äkilliseen haimatulehdukseen. Tässä on jotain pahasti vialla, mutta asiahan ei minulle tietysti kuulu, mutta jos kysymyksessä on avaruudesta käsin toimitettu sädetys niin sitten se kuuluu meille kaikille julkkiksille.

      http://sepporaittila.vapaavuoro.uusisuomi.fi/vapaa-aika/212275-rauni-leena-luukanen-kilde-murhattiin-monien-mielesta

      Hän (Rauni) oli kirjoittanut läheiselle ystävälleen seuraavan sähköpostiviestin tuolloin;

      "Thank you, I was badly attacked 17-18. dec with psychotronic weapons laying at the floor ".

      Eli hän joutui siis todella vakavan ja vaarallisten psykotronisten aseiden hyökkäyksen kohteeksi 17-18. joulukuuta 2014.

      Voin suoraan sanoa, että itse kun jouduin samanlaisten pulssiaseiden käytön kohteeksi maaliskuun alussa 2012, niin se ei ole leikkiä mitä näillä vehkeillä voidaan saada aikaan. Pahimmillaan uhrin sydän saadaan niillä pysäytettyä ja nämä aseet toimivat myös seinien läpi. (ja kattojen läpi avaruudesta tai Haarpilla kaikuluotaamalla)

    • Anonyymi

      Pia-vaimo oli Nykäsen rinnalla tämän viimeisinä hetkinä sunnuntain vaihtuessa maanantaiksi. Hänen mukaansa mies oli ollut huonovointinen, eikä ollut jaksanut juuri liikkua.

      Pia kertoi Seiskalle soittaneensa hätäkeskukseen heti, kun huomasi miehensä tilan.

      –Ambulanssi tuli nopeasti, ja he alkoivat antaa sähköä. He tekivät töitä todella kauan, kunnes sanoivat, ettei mitään ole enää tehtävissä, Pia Nykänen kertoi lehdelle.

      Viimeiset sanat

      Koko lauantain mäkikotka oli huonovointinen, mutta sunnuntaina tämä näytti jo elpymisen merkkejä.

      Maanantain vastaisena yönä Pia havahtui siihen, että Matti käveli pesuhuoneeseen petivaatteet käsissään.

      –Matti sanoi, että nämä pitää laittaa pyykkiin. Ne jäivät Matin viimeisiksi sanoiksi, Pia kertoo Seiskalle.

      Pia meni Matin perään hetken päästä.

      –Matti istui lattialla aivan valkoisena suu ja silmät auki.

      Hän soitti hätäkeskukseen ja elvytti Nykästä. Myös ensihoitajat yrittivät elvyttää Matti Nykästä tuloksetta.

      Diabetes voi aiheuttaa kooman, jos verensokeri nousee liian korkeaksi toistuvasti.

      Hänen mukaansa mies oli ollut huonovointinen, eikä ollut jaksanut juuri liikkua.

      Pia kertoi Seiskalle soittaneensa hätäkeskukseen heti, kun huomasi miehensä tilan.

      Maanantain vastaisena yönä Pia havahtui siihen, että Matti käveli pesuhuoneeseen petivaatteet käsissään.

      –Matti sanoi, että nämä pitää laittaa pyykkiin. Ne jäivät Matin viimeisiksi sanoiksi, Pia kertoo Seiskalle.

      Pia meni Matin perään hetken päästä.

      –Matti istui lattialla aivan valkoisena suu ja silmät auki.

      Hän soitti hätäkeskukseen ja elvytti Nykästä. Myös ensihoitajat yrittivät elvyttää Matti Nykästä tuloksetta.

      Diabetes voi aiheuttaa kooman, jos verensokeri nousee liian korkeaksi toistuvasti.

      Aineenvaihdunnan sairaustilat, esimerkiksi kohonnut verensokeritaso diabeteksen yhteydessä aiheuttaa kooman. Hänet voidaan pelastaa vain laittamalla hänet hengityskoneeseen.

      Oliko insuliini jäänyt ottamatta ja Matti oli koomassa vai oliko hän jo kuollut kun Pia näki hänet lattialla suu ja silmät auki. Miksi muuten hänelle oltaisiin annettu sähköä sydämen käyntiin saamiseksi. Mikä oli lopullinen kuolinsyy. Eihän asia tietenkään minulle kuulu, mutta tuntuu kuin Pekka ja Pätkä olisivat olleet saitaanhopitajina.

    • Anonyymi

      Joku näköjään diggaa meikäläisen ketjua. Poimin tollasen salaiitto palstalta. Siellä on usein hyviä jutuja. Niissä on jopa monesti enempi perää ja asiaa kuin muilla palstoilla.

      Anonyymi
      20.5.2019 16:04
      Afganistanin tukiasemat olivat huippuluokkaa toulloin 2001 ja USA ei salakuunnellut vielä silloin puhelimia. Löysin historia palstalta tosi mielnkiintoisen ketjun. Se on tässä alla.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/15504773/minusta-tuntuu

      Tässä uudehkoa höpötelmää 9/11 tapahtumista: Kun sitä uudehkoa höpötelmää katsoo niin tulee vakuuttuneeksi että lentokoneet on lisätty jälkeen päin. Kuka tollasta on aikoinaan lavastanut. Miksi meille syötettiin tuollaista soopaa? Tuo alla oleva ei ole soopaa.

      https://www.youtube.com/watch?v=C0yyhi60gPQ

      Näin 2000 luvun alussa syntyneen on vaikea tajuta tällaista joka näyttää jatkuvan uusin kepposin.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Palmen murhan selvittely ja vähän muutakin jatkuu tuolla. Aika vähän ihmisiä kiinnostaa mikään sellainen asia mikä liittyy historian kautta jopa tähän hetkeen. Ei ne iskut tyhjästä tule. Kyllä niillä on esikuvansa menneessä. Muistakaa että eilinenkin on jo historiaa.

      http://www.jarmoviljakainen.fi/2019/04/sopuleiden-infokratia/

      Sopuleiden infokratia
      04/2019

      Johtavat poliitikot ja muut julkisuuden hahmot ovat eri aikoina narisseet median suuresta mielipidevallasta. Kalevi Sorsa saarnasi aikoinaan “infokratiasta”. Harri Holkeri tykitti mm. Yleisradion “punaisuutta” vastaan. Mauno Koivisto oli poikkiteloin “sopulilaumojen” kanssa – kieltäytyi jopa esiintymästä Ylessä. Esko Aho rökitti mediaa presidenttiytensä menettämisestä. Paavo Lipponen yrmyili median suuntaan. Toisesta Paavosta – Väyrysestä – nyt puhumattakaan. Media hallitsee edelleen – usein asiantuntemattomasti ja harhaanjohtaen. Jatkuva jauhaminen – siis päivittäin – ilmastonmuutoksesta ja hiilijalanjäljestä on ilmastorasismia. Samaa voi sanoa ravintorasismista, tyyliin: ”Söisinkö palan juustoa vai ajaisinko sähköautoa”!!!

      Laatiiko Suomen valtamedia “kansakunnan esityslistan”? Onko suurimmalla sanomalehdellä ja parilla tv-kanavalla liikaa kansallista mielipidevaltaa? Vaikuttaa siltä, että mahtimedia määrää suomalaisten keskustelun aiheet ja sen, miten asioihin tulisi suhtautua.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/15666925/keta-instanssia-hyodyttaa-ihmisten-pelottelu#comment-97754015

      • Anonyymi

        Mä luulen, että Palme eli vielä eilen. Mutta, hän tuli lukeneeksi pari sun juttua liikaa. Ei enää kasetti pysynyt kasassa. Rouva Palme kertoi että ukko rakensi aikakoneen. Räjäytti sitten pommeja, poltti kirkkoja, romahdutti kaksoistornit. Kävi vielä natsi-saksassa kiusaamassa juutalaisia. Sitten vilkaisi vielä yhden sun jutun ja ampui itseään 78 kertaa päähän.
        Nyt on kaikki mysteeriot ratkottu, voit huilata.


    • Anonyymi

      Sä nyt sotket Palmen ja Paddockin. https://en.wikipedia.org/wiki/Stephen_Paddock

      Hänhän ampui itseään useamman kerran kun ei saanut kerralla itseään hengiltä. Sitten Paddock järjesti Dianan kuoleman ja vaikutti siihen että Ceausescut teloitettiin. Heitä kaikkia tosin esittivät samannäköiset kriisinäyttelijät. Nicolan kuvasta kun häntä viedään pois teloitus paikalta ja pannaan arkkuun näkee selvästi, että mies on kaksoisolento ns dubbelganger. Diana elää paraatisaarella omissa oloissaan kun kyllästyi mediaan.
      https://www.youtube.com/watch?v=4SWNzoaELz8
      https://www.dailymotion.com/video/xfdvva

      Eijä siinä vielä kaikki. Pannaan samaan syssyyn ja Paddockin laskuun tämä ihmeellinen Osaman bin Ladenin kuolema. Ei se kuolinkuva mikään feikki ole. Ihan aito on ja onkohan Palmellakin siinä vähän sormet pelissä.

      Nyt on kaikki mysteeriot ratkottu, voime huilata. Ellei sinulle tule ykskaks jotain mieleen.

    • Anonyymi

      Paddock on historiaa. Motiivia ei meille koskaan kerrottu eikä kerrota, sillä sellaista ei ole eikä tekoon ole muuta syytä kuin, että tämäkin oli niitä samanlaisia sekoseko-skuja mihin me olemme näiden vuosien aikana tottuneet. Tällaisiin yllätyksellisiin tapahtumiin jossa aina tekijä on yksittäinen hullu. Eivät sano että nuo ovat hulluja vaan heille annetaan hienot diagnoosit, jolloin tuollainen käytös saadaan hyväksytyksi. Jenkeissähän nuo hullut tapetaan melkein aina paikan päälle tai he tekevät itsemurhan.

      https://www.telegraph.co.uk/news/0/stephen-paddock-mandalay-bay-attacker-motive/

      Eräässä tuntia myöhemmin julkistetussa lausunnossa Isil (lue Isis) viittasi Paddockiin taistelunimeen (nom de guerre) Abu Abd al-Barr al-Amrikiin ja sanoi, että hän vastasi johtajansa Abu Bakr al-Baghdadin kutsuun. (Isis halusi kunnian)

      Yhdysvaltain virkamiehet ovat sanoneet tutkivansa väitettä, mutta eivät vielä löytäneet mitään todisteita, mikä yhdistävät ampujan mihinkään järjestäytyneeseen terroristiryhmään. (Eipä noita terroristityhmiä paljoa ole)

      Sukulaiset kuvailivat Paddockia "vain kaveriksi", jolla ei koskaan ollut kiire ja tuo eleli eläkkeellään Nevadan autiomaassa nauttien kuivasta ilmastosta ja Las Vegasin kasinoista.

    Ketjusta on poistettu 40 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      71
      5062
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      17
      2347
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1857
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1561
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      44
      1558
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1348
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1267
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1187
    9. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      3
      1185
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1173
    Aihe